|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 9
Trudno
stało się. Ja zjadłam od początku chyba milion Jaki system wy stosujecie? 1/1 czy 5/5? wiem, że używanie wyszukiwarki nie boli, ale skanowanie 9 części to dla mnie za dużo
|
|
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawdz jak dlugo mozesz wytrzymac na proteinach i taki system sobie wybierz ja ide 4/3 (4 pp) i duzo dziewczyn taki ma, ale on juz jest bardziej zawansowany na pocztku szlam 5/5 pozniej zmienilam na 3/3 i po czasie plynnie przeszlam na 4/3 aaa i musisz zobaczyc na czym chudniesz ja chudlam w pierwszych dniach PP i w pierszych dniach PW wiec 3/3 byl akurat
|
|
#4773 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do problemów z porcelanką: Ja osobiście codziennie rano wypijam 0,5 wody niegazowanej z odrobiną gotowanej tak żeby była ciepła i wypijam!Mnie pomaga.Jak juz jest źle to xenna ekstra idzie w ruch
![]() Muszę sie Wam czymś pochwalić:P Za 100 dni zmieniam nazwisko:P I mimo dzisiejszego wzrostu wagi i tak od rana nie opuszcza mnie dobry humor!Mam nadzieję, że do tego czasu będę już na 3 fazie! Edytowane przez fatal21 Czas edycji: 2010-05-13 o 20:37 |
|
|
|
#4774 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() Ja mam po prostu problemy z silną wolą. Nigdy nie byłam na diecie, poza okresem dojrzewania, kiedy żadna dziewczyna nie jest z siebie zadowolona i poza drobnym incydentem w zeszłym roku. Właściwie nie miałam takiej potrzeby, ponieważ zawsze ważyłam ok 53 kg przy wzroście 168. Dopiero na tabsach anty przytyłam niesamowicie i osiągnęłam początkowo ok 65 a ostatnio dobiło do 70 prawie. Już wywalczyłam 66,5 kg (teraz dieta, wcześniej basen i konie). W zasadzie nie mam problemu z chudnięciem, zawsze moja waga się "sama" kontrolowała. Miałam okresy, kiedy przybywało 2-3 kg a później okresy braku apetytu. Jedyne, co mnie martwi, to konieczność ograniczenia sportu. Nawet nie dlatego, że tak uwielbiam się ruszać. Mam swoje "koronne" dyscypliny i nie chciałabym rezygnować, ale czuję, że nie mam na to siły... I na dodatek kompletnie straciłam apetyt. Nie bardzo mogę się też skupić. Też tak miałyście? Edytowane przez raszpel Czas edycji: 2010-05-13 o 20:40 |
|
|
|
#4775 |
|
Przyczajenie
|
ja spadeczku dziś nie mam żadnego.... jestem na PP .... jeszcze tylko jutro.... a ja mam swój system taki że od wtorku do piątku PP a od soboty do poniedziałku PW.... w ten sposób weekendy mi łatwiej przetrzymać...... Nie wiem czy system 4/3 to dobry system ale mi tak pasuje.... wcześniej działał a teraz jakoś stoi ta waga....ale @ się zbliża wielkimi krokami
a jaj to ja nie liczę ... kratka 10 sztuk starcza mi na 2 dni.... sama jajecznica to u mnie 4 jaja (tyle że ja w mikrofali robię)....ale ja nieco mniej mięsa jadam....więc jajami nadrabiam
od 07.04.10 na Dukanie było 64,5 jest 59,3 wg Dukana powinno być 57 wg mnie 55 163 cm wzrostu Edytowane przez dorotabek Czas edycji: 2010-05-13 o 20:40 |
|
|
|
#4776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a te tabsy anty nadal bierzesz? jakie masz? czyzby cilest? zmien koniecznie bo jesli tyjesz to znaczy ze masz zle a wszelkie dolegliwosci fazy 1 u mnie przeszly po 4 dniach
|
|
#4777 |
|
Raczkowanie
|
Czarowniczko kupiłam takie małe malutnie, jak one sie tam nazywają... koktajlówki! no
i jutro je wciągne z rańca, chociaz mialam w planie kupic zodkiewke ale zapomnialam wlasnie robie sobie ciasteczka owsiane bo zaczelam @ i chce mi sie słodkiego
|
|
|
|
#4778 |
|
Przyczajenie
|
moje dziecko śpi a ja idę szukać przepisów na tego grila w sobotę......
|
#4779 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
![]() ehhhhh dobra lece wymienic kuwety moim kotkom
|
|
#4780 | ||||
|
Rozeznanie
|
Powitac Wszystkich
![]() Cytat:
Cytat:
no i same superlatywy diety wypisalas, motywujace to wielce - dziekiCytat:
Cytat:
![]() Qrcze , dzisiaj chcialam sobie dzisiaj zakupic nowy kostium na basen, a tu ![]() Dostalam niezlego powera do walki. WYGRAM! Tak poza tym dzisiaj spadlam cieniutko -0.1 ale i tak sie ciesze, bo wczoraj szalalam jak glupia z warzywkami-takie pyszne leczo mi wyszlo, ze jeszcze na sama mysl jezyk mi ucieka i slina kapie. Dzisiaj mojemu mezowi zrobilam dzien proteinek, na probe coby zobaczyl ze mozna wytrzymac zobaczymy co jutro powie?Fajnie sie z Wami chudnie, dajecie kopa do dalszego dukania -dzieki w koncu spadnie trzymac sie cieplo.PS. czarownica fajne, pozytywne foto
Edytowane przez joanasz Czas edycji: 2010-05-13 o 20:55 Powód: powitanie |
||||
|
|
|
#4781 |
|
Raczkowanie
|
Brałam Harmonet. Odstawiłam prawie 2 lata temu. Ponoć miały mało hormonów i to moja dziwna reakcja na tabletki
tak czy tak na badania hormonalne lekarz nie chciał mi dać skierowania. Dla mnie to tak czy tak dziwne, żeby nagle organizm zmienił całkowicie swój rytm pracy i przytulił te dodatkowe 15 kg
|
|
|
|
#4782 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oszczędziłaś mu męk pasania go i ukatrupienia A tak serio to tez gdzieś czytałam że dwa jajka na dzień to maks. Chyba w tej drugiej ksiażce Dukana coś o tym pisze, ale tam chyba było coś o cholesterolu.
06.05.2010 67 kg 05.06.2010 60.9 kg 30 dni -6.1 kg 14.07.2010 57 kg 70 dni -10kg 15 dni zastój! 11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg 23.01.2011 III Faza 62 [B] pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm |
|
|
|
|
#4783 |
|
Zadomowienie
|
hihi dzieki, takie miało być
![]() pozdrawiam i trzymam za Ciebie kciuki, ja też bym chciala zmiescic sie w jakis stroj na lato
|
#4784 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4785 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Konno jeżdżę i intensywnie spaceruję z psem ale to mi raczej dodaje energii niż zabiera. Nie martw się, organizm musi się przestawić, każdy ma swoje tempo. Nawet jak nie masz apetytu to troszkę ale zjedz. Co do sportów to nie rezygnuj ale zwolnij. Trzymam kciuki!
|
|
#4786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jajka byly od znajomej mojej matki, normalnie tesciu mi zalatwia dostawy po 60 szt - na ponad tydzien starczaly wiejskie ale chyba z takiej mniejszej fermy, a te matki to od takich przydomowych kura najbezpieczniej kupowac kupne - w kauflandzie są ściółkowe i jak dla mnie najlepsze w smaku, tanie i humanitarne, no i zdrowsze od tych klatkowych na diecie zaczelam ryby jesc i codziennie jem 2 porcje - wedzoną na sniadanie na kanapcha i na obiad 300 g, czasem pozniej tunczyka wczesniej powoli je odstawialam, ale moj mozg mi sie przestawil i zaczal je tolerowac - obstawiam ze jednak sie broni przed niedozywieniem (byla tutaj jedna dziewczyna co nawet kurczaki zaczela jesc )Cytat:
|
|
#4787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- to zawdzięczam mojemu TŻ mysle, ze wszystko naraz ale co tu gadac... poprostu sie zapuscilam i teraz za to place. Aczkolwiek płacenie za to - odchudzanie z Wami - jest czystą przyjemnością![]()
|
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4789 |
|
Zadomowienie
|
no proste, tak jak Ty
![]() aaa i jeszcze jedno, Ty też masz fajne pozytywne foto
|
#4790 |
|
Raczkowanie
|
06.05.2010 67 kg 05.06.2010 60.9 kg 30 dni -6.1 kg 14.07.2010 57 kg 70 dni -10kg 15 dni zastój! 11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg 23.01.2011 III Faza 62 [B] pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm |
|
|
|
#4791 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4792 |
|
Zadomowienie
|
Ja mieszam z otrębami na sucho i potem robię placek, owsiankę... Drugą porcję mieszam z 2 białkami i żółtkiem na omleta
Bardzo fajnie zagęszcza W trakcie jedzenia popijam kęsy, no i po jedzeniu też kubek wody czy herbaty.
|
|
#4793 |
|
404 Not Found
|
Też jesteście dziś takie padnięte i bez sił? Ja padam na twarz, a dopiero po 21. Straszne, chyba zaraz idę spać.
|
|
|
|
#4794 |
|
Zadomowienie
|
bo dwa jaja tylko na 1 fazie zeby byl jak najbardziej piorunujący efekt
![]() a normalnie jaja byly by szkodliwe ale skoro ograniczamy tluszcze do minimum to te 3 czy 4 jajka niewiele zdzialaja, inaczej by bylo w polaczeniu z zoltym serem, boczkiem albo innymi tlustymi specjalami, wtedy zatkane zylki murowane
|
#4795 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tak. Stawiam na pogodę
|
|
|
#4796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4798 |
|
Rozeznanie
|
i spuchnięte i nawodnione jak goczałkowice
choć teraz już lepiej .... nienawidze @
|
|
#4800 |
|
Raczkowanie
|
Z końmi to tak jest, że nie da się na pół gwizdka
ja jeździłam kiedy wyczynowo, więc zacięcie sportowe do tej dyscypliny pozostało. W zasadzie jeżdżę codziennie,kiedy jestem w domu rodzinnym i boję się, że będzie mi ciężko teraz Co do jedzenia wmusiłam w siebie omleta z otrębami, pierś i trzy plastry polędwicy, więc chyba nie jest tak źle za to suszy jak nie wiem co![]() A spać też mi się chce okrutnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.

stało się. Ja zjadłam od początku chyba milion

wlasnie robie sobie ciasteczka owsiane bo zaczelam @ i chce mi sie słodkiego

no i same superlatywy diety wypisalas, motywujace to wielce - dzieki

)
mysle, ze wszystko naraz ale co tu gadac... poprostu sie zapuscilam i teraz za to place. Aczkolwiek płacenie za to - odchudzanie z Wami - jest czystą przyjemnością
W trakcie jedzenia popijam kęsy, no i po jedzeniu też kubek wody czy herbaty.