Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-12, 20:42   #3271
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Hej!
Widzę, ze wybieracie zabawy weselne!
My na razie o tym nie myślimy.

Nadal nie mogę znaleźć fryzjera
W przyszłym tygodniu TZ bierze sobie wolne i załatwiamy wszelkie papiery i zapowiedzi i wszystko co w kościele.
Co do dekoracji to nadal niewiadoma.

Kupiliśmy ostatnio TZtowi spinki i pasek. Spinki jak w zał.
Kurcze, coś nam ostatnio nie idzie z tymi przygotowaniami...
Ja mam ciężki egzamin w sobotę, modlę się, zeby go zdać, bo byśmy pojechali do rodziny i znajomych na początku czerwca z zaproszeniami, to byłaby jedyna okazja, a jak nie zdam to nie pojedziemy bo miałabym wtedy poprawkę...
też kupiliśmy spinki Soraya Tż ma takie, jak na dole
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Jako że fotograf ze mnie żaden zdjęcia są jakie są

Załącznik 3100629
Załącznik 3100630
Załącznik 3100631
Załącznik 3100632

i chciałam zrobić zdjęcie graweru ale mało co widać nie wiem jak zrobić żeby cienia nie było

Załącznik 3100633

Napis głosi () "In omnibus caritas 09.10.2010" - We wszystkim miłość
śliczne obrączki Ja już się nie mogę doczekać noszenia naszych
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja miałam schizę rano, bo jakoś tak leżałam, że jedną rękę miałam prawie w pionie... I jak się spojrzałam na nią spod przymkniętych i zaspanych oczek, to zobaczyłam człowieka z plecakiem i się przeraziłam, jak ktoś taki wszedł do mojego pokoju i stoi na moim łóżku, a ja nic nie czuję

Do tego zdenerwował mnie jeden sprzedający z allegro, u którego zamówiłam czekoladki na wesele prawie miesiąc temu... Jak łatwo się domyślić - ciągle ich nie mam W poniedziałek źle kuriera zaadresowali i nie dotarło... A ja jutro rano wyjeżdżam do domu i cała nadzieja we współlokatorach, że to zdołają odebrać... A jak nie, to będzie wesoło...

Poza tym ciągle do mnie nie dociera ten ślub, więc się niczym nie denerwuje. Jeszcze załatwiłam od koleżanki futerko, żeby mieć na wszelki wypadek, bo pogoda nieprzewidywalna Więc tata jutro będzie się widział z Jej tatą, żeby to dostarczyć.

No i my jutro z rana wyruszamy i pojawię się u Was najwcześniej w poniedziałek, bo nie biorę komputerka do domu
nooo moja droga, to już tylko 3 dni!!!
Już dziś życzę Ci wszystkiego najlepszego, oby był to piękny początek Waszego wspólnego życia
Stary 2010-05-12, 20:47   #3272
Ellin_ak
Rozeznanie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
[/COLOR]Martusiaaaa21,Elinka,Gusi a widze Was.Nie spać,pisać!
jestem, jestem
wpisywałam właśnie moje menu w temacie o jadłospisie. Swojego lapka służbowego zostawiłam dziś w pracy a Tż mnie wygania ze swojego stacjonarnego więc dziś nie posiedzę.
wyobraźcie sobie, że od pół roku staram się załatwić praktyki studenckie i NIC!!!
dziś dostałam kolejną odmowną odpowiedź. Kobieta do mnie: "Sadzi Pani, że ktoś panią przyjmie?! ja bym na to nie liczyła! nie dość że zabieracie czas i jest z wami kłopot to jeszcze nikt za was nie płaci!" Ja jej na to, że w takim razie co ja mam zrobić? chcę się uczyć, jestem pilna i chętna, pracuję i uczę się , pracuję też w weekendy i nocki- nie chcę ich tylko odbębnić. Chcę się czegoś nauczyć! Ona do mnie, że w takim razie może sama sobie powinnam zapłacić.

Myślałam, że wyjdę z siebie!!! I w kolejnych miejscach to samo:
- "za dużo godzin- AŻ 105!!! skandal"
- "są dla nas nie płatne"
-"nie chcemy problemu"
do piątku powinnam podać już miejsce a ja jestem w d...
Naprawdę wiele już sobie załatwiłam i poradziłam w życiu i sądziłam, że i tym razem dam sobie radę- w końcu jestem ambitna, chętna, daję z siebie wszystko i chcę się uczyć. A tu widać to nie wystarczy! Ludzie mówili:"To pani problem!"
No rzesz...
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 20:49   #3273
201701300931
Konto usunięte

No... pojechaliśmy na ostatnie zakupy pt. skarpetki, plecak do laptopa dla TŻ i płyn do soczewek i krople do oczu dla mnie i w tym momencie przyjechał kurier... Ma szczęście, że współlokatorka była w domu i odebrała, bo nawet nie dzwonił Wszystko fajnie, tylko pomyliłi się z wymiarami pudełka...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 20:52   #3274
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
No i my jutro z rana wyruszamy i pojawię się u Was najwcześniej w poniedziałek, bo nie biorę komputerka do domu
W takim razie......

Dana dnia 15 Maja 2010 wychodzisz za Mąż,a więc życze Ci/Wam:

Wszystko co piękne na tym świecie, wszystko co tylko szczęście wróży, niech się Wam razem w jedno splecie i będzie słońcem w życia podróży.
Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia!!!

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-05-12 o 20:58
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 21:02   #3275
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:

Co takiego wisi??
Tabliczka na drzwiach z naszym nazwiskiem
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 21:04   #3276
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
jestem, jestem
wpisywałam właśnie moje menu w temacie o jadłospisie. Swojego lapka służbowego zostawiłam dziś w pracy a Tż mnie wygania ze swojego stacjonarnego więc dziś nie posiedzę.
wyobraźcie sobie, że od pół roku staram się załatwić praktyki studenckie i NIC!!!
dziś dostałam kolejną odmowną odpowiedź. Kobieta do mnie: "Sadzi Pani, że ktoś panią przyjmie?! ja bym na to nie liczyła! nie dość że zabieracie czas i jest z wami kłopot to jeszcze nikt za was nie płaci!" Ja jej na to, że w takim razie co ja mam zrobić? chcę się uczyć, jestem pilna i chętna, pracuję i uczę się , pracuję też w weekendy i nocki- nie chcę ich tylko odbębnić. Chcę się czegoś nauczyć! Ona do mnie, że w takim razie może sama sobie powinnam zapłacić.

Myślałam, że wyjdę z siebie!!! I w kolejnych miejscach to samo:
- "za dużo godzin- AŻ 105!!! skandal"
- "są dla nas nie płatne"
-"nie chcemy problemu"
do piątku powinnam podać już miejsce a ja jestem w d...
Naprawdę wiele już sobie załatwiłam i poradziłam w życiu i sądziłam, że i tym razem dam sobie radę- w końcu jestem ambitna, chętna, daję z siebie wszystko i chcę się uczyć. A tu widać to nie wystarczy! Ludzie mówili:"To pani problem!"
No rzesz...
To fajno,że jesteś.
A co do tekstów tych ludzi to Jednym słowem żenada.

Cytat:
No... pojechaliśmy na ostatnie zakupy pt. skarpetki, plecak do laptopa dla TŻ i płyn do soczewek i krople do oczu dla mnie i w tym momencie przyjechał kurier... Ma szczęście, że współlokatorka była w domu i odebrała, bo nawet nie dzwonił Wszystko fajnie, tylko pomyliłi się z wymiarami pudełka...
Za ostatnie zakupy To fajno,że współlokatorka Wam odebrała paczke. A co do pomyłki z wymiarami pudełka,co za sieroty.

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19256002]Tabliczka na drzwiach z naszym nazwiskiem [/QUOTE]
Ahaaa,już kumam.
Stary 2010-05-12, 21:21   #3277
metkaa
Zakorzenienie

po długiej przerwie bylam dzis na aerobiku, bylo fantastycznie

Danaeee84 dołaczam sie do zyczen, wszystkiego dopbrego, trzymaj sie
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 21:33   #3278
chilanes
Zakorzenienie

Ellin rozumiem Cię, ale rozumiem też odmawiających pracodawców, bo dla nas np stażysta, mimo, że my nie ponosimy kosztów, to jednak trzeba by go czymś zająć, czegoś nauczyć, odpowiada się za niego, itd... Do tego dochodzi ustawa o ochronie danych osobowych (w naszej firmie) i nie bardzo można od tak kogoś z ulicy posadzić do roboty

Metkoo kurczę, zaraz miesiąc od Twojego ślubu minie Ależ ten czas leci!!!
Stary 2010-05-12, 21:40   #3279
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Ellin rozumiem Cię, ale rozumiem też odmawiających pracodawców, bo dla nas np stażysta, mimo, że my nie ponosimy kosztów, to jednak trzeba by go czymś zająć, czegoś nauczyć, odpowiada się za niego, itd... Do tego dochodzi ustawa o ochronie danych osobowych (w naszej firmie) i nie bardzo można od tak kogoś z ulicy posadzić do roboty
jasne...tylko jak ja mam się czegokolwiek nauczyć?? mam już trochę doświadczenia, skończyłam sporo kursów, jestem samodzielna. I zwyczajnie MUSZĘ odbyć 105h praktyk na zaliczenie roku. Inaczej będę musiała go powtarzać.

Edytowane przez Ellin_ak
Czas edycji: 2010-05-12 o 21:49
Stary 2010-05-12, 21:43   #3280
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Witam dziewczyny
Nie udzielałam się na tym wątku, ale od pewnego czasu sobie Was podczytuje
My bierzemy ślub w sierpniu i tak pomału wszystko kompletujemy.
W końcu znalazłam buty ciężko z nimi było, bo nie podobają mi się z czubkiem, a takich zwykłych białych z odkrytym palcem to malutko. Ale okazało się, że w jednym sklepie mogą mi zrobić na zamówienie, wystarczy,że podam jaki fason.
No i muszę się pochwalić. Wczoraj byliśmy na pierwszej lekcji tańca, na razie taki zykły kurs w grupie. Zawsze się pozna jakieś nowe tańce i nowe doświadczenie. Bardzo fajna sprawa, polecam
A co myślicie o bukiecie ślubnym ze słoneczników??? no i jest problem, bo chciałabym też kwiatka we włosach, ale słonecznik to chyba nie pasuje co??
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 21:48   #3281
chilanes
Zakorzenienie

Lusmarija
agawoo
mmmmmm

Jutro nasza 100 do ślubu

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Ellin wiem, sama pamiętam, jak szukałam i mnie szlag jasny trafiał, ze pracownik za darmo, a oni nie i nie ;/

Martusiaaa21 słoneczniki są super do sierpniowych i ejsiennych bukietów i w ciemnych włoskach miniaturowe słoneczniki mogą się super prezentować
Stary 2010-05-12, 22:16   #3282
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Lusmarija
agawoo
mmmmmm

Jutro nasza 100 do ślubu

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Faktycznie
Muszę się ostro wziąć za dalsze ślubne działania, bo stanęły w miejscu ... Na razie czekam na telefon z salonu w sprawie sukni ...
W czerwcu biorę tydzień urlopu i mam zamiar załatwić wszystkie dokumenty i kościelne sprawy .... Uff ....

Ale cieszę strasznie, że już coraz bliżej
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 22:17   #3283
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Lusmarija
agawoo
mmmmmm

Jutro nasza 100 do ślubu

a teraz zmykam się kurować do łóżka
ciao ciao

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 22:39   #3284
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Lusmarija

agawoo
mmmmmm

Jutro nasza 100 do ślubu
To za waszą studniówke-jutrzejze 100 dni do slubu
Stary 2010-05-12, 22:50   #3285
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

Certina
zobaczysz nie zdążysz się obejrzeć, a już Ci ten i następny tydzień minie

dziękuję CI bardzo na to liczę

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 23:04   #3286
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
W końcu znalazłam buty ciężko z nimi było, bo nie podobają mi się z czubkiem, a takich zwykłych białych z odkrytym palcem to malutko. Ale okazało się, że w jednym sklepie mogą mi zrobić na zamówienie, wystarczy,że podam jaki fason.
No i muszę się pochwalić. Wczoraj byliśmy na pierwszej lekcji tańca, na razie taki zykły kurs w grupie. Zawsze się pozna jakieś nowe tańce i nowe doświadczenie. Bardzo fajna sprawa, polecam
A co myślicie o bukiecie ślubnym ze słoneczników??? no i jest problem, bo chciałabym też kwiatka we włosach, ale słonecznik to chyba nie pasuje co??
Witam sierpniową PM-ke.
za buty
za pierwszą lekcje tańca
Co myśle o bukiecie ze słoneczników.A no,to że są fajne.
Stary 2010-05-12, 23:18   #3287
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Can't ale bliziutko ja tez tak chcę

40 zł o pary
to troszke mniej niz u nas
Cytat:

Eh te głupie sny.

Najwidoczniej Chyba ten obraz przed snem ściągne.

No to za kolejne spotkanie Ja szczerze powiedziawszy to nie wiem za ile się za te nauki płaci.
dziękuję a sny sa czasem strasznie głupie i śmieszne, a zwłaszcza jak sie cos powie przez sen
Cytat:
nie jadłam tej czekolady , ale myślałam nad telegramem dla rodziców na podziekowanie
Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
odrazu ta podwiązka wpadła mi w oko, czekam teraz na paczuszkę, a co do nauk przedślubnych to my płaciliśmy 70 zł, oczywiście nikt nie wiedział o co chodzi tzn. tam w poradni głupka udawali, no bo niby co łaska a nieoficjalnie kwota była ustalona, denerwuje mnie coś takiego, powinni zrobic cennik i byłoby po problemie
no mnie tez wlasnie poszłam do sklepu z bielizna i kupilam A w kosciele to najwiecej kasy by chcieli,jestem ciekawa czy jakby ktos nie mial tej kasy to mógłby dostać podpis o prekanach
Cytat:
I jeszcze kolczyki kupione też na przecenie za jakieś 9 zł- na wesele bieszczadzkie. Do tego mam szarą kieckę ze srebrnymi wstawkami i czarne buty- jak się ubiorę to waż pokażę
Załącznik 3100231 Załącznik 3100232

Załącznik 3100233
bardzo ładne kolczyki
Cytat:
Cześć

Znowu miałam sny,ale dokładnie pierwszy sen niezbyt pamiętam.
Zaś drugi toi owszem,mialam bardzo ochote na seks i w łózku tż kusilam,no wiecie tu całus,tam calus,przytulanko a on był nie wzruszony bo śpiący/senny i spał.

Ok teraz/zaraz Was nadrobie.
takie sny akurat , ze mam ochote , to mi sie dosc czestto zdarzaja
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
oo... mi się przypomniało co mi się dzisiaj śniło! no ślub oczywiście składają goście nam życzenia, giga kolejka, jakaś babka z facetem do nas podchodzą, gadu gadu, szczęścia, zdrowia itp. a tż na to: eejj.. ale tu śmierdzi.... i tak do końca składania zyczen gadał, że tutaj śmierdzi a ja się na niego obraziłam
mi sie chyba dzisiaj nic nie snilo...
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19251770]i jeszcze Wam opowiem moją "rozmowę" z TŻtem rano jak spałam jeszcze i nie byłam świadoma co mówię...

Ja. Przynieś wielbłąda...
TŻ Skąd????
Ja: Z pracy!!!
TŻ: Po co??
Ja: Bo nie mamy ...
[/QUOTE]
hahahha no nieźle

Ja tez zmykam sie kurowac do łóżka bo od tygodnia jestem chora i nie przechodzi cale uszy mam zatkane od gardła .. i jeszcze @ dostałam wiec nie za fajnie więc czesc i dobranoc
Stary 2010-05-12, 23:29   #3288
madmuazelle
BAN stały

http://demotywatory.pl/925078
Tzn ja się nie bałam/my nie baliśmy. Poprostu przeglądałam demoty i to znalazłam.

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
dziękuję a sny sa czasem strasznie głupie i śmieszne, a zwłaszcza jak sie cos powie przez sen
Prosze. A no miewam często głupie sny,czasem sobie mysle czy ich gdzieś nie zapisywac.Gadanie przez sen to jedno,raz zdarzyło mi się,że krzyknełam przez sen

Cytat:
nie jadłam tej czekolady , ale myślałam nad telegramem dla rodziców na podziekowanie
Ja równiez tej czekolady jeszcze nie jadłam.A co do pomysłu,to jestem Za.

Cytat:
takie sny akurat , ze mam ochote , to mi sie dosc czestto zdarzaja
Tylko szkoda,że nie można czasem z tego skorzystać na zywo,kiedy to tż zmęczony.

Cytat:
Ja tez zmykam sie kurowac do łóżka bo od tygodnia jestem chora i nie przechodzi cale uszy mam zatkane od gardła .. i jeszcze @ dostałam wiec nie za fajnie więc czesc i dobranoc
U to niezły zestaw. Kuruj się,kuruj.
Stary 2010-05-13, 06:53   #3289
moniczka2123
Zadomowienie

Cześć dziewczynki wpadłam życzyć wam miłego dniawczoraj byłam na zakupachkupiłam sobie eleganckie spodnie bo gości nie mam w czym prosićkupiłam też kolczyki i branzoletke do sukni slubnej,butki ślubne teżkokardki dla gości i zaproszenia ślubnei jeszcze z zakupów nie weselnych torebkę i kilka bluzekjednym słowem zakupy się udałypozdrawiam

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 07:37   #3290
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć Kochane nie jestem w stanie nadrobić 3 ostatnich dni Działo się coś ważnego, ciekawego??
Miałam intensywne ostatnie dni, w poniedziałek była przyjaciółka z narzeczonym i mamą (przez 2 dni w Edynburgu było lotnisko zamknięte i do końca nie wiedzieli czy polecą, a ślub już w sobotę...na szczęście udało się). Odbierałyśmy suknię, wybierałyśmy dodatki dla niej i dla Młodego, do tego sukienka na poprawiny została zakupiona, mama tez kupiła sukienkę, nogi mi do tyłka wchodziły Niestety ta sukienka dla druhny nie jest taka fajna jak wydawała się być na zdjęciu...Dół jest tak duuuży/rozłożysty, że mam w niej tyłek jak słonica I góra też dziwnie się układa, no ale jakoś przemęczę, jak tylko wejdziemy na salę pogonię się przebrać No i też okazało się, że wcale ta szopka z druhnami nie jest tylko do kościoła, bo przed ślubem mamy przypinać gościom kokardki, następnie pojechać pojechac po młodego jakieś 20 km, tam znowu te kokardki, wrócić później do PM itd. Nie bardzo mi się to uśmiecha, po pierwsze głupio będę się czuła, po drugie nie znam tam zbyt wielu osób, a po trzecie mój TŻ zna ich jeszcze mniej i mi tak niezręcznie trochę zostawić go samego. Jakby tego było mało, na tym weselu będą koleżanki, z którymi się przyjaźniłam, ale jakoś dziwnie się nasza znajomość zakończyła, nie wiem co było powodem do teraz, dlatego też atmosfera nie wiem jaka będzie i ogólnie już się zniechęciłam....
Stary 2010-05-13, 08:41   #3291
woda sodowa
Wtajemniczenie

Oj wszystko mi sie nie zacytowaloWczoraj wieczorem rozplanowalismy ustawienie gosci i koscielnego juz zalatwilam, ale zdzierstwo 250zl, ksiedzu 800, a organiscie pewnie nastepne 250 Dzisiaj zjezdzaja nam pierwsi goscie, jade do tawerny ustawiac winietki i do Wawy na zdjecie aparatu, a jeszcze musze go miasta pojechac kilka rzeczy kupic i obdzwonic 500 osob. Postaram sie jeszcze tu wpasc
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 08:43   #3292
83mika
Raczkowanie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19251770]i jeszcze Wam opowiem moją "rozmowę" z TŻtem rano jak spałam jeszcze i nie byłam świadoma co mówię...

TŻ Skąd????
[/QUOTE]
Ale soie uśmiałam, no mi też by się taki wielbłąd przydał
Cytat:
no mnie tez wlasnie poszłam do sklepu z bielizna i kupilam A w kosciele to najwiecej kasy by chcieli,jestem ciekawa czy jakby ktos nie mial tej kasy to mógłby dostać podpis o prekanach
Z kosciołem to nie ma co dyskutować, ja byłam w swojej parafi po zaświadczenie i nie dałam księdzy ani gr, ale jak pojade dać na zapowiedzi to już będę musiała mu coś dać;/
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 08:43   #3293
ultraradiola
Wtajemniczenie

cześć lachoniki

w końcu zabrałam się za dokończenie rozdania tych zaproszeń choć szczerze powiem nie chce mi się strasznie zostało ich 12 czyli 3 dni rozdawania
- dziś rozdam 3
- w niedziele dam 4
- w x dzień nie wiem który zostaną 3
- reszta TZ ale do dopniemy do któryś z tych dni i koniec

W ogóle ostatnio mam takiego dola ze szkoda gadać chciałabym w końcu znaleźć prace która mi będzie w pełni odpowiadała i nie na umowę zlecenie ale nigdzie mnie nie chcą

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 08:44   #3294
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Faktycznie
Muszę się ostro wziąć za dalsze ślubne działania, bo stanęły w miejscu ... Na razie czekam na telefon z salonu w sprawie sukni ...
W czerwcu biorę tydzień urlopu i mam zamiar załatwić wszystkie dokumenty i kościelne sprawy .... Uff ....

Ale cieszę strasznie, że już coraz bliżej
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

a teraz zmykam się kurować do łóżka
ciao ciao
Cytat:
To za waszą studniówke-jutrzejze 100 dni do slubu
Stary 2010-05-13, 09:25   #3295
Ellin_ak
Rozeznanie

ja zdycham bo @ przyszła...
siedzę z termoforem w pracy i jestem zielona już, a jeszcze do 12:00 daleko. Muszę wytrzymać. Dziś idę dokupić koralików na resztę obrączek kieliszkowych. Dziś siostra przujeżdza do Wro na jakieś zajęcia z kina i filmu i przywiezie mi wszystkie zdjęcia jakie mamy w domu- będę swoje wybierać do księgi i do prezentacji.
a u mnie 49 i 87
Stary 2010-05-13, 09:29   #3296
Aaś
Zakorzenienie

TŻ Skąd????
[/QUOTE]

dzięki za poprawienie humoru z rana

Ellin to faktycznie nieciekawie z tymi praktykami

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Oj wszystko mi sie nie zacytowaloWczoraj wieczorem rozplanowalismy ustawienie gosci i koscielnego juz zalatwilam, ale zdzierstwo 250zl, ksiedzu 800, a organiscie pewnie nastepne 250 Dzisiaj zjezdzaja nam pierwsi goscie, jade do tawerny ustawiac winietki i do Wawy na zdjecie aparatu, a jeszcze musze go miasta pojechac kilka rzeczy kupic i obdzwonic 500 osob. Postaram sie jeszcze tu wpasc
ło matko i córko

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość

W ogóle ostatnio mam takiego dola ze szkoda gadać chciałabym w końcu znaleźć prace która mi będzie w pełni odpowiadała i nie na umowę zlecenie ale nigdzie mnie nie chcą
nie martw się kobieto! będzie dobrze! głowa do góry i nie poddawać się

A ja wczoraj znalazłam w necie parę niepochlebnych opinii o naszym zespole no ale teraz zrezygnować z niego nie możemy i nie wiem sama co o tym myśleć... trochę się zestresowałam
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 10:20   #3297
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

hejka

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Ale soie uśmiałam, no mi też by się taki wielbłąd przydał

Z kosciołem to nie ma co dyskutować, ja byłam w swojej parafi po zaświadczenie i nie dałam księdzy ani gr, ale jak pojade dać na zapowiedzi to już będę musiała mu coś dać;/
No pewnie u mnie tz powiedział , ze jak ksiadz nic mu nie powie o pieniądzach na zapowiedzi , to mu nic nie da hahha. Ale czytałam na necie , ze sie daje od 15 zł wzwyż

Cytat:
http://demotywatory.pl/925078
Tzn ja się nie bałam/my nie baliśmy. Poprostu przeglądałam demoty i to znalazłam.

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Prosze. A no miewam często głupie sny,czasem sobie mysle czy ich gdzieś nie zapisywac.Gadanie przez sen to jedno,raz zdarzyło mi się,że krzyknełam przez sen

Ja równiez tej czekolady jeszcze nie jadłam.A co do pomysłu,to jestem Za.

Tylko szkoda,że nie można czasem z tego skorzystać na zywo,kiedy to tż zmęczony.

U to niezły zestaw. Kuruj się,kuruj.
No ja tez wlasnie gadam od czasu do czasu , jak byłam młodsza to nawet zdażyło mi sie lunatykować po domu, tzn. nieświadomie poszłam do ubikacji a potem zaczelam plakac , bo kapci nie wzielam (ale to mialam moze z 4 lata) , a nastepnym razem jak wstałam i poszlam do swojego plecaka , to myslalam , ze to telewizor i zaczełam go naciskac , a potem sie przebudzilam
No jak u mnie tz jest zmeczony , to tez nie skorzystam , no chyba ze go bardzo przekonam

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
ja zdycham bo @ przyszła...
siedzę z termoforem w pracy i jestem zielona już, a jeszcze do 12:00 daleko. Muszę wytrzymać. Dziś idę dokupić koralików na resztę obrączek kieliszkowych. Dziś siostra przujeżdza do Wro na jakieś zajęcia z kina i filmu i przywiezie mi wszystkie zdjęcia jakie mamy w domu- będę swoje wybierać do księgi i do prezentacji.
a u mnie 49 i 87
to musisz jakas tabletke przeciwbólowa wziac ja wczoraj dostalam , ale mnie zawsze przez 3 dni boli brzuch z taka sama intensywnoscia
Stary 2010-05-13, 10:32   #3298
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
cześć lachoniki

w końcu zabrałam się za dokończenie rozdania tych zaproszeń choć szczerze powiem nie chce mi się strasznie zostało ich 12 czyli 3 dni rozdawania
- dziś rozdam 3
- w niedziele dam 4
- w x dzień nie wiem który zostaną 3
- reszta TZ ale do dopniemy do któryś z tych dni i koniec

za postepy w rozdawaniu zaproszen
Przykro mi ze nie wychodzi z praca, duzo osob ma teraz problem, taki okres beznadziejny, ale w koncu cos sie znajdzie, trzymam kciuki!
Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Powodzenia w przygotowaniach
Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
Witaj Fajnie ze chodzicie na tance Jezeli chodzi o sloneczniki to ja za nimi nie przepadam no ale to juz indywidualna kwestia

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 11:08   #3299
Martoolka87
Zakorzenienie

Dzień dobry
Wylazłam na chwilę z łóżka, żeby odleżyn nie dostać
A tak serio to po prostu się za Wami stęskniłam

Cytat:
Też prawda,to może lepiej mieć/umieścić grawer po polsku.
Bardzo fajny grawer będziecie mieć na obrączkach.
Dzięki Ewangelię też wybraliśmy sobie z tym tekstem Tylko, że ksiądz jeszcze o tym nie wie

TŻ Skąd????
[/QUOTE]

O Boziu
Swoją drogą mojemu TŻtowi zdarza się bredzić przed zaśnięciem, a ja to z premedytacją wykorzystuję i go dopytuję, a później zapisuję te teksty

Najśmieszniejsza akcja:
TŻ: A Twoi starsi jak mają?
Ja: Co mają?
TŻ: Paragon
Ja: Od czego?
TŻ: Od słoika
Ja: Po co Ci paragon od słoika?
TŻ Do drinka
Ja: Jakiego drinka?
TŻ: owocowego
Ja: A z jakich owoców?
TŻ: Z czarnych porzeczek i z czarnych skarpetek
i zasnął

Cytat:
Ja miałam schizę rano, bo jakoś tak leżałam, że jedną rękę miałam prawie w pionie... I jak się spojrzałam na nią spod przymkniętych i zaspanych oczek, to zobaczyłam człowieka z plecakiem i się przeraziłam, jak ktoś taki wszedł do mojego pokoju i stoi na moim łóżku, a ja nic nie czuję

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
uff. całe szczęście, że to tylko pomyłka, bo już myślałam, że gruźlika mam
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 11:21   #3300
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
O Boziu
Swoją drogą mojemu TŻtowi zdarza się bredzić przed zaśnięciem, a ja to z premedytacją wykorzystuję i go dopytuję, a później zapisuję te teksty

Najśmieszniejsza akcja:
TŻ: A Twoi starsi jak mają?
Ja: Co mają?
TŻ: Paragon
Ja: Od czego?
TŻ: Od słoika
Ja: Po co Ci paragon od słoika?
TŻ Do drinka
Ja: Jakiego drinka?
TŻ: owocowego
Ja: A z jakich owoców?
TŻ: Z czarnych porzeczek i z czarnych skarpetek
i zasnął

ja odkąd jestem z tżtem nie majaczę ale zdarzyło mi się : wstać i ubrać się do szkoły (jakaś 6-7 klasa podstawówki to była), siedzieć na łóżku i kłócić się z siostrą że nie może tak stać , iść i poprosić mamę o różową piłkę w czarne kropki + raz na wycieczce klasowej w liceum wstałam w nocy obudziłam kumpelę i powiedziałam że "ten DJ jest beznadziejny" śmieje się ze mnie do tej pory
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości