Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;) - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-12, 10:47   #4111
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)

Cytat:
Napisane przez Kania21 Pokaż wiadomość
carmelova jak tam szmatki?
średnio na jeża, da się doś wybrać Ale nie ma za bardzo co pokazywać ;-)

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Bisiu i Kaniu - pisać w klubie nie będę, bo nie ma o czym.
Stało się nic. dziś w ogóle nie widziałam się z P. - zadzwoniłam się go spytać, czy może dobrać kolejne dni do urlopu, bo byśmy na 10 dni wyjechali, szef mi powiedział, że nie ma problemu, a P. naburmuszony: "jak tam chcesz" ja: "nie no, jak masz być marudny, to w sumie tydzień wystarczy " on: "to się zdecyduj" ja: "ejjj, coś taki markotny?" on: "bo dzwonisz bez sensu, przecież wiesz, że na nocce i tak urlopu nie załatwię. mogliśmy to obgadać w domu", ja: "musiałam powiedzieć dzisiaj szefowi", on: "no to wezmę te dodatkowe dni, jak chcesz"
się rozłączyłam i rozbeczałam. ja chcę... on nie.
wróciłam do domu i co? sam wczoraj mówił, że sprzątnie, bo bajzel straszny. uwaga! - umył stolik w pokoju i kilka naczyń. patelnie, garnki i inne uwalone rzeczy zostawił nietknięte. koniec sprzątania.

czuję, że się sypię. cała ja.

EDIT:
Żeby nie było - wiem, że był z rodzicami, więc może dlatego nie chciał gadać, ale to nie tłumaczy takiego tonu głosu. tak się do ukochanej osoby nie mówi - wniosek: nie kocha mnie (aż tak).
Nawet tak nie myśl, że Cię nie kocha

Dzień dobry kochane

Ja wczoraj wieczorem miałam kiepski humor, Tż się pytał, czemu od dłuższego czasu jestem smutna. Nie chciałam gadać, ale w końcu ze mnie wydusił.. Nie, nie chodziło o zaręczyny, ale o to, że coraz mniej rozmawiamy o nas (od niego już od dawna nie słyszę o planach...) a nasze rozmowy kręcą się wokół jego studiów, praktyk i pracy. Smutno mi, że wszystko, dosłownie wszystko jest prezkładane na czas "po obronie" a nawet nie ma napisanej pracy ani wyznaczonego terminu Nie kłóciliśmy się, nie chciało mi się o tym rozmawiać, bo to nic nie zmieni, znowu usłyszę, że zawiesił wszystkie plany na czas po obronie. Ehhh...

Z milszych rzeczy, to Tżta babcia strasznie go męczy o ślub :P Jak Tż pojechał do domu, to usłyszał takie teksty:
Babcia: Bartek ja myslałam, że Ty przyjedziesz z Kamusią na ślub mnie prosić. Wy to juz powinniście dzieci mieć, a nawet o ślubie nie myslicie. I potem będziecie rodzić po 30stce takie ułomki

No i rozmowa Tżta z kolega przez telefon (rozmawiał na głośnomówiącym):
kolega: Ożeniłeś się wreszcie?
Tż: nie, jeszcze nie, ale intensywnie o tym myślę.

Ja oczywiście niczego nie komentowałam, udałam, że to mnie nie dotyczy :P
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 10:56   #4112
Biska
Zakorzenienie

Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Biska już doczytałam ale może trochę łatwiej będzie jak będziecie razem

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Motylku to jak będzie pewniak dawaj znac
Na pewno będzie łatwiej, musi!

Kama, ułomek to z Twojego Tż jest Taką dziewczynę ma i się zebrać w sobie nie może Psychika męska już chyba zawsze będzie dla mnie nie do ogarnięcia

Rain, pobudka!

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 10:56   #4113
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Z milszych rzeczy, to Tżta babcia strasznie go męczy o ślub :P Jak Tż pojechał do domu, to usłyszał takie teksty:
Babcia: Bartek ja myslałam, że Ty przyjedziesz z Kamusią na ślub mnie prosić. Wy to juz powinniście dzieci mieć, a nawet o ślubie nie myslicie. I potem będziecie rodzić po 30stce takie ułomki

Babcia wymiata
a z tą rozmową to super...oj kolanka mu miękną powoli
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 11:01   #4114
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Rain, pobudka!
Nieeeeeeee
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 11:07   #4115
carmelova
Zakorzenienie

Maya ostatnio nasza wspólna koleżanka mnie zaczepiła na fejsbuku I sobie troszkę pogadałyśmy ;-)

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2010-05-12 o 11:12
Stary 2010-05-12, 11:08   #4116
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Nieeeeeeee
Nie ma litości

Stary 2010-05-12, 11:24   #4117
carmelova
Zakorzenienie

http://www.wykop.pl/ramka/364310/niegdys-i-dzis/
http://www.wykop.pl/ramka/364700/jak...uzbie-zdrowia/
Stary 2010-05-12, 11:48   #4118
upadly_aniol00
Zakorzenienie

witam właśnie dopiero wstałam
Stary 2010-05-12, 11:56   #4119
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
witam właśnie dopiero wstałam
Ale z Ciebie leniuszek
Stary 2010-05-12, 12:04   #4120
upadly_aniol00
Zakorzenienie

w końcu sobie odespałam
Stary 2010-05-12, 12:05   #4121
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

A ja się chyba zdrzemnę

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 12:13   #4122
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

też bym się zdrzemnęła,ale w pracy jestem i mam maasę pracy

"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie"
Dzi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 12:27   #4123
najfajniejsza
Zakorzenienie

Hej ho. Wstałam godzinę temu. czuję się dziwnie. lepiej mi w sumie, chyba. P. jest taki kochany, przyszedł z pracy, wytulał mnie jak dziecko, mówił miłe rzeczy, aż mi głupio, że narzekam, że naczyń nie zmył...

kusi mnie, żeby z nim pogadać, powiedzieć mu, że jestem nie w sosie od kilku dni, bo ciągle myślę, że on mnie nie uważa za tą jedyną. ale co to zmieni? zaprzeczy, powie, żebym tak nie myślała, że on pragnie mnie pojąć za żonę, ale teraz pieniądze bla bla bla.
to nie ma sensu, poduszę się w sobie, a co!

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Patrzcie!!! http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3808 a nam się nie pochwaliła
ślicznie wygląda
no ale fakt, szkoda, że nam się nie pokazała.
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
czarownica normalnie z ciebie , bo wlasnie on mi sie snil dzisiaj - aaajjjj jaki fajny sen to byl
haha! wolę określenie dobra wróżka, ale cóż... czarownica też może być
Cytat:
Dziewczynki, ja się nigdzie nie wyprowadzę póki co Mój Tż ma się wprowadzić do mnie...
oj, a nie ma innego wyjścia?
Cytat:
średnio na jeża, da się doś wybrać Ale nie ma za bardzo co pokazywać ;-)

Nawet tak nie myśl, że Cię nie kocha

Dzień dobry kochane

Ja wczoraj wieczorem miałam kiepski humor, Tż się pytał, czemu od dłuższego czasu jestem smutna. Nie chciałam gadać, ale w końcu ze mnie wydusił.. Nie, nie chodziło o zaręczyny, ale o to, że coraz mniej rozmawiamy o nas (od niego już od dawna nie słyszę o planach...) a nasze rozmowy kręcą się wokół jego studiów, praktyk i pracy. Smutno mi, że wszystko, dosłownie wszystko jest prezkładane na czas "po obronie" a nawet nie ma napisanej pracy ani wyznaczonego terminu Nie kłóciliśmy się, nie chciało mi się o tym rozmawiać, bo to nic nie zmieni, znowu usłyszę, że zawiesił wszystkie plany na czas po obronie. Ehhh...

Twoja babcia rządzi
no i nie martw się, on się pewnie stresi obroną i o niczym innym tymczasowo nie myśli za to pomyśl o tym, co będzie PO obronie
aaaaaaaa, drugi link rządzi

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Gwizdak, koniecznie się pokaż, jak butki przyjdą, jak wyglądają na Twej pięknej drobnej nóżce!

dziewczyny, muszę napisać felieton na piątek - jakiś pomysł na temat? myślałam najpierw o maturach, ale teraz to już musztarda po obiedzie... potem o feminizmie, ale nie umiałabym dotknąć jednego aspektu, no i nie wiem, może o Demotach? popularne, ale nie wiem, jak ugryźć.
najchętniej napisałabym o życiu konkubiny, ale to nie byłby felieton

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-05-12 o 12:19
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 12:28   #4124
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
słuchać babci
dziwny koleś. Jak się wstydzi oddawać spermę żeby zbadać czy może mieć dzieciaczka to może wstydzi się w ogóle seksualności ? To normalne że ludzie oddają nasienie, odniosłam wrażenie że to jakiś przewrażliwiony facet który chciał być na głównej

Kawka coś zostawiła na poczcie

Mateusz nie odpisał mi nadal czy zdał więc się martwię bo miał za długo to napisane a na dniach sportu nas wymęczyli ale areobik wyglądał widowiskowo, jakieś 250 dziewczyn wykonywało te same ruchy. Ale podglądał je jakiś wykładowca i puszczał strasznie smrodliwe pierdy

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
jak to nie ?

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 12:31   #4125
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
jak to nie ?
no bo to zbyt osobiste by było. felieton powinien dotyczyć bardziej społecznych kwestii, no a ja nie odczułam na własnej skórze, żeby ktokolwiek uważał nas za złych i niedobrych, bo "żyjemy w grzechu", więc musiałabym zmyślać albo nie wiem co...

może o gejach?

w ogóle to na pewno Twój facet już oblewa maturę dobrze będzie, zobaczysz
Stary 2010-05-12, 12:35   #4126
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
no bo to zbyt osobiste by było. felieton powinien dotyczyć bardziej społecznych kwestii, no a ja nie odczułam na własnej skórze, żeby ktokolwiek uważał nas za złych i niedobrych, bo "żyjemy w grzechu", więc musiałabym zmyślać albo nie wiem co...

może o gejach?

w ogóle to na pewno Twój facet już oblewa maturę dobrze będzie, zobaczysz
no może jest na piwku...

ale życie w konkubinacie to jest społeczny problem ! Ludzie nie mają kasy na ślub albo faceci nie chcą się ogarnąć i myślę że z własnego doświadczenia napisałabyś coś bardzo dobrego wychodzę bo się umówiłam z kolegą

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 12:42   #4127
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
no może jest na piwku...

ale życie w konkubinacie to jest społeczny problem ! Ludzie nie mają kasy na ślub albo faceci nie chcą się ogarnąć i myślę że z własnego doświadczenia napisałabyś coś bardzo dobrego wychodzę bo się umówiłam z kolegą
no tak - problem społeczny, ale za bardzo w nim siedzę, nie chciałabym pisać aż tak o sobie, zwłaszcza że babka będzie mówić, o czym kto pisał. jakoś mi to ekshibicjonizmem zajeżdża, a nie chcę tego, za bliski mi temat.
no i na pewno nie napisałabym negatywnie, że faceci się ogarnąć nie chcą czy coś, bo przecież ja się na to zgodziłam, by z nim mieszkać, ja tego chciałam i w ogóle nie żałuję. a pisanie w superlatywach jest chyba mało ciekawe w felietonie

miłego dnia, Ilso
Stary 2010-05-12, 12:45   #4128
elizka773
Wtajemniczenie

Motylku THE SANIA kiedyś pisała to chyba jeden post że oni biorą narazie cywilny albo mi się coś pokićkało...

miałam poodpisywać,nadrobiłam ale zapomniałam i tak mnie głowa boli że nie dam rady..ostatnio jakoś mam dziwne zawroty ale to pewnie przez pogodę bo niskociśnieniowiec jestem.

aa i dziewczynki co sądzicie o tych butkach? bo kupiłam i na początku mi się podobały bo uwielbiam ten kolor chabrowy jak i turkusy... a teraz tak średnio i się zastanawiam czy sprzedać może ( zresztą tak u mnie z zakupami jest) a butki są praktycznie nowe..
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 12:46   #4129
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Maya ostatnio nasza wspólna koleżanka mnie zaczepiła na fejsbuku I sobie troszkę pogadałyśmy ;-)
która? która?
btw ja już nie pamiętam kiedy na fejsbuka wchodziłam... nie jestem zachwycona tym portalem i jakoś tak widzę, że w tyle zostaję za innymi
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 12:56   #4130
Biska
Zakorzenienie

Naj, odp w klubie

Elizka

Stary 2010-05-12, 12:58   #4131
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
Motylku THE SANIA kiedyś pisała to chyba jeden post że oni biorą narazie cywilny albo mi się coś pokićkało...

miałam poodpisywać,nadrobiłam ale zapomniałam i tak mnie głowa boli że nie dam rady..ostatnio jakoś mam dziwne zawroty ale to pewnie przez pogodę bo niskociśnieniowiec jestem.

aa i dziewczynki co sądzicie o tych butkach? bo kupiłam i na początku mi się podobały bo uwielbiam ten kolor chabrowy jak i turkusy... a teraz tak średnio i się zastanawiam czy sprzedać może ( zresztą tak u mnie z zakupami jest) a butki są praktycznie nowe..

Ładne buciorki

Ja wertuję internet w poszukiwaniu adresów sklepów w Stanach,żeby z nimi nawiązać kontakt,który to może zaowocuje współpracą
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 13:03   #4132
frezyjka85
Zakorzenienie

nadrobiłam i nie pamiętam o wszystkim co chciałam napisac....

na pewno gratuluje Kawce sukcesów w zgubionych kilogramach

carmelku - czekam z niecierpliwościa na Twoją relację, dlatego każde takie wydarzenia w Twoim życiu (jak rozmowa TŻta z babcią itp.) bardzo mnie cieszą

Aniołku - z tym angielskim ważne że zdałaś! a zobaczysz czy bedzie miał znaczenie wynik w zależności co chcesz robić dalej....

naj - popatrz na sówj suwaczek i trzymaj się w tym postanowiniu.... co zmieni że znowu zaczniecie rozmawiać? nie daj Bóg jeszcze się pokłócicie a po co to?

motylku - mam nadzieję że szkolenie będzie fajne

skimosku - super że jesteś szczęsliwa i że udało się z terminem....

u mnie nuda..... jutro i ponutrze siedzę sama w mieszkaniu w Sączu.... TZ ma szkolenia i nie będzie go od 8 do 17......... przynajmniej posprzątam i może w końcu ugotuję pierwszy obiad w naszym mieszkanku.... bo jak do tej pory nie miałam takiej okazji niestety
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 13:30   #4133
raingirl
Zakorzenienie

naj mam pytanie językowe
Konstruuję opisy roślin do pracy i mam problem z określeniami kolorów. Coś w stylu "purpurowoczerwone" "fioletowoniebieskie" . Jak to zapisać poprawnie - bo część z tych określeń Word podkreśla mi na czerwono i uspokaja się jak zrobię myślnik pomiędzy nazwami kolorów, a inne przepuszcza O, teraz w przeglądarce też pierwszy przykład mam na czerwono, a drugi nie
Chciałabym to mieć poprawnie w pracy, bo głupio tak z błędami, a naprawdę nie wiem jak to ugryźć... niestety w mojej tabelce roślin takich przykładów jest od groma...

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Kurcze, kot mi się położył spać na katalogu pnączy, a potrzebny mi ten katalog
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 13:35   #4134
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:

dziewczyny, muszę napisać felieton na piątek - jakiś pomysł na temat? myślałam najpierw o maturach, ale teraz to już musztarda po obiedzie... potem o feminizmie, ale nie umiałabym dotknąć jednego aspektu, no i nie wiem, może o Demotach? popularne, ale nie wiem, jak ugryźć.
A nie koniecznie
Może właśnie o stresie , czekając przed wynikami pisemnych matur ponieważ od tego właśnie czy zdamy czy nie zależy nasza przyszłość oraz o wyborze szkół dalszych . Może jednak właśnie coś na ten temat , teraz wszyscy zastanawiają się do jakiej szkoły iść , o egzaminach czekających w tych szkołach itd .

Moja mama doszła do wniosku , że skoro już mam wolne to mogę obiad ugotować
Właśnie zrazy się robią
Stary 2010-05-12, 13:36   #4135
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
naj mam pytanie językowe
Konstruuję opisy roślin do pracy i mam problem z określeniami kolorów. Coś w stylu "purpurowoczerwone" "fioletowoniebieskie" . Jak to zapisać poprawnie - bo część z tych określeń Word podkreśla mi na czerwono i uspokaja się jak zrobię myślnik pomiędzy nazwami kolorów, a inne przepuszcza O, teraz w przeglądarce też pierwszy przykład mam na czerwono, a drugi nie
Chciałabym to mieć poprawnie w pracy, bo głupio tak z błędami, a naprawdę nie wiem jak to ugryźć... niestety w mojej tabelce roślin takich przykładów jest od groma...

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Kurcze, kot mi się położył spać na katalogu pnączy, a potrzebny mi ten katalog
Też nigdy nie mam serca zgonić kotki z gazet/książek/worków/reklamówiek/ubrań na których postanowiła uciąć sobie drzemkę.

Stary 2010-05-12, 13:42   #4136
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

Aniołku - z tym angielskim ważne że zdałaś! a zobaczysz czy bedzie miał znaczenie wynik w zależności co chcesz robić dalej....
Co ja che robić dalej żyć normalnie
Nie wybieram się do szkoły na pewno nie w tym roku .
Chce aby na stażu szefostwo było mną zadowolone i abym dostała w tej firmie pracę na stałe .
A w weekendy chce zając się fotografią robić zdjęcia na roczki , urodziny , większe imprezy komunie śluby , za nie dużą cenę aby wyrobić sobie renomę .

Potem chce wyjść za mąż , jak wszystko będzie szło dobrze i będzie nas stać to urodzić pierwsze dziecko .

Więc może plany na życie może nie są jakieś nie wiadomo co , ale raz moje ambicje mnie już przerosły więc niech na razie moje marzenia będą możliwe do osiągnięcia
I najważniejsze co chce być szczęśliwa , jakbyście mnie znały wcześniej i zobaczyły teraz nie poznali byście mnie , po szkole jestem po prostu pełna życia
A zauważyłam , że TŻ również się zmienia na lepsze, chyba się znów zakochuję w nim tak jak na początku naszego związku gdy zabiegał o mnie .
Stary 2010-05-12, 14:37   #4137
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki Madziu
dziekuje ale niestety nie udało Nam sie pogodzic
Cytat:

Cytat:
Kama, ułomek to z Twojego Tż jest Taką dziewczynę ma i się zebrać w sobie nie może Psychika męska już chyba zawsze będzie dla mnie nie do ogarnięcia

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
mi sie podobają śliczny kolor
Stary 2010-05-12, 14:41   #4138
Gwizdak
Zakorzenienie

eh... użyję pisma obrazkowego, żeby opisać swój nastrój:

Skimos gratuluję
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 14:43   #4139
madziamacius8786
Zakorzenienie

Gwizdaczku co sie dzieje?
Stary 2010-05-12, 14:44   #4140
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
która? która?
btw ja już nie pamiętam kiedy na fejsbuka wchodziłam... nie jestem zachwycona tym portalem i jakoś tak widzę, że w tyle zostaję za innymi
Rozmawiałam z Madzią T. z naszej byłej grupy

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

nadrobiłam i nie pamiętam o wszystkim co chciałam napisac....

na pewno gratuluje Kawce sukcesów w zgubionych kilogramach

carmelku - czekam z niecierpliwościa na Twoją relację, dlatego każde takie wydarzenia w Twoim życiu (jak rozmowa TŻta z babcią itp.) bardzo mnie cieszą

naj - popatrz na sówj suwaczek i trzymaj się w tym postanowiniu.... co zmieni że znowu zaczniecie rozmawiać? nie daj Bóg jeszcze się pokłócicie a po co to?

motylku - mam nadzieję że szkolenie będzie fajne

skimosku - super że jesteś szczęsliwa i że udało się z terminem....

u mnie nuda..... jutro i ponutrze siedzę sama w mieszkaniu w Sączu.... TZ ma szkolenia i nie będzie go od 8 do 17......... przynajmniej posprzątam i może w końcu ugotuję pierwszy obiad w naszym mieszkanku.... bo jak do tej pory nie miałam takiej okazji niestety
Pierwszy obiad zrobiony w nowym mieszkaniu to prawie jak pierwsza noc Działaj Kochana, działaj

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
eh... użyję pisma obrazkowego, żeby opisać swój nastrój:

Skimos gratuluję
To jest wielokrotna schizofrenia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości