![]() |
#4831 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
blondii69
![]() A w mojej głowie tysiące kolorowych serduszek
![]() Są takie zapachy które kojarzą sie tylko z NIM... Nie chce pominąć żadnego Twojego uśmiechu ;* Czy jestem z Tobą szczęśliwa???zapytaj sam siebie...
#4832 |
Raczkowanie
|
Martusssia - okradam ; ) ; *
Oddycham, ale czuje umarłam Była radosna jak zawsze, nikt jednak nie przypuszczał że to pozory. Tak naprawdę jej serce cierpiało za każdym razem gdy On przechodził z inną. Obdarz mnie pocałunkiem, zanim powiesz: żegnaj Piękno tkwi w szczegółach, czasami chwila trwa wiecznie, jeśli możesz zostawić swoją duszę zostaw ją w kogoś oczach ; D Brakuje mi pewności, że czasami moje marzenia mnie przerastają! Lecę tak wysoko z pożyczonymi skrzydłami i nie zdaję sobie sprawy, kiedy spadnę
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-05-13 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Wtajemniczenie
|
agrr, Toogether93, cornels, limitowanaa-
![]() strasznie cieszę się, widząc Cię szczęśliwego z nią. jak się śmiejecie i obejmujecie. szkoda, że jeszcze niedawno robiłeś to samo ze mną.
i tak wiem, że gdy mnie widzisz, czujesz coś w środku, nawet gdy trzymasz ją za rękę. teraz będę cię spotykać codziennie, jak na złość, zawsze z nią. w kącie mojej głowy jesteś Ty, gdzieś tam pojawia się ona, ale większość to wspomnienia. te najlepsze. i po raz 139494.. skasowałam Twój numer chociaż wiem, że gdy napiszesz i tak będę wiedziała, że to Ty. więc proszę nie pisz, nie przypominaj mi o sobie. bo nie tak ławo jest zapomnieć. poczułam się jak nikt. jak robak zdeptany przez człowieka. widzisz to? właśnie mam pognieciony pancerzyk i rozpaczliwie macham nóżkami. jest ich w ch.u.j na świecie. praktycznie każdy ma coś z idioty. a jak się trafi całkiem normalny, to nie możesz się w nim zakochać. tak tak, moje słowa : 'pie.rd.olić go' 'je.bie mnie on' 'nie obchodzi mnie' 'i co z tego'. muszę chyba wybrać się do spowiedzi, bo nieźle nakłamałam.
#4834 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzecia godzina. Serce jakby podchodzi do gardła, ostrzega przez nieznanym. Co masz w tej butelce? -Eliksir szczęścia. -A mówiąc po Polsku? -Sok wiśniowy z wódką. ![]() Delikatny Wiatr Wpadł Przez Okno Siadł Mi Na Kartce,Dotknął W Palce,Pachniał Emocją |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() * * *
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
Obiecujesz,że coś jest na zawsze podczas gdy jest to tylko na taki okres jaki wystarcza by się tym zmęczyć .
#4837 |
Zadomowienie
|
No pokaż jaką dobrą przyjaciółką jesteś, jak dobrze mnie znasz, jak szybko odbijesz mi mojego chłopaka.. niezawodna.. CaMa <3 Edytowane przez Mrs Unfabulous Czas edycji: 2010-05-13 o 21:19 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4838 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za pochwały
![]() ------------------------ Gdybym poznała taką samą dziewczynę jak ja, nie lubiłam jej. Uznałabym, że jest nudna i smętna. A na mnie chyba już czas... na Ciebie również. Jak się ma miękkie serce, to trzeba mieć twardą dupę. ![]() Melancholia, tęsknota, smutek, zniechęcenie Są teraz treścią mojej duszy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Jestem nowaaa ![]() ![]() ![]() a teraz, na początek coś ode mnie : tańcząc wtedy na tej sali, życie me zyskało sens. moje oczy Twe spotkały, szczęście napełniło mnie. Czym jest zaufanie? zastanawiam się... Słowo takie piękne, a tak rani. tęsknota. nigdy nie pozwól by opuściła Twe serce, bo zabierze se sobą i miłość. tego dnia, gdy poznałam Cię, życie pięknięjsze stało się. świat znów odzyskał barwy swe. teraz jesteś blisko mnie, ciąle patrzysz w oczy me. niech ta chwila nigdy, nigdy już nie skończy się. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
Istotka z Bajki, takdaleko okradam
![]() ***
na jawie czy we śnie. dni wciąż takie same, czarne i ponure jak atrament. |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Raczkowanie
|
witam
![]() 1. I'm thinking about you all the time But you're out there, and I'm here waiting Myślę o tobie cały czas Ale Ty jesteś tam, a ja tu czekam 2. Will you remember me Cuz I know I won't forget you Będziesz mnie pamietać? Bo ja wiem, że ciebie nie zapomnę 3. Miłość nie potrzebuje nosić imion.. 4. Próbuję spać, ale nie mogę o Tobie zapomnieć..
![]() |
#4842 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Okradaj dowoli kochana ;*. "Wiesz, gdy jest bardzo smutno, to kocha się zachody słońca" Boze nie mysl o mnie zle czasem jestem normalny ![]() There Are Two Reasons Why I Wake Up In The Morning :My Alarm Clock And You // są dwa powody dla których wstałam: mój budzik i Ty . Pospolity przyjaciel nigdy nie widział Twojego płaczu. Prawdziwy Przyjaciel ma ramiona przemokłe Twoimi łzami. Pospolity przyjaciel nie zna imion Twoich Rodziców. Prawdziwy Przyjaciel ma ich numery telefonów notesie. Pospolity przyjaciel przynosi butelkę wina na prywatkę. Prawdziwy Przyjaciel przychodzi wcześniej i pomaga gotować i zostaje dłużej, aby sprzątać. Pospolity przyjaciel będzie zły, jak go obudzisz Twoim telefonem. Prawdziwy Przyjaciel zapyta dlaczego to zajęło Ci tak długo. Pospolity przyjaciel próbuje rozmawiać z Tobą o Twoich problemach. Prawdziwy Przyjaciel pomaga Ci je rozwiązać. Pospolity przyjaciel, gdy Cię odwiedza, zachowuje się jak Gość. Prawdziwy Przyjaciel otwiera sam lodówkę i czuje się jak u siebie w domu. Pospolity przyjaciel myśli, ze przyjaźń skończona, jak jest jakiś problem. Prawdziwy Przyjaciel wie, ze "prawdziwych przyjaciół poznajemy w biedzie". Pospolity przyjaciel oczekuje, że zawsze będziesz przy nim, jak ma kłopoty. Prawdziwy Przyjaciel stara się zawsze być przy innej osobie, która ma kłopoty. Są w życiu takie miejsca,
w których chciałabym zawsze być... Są w życiu takie rzeczy, o których tylko mogę śnić... Są w życiu takie chwile, o których chcę pamiętać przez cały czas... Nie chcę pamiętać chwil, które rozdzielały Nas... Są w życiu takie tajemnice, jakie każdy by chciał znać... Są w życiu przekonania, w jakich zawsze chciałabym trwać... Są takie osoby, które potrafią odmienić życie, to właśnie takie osoby kocha się najbardziej i nad życie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
Odnalazłam siebie.
Nigdy więcej luster. Nie chcę Zostać kolejną minutę /I don't want to Stay another minute Nasza miłość jest uszkodzona /Our love is broken tak na prawdę gdyby nie Ty, nie mialabym po co wstawać z łóżka. dlatego nic mi się nie chcę, szczęście wchłaniam z powietrzem, ... takiego świata ja nie chcę, więc go sobie ulepszę !' jesteś pełen pokus. |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
Moje cudowne kochanie.
![]() ___ Kiedyś będę tak silna, jak
słaba jestem teraz. Mimo to, że miał inną, całkiem inną ode mnie, nie potrafił o mnie zapomnieć. Zbyt inna była. Za dużo Ciebie, gdziekolwiek spojrzę. W garści zamknę świat i wzbiję się do chmur, nie tylko w snach. Trudno jest wyobrazić sobie nas oddzielnie, kiedy przez tyle lat wszystko robiliśmy razem. Rzucał się w oczy w każdym tłumie. Gasił mnie jednym spojrzeniem i wiedział, że jest moim kompleksem. Płacz nie jest ukojeniem, odkąd widzę Cię nawet w kroplach łez..
#4845 |
Rozeznanie
|
ring or not to ring, oto moje cholerne question! // zadzwoni albo nie zadzwoni, oto moje cholerne pytanie! jeśli dziś mi się przyśni, będę wściekła! ... na pewno się przyśni. - obyś się w tym śnie udławił! She's a cappucino, He's black espresso. // ang. Ona capuccino, on czarne espresso. You'd better kill me, before I kill you, You look good in black. // ang. Lepiej mnie zabij zanim ja zabiję Ciebie. Do twarzy Ci w czerni.
#4846 |
Rozeznanie
|
ahh miło Fistaszku, ja też kradnę < 3
![]() Oh, jaka miła niespodzianka tuzin róż? Szkoda, że on nie leczy tych wszystkich ran. Niewidzialnie balansowałam po Twoim ciele przypominając, że ja gdzieś tam rozpaczam, gdzieś dalej jesteś mi potrzebny... Pragnę zdobyć wyższy stopień swojego życia w takim kiedy będę godna, w którym będę zasługiwać na miłość ( ... ) Uciekam, dysze, wywracam się, sprawdzam kątem oka w tył, a gdy na nowo patrzę w przód stoisz tam Ty, krzyczę głośno zrozpaczona, a Ty najzwyczajniej w świecie się śmiejesz. Gdy Twój śmiech rozbrzmiewa mi w uszach budzę się rano z zapłakaną poduszką. Składając mi komplement, że moje oczy są jak dwie tafle jeziora, chyba nie wiedziałeś o czym mówisz, ja od razu wiedziałam, że patrzysz mi na piersi, bo jakby Ci to powiedzieć moje oczy są koloru zielonego <3. Dzisiejszy dzień ma być wspaniały, niby, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce, ona zawsze obcina skrzydła nawet niewinnemu motylkowi. |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ring or not to ring this is my fuckin' question! ![]() i coś na szybko : 'please forgive me now I see that I've been blind' ![]() ________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało ' a grr ' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
strach przed samotnością.
silna tęsknota za prawdziwą miłością. |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
And I said I wouldn't call but I'm a little drunk and I need you now /Powiedziałem że nie zadzwonię ale jestem trochę pijana
i potrzebuję Cię teraz/
#4850 |
Zakorzenienie
|
![]() mrs de - dzięki śliczne ![]() CaMa & libri - <3 ! nie mów nic, czas na miłość zajmujesz specjalne miejsce w moim sercu Ciebie! napełnić powietrze eliksirem szczęścia jesteś pretekstem
i to w dodatku byle jakim
![]() |
#4851 |
Wtajemniczenie
|
czasem tylko zerkamy za siebie ukradkiem i to, co nas bardzo boli, żyje w nas najbardziej - wiem... Tarzają się ptaki w lipcowym błękicie, zapachniało wakacjami - zapachniało życiem... Przeszły letnie błyskawice, pioruny i burze. Diabeł Bogu się spowiada z mym aniołem stróżem. Z własnej woli jestem tu pośród kserowanych bzdur. W zakamarkach tanich chwil i niepotrzebnych ról. trzymaj mocno mnie za ręce i nie puszczaj nigdy więcej. polej rany spirytusem i uciekam już. serce dziurawe od pocisków. W obcym mieście zasypia, sama budzi się rano. Przygniotło ją życie, roztrzaskała kolano, Przytulona do kołdry, zmawia pacierz pod ścianą. zmywa wino z ubrania, Oczy ma popękane, znowu piła do rana. serce jej popękało nocą na autostradzie, Kiedyś śmiała się częściej, dziś uśmiecha się rzadziej. Anioł Stróż powyciągał sentymenty z szuflady.
#4852 |
Rozeznanie
|
![]() A wszystko trzeba przeżyć
Co do dnia każdy cal To wszystko trzeba przeżyć Słabość jest siłą w nas <3
![]() |
#4853 |
Raczkowanie
|
Nawet nie wiesz, jak ja bardzo lubię udawać, że wszystko jest dobrze.
Ty też tak masz ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Raczkowanie
|
Byc kobietą to naprawde trudne zajecie...
ISTNIEJĄ TRZY STRONY KAŻDEJ KWESTII: TWÓJ PUNKT WIDZENIA, JEGO PUNKT WIDZENIA I - DO DIABŁA Z TYM WSZYSTKIM. wspomnienia są jedynym rajem, z którego nie można nas wygnać... TO CO U INNYCH NAZYWAMY GRZECHEM,
W NASZYM WYDANIU JEST JEDYNIE DOŚWIADCZENIEM ŻYCIOWYM...
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
czasem duma nie pozwala nam na swobodne wyrażanie uczuć.
to strach przed samotnością, uczy nas miłości. siedziała na ulubionym fotelu w swoim pokoju, z pięknym makijażem i krótką spódniczką. było już ciemno, zapaliła świeczki, które widniały na stole. co chwilę wciąż jeszcze spojrzawszy na zegarek, następnie na komórkę miała nadzieję, że się zjawi. nie potrafiła powstrzymać łez, może dlatego, że jej nadzieja powoli gasła. otworzyła czekoladę, którą trzymała specjalnie dla nich, mleczną, jego ulubioną. i zjadając kostkę po kostce, płakała jak najgłośniej potrafiła. wtem usłyszała cichy głos, dobiegający spod drzwi: 'przepraszam za spóźnienie, księżniczko'. |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
ładny opisik, ładny ![]() eh.. Cytat:
__________________ Don’t know if I’ll give You a shot yet.. Lil Mama I’m peepin Your style! Jeszcze nie wiem, czy dam Ci szansę.. ale wiedz, że uważnie Ci się przyglądam!
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
Osiemnastoletni wrak uczuciowy .
![]() |
#4858 |
Raczkowanie
|
a woda wciąż podmywa mury naszego piaskowego domku. Jeden wielki kalejdoskop myśli, uczuć i mojej własnej paranoi. po prostu na chwile powiedzieć stop. Niech się skończy ten zwariowany tryb, niech ktoś zmieni bieg, przeprogramuje życie, wciśnie inny przycisk, albo niech po prostu
to wyłączy. tylko o jedno cię proszę, powiedz raz ale szczerze. kiedy mnie stąd zabierzesz? łaaa dziewczęta! trzymajcie za mnie kciuki bo mam ustny angol dziś;/ a ja go tak uwielbiam że nic nie umiem ![]() więc dziewczęta 19.45 wspierajcie mnie. moja siła w was talenciary!
#4859 |
Raczkowanie
|
BananowaDelma, nie dla lansu,kinga7492, Toogether93, TwojaKokaina, CaMa
okradam ; * _____ Nie był ideałem, nawet jej nie pociągał, jednak było w nim coś takiego co sprawiało że na jego widok serce biło jej szybciej. Kiedyś znałeś odpowiedź na wszystko więc dziś powiedz mi jak mam o Tobie zapomnieć skoro każda piosenka i każdy akord przypominają mi Ciebie. Zapomnij że w Twoim życiu była najważniejszą kobietą na świecie. Była kiedyś w Twoim życiu dziewczyna, którą bardzo kochałeś, ale Ona Cie zraniła. To dlatego teraz bawisz się wszystkimi pannami. - Widzisz? rozgryzłam Cie ; )
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-05-14 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Rozeznanie
|
my love is not dried up, she just fading in the sun.
(moja miłość nie wyschła, ona tylko wypłowiała w słońcu.) you look good baby, with my lipstick on your lips. (dobrze wyglądasz skarbie, z moją szminką na Twoich ustach.) and so every day, thank God for the fact that you were born, but that you love me and for the fact that I have you. (i tak codziennie, dziekuję Bogu za to że się urodziłeś, za to że mnie kochasz i za to że mam ciebie.) love? between us? Never in my life! (miłość? między nami? Nigdy w życiu!) and look forward to summer, summer reminds me of the millions of boys, each of them is for one night, because ... Yet this summer! (i czekam na lato, lato kojarzy mi się z milionami chłopaków, każdy z nich jest na jedną noc, bo... przecież to lato!)
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.