|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach...
No to ja też przyłączam się do cwiczenia dziś trochę się poruszałam ale to za mało
![]() Na razie umyłam się, zmyłam maskę z włosów popsikałam odżywką i czekam aż same wyschną, zaraz będę się kremowac i balsamowac
|
|
|
|
#692 |
|
Zadomowienie
|
Carooliine ja też , to mój ideał . Kiedyś miałam podobny i nawet mięśnie ktoś zauważył .
![]()
|
|
|
|
#693 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#694 |
|
Rozeznanie
|
Witam ponownie
![]() Też się muszę wziąść za ćwiczenia, podobno dobre efekty przynosi aerobiczna 6 weidera co Wy na to? http://www.youtube.com/user/MacKlaki.../4/d9E8KKLHBmI |
|
|
|
#695 |
|
Zadomowienie
|
Chyba będę zapuszczać włosy , zaniedbuje swój atut .
|
|
|
|
#696 |
|
Wtajemniczenie
|
Zachęciłyście mnie do kupna tej białej perły, a jak przeczytałam opinie na KWC to już całkowicie się na nią zdecydowałam
Na all są już za 4o zł, więc to nie taki duży majątek, myślę że cena warta produktu (sądząc po opiniach). Mam nadzieję, że wybieli mi ząbki ![]()
|
#697 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
|
#698 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo już spłukana jestem... Hahaha
|
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Marzy mi się płaski lekko umięśniony brzuszek
|
|
|
|
#700 |
|
Rozeznanie
|
Będziecie cwiczyć ze mną tą szóstkę? gdzieś mam cały plan ćwiczeń
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- znalazłam: http://mamzdrowie.pl/aerobiczna-6-weidera/ |
|
|
|
#701 |
|
Zadomowienie
|
Czekoladowa1 ja też kupię jak będę miała środki
wyraz to kwiatami kiedyś ćwiczyłam , ale nie dotarłam do końca , są strasznie męczące . Efekt płaskiego brzucha można uzyskać zwykłymi ćwiczeniami , nie ma sensu się katować . Tylko spokojnie brzuszki przez jakiś czas i ograniczyć jedzenie poison0123 |
|
|
|
#702 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#703 |
|
Raczkowanie
|
ja wlasnie siedze z biala perla na zabkach
roznica jest OGROMNA ![]() ide spac zeby miec sile na jutrzejsze cwiczenia z wami dobranoc
|
|
#704 |
|
Zadomowienie
|
Miłych snów
|
|
|
|
#705 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wlasnie wrocilam z pizzy, ktora zalalam piwem... czuje sie jakbym miala za chwile urodzic. A tak bym chciala miec juz plaski brzuch
Bede miec wyrzuty, ze sie tak obzarlam. Ide sie wykapac, wklepac balsamy i umyc glowe
|
|
|
|
#706 |
|
Rozeznanie
|
Wykąpałam się, odżywiłam włoski, zrobiłam peeling cukrowy z czekoladą i cynamonem (domowej roboty) mniam
![]() Pa kobietki, jutro ćwiczymy |
|
|
|
#707 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestem za dietami typowo białkowymi, podczas których przez cały okres stosowania diety skupiamy się tylko na białku, bo może to się odbić na naszym zdrowiu (np. problemy z nerkami), natomiast jestem za dietami typu south beach, w których węglowodany odstawiamy tylko na 2 tygodnie, żeby unormować poziom cukru w krwi i aby zobaczyć szybko efekty, a później dodajemy zdrowe węglowodany, przez co jest to zdrowe odżywianie, nieszkodliwe dla zdrowia, bo dostarczamy wszystkich składników odżywczych. ![]() Cytat:
Bardzo często na wadze nie widać żadnego spadku, a w obwodach potrafi spaść kilka centymetrów, a to się dzieje przez to, że cżęsto spalając tłuszcz nabieramy masy mięśniowej - nasze ciało się ładnie rzeźbi, wyszczupla, ale masa zostaje ta sama. ![]() Widzę, że krążymy cały czas w temacie ćwiczeń Ja dzisia hula hop, w sumie w ciągu dnia tak z 30-40 minut myślę, że się uzbiera Troszkę pogrzeszyłam dzisiaj słodkim ale sobie nie wypominam tego, bo słodka dziewczyna jestem Jeżeli chodzi o pielęgnację to dzisiaj planuje: - odżywka na włosy - olejek rycynowy na paznokcie/brwi/rzęsy - balsam nawilżający na ciało - depilacja - wazelina na stopy - maseczka na pyszczek ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
natomiast trzeba uważać, bo często talia trochę zanika po zakończonych ćwiczeniach ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Apropo past wybielających - jaka jest Wasza opinia dot. białej perły? |
|||
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
+ zdjęcia dla motywacji
|
|
|
|
#709 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Marzeniatko, czy to Ty w avatarze?
|
|
|
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to przestudiuje jutro SB, bo nawet mam książkę o tym, rok temu chyba kupiłam hehe Czytałam, ale jakoś bałam się spróbować tej diety Jeśli chodzi o Dunkana to właśnie słyszałam o tych problemach z nerkami i ogólnie o zakwaszeniu organizmu. Dlatego właśnie chciałam się zapytać Ciebie, bo widzę że się znasz na temacie To będę mieć zabawę od jutra łuuu ![]()
|
|
|
|
|
#711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje zdjęcia są u mnie w profilu, w albumie ale album mam ustawiony na prywatny, więc jak któraś z Was chce go obejrzeć to musi mnie zaprosić do przyjaciół i jak zaakceptuje to go zobaczycie ![]() A po jakim czasie widać efekty używania pasty? ![]() Cytat:
jakiś rok temu dzięki niej pozbyłam się 12 kg, w sumie w dość krótkim czasie bo od mniej więcej kwietnia do czerwca
|
||
|
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wysyłam zaproszonko
|
|
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Ciężko to nazwać dietą
chociaż chciałabym troszkę schudnąć Staram się jeść mniej, troszkę więcej ruszać i hulam sobie na hh, ale od jakiegoś tygodnia, może półtora włączyło mi się takie ssanie w żołądku mogłabym tylko jeść, jeść i jeść... a na widok czekolady świecą mi się oczy Zaakceptowałam
|
|
|
|
#714 |
|
Rozeznanie
|
Jakoś nie umiem zasnąć...
Też wysłałam Ci zaproszonko ![]() a możesz mi doradzić jak mam chudnąć karmiąc piersią?
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śliczna jesteś zazdroszczę Ci tych loków ja mam proste druty nie podatne na loki ![]() a ile masz lat z ciekawości? bo myślałam że starsza jesteś a na zdjęciach to bym Ci 17 lat dała zgadłam? :
|
|
|
|
|
#716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też wysłałam. Wszystkie wysłałyśmy, zdaje się
|
|
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podczas karmienia piersią ja bym jednak odradzała wszelkie diety, żeby w organizmie nie brakowało żadnych skladników odżywczych. Co najwyżej zmieniła sposób jedzenia, postawiła na to, żeby w posiłkach przeważała ilość warzyw, nie używała oleju, nie smarowała chleba masłem, jasne pieczywo zamieniła na pełnoziarniste. Zrezygnować z tych "złych" węglowodanów typu słodycze, fast foody, słone przekąski, ale nie rezygnowała z węglowodanów, które znajdują się w pieczywie, makaronie itp. Staraj się jeść regularnie, 5 posiłków dziennie (w tym 3 główne, tj. śniadanie, obiad, kolacja i 2 przekąski tj. II śn, podwieczorek), w stałych odstępach czasu od 2 do maksymalnie 3-4 godziny - w ten sposób uregulujesz sobie metabolizm. Postaw też na bialko w menu, dbaj żeby było w każdym posiłku, bo ono skutecznie podkręca metabolizm,a co za tym idzie szybciej spalamy tłuszczyk
|
|
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty mi zazdrościsz loków, a jeszcze pól roku temu je namiętnie prostowałam 2 lata mi jeszcze dodaj
Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2010-05-13 o 23:23 |
|
|
|
|
#720 |
|
Konto usunięte
|
ja też wysłałam, ja zaraz uciekam spać odcieli mi gaz dzisiaj na cały dzień i zimną wodę mam w mieszkaniu jakaś awaria
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

wystarczy Marzena 

Ty mi zazdrościsz loków, a jeszcze pól roku temu je namiętnie prostowałam