|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
dziewczyny a teraz ja potrzebuje pomocy z wózkiem tzn nie z modelem bo ten już wybrałam na 100 tylko z kolorem hahahah normlanie zgłupiałam i pewnie tydzien się będe zastanawiać. proszę o opinie
|
|
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- jak dla mnie chyba nr 2 |
|
|
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jeszcze pospałam do teraz
![]() karolcia współczuje bólu ucha , ja mam zawsze problem na jesień jak mnie przewieje, ale ty pewnie nad morzem się tak urządziłaś tam też wiaterek potrafi zawiać hmm? siala dobre z tymi kanapkami ![]() chyba ci się włączył syndrom wicia gniazda ![]() wiolek ta cała psychopatka jest straszna nie tylko brzuch ![]() co do wózka wziełabym któryś od 1 do 4 bardziej podobaja mi sie z jasna buda ale ta moze sie szybko brudzic ładniutkie wszystkie marta i na którym w końcu staneło ? anuszka to ze starego fona jednak nic nie będzie ? zuziunia za wizyteA tak wogole to już mam 8 miesiąc a do terminowego porodu 58 dni
|
|
|
|
#3964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3965 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3966 |
|
Wtajemniczenie
|
heh a jak dla mnie to nie różnia one sie zbytnio między sobą
|
|
|
|
#3967 |
|
Zadomowienie
|
wiolek mnie się podoba ten którego zdjęcie jest na zewnątrz robione 5 chyba
![]() Dziewczyny podjęłam decyzję, piszę pozew o alimenty i o zasądzenie połowy kosztów które poniosłam w czasie ciąży no i oczywiście wyprawka... nie wiem jak się sąd do tego odniesie, ale warto spróbować
Edytowane przez kashha Czas edycji: 2010-05-14 o 10:40 |
|
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
A na śniadanko... musli tropikalne z biedronki oczywiście mniam... dawno go nie jadłam i zapomniałam chyba jakie jest pyszne
coś mi nawet orzeszków laskowych nie oszczędzili
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#3969 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
co do porodu to kazdy jest inny tak jak i kazda ciażą wiec nie ma co sie nastawiac ani bać, jak zobaczymy malenstwa to sie zapomni
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zalezy jaki dzidzia bedzie hciala, bo nie kazde dziecko kazde tworzywo toleruje, czasem ksztal tez nie podpasuje a czasem nie bedzie chcialo zadnego Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja mam dzis zgagę a mały wylał mi frytkownice na ziemie a potem ciągnął ją do mnie przez cały dom i wszystko musialam wycierap papierem a potem jeszcze dwa razy na kolanach |
||||||||
|
|
|
#3970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarny z białymi wstawkami i kółkami ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() Zazwyczaj zasypiałam około 4 nad ranem i wstawałam o 12:00, 13:00 ![]() Mnie zostało 62 dni
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-05-14 o 10:45 |
||
|
|
|
#3971 |
|
Rozeznanie
|
jeju, cóż to się dzieje z dziewczynami! mam nadzieję, że ponoszą jeszcze trochę dzieciaczki, zwłaszcza Xawmeli, bo chyba jeszcze ma sporo czasu.
Vette, dzięki za codzienne przywitania ![]() U mnie poczatek 33 tyg, wczorajsza wizyta u gin okej, nie mam infekcji (a tak mi się wydawało), wszystko pozamykane i na razie nic nie wskazuje na wcześniejszy poród, mam 11,5 kg na plusie , ciekawe w ilu się wyrobię. Dostałam skierowanie na badania, zobaczymy czy żelastwo coś daje.... Kolejna wizyta za 3 tygodnie. Będę trohę podczytywać w pracy (dziś długi dzień).
|
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
niestety lenistwo zwyciezylo, nie ide na fitness. to ostatnie wejscie na tym karnecie. jesli jeszcze kiedys mi sie zachce to kupie maly karnet
zawioze mame na zakupy![]() wiolek mnie tez sie podoba nr 5 najbardziej
|
#3973 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3974 | ||
|
Zakorzenienie
|
niezawsze miala skurcze i zostawili ja w szpitalu a po badaniach wyszlo jeszcze ze ma d-dimery, tp 16 lipiec
farminka byla na wizycie i gin stwierdzil ze wszystko jest za nisko i ze lepiej zeby lezala w szpitalu niz w domu, tp 28 czerwiec Xawmeli - tu nie wiemy do konca. pisala ze dzidzia malo sie rusza i sie martwila a potem w smsie napisala ze jest w szpitalu z zagrozeniem ciazy , tp 8 sierpienCytat:
![]() Cytat:
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-05-14 o 10:49 |
||
|
|
|
#3975 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cześć mamusie, właśnie zjadłam śniadanko ale z rana zaliczyłam już geodetę, wodociągi, urząd miasta, energetykę i ryneczek kupiłam młodą kapustkę i będę robiła gołąbki, poza tym pogoda do kitu pada i pada i pada a dzisiaj wieczorem na urodziny do znajomego i mi się nie chce. no proszę Cię bardzi jaki hipopotam, ślicznusi malutki brzusio![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
zuziunia dopisalam terminy porodow bo nie pamietam dokladnie tc dziewczyn
|
|
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
W tym brzuchu to siedzi 8 rozbójników kochana
![]() Trochę szurnięta babka: http://www.pudelek.pl/artykul/15465/...a_osmioraczki/ Ahahahaha! Dziewczyny zobaczcie sobie jak babeczka sobie świetnie radzi z 6 malutkich boboków ![]() http://www.maxior.pl/film/130483/Szescioraczki I zdjęcia brzuchola ![]() http://patrz.pl/zdjecia/szescioraczki
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-05-14 o 10:57 |
|
|
|
#3978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powodzenia!!!
|
|
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
ola, basia
slicznie wygladacie entertete bardzo dobre wiescie a ja wczoraj bylam na chwile w pracy i uslyszalam od jednej kolezanki : ale jestes juz gruba . i tak mi sie przykro zrobilo 30tc i 10 na plusie, ja jestem zadowolona, w poprzednich ciazach tylam wiecej. wiadomo ze kazda chcialaby przybrac na wadze jak najmniej ale przeciez nie wygladam tak zle zeby mnie witac takim tekstem chyba
|
#3980 | |
|
BAN stały
|
jejku.....
![]() no mnie dzisiaj pobolewa brzuch.... ale mała szaleje.... moze od tego. ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3982 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczynki, mi się wydaje, że mój brzuch jest wielki.
Cytat:
Ja się może dzisiaj dowiem. Cytat:
Ja chyba też zrobię kompot. Ciasto i kompot. To się TŻ zdziwi ![]() Smaruj się kochana, może zmień kremik bo to troszkę nie za dobrze jak już teraz rozstępy, brzuszek jeszcze sporo urośnie . Cytat:
normalnie szok, w tak mnogiej ciąży to chyba smarowanie co godzinę kremikami nie pomoże. A dziewczyna w sumie chyba szczupła była/jest.A mi się te materiały w koła nie za bardzo podobają, natomiast taki czerwony albo niebieski, wg mnie cudne |
|||
|
|
|
#3983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się. Ja w 31tyg 4dni mam +12 (ale ciiii, żeby nikt nie usłyszał) i planuję w pół roku (max) wrócić do swojej wagi optymalnej (czyli tak ze 2-3 mniej niż przed ciążą )
Edytowane przez olakola Czas edycji: 2010-05-14 o 11:08 |
|
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziunia
uwazaj na siebie i odpoczywaj Zuziunia, aniaaa roznie moje kolezanki wygladaly w ciazy ale do glowy by mi nie przyszlo zeby im cos takiego powiedziec.
|
#3985 |
|
Wtajemniczenie
|
wiolek, mi najbardziej podoba sie kolor na zdjeciu 1 i 2 to chyba ten sam?
ja dzis poprasuje i porobie fotki zakupów ostatnich, brzucha no i mojego wózka!!!(tzn mojej dzidzi musze tez posprzątac troche, bo jutro przyjezdzaja jedni i drudzy rodzice, także będzie się działo milego dzionka kochane
|
|
|
|
#3986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogolnie sie nie przejmuje ale jak czlowiek wchodzi z usmiechem a tu takie mile dzien dobry to sie przykro robiola razem bedziemy walczyc, mysle ze ok pol roku mniej wiecej i na przyszla wiosne bedzie super
|
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie wstalam po drzemce, jem 2 sniadanko, parowke i chlebek orkiszonowy
![]() A z uchem zawsze mialam problem, po tacie...wiosna jesien, zawsze gdzies mnie nie wiem gdzie zawialo no i gotowe, dzis siedze w domu wiec sie nie ruszam nigdzie ![]() A na obiad, nalesniki z owocami i bita smieta
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze nalesniki... no ja oszaleje z wami ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- moj maz powiedzial ze nie interesuje go o jakim jedzeniu piszecie biedny juz sie boi co zaraz sobie wymysle
|
|
|
|
|
#3989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i chleb orkiszonowy, drogi jest ale pyszny Nio a nalesniki bo mi truskawki zostaly, mam banana, mialy serek i ubije smietane Zapraszam nad morze na nalesniki ![]() Jutro bede miec lozeczko tzn. osprzet wyprany
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis poprosilam mame o kluchy ziemniaczane bo uwielbiam
aniaa biedny maz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

ładniutkie wszystkie
za wizyte

a co sie stało?

zawioze mame na zakupy
30tc i 10 na plusie, ja jestem zadowolona, w poprzednich ciazach tylam wiecej. wiadomo ze kazda chcialaby przybrac na wadze jak najmniej ale przeciez nie wygladam tak zle zeby mnie witac takim tekstem
i jeszcze nalesniki... no ja oszaleje z wami