|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
Rozeznanie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Może napiszę inaczej. Czy uważacie, że jeśli jakaś znajoma zwraca się do Waszego TŻ-a "misiu", to jest to nieodpowiednie?
Edytowane przez kocim Czas edycji: 2010-05-16 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem dziewczyny...
Z jednej strony mi smutno, z drugiej mam żal. Jeszcze potem jak już tam był dostałam sms-a od exa, czemu nazwałam go frajerem. Czyli mój TŻ mu to powiedział. Na dzień dzisiejszy nie chce gadać ani z jednym, ani z drugim.
![]() |
#1474 | ||
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/1587738/Pierw...szlych-tesciow
Wasi rodzice by znieśli? ![]() On do tej pory tam siedzi, a wczoraj było , że rano wraca, bo chce pogadać. Nie chce na razie z nim gadać. Nie wiem czemu akurat tam pojechał a nie do brata ciotecznego, miał po drodze. Nie wierze już ani jednemu ani drugiemu.
![]() |
#1476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba w wątku "Sygnały ostrzegawcze w związku" na pierwszym miejscu było stwierdzenie, że nie ma tak, że jest dziewczyna i "przyjaciółka", bo kiedyś mogą się zamienić rolami. A co za tym idzie, ja osobiście, nie życzę sobie by ktoś się tak zwracał do mojego faceta, no chyba że babcia. ![]() Niestety misie już przerabiałam na Sylwestrze, a koleżanki ze studiów mają zwyczaj zwracać się do mojego TŻta zdrobniale. Tak, jak nawet ja tego nie robię. Kiedyś im chyba w końcu zwrócę uwagę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
Nie wierze, że nie będzie kiedyś żałował, że to zrobił.
Teraz jest `fajnie` ale potem mając 60 lat wyjść do sklepu to ![]()
![]() |
#1479 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale nie masz co sobie nimi dłużej głowy zawracać ![]() Wygląda tragicznie. Nie wiem co ludziom do głowy przychodzi. Nawet jakby mi zapłacili to nie zrobilabym sobie czegoś takiego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Wtajemniczenie
|
Coca Twój tż faktycznie nie fajnie się zachował..dziwią mnie jego dobre relacje z ex, skoro najpierw się pobili, co się stało, że nagle są dobrymi kumplami
![]() ![]() Uważam, że dobrze robisz nie odzywając się do niego..tylko ciekawe kiedy on zrozumie swój błąd ![]() Planujesz się do niego odezwać pierwsza ? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1482 |
BAN stały
|
A ja Wam powiem, że miałam podobną sytuacje do Koki. Byłam z facetem, krótko i jakoś nie zaiskrzyło. Był to dobry kumpel mojego obecnego TŻta. Później zaczęłam być z TŻ i mój były nagle zapałał do mnie wielką miłością, chciał mnie odbić TŻtowi, chciał się ze mną spotykać, już obmyślił jak to zrobić żebyśmy już razem nie byli. Ja o wszystkim powiedziałam swojemu TŻtowi. TŻ z nim pogadał, tamten nie reagował. Mój TŻ go znienawidził, już nie byli dobrymi kumplami, a znali się od podstawówki. Później wiadomo, minęło trochę czasu, rozmawiają ze sobą itp. ale mój TŻ ma nadal żal do niego, nie lubi wychodzić z ekipą kiedy on też tam jest. Stara się go unikać.
Także trochę dziwi mnie zachowanie TŻta Koki. Ale myślę, że to kwestia dogadania. |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coca, ja tez nie bardzo rozumiem o co sie wkurzasz... Piszesz, ze o to, ze TZ gadal o Tobie z ex - wydaje mi sie, ze to nie jest wlasciwy powod Twojej zlosci. A ta impreza? Ehh sadze, ze to bylo po zlosci. Pogodzicie sie na pewno, bo moim zdaniem nie ma tu zadnego powodu do zlosci. Poza tym zauwazylam, ze juz ktorys raz z kolei szastasz slowem "rozstanie"... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2010-05-16 o 10:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
W tym momencie nie jesteśmy ani razem, ani osobno.
Ja nie powiedziałam , że to koniec, on też nie. U mnie sprawa jest prosta, albo jestesmy razem, albo nie. Możemy do siebie wrócić , ale nie bede robiła separacji czy czegoś w tym stylu, a na chwile obecną nie wiem co powinnam zrobić. Dziewczyny, to tak na prawdę nie poszło o ex, tylko o to , że TŻ mną szarpnął . Moje wkurzenie o ex wyszło potem, jak już tam był. Nie wiem czy powinnam być z kimś po kim mam czerwone ślady na rękach. To dlatego zaczełam zastanawiać się nad tym związkiem. A to już chyba powód? Czy nie? Nie wiem.. Lata świetlne temu w jednej z części pisałam , ze szarpnął mną przy przejściu czy coś , wtedy powiedziały mi dziewczyny, ze jeżeli to się powtórzy powinnam go zostawić. Ja to dobrze zapamietałam, stąd taka sytuacja. ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- To ,,rozstaliśmy się" to troche wyolbrzymione przez emocje. On wyszedł, bo przyszli do moich rodziców znajomi z dziećmi w moim wieku i wypadało zebym się nimi zajeła. Nie padło słowo ,,KONIEC" ,ale on zaczął mi pisać takie wiadomości jakbyśmy się rozstali, stąd taka wiadomość do Was.
![]() |
#1485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do eksa- zarówno ty jak i twoj TZ wasze prywatne sprawy powinniscie zatrzymywac dla siebie. Przyjaźń to przyjaźń, zwiazek to zwiazek- pewnych 'spraw' nie wynosi sie na zewnatrz. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz Sweet, dla mnie też to jest nie do pomyślenia. Gdyby przyszła tu inna dziewczyna i to napisała powiedziałabym jej pewnie , że jest młoda i piękna i znajdzie lepszego, bo na to nie powinna sobie pozwalać. A tu w gre wchodzą emocje, ludzie na których się zawiodłam. Nie wiem co powinnam zrobić właśnie dlatego , że nie wiem czy umiałabym żyć normalnie myśląc , że kiedyś mnie szarpnął. To był drugi raz, kiedyś, dawno temu pokłóciliśmy się, ja chciałam odejść, a on złapał mnie za mocno za rękę. Wtedy powiedziałam, że jeżeli to się powtórzy to odejdę. Liczyłam , że się nie powtórzy.
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ja wczoraj sobie spalam pierwszy raz ta doslownie z TZem i normalnie cudowne uczucie ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Coca ja mysle ze on nie specjalnie cie szarpnął tylko póbował Cię zatrzymac. spokojnie.... szkoda niszczyc czegos pieknego przez nieporozumienie.
#1488 |
Zakorzenienie
|
Kupił mi róże ostatnio.
Głupia zaczeła więdnąć przez noc. Pamiętam taki ładny cytat: ,,On dał Jej 6 Róż.. Jedna z nich była sztuczna.. Powiedział, że kiedy ostatnia róża zwiędnie - przestanie Ją kochać.." ![]()
![]() |
#1489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niedawno wstałam. ![]() Pogoda jak zwykle piękna ... już mi brakuje tego słońca. Może dziś zobaczę się w końcu z Tż.. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dajcie sobie troszke czasu i pogadajcie na spokojnie jak opadną emocje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba trochę tak jest, że naczytałam się na samym wizażu mnóstwa rzeczy na temat ,,misiaczkowania" potem komentarzy ,,wyślij kartkę z OIOM-u" . Nie uderzyłby mnie, to wiem. Nie boję się go, mogę mu włazić na głowę. To nie chodzi o sam strach tylko to na ile wlaściwie powinno się pozwalać facetowi w takich sytuacjach? Gdzie jest granica? Wiem , że każdy ma swoją i tu mi nikt nie powie, ale ja w tej sytuacji nie mam pewności co do moich granic. Chciałabym umieć nie zwrócić na to uwagi, ale ze względu na to co widziałam w życiu wyczulona jestem na sprawy agresji, kłamstw, a On zachwiał swoją czystością w tych sprawach.
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przemysl wszystko na spokojnie. A najlepiej z nim porozmawiaj. ![]() eh.. a u mnie dzisiaj leje. Mialam jechac z kolezanka na rowery, a moj nie moj no wiecie o kogo chodzi mial isc na mecz. Oby dwoje wyladowalismy w domu. Mialam kumplowi wytlumaczyc matme, ale nie wiadomo bo to zalezy od tego mojego nie mojego. (nazwe go chyba "x" no i bedziecie wiedzialy o kogo chodzi) Bo jesli spotkamy sie z X to kumpel przyjdzie.. a tak to kumpel do mnie do domu nie zawita ![]() dzisiaj z samego rana to X dzwonil on pierwszy napisal. Ciagle tekst 'dzisiaj zamulam w domu' 'bede sie nudzil' 'caly dzien sama' itd.. takie na okolo a zadna ze stron nie chciala nic powiedziec ![]() no nic. potem przestalam sie nagle odzywac bo bylam w kosciele... puscil cynka bo ? powiedzial ze dlatego ze sie nie odzywalam. eh... musze telefon moj odzyskac czyli tak czy siak musimy sie spotkac. Nie pocalujemy sie tak szybko. Mam nadzieje. ![]() kocham was totalnie ![]() Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2010-05-16 o 11:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1494 | |||||
Zakorzenienie
|
u mnie tylko wanna była zafajtana.. ale tŻ nic nie zauważył, żebym miała gładsze nogi i pupę..
![]() Cytat:
![]() dla mnie to zło ![]() Cytat:
![]() zakupy.. zazdroszczę.. nie mam kasy.. mam 30zl na puder i koniec , jestem spłukana ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jedynie rozmowa może wam pomóc. ja przez takie coś związku na pewno bym nie przekreśliła. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zadomowienie
|
Coca
jak Cię szarpnął to po prostu chciał Cię zatrzymać, żebyś nie wstawała. Oni czasem nie zdają sobie sprawy z tego, jak są silni. Nigdy Ci się nie zdarzyło, że chciał Cię przytulić a poczułaś jakby prawie połamał Ci żebra? pogodzicie się, tylko szkoda że pojechał...
#1496 |
Zakorzenienie
|
Coca może nie chciał Cię szarpnąć, chwycił mocniej, faceci nie zawsze zdają sobie sprawę, że mają tyle siły, jak np. mój mnie kiedyś w ferworze jego gilgotania chwycił za nadgarstek to myślałam, że mi go złamał
![]() ![]() sweet czemu milczysz? ![]()
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam
![]() Napisał mi sms-a ,,Wiem o tym dobrze, że nie chcesz tego kończyć tylko Twoja duma teraz Ci każe. Więc proszę Cię, przemyśl to. Wszystko da się naprawić ![]() Powinnam odpisać?
![]() |
#1498 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do drugiego - też nie pasuję pasiaki do mnie ale trudno sa inne ładniejsze ![]() coca - po prostu czekaj jeśli nie chcesz odpisywać...
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Wtajemniczenie
|
Coca ładnie napisał
![]() Nie odpisuj tylko czekaj aż się pojawi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.