|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
![]() |
#3574 |
Zakorzenienie
|
Haj
![]() U mnie dzisiaj ciężko było bo Rada Pedagogiczna i w domu byłam dopiero o 17.30 ![]() Xpressja wcale nie jestem uszczypliwa ![]() Co do Zaharii, to przecież ona teraz jest w Polsce, więc pewnie dlatego się nie odzywa ![]() ![]() Kropciu mam nadzieję, że z Adusiowym znamieniem to nie będzie jakaś skomplikowana sprawa ![]() Kamyczku dama śliczna i jaką ma fajną minkę ![]() Edit: nie minkę tylko pozycję miało być, już jestem przemęczona ![]() Wygimnastykowana nieźle ![]() Kurde, coś jeszcze miałam napisać ale zapomniałam ![]()
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2010-05-13 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny.. Elus, Tarasiu, Brombi najgorsze a moze najlepsze jest to ze kobieta nie podala mi nazwy tego co podejrzewa ze mogobybyc problemem a ze jest to bardzo zadkie kazala sie nie przejmowac.. mowila cos o cieciu szabla. obejrzala mu plecki i brzuszek..
obydwaj chlopcy jako pamiatke z nad morza przywiezli katar wiec wycieram gluty.. a dzis po raz pierwszy w zyciu sprobowalam kaszanke ![]()
#3576 |
Zadomowienie
|
no po prostu rozwalilo mnie to zdjecie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a moja dama jeszcze wczoraj miala goraczke (w nocy 39 mierzone w pupie, ale szybko spadla po czopku) a dzisiaj juz ani sladu temperatury. i cholera wie co to bylo;] bo zębow jak nie bylo, tak nie ma, a przy trzydniowce podobno jest wysypka, jak goraczka spadnie. u nas wysypki brak. pediatra kazala przyjsc jakby goraczka sie podwyzszyla, nie spadala po czopku, albo trwala dluzej niz 3 dni. i jadla wiecej niz zwykle nawet, duzo pila, bawila sie i smiala, wiec chyba bardzo zle sie nie czula ![]() ide troche poklikac ![]() prosze o kliki tez. ja oczywiscie klikam codziennie na Was konkursowiczki. Pinky, ktora jestes w rankingu? podoba mi sie ta Twoja prezentacja ![]()
#3577 |
Przyczajenie
|
Witam, jestem mamą 6-cio miesięcznego Bartka (urodził się 2 listopada). Od 3 tygodni zmagamy się z "wewnętrznym" katarkiem. Używamy Streimar baby i aspiratora i nic, pomaga na chwilę. Lekarz stwierdził, że narazie nie ma się czym martwić
![]() Przepraszam, że tak pozwoliłam sobie na wtargnięcie na Wasz wątek, ale może któraś z Was ma jakąś skuteczną metodę na takie katarzysko. |
![]() ![]() |
![]() |
#3578 | ||
Zadomowienie
|
aaaaa co ona wyprawia
![]() ![]() ![]() Cytat:
a w Grecji, to bardziej chodziło mi o stan wyjatkowy i kryzys... no a zamieszki swoją drogą ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3579 |
Zadomowienie
|
prosimy o klikanie
![]() http://dziendobrytvn.plejada.pl/happ...cia-detal.html
#3580 | |
Rozeznanie
|
Domi jak dla mnie fiolet
![]() Kate miałam bodziaki z identycznym wzorem, Kuba właśnie dostał od naszych znajomych z zagranicy. Naprawdę są fajne tylko szkoda, że już z nich wyrósł, ale chyba mu jeszcze zamówię na lato Cytat:
3 tygodnie to rzeczywiście długo, alergia wchodzi w grę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle bez sensu jest ten konkurs... Można tylko raz głosować z jednego loginu...
Edytowane przez KarmazynowyKamyk Czas edycji: 2010-05-13 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3582 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wklejajcie tych linkow tutaj, bo zaraz Was ktos podkabluje i dostaniecie ostrzezenie tak jak ja
![]() Wozek zamowilam w koncu inny ![]() ![]() zamówiłam ten: Załącznik 3105125 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Zakorzenienie
|
super
![]() Moja Polusia za to umie sobie sama juz smoczka wsadzac i to dobra strona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kropeczko mam nadzieję ze to nie będzie nic poważnego a my musimy jechać z małą do raciborza aby wymrozić znamię, nie to co kiedyś pokazywałam bo ma też duży pieprzyk nad pachwinką ale na prawym kitku ma taką małą kropkę jakby kuleczkę krwi pod skórą, ma to od urodzenia ale jak rośnie to zrobiło się to lekko wypukłe i ciut większe i kazali nam jechać to wymrozić bo ona rośnie zaczyna się mocno ruszac i lepiej żeby tego nie zadrapała albo nieuderzyła czy przetarła i żeby to nie pękło, trochę się boję ale mam nadzieję że szybko jej to zejdzie i nie bedziemy musieli jej męczyć kilkoma zabiegami a tylko dwoma góra trzema
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() w ogole snilo mi sie UWAGA UWAGA ze estem w ciazy ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki za Malutka ![]() Cytat:
Moze warto sie postarac o drugiego potomka? ![]() ![]() fajnie, ze Ci sie ten podoba ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Zadomowienie
|
domi7ks rzeczywiscie fajny wozek
![]() ![]() ![]() ![]() Agusia_a9 na Twoim miejscu do apteki bym leciala ![]() dziewczyny chce kupic jakis drobny prezent dla coreczki znajomych (jest troche mlodsza od naszych pociech, ale przeciez dorosnie ![]() http://allegro.pl/item1034310207_sas...k_dzwieki.html http://allegro.pl/item1038236495_tin...czkowania.html <--- tego wariata moja Majucha ma i go baaardzo KOCHA ![]() http://allegro.pl/item1035326713_bac..._maluszka.html czy takie cosik? bo to ma byc raczej symbolicznie, dokupie jeszcze jakis mega gryzak i bedzie ![]()
#3588 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja bardzo lubie taki kolor i Lenka ma dużo ciuszku własnie w takim turkusowym, lazurowym niebieskim - super dla dziewczynki ![]() a sama zamówiłam grafitowego Maclarena także trafiłas w me gusta ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tylko może weny albo czasu nie miała na pisanie ![]() Cytat:
![]() .... KAAAWYYYYYY! Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-05-14 o 06:08 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3589 | ||
Zakorzenienie
|
hej Laski
![]() Ja wyspana, Polusia tez, tylko 3 razy ze smoczkiem w nocy lecialam do niej, bo cos podplakiwala- na szczescie sie nie budzila ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A my juz jedna spacerówke mamy z TAKO, która jest bardzo ciezka. I sama na spacery moglabym zapomniec, wiec potrzebuje czegos lekkiego, zeby nie czekac az Tz wroci z prcy i kolo 16 dopiero wyjdziemy ![]() a jak Ty wozeczek zamowilas?pamietam, ze wkelajas linka ale juz zapomnialam ![]() Maclaren nie na moja kieszen ![]() a teraz Lenka jeżdzi jeszcze w gondoli? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3590 |
Zadomowienie
|
domi, żeby nie było ja też uważam że Maclaren jest bardzo drogi, ale babcia się szarpneła więc bardzo chętnie skorzystałam, bo strasznie mi się one podobają - sa takie "zwykłe"
![]() Lenka jezdzi w spacerówce ale na płasko, czasami podnosze do takiej pół siedzącej pozycji, ona generalnie bardzo rwie sie do siadania! i do stania! Gondola zrobiła się mała... a spacerówke mam Teutonii i też jest bardzo ciężka, wygodna zwrotna, super ja sie prowadfzi, mała zadowolona świat ogląda... ale ten cieżar! domi, a już miałam się ciebie wczoraj pytać... jak tam przygotowania do ślubu ??? Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-05-14 o 06:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3591 |
Zadomowienie
|
... dziewczyny jeszcze proszę o rade,
chciałam Lence kupić drugą matę bo ta z Tiny Love obrzydliwie różowa najwyraźniej się memu dziecku znudziła, ta mata nie ma nic edukacyjnego, wszytskie barwy zlewają sie w jeden wielki róż, zabawki wiszące tez różowe :/ z całą moją miłością do tego koloru.... mata jest przesadzona! i myślałam o takiej - ma któras taką? może ktoś znajomy ??? co sądzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3592 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ten wozeczek, sliczny, uwielbiam szary kolor ![]() ![]() a co do slubu to powoli, powoli... ![]() ![]() suknia juz wisi u rodzicow ![]() Cytat:
![]() a ja bym chciala te mate: Załącznik 3105564 szalenie mi się ta podoba ![]() choc jest cala fioletowa ![]() a jest sens kupowac nowa?moze taka duza jak ma Kachulka i Karenina zakup?bo niedlugo Lenka bedzie siedziala i juz te pałaki i grzechotki nie beda jej tak jurgały ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Zadomowienie
|
widzisz, Lenka bardzo lubi leżeć na macie a pałąki można złożyć i wtedy jest mata z zabaweczkami do siedzenia - ten misio, lew i małpka...
podoba mis ie to ze jest tak dużo zwierzątek, można pokazywać dziecku i uczyć które jak wygląda, jakie dźwięki wydaje itp. Wydaje mi się że taka pobudza wyobraźnie, uczy... a taka cała różowa, jak mała była malutka i interesowała się tylko wiszącymi zabawkami to było ok, ale teraz interesuje ją wszystko dookoła! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3594 |
Rozeznanie
|
witajcie
![]() za nami ciężka noc.. Mała nam wymiotowała 2 razy ale tak strasznie.. czegoś takiego jeszcze nie było.. łóżeczko zalała i prawie nam się zakrztusiła tymi wymiocinami - to jeszcze wczoraj wieczorem jak byliśmy z Tz,em pod prysznicem - usłyszeliśmy że coś jest nie tak i on bieusiem do małej a ona leżała i nie mogła oddychać!!! tak więc całą noc przy niej czuwałam czy historia będzie się powtarzać.. na szczęście dziś już jest dobrze. nie wiem co to było.. nie jadła nic nowego.. temperatury też nie miała... mam nadzieję tylko że to taki pierwszy i ostatni raz bo tyle strachu co się najadłam... uuughhhhh... a dziś czeka nas ciężki dzień bo mamy duuużo zakupów do zrobienia bo jutro przyjeżdżają na noc goście - rodzeństwo tz'a - 7 osób a w niedziele dołączają dziadki i moje rodzeńtwo bo robimy imieniny Oli (które wypadają we wtorek, ale żeby next weekend mieć wolny to robimy wszytko razem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lucky kurcze ale się najedliście starchu:\ A nie jadła jakoś strasznie łapczywie albo dużo? Kamyk jak pisałam już- Paulinka urocza ![]() Xpressja ja mam taką zwykłą mate ale małemu się podoba. Ma różne kolory, lusterko, piszczałki, szeleści. No i wieszam czasem coś innego- np. lsiążeczke z Rossmmana wtedy do niej sięga anwet jak leży i ją gryzie ![]() No i mój robalek pierwszy raz skonsumował stopę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Wtajemniczenie
|
dzisiaj znowu pogoda w kratkę, raz słońce, raz deszcz...
a mnie już 2 noce z rzędu śniło się, że Nili wyszły zęby ![]() chyba już strasznie nie mogę się tego doczekać skoro aż po nocach mi się to śni ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- lucky, ale się najedliście strachu! mam nadzieję, że nie będzie już powtórki z rozrywki! |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lucky strasznie współczuję ![]() my też to przechodziliśmy i wiem jakie to straszne i jak jeszcze się przydusi tymi wymiocinami bo mieliśmy to samo jak byliśmy w szpitalu z pępuszkiem ![]() ale dobrze że już lepiej
![]() ![]() |
![]() |
#3598 |
Zadomowienie
|
u nas leje... mała śpi, a ja już ogarnęłam mieszkanko i siebie...
lucky - ale mała wam strachu napędziła... ciekawe co jej się stało że tak wymiotowała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3599 |
Wtajemniczenie
|
hej mamusie
![]() my wlasnie wrocilismy ze szczypienia, mala tak plakala bidulka ze mnie serce bolalo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w ogole jestem bardzo niezadowolona dzisiejsza wizyta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Zadomowienie
|
mamrotko, dostałaś może paczke z hippa ?
jak ja dostałam to dostałam taką super tabele z rozpiską co i jak dawać maluszkom... może uda mi sie zrobić wyraźne zdjęcie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.