Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-13, 14:44   #3331
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Śliczne spinki, ile kosztowały i gdzie kupiliście?
Cieszę się, ze Wam sie TZta spinki podobaj! Kupiliśmy na All. Są mosiężne z nieścieralną powłoką galwanizacyjną. 36zł + wys.
http://www.allegro.pl/item1017594203...isiaj_wwa.html
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
No to żeby się udało zdać
dziękuję, kciuki się przydadzą
Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
No pewnie u mnie tz powiedział , ze jak ksiadz nic mu nie powie o pieniądzach na zapowiedzi , to mu nic nie da hahha. Ale czytałam na necie , ze sie daje od 15 zł wzwyż
U nas zapowiedzi 150zł w 1 kościele! A ksiądz + kościelny łącznie 800zł! + jeszcze chyba 300zł w parafii TŻta. Zdziertusy!
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Kurczę, trochę ni w 5 ni w 10 ta 12.... ale ja bym chyba dała makijaż na po fryzjerze. bo jeszcze potem (odpukać) będzie trzeba coś poprawiać... Ile w ogóle zajmie ci fryzura? Daleko masz do fryzjera? Bo może zejdzie ci się tylko 1,5 godz. na fryzurę i o 13.30-45 mogłaby cię zacząć malować? w ogóle długo taki makijaż trwa? może zapytaj się już mężatek jak to u nich wyglądało
Fryzura jakieś 1,5 godz. trwa, makijaż pół godziny. Od fryzjera do makijażu mam 15 min. pieszo, jakbym pojechała samochodem to góra 5min. A fryzjera mam od domu jakieś 2 min pieszo. Już sama nie wiem jak to rozwiązać
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 14:48   #3332
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Hej

Widze,że opowadacie o snach,lunatykowaniu. Zanim Was nadrobie to też mam opowastke o tż-cie i moich 2 snach z zeszłej nocy.

Otoż,jak mój tż zasypia a potem się do niego coś mówi to majaczy.
Np:raz się go pytam spisz?? ( wiedząc,że tak bo oczy zamknięte ) a tż odpowiedział wtedy nie,coś mi do oka wpadło. Do dzisiaj sie z tego smiejemy i jak widze,że przy tv zasypia to mu mowie że znowu coś mu do oka wpadło.

A moje sny dzisiajesze to:

1.Śniły mi się moje dwie sąsiadki.Matka z córką ( która ma ok 40 lat i jest troche chyba upośledzona ) Noi śniło mi się,że rozmawiały i dziwiłam się/byłam zaskoczona jak ta dziewczyna/córka normalnie mówi.Zaprosiłam ją do domu,to chcąc wejść wlazła na drzewo,by wejść przez okno. Potem jednak zeszła i wchodząc do klatki schodowej ściągała butyto jej mówie ale buty sciąga się w korytarzu,ale w domu.A ona:nie u mnie się ściaga przed domem. Widziałam nas potem w domu,upiekłam sernik i dalej snu nie pamiętam.

2. Śnił mi się mój eks,chciał się ze mną spotkać ( ) ale napisał mi smsa,że spotkanie się przedłużyło.Po czym poszłam do mojej bratowej ( niewiedzieć czemu ) i tam był z kimś/kolegami upity spał,co mi oznajmił chyba jakiś z kolegów.Ja oczywiście zła,za chwile wstał,jadł i się zrzygał do umywalki i miał brudną za przeproszeniem morde ( fujjj )
Tyle z mojego drugiego snu pamiętam.

Cytat:
To może printscreen?
wlasnie mi nie dziala printscreen nie wiedziec czzemu ale wykombinowalam inaczej i wrzucam fotke

Cytat:
Ja wiem, że masz do Gniezna daleko, ale jakby nie udało Ci się nigdzie bliżej załatwić, to zawsze jest taka opcja.

Mad Ty to masz naprawdę rozbrajające te sny

Wklejam fotki kwiatka
bardzo ładny kwiatuszek, takiego samego , różowego dałam mojej mamie ostatnio na imieninki Długo sie trzymaja gerbery

Cytat:
Mi również się fryzurka nie wyświetla. Ja ostatnio zapisałam sobie na dysku z 3 fryzury,które jako tako mi się spodobały.
pokaż jakie Ci wpadły w oko
Stary 2010-05-13, 14:49   #3333
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Cieszę się, ze Wam sie TZta spinki podobaj! Kupiliśmy na All. Są mosiężne z nieścieralną powłoką galwanizacyjną. 36zł + wys.
http://www.allegro.pl/item1017594203...isiaj_wwa.html
Nie zauważyłam wcześniej mój ma takie same - na ślub brata do koszuli sobie kupił

Cytat:
Fryzura jakieś 1,5 godz. trwa, makijaż pół godziny. Od fryzjera do makijażu mam 15 min. pieszo, jakbym pojechała samochodem to góra 5min. A fryzjera mam od domu jakieś 2 min pieszo. Już sama nie wiem jak to rozwiązać
No to fryzura max. do 13.30-45, na 14 sobie umów makijaż (ale żeby punktualnie była babka!) i co 14.30-45 powinnaś być gotowa. Jak sukienka bez sznurowań jest to o 15. 15-30 powinnaś być gotowa ja bym właśnie tak zrobiła
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 14:51   #3334
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
U nas zapowiedzi 150zł w 1 kościele! A ksiądz + kościelny łącznie 800zł! + jeszcze chyba 300zł w parafii TŻta. Zdziertusy!
ostro nie skomentuje kościoła i księży
Stary 2010-05-13, 14:53   #3335
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie mi nie dziala printscreen nie wiedziec czzemu ale wykombinowalam inaczej i wrzucam fotke
mi się takie fryzury nie podobają - za dużo się na nich dzieje ale to też zależy jakie masz włosy - na mojej głowie taka fryzura to max. do pierwszego tańca by była
Stary 2010-05-13, 15:02   #3336
gospella
Wtajemniczenie

a propos Luskap na fryz musisz liczyc ok 2 godz a na makepup ok 1,5 moze 1 h, najpierw fryz potem makijaz, mysle, że w pol godizny sie wyrobisz z ubieraniem, jak nie masz wiazań to chyba szybko idzie

u nas 2 tygodnie i 1 dzien, zastanwiam się czy stroić naszą warszawę czy nie no nie wiem....
poza tym zrobilo nam sie osób 60 z 80, i w sumie dobrze,
alkohol zakupiony, kwiatki zamówione, czekamy
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 15:04   #3337
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
mi się takie fryzury nie podobają - za dużo się na nich dzieje ale to też zależy jakie masz włosy - na mojej głowie taka fryzura to max. do pierwszego tańca by była
ja właśnie takich szukam ja mam dość długie włosy tzn. tak do połowy pleców, ale jak się pokręci będą krótsze
Stary 2010-05-13, 15:06   #3338
madmuazelle
BAN stały

Dziewczynko,podoba mi isę ta fryzurka z diademem ktory wkleiłaś.
A mnie się jako tako te fyzury spodobały.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-05-13 o 15:08
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 15:11   #3339
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
dziekuję Ty tez fajne wkleilas, nie widzialam takiej nigdzie jak ta pierwsza , ciekawe pomieszanie paru stylów
Stary 2010-05-13, 15:15   #3340
madmuazelle
BAN stały

Dziewczynko,no w sumie taki misz masz na głowie.No,ale jest spoko Napewno chce proste włosy ewentualnie lekko pokręcone,ale te które wkleiłam mi najbardziej odpowiadają.

Teraz mnie naszło, by poszukać jeszcze jakiś fryzur,te co wkleiłam ma na kompie.
Patrzcie na to http://kobieta.interia.pl/galerie/ga.../duze,805136,2
Stary 2010-05-13, 15:32   #3341
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra,dobra to uzależnienie i czas zacząć sie leczyć. Oczywiście,żartuje. To fajnie,że się stęskniłaś i do Nas wpadłaś.

No właśnie,zgadzam się z Tobą. I niewiem skąd takie głupoty mi się śnią ( wiem z mózgu ) bardziej miałam na myśli skąd się biorą tzn dlaczego.Why.
A ja tam lubię swoje uzależnienie i nie zamierzam się leczyć

A co do snów, to niektóre Ci się biorą pewnie z tego, że za dużo demotów oglądasz A inne to już nie wiem skąd? Ale pewnie jak to mój TŻ mówi - z kątowni

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
A z jakiej okazji ten kwiatek?
Wiecie co ale u nas strasznie duszno, chyba burza jakaś będziea ja chciałam dzisiaj pelaśki posadzić, hmm
Najpiękniejsze jest to, że bez okazji
Po prostu stwierdził, że za rzadko mi kwiaty kupuje, i że na pewno się ucieszę i na spontanie wlazł po drodze z pracy do kwiaciarni

Cytat:
Mad! Przywołuję Cię do porządku drugi dzień z rzędu! Mój tata mnie nazywa Pelagią vel. Peklasią (Asia->Pelasia->Pelagia )
Wow... niezły ciąg skojarzeń
Ja mówię na swoją siostrę Gacie: Agata - komu? Agacie - Gacie
I kiedyś ją z TŻtem odbieraliśmy z półkolonii, a ona już 11 lat ma i jej siary narobiłam, bo mi się wysiadać z samochodu nie chciało, więc zawołałam "Gacie! Chodź tu!" Ale ona mnie tak kocha, że się nawet nie pogniewała

Cytat:
Dziś wreszcie zapisalam sie do fryzjerki- tym razem zupełnie inna babka, miła i nie robiła mi łachy że mnie zapisała, ale juz nie było miejsc na tą godzinę na którą chciałam i zapisała mnie dopiero na 12. (cały sierpień zawalony, za to zapisałam się też na czerwiec na wesele i to będzie taka próbna, to cały był wolny) Problem polega na tym, ze wcześniej zapisałam sie na makijaż na 11.45, więc muszę go przesunąć i nie wiem czy się wyrobię- ślub na 16.30. O 15.30 muszę być gotowa. I mogę makijaż przełożyc na 14- jeśli będzie wolna ta godz. albo na 11 czyli przed fryzjerem.
Można robić makijaż przed fryzjerem? Nie zniszczą mi go? a jeśli pzrełoże na 14 to w domu będę przed 15 i będę miała pół godziny na ubranie się(nie mam żadnego sznurowania itp)
Nie wiem co zrobić teraz Może coś doradzicie?
Jeśli nie będziesz miała mytych włosów, to nic się nie powinno z makijażem stać. Moa fryzjerka sama mi tak kazała - przyjść najpierw do niej na mycie i rozpoczęcie fryzury, później na makijaż i na końcu powrót do niej na dokończenie fryzury. Obiecała, że mi makijażu nie zepsuje. Na make-up musisz liczyć godzinę, więc o tej 14 to będzie tak na styk, bo ubieranie się też sporo czasu zajmuje, szczególnie jeśli masz sznurowaną suknię
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 15:37   #3342
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
No to fryzura max. do 13.30-45, na 14 sobie umów makijaż (ale żeby punktualnie była babka!) i co 14.30-45 powinnaś być gotowa. Jak sukienka bez sznurowań jest to o 15. 15-30 powinnaś być gotowa ja bym właśnie tak zrobiła
No właśnie, tak byłoby w miarę ok, ale boję się właśnie że się będę stresowała że sie nie wyrobię
Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
a propos Luskap na fryz musisz liczyc ok 2 godz a na makepup ok 1,5 moze 1 h, najpierw fryz potem makijaz, mysle, że w pol godizny sie wyrobisz z ubieraniem, jak nie masz wiazań to chyba szybko idzie
fryzjerka mi powiedziała że fryz 1,5 godz. a makijażystka że makijaż tak pół godziny, tylko żeby nie było zadnej obsuwy, że ktoś się spóźni i się wszystko przesunie...
Stary 2010-05-13, 15:38   #3343
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Ładna ta fryzurka

Cytat:
Ta pierwsza trochę przesadzona jak dla mnie Może jakby z niej te kwiatki wyrzucić, to by było ok. A pozostałe fryzurki ładne

Cytat:
Wygląda jakby się z jakimś łabędziem pobiła czy coś
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 15:41   #3344
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Jeśli nie będziesz miała mytych włosów, to nic się nie powinno z makijażem stać. Moja fryzjerka sama mi tak kazała - przyjść najpierw do niej na mycie i rozpoczęcie fryzury, później na makijaż i na końcu powrót do niej na dokończenie fryzury. Obiecała, że mi makijażu nie zepsuje. Na make-up musisz liczyć godzinę, więc o tej 14 to będzie tak na styk, bo ubieranie się też sporo czasu zajmuje, szczególnie jeśli masz sznurowaną suknię
Hmm, tak to chyba nie w chodzi w grę, bo moja fryzjerka ma klientki od rana. Chyba że bym sobie sama umyła włosy w domu, w koncu mam do niej parę kroków... No i suknię mam na suwak
Stary 2010-05-13, 15:48   #3345
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczynko,no w sumie taki misz masz na głowie.No,ale jest spoko Napewno chce proste włosy ewentualnie lekko pokręcone,ale te które wkleiłam mi najbardziej odpowiadają.

Teraz mnie naszło, by poszukać jeszcze jakiś fryzur,te co wkleiłam ma na kompie.
Patrzcie na to http://kobieta.interia.pl/galerie/ga.../duze,805136,2
reniferek Ja właśnie na odwrót, chciałabym dość pokręcone mieć zobaczymy co z tego wyjdzie, ogólnie mam swoje lekko podkręcające się włosy, więc mam nadzieje , ze wyjda loki

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Ładna ta fryzurka
fajnie, ze Ci sie podoba
Stary 2010-05-13, 15:57   #3346
Aaś
Zakorzenienie

Dziewczyny uczyła się któraś z Was kiedyś francuskiego? (albo uczy bądź mówi płynnie)
Stary 2010-05-13, 16:01   #3347
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Dziewczyny uczyła się któraś z Was kiedyś francuskiego? (albo uczy bądź mówi płynnie)
ja się uczyłam 3 lata ale za nic w świecie nic nie pamiętam

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 17:09   #3348
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Cześć Kochane nie jestem w stanie nadrobić 3 ostatnich dni Działo się coś ważnego, ciekawego??
Miałam intensywne ostatnie dni, w poniedziałek była przyjaciółka z narzeczonym i mamą (przez 2 dni w Edynburgu było lotnisko zamknięte i do końca nie wiedzieli czy polecą, a ślub już w sobotę...na szczęście udało się). Odbierałyśmy suknię, wybierałyśmy dodatki dla niej i dla Młodego, do tego sukienka na poprawiny została zakupiona, mama tez kupiła sukienkę, nogi mi do tyłka wchodziły Niestety ta sukienka dla druhny nie jest taka fajna jak wydawała się być na zdjęciu...Dół jest tak duuuży/rozłożysty, że mam w niej tyłek jak słonica I góra też dziwnie się układa, no ale jakoś przemęczę, jak tylko wejdziemy na salę pogonię się przebrać No i też okazało się, że wcale ta szopka z druhnami nie jest tylko do kościoła, bo przed ślubem mamy przypinać gościom kokardki, następnie pojechać pojechac po młodego jakieś 20 km, tam znowu te kokardki, wrócić później do PM itd. Nie bardzo mi się to uśmiecha, po pierwsze głupio będę się czuła, po drugie nie znam tam zbyt wielu osób, a po trzecie mój TŻ zna ich jeszcze mniej i mi tak niezręcznie trochę zostawić go samego. Jakby tego było mało, na tym weselu będą koleżanki, z którymi się przyjaźniłam, ale jakoś dziwnie się nasza znajomość zakończyła, nie wiem co było powodem do teraz, dlatego też atmosfera nie wiem jaka będzie i ogólnie już się zniechęciłam....
Ojj a sukienkę PM młoda Ci kupiła czy razem wybierałyście?
Może da radę wymienić na inną?
A o atmosferę na ślubie, weselu nie martw się może nie będzie tak źle
Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Oj wszystko mi sie nie zacytowaloWczoraj wieczorem rozplanowalismy ustawienie gosci i koscielnego juz zalatwilam, ale zdzierstwo 250zl, ksiedzu 800, a organiscie pewnie nastepne 250 Dzisiaj zjezdzaja nam pierwsi goscie, jade do tawerny ustawiac winietki i do Wawy na zdjecie aparatu, a jeszcze musze go miasta pojechac kilka rzeczy kupic i obdzwonic 500 osob. Postaram sie jeszcze tu wpasc
O!Jak tam, co tam?To już jutrooooooooooooooo Jak się czujesz

Hej wszystkim, u mnie ze spraw ślubnych:
Umówiłam się na drugą fryzurę próbną i przymiarkę sukni
W najbliższych dniach decydujemy się i kupujemy zawieszki, księgę
bo czas nagli Zostało zaledwie 43 dni
A cała reszta spraw stoi jeszcze w miejscu i ruszy tak na maksa za 3 tyg bo wtedy będę w Polszy

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 17:50   #3349
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja wczoraj znalazłam w necie parę niepochlebnych opinii o naszym zespole no ale teraz zrezygnować z niego nie możemy i nie wiem sama co o tym myśleć... trochę się zestresowałam
Aaś nie panikuj, bo tylko niepotrzebnie się denerwujesz
zawsze znajdzie się ktoś, komu się nie będzie podobało... ilu ludzi tyle opinii
a z jakiego powodu są te negatywne opinie
bo powiedzieć ze ja kogoś nie lubie bo nie to ja tez potrafię i może to właśnie są opinie w takim stylu... nie bo nie
nie zamartwiaj się

Cytat:
Dzień dobry
Wylazłam na chwilę z łóżka, żeby odleżyn nie dostać
A tak serio to po prostu się za Wami stęskniłam

Najśmieszniejsza akcja:
TŻ: A Twoi starsi jak mają?
Ja: Co mają?
TŻ: Paragon
Ja: Od czego?
TŻ: Od słoika
Ja: Po co Ci paragon od słoika?
TŻ Do drinka
Ja: Jakiego drinka?
TŻ: owocowego
Ja: A z jakich owoców?
TŻ: Z czarnych porzeczek i z czarnych skarpetek
i zasnął

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Cześć! U mnie leje za oknem
oooooo masz Ci los
to jednak te 30 km od Wawy robi swoje, bo u mnie dzis piękna pogoda cały dzieeeeń

Cytat:
A teraz z innej beczki. Mój TŻcik jest mega kochany Przejął na siebie wszystkie obowiązki domowe (poza gotowaniem), żebym mogła się kurować. Na dodatek wczoraj w drodze z pracu kupił mi prześlicznego kwiatka. Zaraz Wam wrzucę fotki
fajny ten Tój TZ
mnie tez dopadł jakiś wirus, a w sobotę mam wesele

Cytat:
Dziewczyny, potrzebuję waszej niezawodnej rady

Dziś wreszcie zapisalam sie do fryzjerki- tym razem zupełnie inna babka, miła i nie robiła mi łachy że mnie zapisała, ale juz nie było miejsc na tą godzinę na którą chciałam i zapisała mnie dopiero na 12. (cały sierpień zawalony, za to zapisałam się też na czerwiec na wesele i to będzie taka próbna, to cały był wolny) Problem polega na tym, ze wcześniej zapisałam sie na makijaż na 11.45, więc muszę go przesunąć i nie wiem czy się wyrobię- ślub na 16.30. O 15.30 muszę być gotowa. I mogę makijaż przełożyc na 14- jeśli będzie wolna ta godz. albo na 11 czyli przed fryzjerem.
Można robić makijaż przed fryzjerem? Nie zniszczą mi go? a jeśli pzrełoże na 14 to w domu będę przed 15 i będę miała pół godziny na ubranie się(nie mam żadnego sznurowania itp)
ciężka sytuacja
ja bym osobiście wolała mieć trochę zapasu czasu... bo tfu tfu tfu nie wiadomo, jak się coś obsunie to się będziesz tylko niepotrzebnie denerwować
niby pół godziny to jest sporo na wyszykowanie bo w sumie zakładasz sukienkę i gotowe, ale ja np chciałabym się jeszcze "odświeżyć" bo jak wyjdziesz z domu przed 12 to wrócisz o 15 jak dobrze pamiętam i to jest sierpień i będzie ze 30 stopni to może Ci być strasznie gorąco itp :/
a z drugiej strony makijaż przed fryzjerem tez jakoś nie bardzo, no chyba ze nie masz jakiejś skomplikowanej fryzury i nie będziesz kręciła włosów na wałki itp...
naprawdę nie wiem co doradzić

Cytat:
fryzjerka mi powiedziała że fryz 1,5 godz. a makijażystka że makijaż tak pół godziny, tylko żeby nie było zadnej obsuwy, że ktoś się spóźni i się wszystko przesunie...
na pewno w pól godziny Ci zrobi???? wiesz tez nie możesz zakładać ze pół godziny i wychodzisz
gdybyś makijaż miała na 13.30 to by było najlepiej
a inna wizażystka nie wchodzi w grę????

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Hej wszystkim, u mnie ze spraw ślubnych:
Umówiłam się na drugą fryzurę próbną i przymiarkę sukni
W najbliższych dniach decydujemy się i kupujemy zawieszki, księgę
bo czas nagli Zostało zaledwie 43 dni
A cała reszta spraw stoi jeszcze w miejscu i ruszy tak na maksa za 3 tyg bo wtedy będę w Polszy
czesć Madziulka
juz tak malutko co, faaaaaaajnie

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 17:55   #3350
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

czesć Madziulka
juz tak malutko co, faaaaaaajnie
Hejka

Ja właśnie szukam Księgi a Ty w domku się kurujesz czy już jest lepiej?

Zdrowiej szybciutko

Stary 2010-05-13, 18:03   #3351
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Hejka

Ja właśnie szukam Księgi a Ty w domku się kurujesz czy już jest lepiej?

Zdrowiej szybciutko
niestety muszę chodzić do pracy, bo urwanie głowy mam ostatnio
ale już jestem w domu na szczęście

taaa co Lain kupiła jest naprawdę fajna
też musimy się za tym zakręcić, ale póki co czekamy na zaproszenia
to jest sprawą drugorzędna

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 18:06   #3352
madmuazelle
BAN stały

Zanim Was nadrobie,to najpierw się posile.Choć najpierw to czekam na dostawe kebaba,bo tż poszedł po amciu.

Cytat:
Ja znam tylko miłość francuską.
Stary 2010-05-13, 18:08   #3353
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
niestety muszę chodzić do pracy, bo urwanie głowy mam ostatnio
ale już jestem w domu na szczęście

taaa co Lain kupiła jest naprawdę fajna
też musimy się za tym zakręcić, ale póki co czekamy na zaproszenia
to jest sprawą drugorzędna
Noo Wy macie jeszcze chwilkę w sumieNie to co My
Pokaż zaproszenia jakie chcecie
O tak ta jej księga była fajna, ale też spodobała mi się taka drewniana starodawna lecz urocza bo inna

Stary 2010-05-13, 18:08   #3354
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
dzięki za poprawienie humoru z rana

Proszę bardzo

Cytat:
O Boziu
Swoją drogą mojemu TŻtowi zdarza się bredzić przed zaśnięciem, a ja to z premedytacją wykorzystuję i go dopytuję, a później zapisuję te teksty

Najśmieszniejsza akcja:
TŻ Do drinka
i zasnął

Przebił mnie Szkoda, że swoich nie zapisuję... może powinnam bo też się niezłe zdarzały...

Cytat:
Kurczę, trochę ni w 5 ni w 10 ta 12.... ale ja bym chyba dała makijaż na po fryzjerze. bo jeszcze potem (odpukać) będzie trzeba coś poprawiać... Ile w ogóle zajmie ci fryzura? Daleko masz do fryzjera? Bo może zejdzie ci się tylko 1,5 godz. na fryzurę i o 13.30-45 mogłaby cię zacząć malować? w ogóle długo taki makijaż trwa? może zapytaj się już mężatek jak to u nich wyglądało
Ja miałam na 12 fryzjera, kosmetyczkę na 14 w domu, potem umalowała mame i świadkową i siedziałam i się nudziłam. ślub co prawda na 18 był, ale ubierać zaczęłam się o 17:10 i było błogosławieństwo i duza za wcześnie w kościele bylismy... więc myślę że spokojnie zdarzysz tylko uprzedz kosmetyczkę, że nie możesz pozwolić sobie na opóźnienie...

A ja właśnie znów zjadłam szpinak z serem pleśniowym pyszotaaa, a ponadto to cierpię, bo "ząbkuję", w tym wieku ósemka znowu wychodzi i mnie boli całe dziąsło, pół gardła i spuchłam... on mi tak srednio raz na rok stara się wyjść...
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 18:11   #3355
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
A ja tam lubię swoje uzależnienie i nie zamierzam się leczyć
Ok,no to żeby nie było ci smutno pamiętaj,że ja razem z tobą.
Lubie swoje uzależnienie i nie zamierzam się również z tego leczyć.

Cytat:
A co do snów, to niektóre Ci się biorą pewnie z tego, że za dużo demotów oglądasz A inne to już nie wiem skąd? Ale pewnie jak to mój TŻ mówi - z kątowni
A wiesz,to prawda bo wczoraj przed snem oglądałam właśnie demoty. Taaa ja również myśle,że reszta wzieła się z kątowni.

Marta,piszesz że masz siostre Agate i mówisz/mówiłaś na nią gacie. A wiesz,że ta dziewczyna co mi się śniła,bo właśnie na imie Agata.
Stary 2010-05-13, 18:11   #3356
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Metkoo kurczę, zaraz miesiąc od Twojego ślubu minie Ależ ten czas leci!!!
no nie, sama niedowierzam a u Ciebie juz tylko stówka

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
W ogóle ostatnio mam takiego dola ze szkoda gadać chciałabym w końcu znaleźć prace która mi będzie w pełni odpowiadała i nie na umowę zlecenie ale nigdzie mnie nie chcą
z praca nie jest łatwo ale trzeba wierzyc ze w koncu uda sie cos znalezc,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 18:17   #3357
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
reniferek Ja właśnie na odwrót, chciałabym dość pokręcone mieć zobaczymy co z tego wyjdzie, ogólnie mam swoje lekko podkręcające się włosy, więc mam nadzieje , ze wyjda loki
Faktycznie wygląda jak reniferek. No widzisz,ja wole proste,ale swoje też mam lekko falujące.Niestety ale musze je trkatować prostownicą bo szopy i kręciołków niezbyt lubie.

Cytat:
Ta pierwsza trochę przesadzona jak dla mnie Może jakby z niej te kwiatki wyrzucić, to by było ok. A pozostałe fryzurki ładne
Dzięki za opinie. Choć Ci powiem,że mi się z kwiatkami podoba.

Cytat:
Wygląda jakby się z jakimś łabędziem pobiła czy coś
Być może tak było. Któż to ją tam wie.

Zmykam jeśc bo tż z kebabmi przyszedł.
Stary 2010-05-13, 18:18   #3358
BlackAngel
Adwokat diabła

lusmarija, jak masz tak blisko to byś przyjechała co?!

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 18:35   #3359
gospella
Wtajemniczenie

helo girls

co za dzień, ale wreszcie mam rajstopki dopasowane i dobre
wodeczka stoi w pracy 2 skrzyneczki
paznokietki mam poprawione i liczę, że doczekają 28 maja
a w ogóle to ilość czasu mnie poraża

ciekawe jak tam dziewczyny Woda i Dana trochę im zazdroszczę, bo pięknie pachnie na dworze
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 18:54   #3360
mmmmmm
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Lusmarija
agawoo
mmmmmm

Jutro nasza 100 do ślubu

[COLOR="Silver"]

To już dziś - 100 dni

Cytat:

Najśmieszniejsza akcja:
TŻ Do drinka
i zasnął
Powalające te Wasze historie. Ja się kilka razy ubrałam/rozebrałam śpiąc A ostatnio uderzyłam mojego K.

Cytat:
Dziewczyny, potrzebuję waszej niezawodnej rady

Ja na Twoim miejscu wolałabym jednak makijaż po fryzurze. Wiem, że czasem robią przed ale ja bym się bała że mi się stopi Do tego może być gorąco. Luskap miałam jakiś czas temu ten sam problem, pisałam o tym we wcześniejszej części. W końcu zapisałam sie do innego fryzjera choć bardzo mi zależało na innym. Ale nie chciałam żeby wszystko było na ostatnią chwilę...

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości