|
|
#3871 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Życie bez miłości :(
Naomi21 błagam Cię, napisz co się stało, że już nie ma szans żebyś była z Twoim ex.
nie wiem dlaczego, ale czuję, że może to być historia podobna do mojej
|
#3872 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
Phi, młode?
Fille - napiszę Ci jutro wiadomość prywatną, dziś już nie mam czasu
|
#3874 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 29 , więc już powinnam zakładać rodzinę i rodzić dzieci:P Większość moich znajomych się już ustatkowała. Dlatego trochę mnie "irytują" narzekania dwudziestoparolatek :P Pogodzić się z samotnością to ja mogę, a Wy jeszcze macie mnóstwo czasu i szansę na miłość:P To ja mam mniejsze szanse
Nie narzekać mi tu proszę
|
#3875 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kluska, a bylas kiedykolwiek w jakims związku?? wiecie co, dzis bylisbysmy ze sobą rok (
Rozważ, jak trudno jest zmienić siebie, to zrozumiesz, jak znikome masz szanse zmienić innych Edytowane przez teleskop86 Czas edycji: 2010-05-10 o 17:52 |
|
|
|
|
#3876 |
|
Zadomowienie
|
Naomi21, to i mi napisz, co?
W końcu mamy bardzo podobna sytuację, a zbłaźniłam się kilka razy też przez tego swojego ""ideała"" Eh u mnie źle pod wieczór, jutro może napiszę dlaczego ;/ że też mnie takie głupoty małe wprawiają w doła... Edytowane przez misia_e Czas edycji: 2010-05-10 o 22:51 |
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
My też, prawie co do dnia
![]() Wysłałam Wam, dziewczyny, wiadomości z opisem mojej cudownej historii Byłoby super, gdybyście się zrewanżowały, zwłaszcza Ty, misia, bo nie wiem dokładnie co tam u Ciebie się działo
Książki 2021 (2020-125, 2019 - 67, 2018 - 87, 2017 - 108, 2016 - 56, 2015 - 54, 2014 - 42, 2013 - 66) Edytowane przez Naomi21 Czas edycji: 2010-05-11 o 12:46 |
|
|
|
#3878 |
|
Raczkowanie
|
Tak, byłam.
|
#3879 |
|
Rozeznanie
|
co tam u Was?? ja mam dzis mego doła
( plakać mi sie chce
|
#3880 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3881 |
|
Raczkowanie
|
U mnie bez zmian
|
#3882 |
|
Zadomowienie
|
Bez zmian, ale rozmyślam nad odezwaniem się do 'porazki mojego życia'
Wiem, że odmowa może boleć, ale ciągnie mnie po prostu
|
|
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
Nie narzekać nie narzekać...polki jesteśmy to ponarzekać trzeba..
29 lat to ja jakiś czas temu miałam a miłość mojego życia zakończyłam na sali rozwodowej dwa lata temu..ale każdy koniec znaczy też jakiś początek, no nie? i teraz już widzę prawie same plusy tej sytuacji..a na miłość przyjdzie czas. Tę prawdziwą oczywiście. Póki co do kochania służy córka i kicia.
|
|
|
|
#3884 |
|
Rozeznanie
|
bo doszłam do wniosku ze czy siedze w domu czy gdzieś wychodze to i tak poznanie kogos sensownego graniczy niemalże z cudem. ostatnio 3 dni imprezowalam <juwenalia
> i co... i nic
|
#3885 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kolega z pracy jest bardzo fajny, z wyglądu też mi się podoba i co? zajęty Jest dla mnie wielką zagadką, jak to możliwe, że tak się układa ;]
|
|
|
|
|
#3886 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
dawno tu nie pisałam, ale czytam Was regularnie. U mnie niestety tez bez zmian... cały czas, chociaz ostatnio moja samoocena wzrosła ![]() Kilku facetów się mną zainteresowało, jeden kolega powiedział mojej koleżance "w tajemnicy" o mnie miłe słowa i już mi się weselej na duszy zrobiło . Ale cóż z tego, skoro Ci "zainteresowani" w przeważającej częsci mają tylko jedno w głowie Czy już nie ma na swiecie wolnych i normalnych mezczyzn? Dlaczego nie mogę znaleźc fajnego faceta, który chciałby spędzic ze mna zycie a nie noc?
|
|
|
|
#3888 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3889 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chociaż jestem jeszcze młoda bardzo, ale smutne jest to, że jak mam czas wolny, to nawet nie mam go z kim spędzić, bo większość koleżanek moich albo ma swoje odrębne towarzystwo i głupio mi się tam 'wpychać' albo mają swoje drugie połówki i z nimi spędzają większość swojego czasu..
|
|
|
|
|
#3890 |
|
Rozeznanie
|
eeh muszę tu chyba wrócić, bo także znów złapałam doła, a pogoda jeszcze to spotęgowała. dowiedziałam się, że miłość mojego życia bardzo rozpaczała po rozstaniu ze mną, więc tym bardziej jest mi przykro, że w porę tego nie naprawiłam
|
#3891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą gdzieś wyczytałam teleskop Twoją wypowiedź, ja też 10 maja 2010 miałabym rok razem z ex..no ale nie mam. |
|
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się na sto procent. Facet też raczej nie zainteresuje się kobietą, która nie ma wlasnego życia, zainteresowań tylko wodzi za nim mydlanym wzrokiem..a do tego o czym z taką gadać..Najpierw trzeba by było zrobić porządek ze swoim życiem, dobrze się poczuć samej aby moc być szczęśliwą przy kimś. Inaczej kobieta jest takim bluszczem owiniętym wokół swego obiektu miłości i to po pewnym czasie zaczyna mu...ciążyć. Niestety..
|
|
|
|
#3893 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
( rok temu bylam taka szczęśliwa a teraz... dobra, marudze wiem, postanawiam poprawe
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miejmy nadzieję, że się zła passa wkrotce odwróci...
|
|
|
|
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3896 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
moge do was dolaczyc? jak bede miala czas, to opisze swoja sytuacje, ale powiem teraz tylko jedno. boje sie ze pomimo tego ze powodzenie u plci przeciwnej mam, to ze nigdy nie trafie na swojego, i ze jestem jednym z tych wyjatkow, ktorzy do konca zycia zostaja sami niewiem ja chyba jestem za bardzo wybredna. ten taki, ten taki. nikt mi nie odpowiada i moze to glupie, ale jakos czuje ze zostane stara panna. a intuicje mam bardzo dobra..
Edytowane przez monika192 Czas edycji: 2010-05-16 o 00:34 |
|
|
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a są naprawdę znaczące..stara panna -ten termin już na szczęście wychodzi z użycia więc nie martw się o dyskryminację. Najważniejsze jest to czy Tobie to przeszkadza. Można być singlem szczęśliwym. Ale chodzi Ci o małżeństwo(skoro piszesz o staropanieństwie) czy generalnie o znalezienie kiedyś tej swojej połówki?? Ja to jestem panna z odzysku więc juz trochę inaczej patrzę na związki..
|
|
|
|
|
#3898 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jak Cię ciągnie, to zrób to
Cytat:
Mi się czasem wydaje, że wyczerpałam swoją partię nieszczęść, a później się okazuje, że wtedy i tak nie było źle![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam dokładnie tak samo. Wszyscy mi mówią, że ja to na pewno nie będę sama, bo takie osoby same nie zostają Ostatnio mój kolega podsumował to tak, że w końcu zapomnę o marzeniach o moim ex, bo będę już w stosownym wieku i wezmę pierwszego lepszego, chociaż wcześniej odrzucałam tylu fajniejszych facetów. Smutne, ale chyba faktycznie w życiu i łączeniu się w pary chodzi tylko o właściwy czas i miejsce. Szkoda, że to nie był wałściwy czas dla mnie i exa
|
|
#3899 |
|
Raczkowanie
|
wy chociaż miałyście tych swoich 'ex' , a ja nawet nigdy nie byłam z kimś razem
(podstawówki i gimnazjum nie liczę, bo to dziecinada) w liceum też zero...myślałam, że idąc na studia coś się zmieni, ale jak może się zmienić mając w grupie 2 chłopaków, z czego jeden jest odludkiem, a drugiego traktuje tylko jako dobrego kolegę...:P
Pielęgnacja włosów Fitness I’ve loved and I’ve lost . Edytowane przez KamilaEwa Czas edycji: 2010-05-16 o 11:28 |
|
|
|
#3900 |
|
Zadomowienie
|
U mnie nadale też cicho, ale staram się już jakoś tym nie przejmować... wkońcu jestem już sama prawie 3 lata... ( w których różne rzeczy się działy w moim życiu, ale nic stałego...) i nawet jeśli mam być sama, to chce być choć trochę szczęsliwa... mam nadzieje, że jakoś się to ułoży... poczekam, przetrwam to co przyniesie mi los...
Od 3 tygodni z nikim się już się nie umawiam ![]() mam dość randek, spotkań, facetów... mam dość wiecznego upodobania się do ich wizji idealnej dziewczyny, będe sobą i mam gdzieś kto jak mnie ocenia! nie mam ochoty się zmieniać.... i już
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.

Ja już się pogodziłam ze swoim losem.
Nie narzekać mi tu proszę
(

Chociaż jestem jeszcze młoda bardzo, ale smutne jest to, że jak mam czas wolny, to nawet nie mam go z kim spędzić, bo większość koleżanek moich albo ma swoje odrębne towarzystwo i głupio mi się tam 'wpychać'
albo mają swoje drugie połówki i z nimi spędzają większość swojego czasu..