Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-14, 13:59   #4051
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

idę jeść pierogi
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 14:00   #4052
papeteria
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Na tym Radek V, bez ścianek, ale z szuflada.
fajne
Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Ja chce jajecznice z cebulka!!!!
nie jadłam jeszcze jajecznicy z cebulką jak robisz ?dusisz cebule i potem jajo do tego ?
Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
no prosze cię dzie te 12 kg chyba w kostki ci poszło tak jak papeterii
15 kg kochana już mam 70 kg a moze i nawet wiecej i nie w kostki wszedzie , wszedzieeeeeee plecy mam jak stolnica
Cytat:
Tobie chcą koleżanki sprzedać a mi sprzedała kuzynka, i to najbliższa. Kupiłam, ale jak moja mama zobaczyła te rzeczy to stwierdziła, że dała mi największe badziewie. Faktycznie rzeczy sa mocno zużyte. No ale mówi się trudno.

anuszka cudne ciuszki i świetne okazje !!!

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

entertete super ze wsio ok

itakasia
napewno nie jestes gruba, jesteś w ciąży
koleżanka zazdrośnica jakaś
Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
rety domowe przedszkole
Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
przetrzyj octem to nie bedzie smierdziec a dosc szybko sie wywietrzy ale na robaki nie wiem czy pomoze
...mały wylał mi frytkownice na ziemie a potem ciągnął ją do mnie przez cały dom i wszystko musialam wycierap papierem a potem jeszcze dwa razy na kolanach
a nie bedzie śmierdzialo tym octem bo ja nie cierpie tego smrodu
nowych robali nie widze ale obawiam sie ze za jakis czas znow wyleza
a z tym małym to masz przeboje jeszcze z oelju wycierac wszystko
Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Dziewczyny podjęłam decyzję, piszę pozew o alimenty i o zasądzenie połowy kosztów które poniosłam w czasie ciąży no i oczywiście wyprawka... nie wiem jak się sąd do tego odniesie, ale warto spróbować

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
1 parowke - w BIEDRONCE sa takie wyborowe morliny strasznie mi smakuja
ja lubie berlinki morliny (przed ciaza nie jadlam parówek )ale musze sprobowac tych biedronkowych

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 14:01   #4053
hd2005
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 14:02   #4054
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
wiecie co, kupiłam od babki te bluzeczki:

http://allegro.pl/item1039589290_blu...zt_od_1zl.html

za złotówkę, cena wydawała mi się niska, ale nie moja sprawa. I ona teraz cofnęła mój przelew (a brałam jeszcze od niej spodenki), bo mówi, że się pomyliła z ceną i chce, zebym przelała 6zł za bluzeczki i jeszcze doliczyła 2 zł do tamtej ceny przesyłki!
nie ma prawa tego od Ciebie żądać!! nie zna regulaminu allegro to jej sprawa, że się pomyliła! ja bym nic nie dopłacała iu zglosiła sprawę do allegro.
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 14:04   #4055
hd2005
Zakorzenienie

Wczoraj rano miałam wizytę u mojego gin. prowadzącego.
Oprócz standardowych badań poprosiła o cytologię bo potrzebuje do szpitala na Karową (do CC)
Mój cholerny mięśniak trochę wygina mi szyjkę macicy. Gin musiał się nieźle gimnastykować aby pobrać wymaz... Musiał klęknąć przed fotelem Zaczął się śmiać " Pani Haniu, tego jeszcze nie było, żebym klękał przed pacjentką" ale się udało.

Potem pojechałam do firmy. Spędziłam tam prawie cały dzień bo każdy chciał pogadać. Wygłaskali mnie wszyscy włącznie z częścią zarządu

Leciałam jak szalona do domu bo okazało się, że czeka na mnie kurier. Wariactwo.

Potem SR
Miał byc pan z TV ale okazalo się, że się rozchorował
Kobieta prowadząca SR przyprowadziła jakiegoś dziwnego młodego człowieka mówiąc, że to świetny fachowiec współpracujący z p. z TV

Człowiek wpadł z burzą loków na głowie, spodniach w stylu moro, skórzanej kurtce, ochraniaczach na kolanach i kaskiem. Jakoś nie pasował nam do wizerunku pana od "opieki nad noworodkami" Okzało się, że pracuje w Centrum Zdrowia dziecka, jest fizjoterapeutą, opiekuję się maluszkami.

Był niezły... trzeba mu to przyznać. W normalny i przystępny sposób opowiadał wiele ciekawych rzeczy. Nie narzucał swojego zdania. Zaznaczał, że najważniejsza jest nasza intuicja itd.

Dzisiaj rano wybrałam się do SZPITALA na Karowej.
Po dwóch miesiącach czekania na wizytę – nadszedł mój czas
Okazało się, że "moja pani doktor" zaniemogła i jakaś inna ją zastępuje....
Nie! masakra. Miałam się przypomnieć (ze dwa lata temu mnie leczyła, ze chce tam rodzić, usunąć mieśniaka itd) a jak to zrobić gdy jej nie ma ?

Na szczęście okazało się, że zastępstwo było bardzo sympatyczne
Pani podeszła do sprawy z wyrozumiałością. Załatwiła kolejną wizytę 28 maja (ekspres jak na szpital) .

Przed badaniem obejrzała wyniki i zaczeła tłumaczyć, że mięśniak nie jest podstawą do CC, że decyzje podejmie szef oddziału itd. Tłumaczyłam, że wszyscy lekarze zalecali CC, że naturalny może być zagrożeniem dla małego itd.

Potem mnie zbadała i już w trakcie stwierdziła "no tak, CC, mięśniak zasłania dojście do dróg rodnych"
Juz chciałam powiedzieć "A nie mówiłam!!!!!!!! "

Edytowane przez hd2005
Czas edycji: 2010-05-14 o 14:07
Stary 2010-05-14, 14:06   #4056
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
nie jadłam jeszcze jajecznicy z cebulką jak robisz ?dusisz cebule i potem jajo do tego ?
ja robię tak, że dusze cebulkę do złocistego koloru, potem dodaję pokrojoną w kostkę kiełbaskę, szynkę, boczek (to co mam), do tego jaja (czasem jak mam daję szczypior i serek żółty w kostkę) i przyprawiam i jest pycha!!!

hd napędzilaś nam stracha!!! ale dobrze, że już jesteś
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 14:12   #4057
bassienkaw
Zakorzenienie

Oj baby od rana człowieka nie ma, a wy spamujecie jak szalone. ja niestety usypiam na stojąco... a ciśnienie moje w normie. Właśnie pakuję paczkę z jeansowymi spódniczkami, jedna dziewczyna na all u mnie zamówiła... jak wrócę to muszę obfotografować kilka rzeczy, mam jakieś sukienki po Łucji, które raczej sprzedam... nie będę zostawiać
Więc grzecznie z pisaniem tutaj

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 14:18   #4058
papeteria
Zakorzenienie

hd
anuszka
babka napewno sie pomylila a zanim się zorientowała ty kupiłaś no cóż jej strata ...jakby była fair to by nie kombinowała bo jej bład oczywiście gdyby to był bardzo wartościowy produkt to bym pewnie tez nie sprzedała , ale w tej sytuacji powinna przymknąc oko
belunia
dobrze, ze sie oszczedasz
muminek jakie słodkosci i słodka dzidzia
Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
dobrze, że wychodzisz do domku i niedobrze z tym paciorkowcem, a te badania na paciorkowca to robi gin czy można sobie zrobić samemu w przychodzni bo ja w przyszłym tygodniu idę na badania morfologia i mocz gin nic nie mówił o paciorkowcu ale może bym sobie odrazu zrobiła???
mnie robił gin ale sama zawoziłam te fiolke do laboratorium.Płacilam cos 37,-
Cytat:
Co tam u Was dzis na obiad? Ja zrobię ryż zapiekany z jabłkami i cynamonem, polany śmietanką z cukrem. Mąż lubi, a ja tak średnio. W ogóle nie przepadam za słodkimi obiadami.
Też nie przepadam za słodkimi obiadami ale to coś twoje bym zjadła
Ja dziś paluszki rybne, ziemniaki i suróweczka z kapusty i marchewki.
Cytat:
Zabieram się za czyszczenie i chowanie butów zimowych. Juz maj a ja tego nie zrobiłam.
ja schowałam z 3 tygodnie temu , myslałam że wszyscy już pochowali.

Stary 2010-05-14, 14:19   #4059
belunia1985
Raczkowanie

kurcze, przerazilam sie tymi paciorkowcami... i aż sprawdzilam na co ja mam skierowanie od lekarza. no i na jego szczęście mam skierowanie i na tego paciorkowca, prywatnie , ale jest. normalnie go uwielbiam, tego mojego doktorka! a z drugiej strony to jest przerażające, że lekarze tak lekko potrafia do tego podchodzić. tak samo jest z jednym badaniem, podczas zwykłego USG, sprawdza sie przepływy krwii, nie pamietam o co chodzi dokładnie, ale wiem tyle, że łatwe to do sprawdzenia, a wielu lekarzy tego nie robi.
belunia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 14:23   #4060
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
nie ma prawa tego od Ciebie żądać!! nie zna regulaminu allegro to jej sprawa, że się pomyliła! ja bym nic nie dopłacała iu zglosiła sprawę do allegro.
Ta, a najśmieszniejsze jest to, że ja nie mam konta w "płacę z allegro" i muszę kurde skonfigurować to konto, żeby pieniądze były z powrotem u mnie na koncie! 21,90 drogą nie chodzi
Stary 2010-05-14, 14:25   #4061
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Ta, a najśmieszniejsze jest to, że ja nie mam konta w "płacę z allegro" i muszę kurde skonfigurować to konto, żeby pieniądze były z powrotem u mnie na koncie! 21,90 drogą nie chodzi
skonfiguruj sobie za to sie nic nie płaci a bardzo ułatwia sprawe

Stary 2010-05-14, 14:26   #4062
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
dziewczyny a teraz ja potrzebuje pomocy z wózkiem tzn nie z modelem bo ten już wybrałam na 100 tylko z kolorem hahahah normlanie zgłupiałam i pewnie tydzien się będe zastanawiać. proszę o opinie
Mnie sie podoba nr 2.
Cytat:
1 parowke - w BIEDRONCE sa takie wyborowe morliny strasznie mi smakuja No i chleb orkiszonowy, drogi jest ale pyszny

Nio a nalesniki bo mi truskawki zostaly, mam banana, mialy serek i ubije smietane
Zapraszam nad morze na nalesniki

Jutro bede miec lozeczko tzn. osprzet wyprany
Szkoda ze to tak daleko ode mnie bo na pewno bym skorzystala z zaproszenia.
Cytat:
Takie ladne i takie tanie.
Stary 2010-05-14, 14:27   #4063
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Wczoraj rano miałam wizytę u mojego gin. prowadzącego.
Oprócz standardowych badań poprosiła o cytologię bo potrzebuje do szpitala na Karową (do CC)
Mój cholerny mięśniak trochę wygina mi szyjkę macicy. Gin musiał się nieźle gimnastykować aby pobrać wymaz... Musiał klęknąć przed fotelem Zaczął się śmiać " Pani Haniu, tego jeszcze nie było, żebym klękał przed pacjentką" ale się udało.

Potem pojechałam do firmy. Spędziłam tam prawie cały dzień bo każdy chciał pogadać. Wygłaskali mnie wszyscy włącznie z częścią zarządu

Leciałam jak szalona do domu bo okazało się, że czeka na mnie kurier. Wariactwo.

Potem SR
Miał byc pan z TV ale okazalo się, że się rozchorował
Kobieta prowadząca SR przyprowadziła jakiegoś dziwnego młodego człowieka mówiąc, że to świetny fachowiec współpracujący z p. z TV

Człowiek wpadł z burzą loków na głowie, spodniach w stylu moro, skórzanej kurtce, ochraniaczach na kolanach i kaskiem. Jakoś nie pasował nam do wizerunku pana od "opieki nad noworodkami" Okzało się, że pracuje w Centrum Zdrowia dziecka, jest fizjoterapeutą, opiekuję się maluszkami.

Był niezły... trzeba mu to przyznać. W normalny i przystępny sposób opowiadał wiele ciekawych rzeczy. Nie narzucał swojego zdania. Zaznaczał, że najważniejsza jest nasza intuicja itd.

Dzisiaj rano wybrałam się do SZPITALA na Karowej.
Po dwóch miesiącach czekania na wizytę – nadszedł mój czas
Okazało się, że "moja pani doktor" zaniemogła i jakaś inna ją zastępuje....
Nie! masakra. Miałam się przypomnieć (ze dwa lata temu mnie leczyła, ze chce tam rodzić, usunąć mieśniaka itd) a jak to zrobić gdy jej nie ma ?

Na szczęście okazało się, że zastępstwo było bardzo sympatyczne
Pani podeszła do sprawy z wyrozumiałością. Załatwiła kolejną wizytę 28 maja (ekspres jak na szpital) .

Przed badaniem obejrzała wyniki i zaczeła tłumaczyć, że mięśniak nie jest podstawą do CC, że decyzje podejmie szef oddziału itd. Tłumaczyłam, że wszyscy lekarze zalecali CC, że naturalny może być zagrożeniem dla małego itd.

Potem mnie zbadała i już w trakcie stwierdziła "no tak, CC, mięśniak zasłania dojście do dróg rodnych"
Juz chciałam powiedzieć "A nie mówiłam!!!!!!!! "
To jednym slowem dni pelne wrazen, dobrze ze to tylko zabieganie a nic powaznego

Ja wlasnie samze nalesniki, bita smietana sie ubija zaraz zrobie serek i mozna jesc
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 14:34   #4064
bajka1807
Zakorzenienie

a ja znowu dopadlam allegro... matko jak tak dalej pojdzie to nie bede miala gdzie wsadzic tych wszystkich ciuszkow, no ale teraz kupuje wiekszy rozmiar

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1031616565
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1028049811
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1028049781
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1027345615
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1030752091
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 14:36   #4065
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj ....
witaj ciesze sie ze jestes i wszystko w porzadku rzeczywiscie mialas troche zajec ale widze ze wszystko pomyslnie

Cytat:
ja schowałam z 3 tygodnie temu , myslałam że wszyscy już pochowali.
ja tez nie. najpierw miesiac nas nie bylo a potem niestety nakaz lezenia i nie zdazylam. a mezowi nie chce dodatkowo glowy zawracac i tak juz tyle nia niego spadlo
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 14:38   #4066
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
skonfiguruj sobie za to sie nic nie płaci a bardzo ułatwia sprawe
Wiem, już to zrobiłam i czekam na kaskę

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
Super
Stary 2010-05-14, 14:39   #4067
serduszkoiz
Zadomowienie

witam dopiero was nadrabiam ale napisze ze kupilismy lozeczko i matercyk wczoraj i dzis bedziemy skladac jak Tz wstanie po nocce i nie moge sie doczekac i troche salon odswierzamy jak mi sie uda to wstawie fotki potem

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 14:39   #4068
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Marek mówi, że od razu mam walić negatywa Ach, ci faceci
Stary 2010-05-14, 14:40   #4069
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez serduszkoiz Pokaż wiadomość
witam dopiero was nadrabiam ale napisze ze kupilismy lozeczko i matercyk wczoraj i dzis bedziemy skladac jak Tz wstanie po nocce i nie moge sie doczekac i troche salon odswierzamy jak mi sie uda to wstawie fotki potem
czekamy
Stary 2010-05-14, 14:42   #4070
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
Śliczne ubranka

Zjadlam nalesniczka pycha

Stary 2010-05-14, 14:43   #4071
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Zjadlam nalesniczka pycha
a ja 4 pierogi
Stary 2010-05-14, 14:47   #4072
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
a ja 4 pierogi
A ja sie tak najadlam, glowa i uszy nadal bola...siedze sobie i czekam na TZ....jakos dzis zmeczona jestem na maxa....

Stary 2010-05-14, 14:48   #4073
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Może włóż sobie wacik z olejkiem kamforowym do ucha?
Stary 2010-05-14, 14:48   #4074
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Dokładnie, schowaj i niech leży. A jak coś to oddasz.

Co tam u Was dzis na obiad? Ja zrobię ryż zapiekany z jabłkami i cynamonem, polany śmietanką z cukrem. Mąż lubi, a ja tak średnio. W ogóle nie przepadam za słodkimi obiadami.
Kurcze brzmi pysznie dałabys przepis??? zrobiłabym sobie taką kolacje hehe
teraz mam masakre na słodkie widzę jak to się mi na ciele moim odbija ale nie umiem sobie jakos odmuwić:/

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
jak kiedys patrzylam na to w pl to zastanawialam sie po co ludzie z takimi tajemnicami tam sie pchają:/

a ja sie zaczelam odchudzac a ale tylko miesiac bo tez zaszlam :P

no wlasnie najgorsze w tym ze nie,jakies 2 tyg tak wariuje...nie wiem czego to wina.Nie chce spac, jak go wołam to nie przychodzi, otwiera szafki i m oge gadac jak do sciany...a byl taki poukladany wiec sie przyzwyczailam do aniołka....

a i zdjęcia dla was

pierze sie ostatni automat z ciuszkami a potem prasowanie

wogole jak tak piszecie o tych ciuszkam to ja mam sie dobrze bo sasiadka duzo mi dala, szwagierka a tu w de sa takie targi jakby z uzywanymi rzeczami i czasem super ciuszki,czasem firmowe są za pare centow czy euro!!
JAkie słodkości mmmm masakra a buziaczek maleństwa cudny

co do ciuszków to kurcze w amtej ciąży wszystko dostałam w sumie pare tylko rzeczy musiałam dokupić albo poprostu bo chciałam a teraz nic się nie klaruje żebym coś od kogoś dostała duzo moich znajomych nie dawno urodziło wię sami podostawali i ja juz sie nie stety nie załapie
dalej nic nie mam zero !!! kompltne
wszystko oddałam od 0 do 18 m-cy kuzynce
ale oczywiście nie żałuję heh
Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Witam w ten paskudny dzień, brrrrrrr
Kurcze kolejna dziewczyna w szpitalu, zaczynam się bać. Do tej pory było wszystko ok, ale im bliżej końca zaczynają się takie rzeczy wydarzać, buuuu. Mi też się zdaje, że mój mały coś ostatnio mniej się rusza i na przykładzie xawmeli chyba muszę to bardziej obserwować. Tylko nie wiem czy ona w ogóle ruchów nie czuła czy jak? Bo ja czuję, ale rzadziej.
papeteria, siala co za brzuchole wielgachne wkleiłyście, masakra.
niezawsze super, że wychodzisz, ale paciorkowiec chyba nie jest aż tak groźny?
u nnie tez paskudna pogoda normalnie jak zaczelo w nocy lać tak nie ozstaje ani na chwile !!!

I uwazaj na siebie nie ma co bakatelizować brzuszka lepeij sie spytac czy ok niz myslec czy iśc czy nie iść sie zbadac
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 14:52   #4075
hd2005
Zakorzenienie

oglądam (przy okazji innych zajęć) nastoletnie matki na MTV
MASAKRA
brak słów...

Stary 2010-05-14, 14:54   #4076
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
MASAKRA
brak słów...
ja tez
Stary 2010-05-14, 14:55   #4077
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
wszystko oddałam od 0 do 18 m-cy kuzynce
ale oczywiście nie żałuję heh
moze kuzynka odda ?
ja nie kupilam ani jednego ciuszka..dostane po maluszkach od siostry i brata TŻ im kupilam to do mnie wroca potem pewnie sie wyrownaja rozmiarami ale przez najblizszy rok chyba moge byc spokojna...

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
ja tez nie. najpierw miesiac nas nie bylo a potem niestety nakaz lezenia i nie zdazylam. a mezowi nie chce dodatkowo glowy zawracac i tak juz tyle nia niego spadlo
ania no sprawe masz oczywista jestes usprawiedliwiona
Cytat:
Napisane przez serduszkoiz Pokaż wiadomość
czekamy

Cytat:
a ja 4 pierogi
co tak skromnie

Stary 2010-05-14, 14:58   #4078
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
co tak skromnie
Ale Ty nie wiesz jakie moja mama robi pierogi
Stary 2010-05-14, 14:59   #4079
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
MASAKRA
brak słów...
Ja ogladalm jak przechodzily ciaze...czasem ciezko w to u wierzyc co wyprawiaja

Stary 2010-05-14, 15:01   #4080
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Ja ogladalm jak przechodzily ciaze...czasem ciezko w to u wierzyc co wyprawiaja
A co np.? Bo ja nie mam tego programu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości