Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-14, 12:20   #4021
kashha
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

olakola a co w sytuacji kiedy M. utrzymują rodzice?? Ja i tak piszę jako pozwanego M. a sąd ustala w jaki sposób będę otrzymywać alimenty? Może mu np. nakazać iść do pracy, albo wypłacać alimenty jego rodzicom? Czytałam gdzieś że taki obowiązek zachodzi czasem że jego rodzice mogą być zobowiązani do płacenia alimentów?

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 12:21   #4022
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
anuszka to niezłe masz te koleżanki hahaha chyba stwierdziły, ze to niezły interes.
Taaa, jak się dowiedziały, że w ciąży jestem to wszystko chciały dawać, a potem smsy, czy nie chcę kupic To wolę kupic takie jak mi się podobają a one niech się wypchają
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 12:22   #4023
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Tobie chcą koleżanki sprzedać a mi sprzedała kuzynka, i to najbliższa. Kupiłam, ale jak moja mama zobaczyła te rzeczy to stwierdziła, że dała mi największe badziewie. Faktycznie rzeczy sa mocno zużyte. No ale mówi się trudno.
To ja dostalam wiekszosc od kolezanki z pracy, a dla dziewczynki przwiozla mi kuzynka po coreczce jej nazyczonego brata, jej przyszla tesciowa kazala mi pozyczyc ale sa ludzie i parapety
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 12:22   #4024
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Tobie chcą koleżanki sprzedać a mi sprzedała kuzynka, i to najbliższa. Kupiłam, ale jak moja mama zobaczyła te rzeczy to stwierdziła, że dała mi największe badziewie. Faktycznie rzeczy sa mocno zużyte. No ale mówi się trudno.
Masakra :/ Nam dała ciotka tż dwa worki, niektóre też strasznie zużyte, ale powyrzucałam no, ale to za darmo było Ludzie są dziwni!
Stary 2010-05-14, 12:25   #4025
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Przyszly wyniki z posiewu i mam paciorkowca dobra wiadomosc jest taka, ze wychodze do domu dzis!!!!
dobrze, że wychodzisz do domku i niedobrze z tym paciorkowcem, a te badania na paciorkowca to robi gin czy można sobie zrobić samemu w przychodzni bo ja w przyszłym tygodniu idę na badania morfologia i mocz gin nic nie mówił o paciorkowcu ale może bym sobie odrazu zrobiła???
anuszka1401 mamuśka szalejesz z zakupami

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 12:28   #4026
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
To ja dostalam wiekszosc od kolezanki z pracy, a dla dziewczynki przwiozla mi kuzynka po coreczce jej nazyczonego brata, jej przyszla tesciowa kazala mi pozyczyc ale sa ludzie i parapety
Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Masakra :/ Nam dała ciotka tż dwa worki, niektóre też strasznie zużyte, ale powyrzucałam no, ale to za darmo było Ludzie są dziwni!
No wiadomo jak to jest z rodziną. Ja też będę musiała pare rzeczy wywalić, bo sa zniszczone i nie ładne.
Wiesz zdziwiło mnie to, że koleżanki z pracy chcą mi dac rzeczy a kuzynka chciała kasę. Ale już trudno.
Stary 2010-05-14, 12:30   #4027
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
anuszka1401 mamuśka szalejesz z zakupami
Jak bym miała kasę to codziennie bym kupowała cos dla dzidzi

Mama mnie woła, żebym lepiła z nią pierogi Robimy z kapustą i grzybami.

Edytowane przez anuszka1401
Czas edycji: 2010-05-14 o 12:32
Stary 2010-05-14, 12:31   #4028
karolcia228
Zakorzenienie

marta - od cioteczek tez dostalam duzo rzeczy, jedne wyzucilam, jedne zachowlam! ale sama widzisz ludzie sa rozni...ja sie ciesze ze juz mam wszystko i bede spac spokojnie

Stary 2010-05-14, 12:31   #4029
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
No wiadomo jak to jest z rodziną. Ja też będę musiała pare rzeczy wywalić, bo sa zniszczone i nie ładne.
Wiesz zdziwiło mnie to, że koleżanki z pracy chcą mi dac rzeczy a kuzynka chciała kasę. Ale już trudno.
A byś widziała w jakim stanie moja kuzynka dała mi pościel do łóżeczka ja nie wiem co z tym zrobić, nawet na ścierkę się nie nadaje. Nie wiem czy wyrzucic, bo co jak będzie chciała z powrotem
Stary 2010-05-14, 12:33   #4030
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
A byś widziała w jakim stanie moja kuzynka dała mi pościel do łóżeczka ja nie wiem co z tym zrobić, nawet na ścierkę się nie nadaje. Nie wiem czy wyrzucic, bo co jak będzie chciała z powrotem
to schowaj na dno szafy i niech lezy
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 12:35   #4031
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Dokładnie, schowaj i niech leży. A jak coś to oddasz.

Co tam u Was dzis na obiad? Ja zrobię ryż zapiekany z jabłkami i cynamonem, polany śmietanką z cukrem. Mąż lubi, a ja tak średnio. W ogóle nie przepadam za słodkimi obiadami.
Stary 2010-05-14, 12:38   #4032
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:

Co tam u Was dzis na obiad? Ja zrobię ryż zapiekany z jabłkami i cynamonem, polany śmietanką z cukrem. Mąż lubi, a ja tak średnio. W ogóle nie przepadam za słodkimi obiadami.

Ja jak pisalam, nalesniki z truskawkami i bita smietana

Stary 2010-05-14, 12:39   #4033
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
parowki nalesniki tez bym zjadla ale meza nie bede tak meczyc
ja zaraz bede wcinac tosty
ja tez mam faze na tosty :P a teoretycznie nie wolno mi bialego pieczywa przy tym cukrze ale mam i tak w normie wiec czasem jem

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
[COLOR=Red][SIZE=6]Uwaga!! Uwaga!!
SMS od XAWMELI:
[SIZE=4]"Jestem w szpitalu z zagrożeniem ciąży , na razie leżę pod kroplówką i liczę na ogromne szczęście. Pozdrów dziewczyny."
o jeju nastepna...dziewczyny uwazajcie na siebie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Jeszcze mi na dodatek brzuch twardnieje...
to sio odpacząć, robota nie zając nie ucieknie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
U mnie na szczęście od poczatku ciąży nie ma problemów, brak zagrożenia i wogóle... w pierwszej ciąży miałam początkowe zagrożenie. A teraz to jak młody bóg oby tak dalej...
Zreszta ciężko by mi było leżeć, nic nie robić, przy Łucji... więc pewnie bym w szpitalu wylądowała, bo tylko tam bym mogła nic nie robić hahaha ale nie dam się, co to to nie
ską ja to znam?? nie wiem co by bylo jakbym teraz musiala lezec jak w pierwszej ciazy...moj jest rok mlodszy od twojej a tez to wulkan energetyczny a ostatnio strasznie broi

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
Cytat:
aniaa bo faceci to panikarze sa dobra ide robic salatke ze szparag
hmmm ciekawie brzmi bo ja sie napalilam na te szparagi,zrobilam zapiekane i byly okropne. Gorzkie i twardawe włokna miały. A niemcy mają fioła na nie :/

Cytat:
moj to jak calt czas sie madrowal ze on chce byc przy porodzie to ostatnio mowi ze w sumie chyba wolal by przyjechac jak juz maly sie urodzi albo czekac gdzies na korytarzu bo on za nerwowy jest i jak bede krzyczala czy cos to boi sie ze by cos glupiego odpowiedzial
a my jak sie boimy to co?? kto za nas urodzi?? z drugiej strony nie ma co zmuszac jak ma potem jakies schizy mieć...

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
Ja miałam iść po rabarbar, ale zaczęło padać.
Dzisiaj były za to gofry na kolację, jeszcze 6 zostało w kuchni, rano zjedzą na śniadanko....
tez musze w koncu zrobic a mam problem z piecem i nie mam jak juz drugi dzien zrobic obiadu wiec chyba przy piatku bedzie gofrowo :P

Cytat:
jestem hipopotamem, jeszcze trochę i będę wielorybem...
31tyg 3 dni
w ktorym miejscu??ja taki śliczny brzuś to przed ciążą chyba mialam
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 12:39   #4034
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:

tez nie lubie na slodko u mnie dzis ryba z frytkami
Stary 2010-05-14, 12:41   #4035
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Ja jak pisalam, nalesniki z truskawkami i bita smietana
Kurcze strasznie mi się chcę truskawek. A nie mam za bardzo gdzie kupić. Ale mam malinki w słoiczku to sobie zjem.
Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
tez nie lubie na slodko u mnie dzis ryba z frytkami
Taką przyjemność zrobię mężowi. On bardzo lubi.

Zabieram się za czyszczenie i chowanie butów zimowych. Juz maj a ja tego nie zrobiłam.
Stary 2010-05-14, 12:41   #4036
belunia1985
Raczkowanie

cześć dziewczynki.
trzymam kciuki za te mamusie, które sa w szpitalu i za te które dziś wychodza do domku martwi mnie co tam u Xawmeli, mam nadzieję, że wszystko skończy sie dobrze. mój mały tez ostatnio jakis spokojniejszy, rusza się , ale nie tak jak wcześniej, nie wiem może mu sie nie chce, może juz nie ma miejsca (34 tyd.c). ale chyba juz sie zorientował że wyjscie jest "tam na dole" a nie tam gdzie mój pępek, bo wcześniej to mialam wrażenie ze chce mi nogę albo ręke wypchac przez pępek
tak na marginesie to nie wiem czy to mozliwe ale moja szyjka według lekarki ma znowu 4 cm (a miala 26mm dwa tyg. temu.) to mozliwe zeby sie tak ładnie wydłuzyła?? ??? ale na wszelki wypadek dalej duzo leże, staram sie unikac schodów, dzwigania, nie tykam sie sprzatania... a dzis znów wzięłam sie za prace mgr i nawet szybko mi to idzie, dopiero drugi dzień, a mam juz 10 stron. dzis seminarium, ciekawe co mi powie...
belunia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 12:44   #4037
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:

Tak zrobię

ja mam pierogi z kapustą i grzybami+barszczyk czerwony.
Stary 2010-05-14, 12:57   #4038
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Tak zrobię

ja mam pierogi z kapustą i grzybami+barszczyk czerwony.
Uwielbiam takie obiadki

Stary 2010-05-14, 13:10   #4039
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
oglądam na Polsat Cafe zagraniczną wersję "Momentu Prawdy" - jest jakaś laska, która rozwali swoje małżeństwo, bo zdradzila męża, idiotka... ech
jak kiedys patrzylam na to w pl to zastanawialam sie po co ludzie z takimi tajemnicami tam sie pchają:/

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
dziewczyny a teraz ja potrzebuje pomocy z wózkiem tzn nie z modelem bo ten już wybrałam na 100 tylko z kolorem hahahah normlanie zgłupiałam i pewnie tydzien się będe zastanawiać. proszę o opinie
mi sie podoba ostatni

Cytat:
Czyli dokładnie 1 tydzień przed terminem. Myślałam, że cesarka tak 2 tyg przed terminem. Fajnie masz, że już wiesz kiedy.
Ja się może dzisiaj dowiem.
kurcze tez bym chciala wiedziec a mi kazali sie isc umowic w 36 tyg...chyba sama pojde wczesniej :P

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
o rety, no jak ten Twój maluszek szaleje, bidulko dobrze, że była zimna i nic sobie nie zrobił, no tylko narobił mamie kłopotu ze sprzątaniem, ile on ma latek????
17 msc skonczyl teraz....kurde zla sama na siebie jestem ale nie mam szafek na klucz ani nic wyzszego zeby to gdzie indziej dac :/

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
Bo przed ciażą miałam się odchudzac bo mi 57 stukneło ale okazało sie że w ciąży jstem
a ja sie zaczelam odchudzac a ale tylko miesiac bo tez zaszlam :P

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość

Matko czy Twój Mały zawsze taki był?
Bo tak mam wrażenie, że w ciąży jest dla Ciebie bardzo uciażliwy?
no wlasnie najgorsze w tym ze nie,jakies 2 tyg tak wariuje...nie wiem czego to wina.Nie chce spac, jak go wołam to nie przychodzi, otwiera szafki i m oge gadac jak do sciany...a byl taki poukladany wiec sie przyzwyczailam do aniołka....

a i zdjęcia dla was

pierze sie ostatni automat z ciuszkami a potem prasowanie

wogole jak tak piszecie o tych ciuszkam to ja mam sie dobrze bo sasiadka duzo mi dala, szwagierka a tu w de sa takie targi jakby z uzywanymi rzeczami i czasem super ciuszki,czasem firmowe są za pare centow czy euro!!

Edytowane przez muminek88
Czas edycji: 2010-05-14 o 13:14
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 13:30   #4040
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Pralka naprawiona, skasował 120zł, więc nie tak tragicznie
Stary 2010-05-14, 13:33   #4041
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
jak kiedys patrzylam na to w pl to zastanawialam sie po co ludzie z takimi tajemnicami tam sie pchają:/

mi sie podoba ostatni

kurcze tez bym chciala wiedziec a mi kazali sie isc umowic w 36 tyg...chyba sama pojde wczesniej :P

17 msc skonczyl teraz....kurde zla sama na siebie jestem ale nie mam szafek na klucz ani nic wyzszego zeby to gdzie indziej dac :/

a ja sie zaczelam odchudzac a ale tylko miesiac bo tez zaszlam :P

no wlasnie najgorsze w tym ze nie,jakies 2 tyg tak wariuje...nie wiem czego to wina.Nie chce spac, jak go wołam to nie przychodzi, otwiera szafki i m oge gadac jak do sciany...a byl taki poukladany wiec sie przyzwyczailam do aniołka....

a i zdjęcia dla was

pierze sie ostatni automat z ciuszkami a potem prasowanie

wogole jak tak piszecie o tych ciuszkam to ja mam sie dobrze bo sasiadka duzo mi dala, szwagierka a tu w de sa takie targi jakby z uzywanymi rzeczami i czasem super ciuszki,czasem firmowe są za pare centow czy euro!!
slicznosci kruszynka
a tort bym najchetniej wydarla z monitora

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Pralka naprawiona, skasował 120zł, więc nie tak tragicznie
no to rzeczywisnie nie az tak zle i fajnie ze juz naprawiona
Stary 2010-05-14, 13:44   #4042
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Ja lubię taki ryż Jak bylam mała to mama robiła. Lubię też makaron z truskawkami i zupy owocowe

Dziś mam zupę pomidorową z wczoraj (ugotowana na mlodziutkiej włoszczyźnie i własnoręcznie zrobionym przecierze pomidorowym ), dla TŻ na drugie penne z sosem pomidorowym i kaparami a dla mnie kupiłam (przez którąś z Was ) pół litra gotowego barszczu czerwonego i pierogi z mięsem!!

Ciasto z jabłkami sie już piecze i pięknie pachnie!!!

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
ja tak samo sie dziwię... wywlekać sprawy rodzinne na forum publiczne
a ta laska z wczoraj to wogóle przebiła wszystkich, brnęła w najgorsze pytania dla kasy mimo iż każde kolejne bylo ciosem dla jej męża, widziala jak cierpi i nic jej nie moglo powstrzymać aż ten prowadzący się dziwił a najlepsze, że skończyła na pytaniu "czy mimo licznych zdrad nadal kochasz męża?" odp. "tak" i niby to była prawda, no i rzucili się sobie w ramiona Ja gdybym była na jego miejscu i usłyszałabym, że mąż zdradzał mnie z przyjaciółką w naszym łóżku, to bym wyszła i nie chciała go znać ...
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 13:44   #4043
hd2005
Zakorzenienie

Jestem jestem
miałam zakręcone dwa dni. Zaraz wszystko opisze
Dziękuję, że sie martwiłyście. To takie miłe ... mmmmmmm
Zżyłyśmy się troszeczkę dzięki wspólnemu przezywaniu naszych ciązy ))))))))))))))))))))))
Super
Nie sądziłam, że to możliwe

Farminka, xawmeli – trzymamy kciuki
niezawsze – super, że wychodzisz. Paciorkowiec – co za cholerstwo sie przyczepiło... Dobrze, że leki są w formie taletek a nie zastrzyków

To mamy dwie w szpitalu (xawmeli i farminka) Ania leży w domu

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 13:46   #4044
wiolek1
Zadomowienie

dzięki dziewczyny ten co większość z was typuje biało czarny to był w sumie pierwszy, na który byłam zdecydowana tylko mi dzisiaj dosłali nowe wzory więc się zrobił mętlik napisze tylko maila żeby mi jeszcze zdj spacerówki przysłali żeby się nie okazało, że jest cała czarna bez zadnej wstawki białej

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Dziewczyny podjęłam decyzję, piszę pozew o alimenty i o zasądzenie połowy kosztów które poniosłam w czasie ciąży no i oczywiście wyprawka... nie wiem jak się sąd do tego odniesie, ale warto spróbować
i bardzo dobrze !

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
U mnie poczatek 33 tyg, wczorajsza wizyta u gin okej, nie mam infekcji (a tak mi się wydawało), wszystko pozamykane i na razie nic nie wskazuje na wcześniejszy poród, mam 11,5 kg na plusie, ciekawe w ilu się wyrobię. Dostałam skierowanie na badania, zobaczymy czy żelastwo coś daje.... Kolejna wizyta za 3 tygodnie. Będę trohę podczytywać w pracy (dziś długi dzień).
super ja też mam za 2 -3 tygodnie zrobić morfologie zobaczyc czy dalej leci zelazo

itakasia głupie babsko ale myśle, że nie ma co brac do siebie takich słów może poprostu zazdrości tym bardziej, że wyglądasz super

Cytat:

A mi się te materiały w koła nie za bardzo podobają, natomiast taki czerwony albo niebieski, wg mnie cudne
a ja właśnie nie lubie w jednym kolorze ale wiadomo każdy ma inne typy

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
wiolek, mi najbardziej podoba sie kolor na zdjeciu 1 i 2 to chyba ten sam?
ja dzis poprasuje i porobie fotki zakupów ostatnich, brzucha no i mojego wózka!!!(tzn mojej dzidzimusze tez posprzątac troche, bo jutro przyjezdzaja jedni i drudzy rodzice, także będzie się działomilego dzionka kochane
1 i 2 ten sam wzór ale inaczej rozmieszczony

Cytat:
Przyszly wyniki z posiewu i mam paciorkowca dobra wiadomosc jest taka, ze wychodze do domu dzis!!!!
super, że do domku a to paskudztwo na pewno wyleczą

Cytat:
Taaa, jak się dowiedziały, że w ciąży jestem to wszystko chciały dawać, a potem smsy, czy nie chcę kupic To wolę kupic takie jak mi się podobają a one niech się wypchają
hahahah a to małpy !!! a z ubrankami za takie ceny to super ci się udało tym bardziej, że bardzo ładne

muminek buziolek słodki tort na pewno pyszny a z synkiem faktycznie masz roboty tylko się czasem nie przemęczaj
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 13:50   #4045
żabka19
Raczkowanie

Dla mamus ktore nie slyszaly o paciorkowcu -https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217466 -Radze przeczytac! Z tego co wiem kazda z was powinna miec zrobiony posiew na paciorkowca pod koniec ciazy i w wielu szpitalach wynik jest wymagany przy przyjeciu do szpitala. Ja juz mialam robiony w Polsce.

Dobrze niezawsze ,ze juz go wykryli u Ciebie. Bedziesz leczyc i masz spokoj.
Jednak moze dobrze ,ze zostalas troche w tym "moim" szpitalu No i super ,ze wychodzisz

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 13:51   #4046
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
też miałam paciorkowca na początku ciąży ,ale mnie szczypało podczas badania i gin zlecił posiew i wyszedł paciorkowiec b hemolizujacy dodatni czy cos takiego to jest bakteria normalnie nie grozna ale nie mozna go miec jak chce sie porod sn bo przejdzie na malenstwo.....od tamtego czasu co kilka dni mam zalecone globulki dopochwowe gynoflor ale i tak niedługo mnie czeka kolejny posiew(na dodatek od kilku dni mnie tam lekko poszczypuje wiec nie wiem czy paskud nie wrócil )_chyba wiekszosc z nas zreszta ten posiew w koncowce bedzie miala zlecony.
edit:super ze wychodzisz...

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 13:52   #4047
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

wiecie co, kupiłam od babki te bluzeczki:

http://allegro.pl/item1039589290_blu...zt_od_1zl.html

za złotówkę, cena wydawała mi się niska, ale nie moja sprawa. I ona teraz cofnęła mój przelew (a brałam jeszcze od niej spodenki), bo mówi, że się pomyliła z ceną i chce, zebym przelała 6zł za bluzeczki i jeszcze doliczyła 2 zł do tamtej ceny przesyłki!
Stary 2010-05-14, 13:54   #4048
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Jestem jestem
miałam zakręcone dwa dni. Zaraz wszystko opisze
Dziękuję, że sie martwiłyście. To takie miłe ... mmmmmmm
Zżyłyśmy się troszeczkę dzięki wspólnemu przezywaniu naszych ciązy ))))))))))))))))))))))
Super
Nie sądziłam, że to możliwe

Farminka, xawmeli – trzymamy kciuki
niezawsze – super, że wychodzisz. Paciorkowiec – co za cholerstwo sie przyczepiło... Dobrze, że leki są w formie taletek a nie zastrzyków

To mamy dwie w szpitalu (xawmeli i farminka) Ania leży w domu
Troszkę nam strachu napędziłaś Haniu swoja nie obecnością. Ale na szczęście jesteś cała i zdrowa To prawda, że zżyłyśmy się z sobą i łatwo zauważyć jesli któraś jest nagle nieobecna na forum.
Stary 2010-05-14, 13:57   #4049
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

hd fajnie, że jesteś i nic Ci nie jest
Stary 2010-05-14, 13:59   #4050
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Witam w ten paskudny dzień, brrrrrrr
Kurcze kolejna dziewczyna w szpitalu, zaczynam się bać. Do tej pory było wszystko ok, ale im bliżej końca zaczynają się takie rzeczy wydarzać, buuuu. Mi też się zdaje, że mój mały coś ostatnio mniej się rusza i na przykładzie xawmeli chyba muszę to bardziej obserwować. Tylko nie wiem czy ona w ogóle ruchów nie czuła czy jak? Bo ja czuję, ale rzadziej.
Mam to samo ..rusza sie ale rzadziej raz mocniej raz słabiej napewno dobre kilka razy na dzien takze nie jest zle...tez sie boje ale tlumacze sobie ze po prostu ma mniej miejsca ...w srode ide do gina wiec mu powiem o moich obawach i zobacze czy wsio ok...a poza tym coraz czesciej mi napiernicza kregoslup.

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości