|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
średnio na jeża, da się doś wybrać
Ale nie ma za bardzo co pokazywać ;-)Cytat:
![]() Dzień dobry kochane ![]() Ja wczoraj wieczorem miałam kiepski humor, Tż się pytał, czemu od dłuższego czasu jestem smutna. Nie chciałam gadać, ale w końcu ze mnie wydusił.. Nie, nie chodziło o zaręczyny, ale o to, że coraz mniej rozmawiamy o nas (od niego już od dawna nie słyszę o planach...) a nasze rozmowy kręcą się wokół jego studiów, praktyk i pracy. Smutno mi, że wszystko, dosłownie wszystko jest prezkładane na czas "po obronie" a nawet nie ma napisanej pracy ani wyznaczonego terminu Nie kłóciliśmy się, nie chciało mi się o tym rozmawiać, bo to nic nie zmieni, znowu usłyszę, że zawiesił wszystkie plany na czas po obronie. Ehhh...Z milszych rzeczy, to Tżta babcia strasznie go męczy o ślub :P Jak Tż pojechał do domu, to usłyszał takie teksty: Babcia: Bartek ja myslałam, że Ty przyjedziesz z Kamusią na ślub mnie prosić. Wy to juz powinniście dzieci mieć, a nawet o ślubie nie myslicie. I potem będziecie rodzić po 30stce takie ułomki ![]() No i rozmowa Tżta z kolega przez telefon (rozmawiał na głośnomówiącym): kolega: Ożeniłeś się wreszcie? Tż: nie, jeszcze nie, ale intensywnie o tym myślę. Ja oczywiście niczego nie komentowałam, udałam, że to mnie nie dotyczy :P |
|
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
Cytat:
![]() Kama, ułomek to z Twojego Tż jest Taką dziewczynę ma i się zebrać w sobie nie może Psychika męska już chyba zawsze będzie dla mnie nie do ogarnięcia ![]() Rain, pobudka!
|
|
|
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tą rozmową to super...oj kolanka mu miękną powoli |
|
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
Maya ostatnio nasza wspólna koleżanka mnie zaczepiła na fejsbuku
I sobie troszkę pogadałyśmy ;-)
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-05-12 o 11:12 |
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
witam właśnie dopiero wstałam
|
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się chyba zdrzemnę
|
|
#4122 |
|
Zadomowienie
|
też bym się zdrzemnęła,ale w pracy jestem i mam maasę pracy
|
#4123 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej ho. Wstałam godzinę temu. czuję się dziwnie. lepiej mi w sumie, chyba. P. jest taki kochany, przyszedł z pracy, wytulał mnie jak dziecko, mówił miłe rzeczy, aż mi głupio, że narzekam, że naczyń nie zmył...
kusi mnie, żeby z nim pogadać, powiedzieć mu, że jestem nie w sosie od kilku dni, bo ciągle myślę, że on mnie nie uważa za tą jedyną. ale co to zmieni? zaprzeczy, powie, żebym tak nie myślała, że on pragnie mnie pojąć za żonę, ale teraz pieniądze bla bla bla. to nie ma sensu, poduszę się w sobie, a co! ![]() Cytat:
no ale fakt, szkoda, że nam się nie pokazała. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no i nie martw się, on się pewnie stresi obroną i o niczym innym tymczasowo nie myśli za to pomyśl o tym, co będzie PO obronie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Gwizdak, koniecznie się pokaż, jak butki przyjdą, jak wyglądają na Twej pięknej drobnej nóżce! ![]() dziewczyny, muszę napisać felieton na piątek - jakiś pomysł na temat? myślałam najpierw o maturach, ale teraz to już musztarda po obiedzie... potem o feminizmie, ale nie umiałabym dotknąć jednego aspektu, no i nie wiem, może o Demotach? popularne, ale nie wiem, jak ugryźć. najchętniej napisałabym o życiu konkubiny, ale to nie byłby felieton Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-05-12 o 12:19 |
|||||
|
|
|
#4124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kawka coś zostawiła na poczcie ![]() Mateusz nie odpisał mi nadal czy zdał więc się martwię bo miał za długo to napisane a na dniach sportu nas wymęczyli ale areobik wyglądał widowiskowo, jakieś 250 dziewczyn wykonywało te same ruchy. Ale podglądał je jakiś wykładowca i puszczał strasznie smrodliwe pierdy ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- jak to nie ? |
||
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
no bo to zbyt osobiste by było. felieton powinien dotyczyć bardziej społecznych kwestii, no a ja nie odczułam na własnej skórze, żeby ktokolwiek uważał nas za złych i niedobrych, bo "żyjemy w grzechu", więc musiałabym zmyślać albo nie wiem co...
może o gejach? ![]() w ogóle to na pewno Twój facet już oblewa maturę dobrze będzie, zobaczysz
|
|
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale życie w konkubinacie to jest społeczny problem ! Ludzie nie mają kasy na ślub albo faceci nie chcą się ogarnąć i myślę że z własnego doświadczenia napisałabyś coś bardzo dobrego |
|
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i na pewno nie napisałabym negatywnie, że faceci się ogarnąć nie chcą czy coś, bo przecież ja się na to zgodziłam, by z nim mieszkać, ja tego chciałam i w ogóle nie żałuję. a pisanie w superlatywach jest chyba mało ciekawe w felietonie miłego dnia, Ilso
|
|
|
|
|
#4128 |
|
Wtajemniczenie
|
Motylku THE SANIA kiedyś pisała to chyba jeden post że oni biorą narazie cywilny
albo mi się coś pokićkało...miałam poodpisywać,nadrobiłam ale zapomniałam i tak mnie głowa boli że nie dam rady..ostatnio jakoś mam dziwne zawroty ale to pewnie przez pogodę bo niskociśnieniowiec jestem. aa i dziewczynki co sądzicie o tych butkach? bo kupiłam i na początku mi się podobały bo uwielbiam ten kolor chabrowy jak i turkusy... a teraz tak średnio i się zastanawiam czy sprzedać może ( zresztą tak u mnie z zakupami jest) a butki są praktycznie nowe.. |
|
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() btw ja już nie pamiętam kiedy na fejsbuka wchodziłam... nie jestem zachwycona tym portalem i jakoś tak widzę, że w tyle zostaję za innymi
|
|
|
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, odp w klubie
![]() Elizka
|
|
|
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładne buciorki ![]() Ja wertuję internet w poszukiwaniu adresów sklepów w Stanach,żeby z nimi nawiązać kontakt,który to może zaowocuje współpracą
|
|
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
![]() nadrobiłam i nie pamiętam o wszystkim co chciałam napisac.... na pewno gratuluje Kawce sukcesów w zgubionych kilogramach ![]() carmelku - czekam z niecierpliwościa na Twoją relację, dlatego każde takie wydarzenia w Twoim życiu (jak rozmowa TŻta z babcią itp.) bardzo mnie cieszą Aniołku - z tym angielskim ważne że zdałaś! a zobaczysz czy bedzie miał znaczenie wynik w zależności co chcesz robić dalej.... naj - popatrz na sówj suwaczek i trzymaj się w tym postanowiniu.... co zmieni że znowu zaczniecie rozmawiać? nie daj Bóg jeszcze się pokłócicie a po co to? motylku - mam nadzieję że szkolenie będzie fajne ![]() skimosku - super że jesteś szczęsliwa i że udało się z terminem.... u mnie nuda..... jutro i ponutrze siedzę sama w mieszkaniu w Sączu.... TZ ma szkolenia i nie będzie go od 8 do 17......... przynajmniej posprzątam i może w końcu ugotuję pierwszy obiad w naszym mieszkanku.... bo jak do tej pory nie miałam takiej okazji niestety |
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
naj mam pytanie językowe
![]() Konstruuję opisy roślin do pracy i mam problem z określeniami kolorów. Coś w stylu "purpurowoczerwone" "fioletowoniebieskie" . Jak to zapisać poprawnie - bo część z tych określeń Word podkreśla mi na czerwono i uspokaja się jak zrobię myślnik pomiędzy nazwami kolorów, a inne przepuszcza O, teraz w przeglądarce też pierwszy przykład mam na czerwono, a drugi nie ![]() Chciałabym to mieć poprawnie w pracy, bo głupio tak z błędami, a naprawdę nie wiem jak to ugryźć... niestety w mojej tabelce roślin takich przykładów jest od groma... ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Kurcze, kot mi się położył spać na katalogu pnączy, a potrzebny mi ten katalog
|
|
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może właśnie o stresie , czekając przed wynikami pisemnych matur ponieważ od tego właśnie czy zdamy czy nie zależy nasza przyszłość oraz o wyborze szkół dalszych . Może jednak właśnie coś na ten temat , teraz wszyscy zastanawiają się do jakiej szkoły iść , o egzaminach czekających w tych szkołach itd .Moja mama doszła do wniosku , że skoro już mam wolne to mogę obiad ugotować ![]() Właśnie zrazy się robią
|
|
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też nigdy nie mam serca zgonić kotki z gazet/książek/worków/reklamówiek/ubrań na których postanowiła uciąć sobie drzemkę.
|
|
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wybieram się do szkoły na pewno nie w tym roku . Chce aby na stażu szefostwo było mną zadowolone i abym dostała w tej firmie pracę na stałe . A w weekendy chce zając się fotografią robić zdjęcia na roczki , urodziny , większe imprezy komunie śluby , za nie dużą cenę aby wyrobić sobie renomę .Potem chce wyjść za mąż , jak wszystko będzie szło dobrze i będzie nas stać to urodzić pierwsze dziecko . Więc może plany na życie może nie są jakieś nie wiadomo co , ale raz moje ambicje mnie już przerosły więc niech na razie moje marzenia będą możliwe do osiągnięcia ![]() I najważniejsze co chce być szczęśliwa , jakbyście mnie znały wcześniej i zobaczyły teraz nie poznali byście mnie , po szkole jestem po prostu pełna życia ![]() A zauważyłam , że TŻ również się zmienia na lepsze, chyba się znów zakochuję w nim tak jak na początku naszego związku gdy zabiegał o mnie .
|
|
|
|
|
#4137 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
ale niestety nie udało Nam sie pogodzic![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() śliczny kolor
|
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
eh... użyję pisma obrazkowego, żeby opisać swój nastrój:
![]() Skimos gratuluję
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdaczku co sie dzieje?
|
|
#4140 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Działaj Kochana, działaj ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.

Ale nie ma za bardzo co pokazywać ;-)
Nie kłóciliśmy się, nie chciało mi się o tym rozmawiać, bo to nic nie zmieni, znowu usłyszę, że zawiesił wszystkie plany na czas po obronie. Ehhh...

Taką dziewczynę ma i się zebrać w sobie nie może
Psychika męska już chyba zawsze będzie dla mnie nie do ogarnięcia 

I sobie troszkę pogadałyśmy ;-)

czarownica normalnie z ciebie , bo wlasnie on mi sie snil dzisiaj - aaajjjj jaki fajny sen to byl
myślałam najpierw o maturach, ale teraz to już musztarda po obiedzie... potem o feminizmie, ale nie umiałabym dotknąć jednego aspektu, no i nie wiem, może o Demotach? popularne, ale nie wiem, jak ugryźć.
13.03.2008