|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
My byśmy musieli dzisiaj już cosik wybrać, bo jutro chcemy już zacząć do tego tańczyć. Jeszcze nie wiem, czy facet od tańcy nam nie powie czasami, że ten utwór nie pasuje i będzie wtedy trzeba szukać czegoś innego, a czasu coraz mniej. Wiem, że na pewno nie będziemy tańczyć przy "Zabiorę cię właśnie tam"
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Ale cos dzisiaj tu pusto widac, ze sluby coraz blizej wszystkie zalatane i zajete
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
A no, racja, dziewczyn nie ma, rozmowy ustały
![]() Zajęłam się przedz ten czas pracą, choć jakoś straciłam ochotę, wszystko przez tą wypłatę
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, ze nie mozesz sie z nia skontaktowc i jej nagadac Mam nadzieje,ze wkoncu Ci zaplaci
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie ta sytuacja tak wkurza, że szkoda gadać nawet Jakbym ją dopadła to nie wiem, co bym jej zrobiła ![]() Gdyby chociaż się odezwała, że są jakieś problemy i dlatego moja wypłata zostanie mi wypłacona nieco później, ale nie, szefowa łeb w piasek, o masakrycznej sytuacji firmy dowiaduję się od osób trzecich ![]() W poniedziałek ma niby być w biurze więc zapytam co się dzieje z moją wypłatą, niedługo dwa tygodnie opóźnienia będzie A teraz kasa jest mi bardzo potrzebna, w końcu tyle jest do załatwiania i do opłacenia
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam iść na to opalanie ale odradziła mi moja kosmetyczka bo potwierdziła, że bardzo brudzi ubrania i lepiej nie ryzykować. Kupiłam narazie samoopalacz i zobacze bo nie lubie solarium
.
|
|
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wspominając o tym, że nie podoba mi się zapach na skórze ![]() Dziewczyny, powiedzcie mi jak wygląda sprawa z tortem. Czy będziecie pierwszym kawałkiem częstować siebie nawzajem czy od razu będzie on dla gości? Bo gdzieś czytałam, ze niby pierwszym kawałkiem para młoda częstuje siebie, dopiero potem rozdaje go gościom, jednak osobiście się z tym nigdy nie spotkałam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do samoopalaczy to tez ich nie lubie i tez nie daja gwarancji ze kolor bedzie rowny no i zapach jest taki sobie to fakt
|
|
#909 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Ja dzisiaj mam tyle roboty, że nie wiem za co się zabrać z częścią się już uporałam i zrobiłam sobie przerwę na czytanie Was![]() Cytat:
i bardzo dobrze![]() Cytat:
z tym że zlikwidowałam ramiączka i tren![]() Cytat:
![]() Esti zamówiłam stojaczki, jednak wybraliśmy B ciekawa jestem kiedy przyjdą..
|
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ty kolorek zloty tak?
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
a co do solarium /lampy brązujące/ to ja dzisiaj byłam rano na 9 min
w sumie dopiero trzeci raz, a już nabieram kolorku zresztą- mnie zawsze szybko łapie i nie mam nigdy zaczerwienionej skóry ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- tak Esti, złoty jutro prawdopodobnie spotkamy się z muzykiem, a w sobotę kolejny próbny
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pustki....
:cojes t:gdzie was wywiało? ![]()
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Mam dzisiaj wolne dlatego też dopiero teraz zaglądam do Was Pustki są rzeczywiście straszne ![]() Wczoraj wymalowałam chyba z 15 aniołków Zostają do domalowania policzki lekko zaróżowione (mam zamiar je robić różem do policzków ) i oczka No i pomalowanie całego aniołka z tyłu na złoto i umieszczenie napisu "Ania i Piotrek, 5 czerwiec 2010" Piotrek wczoraj miał do zrobienia jakiś projekt do szkoły dlatego ja zajęłam się malowaniem, a on zajął się projektem Dziś wieczorkiem jedziemy na tańce, potem do domku i może znowu pomalujemy troszkę aniołków Zaraz ogólnie mam zamiar dobrać fotki do albumu dla rodziców i zanoszę je do wywołania Muszę jeszcze gdzies poszukać bloku milimetrowego z kalką, bo Piotrek do szkoły potrzebuje Po powrocie troszkę posprzątam i obiad zrobię, żeby był gotowy na 17:00 bo tak Piotrek z pracy wraca Jutro siedzę cały dzien sama w domu, więc będę malować aniołki i sprzątać w szafach, bo cały czas nie mam miejsca na Piotrkowe ciuchy ![]() Esti, dzięki za podpowiedź z tym tortem Powiem szczerze, że nie spotkałam się nigdy na ślubie, żeby para młoda częstowała slubie tortem, stąd też moje pytanie Muszę dzisiaj omówić tą kwestię z Piotrkiem Monia, przepraszam, zupełnie zapomniałam, jaką masz sukienkę Tyle się dzieje, że gdzieś z głowy wyleciała Ale obiecuję, że już będę pamiętać
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem Edytowane przez Forget_me Czas edycji: 2010-05-14 o 10:25 |
|
|
|
#914 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dopiero mam internet w pracy. Miło Kasiu widzieć Cię w tak wyśmienitym nastroju-oby tak dalej! ![]() Aniu-no niestety dalismy djowi zaliczkę (500zł),więc żeby jej nie stracić, zostajemy przy nim. a jeśli chodzi o sytuację z pracą-to doskonale Cię rozumiem (sama tak miałam na początku tego roku,że pensje mi się poopóźniały strasznie- dosłownie musiałam prosić o zaliczki, bo na całość nie było kasy) i współczuję... Monia-suknię masz śliczną, ale dopiero teraz widze,że mam podobnie dekolt i ramiączka (wczoraj byłam na przymiarce,ale zdjęcia chyba hurtem wkleję jutro, po fruzurce i makijażu). Esti-my też będziemy pierwszy kawałek tortu kroić dla siebie i się "nakarmimy",a potem dla gości chyba też my-zobaczymy ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Madziu-no ja nie miałam internetu w pracy,a jak przychodziłam do domku, to nie miałam czasu żeby pisać.... Teraz nadrabiam ![]() zamawiam właśnie materiały na dekorację kościoła i zdecydować się nie mogę.... Dziś wieczorkiem imprza rodzinna z okazji przyjazdu mojego Taty ![]() a jutro urodziny kumpeli... w niedzielę chcemy podejść do faceta od sali-muszę pomyśleć o co mam pytac jeszcze.... Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-05-14 o 14:10 |
|
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciągle piszecie o tych tortach, że chyba skoczę do sklepu po jakieś ciacho ![]() a jakie zamawiasz materiały? pokaż, pokaż ![]() ![]() ![]() ![]() fajnie, że twój tatusiek przyjeżdża i oby impreza się udała
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia zaniosłam do wywołania, będą dziś na 18:00
Poza tym odwiedziłam cukiernię i zapytałam o tort weselny. Jest możliwosć zrobienia tortu weselnego truflowego, tego od Sowy Poza tym dzwoniła moja ciocia z Wawy i potwierdziła przybycie na 1000% Idę się zaraz wykąpać i czekam na Piotrka Wieczorkiem tylko kurs tańca nas czeka i wracamy na pyszną kolację Kupiłam dziś wędzonego łososia i zrobię go na ciepło Aguś, dużo płaciliście dj'owi, dlatego się nie dziwię, że zostajecie przy nim. Mam nadzieję, że się z nim dogadacie i że wszystko będzie już oki
|
#917 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
materiały już pokazuję 1) to na kokardki przy ławkach (białe) http://www.allegro.pl/item1029593401...cm_x_9_1m.html 2) to na filary (białe, będziemy je tylko oplatać) http://www.allegro.pl/item1029593386...lorow_hit.html 3) winietki zamówiłam takie: rozmiar 100x46, papier biała kratka, wzór 5.45, sama będę wypisywać, z tyłu podziękowania D2 http://www.allegro.pl/item1030573786...tol_10szt.html 4) do kompletu zawieszki na wódkę (kratka biała, tasiemka bordowa, wzór P3.44, czcionka C19, wierszyk W11_-wczoraj wysłali,więc po weekendzie będą. http://www.allegro.pl/item1002086584...ele_10szt.html tak poza tym wczoraj dostałam nareszcie firanki-teraz już wiszą 4 panele i są bardzo ładne ![]() jeden mankament jest taki,ze co prawda te 3 co reklamowałam mierzyli i są jednej długości, to ta domówiona jest dłuższa o szerokość tunelu na listwę... ale cóż-sama to załatwię,ale im zwrócę uwagę... Dla przypomnienia wkleje zdjęcie-moje są C
Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-05-14 o 15:17 |
|
|
|
|
#918 |
|
Zadomowienie
|
Imprezka na pewno się uda
![]() Dzięki Wam za słowa wsparcia w moim chwilowym kryzysie - teraz już wszystko ma iść jak z płatka! ![]() Dzieczynki-mimo iż zapowiedzi pogodowe na najbliższe dni są, łagodnie mówiąc, takie sobie, to życzę Nam pogodnego i udanego weekendu ![]() papa Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-05-14 o 15:19 |
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Agula muszę Ci powiedzieć, ze winietki zamawiamy od tej samej osoby
![]() My mamy papier płótno ecru, czcionka C6 (o ile się nie mylę) i projekt P.512 ![]() Wyszły na prawdę cudowne!!!! ![]() Zastanawiam się czy nie zamówić też od tej osoby zawieszek na wódkę. Szkoda, że wcześniej nie zauważyłam, że mają też zawieszki, byśmy wszystko zamówili za jednym zamachem ![]() Ja się teraz zabieram za sprzątanie, jutro mamy znajomych zaproszonych więc dom musi jakoś wyglądać Obiad mam już gotowy, czekam tylko na telefon od Piotrka i będę wstawiać makaron Co do tortów to weszłam niby tylko zapytać jak wygląda sprawa z kremami, a kupiłam dwa kawałki tortu truflowego ![]() Dziewczyny udanego weekendu!!! A Tobie Agula udanej imprezki powitalnej!!! ![]() Buziaki
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
Do mnie dzis dotarly stojaczki do tych winietek bardzo ladne i super to wyglada jak sie wsadzilo do czekoladki Nie wiem jak wy dziewczyny ale czy musicie zamowic jakis przewoz dla gosci na sale? bo ja tak no i na szczescie wczoraj udalo mi sie zamowic takze juz jestem spokojna Aniu co do tortu to powiem szczerze, ja myslalam ze tak jest zawsze na jakim weselu nie bylam to tak bylo i nawet w filmach tez tak jest no ale widac jednak nie wszedzie Ja osobiscie mysle, ze to takie romantyczne i mozna sie nakarmic Milo tez jak sie rodzica ukroiA tak ogolem to pogoda jest koszmarna u was tez dziewczyny? jak tak dalej pojdzie to masakra
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Winietki są bardzo ładne rozumiem, że kościół będziesz sama dekorowała? zazdroszczę, bo ja kompletnie nie sprawdzam się w takich czynnościach ![]() W ogóle to jestem w zamówieniu na buty szpilki kolor nude u Bethie ![]() i zachęcam was gooooooooooorąco to wzięcia udziału w zamówieniu ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403015&page=222 taka malutka reklama
"Zaiste, chciałoby się powiedzieć, że ludzie są diabłami na ziemi, a zwierzęta dręczonymi przez nich duszami" Edytowane przez meg22 Czas edycji: 2010-05-14 o 17:09 |
|
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie do poniedzialku beda pustki na forum, ale mam chwilke to zajzalam
Ide zaraz na peeling kawitacyjny czy ktoras z was miala moze? Kosmetyczka mi powiedziala, ze mam troszke przesuszona skore i to mi sie przyda bedzie lapiej podklad wygladac na twarzy a, ze mam jeszcze ten kupon urodzinkowy to sobie pojde dwa razy Wczoraj tak siedzialam i szukalam piosenek na pierwszy taniec i wogole sie zastanawialam jak bedziemy tanczyc no i chyba znalazlam piosenke i kroki http://www.youtube.com/watch?v=_iOHx...eature=related wprawdzie chcialam Polska piosenke, ale ta tez jest ladna no i mozna sie od razu nauczyć kroków No to ja spadam na myzianie
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Też mam wolną chwilkę dlatego też postanowiłam zajrzeć co naskrobałyście Niedawno dopiero wstałam i zaraz zabieram się za sprzątanie Za bardzo mi się nie chce, ale wieczorkiem przychodzi kumpel ze swoją dziewczyną, więc jakoś musi w domu wyglądać ![]() Wczoraj byłam wywołać zdjęcia i na 18:00 miałam je już do odbioru Jutro drukujemy aforyzmy i podziękowania na pierwszą stronkę albumu i od poniedziałku zabieram się za jego wykonanie ![]() Byliśmy na kursie tańca i troszkę się wkurzyłam, bo facet stwierdził, że sam nam wybierze muzykę. Stwierdził, że mamy tańczyć do Kiljańskiego "Prócz Ciebie nic". Wkurzyłam się bo strasznie spodobał mi się utwór, do którego o ile się nie mylę będzie tańczyła Ala "Sen na pogodne dni". Facet stwierdził, że ten utwór jest zdecydowanie za wolny i strasznie trudno go będzie zatańczyć. Dla świętego spokoju tańczyliśmy przy Kiljańskim, ale w domu będziemy ćwiczyć do "snu na pogodne dni" ![]() Jak skończę sprzątać zabieram się za aniołki, żeby do jutra mieć wszystkie wymalowane Nie wiem, czy mi się uda, ale chęci są, a to przecież najważniejsze ![]() Esti, mam ten sam problem z biżuterią. Nigdzie nic fajnego nie mogę znaleźć Na peelingu kawitacyjnym nigdy nie byłam, napisz później jak było i jak tam skóra po nim wygląda, no i na czym ten peeling polega ![]() Utwór na pierwszy taniec wybraliście sobie cudowny!!! Słuchałam go już na You Tube'ie kiedyś, nawet oglądałam ten taniec, który wkleiłaś A będziecie tańczyć walca, czy cosik normalniejszego? ![]() Uciekam sprzątać, zajrzę do Was później ![]() Buziaki
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() od razu się wytłumaczę dlaczego mnie nie było- przez tą zwariowaną pogodę nie mieliśmy wczoraj neta w pracy, a co za tym idzie nie mogliśmy nic robić, bo wszystkie programy mamy powiązane z netem ale jak się mówi informatykowi że ma to zmienić to on nic także dzień całkowicie zmarnowany..Teraz siedzę w domku, posprzątane mam. Za chwilkę jedziemy do Bielska- musimy kupić przewodniki po Europie, potem mam kolejny próbny, później do apteki (mam kartę z 20% rabatem i trzeba by ją wykorzystać- do dzisiaj jest ważna a ja potrzebuję kupić anty na cały wyjazd- 4 opakowania :P:P) a potem jedziemy odebrać obrączki ![]() juz się nie mogę doczekać![]() Za chwilkę Waldek jedzie audicę od mechanika odebrać (w końcu..) a wieczorem planujemy kino- Robin Hood ![]() także ciekawy dzień nas czeka Oczywiście zrobię fotki make up'u i Wam wkleje w poniedziałek ![]() udanego weekendu ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Esti śliczna ta piosenka Wy też tak zatańczycie??![]() Aguś fajnie że już wszystko w zasadzie macie zamówione Nam w zasadzie zostało tylko wydrukowanie winietek- robimy sami, projekt już mam, muszę tylko kartki kupić no i ferrero ![]() normalnie dziewczyny z 5- tylko 3 tygodnie nam zostały!!
|
#925 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u Nas pogoda też kiepska ![]() jakaś mgła, 9 stopni...czerwiec musi być piękny! ![]() u mnie raczej większość będzie zmotoryzowana,ale w razie co jakąś taksówkę się weźmie... ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
w świat firan z KatowicBędziemy dekorować ze świadkową (mojego R. może namówię i z jeszcze jedną kumpelą i jej córką-tak sądzę-chcę kokardki w domu przygotować,a te szarfy,żeby puścić do dołu, to chyba jak zmierzę dokładnie ile ławkimają wysokości-albo też przygotuję cało9ść i najwyżej jak będą za długie, to się w kościele dotnie
|
||
|
|
|
#926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapisalam sie juz na 29 na to samo stwierdzila kobitka ze idealnie tydzien przed wystarczy cera powinna byc super gladka do slubu takze sie ciesze ze na ten pomysl wpadlam i ze mialam jeszcze ten kupon Co do tanca Aniu to mi sie nie chce wymyslac nic innego a zapisywac sie tez nigdzie nie bede wiec sobie pocwiczymy te kroki mnie sie tam one podobaja ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
Monia wczoraj dostalam juz te stojaczki bardzo fajnie to wyglada
|
|
#927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a peeling kawitacyjny miałam w ubiegłym roku,ale bardzo delikatny był-nie oczyścił mi jakoś super skóry,ale była delikatniejsza po zabiegu ![]() ja dziś byłam na fryzurce i makijażu-wklejam fotki oraz sukni ![]() na 1 zdjęciu pierwotna wersja sukienki- na 2 poprawiona, na 3-ostateczna
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do sukni to nie bedzie jednak tych bordowych elementow? czy to dopiero bedzie pozniej dokaczone? Ogolem bardzo ladna
|
|
#929 |
|
Zadomowienie
|
a oto mjaa fryzurka (kwiatki bordowe i czerwone wklejone poglądowo
potem już kupione przez mnie białe ![]() no i makijaż welony mam dwa-i nie wiem którą wersję wybrać?? podpowiedzcie ![]() albo ten dłuższy z lamówką będzie włożony od góry,albo ten krótszy od dołu... jak mi będzie przeszkadzał (podczas tańców boję się,że mi go ktoś pociągnie, poza tym nie lubię jak mi się coś majta po plecach...), to po kościele zdejmę i będę miała tylko te białe kwiatki wpięte z boku. ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- dół będzie bordowy tak,jak był-tu nic nie zmieniam,a ramięczka są białe z delikatną lamówką bordową po wewnętrznej stronie, przy dekolcie i na plecach, sznurowanie też będzie z cienkiego bordowego sznureczka.... na zdjęciach słabo widać.... Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-05-15 o 15:56 |
|
|
|
#930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
zaczne od fryzurki bardzo ladna i z tymi jasnymi kwiatuszkami bedzie sliczniea co do welonu to mnie sie bardziej podoba ten drugi bo nie zakrywa ci twojej fryzurki a w tamtym ona ginie pod tym przykryciem ale to tylko moja opinia A kolczyki to tez juz slubne?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

szkoda, ze nie mozesz sie z nia skontaktowc i jej nagadac
Mam nadzieje,ze wkoncu Ci zaplaci
.

z częścią się już uporałam i zrobiłam sobie przerwę na czytanie Was