|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: lasagne vesuvio - bleeee
Cytat:
![]()
![]() |
#392 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to witam,i się do Was ,jeśli można,przyłączam.Jako klient i pracownik naszej kochanej biedronki ![]()
![]() |
#396 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A bym zapomniala, moj TŻ kupił smalec z boczkiem i cebulką. Ja rzadko jadam tego typu rzeczy więc tylko wziełam od niego gryza i smakowo byl ok.TZ się zajadal i mówi że jak na taki sklepowy i kupny to bardzo dobry. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja lubię serek twarogowy Zielona łąka i jeszcze nie przytrafiło mi się żeby był kwasny czy jakis neidobry. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wiecie co zauwazyłam, że te kropki sa tylko w tych tańszych (ok.2zł za puszkę) a w tych droższych, firmowych nie spotkałam się z tym ani razu Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj do obiadu kupiłam surówkę z koperkiem - smaczna, o wiele lepsza niż z kukurydzą. Próbowałam rogalika francuskiego z budyniem - może szału nie ma, ale od czasu do czasu można zjeść. Wczoraj będąc w biedro skusiłam się na loda rożka o smaku advocat. Wyszłam ze sklepu i stwierdziłam, że zjem po drodze bo się rozpuści zanim dojdę do domu. Masakra. W jednej ręce siatka z zakupami w drugiej parasol i lód. Wypaćkałam się cała. Jak TŻ mnie zobaczył to stwierdził :czy małe dziecko, czy kobieta z dzieckiem (w ciąży) na to samo wychodzi ![]() ![]() Oglądałam dzisiaj te książki kulinarne, ale koniec w końcu nie kupiłam. Wzięłam za to "Wyznania Gejszy" jeszcze się ostatnia uchowała.
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Dziś oglądałam wysyłkowy katalog mody a tam trampki damskie- płócienne z kauczukową podeszwą, naprawdę zwyczajne za 199 zł!!!!
![]() Więc ja mam ładne trampki za 20 zł! Widocznie są teraz bardzo modne. ![]()
#402 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj wypróbowałam lody Bruno- kupuje się po 6 sztuk. Opakowanie nie zachęca, ale w smaku całkiem dobre. Czekolada chrupiąca, może odrobinę za słodka. Miałam o smaku truskawkowym i nie zawiodłam się. Poza tym jadła cała rodzina, więc bardzo się opłaca. Kalorii też nie tak dużo- 124. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Zadomowienie
|
Mi sie wydaje, ze te rozki sa troche rzadkie w konsystencji i latwiej sie rozmrazaja, ale oczywiscie moze to byc rowniez wina zamrazarek.
Ja dzisiaj pierwszy raz wyprobowalam rajstopy z biedry, jestem bardzo zadowolona, ale w sumie cena nie jest wcale niska, wiec bylabym zla, gdyby bylo inaczej ![]() Widzialam batoniki fitness od nestle, 6 za niecale 4 zlote, oplaca sie, ale niestety byl jedynie smak pomaranczowy.
#407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Biedronki, to trafiłam kiedyś na galaretę z rybą, cała byla pokryta pleśnia. Frytki zrobione ze zgnitych ziemniaków (śmierdziały jak goowno ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2010-05-14 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Konto usunięte
|
frytki śmierdzące odchodami też kiedyś niestety kupiłam, ale nie w Biedronce. to były jakieś Aviko, czy inne, całkiem drogie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Konto usunięte
|
poleciałam wieczorem do B. i kupiłam trochę standardowych produktów, poza tym:
*książkę z przepisami na śledzie (dla Babci) *pokrowiec na ubrania do szafy (nie dla mnie, więc nie mogę stwierdzić jak się sprawdza) *3 metalowe 'podpórki' do roślin do ogrodu- motyw konewki, kolibra i motyla. *pizzę Americana pepperoni |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Raczkowanie
|
zdarzyło mi się kupić w zwykłym spożywczaku jogurt z pleśnią, odniosłam Pani wtedy wyjaśniła, że musiało być uszkodzone opakowanie. wystarczy malutka dziurka, dostęp powietrza i pleśń gotowa.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Rozeznanie
|
Nie tylko w Twojej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Konto usunięte
|
ja też zaobserwowałam szybsze roztapianie tych rożków, możliwe, że coś jest na rzeczy.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Noo zgadzam się, z tymi rożkami jest coś nie tak. Ja ostatnio kupiłam, rożek był poza lodówką jakieś 3 minuty a już się cały roztapiał... Zresztą smakiem też nie powalał.. Za to lubię lody Bruno (6 za niecałe 3 zł) o smaku truskawkowym w czekoladzie
![]()
![]() |
#415 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny,a czy może któraś z Was ma tą półkę taką osłoniętą?? taka jak na buty:P
Widziałam ją dzisiaij w mojej B. i zastanwiam się nad jej kupnem wytrzymała jest? wytrzyma sporo par butów??
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przy okazji inne moje typy i antytypy: -orzeszki- nieszczęsne orzeszki są tak dobre, że muszę je omijać szerokim łukiem dla dobra mojej figury, niestety odkąd skosztowała ich moja córka już ich omijać nie mogę.. -kaszki mleczny start-masakra-niesmaczny zapychacz, chyba dla dzieci za karę -bagietki z masłem czosnkowym-też z serii towarów do omijania tak są pyszne -czekoladki z ryżem-pycha, czyli do omijania -sok warzywny-znakomity, na szczęście nie do omijania ![]() -płatki pszenno ryżowe z owocami egz. stale goszczą na moim stole -lody, jedyna słodycz na którą obecnie sobie pozwalam nie zachwyciły mnie żadne, w lidlu są sto razy lepsze -herbaty-tanie i całkiem przyzwoite, grzańce i zielone nawet dobre chociaż smakoszem herbat nie jestem. przy okazji: możecie polecić jakąć wypróbowaną kawę? czytałam już o mrożonej ale nie doczytałam o tej zwykłej -karma kocia-średnia, tak podpowiada mi kicia ![]() -płyn do higieny intymnej, przyzwyczaiłam się do rumiankowego ale zmienili opakowania i zupełnie mi nie pasują do łazienki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Przyczajenie
|
Hej, hej Dziewczyny!
![]() Czytam to forum od dawna, uwielbiam robic zakupy w biedro, wiec i ja podziele sie z Wami moimi typami ![]() Polecam: Prazonki "Snaker" - moj Tż je wprost uwielbia Makaron spaghetti "Vitalia" - niska cena, a naprawde dobry Pasty kanapkowe - najbardziej tunczykowa, ale surimi tez ok Parowki "Wyborne" - aaaa kocham! Serki wiejskie Platki "Just Fit" w polewie jogurtowej - moim zdaniem duuuuzo lepsze niz markowe Fitness... Cappucino Sosy aspiro Czekolada z orzechami "Magnetic" Lody "Arietta" - fantastico ;-) Pierogi ruskie Takie ciasto piaskowe... zapomnialam nazwy niestety :-/ Nowe Danio z kawalkami czekolady - trudno jest je dostac w innych sklepach, a w Biedronce jest ![]() Kurcze, tyle tego... Jak sobie cos jeszcze przypomne, to napisze Pzdr |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że to nie wina zamrażarek ale rożków. Mają dziwnie płynną konsystencję. Kiedś kupiłam i zjadłam od razu po przekroczeniu progu sklepu i byly rozciapane a w konsekwencji zero przyjemności z jedzenia. Nigdy więcej rożków z B. Moim faworytem są i będą rożki czekoladowe z lidla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Wtajemniczenie
|
Mówicie mi o rybach z ikrą, a ja to uwielbiałam
![]() ![]() Hmm, moze ta ikra jest tylko w rybkach z pomidorami? a tych nie lubie. |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Raczkowanie
|
Z past kanapkowych moim typem jest jajeczna i łososiowa- jak się dorwę, to nawet nie wiem kiedy znika pół chleba
![]() Mogę jeszcze polecic mrożone owoce- cena w okolicach 3zł, jest tam 8 owocow i są naprawdę dobre- dałam do kaszy manny i naprawdę świetnie się komponują. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.