Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-13, 18:59   #3361
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
helo girls

co za dzień, ale wreszcie mam rajstopki dopasowane i dobre
wodeczka stoi w pracy 2 skrzyneczki
paznokietki mam poprawione i liczę, że doczekają 28 maja
a w ogóle to ilość czasu mnie poraża

ciekawe jak tam dziewczyny Woda i Dana trochę im zazdroszczę, bo pięknie pachnie na dworze

a nie będziesz już uzupełniać? A wiesz, że ja zrobiłam w środę i już w pt wieczorem widziałam, że mam odrosty? makimś mutantem jestem...
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 19:05   #3362
Remmi
Rozeznanie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Trochę nie mam czasu nadrabiać, więc nie nadrobię , ale zajrzałam, uzależniona jestem od Was

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19279456]a nie będziesz już uzupełniać? A wiesz, że ja zrobiłam w środę i już w pt wieczorem widziałam, że mam odrosty? makimś mutantem jestem...[/QUOTE]

No też miałam szybko odrosty. zresztą podpadały mi już te żelki (no dobrze kilka delikatnie zerwałam), ale wszystko jest ok. Teraz mam swoje pomalowane na bordo-czerwony kolor

Jeju jak ja bym chciała jeszcze raz swój ślub przeżyć mamy filmik, i kilka scen oglądam kilka razy dziennie a mam tak, że strasznie nie lubię siebie oglądać na filmach, ale na tej slubnej to normalnie sobą się zachwycam

Poza tym planujemy wyjazd w przedziale 17-18 maj, jeszcze nie wiemy gdzie, bo albo na którąjś z wysp kanaryjskich albo do egiptu Jutro z rana idziemy coś wybrać konkretnego z tych last minute.
Stary 2010-05-13, 19:12   #3363
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Noo Wy macie jeszcze chwilkę w sumieNie to co My
Pokaż zaproszenia jakie chcecie
O tak ta jej księga była fajna, ale też spodobała mi się taka drewniana starodawna lecz urocza bo inna
nie mam ich teraz na aukcji wystawionych, bo z all kupowaliśmy
takie zwykłe bordowe, środek ecru-perłowy za 2 zł, z białą koperta

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
lusmarija, jak masz tak blisko to byś przyjechała co?!
przez remonty mojej głównej ulicy, która prowadzi do Wawy są takie korki teraz, że chyba bym jechała z 5 godzin
zwykle dojazd do Wawy zajmowała mi ze 45 minut a teraz to jest jakaś masakra, dobrze ze nie pracuje w Wawie bo jakbym musiała codziennie po 4 godziny tracić czas na dojazdy to bym chyba zwątpiła

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 19:15   #3364
gospella
Wtajemniczenie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19279456]a nie będziesz już uzupełniać? A wiesz, że ja zrobiłam w środę i już w pt wieczorem widziałam, że mam odrosty? makimś mutantem jestem...[/QUOTE]
no ja też mutantem jestem bo po tygodniu musiałam robic reperacje, a uzupelniac mam zamair 28 bo 29 mam ślub i liczę, że wytrzymaja bo juz mi sie nie chce latac na żelowanie, ale te żelki przereklamowane,
czy ubierałybyście warszawę? taki samocód? bo my nim jedziemy do ślubu
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.

Edytowane przez gospella
Czas edycji: 2010-05-13 o 19:21
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 20:27   #3365
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Trochę nie mam czasu nadrabiać, więc nie nadrobię , ale zajrzałam, uzależniona jestem od Was

No też miałam szybko odrosty. zresztą podpadały mi już te żelki (no dobrze kilka delikatnie zerwałam), ale wszystko jest ok. Teraz mam swoje pomalowane na bordo-czerwony kolor

Jeju jak ja bym chciała jeszcze raz swój ślub przeżyć mamy filmik, i kilka scen oglądam kilka razy dziennie a mam tak, że strasznie nie lubię siebie oglądać na filmach, ale na tej slubnej to normalnie sobą się zachwycam

Poza tym planujemy wyjazd w przedziale 17-18 maj, jeszcze nie wiemy gdzie, bo albo na którąjś z wysp kanaryjskich albo do egiptu Jutro z rana idziemy coś wybrać konkretnego z tych last minute.
Polecam Egipt i Club Farana

Cytat:
no ja też mutantem jestem bo po tygodniu musiałam robic reperacje, a uzupelniac mam zamair 28 bo 29 mam ślub i liczę, że wytrzymaja bo juz mi sie nie chce latac na żelowanie, ale te żelki przereklamowane,
my ubieraliśmy zabytkowy o tak
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 20:31   #3366
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Wklejam fotki kwiatka
dla TŻ
szczerze "mówiąc" nie lubię gerber ale dzisiaj dostałam moje ukochane konwalie

zdrowiej szybko
Stary 2010-05-13, 20:31   #3367
madmuazelle
BAN stały

Ja tam niewiem co widzicie w Egipcie,jak dla mnie jest oklepany Choć z tego co widze,że zdjęć jest tam bardzo ładnie. No,ale z moim wrażliwym żołądkiem podziękuje,mieć zryte np 3 dni z wycieczki bo dostane zemsty Faraona.Krajom arabskim mówie nie.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-05-13 o 20:34
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 20:40   #3368
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Ja tam niewiem co widzicie w Egipcie,jak dla mnie jest oklepany Choć z tego co widze,że zdjęć jest tam bardzo ładnie. No,ale z moim wrażliwym żołądkiem podziękuje,mieć zryte np 3 dni z wycieczki bo dostane zemsty Faraona.Krajom arabskim mówie nie.
Też tak mówiłam msc temu zanim tam nie pojechałam. Przereklamowany i tylko nie egipt - mówiłam w biurze podróży i wyszliśmy z wycieczka do Egiptu. I zakochałam się. A byłam w Turcji, Tunezji Hiszpanii, na Dominikanie i dla mnie Egipt i Dominikana wygrywa zdecydowanie, a że Dominikana za droga to tańszą alternatywą i równie piękną jest teraz dla mnie Egipt!
Zemsta faraona - uwierz mi mam problemy z żoładkiem od dzieciństwa, gastroskopia mi nie obca i bół żoładka, zatrucia... a w Egipcie nic mi nie było.
Wrócę tam na pewno bo tyle jeszcze raf do opłynięcia... Kair mnie nie rusza i nie pojechaliśmy nawet.
A jak ktoś teraz mówi przy mnie "przeraklamowany" to tak jak Lain tylko się usmiecham ...
Stary 2010-05-13, 20:51   #3369
madmuazelle
BAN stały

Nie no zdaje sobie sprawe,że na żywo jest tam naprawde jeszcze piękniej niż na zdjęciach.Ja chyba jestem głownie na nie, dlatego ze względu na moj wrażliwy żołądek.Powiadasz,że też masz takowe i nic ci nie było,to fajnie.Ja jednak miałabym stracha.
Stary 2010-05-13, 21:15   #3370
BlackAngel
Adwokat diabła

co tu taka 'cisza' burza?

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 21:35   #3371
madmuazelle
BAN stały

Ja pojawiam się i znikam.
Szykuje filmy na jutrzejszy seans z tz-tem.

Czas edycji: 2010-05-13 o 22:17
Stary 2010-05-13, 21:53   #3372
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
co tu taka 'cisza' burza?
ja to spałam

jakos nie mam humoru
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 22:19   #3373
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
to powiedz mi co konkretnie Ci sie nie podobało jak tam byłaś?? Bo rozumiem, że byłaś

ja jestem w podobnej sytuacji co Gusia poszlismy z TZ do biura podrózy i na wstepie powiedzielismy, że wszystko tylko nie Egipt, bez konkretnego powodu i wyszliśmy z wycieczką nie zgadniecie gdzie
to mój pierwszy taki wyjazd.. i ja wychodzę zawsze z założenia, że w każdym miejscu można znaleźć coś co Nas zainteresuje, nawet na polanie w lesie tylko trzeba najpierw tam jechać i się przekonać na własne oczy a potem oceniać
a jeśli mam umierać 3 dni z powodu zemsty... cóż widocznie tak ma być i to tez trzeba przeżyć ... nie przekonam się póki nie spróbuje

i żeby nie było nie myślę tak tylko dlatego, że sama lecę do Egiptu
po prostu staram się nie oceniać książki po okładce :P

zmykam spać, choc dopiero wstałam ... wymęczy mnie to choróbsko
ciao,ciao

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2010-05-13 o 22:20
lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 22:30   #3374
madmuazelle
BAN stały

lusia,ja tam nie byłam. Zresztą nie jestem do Egiptu przekonana i tyle w tym temacie.

Czas edycji: 2010-05-13 o 22:41
Stary 2010-05-13, 22:33   #3375
Konto usunięte

A ja zmieniając temat tak się zastanawiam czy na plener też bierzecie fryzjera i kosmetyczkę??? bo ja chciałam tak chyba bardziej na luzie już zrobić, wyprostować włosy i samam się umalować...
Stary 2010-05-13, 22:37   #3376
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej
ja się tylko przywitam, bo padam na pyszczek...

odniosę się do jednej wypowiedzi

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19286375]A ja zmieniając temat tak się zastanawiam czy na plener też bierzecie fryzjera i kosmetyczkę??? bo ja chciałam tak chyba bardziej na luzie już zrobić, wyprostować włosy i samam się umalować...[/QUOTE]

jesli bym miała plener w inny dzień, to pewnie bym poszła do fryzjera, a umalowała się sama.. nie podobają mi się plenery gdzie panna Młoda ma rozpuszczone włosy tylko, tak dziwnie, mało uroczyście
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 22:51   #3377
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
ciężka sytuacja
ja bym osobiście wolała mieć trochę zapasu czasu... bo tfu tfu tfu nie wiadomo, jak się coś obsunie to się będziesz tylko niepotrzebnie denerwować
niby pół godziny to jest sporo na wyszykowanie bo w sumie zakładasz sukienkę i gotowe, ale ja np chciałabym się jeszcze "odświeżyć" bo jak wyjdziesz z domu przed 12 to wrócisz o 15 jak dobrze pamiętam i to jest sierpień i będzie ze 30 stopni to może Ci być strasznie gorąco itp :/
a z drugiej strony makijaż przed fryzjerem tez jakoś nie bardzo, no chyba ze nie masz jakiejś skomplikowanej fryzury i nie będziesz kręciła włosów na wałki itp...
naprawdę nie wiem co doradzić

na pewno w pól godziny Ci zrobi???? wiesz tez nie możesz zakładać ze pół godziny i wychodzisz
gdybyś makijaż miała na 13.30 to by było najlepiej
a inna wizażystka nie wchodzi w grę????
No ja też chciałabym się właśnie odświeżyc, no ale chłodny prysznic zajmie mi conajwyżej 5 minut... myślę, zeby umyć włosy w domu (jeszcze się dogadam z fryzjerką i może to szybciej pójdzie i zapisałabym się na 13.30 na makijaż. A jeśli na 14 to porozmawiam z kosmetyczką, w końcu to moja znajoma i powiem ze nie mam czasu i musi być punktualnie do mojej dyspozycji. Najpóźniej o 15 byłabym w domu, szybki prysznic i założenie sukienki. Ok.16.10-15 musimy wyjechać do kościoła, to TŻmoże byc u mnie ok.15.45 najpóźniej.
Rozmawialam jeszcze z mamą i TŻtem dziś i mówią, ze spokojnie zdążę. Kurcze, jakby sie sama malowała to nie byłoby tego problemu
A juz nie za bardzo mam do kogo iść jeśli nie do tej fryzjerki, bo o innych są kiepskie opinie dot. upięć no i zostaje mi ten chamski pan u którego byłam się zapytać o próbną. Chyba jednak zostanę przy tej. Jeszcze zobaczę jak mnie uczesze na wesele w czerwcu, jak skiepści to jeszcze będzie 1,5 miesiaca żeby poszukać kogoś innego.
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19278075]
Ja miałam na 12 fryzjera, kosmetyczkę na 14 w domu, potem umalowała mame i świadkową i siedziałam i się nudziłam. ślub co prawda na 18 był, ale ubierać zaczęłam się o 17:10 i było błogosławieństwo i duza za wcześnie w kościele bylismy... więc myślę że spokojnie zdarzysz tylko uprzedz kosmetyczkę, że nie możesz pozwolić sobie na opóźnienie...
[/QUOTE]
Dodajesz mi trochę otuchy Tyle że ja mam ślub na 16.30. Myślisz ze sie wyrobię jeśli w domu będę o 15 w najgorszym razie? O której byłaś gotowa już umalowana?
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Ja na Twoim miejscu wolałabym jednak makijaż po fryzurze. Wiem, że czasem robią przed ale ja bym się bała że mi się stopi Do tego może być gorąco. Luskap miałam jakiś czas temu ten sam problem, pisałam o tym we wcześniejszej części. W końcu zapisałam sie do innego fryzjera choć bardzo mi zależało na innym. Ale nie chciałam żeby wszystko było na ostatnią chwilę...
Też się boję, ze spłynie, jeszcze może być gorąco, to juz wolę później ten makijaż, bo przez cały dzień i noc to bewnie by spłynął i jeszcze skóra mi sie przetłuszcza...
Chyba już nie mam na jakiego zmienić w mojej mieścinie. Jeszcze jest taka jedna, ale u niej nie trzeba zapisywac się z takim wyprzedzeniem to jesli nie będzie mi sie podobała ta co mam to zapiszę się w czerwcu.

jeju, nie wiedziałam że będę mieć z fryzjrem taki problem...
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 22:58   #3378
mmmmmm
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19286375]A ja zmieniając temat tak się zastanawiam czy na plener też bierzecie fryzjera i kosmetyczkę??? bo ja chciałam tak chyba bardziej na luzie już zrobić, wyprostować włosy i samam się umalować...[/QUOTE]
Ja właśnie tak będę chciała zrobić (tzn. tak jak Ty

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

Też się boję, ze spłynie, jeszcze może być gorąco, to juz wolę później ten makijaż, bo przez cały dzień i noc to bewnie by spłynął i jeszcze skóra mi sie przetłuszcza...
Chyba już nie mam na jakiego zmienić w mojej mieścinie. Jeszcze jest taka jedna, ale u niej nie trzeba zapisywac się z takim wyprzedzeniem to jesli nie będzie mi sie podobała ta co mam to zapiszę się w czerwcu.

Nie martw się, też się jeszcze miesiąc temu przejmowałam tym fryzjerem a teraz decyzja już podjęta i się tym nie martwię
Stary 2010-05-13, 23:06   #3379
Konto usunięte

Cytat:
No ja też chciałabym się właśnie odświeżyc, no ale chłodny prysznic zajmie mi conajwyżej 5 minut... myślę, zeby umyć włosy w domu (jeszcze się dogadam z fryzjerką i może to szybciej pójdzie i zapisałabym się na 13.30 na makijaż. A jeśli na 14 to porozmawiam z kosmetyczką, w końcu to moja znajoma i powiem ze nie mam czasu i musi być punktualnie do mojej dyspozycji. Najpóźniej o 15 byłabym w domu, szybki prysznic i założenie sukienki. Ok.16.10-15 musimy wyjechać do kościoła, to TŻmoże byc u mnie ok.15.45 najpóźniej.
Rozmawialam jeszcze z mamą i TŻtem dziś i mówią, ze spokojnie zdążę. Kurcze, jakby sie sama malowała to nie byłoby tego problemu
A juz nie za bardzo mam do kogo iść jeśli nie do tej fryzjerki, bo o innych są kiepskie opinie dot. upięć no i zostaje mi ten chamski pan u którego byłam się zapytać o próbną. Chyba jednak zostanę przy tej. Jeszcze zobaczę jak mnie uczesze na wesele w czerwcu, jak skiepści to jeszcze będzie 1,5 miesiaca żeby poszukać kogoś innego.

Dodajesz mi trochę otuchy Tyle że ja mam ślub na 16.30. Myślisz ze sie wyrobię jeśli w domu będę o 15 w najgorszym razie? O której byłaś gotowa już umalowana?

Ja byłam gotowa o 15 ale jeszcze wdomu malowala mamę i siostrę i się nudziłam do 17 i ogladałam telewizję, a ubierałam się po 17.

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej
ja się tylko przywitam, bo padam na pyszczek...

odniosę się do jednej wypowiedzi

jesli bym miała plener w inny dzień, to pewnie bym poszła do fryzjera, a umalowała się sama.. nie podobają mi się plenery gdzie panna Młoda ma rozpuszczone włosy tylko, tak dziwnie, mało uroczyście
no własnie mi się nie podobają takie co są sztuczne, z fryzurą poupinaną i pozowane. Chcemy takie lużny plener, a nie pozowane krzaczki, drzewka, rzeka, katedra, tory itp...
Stary 2010-05-14, 00:34   #3380
BlackAngel
Adwokat diabła

dobranoc!

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 07:15   #3381
ultraradiola
Wtajemniczenie

witam prawie weekendowo

wczoraj rozdaliśmy znów 4 zaproszenia pomału idzie do przodu - koniec widać

dziś i wczoraj mam jakiś anty dzień ślubny mam ochotę żeby się już odbył i było po sprawie. Cos mamy ostatnio z TZ pecha co chwile jakieś problemy nam wyskakują najpierw praca a teraz kłopoty z mieszkaniem przepraszam ze tak zasmucam watek ale musiałam się komuś wyżalić bo TZ nie chce martwic

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 07:40   #3382
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Cieszę się, ze Wam sie TZta spinki podobaj! Kupiliśmy na All. Są mosiężne z nieścieralną powłoką galwanizacyjną. 36zł + wys.
http://www.allegro.pl/item1017594203...isiaj_wwa.html
Bardzo fajne te spinki wybraliście

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Ojj a sukienkę PM młoda Ci kupiła czy razem wybierałyście?
Może da radę wymienić na inną?
A o atmosferę na ślubie, weselu nie martw się może nie będzie tak źle

Hej wszystkim, u mnie ze spraw ślubnych:
Umówiłam się na drugą fryzurę próbną i przymiarkę sukni
W najbliższych dniach decydujemy się i kupujemy zawieszki, księgę
bo czas nagli Zostało zaledwie 43 dni
A cała reszta spraw stoi jeszcze w miejscu i ruszy tak na maksa za 3 tyg bo wtedy będę w Polszy
Dziękuję, bo jako jedyna dostrzegłaś mój post Sukienkę kupiła PMka na all, wysłała mi tylko linka, i jakoś na foto ta kiecka wyglądała całkiem całkiem. Niestety okazało się, że zamiast koronki ma wszyty materiał, jest strasznie rozłożysta no i się pruje...Wczoraj musiałam ją szyć Niestety wymienić się już nie da, ale cóż się nie robi dla przyjaźni Co do armosfery, może suma sumarum będzie fajna, ale z pewnością początek będzie tudny. No cóż, są ludzie i parapety.
A Tobie już tak mało czasu zostało

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
witam prawie weekendowo

dziś i wczoraj mam jakiś anty dzień ślubny mam ochotę żeby się już odbył i było po sprawie. Cos mamy ostatnio z TZ pecha co chwile jakieś problemy nam wyskakują najpierw praca a teraz kłopoty z mieszkaniem przepraszam ze tak zasmucam watek ale musiałam się komuś wyżalić bo TZ nie chce martwic
Dopadły Cię nerwy, stres. Ale nie poddawaj się złemu nastrojowi, wszystko się poukłada, będzie dobrze
Stary 2010-05-14, 08:27   #3383
chilanes
Zakorzenienie

Ja będe własnie miała "na luzie" sama się umaluję i uczeszę (chyba wypróstuję włoski), takie luzackie w plenerze bardziej mi się podobają
Stary 2010-05-14, 08:39   #3384
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Zanim Was nadrobie,to najpierw się posile.Choć najpierw to czekam na dostawe kebaba,bo tż poszedł po amciu.

Ja znam tylko miłość francuską.

Cytat:
Faktycznie wygląda jak reniferek. No widzisz,ja wole proste,ale swoje też mam lekko falujące.Niestety ale musze je trkatować prostownicą bo szopy i kręciołków niezbyt lubie.

Zmykam jeśc bo tż z kebabmi przyszedł.
Ja rzadko prostuje, bo jak jest wilgotne powietrze, to na mojej glowie sie wszystko zaczyna wywijac

Wlasnie dzisiaj o tym myslalam, bo mi tez b.szybko paznokcie rosna i mysle, zeby zrobic dzien przed ślubem , bo nie chce miec odrostów, albo co gorsza złamac...
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
dla TŻ
szczerze "mówiąc" nie lubię gerber ale dzisiaj dostałam moje ukochane konwalie

zdrowiej szybko
konwalie uwielbiam ich zapach

My mamy w inny dzien plener i bede musiala isc do fryzjera i kosmetyczki, ale juz inna fryzurke dla odmiany sobie wezme. Moja siostra wziela sobie taka sama tylko u innej fryzjerki w dzien pleneru i wlasnie wtedy wyszlo, ze ona jej lepiej zrobila ta fryzure niz tamta fryzjerka w dzien slubu
Stary 2010-05-14, 09:31   #3385
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość

My mamy w inny dzien plener i bede musiala isc do fryzjera i kosmetyczki, ale juz inna fryzurke dla odmiany sobie wezme. Moja siostra wziela sobie taka sama tylko u innej fryzjerki w dzien pleneru i wlasnie wtedy wyszlo, ze ona jej lepiej zrobila ta fryzure niz tamta fryzjerka w dzien slubu
Ja mam podobne zamiary Wolę pójść do fryzjera, żeby mi ułożył/spiął jakoś włosy, niekoniecznie jak na ślub, głównie chodzi mi o to, aby przez cały dzień ładnie wyglądały, podobnie z makijażem, aby ładnie wyglądał na zdjęciach musi być i trwały i w miarę wyrazisty a sama na bank sobie takiego nie zrobię Poza tym, plener chcemy zrobić w górach, więc musi moja facjata się trzymać
Stary 2010-05-14, 09:40   #3386
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
witam prawie weekendowo

Tez tak mam dzisiaj, chcialabym zeby juz bylo po wszystkim, zaczelam sie bac ze nie uda sie tak jakbym tego chciala Poza tym czuje sie brzydka i boje sie ze TŻ ucieknie na moj widok

Ide niedlugo do salonu na przymairke, jak suknia bedzie dobrze lezec to juz ja zabiore do domu

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 10:26   #3387
lain
Zakorzenienie

Dzien dobry

Cytat:
Ja tam niewiem co widzicie w Egipcie,jak dla mnie jest oklepany
->
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;1928259]
A jak ktoś teraz mówi przy mnie "przeraklamowany" to tak jak Lain tylko się usmiecham ...[/QUOTE]

co do fryzurki na plener to ja wlasnie jestem w kropce, bo nasz plener chyba sie zacznie bardzo wczesnie rano zeby uniknac tlumow turystow na miescie i zastanawiam sie kto bedzie mial ochote mnie uczesac i umalowac bladym switem

a my wczoraj kupilismy biale winko na wesele bedzie przepyszny alzacki riesling
to jeszcze zostaly do kupienia tylko szampany i alkohole do drinkow

a poki co zyjemy przede wszystkim przygotowywaniem naszego mieszkanka do przeprowadzki obecnie nadszedl etap wyboru farby chcemy jedna sciane fioletowa, a reszte w jakims delikatnym popielu. co sadzicie o takim kolorku na ta jedna sciane?
Załącznik 3105724

aaaa i jutrzejszym PMkom życzę oczywiście przepięknych ślubów!

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-05-14 o 10:28
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 10:29   #3388
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Aaś nie panikuj, bo tylko niepotrzebnie się denerwujesz
zawsze znajdzie się ktoś, komu się nie będzie podobało... ilu ludzi tyle opinii
a z jakiego powodu są te negatywne opinie
bo powiedzieć ze ja kogoś nie lubie bo nie to ja tez potrafię i może to właśnie są opinie w takim stylu... nie bo nie
nie zamartwiaj się
to są takie opinie na zasadzie: fajnie grają ale czasami strzelają focha i nie chcą grać piosenek które im pm albo goście zaproponują, no i że trochę "gwiazdorzą"... sama nie wiem... trochę już mi przeszło to przejmowanie się (tż mi ciągle powtarza że to pewnie czarny pr konkurencji ) ale nadal niesmak pozostał...

Cytat:
Ja znam tylko miłość francuską.
o ty zboczuchu!

Cytat:
my też jedziemy warszawą!! ale fajnie że jeszcze ktoś miał taki pomysł
u nas dekoracja będzie tylko przy klamkach. tutaj jest warszawa udekorowana bardziej: http://www.doslubu.warszawa.pl/dekoracje.html

ja będę sama się malować (no może koleżankę poproszę bo ja zupełne beztalencie jestem ) a włosy sobie wyprostuję i ziu. szkoda mi kasy i czasu na makijaż i fryzjera.

Cytat:
witam prawie weekendowo

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Tez tak mam dzisiaj, chcialabym zeby juz bylo po wszystkim, zaczelam sie bac ze nie uda sie tak jakbym tego chciala Poza tym czuje sie brzydka i boje sie ze TŻ ucieknie na moj widok

Ide niedlugo do salonu na przymairke, jak suknia bedzie dobrze lezec to juz ja zabiore do domu

weźcie dziołchy.. ja ostatnio tak samo mam... chciałabym żeby już było po wszystkim. mam masę planów na "po ślubie" i wreszcie bym chciała je zacząć realizować a nie tylko odkładać kasę na ślub zaczynam rozumieć osoby które nie mają w ogóle wesel albo robią obiad dla rodziny
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 10:59   #3389
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Dzien dobry

co do fryzurki na plener to ja wlasnie jestem w kropce, bo nasz plener chyba sie zacznie bardzo wczesnie rano zeby uniknac tlumow turystow na miescie i zastanawiam sie kto bedzie mial ochote mnie uczesac i umalowac bladym switem
poki co zyjemy przede wszystkim przygotowywaniem naszego mieszkanka do przeprowadzki obecnie nadszedl etap wyboru farby chcemy jedna sciane fioletowa, a reszte w jakims delikatnym popielu. co sadzicie o takim kolorku na ta jedna sciane?
Załącznik 3105724

aaaa i jutrzejszym PMkom życzę oczywiście przepięknych ślubów!
Odnośnie koloru ściany, to mi się ten kolor bardzo podoba W ogóle lubię taką kolorystykę. Jedna ściana intensywna, reszta stonowana - powinno wyglądać super
A co do fryzu/makijażu na plener, to również będę miała podobny zgryz, ponieważ wcześnie rano powinniśmy na plener wyjechać, ale po prostu wyjedziemy ciut później, w końcu muszę wyglądać ładnie
Stary 2010-05-14, 11:02   #3390
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a poki co zyjemy przede wszystkim przygotowywaniem naszego mieszkanka do przeprowadzki obecnie nadszedl etap wyboru farby chcemy jedna sciane fioletowa, a reszte w jakims delikatnym popielu. co sadzicie o takim kolorku na ta jedna sciane?
Piękny ten kolor, myślę że jedna ściana + popiel wyglądałyby świetnie! Bo jednak wszystkie w takim kolorze sprawiałyby, ze byłoby ciemno.

Ja też życzę wszystkim jutrzejszym PM udanych ślubów wesel i pięknej pogody!

Trzymajcie jutro za mnie kciuki od 10-13, bo mam straszny egzamin. I muszę go zdać żeby ruszyć dalej z przygotowaniami ślubnymi
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości