|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Cytat:
![]() a ten sluz to ja tez mam...takie uroki..musi byc mokro i tyle..lepiej zeby tak bylo niz za sucho ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3422 |
Rozeznanie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Ray no widzisz poszukam i ja na allegro moze rzeczywiscie kupie 2 funkcyjny, musze jeszcze pogadać z mamusiami z doświadczeniem jak to u nich było....
NIKa pierścionek bardzo ładny, az zachcialo mi sie kupic sobie cos nowego ![]() Gabisun u mnie w otoczeniu też nie ma Kingi, nawet jednej ![]() Aneczka 1984 a moze mama się nie wtrąca bo Wy jej o niczym nie informujecie??? dlatego moze stwierdzila ze skoro nie mówicie to niechcecie zeby sie wtrącała ![]() Ja pierwsze co robie to lece ze wszystkimi newsami do swojej mamy ![]() Napewno się pogodzicie a cudzego dziecka w domu współczuję, jeszcze jak Twojego Dominika zaczepia to bym go do pokoju nie wpuszczała niech sobie siedzi z babcia ![]() Ja dzisiaj idę na obiad do babci bo to Zofia i imieninki wyprawia, niestety idę bez TZ bo on w szkole;( a później idziemy do teścia na kolację bo też imieniny (Sławomir) tam to bardzo mi sie nie chce isc... ale mus to mus, przezyje moze jakos ![]()
#3423 |
BAN stały
|
Cześć Dziewuszki
![]() Podaję linka do kobietki od moich zakupów: http://allegro.pl/show_user_auctions...id=4361122&p=1 Śliniaczków nie ma wystawionych, wielu rzeczy nie ma wystawionych ![]() Tu są te ręczniczki: http://allegro.pl/item1036606954_duz...oznan_hit.html Chcę jeszcze kilka rzeczy od niej, np. niebieską wanienkę (miała tylko różową na miejscu). Ma masę kosmetyków itd, ale wszystkiego nie wystawia- bo jak stwierdziła- nie ma kiedy przy Małej ![]() A pierścionek to ten przywieziony znad morza- imieninowy. Srebrny, a boczki ma złocone. Mpiczku ja też fioletowe dziewcze jestem ![]() Wlecę do Was później, mam dzisiaj mega nerwy. Starowina mnie wczoraj wkuła, cała sie trzęsłam i mam focha na Niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Raczkowanie
|
Oj kochana to rzeczywiście nie ciekawa sytauacja, ale tłumacz to sobie tym, że będziesz z ukochanym. Dla miłości czasem trzeba pocierpiec
![]() Musi być dobrze!! też staram sie tak to sobie tłumaczyc ![]() aaneczka1984 to tez masz przekichane skoro jeszcze zaczepia Twojego synka ![]() ja tez sie obawiam ze jeszcze do tego wszystkiego beda mi wciskac zebym odbierała ja z przedszkola i siedziala z nia w domu skoro jestem na miejscu (wtedy bym z nia spedzala prawie caly dzien ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() musze mojego tż odpowiednio nastawić zeby mi pomogl im wybic to sobie z glowy! jakby tego bylo malo to bedziemy wynajmowac mieszkanie w ktorym ta siostra caly czas mieszkala i po prostu musiala miec wspołlokatora bo nie bylo jej juz stac zeby miec na zycie dla ich 3ki i jeszcze oplacac mieszkanie i przez to czuje sie jakbysmy sie do niej wprowadzali bo to ona wyznacza nam co moze nam zwolnic itp nie dosc ze bedzie miala duzy pokoj a my taki sredni i mielismy miec jeszcze malutki zeby bylo po równo metrazowo to ona jeszcze sie krzywi ze potrzebuje miejsca w tym malutkim na biurko dla starszej córki do odrabiana lekcji bo w duzym bedzie jej przeszkadzac kiedy jej rozpuszczona siostra bedzie bajki ogladac! ![]() ![]() sorki ze sie tak rozpisalam ale az mnie nosi! ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- na samej górze miał być cytat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3426 | ||||||||
Zadomowienie
|
Dziewczyny ale tempo pisania
![]() ![]() Gratuluje wszystkich udanych wizyt, synusiów, córeczek. Wklejone zdjęcia super, czekamy na więcej. Ja też nadal nie wiem czy chłopak czy dziewczynka, usg połówkowe za 1,5 tygodnia ciekawe czy się zechce ujawnić, bo w 18 tygodniu pępowina była między nogami. Cytat:
Na tej stronie są testy, ja patrzyłam głownie na ocenę bezpieczeństwa, po przejrzeniu cen na allegro, z fotelików ocenionych na 5 w rubryczce bezpieczeństwo stawiam na ten fotelik, cena najbardziej przystępna http://www.allegro.pl/item1026577272...zja_wejdz.html Albo zastanowię się nad zakupem wózka X-lander XA 2 w 1 i dokupię używany fotelik Maxi Cosi Cabriofix z bazą. Ale nawet używane foteliki kosztują do 500 zł, strasznie dużo. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Witamy, sytuację masz, rzeczywiście nieciekawą. Ale może za kilka miesięcy się coś poprawi? Może TŻ znajdzie lepszą pracę i będzie mogli pójść na samodzielną stancję? Dowiadywaliście się o ceny wynajmu małych kawalerek? Cytat:
Ja chcę na początek kupić zestaw startowy TT. Robiłaś zakupy u użytkownika baby-store, a ja ostatnie ciuszki kupowałam u baby-store1. Ciekawe czy to CI sami właściciele? Cytat:
Tak słyszałam i czytałam i ja odstawiłam wszystkie antycellulity i ujędrniacze ![]() Ale może wypowiedzą się specjalistki. Cytat:
U mnie jutro zaczyna się 21 tydzień a ja nadal nie czuje dobrze mojego dzieciątka. Tylko jakieś lekkie smyrania i łaskotki. Kiedy da mi jakiegoś kopa ![]() ![]() Któraś z dziewczyn pisała, że wstała przeziębiona, ja już 10 dni walczę z przeziębieniem a kaszel trwa nadal. CZy takie kaszlenie nie szkodzi maleństwu?? polecam herbatę z miodem i cytryna i syrop Prenatal dla kobiet w ciąży (sok malinowy i porzeczkowy plus czosnek)
![]() |
#3427 |
Zadomowienie
|
to sie nie ma z czego smiac
![]() ![]()
#3428 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nigdy o nic nie pyta i z nikim nie rozmawia na prywatne tematy... No chyba że wraz z sąsiadką córce d..e obsmarowuje....bo z obcymi to potrafi rozmawiać... ![]() ![]()
![]() |
#3429 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ile warzycie i w jakim jesteście tyg ciąży?? ja zaczynam 17tc a waże 57 kg zdaje mi się że mało a przed ciążą tyle ważyłam 57kg,brzusio mi rośnie a waga się nie podnosi nie wiem czy to dobrze czy źle!?
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 |
Wtajemniczenie
|
malwina1204 to się ciesz moja droga
![]() ![]() jeśli chodzi o mnie to w 23 tc mam 6 kg na plusie
#3431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() malwina1204 ja waże 68 kg jestem w 20 tyg. duzo nie przytylam zawsze mialam wiekszy brzuch teraz troszke urusł ale wygladam raczej jakbym sie najadla bardzo hehe zazdroszcze dziewczynom ktore juz maja wielkie brzuszki ![]() ania13.03mi sie podoba Lilianna a co myślicie o imieniu Patrycja? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jakz dzieckiem jest ok to tylko sie cieszyc ;D
![]() ![]() |
![]() |
#3433 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
Ja mam na plusie 2kg (no może teraz 3) w 27tc ![]() Wyczytałam, że w 3 trymestrze sie tyje mniej niż w 2... ale to chyba indywidualna sprawa każdej kobiety? Byłam ostatnio w pracy i wszyscy sie dziwili, gdzie mój brzuch ![]() Ale siora mnie pociesza, że jej tak mocno na koniec 7 mc-a wyskoczył, a w 9 sie potroił ;D |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3434 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nikuś pierścionek śliczny ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3435 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja na poczatku ciazy prawie wogole apetytu nie mialam, a teraz z kazdym dniem wzrasta ![]() Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-05-15 o 14:59 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3436 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie na plusie mysle, ze juz s 6kg bedzie spokojnie. Troche dolujace, z drugiej strony przynajmniej tyje rownomiernie i skora ma czas sie naciagnac ![]() ![]() Chyba pomysle o tym prentalau, bo powodz z nosa nie ustaje. Chociaz pase sie porzeczkami, miodkiem, cytrynami i goracym mlekiem (a fuj!) Pogoda u nas paskudna ![]() Nika fajna ta stronka na allegro z rzeczami dla bobasa, musze sie jej bardziej przyjrzec! ![]()
![]() |
#3437 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3438 |
Raczkowanie
|
Ray- cieszę się,że tak ładnie się rusza ta twoja dzidzia, że nawet tata poczuł. A tak się martwiłaś
![]() A o lataniu samolotem to i ja intensywnie myślę, ale chyba odpuszczę ten nieszczęsny Egipt, bo naczytałam się w necie z taką ciążą zagrożoną jak moja i raczej za duże ryzyko. To nie jest tego warte. Mam jeszcze w zapasie kuzynkę pod Berlinem , nad jeziorkiem ( podróż autem, ale i możliwość postoju kiedy się chce), a mąż pojedzie chyba z bratem , bo przecież mieli ciężki początek roku ( mama im zmarła), niech się relaksują przy piwku ![]() Witaj calabria, gratulacje dziewczynki ![]() aaneczka- To pewnie była jej reakcja obronna, a twój "atak". Połowa ludzi tak reaguje. Z pewnością nie świadczyła o braku zainteresowania ciążą. Jak opadną emocje, to zobaczysz,że inaczej będzie mówić. Nikap- pewnie candida albicans ![]() ![]() ![]()
#3439 |
Raczkowanie
|
mi gin ostatnio powiedziala ze 1,5 kg na miesiąc to jest oki bo juz sie martwilam ze prawie nic nie przybieram!a tak bardzo chce juz duzy brzuszek
![]() strasznie boje sie porodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3440 |
Przyczajenie
|
Witam,
jestem studentką Wydziału Psychologii UW i chciałam zwrócić się z serdeczną prośbą do wszystkich Pań spodziewających się dziecka o wypełnienie ankiety do mojej pracy magisterskiej. Ankieta dotyczy myśli i uczuć, jakie towarzyszą kobietom w ciąży, jest niedługa i, mam nadzieję, przyjemna ![]() Przyszłe mamy, które chciałyby mi pomóc, bardzo proszę o kontakt pod adresem magisterska@interia.eu - prześlę wówczas ankietę. Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość za wtrącenie się do wątku. I oczywiście zapraszam do kontaktu, każde zgłoszenie jest dla mnie nieocenioną pomocą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3441 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3442 | |
Raczkowanie
|
ostatnio natknęłam się na kilka opinii,że najlepsze koła to piankowe...bo niby,że te pompowane pękają.co sądzicie?
---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
![]()
RADUŚ JUŻ Z NAMI!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/qq87i09k53acoskv.png PROSZĘ ZOBACZ I PODPISZ SIĘ http://uniteddogs.com/stopkillingdogs |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3443 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3444 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
RADUŚ JUŻ Z NAMI!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/qq87i09k53acoskv.png PROSZĘ ZOBACZ I PODPISZ SIĘ http://uniteddogs.com/stopkillingdogs |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3445 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
Zuziczka obadaj ![]() Kurde mój mężuś pojechał na mecz, a ja nie i już ryczę ;( nie będę pierwszy raz od lat na tak ważnym meczu, ale świętować na Stary potem do nich jadę ;D Hej Kolejorz ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
Kurde, no ja łapię czasem dziwactwa ![]() Ale mam nadzieję, że przejdzie. Mam tantum rosa w razie co, chyba sie przemyję, choć dzisiaj juz ok ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3446 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko jak ja Was nadrobie po tyg. nie czytania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3447 |
Raczkowanie
|
. Szymonek, Dawidek, i Oleńka http://www.suwaczki.com/tickers/n59yhdgemrlojvrp.png Edytowane przez szokoladka74 Czas edycji: 2010-05-15 o 16:22 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja wrocilam do domu dopiero z zakupow, spaceru i corka jeszcze meza na rower wyciagnela hehe biedak ledwo zyje ![]() ogladalam wozki przy okazji,, i spodobal nam sie wozek maxi-cosi bo sie sklada na plasko wrecz ale cholera drogi 2400 ![]() ![]() ![]() ja w 20 tyg waze 61 kg ale ja jestem niska dosc wiec to inna proporcja przytylam 2 kg jedynie z tym ze wczesniej utylam pare bo standardowo zawsze wazylam 56 kg ![]()
#3449 |
BAN stały
|
Mistrz Mistrz KOLEJORZ
![]() Dziewczyny gnam na Stary Rynek świętować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3450 |
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() nareszcie mam neta w domu więc będę częściej zaglądać ![]() heh...tak czekam aż moja dzidzia zacznie się ruszać, ale w dupeczce mnie chyba ma ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.