|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
Cytat:
dla Aneczki. I "ucałuj" ją od nas![]() A Zosia nie wygląda jakby miała chęć raczkować Powoli przyzwyczajam sie do myśli, że moje dziecko nie będzie raczkować.Czeko byłam u gina jeszcze przed odstawieniem, bo chcę zrobić krioterapię, a do tego muszę dostać @, bo ten zabieg robi się 2 dni po@. Ale mówił, że wcale nie muszę dostać tak od razu. Już mi się dłuży bo bym już chciała to zrobić, potem założyć spiralę i chulaj dusza A tak... Odwykliśmy juz od "ubranek"
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
Cytat:
szalejesz kobieto
|
|
|
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
ale sie wkur**** przyjechal kurier Pocztex i po zwazeniu okazalo sie ze paczka ma ponad 30kg
wiec musialabym zaplacic 170zł ale odmowila i nie wyslalamw koncu zamowilam innego kuriera ze stronki co Unholy podala i zaplacilam juz za paczke 71.56zł wiec spoko-jutro ma byc kurier UPS ten pocztex cholernie drogi jest a pan jeszcze mi mowil"taniej pani nie znajdzie ale pani sprawa" ![]() Cytat:
chulaj dusza ![]()
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie sobie uświadomiłam, ze rok temu właśnie szłam na zwolnienie, bo miałam juz wieeelki brzuchol i byłam taka spokojna, zrelaksowana...
a teraz ... mam swojego Skarba, ale spraw, problemów coraz więcej, pracy też i jestem zestresowana ... uświadomiłam sobie, ze pewnie już nigdy nie zaznam tego stanu co rok temu
|
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pojawienie sie dziecka zmienilo moje zycie o 360 stopni ale nie chcialabym tego zmienic bo trzymam na kolanach wlasnie moje najwieksze szczescie
|
|
#1716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za pocieszenie
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
a tu znowu pustki......
Wercia zasnela a ja chce jak sie zbudzi posprzatac bo jak teraz wlaczylabym odkurzacz to ja obudze
|
#1720 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mogę się doczekać,aż zacznę urządzać swój domek ![]() Cytat:
Już nie dużo Ci brakuje ![]() Cytat:
A może któregoś dnia Zosia Cię jeszcze zaskoczy Damian mi wcale nie raczkował ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tylko czekać,aż Damian mi pannę do domu przyprowadzi ![]() Cytat:
Miramejku,coś mało się odzywasz??? I magi gdzieś zniknęła ![]() Ale oberwanie chmury u mnie a Damian poszedł wcześniej na majówkę,bo mieli na boisku z kolegami w piłkę pokopać![]() Co do zebrania w sprawie ślubu wychowawczyni,składamy się po 15zł i mamy w planie kupić obraz w skórzanej oprawie?Co myślicie? ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- kasiulka napisz choć parę słówek,co u Ciebie i Adasia? |
||||||
|
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet nie mow bo jeszcze sie we mnie gotuje jak pomysle jakie zdzierstwo ten pocztex mysle ze obraz ok., ale sa jeszcze inne mozliwosci np. jakis fajny zegar na sciane zalezy od tego jaka sume uzbieracie a jakies inne pomysly byly? czy jednoglosnie ze obraz? ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- wlasnie Kasiulka odezwij sie
|
|
#1722 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślałyśmy właśnie o zegarze lub obrazie |
|
|
|
|
#1723 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i potem sie dusi, ciastka musze jej kruszyc na małe kawałkino tak, chyba juz jest Cytat:
a czytajac o tych woich problemach to ja chyba wpisze odbiór osobisty tylko a jesli chodzi o przesyłke to że do uzgodnienia jak już ![]() Cytat:
Cytat:
i tez jestem ze swojej baaaaardzo zadowolona a i Zuzia ja lubi Cytat:
![]() poszłam na spacer i zmokłam ![]() a co do żelazka to ja mam tefal prima, tanie i dobre, choc jak ja kupowałam droższe było
|
|
#1724 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Urzad Skarbowy
z ZUSU zaswiadczenie ze składki wplywaja bede potrzebowac Cytat:
malo tego ja nic nie prasuje ![]() Cytat:
![]() tzn tego pokoju, czy odmiennego stanu? Cytat:
![]() Cytat:
moze jakis serwisik do kawki, albo komplet exluzywnych recznikow z wyszytymi ich imionami, albo jakis suuuper album-przydałby sie na fotki z podrozy poslubnej ![]() Ale dzien.Dziecko nie daje mi sie nudzic.Ruchliwa jakby owsiki w pupie miala ![]() Nazginam sie, naschylam, łaże za nia a doopka wielka ![]() Nie asekuruje jej juz przy kazdym wstawaniu bo bardzo ladnie sobie radzi, nawet zaczyna sie przemieszczac wzdłuż kanapy,szafki ![]() Obiecalam sobie isc wczesnie do lozka , wiec do jutra.Pokrece sie i zmykam
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||
|
|
|
#1725 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze taka ramka i jeszcze cos dokupic http://www.allegro.pl/item1025441795..._veronese.html albo cyfrową ramkę http://www.allegro.pl/item1027322083..._tone_wwa.html Cytat:
jesli chcesz wyslac kurierem to najpierw zapakuj zeby wiedziec jaka wielka bedzie paczka no i waga -moja ma 50x60x100 a waga 35kg i wyszlo za pobraniem 71,56zł wiec nie az tak duzo ja nastepnym razem nie bede podawac kosztow ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
![]() u nas w tym tygodniu Wercia duzo sie nauczyla- czołga sie do przodu, probuje raczkowac, umie siadac juz z kazdej pozycji(a umiala tylko z lezenia na pleckach), wstaje jak tylko ma czego sie chwycic no i trzymana za raczki tez niesmialo stawia kroczki w przod
|
|
#1726 |
|
Wtajemniczenie
|
dla Weroniczkiale tu pustki dzis...
Edytowane przez mayaha Czas edycji: 2010-05-13 o 20:47 |
|
|
|
#1727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak jakoś nie mam nastroju chwilowo. Cytat:
|
|
|
#1728 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żebyście jednak mogli wyjechać razem Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też miałam o to zapytać. Miramej coś się stało? No właśnie. Dziewczyny odzywać się i to już ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czeko mogę zapytać ile masz wzrostu? Dziś znów ładnie u nas było. Rano trochę zachmurzone niebo, później wyszło słonko i było bardzo ciepło. Nawet chwilkę popadało ale akurat w domku byłyśmy ![]() Idę pranie rozwiesić a tak mi się nie chce
|
|||||||
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
od Werci164cm a czemu pytasz?
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
przed ciaza wazylam 52 ale wazylam juz kiedys 5o i super sie czulam w tej wadze
byl etap ze wazylam tez 46.........ale wole o tym nie mowic bo wygladalam jak szkielet
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
myslałam ze wiecej bedzie czytania, ja padam po prostu. dzisiaj i tak duzo rzeczy zrobiłam, bo moj tato sporo zajmował sie Oliwką. Opieliłam ogród, wywietrzyłam kołdry i poduchy, zmieniłam pościel, troche poprasowałam, posprzątałam, zrobiłam pranie. ach na jutro tez sporo roboty zostało. TZ dopiero wrocil z pracy tez padnięty. Dobrze ze Oliwke wykąpałam juz i spi. Ide zrobie nam jakąs kolację i spać.
Anulka, morska, wywód o nosidełkach przekładam na jutro
|
|
|
|
#1734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstawie fotki Ale pusto... A pogoda dzisiaj brzydka, więc o co chodzi? ![]() ![]() Ja spadam sie myć, bo nie do życia jestem dzisiaj. Zosia już śpi. Zapomniałam Wam napisać, że ja też sprzedałam swój wózek. I jestem ugadana, że jak Zosia wyrośnie z fotelika to też odsprzedamy do kompletu. Tak po sąsiedzku, dobrze, bo obyło się bez szopek z kurierami i takie tam. Dobra bo mąż chce kompa. Dobranoc ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
|
|
#1735 |
|
Ola-Unhola
|
Witajcie wieczornie
Widzę, że stron nie przybyło od rana ale i tak nie mam siły nadrabiać....7 godzin byłam na nogach. Ode mnie do rodziców (autobusem), potem od nich na zebranie do szkoły (autobusem), potem znowu do rodzców i o 20.20 odjechałam do siebie autobusem. O 21 weszlam do domu. A wyszłam o 14... Na zebraniu ok, synka mam zdolnego choć ruchliwego. Badanie dojrzałości szkolnej zdał na max liczbę punktów ![]() To ja lecę wykąpać i położyć dzieci. Jak będę miała chwilkę, to zajrzę jeszcze. Aha, Małż był u Teściowej na imieninach i przywiózł pół tortu........A my nie jemy....I mam tak patrzeć na niego......Będę silna, nie skuszę się. Jestem wierna mojej diecie ![]() Jakby nie zajrzała, mówię dobranoc
|
#1736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bój się ![]() Cytat:
i dlatego poszłam na tę dietkę z małżem ale zamiast zjeść żeby się najeść to ja chyba za dużo wpycham w siebie Jakoś marnie to widzę ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
![]() Nie skuś się ![]() Dobrej nocki |
||
|
|
|
#1737 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witajcie
![]() wrocilam ![]() nie ma to jak w domku ![]() chcialam Was nadrobic ale nie mam mocy dzieci mnie wykanczaja i ogolnie wszstko ![]() dzialo sie cos ciekawego? ominelo mnie cos waznego?
|
|
#1738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ile teraz wazysz?
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że już jesteś Nie nadrabiaj, idź odpocznij ![]() ![]() W pon rano 51,5 i zważę się po 9 dniach
|
|
|
|
|
#1740 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Dziękuję Sylko za pamięć ![]() Żyję Ostatnio wszystko mnie przerosło i jakoś nie mogłam się zebrać do kupy. Maciuś fatalnie sypia w nocy i jestem mega zmęczona, kręgosłup mi nawala Dodatkowo Małż w delegacji. Na szczęscie jutro wieczorem wraca i ma tydzień urlopu. Mam nadzieję, że się chociaż ciut zregeneruje Uff...Serio, z dnia na dzień mam coraz mniej siły Ściskam Was mocno
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

aby jednaka było pięknie i rodzinnie
dla Aneczki. I "ucałuj" ją od nas
Powoli przyzwyczajam sie do myśli, że moje dziecko nie będzie raczkować.
A tak... Odwykliśmy juz od "ubranek"

... moze te chmury od Ciebie idą do mnie? albo na odwrót ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
od Werci
Dodatkowo Małż w delegacji. Na szczęscie jutro wieczorem wraca i ma tydzień urlopu. Mam nadzieję, że się chociaż ciut zregeneruje
MACIEJKA SYNEK KOCHANY