wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-11, 10:53   #3271
hania811
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Cytat:
Napisane przez czeremchowa Pokaż wiadomość
Oboje nie jesteśmy chrzestnymi na szczęście To jest TŻa brata córka. A budżet chyba taki przeciętny ok 200-250zł, chociaż nie wiem ile się daje na komunię
To masz farta żeś nie chrzestna.
Ja jestem ...kupujemy z chrzestnym na spółkę X boxa najnowszego, a do tego naturliś eurasy

Mieliśmy o to spięcia z mężem wczoraj...bo dla niego to za dużo..i nie kuma że to dziecko mojej siostry, ja jestem chrzestną i w życiu dziecku nic nie dałam, bo widuję go raz na rok, więc tylko wtedy jakieś kino, gra i to na tyle.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 10:57   #3272
czeremchowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
To masz farta żeś nie chrzestna.
Ja jestem ...kupujemy z chrzestnym na spółkę X boxa najnowszego, a do tego naturliś eurasy

Mieliśmy o to spięcia z mężem wczoraj...bo dla niego to za dużo..i nie kuma że to dziecko mojej siostry, ja jestem chrzestną i w życiu dziecku nic nie dałam, bo widuję go raz na rok, więc tylko wtedy jakieś kino, gra i to na tyle.
A ile około taki X box kosztuje? Bo może faktycznie euro już niepotrzebne Lepiej dostać kasę od cioci przy kolejnym spotkaniu
czeremchowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 11:00   #3273
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
A ile około taki X box kosztuje? Bo może faktycznie euro już niepotrzebne Lepiej dostać kasę od cioci przy kolejnym spotkaniu
Kolejne spotkanie za rok.
X box kosztuje 1100 zł.
Czyli po 150 e....to moim zdaniem 150 e jeszcze trzeba dać...mój brat do tego x boxa daje 300 e
I tak będę tą biedą ciotką
Stary 2010-05-11, 11:03   #3274
jodie
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny. mam nadzieję że będzie ok ale jest nerwowo.
Stary 2010-05-11, 11:05   #3275
miskowa
Zakorzenienie

przegięcie te komunie. Ostatnio coś widziałam w tv, chyba w faktach na tvn, że moda teraz taka, że te komunie to się jak małe wesela organizuje, łącznie z podjechaniem pod kościół limuzyną, imprezą dla całej rodziny w knajpie i różnymi innymi elementami, które powodują, że kosztuje to w sumie nawet 10 000
No i oczywiście prezenty są coraz bardziej wypasione - mam wrażenie, że niedługo na komunię będzie trzeba samochody albo mieszkania kupować
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 11:08   #3276
czeremchowa
Zadomowienie

Cytat:
Kolejne spotkanie za rok.
X box kosztuje 1100 zł.
Czyli po 150 e....to moim zdaniem 150 e jeszcze trzeba dać...mój brat do tego x boxa daje 300 e
I tak będę tą biedą ciotką
A to jeśli tak to masz rację Myślałam że taki Xbox kosztuje ok 2tys Czyli prezent jak najbardziej ok!
Stary 2010-05-11, 11:20   #3277
zuzaneczka
Zakorzenienie

Ja tam jestem przeciwna "bogatym" prezentom, bo to nie jest w tej całej ceremonii najważniejsze, ale wiadomo, że dzieciom tylko o to chodzi. Jak słyszę że np. teraz dzieciaki życzą sobie już nie rower, a quad to normalnie ręce opadają!!

Co do prezentu... wiadomo budżet to raz, a dwa to czy chcesz żeby to był prezent-pamiątka, czy coś takiego "na teraz".
Łatwiej też kupuje się dzieciom, które wszystkiego nie mają.
Kiedyś czytałam o takich prezentach i bardzo spodobał mi się pomysł prezentu wycieczki. Oczywiście to raczej od chrzestnych, bo to droższa impreza, ale na pewno dzieciak zapamięta na długo (np. Disneyland).

Mała ma przekłute uszy? może jakieś kolczyki? karnet na jakieś zajęcia? odtwarzacz dvd taki mały przenośny?
może lubi rysować? - znalazłam coś takiego http://www.allegro.pl/item1027288251..._xp_vista.html
a może bon prezentowy do sklepu z zabawkami? (o ile takie są?)

ooo albo jak to mała strojnisia to może sesja zdjęciowa u fotografa? pamiątka na zawsze w postaci zdjęć i dobra zabawa dla małej

Jak Ci bardzo nie zależy włóż po prostu kasę do koperty

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.

Edytowane przez zuzaneczka
Czas edycji: 2010-05-11 o 11:22
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-11, 11:26   #3278
Poemi
Zakorzenienie

Wróciłam . Praca pokreślona kolejny raz, ale już na gotowo więc pozostaje mi tylko poprawić według kreśleń i drukować . To była najdłuższa godzina w moim życiu! Mój profesor czytał, a drugi (który jest największym świrem na uczelni i w sumie wszyscy uważają go za pomyłkę...) krytykował i ciągle mi mówił, że nie powinnam takich rzeczy pisać. Mój mu tłumaczył, że takie są wytyczne i że musimy tak pisać, a temtem ciągle swoje do znudzenia. Na koniec zobaczył jeden wydruk obrazu czarno biały i powiedział, że to nie jest malarstwo i że kiepsko. Mój zaczął mnie bronić i mówić, że w kolorze to całkiem co innego i że obrazy są bardzo dobre. Świr jeszcze zmieszał z błotem kobietę która prowadziła z nami wykłady i stwierdził, że sama powinna się jeszcze uczyć i w sumie powinna pisać prace za nas . Prawie się tam poryczałam. Jak wyszłam do pierwsza rzecz kibel i telefon do TŻ-a żeby się wyżalić. Wychodząc ze szkoły natknęłam się na mojego profesora... Chyba słyszał końcówkę moich żali... W każdym razie zatrzymał mnie i powiedział, że mam się nie przejmować tym co świr gadał bo po pierwsze się nie wsłuchiwał, po drugie guzik widział, a po trzecie się nie zna. Powiedział, że prace są dobre i że jeśli jakoś kompletnie nie zawalę pytań na obronie to będzie 5 . Chociaż raz w życiu mi się coś udaje . W czwartek oddaję pracę i mam sobie przygotować pytania na obronę.

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Poemi, jestem pewna, że sobie poradzisz i będziesz miała fajną niespodziankę dla TŻ.
Dzięki . Pierwszy raz w życiu coś takiego czuję... Ale ja też jestem pewna, że sobie poradzę .

Cytat:
Poemi trzymam kciuki za obronę!
Dzięki

Cytat:
Poemi no to co?? gratulować trzeba
Dzięki Jeszcze mogę zawalić na obronie . I będzie kicha... Ale jednak wierzę, że będzie dobrze! Nigdy nie byłam tego tak pewna!

Jestem cholernie monotematyczna, ale serio dawno nie byłam taka zadowolona z siebie jak teraz! Do ostatniej chwili myślałam, że po prostu zostanę przepchnięta przez tą obronę z kiepskimi pracami i kiepską oceną... Moje obrazy były słabo oceniane... A tu nagle w akcie desperacji, w ostatniej chwili się udało! W zasadzie przez jedną moją dość odważną decyzję moje obrazy nagle stały się dobre . Przebłysk geniuszu . Jestem szczęśliwa

Dobra, koniec tych bredni, zabieram się za ostatnie poprawki
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 11:31   #3279
czeremchowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
Ja tam jestem przeciwna "bogatym" prezentom, bo to nie jest w tej całej ceremonii najważniejsze, ale wiadomo, że dzieciom tylko o to chodzi. Jak słyszę że np. teraz dzieciaki życzą sobie już nie rower, a quad to normalnie ręce opadają!!

Co do prezentu... wiadomo budżet to raz, a dwa to czy chcesz żeby to był prezent-pamiątka, czy coś takiego "na teraz".
Łatwiej też kupuje się dzieciom, które wszystkiego nie mają.
Kiedyś czytałam o takich prezentach i bardzo spodobał mi się pomysł prezentu wycieczki. Oczywiście to raczej od chrzestnych, bo to droższa impreza, ale na pewno dzieciak zapamięta na długo (np. Disneyland).

Mała ma przekłute uszy? może jakieś kolczyki? karnet na jakieś zajęcia? odtwarzacz dvd taki mały przenośny?
może lubi rysować? - znalazłam coś takiego http://www.allegro.pl/item1027288251..._xp_vista.html
a może bon prezentowy do sklepu z zabawkami? (o ile takie są?)

ooo albo jak to mała strojnisia to może sesja zdjęciowa u fotografa? pamiątka na zawsze w postaci zdjęć i dobra zabawa dla małej

Jak Ci bardzo nie zależy włóż po prostu kasę do koperty
Ja też uważam że bardzo drogie prezenty są po prostu nie na miejscu. A kupowanie quadów itp prezentów to przesada!
Kiedyś zostawało się zegarek, rower, rolki i każdy był zadowolony. Pamiętam jak za kasę którą dostałam rodzice kupili mi mały tv do pokoju i wieżę

Rozważaliśmy biżuterię ale ma jej na prawdę dużo zarówno złotej jak i srebrnej Karnet na zajęcia raczej odpada. Wyczytałam właśnie wczoraj że tablet jest fajnym prezentem i muszę TŻ pokaząć Sesja zdjęciowa podoba mi się ale chyba nie taka kasa Chcielibyśmy coś fajnego bo jesteśmy z nią bardzo blisko i bardzo nam zależy
W każdym razie dzięki za pomoc
Stary 2010-05-11, 11:38   #3280
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Jestem szczęśliwa
hehe jaka radość no i tak trzymaj!!!

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Rozważaliśmy biżuterię ale ma jej na prawdę dużo zarówno złotej jak i srebrnej Karnet na zajęcia raczej odpada. Wyczytałam właśnie wczoraj że tablet jest fajnym prezentem i muszę TŻ pokaząć Sesja zdjęciowa podoba mi się ale chyba nie taka kasa:rolleyes: Chcielibyśmy coś fajnego bo jesteśmy z nią bardzo blisko i bardzo nam zależy
niekoniecznie, to zależy skąd jesteście ale myślę że za 200 zł spokojnie da się to załatwić
cieszę się że z tabletem trafiłam

Stary 2010-05-11, 11:53   #3281
czeremchowa
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

niekoniecznie, to zależy skąd jesteście ale myślę że za 200 zł spokojnie da się to załatwić
cieszę się że z tabletem trafiłam
Jestem w Lublina. Poszukam później coś na allegro a tymczasem siadam do pracy mgr:m ur:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-11, 12:11   #3282
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
przegięcie te komunie. Ostatnio coś widziałam w tv, chyba w faktach na tvn, że moda teraz taka, że te komunie to się jak małe wesela organizuje, łącznie z podjechaniem pod kościół limuzyną, imprezą dla całej rodziny w knajpie i różnymi innymi elementami, które powodują, że kosztuje to w sumie nawet 10 000
No i oczywiście prezenty są coraz bardziej wypasione - mam wrażenie, że niedługo na komunię będzie trzeba samochody albo mieszkania kupować
Też to widziałam....rozwaliła mnie limuzyna z szampanem w środku
Cytat:
A to jeśli tak to masz rację Myślałam że taki Xbox kosztuje ok 2tys Czyli prezent jak najbardziej ok!
Też tak myślę

Cytat:
. Powiedział, że prace są dobre i że jeśli jakoś kompletnie nie zawalę pytań na obronie to będzie 5 . Chociaż raz w życiu mi się coś udaje . W czwartek oddaję pracę i mam sobie przygotować pytania na obronę.

Dzięki Jeszcze mogę zawalić na obronie . I będzie kicha... Ale jednak wierzę, że będzie dobrze! Nigdy nie byłam tego tak pewna!
Jak zawalisz jak prace są na 5.
Nie ma na to szans.
Pamiętaj, że obrona to formalność. Skoro prace są OK....to nikt nie będzie chciał Cię udupić.
Będzie dobrze

A dla mnie to małe wakacje przy okazji - bo na tydzień jedziemy
Stary 2010-05-11, 12:49   #3283
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Fruwam pod sufitem!

Cytat:
Jak zawalisz jak prace są na 5.
Nie ma na to szans.
Pamiętaj, że obrona to formalność. Skoro prace są OK....to nikt nie będzie chciał Cię udupić.
Będzie dobrze

A dla mnie to małe wakacje przy okazji - bo na tydzień jedziemy
No niby tak, ale ja jestem zdolona do wszystkiego . Nie no, tym razem musi być dobrze!

Dobrze, że ja przez najbliższe kilka lat nie będę musiała iść na żadną komunię . Za to śluby w natarciu . Prawdopodobnie w czerwcu będę szła...

No i skończyłam poprawki
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 13:28   #3284
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Rozważaliśmy biżuterię ale ma jej na prawdę dużo zarówno złotej jak i srebrnej Karnet na zajęcia raczej odpada. Wyczytałam właśnie wczoraj że tablet jest fajnym prezentem i muszę TŻ pokaząć Sesja zdjęciowa podoba mi się ale chyba nie taka kasa Chcielibyśmy coś fajnego bo jesteśmy z nią bardzo blisko i bardzo nam zależy
Tablet nie jest drogi, ale uważam, że jest to narzędzie profesjonalne do programów graficznych. Chyba że dziecko obsługuje takie programy i lubi rysować, wtedy ok.

Ja używam tabletu, ale dopiero od 1,5 roku.

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

A prezent za 1000 zł to dla mnie przegięcie. Sama jestem chrzestną i może do czasu komunii malutkiej Hani będę zarabiać więcej kasy, ale już sam fakt ofiarowania tak drogiego prezentu dziecku wydaje mi się przesadzony.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 13:29   #3285
czeremchowa
Zadomowienie

Cytat:
Tablet nie jest drogi, ale uważam, że jest to narzędzie profesjonalne do programów graficznych. Chyba że dziecko obsługuje takie programy i lubi rysować, wtedy ok.

Ja używam tabletu, ale dopiero od 1,5 roku.

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

A prezent za 1000 zł to dla mnie przegięcie. Sama jestem chrzestną i może do czasu komunii malutkiej Hani będę zarabiać więcej kasy, ale już sam fakt ofiarowania tak drogiego prezentu dziecku wydaje mi się przesadzony.
Oo to tablet chyba odpada
Stary 2010-05-11, 13:33   #3286
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Oo to tablet chyba odpada
Wiesz, w necie też go można używać, tylko pytanie - po co? Ewentualnie w podstawowym programie Paint.

Co za czasy - teraz dziecko, zamiast używać kredek i kartki, będzie rysowało swoje gryzmoły w komputerze Poczułam się staro.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 13:39   #3287
czeremchowa
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz, w necie też go można używać, tylko pytanie - po co? Ewentualnie w podstawowym programie Paint.

Co za czasy - teraz dziecko, zamiast używać kredek i kartki, będzie rysowało swoje gryzmoły w komputerze Poczułam się staro.
Wysłałam TŻowi linka i niestety nie zachwycił go taki prezent Szukam dalej
Stary 2010-05-11, 13:58   #3288
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Wysłałam TŻowi linka i niestety nie zachwycił go taki prezent Szukam dalej
a może spróbuj podpytać to dziecko, skoro macie bliski kontakt.
Wiesz, dziecko zazwyczaj wie, co by chciało dostać i z tego też najbardziej się cieszy, nawet jeśli jest to drobna głupota.
Stary 2010-05-11, 14:10   #3289
czeremchowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
a może spróbuj podpytać to dziecko, skoro macie bliski kontakt.
Wiesz, dziecko zazwyczaj wie, co by chciało dostać i z tego też najbardziej się cieszy, nawet jeśli jest to drobna głupota.
Podpytać możemy ale znając życie powie że nie wie bo niestety wszystko ma muszę chyba pogadać z bratową TŻ może ona coś podpowie
Stary 2010-05-11, 15:01   #3290
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja używam tabletu, ale dopiero od 1,5 roku.[COLOR="Silver"]

nie do końca, tzn. profesjonalny tablet tak, ale to z kolei spory koszt, natomiast taki tani zwykły nie nazwałabym profesjonalnym narzędziem
a jeżeli chodzi o dzieci i komputery zaskakująco szybko wszystko maluchy teraz łapią

Cytat:

bo komputer=przyszłość

Stary 2010-05-11, 16:02   #3291
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
5 kg....to ostro!! Gratulować TŻ

A o co chodzi w ogóle z tą dietą oczyszczającą?? bo ja nie w temacie. Jakie są zasady??

Ja bym swoje na okrągłe z chęcią zamieniła....ci enkie i okrągłe podobają mi sie najbardziej. A co do graweru.....mnie przekonuje to co napisała Zuzaz i ta data nie wydaje mi sie już taka oklepana.

Mój puchnie od siłki.

Niektóre koszulki już mu na łapę nie wchodzą...po 2 miesiącach treningu.
No ale ma dobra dietę i pije cały czas odżywki białkowe

No jak dla mnie to szkoda że plany sie zmieniły
Haniu, dietka oczyszczająca, to dieta, którą dostałam od mojego szamana...to niby tygodniowa, ale ja przedłużyłam na 2. Polega głównie na tym, że nie je się mięsa i pieczywa (oraz wszystkich innych mącznych produktów), cukru, nabiału itp. Podsyłałam tu dziewczynom, ale wszystkie przeraziła spora ilość kaszy

TŻ właśnie na niej schudł 5 kg i dalej chudnie. Jestem z niego bardzo dumna, bo w ogóle nie grzeszy Kochany Kocik przejął się kupowaniem garnituru i swoim brzucholkiem

Wiesz, można się było spodziewać, że TŻ 'spuchnie' jak tak ostro siłkuje i wcina odżywki Ja bym chciała, żeby mój trochę przypakował

A ja jstem szalenie zadowolona, bo bardzo dużo udało nam się dziś załatwić
Odebrałam ten cholerny dyplom w końcu, zamówiliśmy obrączki, zrobiliśmy zakupy w Ikei, w Castoramie, umówiłam się do fryzjera..cool

Co do obrączek, to wybraliśmy klasyczne, okrągłe, całe z żółtego złota...i wyobraźie sobie, że w całym natłoku spraw zapomnieliśmy wspomnieć o grawerze...więc załatwimy to przy odbiorze i myślę, że będzie imię i data...i styknie Chociaż patrząć na rozmiary naszych paluchów to i inwokacja by się nam zmieściła...

A jeszcze się cieszę, bo odbierając dyplom spotkałam moją promotorkę i dowiedziałam się, że uczelnia będzie organizowała 6-tygodniowe kursy doszkalające z języka, np. język w biznesie, język w turystyce...super. Muszę się koniecznie zapisać...bo angielski, niemiecki czy francuski, to można znaleźć wszędzie takie kursy, a z 'moim' językiem już tak łatwo nie jest

Haniu, ja też się nie cieszę, że nie pojechałam, biorąc pod uwagę nasze spotkanie...ale tak jak już wcześniej gadałysmy...ze spotkaniem nie ma problemu...tylko musi się znaleźć trochę czasu i chęci

Co do prezentów komunijnych, to ja też nie jestem zwolenniczką takich drogich. Quady, laptopy itp...no nie, bez przesady. Ja pamiętam, że na komunię dostałam głównie złotą biżuterię...i przynajmniej mam teraz pamiątkę jakąś...

Ok, ale się rozpisałam...idę sadzić surfinie na balkonie no i siać maciejkę (kocham jej zapach-jak tylko ją powącham, czuję się jeszcze bardziej zakochana w TŻ-tak na mnie działa jej zapach )

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 16:05   #3292
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Potrzebuje rady chodzi o pomysł na prezent imienionowy dla mojej babci. co jej mozna kupić??

Butter jest jakis wątek na forum odnosnie grawerki i tam jest wiele pomysłów takich własnie zdan podzielonych na 2 obraczki

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 18:08   #3293
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Potrzebuje rady chodzi o pomysł na prezent imienionowy dla mojej babci. co jej mozna kupić??

Butter jest jakis wątek na forum odnosnie grawerki i tam jest wiele pomysłów takich własnie zdan podzielonych na 2 obraczki
Wiem Madziu, widziałam ten wątek. Dzięki...Ale dziewczyny mają tak głównie dośc dziwne pomysły..np. grawer po angielsku. A to do mnie nie przemawia..jakoś pretensjonalne mi się to wydaje...no zobaczymy

Co do prezentu dla babci, to ja bym poszła w jakiś fajne kosmetyki kąpielowe, kolczyki, albo np książkę związaną z babci hobby, jesli jakieś ma

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Dziewczyny, a czy któraś z Was zażywała kiedyś coś takiego jak Bio Cla czy tego typu specyfiki?Czy to działa albo jest w miarę zdrowe?

Hania

Stary 2010-05-11, 18:14   #3294
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Wiem Madziu, widziałam ten wątek. Dzięki...Ale dziewczyny mają tak głównie dośc dziwne pomysły..np. grawer po angielsku. A to do mnie nie przemawia..jakoś pretensjonalne mi się to wydaje...no zobaczymy

Co do prezentu dla babci, to ja bym poszła w jakiś fajne kosmetyki kąpielowe, kolczyki, albo np książkę związaną z babci hobby, jesli jakieś ma

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Dziewczyny, a czy któraś z Was zażywała kiedyś coś takiego jak Bio Cla czy tego typu specyfiki?Czy to działa albo jest w miarę zdrowe?
wymysliłam, ze kupie jej wazon z jakąś kompozycją w srodku . Ona ma nowoczesny salon i czegos mi w nim brakuje. chodzi mi o taki wielki wazon do postawienia na ziemi.

mąz kiedys to brał, ale nie widziałam niestety efektów jakos specjalnie po tym.

Stary 2010-05-11, 18:18   #3295
goosia207
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
cześć.
tata miał wczoraj dwugodzinną operację, jest szansa że będzie dobrze ale lekarz już zapowiedział że pełnej sprawności w ręce nie odzyska. żeby nie było krwawo napisze tylko że miał bliskie spotkanie z siekierą jak rąbał drewno. stracił bardzo dużo krwi, po operacji miał drgawki. wyglądało to fatalnie , ja zasłabłam dwa razy i mnie wyprowadzili ze szpitala. Mama jeszcze została i na szczęście sytuacja później się unormowała.
ale stresa mam do tej pory , siedze jak na szpilkach.
dzięki za wszystkie słowa otuchy
mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze

Cytat:
Hej.
Proszę o kciuki bo dzisiaj oddaję do korekty ostateczną wersję pracy licencjackiej . Do czwartku chcę ją oddać na gotowo, a w następnym tygodniu się obronić . A najlepsze jest to, że w ogóle nie wspomnę o tym szczególe TŻ-owi, zadzwonię do niego po .

Ogólnie przeżywam jak mrówka okres bo okazało się, że mój dyplom jest jednym z najlepszych. Nie oszukujmy się, nikt się tego po mnie nie spodziewał (z resztą ja też biorąc pod uwagę to jak olewałam to wszystko). Dopiero w ostatniej chwili wszystkich zadziwiłam. I teraz wiem, że jakby nie było to mnie nie zjedzą na obronie i będzie dobrze! Inna sprawa, że mogą mi polecieć po ocenie za przełożenie terminu. Tak nas straszył profesor... Ale trudno, najważniejsze, że to co im pokażę jest DOBRE i wiem o tym i spokojnie mogę stać tam na środku i się nie wstydzić! Choć raz w życiu!

No to wyrzuciłam wszystko z siebie na dobry początek dnia
za pracę, a starym capem się nie przejmuj

Czeremchowa
ja kompletnie nie mam pomysłu. Idealna byłaby biżuteria, zegarek itp., ale skoro wszystko ma to chyba zostaje kasa

Cytat:
Schudł w tydzień 5 kg...to chyba dość sporo
super ja się nie przestraszyłam kaszy, ale tylko 3 posiłków w ciągu dnia , być może ją spróbuję

Edytowane przez goosia207
Czas edycji: 2010-05-11 o 18:20
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 18:19   #3296
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter to i ja ci zaraz na pw napisze maila to poprosze o te dietkę. TZ ma jeszcze 12 kg do zrzucenia wiec moze sie sprawdzi

Stary 2010-05-12, 07:20   #3297
miskowa
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

jakąś apaszkę, chustkę, szalik, kosmetyki, książki albo coś do domu.

Cytat:

czytałam gdzieś, że zażywanie tego typu tabsów sprawdza się jedynie, jeśli się ćwiczy, ale nie próbowałam na sobie

Madlen, z okazji urodzin wszystkiego najlepszego, miłości, przyjaźni, samoakceptacji i szczęścia z TŻ. No i jeszcze, żeby wam się ten interes dobrze rozwinął
Stary 2010-05-12, 07:31   #3298
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć jak gorąco dziś

Madlen wszystkiego najlepszego

Stary 2010-05-12, 07:36   #3299
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć...

Madlen, wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin, Kochana. Dużo szczęścia, miłości, spełnienia wszystkich marzeń

Hania

Stary 2010-05-12, 07:41   #3300
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter dzięki za dietkę

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości