Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-14, 10:25   #3961
wiolek1
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

dziewczyny a teraz ja potrzebuje pomocy z wózkiem tzn nie z modelem bo ten już wybrałam na 100 tylko z kolorem hahahah normlanie zgłupiałam i pewnie tydzien się będe zastanawiać. proszę o opinie
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 10:28   #3962
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Które dziewczyny sa w szpitalu?

Odkładam obronę mgr.. jedynie moze uda mi sie zaliczyć zajęcia...

zaczęłam 28tc
farminka, niezawsze i Xawmeli

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
dziewczyny a teraz ja potrzebuje pomocy z wózkiem tzn nie z modelem bo ten już wybrałam na 100 tylko z kolorem hahahah normlanie zgłupiałam i pewnie tydzien się będe zastanawiać. proszę o opinie
jak dla mnie chyba nr 2
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 10:30   #3963
papeteria
Zakorzenienie

a ja jeszcze pospałam do teraz
karolcia współczuje bólu ucha , ja mam zawsze problem na jesień jak mnie przewieje, ale ty pewnie nad morzem się tak urządziłaś tam też wiaterek potrafi zawiać hmm?
siala dobre z tymi kanapkami
chyba ci się włączył syndrom wicia gniazda
wiolek ta cała psychopatka jest straszna nie tylko brzuch
co do wózka wziełabym któryś od 1 do 4 bardziej podobaja mi sie z jasna buda ale ta moze sie szybko brudzic ładniutkie wszystkie
marta i na którym w końcu staneło ?
anuszka to ze starego fona jednak nic nie będzie ?
zuziunia za wizyte

A tak wogole to już mam 8 miesiąc a do terminowego porodu 58 dni

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 10:32   #3964
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Jak dla mnie 5 i 2 ale ze wskazaniem na 5
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 10:34   #3965
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
farminka, niezawsze i Xawmeli [COLOR="Silver"]
a co sie stało?

za szybki powrót dziewczyn... musi byc dobrze
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 10:36   #3966
Linka24
Wtajemniczenie

heh a jak dla mnie to nie różnia one sie zbytnio między sobą
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 10:37   #3967
kashha
Zadomowienie

wiolek mnie się podoba ten którego zdjęcie jest na zewnątrz robione 5 chyba

Dziewczyny podjęłam decyzję, piszę pozew o alimenty i o zasądzenie połowy kosztów które poniosłam w czasie ciąży no i oczywiście wyprawka... nie wiem jak się sąd do tego odniesie, ale warto spróbować

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:

Edytowane przez kashha
Czas edycji: 2010-05-14 o 10:40
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 10:38   #3968
Siala_Bala
Zakorzenienie

A na śniadanko... musli tropikalne z biedronki oczywiście mniam... dawno go nie jadłam i zapomniałam chyba jakie jest pyszne coś mi nawet orzeszków laskowych nie oszczędzili

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 10:38   #3969
muminek88
Zadomowienie

co do porodu to kazdy jest inny tak jak i kazda ciażą wiec nie ma co sie nastawiac ani bać, jak zobaczymy malenstwa to sie zapomni
Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
....Wszystkie szuflady powyciągałąm żeby się wietrzyło ale ona wciąż pachnie tym drewnem ...i myslę co tu zrobić żeby to coś znów się nie pojawilo nie wiem może mydeł tam nakłasć ....
przetrzyj octem to nie bedzie smierdziec a dosc szybko sie wywietrzy ale na robaki nie wiem czy pomoze

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
papeteria i potwierdziło się to co mówiłaś o rozstępach, położna powiedziała, że jak ktoś ma predyspozycje to nawet najdroższy krem nic nie da i niektórym brzuch strzela dzień przed porodem.
jestem zywym dowodem,popekalam masakrtcznie 2 tyg przed porodem
Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

AAaaaaaaa do dziewczyn co nie sa spakowane!!!!!!!!! Zrobcie to bo naprawde nie zna sie dnia ni godziny ja nie bylam w ogole spakowana jak wiecie juz i mama z tz mnie pakowali Zrobili to bardzo "sprytnie" np.
wsadzili do torby mleczko do demakijazu, ale wacikow juz nie, majtki jakie mi spakowali... pozostawiam bez komentarza a tu co chwile przeciez podnosisz koszule i Ci brzucha sluchaja a polozne i inni patrza na to co masz na tylku! Spakowali mydlo, ale juz do higieny intymnej nie, dezodorantu tez nie spakowali Ok tz pozniej to dowozil, ale do dzis nie mam wszystkiego jeszcze W szpitalach jest mega goraco a okno mozesz otworzyc jak wszystkie chca, niestety u mnie laska po wczorajszym otwarciu okna ma juz katar, tu jest mega goraco, spie bez koldry a i tak jestem cala mokra caly czas mam wrazenie, ze jestem brudna i sie lepie fuj a na sali przedporodowej to nawet kaloryfery byly odkrecone!
skad ja to znam,jak ja lezalam na podtrzymaniu to do samego dnia wyjscia maz znosil to co potrzebne a i tak zawsze cos zapomnial lub wzial źle...

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi jaki Linomag kupilyscie? Bo wpisalam na stronie jednej z aptek Linomag i wyskoczylo mi z 5 roznych kremow.
ja mialam zielony

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość

Mam pytanie dot. smoczków kauczukowe czy silikonowe?
zalezy jaki dzidzia bedzie hciala, bo nie kazde dziecko kazde tworzywo toleruje, czasem ksztal tez nie podpasuje a czasem nie bedzie chcialo zadnego

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość

A co z wit. K ? Z tego co tu wyczytalam zaleca sie podawanie dodatkowo wit. K dziecku do 3 miesiaca zycia.Dziecku karmionemu wylacznie piersia ,oczywiscie.
mi w de kazali dawac do 1,5 roku bo moj b yl z grudnia i dodatkowo tabletki z fluorem

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
[/COLOR]a na co jest linomag?a to oilatum to co to takiego?

aha już doczytałam
linomag maść natłuszczając a oilatum to plyn do kapania z oliwką

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
sms od farminki

"hej! tu farminka. Chyba jednak za slabo trzymalyscie kciuki za moja wizyte u gina Ide znowu do szpitala, chyba na tydzien. Lekarz powiedzial ze wszystko zdecydowanie za nisko jest i lepiej zebym lezala w szpitalu niz w domu pozdrowienia dla wszystkich ciezarowek"
ojej, ale polezysz i bedzie dobrze
Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Kupujecie poduche do karmienia? Jak patrze na moja kuzynke/jest 2 tyg po porodzie/ to stwierdzam, ze to swietna rzecz.
ja karmilam na jaśku albo zazwyczaj na leżąco bo tam po cc bylo mi najlepiej

a ja mam dzis zgagę a mały wylał mi frytkownice na ziemie a potem ciągnął ją do mnie przez cały dom i wszystko musialam wycierap papierem a potem jeszcze dwa razy na kolanach
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 10:41   #3970
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie się najbardziej podoba nr 5 Czarny z białymi wstawkami i kółkami

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
siala dobre z tymi kanapkami
chyba ci się włączył syndrom wicia gniazda

A tak wogole to już mam 8 miesiąc a do terminowego porodu 58 dni
Eee tam :P Po prostu wyspałam się bo położyłam się o 22:00
Zazwyczaj zasypiałam około 4 nad ranem i wstawałam o 12:00, 13:00

Mnie zostało 62 dni

Edytowane przez Siala_Bala
Czas edycji: 2010-05-14 o 10:45
Stary 2010-05-14, 10:41   #3971
entertete
Rozeznanie

jeju, cóż to się dzieje z dziewczynami! mam nadzieję, że ponoszą jeszcze trochę dzieciaczki, zwłaszcza Xawmeli, bo chyba jeszcze ma sporo czasu.

Vette, dzięki za codzienne przywitania

U mnie poczatek 33 tyg, wczorajsza wizyta u gin okej, nie mam infekcji (a tak mi się wydawało), wszystko pozamykane i na razie nic nie wskazuje na wcześniejszy poród, mam 11,5 kg na plusie, ciekawe w ilu się wyrobię. Dostałam skierowanie na badania, zobaczymy czy żelastwo coś daje.... Kolejna wizyta za 3 tygodnie. Będę trohę podczytywać w pracy (dziś długi dzień).
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 10:42   #3972
itakasia
Zakorzenienie

niestety lenistwo zwyciezylo, nie ide na fitness. to ostatnie wejscie na tym karnecie. jesli jeszcze kiedys mi sie zachce to kupie maly karnet zawioze mame na zakupy
wiolek
mnie tez sie podoba nr 5 najbardziej
Stary 2010-05-14, 10:44   #3973
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
jeju, cóż to się dzieje z dziewczynami! mam nadzieję, że ponoszą jeszcze trochę dzieciaczki, zwłaszcza Xawmeli, bo chyba jeszcze ma sporo czasu.
.
napiszcie prosze co z dziewczynami i w ktorym tc sa?
Stary 2010-05-14, 10:47   #3974
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
a co sie stało?

za szybki powrót dziewczyn... musi byc dobrze
niezawsze miala skurcze i zostawili ja w szpitalu a po badaniach wyszlo jeszcze ze ma d-dimery, tp 16 lipiec

farminka byla na wizycie i gin stwierdzil ze wszystko jest za nisko i ze lepiej zeby lezala w szpitalu niz w domu, tp 28 czerwiec

Xawmeli - tu nie wiemy do konca. pisala ze dzidzia malo sie rusza i sie martwila a potem w smsie napisala ze jest w szpitalu z zagrozeniem ciazy , tp 8 sierpien

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość

Dziewczyny podjęłam decyzję, piszę pozew o alimenty i o zasądzenie połowy kosztów które poniosłam w czasie ciąży no i oczywiście wyprawka... nie wiem jak się sąd do tego odniesie, ale warto spróbować

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość

Vette, dzięki za codzienne przywitania

U mnie poczatek 33 tyg, wczorajsza wizyta u gin okej, nie mam infekcji (a tak mi się wydawało), wszystko pozamykane i na razie nic nie wskazuje na wcześniejszy poród, mam 11,5 kg na plusie, ciekawe w ilu się wyrobię. Dostałam skierowanie na badania, zobaczymy czy żelastwo coś daje.... Kolejna wizyta za 3 tygodnie. Będę trohę podczytywać w pracy (dziś długi dzień).
ciesze sie ze wszystko w porzadku

Edytowane przez aniaa22
Czas edycji: 2010-05-14 o 10:49
Stary 2010-05-14, 10:48   #3975
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cześć mamusie, właśnie zjadłam śniadanko ale z rana zaliczyłam już geodetę, wodociągi, urząd miasta, energetykę i ryneczek kupiłam młodą kapustkę i będę robiła gołąbki, poza tym pogoda do kitu pada i pada i pada a dzisiaj wieczorem na urodziny do znajomego i mi się nie chce.
Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
jestem hipopotamem, jeszcze trochę i będę wielorybem...
Cytat:
31tyg 3 dni
no proszę Cię bardzi jaki hipopotam, ślicznusi malutki brzusio

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
najadlam sie bananow i mam nadzieje ze przejdzie, jeszcze teraz mnie wziela zgaga i chycil skurcz ehhh cos mam dzisiaj kiepski dzien. mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej bo mam 4h szkole rodzenia

alquien mi tez sie niedawno skonczyl krem do smarowania i musialam kupic nowy, jak narazie rozstepow brak zobaczymy jak bedzie przy koncowce

olakola ty chyba nie widzialas hipopotama!! masz zgrabny brzuszek i jeszcze wcale nie taki wielki, chyba nie widzialas mojego!! juz wklejam.
no, no Basiu śliczny duży brzusio
Cytat:
a co powiesz na ten KLIK bez komentarza
o rany w tym brzuchu to chyba czworaczki siedzą
Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Na aukcji jest wpisane: Po zakupie proszę o e-mail z wyborem kolorów - ale ja tam nie widzę by były jakieś do wyboru.. co trza zrobić
niewiem o jaki kolor chodzi ja nic o kolorze nie pisałam bo ona jest bezbarwna, pewnie dotyczy to aukcji z lakierami do paznokci a opis mają jeden do wszystkich aukcji.

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
hejka!!!Witam was kochane kobietki!!!

Ciekawe rzeczy teraz mówią na TVN, gadają o kobiecie pomocnej przy porodzie...
Właśnie wyżej karolcia pisała
też widziałam ten wywiad

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 10:50   #3976
aniaa22
Zakorzenienie

zuziunia dopisalam terminy porodow bo nie pamietam dokladnie tc dziewczyn
Stary 2010-05-14, 10:50   #3977
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
[LEFT]

o rany w tym brzuchu to chyba czworaczki siedzą
W tym brzuchu to siedzi 8 rozbójników kochana

Trochę szurnięta babka:
http://www.pudelek.pl/artykul/15465/...a_osmioraczki/

Ahahahaha! Dziewczyny zobaczcie sobie jak babeczka sobie świetnie radzi z 6 malutkich boboków
http://www.maxior.pl/film/130483/Szescioraczki

I zdjęcia brzuchola
http://patrz.pl/zdjecia/szescioraczki

Edytowane przez Siala_Bala
Czas edycji: 2010-05-14 o 10:57
Stary 2010-05-14, 10:51   #3978
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość

Trzymam kciuki Powodzenia!!!
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 10:52   #3979
itakasia
Zakorzenienie

ola, basia
slicznie wygladacie
entertete
bardzo dobre wiescie

a ja wczoraj bylam na chwile w pracy i uslyszalam od jednej kolezanki : ale jestes juz gruba. i tak mi sie przykro zrobilo30tc i 10 na plusie, ja jestem zadowolona, w poprzednich ciazach tylam wiecej. wiadomo ze kazda chcialaby przybrac na wadze jak najmniej ale przeciez nie wygladam tak zle zeby mnie witac takim tekstemchyba
Stary 2010-05-14, 10:57   #3980
Zuziunia
BAN stały

jejku.....
no mnie dzisiaj pobolewa brzuch.... ale mała szaleje.... moze od tego.

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość

a ja wczoraj bylam na chwile w pracy i uslyszalam od jednej kolezanki : ale jestes juz gruba. i tak mi sie przykro zrobilo30tc i 10 na plusie, ja jestem zadowolona, w poprzednich ciazach tylam wiecej. wiadomo ze kazda chcialaby przybrac na wadze jak najmniej ale przeciez nie wygladam tak zle zeby mnie witac takim tekstemchyba
idiotka
Stary 2010-05-14, 11:02   #3981
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
ola, basia
slicznie wygladacie
entertete
bardzo dobre wiescie

ludzie to czasem sie w jezyk powinni ugryzc zamiast mowic takie rzeczy
Stary 2010-05-14, 11:03   #3982
olakola
Zadomowienie

Dzięki dziewczynki, mi się wydaje, że mój brzuch jest wielki.

Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość
a ja sie chwale ze bylam dzisiaj u gina i wyznaczyl mi date cesarki na 22 lipca!!!
Czyli dokładnie 1 tydzień przed terminem. Myślałam, że cesarka tak 2 tyg przed terminem. Fajnie masz, że już wiesz kiedy.
Ja się może dzisiaj dowiem.

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Ja zamawiam takie
http://allegro.pl/item1035269549_loz..._promocja.html. Do tego materac pianka kokos gryka. U tego samego sprzedawcy, za przesylke place raz wiec wyjdzie mnie ok 240 zl. To jest lozeczko bukowe - bardziej wytrzymale niz sosnowe.

Ja tez mam ochote na rabarbar. Jutro zrobie drozdzowca. Moze jeszcze kompocik z rabarbaru - ma duzo zelaza.
Ola masz bardzo ladny brzuszek. Jaki hipopotam.

Jaki fajowy brzusio. Co do rozstepow to mi zaczely pojawiac sie dookola pepka. Jeszcze wszystko przed nami. Mam nadzieje, ze za duzo ich nie wyjdzie.
Ładniutkie to łóżeczko, proste i fajne.
Ja chyba też zrobię kompot. Ciasto i kompot. To się TŻ zdziwi
Smaruj się kochana, może zmień kremik bo to troszkę nie za dobrze jak już teraz rozstępy, brzuszek jeszcze sporo urośnie .

Cytat:
Śliczny brzuszek

a co powiesz na ten KLIK bez komentarza
MASAKRA normalnie szok, w tak mnogiej ciąży to chyba smarowanie co godzinę kremikami nie pomoże. A dziewczyna w sumie chyba szczupła była/jest.

Cytat:
A mi się te materiały w koła nie za bardzo podobają, natomiast taki czerwony albo niebieski, wg mnie cudne
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 11:06   #3983
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Debilka, albo sama nie ma dzieci i zazdrości, albo po prostu głupia idiotka.
Nie przejmuj się.
Ja w 31tyg 4dni mam +12 (ale ciiii, żeby nikt nie usłyszał) i planuję w pół roku (max) wrócić do swojej wagi optymalnej (czyli tak ze 2-3 mniej niż przed ciążą )

Edytowane przez olakola
Czas edycji: 2010-05-14 o 11:08
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 11:07   #3984
itakasia
Zakorzenienie

Zuziunia
uwazaj na siebie i odpoczywaj
Zuziunia, aniaaa
roznie moje kolezanki wygladaly w ciazy ale do glowy by mi nie przyszlo zeby im cos takiego powiedziec.
Stary 2010-05-14, 11:09   #3985
agravka
Wtajemniczenie

wiolek, mi najbardziej podoba sie kolor na zdjeciu 1 i 2 to chyba ten sam?
ja dzis poprasuje i porobie fotki zakupów ostatnich, brzucha no i mojego wózka!!!(tzn mojej dzidzimusze tez posprzątac troche, bo jutro przyjezdzaja jedni i drudzy rodzice, także będzie się działomilego dzionka kochane
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 11:11   #3986
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Debilka, albo sama nie ma dzieci i zazdrości, albo po prostu głupia idiotka.
Nie przejmuj się.
dzieco ma jedno dorosle ogolnie sie nie przejmuje ale jak czlowiek wchodzi z usmiechem a tu takie mile dzien dobry to sie przykro robi

ola
razem bedziemy walczyc, mysle ze ok pol roku mniej wiecej i na przyszla wiosne bedzie super
Stary 2010-05-14, 11:14   #3987
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Ja wlasnie wstalam po drzemce, jem 2 sniadanko, parowke i chlebek orkiszonowy
A z uchem zawsze mialam problem, po tacie...wiosna jesien, zawsze gdzies mnie nie wiem gdzie zawialo no i gotowe, dzis siedze w domu wiec sie nie ruszam nigdzie

A na obiad, nalesniki z owocami i bita smieta
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 11:20   #3988
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Ja wlasnie wstalam po drzemce, jem 2 sniadanko, parowke i chlebek orkiszonowy
A z uchem zawsze mialam problem, po tacie...wiosna jesien, zawsze gdzies mnie nie wiem gdzie zawialo no i gotowe, dzis siedze w domu wiec sie nie ruszam nigdzie

A na obiad, nalesniki z owocami i bita smieta
a ty znowu te parowki i jeszcze nalesniki... no ja oszaleje z wami

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

moj maz powiedzial ze nie interesuje go o jakim jedzeniu piszecie biedny juz sie boi co zaraz sobie wymysle
Stary 2010-05-14, 11:23   #3989
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
a ty znowu te parowki i jeszcze nalesniki... no ja oszaleje z wami

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

moj maz powiedzial ze nie interesuje go o jakim jedzeniu piszecie biedny juz sie boi co zaraz sobie wymysle
1 parowke - w BIEDRONCE sa takie wyborowe morliny strasznie mi smakuja No i chleb orkiszonowy, drogi jest ale pyszny

Nio a nalesniki bo mi truskawki zostaly, mam banana, mialy serek i ubije smietane
Zapraszam nad morze na nalesniki

Jutro bede miec lozeczko tzn. osprzet wyprany
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 11:24   #3990
itakasia
Zakorzenienie

ja dzis poprosilam mame o kluchy ziemniaczane bo uwielbiamze skwarkami i twarogiem
aniaa
biedny maz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości