Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek cz. X - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2010-05-12, 12:31   #2821
speare
exmod na urlopie:)

Dot.: Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek cz. X

Laseczki.... czy któraś z Was miała może do czynienia z jakimiś badaniami ewaluacyjnymi? Najlepiej od strony socjologicznej... ale jakby ktoś miał jakiś pomysł/wzór badania albo jakies przykładowe badania zrobione to uśmiecham się ładnie o pomoc ->
speare jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 12:31   #2822
candace1
Zakorzenienie

Helloł

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość

Can pewnie sporo pracy przy takich włoskach?
Ja mam swoje falujące i bardzo gęste-nie wytrzymałam jakiś czas temu i ścięłam I teraz morduje się taką wąską prostownicą jak ta głupia Zachciało mi się fryzu ala V.Beckham
No właśnie nie - myję i schną same.
Chyba, ze się spieszę to suszarka ale baardzo rzadko

Ja malteretowałam moje jakiś czas temu prostownicą i baardzo tego żałuję do teraz

Cytat:
Napisane przez Taani Pokaż wiadomość
Ano kojarzycie kwiatowe koturny? One miały takie dziwne zapięcie... no i TŻ mnie wysadza z samochodu - jak zwykle przebiegam sobie przez środek ulicy i nagle bucik mi spada okazało się, że to zapięcie się odgięło - chiński metal jak plastelina. Na szczęście niedaleko miałam do rodziców. Wzięłam od Taty kombinerki i przygięłam. Zadowolona wychodzę - uszłam kawałek - i nagle w połowie drogi czuję że znowu but mi spada... patrzę a zapięcie się całkiem urwało, no więc doczłapałam do rodziców i zszyłam to nitką nie rwącą się no i jakoś się trzyma, ale do pracy się spóźniłam...

Cytat:
Napisane przez speare Pokaż wiadomość

Candance dziękuję ślicznie za polecenie już słyszałam o tej odżywce, siostra TŻ ją stosowała... i faktycznie świetne efekty... tylko jak przestała to ponoć paznokcie miała bardziej zniszczone jak przed kuracją... i dlatego się trochę jej boję... ale spróbuję... nie kosztuje majątku w końcu
Paznokci i tak póki co nie maluję, więc niech będzie a pod lakier będę jeszcze szukać bo ogólnie mam w miarę zdrowe i ładne paznokcie... dopóki nie zacznę ich malować lakier je wykańcza a ja tak lubie czerwoniaste szpony...
Ja nie używam tej odżywki już kika m-cy i pazury są cały czas super to chyba od płytki zalezy.

Cytat:
jem SE ogórka małosolnego
chcecie?
A ja se jem truskawki

Cytat:
a ja mam w ten konkurs:
i ja też
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 12:33   #2823
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość
To super I o czym pisałaś? Erasmus, Reforma Bolońska też?

Ech teraz ja sie zabieram do swoich zajęć.

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Taaaa, i jeszcze do tego mi wątek wymiankowy zamknęli
Ja mam 38 JAKBYCO
opisałam uznawanie dyplomów w UE, punkty ECTS, potem różne programy typu Erasmus, Comenius ect, o Bolońskiej zapomniałam trudno, dr pewnie nawet tego nie przeczyta, bo tak była z pracą z poprzedniego semestru w planach miałam też opis systemów edukacyjnych w paru krajach, ale praca miała być na ok 7 stron a mi już 9 wyszło więc odpuściłam
Stary 2010-05-12, 12:36   #2824
anntab
Zakorzenienie

Dziewczynki, muszę się Was poradzić...Może zacznę od początku...
Pracuję w małej firmie i mam dobre stosunki z szefową. Mam umowę o pracę, mam tam okresloną kwotę wynagrodzenia, bez premii. Szefowa mi powiedziała, że jakąś kasę na górkę będę dostawała, jeśli będę robiła coś więcej, niż należy do moich obowiązków. W poprzednich miesiącach dostawałam premię zawsze z wypłatą, w ciągu miesiąca szefowa zawsze mi mówiła, że za coś, co zrobiłam, dostanę premię... W kwietniu zrobiłam bardzo dużo - wynegocjowałam dobre ceny z dostawcami, zostawałam wiele razy po godzinach, jak mnie prosiła, chodziłam na kolacje z kontrahentami (a to nie należy do moich obowiązków, tylko jak mnie o to prosiła, to się zgadzałam). Jednego dnia, kiedy zostałam po godzinach, zapytała mnie, czy chcę kasę za nadgodziny od razu, czy na koniec miesiąca. Stwierdziłam, że na koniec miesiąca, bo po co się rozdrabniać... Było tak jeszcze kilka razy - chwaliła mnie za zrobienie czegoś, były teksty w stylu "na koniec miesiąca się nie wypłacę"... I co, przyszedł koniec miesiąca, przyszła wypłata, a premii jak nie było, tak i nie ma...Ona jest strasznie zalatana i myślę, że nie zrobiła tego złośliwie, tylko mogła zapomnieć. I teraz nie wiem, jak się grzecznie upomnieć o to, co mi obiecała...

Wiem, że ta opowieść brzmi trochę dziwnie i chaotycznie, ale może mi pomożecie
anntab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 12:44   #2825
Rayne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nobrit Pokaż wiadomość
Dziewczynki weźcie ostatnie 38 tych niebieskich sandałków u Malinn, widziałam je przed chwilą w sklepie, są piękne strasznie wygodne, dobrze trzymają się nogi, rozmiarówka standardowa, to drewienko jest bardzo fajne, są świetnie wykonane, naprawdę warto, w sklepie były po 60zł u Malinn wyjdzie dużo taniej
Nobrit, a sandałki z kwiatkiem doszły? Jak wrażenia?

Cytat:
Candance dziękuję ślicznie za polecenie już słyszałam o tej odżywce, siostra TŻ ją stosowała... i faktycznie świetne efekty... tylko jak przestała to ponoć paznokcie miała bardziej zniszczone jak przed kuracją... i dlatego się trochę jej boję... ale spróbuję... nie kosztuje majątku w końcu
Paznokci i tak póki co nie maluję, więc niech będzie a pod lakier będę jeszcze szukać bo ogólnie mam w miarę zdrowe i ładne paznokcie... dopóki nie zacznę ich malować lakier je wykańcza a ja tak lubie czerwoniaste szpony...
Część Nail-Teków używać można z lakierem kolorowym a z wzmacniających pod lakier polecam jeszcze Rimmel Nail Rescue, paznokcie mam jak skała po nim
Stary 2010-05-12, 12:48   #2826
speare

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Helloł

No właśnie nie - myję i schną same.
Chyba, ze się spieszę to suszarka ale baardzo rzadko

Ja malteretowałam moje jakiś czas temu prostownicą i baardzo tego żałuję do teraz

Ja nie używam tej odżywki już kika m-cy i pazury są cały czas super to chyba od płytki zalezy.
Ja też tak z włosami robię... chociaż teraz raczej suszę, bo myję je zazwyczaj przed wyjściem do pracy... ale póki co jest ok

No własnie co do odżywki to chyba się na nią skuszę... ale wezmę ją w zestawie z podkładem do późniejszego stosowania... bo u mnie właśnie najwięcej szkody robią lakiery kolorowe nie wiem dlaczego tak jest same paznokcie z siebie potrafią pięknie mi wyrosnąć... dopóki nie pomaluję... wtedy masakra

Cytat:
Część Nail-Teków używać można z lakierem kolorowym a z wzmacniających pod lakier polecam jeszcze Rimmel Nail Rescue, paznokcie mam jak skała po nim
No własnie znalazłam na all i chyba zamówię

Edytowane przez speare
Czas edycji: 2010-05-12 o 12:58
Stary 2010-05-12, 12:54   #2827
candace1
Zakorzenienie

Taani specjalnie dla Ciebie.
Sorki za jakość zdjęć ale to skany nie mogę się dogrzebać do cyfrowych.
Muszę zrobić porządek na kompie.
Załącznik 3100829Załącznik 3100830

Edytowane przez candace1
Czas edycji: 2010-05-12 o 12:57
Stary 2010-05-12, 12:55   #2828
nobrit
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rayne Pokaż wiadomość
Nobrit, a sandałki z kwiatkiem doszły? Jak wrażenia?
a tak doszły super szybka przesyłka dziękuję są fajne i pasują, ale te na które namawiam u Malinn są jednak dużo bardziej miękkie i wygodne, ale ty też masz chyba 39, a nam potrzeba do zamówienia 38
nobrit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 12:58   #2829
k4te
Zakorzenienie

Cytat:
o rany a miało być śmiesznie:-(
to są buciki z czasów PRL, wkleiłam je bo w sumie co dopiero była wielka moda na botki bez pięt i palców a mnie się to trochę właśnie kojarzy z takimi bazarowymi butami z czasów PRL
a Ty pewno młoda to nie pamiętasz?

No to tak jak ja - co do kilku z Was moja ciekawość została zaspokojona

Dzieeeeń dobry

Chyba 37 na 38 a Ty się nadal nie możesz pozbyć swoich?
No ja w swoim życiu zahaczyłam o całe dwa miesiące PRL Ale według mnie całe lata 90 mają dużo pozostałości po tej epoce - jak np patrzę czym się teraz dzieci bawią a czym ja się bawiłam jak miałam np. 4 czy 5 lat... :P
Cytat:
Napisane przez anntab Pokaż wiadomość
Dziewczynki, muszę się Was poradzić...Może zacznę od początku...
Pracuję w małej firmie i mam dobre stosunki z szefową. Mam umowę o pracę, mam tam okresloną kwotę wynagrodzenia, bez premii. Szefowa mi powiedziała, że jakąś kasę na górkę będę dostawała, jeśli będę robiła coś więcej, niż należy do moich obowiązków. W poprzednich miesiącach dostawałam premię zawsze z wypłatą, w ciągu miesiąca szefowa zawsze mi mówiła, że za coś, co zrobiłam, dostanę premię... W kwietniu zrobiłam bardzo dużo - wynegocjowałam dobre ceny z dostawcami, zostawałam wiele razy po godzinach, jak mnie prosiła, chodziłam na kolacje z kontrahentami (a to nie należy do moich obowiązków, tylko jak mnie o to prosiła, to się zgadzałam). Jednego dnia, kiedy zostałam po godzinach, zapytała mnie, czy chcę kasę za nadgodziny od razu, czy na koniec miesiąca. Stwierdziłam, że na koniec miesiąca, bo po co się rozdrabniać... Było tak jeszcze kilka razy - chwaliła mnie za zrobienie czegoś, były teksty w stylu "na koniec miesiąca się nie wypłacę"... I co, przyszedł koniec miesiąca, przyszła wypłata, a premii jak nie było, tak i nie ma...Ona jest strasznie zalatana i myślę, że nie zrobiła tego złośliwie, tylko mogła zapomnieć. I teraz nie wiem, jak się grzecznie upomnieć o to, co mi obiecała...

Wiem, że ta opowieść brzmi trochę dziwnie i chaotycznie, ale może mi pomożecie
Moja koleżanka pracowała w restauracji i też mówiła, że ma roztrzepaną szefową i mówiła że zawsze po prostu dzwoniła do niej i pytała czy wysłała wypłatę. W sumie jak masz dobre stosunki z szefową to możesz pytać wprost
Stary 2010-05-12, 12:58   #2830
DarkNoir
Zakorzenienie

GG do DarkNoir

Co do włosów
Ja fabruję od ponad 4 lat. Najpierw na ciemne brązy, kasztany. Miesiąc temu zrobiłam się na rudo i kocham ten kolor.

Włosy myję szamponami do włosów farbowanych. ostatnio używam szamponu z rossmanna Yung
3 razy w tygodniu maska z pantene/ Joanny Jedwab, nafta kosmetyczna, a na skalp Joanna, Rzepa, kuracja w buteleczce.

Włosy myję i same schną. Jak się spieszę, to wtedy je suszę (ale staram się to robić jak najrzadziej) .

Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul

DarkNoir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 13:00   #2831
candace1
Zakorzenienie

Ja bym zapytała wprost.
Stary 2010-05-12, 13:00   #2832
anntab
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k4te Pokaż wiadomość
No ja w swoim życiu zahaczyłam o całe dwa miesiące PRL Ale według mnie całe lata 90 mają dużo pozostałości po tej epoce - jak np patrzę czym się teraz dzieci bawią a czym ja się bawiłam jak miałam np. 4 czy 5 lat... :P

Moja koleżanka pracowała w restauracji i też mówiła, że ma roztrzepaną szefową i mówiła że zawsze po prostu dzwoniła do niej i pytała czy wysłała wypłatę. W sumie jak masz dobre stosunki z szefową to możesz pytać wprost
Tylko chodzi mi o to, że tej premii nie mam na umowie i nigdzie nie jest zapisane, że powinnam ją dostać, szefowa mi ją tylko obiecała ... No nic, muszę jakoś dyplomatycznie ją o to zapytać...Nienawidzę rozmawiać o pieniądzach!!
Stary 2010-05-12, 13:03   #2833
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko chodzi mi o to, że tej premii nie mam na umowie i nigdzie nie jest zapisane, że powinnam ją dostać, szefowa mi ją tylko obiecała ... No nic, muszę jakoś dyplomatycznie ją o to zapytać...Nienawidzę rozmawiać o pieniądzach!!
A kto lubi ja też nienawidzę, ale miałam już taką sytuację i lepiej spytać wprost.
ja coś tam motałam i cudowałam - bez sensu.
Stary 2010-05-12, 13:03   #2834
starlit
catch me if I fall.

tez polecam nail rescue rimmela tylko trzeba uwazac na skorki bo straaasznie je wysusza
ale faktycznie dziala na pazury, jak ja mialam 'zapuszczone' po uzywaniu rimmela to niektorzy mnie posądzali o tipsy
niestety teraz mam krociaki, moze znowu sie wezme za kuracje
Stary 2010-05-12, 13:07   #2835
anntab
Zakorzenienie

Cytat:
A kto lubi ja też nienawidzę, ale miałam już taką sytuację i lepiej spytać wprost.
ja coś tam motałam i cudowałam - bez sensu.
W sumie masz rację. W końcu poświęciłam swój czas i nic za to nie dostałam, a powinnam

A jeśli chodzi o odżywki do paznokci, to ja jakiś czas temu też używałam nail teka, ale miałam strasznie żółte paznokcie po nim, ale były mocne. Miałam i foundation, i tę nawierzchniową emalię. Na Foundation świetne się trzymają kolorowe lakiery. Dla kogoś, kto nie maluje paznokci polecam blasam do paznokci Herba Studio. Kupiłam go oczywiście pod wpływem KWC i nie żałuję Na efekty trzeba trochę poczekać, ale warto
Stary 2010-05-12, 13:15   #2836
Rayne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nobrit Pokaż wiadomość
a tak doszły super szybka przesyłka dziękuję są fajne i pasują, ale te na które namawiam u Malinn są jednak dużo bardziej miękkie i wygodne, ale ty też masz chyba 39, a nam potrzeba do zamówienia 38
Cieszę się wreszcie się pogoda robi na takie... mam nadzieję
Tak, ja też 39, tzn 38 czasami noszę, ale to już z przymierzaniem, bo tak naprawdę jestem jakaś niewymiarowa i wypadam pomiędzy

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
tez polecam nail rescue rimmela tylko trzeba uwazac na skorki bo straaasznie je wysusza
ale faktycznie dziala na pazury, jak ja mialam 'zapuszczone' po uzywaniu rimmela to niektorzy mnie posądzali o tipsy
Fakt, przy skórkach malować nie należy, ale mnie pomógł niesamowicie, wcześniej paznokcie łamałam np. przy wkładaniu butów...
Stary 2010-05-12, 13:16   #2837
Carolajna24
Zakorzenienie

#$^%^^ deszcz
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 13:22   #2838
speare

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
Cytat:
W sumie masz rację. W końcu poświęciłam swój czas i nic za to nie dostałam, a powinnam

A jeśli chodzi o odżywki do paznokci, to ja jakiś czas temu też używałam nail teka, ale miałam strasznie żółte paznokcie po nim, ale były mocne. Miałam i foundation, i tę nawierzchniową emalię. Na Foundation świetne się trzymają kolorowe lakiery. Dla kogoś, kto nie maluje paznokci polecam blasam do paznokci Herba Studio. Kupiłam go oczywiście pod wpływem KWC i nie żałuję Na efekty trzeba trochę poczekać, ale warto
Dzięki dziewuchy za rady już zamówiłam tego nail teka- odżywkę i podkład. Zobaczymy majątku nie kosztowały

Cytat:
#$^%^^ deszcz
U mnie na razie tylko chmury... a wczoraj tak pięknie było dlaczego? Bo wczoraj byłam w pracy... dziś mam wolne to badziewna pogoda

Aaa... i uprzejmie proszę o pogonienie mnie do roboty
Stary 2010-05-12, 13:25   #2839
anntab
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewuchy za rady już zamówiłam tego nail teka- odżywkę i podkład. Zobaczymy majątku nie kosztowały

Miałam też ten wysuszacz w kropelce z nail teka i oliwkę renew - też sa rewelacyjne

Muszę sobie chyba znowu kupić tego nail teka, bo jak go miałam, to przynajmniej paznokcie mi się chciało malować, a teraz jakoś nie mam weny...

A szefowa przed chwilą sama mi powiedziała, że pamięta o mnie i mojej premii, ale fizycznie nie miała czasu mi jej dać, więc mam się martwić i nie brać tego do siebie, na pewno dostanę

Edytowane przez anntab
Czas edycji: 2010-05-12 o 13:27
Stary 2010-05-12, 13:28   #2840
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

anntab - upomnij się

Cytat:
Jaaakie śliczne loki

Cytat:
Napisane przez Ćwirka Pokaż wiadomość
Ale się wkurzyłam

Kupiłam mamie na Allegro perfumy na imieniny. U sprzedawcy z wielką ilością pozytywów, więc zakładam, że sprawdzony, uczciwy facet. Zapłaciłam przez opcję "Płacę z Allegro" czy jakoś tak- chodzi o ten zielony przycisk, który pojawia się po wygranej aukcji.

Dzisiaj odbieram telefon, dzwoni sprzedawca. Bardzo zdziwiony, bo ona dostał jakiegoś maila, że moja płatność jest doręczona, ale on się na to nie zgadza, on chce normalny przelew na konto, on tej opcji nie akceptował. Tłumaczę, że tego nie da się zaakcepotować, bo to z góry narzucone przez All, ja już pieniądze wysłałam. No to on, że on na koncie ich nie ma i jego nie interesuje taka zapłata. Wrrrrrr I żebym wysłała normalny przelew, a jak jemu dojdą tamte pieniądze (bo on ich nie ma na koncie- ciągle to podkreślał) to on mi odeśle. Roześmiałam mu się po prostu do słuchawki i mówię, że chyba go pogięło, że mu wyślę 300zł drugi raz.

Ehhh.... Po bardziej treściwej rozmowie z mojej strony i paru argumentach na temat podejścia do klienta i aluzjach do próby wyłudzenia- z fochem powiedział, że dzisiaj wyśle.

Ale mnie wkurzył

Idę pływać
co za ludzie... Podziwiam Cię, zawsze potrafisz tak 'fachowo' podejść do sprawy - ja bym się zacięła i żadnych argumentów nie powiedziała... Nienawidzę rozmawiać przez telefon

Ehh, a ja mam tyle nauki, że nie nadążam za Wami
Lecę na zajęcia, historia języka z elementami gramatyki historycznej na mnie czeka

Miłego dnia
arkusz
czesterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 13:37   #2841
Hypnotic Poison
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczyny

Hypnotic- zapomniałam wczoraj zapytać, Twoje nude sandałki też są luźne w stopie? moje mi wyskakują wydawało mi się, ze normalne stopy mam a tu wychodzi na to, ze jakieś mega chude ale sandałki ze świetnej skórki są zrobione i musiałam je zostawić kupiłam zapiętki
mm dokladnie to samo !!! pierwszy raz tak
wlasnie i zapietki takie korkowe do tego kupilas czy zelowe wkladki lepsze jak kiedys dziewczyny pisaly ??

Cytat:
#$^%^^ deszcz
deszcz ??? ulewa

My Fashion Blog :

Prive www.mialook.pl

Work www.imagedesire.pl

My Fashion Videos:

www.youtube.com/user/mialookpl
Hypnotic Poison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 13:38   #2842
k4te
Zakorzenienie

To myślicie że będzie padać? :/ Bo ja dziś rano biegałam w białych koturnach z Tandemu a teraz idę na wykład i nie wiem czy dalej je zakładać, czy brać jakieś inne buty... Bo coś średnio zachęcająco wygląda ta pogoda...
Stary 2010-05-12, 13:38   #2843
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:

A szefowa przed chwilą sama mi powiedziała, że pamięta o mnie i mojej premii, ale fizycznie nie miała czasu mi jej dać, więc mam się martwić i nie brać tego do siebie, na pewno dostanę
No to świetnie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 13:39   #2844
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
To myślicie że będzie padać? :/ Bo ja dziś rano biegałam w białych koturnach z Tandemu a teraz idę na wykład i nie wiem czy dalej je zakładać, czy brać jakieś inne buty... Bo coś średnio zachęcająco wygląda ta pogoda...
No właśnie też się nad tym zastanawiam ... chciałam założyć wentylki, ale one mają te otworki ...

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 13:40   #2845
Carolajna24
Zakorzenienie

anntab wygrałam wczoraj tą tunike
Za 26 z przesyłką
Ciekawe czy rozmiar bedzie dobry

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Hypnotic Poison Pokaż wiadomość
mm dokladnie to samo !!! pierwszy raz tak
wlasnie i zapietki takie korkowe do tego kupilas czy zelowe wkladki lepsze jak kiedys dziewczyny pisaly ??

deszcz ??? ulewa
u mnie na wsi już przeszło
Stary 2010-05-12, 13:40   #2846
anntab
Zakorzenienie

Cytat:
anntab wygrałam wczoraj tą tunike
Za 26 z przesyłką
Ciekawe czy rozmiar bedzie dobry
Koniecznie wklej fotki, jak przyjdzie Ja nie licytowałam, bo chudziną nie jestem i obawiałam się, że będzie mocno mnei poszerzać...
Stary 2010-05-12, 13:43   #2847
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
Zatem specjalnie dla Ciebie

oraz
oj... przypomiałaś mi cudowne czasy jak chodziłam do podstawówki zbierałam wszystkie samochodziki z gum turbo

ta ulewa mnie *&^#$@ irytuje..

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 13:45   #2848
bebunio
jak promyczek słońca....

Cytat:
a ja se sama zrobiłam

kiszone już się robią
KOchana ja robie najlepsze ogóreczki na świecie

a ja mam w ten konkurs:
ja ci kliknęłam i klikam raz dziennie

a podzielisz się przepisami na małosolne i kiszone?

w necie tyle tego jest ale wolałabym sprawdzony

dane do wpłaty są w pierwszym poście mojego wątku!!! jeżeli potrzebujesz więcej danych, proszę o pw
bebunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 13:45   #2849
Carolajna24
Zakorzenienie

Cytat:
Koniecznie wklej fotki, jak przyjdzie Ja nie licytowałam, bo chudziną nie jestem i obawiałam się, że będzie mocno mnei poszerzać...
jeśli ona ma taki krój jak sądze to nie koniecznie
Np z paskiem w talii.

zresztą zobaczymy jak mi przyjdzie a babka dopiero we wtorek wyśle bo cośtam
Stary 2010-05-12, 13:46   #2850
Taani
Zakorzenienie

Cytat:
Rany Can zakochałam się w Tobie
jak mogłaś je prostowaćboooooskie
ja mam falowane na wierzczhu a pod spodem mi się skręcają w takie loki ale tylko pod spodem lipnie to wygląda więc już je wolę całkiem wyprostować...albo całkiem skręcić. Miałam przez kilka lat naturalnie rude włosy, a potem mi ściemniały do brązu i to ciemnego brązu. Też załączam zdjęcie i też ślubne i w dodatku włoski przez welon ale widać, że są dalekie od ruudego choć kiedyś były takie jak Ćwirki A urodziłam się z kruczoczarnymi... Strasznie chcę takie rudzielce ale boję się, że rozjaśnianie je zepsuje a farba nie złapie - zresztą nie wiem nie znam się na tym - to będzie mój pierwszy raz

Cytat:
Ja kilkoma latkami zahaczyłam ale niewiele pamiętam i tak jak dla Ciebie dla mnie w latach dziewięćdziesiątych trwał PRL w takim zwyczajnoludzkim wymiarze

W planach
Indochine PG/Zucchero /viloressi teint de neige/Qessence Missala/ Marrakech Aesop /Visa Robert Piguet/ tea for two
/ les parfums de rosine secrets de rose / Une Rose d'Amour

Taani jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości