|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Aas fajny mieliscie pomysł z takim grawerem na obraczce
![]() A ja narazie zaplanowałam moj rozkład dnia dot. mojego image slubnego ![]() Otóz: - manicure 9.45 -fryz 11.00 -makijaz 13.00 Powinnam sie wyrobic ze wszystkim i przed 14 juz bede w domu, by cos zjesc i zaczac sie szykowac |
|
|
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
oo... mi się przypomniało co mi się dzisiaj śniło! no ślub oczywiście składają goście nam życzenia, giga kolejka, jakaś babka z facetem do nas podchodzą, gadu gadu, szczęścia, zdrowia itp. a tż na to: eejj.. ale tu śmierdzi.... |
|
|
|
|
#3243 |
|
Adwokat diabła
|
Aaś, burzę czuję.. burzę czuję..
|
|
#3244 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
A co do wytłuszczonego to tym bardziej jestem ciekawa ![]() Cytat:
No to owocnych zakupów/załatwiania spraw. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Ahaaaaaaa,już teraz kumam. ![]() Cytat:
![]() Prosze Księcia,fajnie że tata wpadł ( KMN ). ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3245 | ||||||
|
BAN stały
|
Dziękuje za gratko-oklaski.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No,właśnie miłe PW na początek dnia. Prosze bardzo. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prosze tu się nie smiać z Alfonsa bo tata mojej mamy (zmarł jak mama miała pół roku) miał na imię Alfons
|
|
|
|
|
#3247 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
No też się bardzo ciesze,że tak szybko przyszły.Będe w pl,to porobie zdjęcia. Jeszcze musimy zamówić zaiweszki na alkohol,ale to później.Cytat:
![]() Cytat:
żeby się obrażać za takie coś i w ogole nie przyjść na ślub/wesele.Toż to smiechu warte. Cytat:
![]() Cytat:
za zamówione obrączki. ![]() Bardzo fajny grawer. ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]() Mój dziadek świętej pamięci ma/miał na imie Alojzy. |
||||||
|
|
|
#3248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A napis znalazłam przeszukując różne aforyzmy i cytaty w necie. Trochę mi się przy tym zeszło ![]() Cały Twój - Cała Twoja też brałam po uwagę ale tż nie chciał i jeszcze Amor vincit omnia mi się podobało ale tż też nie chciał |
|
|
|
|
#3249 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my mamy tylko datęboli mnie totalnie głowa
|
|
#3250 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby się udało zdać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3251 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wybredny tżcik.
|
|
|
|
|
#3252 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre Cytat:
A z tym "we are family" to któraś wizażanka kiedyś o tym pisała (chyba Samoa, o ile się nie mylę), a my lubimy takie pozytywne piosenki więc sobie pozwoliłam odgapić ten pomysł ![]() Cytat:
Ja: Co Bóg złączył... TŻ: ...człowiek niech nie rozdziela Obrączek nie wybraliśmy i mamy problem z uzgodnieniem wspólnej wersji, a grawer już mamy ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Ok zmykam do łóżeczka. Musiałam się wygramolić żeby ugotować obiad i dlatego do Was mogłam zajrzeć To się nazywa uzależnienie
|
|||
|
|
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3254 |
|
BAN stały
|
Zanim Wam poodpsiuje,to coś Wam napisze,bo mi się przypomniało.
Zlękłam się wczoraj.
|
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem
.Idę dzisiaj do księdza (sama , bo tżcika nie ma ... dziwne to takie) dać kartkę na zapowiedzi:P.
|
|
|
|
#3256 | |||||
|
BAN stały
|
A no dobre,dobre.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo fajny grawer będziecie mieć na obrączkach. Cytat:
![]() Cytat:
Taaa,skąd ja to znam.
|
|||||
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Aaś bardzo ładne obrączki my tez mielismy miec wlasnie taki ale wybralismy CALYM SERCEM i swoje imiona
|
#3258 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3259 | ||
|
Konto usunięte
|
na all, te co dała link dziewczyneczka. już wisi
Dziś mama TŻta była i zobaczyła, bardzo się jej spodobała ![]() Cytat:
skądś to znam, jak ludzie na Bogusię mówią Bogusława ... Cytat:
na głowę solpadeina i aspiryna i luzik
|
||
|
|
|
#3260 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć, jestem po trzech mega męczących dniach w pracy
![]() jeszcze dwa dni i weekend nie dam rady nadrobić
|
|
|
|
#3261 |
|
Konto usunięte
|
i jeszcze Wam opowiem moją "rozmowę" z TŻtem rano jak spałam jeszcze i nie byłam świadoma co mówię...
Ja. Przynieś wielbłąda... TŻ Skąd???? ![]() Ja: Z pracy!!! TŻ: Po co?? ![]() Ja: Bo nie mamy ... |
|
|
|
#3262 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19251770]i jeszcze Wam opowiem moją "rozmowę" z TŻtem rano jak spałam jeszcze i nie byłam świadoma co mówię...
Ja. Przynieś wielbłąda... TŻ Skąd???? ![]() Ja: Z pracy!!! TŻ: Po co?? ![]() Ja: Bo nie mamy ... no tak wielbłąd w domu musi być, nie ma to tamto ![]() cześć lachonitki wiecie co mam w sobotę wesele, a jakieś choróbsko próbuje się do mnie przyplątać... jeszcze nie wiem jak, ale nie dam się po prostu dziś w pracy z minuty na minute zaczęło mnie normalnie rozkładać... nie wiem co jest ![]() widzę, że "sezon" obrączkowy się zaczął.... my też byliśmy wczoraj z TZcikiem oglądać... ale póki co jest o tak Certina zobaczysz nie zdążysz się obejrzeć, a już Ci ten i następny tydzień minie jak tam sobotnie majóweczki
|
#3263 |
|
Konto usunięte
|
Ja miałam schizę rano, bo jakoś tak leżałam, że jedną rękę miałam prawie w pionie... I jak się spojrzałam na nią spod przymkniętych i zaspanych oczek, to zobaczyłam człowieka z plecakiem i się przeraziłam, jak ktoś taki wszedł do mojego pokoju i stoi na moim łóżku, a ja nic nie czuję
Do tego zdenerwował mnie jeden sprzedający z allegro, u którego zamówiłam czekoladki na wesele prawie miesiąc temu... Jak łatwo się domyślić - ciągle ich nie mam W poniedziałek źle kuriera zaadresowali i nie dotarło... A ja jutro rano wyjeżdżam do domu i cała nadzieja we współlokatorach, że to zdołają odebrać... A jak nie, to będzie wesoło...Poza tym ciągle do mnie nie dociera ten ślub, więc się niczym nie denerwuje. Jeszcze załatwiłam od koleżanki futerko, żeby mieć na wszelki wypadek, bo pogoda nieprzewidywalna Więc tata jutro będzie się widział z Jej tatą, żeby to dostarczyć.No i my jutro z rana wyruszamy i pojawię się u Was najwcześniej w poniedziałek, bo nie biorę komputerka do domu
|
|
|
|
#3264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oby się Wam wszystko spełniło co sobie zaplanowaliście, dużo uśmiechu, pięknej pogody i bawcie się - bo to WASZ wymarzony, i niepowtarzalny dzień szczęścia
|
|
#3265 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
...od kilku miesięcy ----> Edytowane przez Remmi Czas edycji: 2010-05-12 o 19:38 |
|
|
|
|
#3266 | ||
|
BAN stały
|
Jestem ponownie i zanim Was nadrobie.To musze poszukać pudełka od dekoderu Polsatu,bo wczoraj nam padł i programów w tv niet.Ciemność widze ciemność.
![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19251307] na all, te co dała link dziewczyneczka. już wisi Dziś mama TŻta była i zobaczyła, bardzo się jej spodobała [/QUOTE]Co takiego wisi?? ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19251307] ny mamy datę i uUbi tu .... ibi ego (ślubowanie rzymskie - gdzie Ty tam i Ja)[/QUOTE] Też bardzo fajny macie grawer na obrączkach. [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19251307] na głowę solpadeina i aspiryna i luzik [/QUOTE]Ja solpadeine biore na okresowy ból brzucha. ![]() ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19251770]i jeszcze Wam opowiem moją "rozmowę" z TŻtem rano jak spałam jeszcze i nie byłam świadoma co mówię... Ja. Przynieś wielbłąda... TŻ Skąd???? ![]() Ja: Z pracy!!! TŻ: Po co?? ![]() Ja: Bo nie mamy ... Dobry dialog. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobry wieczor
|
|
|
|
|
#3268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na noc sobie zaaplikuje jakąś odpowiednią dawkę lekówi może mi przejdzie troszkę do rana, do tego herbata, sok malinowy itp. jejku taka pogoda piękna... aż żal chorować
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Niedawno wróciłam z pracy Wrrrr ..Współpraca z niektórymi działami w naszej firmie jest naprawdę trudna .... niedługo nerwosol będę łykać przed wyjściem do pracy i przed wyjściem do domu też, bo wczoraj sie wyładowałam na TZcie ... |
|
|
|
#3270 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Biedna się wystraszyłaś Cytat:
To trzymam kciuki,aby się udalo odebrać czekoladki. ![]() Cytat:
A co do futerka,do w razie W nie zmarzniesz. ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Magdo060184,xannka,lajla2 9,rhoss jeśli jesteście Pannami Młodymi 2010,zapraszam do dyskusji. ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Martusiaaaa21,Elinka,Gusi a widze Was.Nie spać,pisać!
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-12 o 20:03 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

i zaczac sie szykowac

składają goście nam życzenia, giga kolejka, jakaś babka z facetem do nas podchodzą, gadu gadu, szczęścia, zdrowia itp. a tż na to: eejj.. ale tu śmierdzi.... 
No to owocnych zakupów/załatwiania spraw.

za zaproszenia, że przyszły z gratisami
ale ubaw był
W ogóle na to nie wpadłam....
jestem z nas dumna ze tak wkoncu szybko sie zdecydowalismy

nie wiem jak zrobić żeby cienia nie było 

oby się Wam wszystko spełniło co sobie zaplanowaliście, dużo uśmiechu, pięknej pogody i bawcie się - bo to WASZ wymarzony, i niepowtarzalny dzień ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)