|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
Czesc Dziewczyny !
My tez od jutra z tzem przechodzimy na onz . Jestem tylko ciekawa ile dni tz wytrzyma ![]() Mierzylam Danielowi temperature przed spaniem , bo jakis cieply mi sie wydawal no im mial 38.1 wlasnie przebily mu sie jedynkio u gory myslicie ze to od tego?
|
#1742 |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
Zajrzałam jeszcze na chwilkę, ale jednak idę już spać...
Zapomniałam wspomnieć zę te 7 godz. to z wózkiem i Bartkiem u boku. Tata towarzyszył mi do szkoły, zęby pilnować dzieci na podwórku szkolny. Jak tylko poszłam na zebranie, obudził się, ale całą godzinę ładnie siedział w wózku i obserwował jak B. I Dziadek grają w nogę Antoś dzielnie zniósł 3 podróże autobusem, marudził już tylko pod samym domem, ale miał prawo, bo pól dnia spędził w wózku. Bartek jeszcze targał ze sobą hulajnogę, także miałam wesoło ![]() No to już opowiedziałam jaka ze mnie dzielna babka i lecę spać. Do jutra czeko, nie kuś ![]() gorgulku, waga ciężka normalnie... ![]() Ja kiedyś ważyłam 46 kg i może rzeczywiście to za mało, ale 50 chciałabym ważyć max Witaj, Svi. Fajnie, że wróciłaś
|
#1743 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
![]() ![]() a w ogole to przyslali mi nowy kojec - dzis odpakowalam i sie strasznie wkurzylam ten tez ma dziurki w siatce tylko w innym miejscu no kurcze nikt nie sprawdzil przed wyslaniem? masakra jakas. zadzwonilam tam i powiedzialam babce, ze juz nie chce trzeciego i maja mi oddac kase, a nawet za przesylke mi nie zwrocili a teraz musze odsylac znowu a ona powiedziala, ze pogada z szefem i on do mnie oddzwonil bo ona nie zajmuje sie tym i nie decyduje, ehhh to po co do niej nr jest podany na allegro---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------
|
|
#1744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ladnie wazysz a ile ty masz wzrostu? Cytat:
myslisz ze na zabki tak fatalnie sypia?Cytat:
|
|
#1745 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magi wierzę, że jest Tobie ciężko ale mam nadzieję, że będzie tylko lepiej. Przytulam Cię mocno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzielna dzielna A sama chcesz ważyć 50 Cytat:
![]() 168 Ale i ja bym teraz tortu jakiegoś zjadła albo ciacha jakiegoś Idę spać bo tylko jedzenie za mną chodzi ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- EDIT: Nie idę spać Muszę czekać na następna pralkę
|
||||
|
|
|
#1746 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No przecież się boję ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1748 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
|
|
#1749 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
--- Idę juz spać, bo nocka wiadomo jaka będzie . Dobrej nocki
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
to idz spac!! malz w domu? pytam bo wiem ze nie zasniesz bez niego
![]() ale co on tak co noc?? placze?? wierci sie??
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Ale masz naprawdę się bać
a nie na niby ![]() Hmmm może i nie mam ale wesele tuż tuż ![]() Dla Ciebie szczegolnie dobrej ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Idę spać ![]() I tak już nikogo nie ma
|
|
|
|
#1752 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a wogóle to przeciez jeśli sie nie nyle masz 7 (czy 14) dni na odstapienie od umowy a szczególnie jesli towar niezgodny z opisem, musiałabym dokladnie małza zapytac, on a na biezaco z prawem konsumenta, juz z niejednym walczył kanapy nap nie chcilei nam prztyjac z powrotem (tego sa mego dnia co kupilismy) twierdzili ze sami uszkodzilismy podczas pzresyłki, tylko czemu uszkodzona była kanapa a folia w która byla zawinieta juz nie ) zadzwonilismy do producenta, nie było problemu, tak samo zreszta w centrali firmytak wiec musisz byc twarda a wszystko załatwisz, nie odpuszczaj z ust mi to wyjełas a ty nie lepsza to ja przez was teraz sie grubo czuje i chyba w takim razie nie pojde na wesele bo gruuuuuuuuba jestem
|
|
#1753 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
czeko gnom w domu ale nie moge na niego patrzec wrrrrrrrrrr
![]() mayaha ale ja kojec kupilam juz jakis czas temu
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Majaszko chyba żartujesz. Na pewno nie jesteś gruba i będziesz wyglądała pięknie Ja mam lekkie kości i wbrew pozorom nie jestem taki chudzielec. Teraz już naprawdę idę
|
|
|
|
|
#1755 | |
|
Wtajemniczenie
|
no wiem ale ten drugi dzis ci przyszedł, czyz nie?
Cytat:
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
żeby nie była taka zła No przecież naprawdę bardzo się boję , serio, serio ![]() ![]() *** Dobranoc
|
|
#1757 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja zawsze się krępuję przyjmować prezenty od dzieci czy rodziców Wolałabym laurkę lub bukiet polnych kwiatów, ale i tak nikt mnie nie rozumie Cytat:
Cytat:
Ale dużo! Zwariowali? Szok.To żebyś miała ![]() Tak jest pani profesor ![]() ~~~~~~ marzę o spaniu.... Dobrej nocki
Edytowane przez morska Czas edycji: 2010-05-13 o 23:52 |
||||||
|
|
|
#1758 | ||
|
Zakorzenienie
|
pewnie zależy od składnika aktywnego, podejrzewam ze w większości past są raczej substancje ścierne które działają na zasadzie usuwania przebarwień pochodzenia zewnętrznego i zapobiegające osadzaniu osadów i kamienia
np.pasta Blanx ma jakiś składnik ziołowy, ale już seria Blanx Med ma nadtlenek karbamidu, więc ten jest przeciwwskazany... paski White Strips mają też nadtlenek wodoru, a pasta Blend'a'med with pearl już tylko substancje ścierne... itd ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() chodziło mi o spokój i szczęście - byłam już mamą, ale z maluchem w brzuszku, więc jeszcze byłam wolna i moje mysli zajmowało tylko radość związana z macierzyństwem, a teraz nie mam często siły bawić się z Tomusiem, niczym się nie przejmować tylko się nim cieszyć ... nie chodzi o mi o to, ze jestem nieszczęśliwa jako mama i nie chcę mojego Tomusia, ale zatęskniłam za tamtymi chwilami jak głaskałam brzuszek i nic nie mogło zmącić mi tego uczucia
|
|
|
#1759 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze dodalalbym, ze ciagle gdzies podswiadomie sie boje i martwie o Antosia. Nigdy juz nie zaznam spokoju ducha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale masz przeboje z tym kojcem ![]() ----- Nie mam mocy ![]() Przede mna trudny tydzien w pracy i nie tylko. A w domu mam gnoma. Nawet nie chce mi sie opowiadac, ale denerwuje mnie to, ze nie szanuje mojego czasu i tego, ze wszystko robie kosztem wlasnego snu i odpoczynku. wrrr Pewnie na urlopie bede zdychac z przemeczenia wrrr Powarczalam sobie, wiec znikam Gdyby mnie nie bylo w tym lub przyszlym tygodniu przez kilka dni, to sie nie martwcie. Znaqczy sie zarobiona jestem i nei mam mocy pisac
|
|
#1760 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Laski szalejecie z tą wagą
Doczytałam, że masz 168 cm wzrostu. Ja mam 169 i najmniej ważyłam jakieś 53 kg i wszyscy mi mówili, że wygądam jak śmierć na chorągwi Teraz nawet nie wiem ile ważę, ale obstawiam jakieś 55-56 kg i tak jest mi najlepiej. Fakt, że bardzo liczy się budowa ciała, ale i tak uważam, że ważysz małoCzeko to też do Ciebie ![]() Cytat:
Obyś w ten tydzień z małżem wypoczęła chociaż troszkę... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Współczuję Ci z tym kojcem, ja już dawno straciłabym cierpliwość i pewnie zrobiła awanturę przez tel. Inna sprawa, czy by to coś pomogło ![]() Cytat:
![]()
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Pijemy kawkę???
Lecę nadrabiać wątek, póki chwila wolnego w pracy
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
O matko pierwsza jestem z rana! Świat do góry nogami sie przewraca...
![]() Dzień dobry! Pogoda tragiczna, mglisto, deszczowo i do tego nie za ciepło. Głowa mnie boli już chyba z dwa tygi prawie non stop, bo ze mnie trochę meteopata (chyba tak to się nazywa ). Całe szczęście, że Zosia ładnie nocki przesypia, bo bym chyba nie miała mocy (strasznie mi się spodobał ten tekst ).W pracy względny chwilowy spokój, koleżanka z pokoju pojechała na szkolenie i od razu jakoś robota lepiej idzie -i nawet czas na wizaz mam .To na razie miłego dnia Będę Was obserwować ![]()
|
#1763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Mariolu *** Mam dość tych chmur ![]() Dziewczyny, czy jest wśród nas jakaś pani psycholog? Wiem, że tru, ale Ona znów nie zagląda.
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Frida ja piję, ja!
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to sie nadaje do wydrukowania i oprawienia w ramke ![]() Mariolko, o to cala kwintesencjab tego co u mnie, ale kto to zrozumie? tylko my , kobiety heh Witam sie z herbata, bo kawa mi sie skonczyla ![]() Noc paskudna, wstawalam i wstawalam, ze 20x, z czego do 22 byly 2 pobudki i od 22 -23 siedziala z nami w lozku, potem to juz co chwile, nie wiadomo po co a mialam sie wyspac ehhhSvi witaj i nie opuszczaj nas na tak dlugo
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1767 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dzien dobry! Kawkę właśnie dopijam i idę zaraz się szykować. Małż od wczoraj na tacierzyńskim a i tak jakby pracował. Wczoraj jak wyszedł rano to może wrócił na 15. Dziś już od rana też wybył ![]() Miłego dnia |
||||
|
|
|
#1768 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Współczuje Gnoma ![]() Duuużo siły Mam zamiar odpocząć. Małż właśnie dlatego bierze wolne, żeby mnie troszkę odciążyć Cytat:
Ile u Was jest stopni? , a Wredna Afrodyta nie studiuje przypadkiem psychologii? Może coś mi się pomerdało ![]() Cytat:
![]() --- Witam Nocka do kitu Jeszcze sama byłam, to się mega nie wyspałam. Pogoda też działa na moją niekorzyść Tylko wizaż został na poprawę nastroju Z powodu kiepskiej pogody siedzę na All i kupuje ubranka Maćkowi. Małż się ucieszy jak wróci
Edytowane przez magi77 Czas edycji: 2010-05-14 o 09:02 |
|||
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
witam Was mamusie, ja już po śniadanku i po kawce, synuś ucina sobie pierwszą drzemkę... mąż zaczyna dziś urlop a ja dopiero od wtorku mam wolne
jedziemy szybciej na wesele, żeby trochę się oderwać przy okazji od rzeczywistości muszę poprzymierzać sukienki, bo w pupie jestem grubsza, a w biuście chudsza i nie wiem, która sukienka się nada ![]() nawet nie chce mi się przymierzać, bo wyobrażam sobie jak będę wyglądać ![]() Svi, kupiłaś mi spodenki dla Tomasza? byłam ostatnio przelotem w H&M i chciałam wziąć, ale nie miałam telefonu i bałam się, ze w między czasie też kupiłaś i będzie problem i nie wzięłam ich chciałabym ubrać w nie Tomusia na ślub i wesele z jakąś koszulką i kapelusikiem myslę, ze będzie praktycznie i elegancko, więc jak nie kupiłaś to w weekend pojadę i wezmę...
|
|
#1770 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki za pomysł dla Laurki za postępy.Cytat:
Dzięki dla Werci.![]() Cytat:
Nie śmiej się ![]() ![]() Cytat:
dla Bartusia-zdolny chłopakNo i jak tort jeszcze stoi? ![]() Cytat:
Dobrze,że jesteś Cytat:
![]() Zobaczysz w końcu Maciuś wyrośnie z tego nie spania |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

wlasnie przebily mu sie jedynkio u gory myslicie ze to od tego?
- 07.07.09 

ten tez ma dziurki w siatce tylko w innym miejscu 
dzieci mnie wykanczaja i ogolnie wszstko 
Dodatkowo Małż w delegacji. Na szczęscie jutro wieczorem wraca i ma tydzień urlopu. Mam nadzieję, że się chociaż ciut zregeneruje
Uff...

Idę spać bo tylko jedzenie za mną chodzi 

MACIEJKA SYNEK KOCHANY 

, serio, serio
Wolałabym laurkę lub bukiet polnych kwiatów, ale i tak nikt mnie nie rozumie 
Ale dużo! Zwariowali? Szok.
marzę o spaniu.... Dobrej nocki

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)