Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-12, 14:06   #3241
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Aas fajny mieliscie pomysł z takim grawerem na obraczce

A ja narazie zaplanowałam moj rozkład dnia dot. mojego image slubnego
Otóz:
- manicure 9.45
-fryz 11.00
-makijaz 13.00

Powinnam sie wyrobic ze wszystkim i przed 14 juz bede w domu, by cos zjesc i zaczac sie szykowac
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 14:07   #3242
Aaś
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Cześć

Znowu miałam sny,ale dokładnie pierwszy sen niezbyt pamiętam.
Zaś drugi toi owszem,mialam bardzo ochote na seks i w łózku tż kusilam,no wiecie tu całus,tam calus,przytulanko a on był nie wzruszony bo śpiący/senny i spał.

Ok teraz/zaraz Was nadrobie.

oo... mi się przypomniało co mi się dzisiaj śniło! no ślub oczywiście składają goście nam życzenia, giga kolejka, jakaś babka z facetem do nas podchodzą, gadu gadu, szczęścia, zdrowia itp. a tż na to: eejj.. ale tu śmierdzi.... i tak do końca składania zyczen gadał, że tutaj śmierdzi a ja się na niego obraziłam
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 14:24   #3243
BlackAngel
Adwokat diabła

Aaś, burzę czuję.. burzę czuję..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 14:33   #3244
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Dopiero po ślubie mnie zobaczycie, bo wczoraj fotki nie pstryknęłam, bo leciałam zaraz na sale i to co mialam na bokach poprzypinane musialam spiac do tylu, bo nie wzielam szpilek do fryzjerki i mi to wszystko tylko wsuwkami poprzypinala i bylo je chamsko widac. Upiela mi tez woalke i wszystkie baby w salonie sie zachwycaly, ze tak oryginalnie i ze czegos takiego nie widzialy
Ok,no to zobaczymy twoją fryzure po ślubie A co do wytłuszczonego to tym bardziej jestem ciekawa

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Ide na 10 na mani- i pedicure, a potem mam jeszcze mnostwo latania po miescie za roznymi glupotkami typu pojemnik na smalec na wiejski stol, kokardy na brame, parasolka. Dziwnie, ze to juz za 3 dni, bo jeszcze tyle roboty zostalo. Policzylismy porcje i wyszlo nam 129+ 1/2 dla jednego dziecka+ 8 osob obslugi. Wczoraj przyszly winietki, wiec moj stol ja ustawilam, a mama reszte gosci sobie poustawiala jak jej pasuje. Dobra lece jeszcze koszule trzy wyprac i szykowac sie do miasta. Calusy
Smalec No to owocnych zakupów/załatwiania spraw.

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
oo... mi się przypomniało co mi się dzisiaj śniło! no ślub oczywiście składają goście nam życzenia, giga kolejka, jakaś babka z facetem do nas podchodzą, gadu gadu, szczęścia, zdrowia itp. a tż na to: eejj.. ale tu śmierdzi.... i tak do końca składania zyczen gadał, że tutaj śmierdzi a ja się na niego obraziłam
Niezły sen. To pewnie tż puścił nerwowego bączka.

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
nighty-night

paaaa
Ahaaaaaaa,już teraz kumam. chyba się nawet kiedyś/wcześniej tez o to pytałam.Cóż skleroza,dobrze że nie boli.

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
no blizutko
a że ksiądz to kolega TŻta więc się nieźle usmialismy, bo właśnie dzieciaki mówia do niego zamiast proszę księdza to proszę księcia
O prosze jak macie fajnie,kolege Księdza
Prosze Księcia,fajnie że tata wpadł ( KMN ).

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
ja mam 2 zabawy, jedna specjalnie dla mnie i dla TZta, czyli będziemy wyciągać karteczki z kapelusza i czytać kto co będzie robić miały być tablice JA/ON/ONA ale troszkę zachodu z tym jest, a tak to szybko i bezolesnie
druga zabawa to "doktorek" cokolwiek to znaczy, w sumie widzielismy kawałek zabawy, reszta to tajemnica ale znajomi mówili że niezłe jaja sa przy tej zabawie no i tak uzgodnilismy z zespołem że nie ma co przedłużać tych zabaw więc tylko 2
Ta pierwsza zabawa też mi się podoba,czyli tzw test na zgodność małżeńską.A co do drugiej,hm ciekawa jestem,co to za zabawa.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 14:42   #3245
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
za zaproszenia, że przyszły z gratisami
Dziękuje za gratko-oklaski.

Cytat:
To ja coś Wam pokażę co mój MĄŻ wymyślił, ja o tym dopiero dowiedziałam się dzień potem ale ubaw był patrzcie zdjęcie
Też o takim czymś/naklejkach na buty Twój mąż pomyślał.Nieżle.

Cytat:
a ja gafę zrobiłam, że hej, przekazałam zaproszenie wujkowi L. i cioci Bogusi. Zawsze ciocia Bogusia, więc napisałam Bogusława w zaproszeniu. Mama dzowni potem, że wujek dzwonił, że źle imię wpisałam ciocia ma na imię Bogumiła W ogóle na to nie wpadłam....
Ja miałam problem z imieniem mojego wujka.Mój wujek tak naprawde na pierwsze ma na imie UWAGA Alfons zaś całe życie mówią do niego Benek.Noi miałam problem,które imie napisać,ale że skoro całe życie Benek i Benek,to podałam imie Benon.

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Nie zaczekałam Ale za to miałam dziś miły początek dnia, jak sobie poczytałam
No właśnieja tez mam nagrody
Dziękuję za życzenia
Ok,ja się nie gniewam że nie zaczekałaś. No,właśnie miłe PW na początek dnia. Prosze bardzo.

Cytat:
NN to night night, zamiast goodnight. Już mnie kiedyś Black uświadomiła, to teraz wiem
Tak,tak już wiem.

Cytat:

My sobie to wczoraj wykombinowaliśmy tak:
1. Jakaś zabawa, tylko nie wiemy jaka
2. Rodzic + dziecko pojenie dziecka soczkiem z butelki na wyścigi Tu poprosimy naszych rodziców do tego konkursu
3. Wszyscy schodzą z parkietu, a zostają rodzice i jest "Ślubowanie na teściów"
4. DJ mówi, że podziękowanie dla rodziców odbyło się już prywatnie w domku, ale prosimy gości o odśpiewanie 100 lat dla rodziców.
5. Wszyscy na parkiet i leci "we are family"
Fajne masz pomysły,ale najbardziej rozwalił mnie pozytywnie rzecz jasna,ostatni 5 punkt.

Cytat:
Dobra ja zmykam, bo wleciałam tylko na chwilę. Cały czas kaszlę jak gruźlik, więc postanowiłam odpuścić sobie próbę absolutorium i poleżeć trochę w łóżeczku
Kuruj się,kuruj.
Stary 2010-05-12, 14:47   #3246
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam problem z imieniem mojego wujka.Mój wujek tak naprawde na pierwsze ma na imie UWAGA Alfons zaś całe życie mówią do niego Benek.Noi miałam problem,które imie napisać,ale że skoro całe życie Benek i Benek,to podałam imie Benon.

Prosze tu się nie smiać z Alfonsa bo tata mojej mamy (zmarł jak mama miała pół roku) miał na imię Alfons
Stary 2010-05-12, 14:54   #3247
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Kupiliśmy ostatnio TZtowi spinki i pasek. Spinki jak w zał.
Kurcze, coś nam ostatnio nie idzie z tymi przygotowaniami...
Ja mam ciężki egzamin w sobotę, modlę się, zeby go zdać, bo byśmy pojechali do rodziny i znajomych na początku czerwca z zaproszeniami, to byłaby jedyna okazja, a jak nie zdam to nie pojedziemy bo miałabym wtedy poprawkę...
Bardzo ładne spinki.

Cytat:
Mad oo.. to super że przyszły zapro tak szybko wklejaj wklejaj foty
No też się bardzo ciesze,że tak szybko przyszły.Będe w pl,to porobie zdjęcia. Jeszcze musimy zamówić zaiweszki na alkohol,ale to później.

Cytat:
uuu... ja też... chyba wyślę tżtowi kiedyś taki czekoladowy telegram i razem z nim skonsumuję
Brdzo fajny pomysł. Też skorzystam.

Cytat:
ja mam w rodzinie takich delikwentów którzy jak się mój kuzyn rąbnął w nazwisku (w sumie jego wina - word mu poprawił a on nie spojrzał czy jest ok - zdarza się) obrazili się i nie przyszli na ślub i wesele
Omg żeby się obrażać za takie coś i w ogole nie przyjść na ślub/wesele.Toż to smiechu warte.

Cytat:
mamy obrączki!! zaraz powklejam foty tylko muszę je przerobić trochę żeby było coś widać
Super. Bardzo ładne obrączki.

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
hej chcialam sie pochwalic ze wczoraj zamowilismy obraczkijestem z nas dumna ze tak wkoncu szybko sie zdecydowalismy
za zamówione obrączki.

Cytat:
Napis głosi () "In omnibus caritas 09.10.2010" - We wszystkim miłość
Bardzo fajny grawer. My myslimy po łacinie Cały Twoj-Cała Twoja,albo tak jak napisałam w języku polskim.

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Prosze tu się nie smiać z Alfonsa bo tata mojej mamy (zmarł jak mama miała pół roku) miał na imię Alfons
Ok,już się nie będe śmiała.Jestem już poważna.
Mój dziadek świętej pamięci ma/miał na imie Alojzy.
Stary 2010-05-12, 14:58   #3248
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo fajny grawer. My myslimy po łacinie Cały Twoj-Cała Twoja,albo tak jak napisałam w języku polskim.
Stwierdziliśmy że imiona nasze znamy więc nie potrzebujemy sobie zapisać na obrączce
A napis znalazłam przeszukując różne aforyzmy i cytaty w necie. Trochę mi się przy tym zeszło
Cały Twój - Cała Twoja też brałam po uwagę ale tż nie chciał i jeszcze Amor vincit omnia mi się podobało ale tż też nie chciał no wybredny był wyjątkowo jeśli chodzi o obrączki
Stary 2010-05-12, 15:18   #3249
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Jako że fotograf ze mnie żaden zdjęcia są jakie są

Załącznik 3100629
Załącznik 3100630
Załącznik 3100631
Załącznik 3100632

i chciałam zrobić zdjęcie graweru ale mało co widać nie wiem jak zrobić żeby cienia nie było

Załącznik 3100633

no pieknie i obrączki i napis my mamy tylko datę

boli mnie totalnie głowa
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 15:23   #3250
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Ja mam ciężki egzamin w sobotę, modlę się, zeby go zdać, bo byśmy pojechali do rodziny i znajomych na początku czerwca z zaproszeniami, to byłaby jedyna okazja, a jak nie zdam to nie pojedziemy bo miałabym wtedy poprawkę...
No to żeby się udało zdać

Cytat:
ja mam w rodzinie takich delikwentów którzy jak się mój kuzyn rąbnął w nazwisku (w sumie jego wina - word mu poprawił a on nie spojrzał czy jest ok - zdarza się) obrazili się i nie przyszli na ślub i wesele

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
hej chcialam sie pochwalic ze wczoraj zamowilismy obraczki

Cytat:
Jako że fotograf ze mnie żaden zdjęcia są jakie są

Załącznik 3100629
Załącznik 3100630
Załącznik 3100631
Załącznik 3100632

Śliczne i piękny tekst wygrawerowany

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
witajcie!
coś ostatnio was zaniedbuję, ale moja tarczyca znów mi daje w kość

pozdrawiam wszystkie
Zdrówka życzę

Cytat:
Zaś drugi toi owszem,mialam bardzo ochote na seks i w łózku tż kusilam,no wiecie tu całus,tam calus,przytulanko a on był nie wzruszony bo śpiący/senny i spał.
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 15:27   #3251
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Stwierdziliśmy że imiona nasze znamy więc nie potrzebujemy sobie zapisać na obrączce
A napis znalazłam przeszukując różne aforyzmy i cytaty w necie. Trochę mi się przy tym zeszło
Cały Twój - Cała Twoja też brałam po uwagę ale tż nie chciał i jeszcze Amor vincit omnia mi się podobało ale tż też nie chciał no wybredny był wyjątkowo jeśli chodzi o obrączki
Też potem myśleliśmy nad imionami i datą jak grawer,no ale właśnie niewiem czy to dobry pomysł. Sama niewiem Póki co mamy jeszcze z miesiąc,bo za miesiąc,no troszke ponad miesiąc ( bo miesiąc 2 ty godnie ) wybierzemy się po obrączki.
Wybredny tżcik.
Stary 2010-05-12, 15:41   #3252
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Genialny sen

Cytat:
Niezły sen. To pewnie tż puścił nerwowego bączka.
Dobre

Cytat:
Fajne masz pomysły,ale najbardziej rozwalił mnie pozytywnie rzecz jasna,ostatni 5 punkt.

Kuruj się,kuruj.
To ja napisałam o tym gruźliku, a zacytowało Ci się jakby to Remmi napisała. Chyba wizaż świruje

A z tym "we are family" to któraś wizażanka kiedyś o tym pisała (chyba Samoa, o ile się nie mylę), a my lubimy takie pozytywne piosenki więc sobie pozwoliłam odgapić ten pomysł

Cytat:
Mi też się podobały teksty po łacinie, ale TŻ stwierdził, ze ona takiego nie chce, bo później zapomni, co to znaczy My będziemy mieć:
Ja: Co Bóg złączył...
TŻ: ...człowiek niech nie rozdziela

Obrączek nie wybraliśmy i mamy problem z uzgodnieniem wspólnej wersji, a grawer już mamy

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Ok zmykam do łóżeczka. Musiałam się wygramolić żeby ugotować obiad i dlatego do Was mogłam zajrzeć To się nazywa uzależnienie
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 15:42   #3253
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
A z tym "we are family" to któraś wizażanka kiedyś o tym pisała (chyba Samoa, o ile się nie mylę), a my lubimy takie pozytywne piosenki więc sobie pozwoliłam odgapić ten pomysł
Lain - ja też zgapiłam tylko że ja mam oficjalne pozwolenie na zgapienie
Stary 2010-05-12, 16:08   #3254
madmuazelle
BAN stały

Zanim Wam poodpsiuje,to coś Wam napisze,bo mi się przypomniało.
Zlękłam się wczoraj. Wchodze na moja nk,patrze a na mojm profilu był facet z zespołu ktory będzie u nas na weselu śpiewał/grał.No,ale tak na poczcie nic nie było,więc napisałam do niego że potwierdzamy że nadal jesteśmy zainteresowani Pana zespołem ( zresztą mamy z nim/i podpisaną umowe ),noi że jak przyjedziemy to zadzwonimy i ustalimy szczegóły.Napisał,że ok i podziękował za potwierdzenie.
Stary 2010-05-12, 16:15   #3255
anesh_
Zakorzenienie

Cześć i czołem.
Idę dzisiaj do księdza (sama , bo tżcika nie ma... dziwne to takie) dać kartkę na zapowiedzi:P.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 16:22   #3256
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Dobre
A no dobre,dobre.

Cytat:
To ja napisałam o tym gruźliku, a zacytowało Ci się jakby to Remmi napisała. Chyba wizaż świruje
To nie wizażu wina,to ja.Moja wina,moja wina.Moja bardzoo wielka wina. Poprostu czasami rozbijam wypowiedz/posta na pare części i zamiast zacytować twój nick tzn te [QUOTE=Martoolka87...],wkleiłam poprzedni z Remmi.

Cytat:
świetny pomysł,jak rodzinka wyluzowana to będzie fajnie to wyglądać jak cała rodzinka tańczy.

Cytat:
Mi też się podobały teksty po łacinie, ale TŻ stwierdził, ze ona takiego nie chce, bo później zapomni, co to znaczy My będziemy mieć:
Ja: Co Bóg złączył...
TŻ: ...człowiek niech nie rozdziela
Też prawda,to może lepiej mieć/umieścić grawer po polsku.
Bardzo fajny grawer będziecie mieć na obrączkach.

Cytat:
Obrączek nie wybraliśmy i mamy problem z uzgodnieniem wspólnej wersji, a grawer już mamy
To wy też tak pupy strony zaczynacie jak my.

Cytat:
Ok zmykam do łóżeczka. Musiałam się wygramolić żeby ugotować obiad i dlatego do Was mogłam zajrzeć To się nazywa uzależnienie
Wracaj do łoża,wracaj Taaa,skąd ja to znam.
Stary 2010-05-12, 16:29   #3257
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Aaś bardzo ładne obrączki

Cytat:
Bardzo fajny grawer. My myslimy po łacinie Cały Twoj-Cała Twoja,albo tak jak napisałam w języku polskim. .
my tez mielismy miec wlasnie taki ale wybralismy CALYM SERCEM i swoje imiona
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 16:48   #3258
madmuazelle
BAN stały

Musialam sie przeniesc na drugiego laptopa,bo tz wzial poprzedniego na ktorym do was pisalam.A na tym nie mam polskich znakow.

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
my tez mielismy miec wlasnie taki ale wybralismy CALYM SERCEM i swoje imiona
No to macie tak czy siak,bardzo fajny grawer na obraczkach.
Stary 2010-05-12, 18:51   #3259
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
gdzie w końcu zamawiałaś - stacjonarnie czy na all?
na all, te co dała link dziewczyneczka. już wisi Dziś mama TŻta była i zobaczyła, bardzo się jej spodobała

Cytat:
To ja coś Wam pokażę co mój MĄŻ wymyślił, ja o tym dopiero dowiedziałam się dzień potem ale ubaw był patrzcie zdjęcie

a ja gafę zrobiłam, że hej, przekazałam zaproszenie wujkowi L. i cioci Bogusi. Zawsze ciocia Bogusia, więc napisałam Bogusława w zaproszeniu. Mama dzowni potem, że wujek dzwonił, że źle imię wpisałam ciocia ma na imię Bogumiła W ogóle na to nie wpadłam....
Chciałam namówić TŻta na hel me, ale za nic nie chciał bo twierdził, że by było że ma wątpliwości a on nie ma! i nic nie chciał słuchać, że śmiesznie... a mi się bardzo podoba i zdjęcie super!!!! takie jak lubię!

skądś to znam, jak ludzie na Bogusię mówią Bogusława ...

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
no pieknie i obrączki i napis my mamy tylko datę

boli mnie totalnie głowa
ny mamy datę i uUbi tu .... ibi ego (ślubowanie rzymskie - gdzie Ty tam i Ja)

na głowę solpadeina i aspiryna i luzik
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 18:53   #3260
certina4
Wtajemniczenie

cześć, jestem po trzech mega męczących dniach w pracy
jeszcze dwa dni i weekend a potem jeszcze tydzień cieżkiej pracy i wolne
nie dam rady nadrobić

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 19:06   #3261
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

i jeszcze Wam opowiem moją "rozmowę" z TŻtem rano jak spałam jeszcze i nie byłam świadoma co mówię...

Ja. Przynieś wielbłąda...
TŻ Skąd????
Ja: Z pracy!!!
TŻ: Po co??
Ja: Bo nie mamy ...
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 19:19   #3262
lusmarija
Wtajemniczenie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19251770]i jeszcze Wam opowiem moją "rozmowę" z TŻtem rano jak spałam jeszcze i nie byłam świadoma co mówię...

TŻ Skąd????
[/QUOTE]

no tak wielbłąd w domu musi być, nie ma to tamto

cześć lachonitki

wiecie co mam w sobotę wesele, a jakieś choróbsko próbuje się do mnie przyplątać... jeszcze nie wiem jak, ale nie dam się po prostu dziś w pracy z minuty na minute zaczęło mnie normalnie rozkładać... nie wiem co jest

widzę, że "sezon" obrączkowy się zaczął.... my też byliśmy wczoraj z TZcikiem oglądać... ale póki co jest o tak i TZ stwierdził, ze gdyby były 2 do wyboru to by sobie jeszcze z tym poradził, ale przy takiej ilości to On się poddaje bo tego nie ogarnia

Certina
zobaczysz nie zdążysz się obejrzeć, a już Ci ten i następny tydzień minie

jak tam sobotnie majóweczki

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 19:27   #3263
201701300931
Konto usunięte

Ja miałam schizę rano, bo jakoś tak leżałam, że jedną rękę miałam prawie w pionie... I jak się spojrzałam na nią spod przymkniętych i zaspanych oczek, to zobaczyłam człowieka z plecakiem i się przeraziłam, jak ktoś taki wszedł do mojego pokoju i stoi na moim łóżku, a ja nic nie czuję

Do tego zdenerwował mnie jeden sprzedający z allegro, u którego zamówiłam czekoladki na wesele prawie miesiąc temu... Jak łatwo się domyślić - ciągle ich nie mam W poniedziałek źle kuriera zaadresowali i nie dotarło... A ja jutro rano wyjeżdżam do domu i cała nadzieja we współlokatorach, że to zdołają odebrać... A jak nie, to będzie wesoło...

Poza tym ciągle do mnie nie dociera ten ślub, więc się niczym nie denerwuje. Jeszcze załatwiłam od koleżanki futerko, żeby mieć na wszelki wypadek, bo pogoda nieprzewidywalna Więc tata jutro będzie się widział z Jej tatą, żeby to dostarczyć.

No i my jutro z rana wyruszamy i pojawię się u Was najwcześniej w poniedziałek, bo nie biorę komputerka do domu
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 19:36   #3264
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Poza tym ciągle do mnie nie dociera ten ślub, więc się niczym nie denerwuje. Jeszcze załatwiłam od koleżanki futerko, żeby mieć na wszelki wypadek, bo pogoda nieprzewidywalna Więc tata jutro będzie się widział z Jej tatą, żeby to dostarczyć.

No i my jutro z rana wyruszamy i pojawię się u Was najwcześniej w poniedziałek, bo nie biorę komputerka do domu
to skoro się u Nas nie pojawisz już to przyjmij już teraz życzenia ślubne oby się Wam wszystko spełniło co sobie zaplanowaliście, dużo uśmiechu, pięknej pogody i bawcie się - bo to WASZ wymarzony, i niepowtarzalny dzień
szczęścia

Stary 2010-05-12, 19:36   #3265
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
A no dobre,dobre.

To nie wizażu wina,to ja.Moja wina,moja wina.Moja bardzoo wielka wina. Poprostu czasami rozbijam wypowiedz/posta na pare części i zamiast zacytować twój nick tzn te xxx wkleiłam poprzedni z Remmi.

.
uff. całe szczęście, że to tylko pomyłka, bo już myślałam, że gruźlika mam

Edytowane przez Remmi
Czas edycji: 2010-05-12 o 19:38
Remmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 19:52   #3266
madmuazelle
BAN stały

Jestem ponownie i zanim Was nadrobie.To musze poszukać pudełka od dekoderu Polsatu,bo wczoraj nam padł i programów w tv niet.Ciemność widze ciemność.

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19251307]
na all, te co dała link dziewczyneczka. już wisi Dziś mama TŻta była i zobaczyła, bardzo się jej spodobała [/QUOTE]
Co takiego wisi??

ny mamy datę i uUbi tu .... ibi ego (ślubowanie rzymskie - gdzie Ty tam i Ja)[/QUOTE]
Też bardzo fajny macie grawer na obrączkach.

na głowę solpadeina i aspiryna i luzik [/QUOTE]
Ja solpadeine biore na okresowy ból brzucha.

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19251770]i jeszcze Wam opowiem moją "rozmowę" z TŻtem rano jak spałam jeszcze i nie byłam świadoma co mówię...

TŻ Skąd????
[/QUOTE]
Dobry dialog.

Cytat:
uff. całe szczęście, że to tylko pomyłka, bo już myślałam, że gruźlika mam
Nie bój żaby,z Toba wszystko wporządku.

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
wiecie co mam w sobotę wesele, a jakieś choróbsko próbuje się do mnie przyplątać... jeszcze nie wiem jak, ale nie dam się po prostu dziś w pracy z minuty na minute zaczęło mnie normalnie rozkładać... nie wiem co jest
To nie daj się choróbsku i się kuruj.Może to przesilenie wiosenne.
Stary 2010-05-12, 19:54   #3267
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja miałam schizę rano, bo jakoś tak leżałam, że jedną rękę miałam prawie w pionie... I jak się spojrzałam na nią spod przymkniętych i zaspanych oczek, to zobaczyłam człowieka z plecakiem i się przeraziłam, jak ktoś taki wszedł do mojego pokoju i stoi na moim łóżku, a ja nic nie czuję

Do tego zdenerwował mnie jeden sprzedający z allegro, u którego zamówiłam czekoladki na wesele prawie miesiąc temu... Jak łatwo się domyślić - ciągle ich nie mam W poniedziałek źle kuriera zaadresowali i nie dotarło... A ja jutro rano wyjeżdżam do domu i cała nadzieja we współlokatorach, że to zdołają odebrać... A jak nie, to będzie wesoło...

W takim razie zycze aby wszystko sie udalo jak trzeba

Dobry wieczor

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 19:56   #3268
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:

To nie daj się choróbsku i się kuruj.Może to przesilenie wiosenne.
nie, chyba nie... jak to już lato niedługo
na noc sobie zaaplikuje jakąś odpowiednią dawkę lekówi może mi przejdzie troszkę do rana, do tego herbata, sok malinowy itp.
jejku taka pogoda piękna... aż żal chorować

Stary 2010-05-12, 19:57   #3269
agawoo
Zakorzenienie

Cześć

Niedawno wróciłam z pracy Wrrrr ..

Współpraca z niektórymi działami w naszej firmie jest naprawdę trudna .... niedługo nerwosol będę łykać przed wyjściem do pracy i przed wyjściem do domu też, bo wczoraj sie wyładowałam na TZcie ...
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 20:36   #3270
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Omg Biedna się wystraszyłaś

Cytat:
No to nieźle,co zakręceni ludzie. To trzymam kciuki,aby się udalo odebrać czekoladki.

Cytat:
No to fajnie,że niczym się nie denerwujesz. A co do futerka,do w razie W nie zmarzniesz.

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Magdo060184,xannka,lajla2 9,rhoss jeśli jesteście Pannami Młodymi 2010,zapraszam do dyskusji.

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Martusiaaaa21,Elinka,Gusi a widze Was.Nie spać,pisać!

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-05-12 o 20:03
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości