|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
No własnie nie możemy,bo ludzie z poza kraju nie moga oglądać filmików na vod jest dla nich zablokowane.
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
chcialam tylko powiedziec ze czekamy na cos przyjemnego z wielkim utesknieniem a to co dobre szybko mija, ja czekalam na slu i nie dociera do mnie jeszcze to ze jestem juz mezatka, a teraz tez czekamy na urlop, bardzo czekamy bo nie bylismy w podrozy poslubnej i jestesmy zmeczeni remontem
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No co za mendy na tym vod ![]() Masz ślubnego demota na pocieszkę: http://demotywatory.pl/1589051/Jesli-oni-sie-tak-smieja |
|
|
|
|
#3514 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Może się ci się tak śni,bo skrycie marzysz o trójkąciku. Oczywiście żartuje. ![]() Co do kuzynki,no racja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co demota to
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-16 o 14:04 |
|||
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam do łóżeczka
|
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ide obiadek nakładac
|
#3517 |
|
BAN stały
|
Dzisiaj się do tego zastosowałam
![]() http://demotywatory.pl/1555723/Nie-t...su-na-*******y
|
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wpadłam tylko na chwilę... bo się uczę, więc najlepiej wyłączyć wizaż , bo inaczej będę tu co chwila zaglądać.Patrzę na suwaczek i zmykam ![]() .
|
|
|
|
#3519 |
|
BAN stały
|
No to narazie
Miłego leżakowania ![]() Smacznego ![]() Ja sobie troszke posiedze na forum,bo tż ogląda F1 . ![]() Jestem,ale na chwilke. Jakie tu pustki. Kumpela mnie wyciągneła na mini zakupy. Tż pojechał oddać dekoder i załatwi jakieś filmy,bo wczoraj wszystkie jakie mamy na kompie oglądneliśmy.
|
|
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nauczyli nas wszystkiego po trochu, więc umiemy wszystko i nic ;P Ale na weselu jako pierwszy taniec będzie walc angielski Lazurowy do tego zestawu będzie cudowny ! ![]() Też właśnie skończyliśmy remont, właśnie tż kończy skręcać mebelki ściany mam w kolorze capuccino (chociaż moim zdaniem bardziej to jakiś orzech włoski) i paseczek w kolorze ecru na którym będą dwa piękne tulipany i mebelki - dąb cattebury (ogólnie ciemny brąz nad dodatkami sie zastanawiam i zastanawiam i myślę ze najlepszy będzie jakiś ładny, żywy odcien zielonego, jak myślicie? ![]() Uwielbiam patrzeć na nasz nowy pokoik, chociaż jeszcze jest niewykończony, ale lepsze to niż ta plucha za oknem ;P Do ślubu coraz bliżej a ja dalej myśle nad dodatkami. I nigdzie nie umiem dostać bielizny takiej jaką potrzebuje Uciekam, miłego niedzielnego wieczorku kochane! |
|
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
co tu tak pusciutko i cichutko??
|
#3522 |
|
Zadomowienie
|
Spokój tu bo wszystkie Pm-ki ostro i namiętnie całuja się z Tż-cikami albo mają randki tylko ja samotna tu przesiaduje
|
#3523 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() padam na pyszczek.. wczoraj mielismy polter, tak zrobliśmy tydzien przed, poszłam spać o 2:30, dzisiaj przez 4 godziny razem z TŻtem ustalalismy kto koło kogo ma siedziec, cięzka sprawa.. wałaśnie jestem na końcówce robienia winetek.. niestety 16 winetek będzie na innym papierze, tem sam kolor ale inaczej wytłoczony, bozabrakło mi 2 kartki a takiego samego nie dostaliśmy, będę jeszcze jutro szukać ![]() dzisiaj nam 2 osoby odmówiły, jedna ma się zastanowić do jyutra i do jutra do 10 musimy podać ostateczną listę gości
|
|
|
|
#3524 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to teraz już zostało kilka dni i będziesz żonka![]() ![]() fajnie ci moje kochanie wyjechało wraca dopiero 29 czerwca a mi jest bardzo źle tęsknię za nim i chciałabym się do niego przytulić i zasnąć...
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My dzisiaj jesteśmy wymęczeni, bo wczoraj byliśmy na imprezie firmowej TZta i wrociliśmy o 3 rano, a potem jeszcze przez godzinę mój TZ grzebał przy routerze bo net nie działał a moja mama od rana chciała mieć internet Dzisiaj rozdaliśmy jedno zaproszenie - świadkowi ![]() Musimy ruszyć z rozdawaniem bo już coraz mniej czasu
|
|
|
|
|
#3526 |
|
Konto usunięte
|
A ja w padlam z zapytaniem. Jaki dobry podkład polecacie, żeby ładnie wygladał na zdjęciach? Chciałam się na plener sama umalować i myślę, żeby kupić jakis lepsiejszy tylko jaki?
|
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
Caprica sliczny brzuszek
Spoźnione, ale szczere zyczenia dla wczorajszych panien młodych Wczoraj cały dzien poza domem, najpierw kupiłam buty slubne , poleciałam na zajecia a po nich wieczorem odebrałam zaproszenia. |
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! jak tam po weekendzie?
Ja miałam w sob. egzamin. Poszedł średnio, po raz kolejny przekonałam się, że uczciwością nic się nie zyska, a najlepiej wychodzą ci którzy kombinują, ściągają itp. ![]() Po egzaminie żeby się odstresować poszłam kupić sobie sukienkę na poprawiny Wkleję Wam zdjęcie, ale nie oddaje ono jej uroku. Jest zwiewna, leciutka, na wierzchu taki cieniutki materiał a pod spodem 2 warstwy takiej grubszej satyny, pięknie wiewa przy chodzeniu i przy tańcu. A góra jest trochę usztywniona, czego nie widać a kolor- piękny turkus, w połączeniu z moją ciemną karnacją wygląda super. Jakoś chciałam zawsze jasną, ale ta mi sie spodobała ![]() caprica, jaki masz cudowny brzuszek! jaka szczuplutka jesteś a on taki zgrabny i gładziutki! Mika, prześliczne te świeczniki! Nie mogę się już doczekać relacji sobotnich PMek!
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-05-16 o 23:34 |
|
|
|
#3529 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewuszki
Dziękuje za same dobre opinie na temat świeczników, super jesteście Na koniec tyg. dotarła moja podwiązka, pończochy i aksesoria do dekoracji auta, czekamy jeszcze na kieliszki
|
|
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnego dnia życzę wszystkim
|
#3531 |
|
Wtajemniczenie
|
hello
pogoda jak zwykle cudowna cyzli padana suwaku 12 dni ![]() w sumie wszystko sie powoli układa ![]() oby tylko sie poprawiło z pogodą, bo mierzi mnie wizja bolerka
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa!! czy to musi tak padać??? co to w ogóle za maj??? aż buty mi przemokły jak szłam do pracy i się suszą teraz....
Black żałuj że nie dotarłaś na disney party. Było mało 'disney' ale duuuużo 'party' coś mi się ostatnio imprez narobiło że hoho. a za zaproszenia nadal się nie wzięliśmy ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- aaa... no i wszystkiego naklepszego dla danaee i wody
|
|
|
|
#3533 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19356395]A ja w padlam z zapytaniem. Jaki dobry podkład polecacie, żeby ładnie wygladał na zdjęciach? Chciałam się na plener sama umalować i myślę, żeby kupić jakis lepsiejszy tylko jaki?[/QUOTE] Hmm moze dermablend vichy, dosyc mocno kryje, albo revlon color stay. Cytat:
Cytat:
Bardzo ladna sukienka, sliczny kolorek ![]() A ja sie zbieram zaraz do fryzjera pofarbowac wlosy ![]() PMki popatrzcie, nie wiem czy Mad nie wrzucala ale rozwalil mnie ten jeżyk http://demotywatory.pl/1547659/Kolce
|
|||
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3535 |
|
Zadomowienie
|
witam!zanim Was jako tako darobię
to zdam krótką relację z ostatnich dni:1) byłam na warsztatach terenowych w górach, przemokłam do suchej nitki i spałam na sianie ![]() 2) byłam u oklulisty i będę nosić okulary ![]() 3) byliśmy z TŻ mierzyć obrączki i wybraliśmy i dziś idziemy zamówić i wpłacić zaliczkę ![]()
|
|
#3536 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej
ja wlasnie powinnam byc na uczelni ale mi sie nie chcialo dupska za przeproszeniem ruszyc i spalam do 10 ![]() Cytat:
Cytat:
ładna sukienka, b. delikatna a kwiatki dodaja uroku ![]() dziekujemy pogoda okropna jest, nawet sie z domu nie chce wychodzic
|
|
#3537 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie po weekendzie
WSZYSTKIM ŚWIEŻO UPIECZONYM ŻONOM SKŁADAM NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA, SPEŁNIENIA MARZEŃ I SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH DNI Wczoraj wróciliśmy z TŻcikiem z wesela przyjaciół, właściwie wszystko się udało, tylko zespół mógł bardziej sie postarać, niestety nie zabawili gości należycie w związku z czym szybko zaczęli się wykruszać. Jako druhna ponoć dobrze się spisałam druga druhna okazała się przemsympatyczną osobą. Jedzenie było przepyszne (cieszymy się, bo ten sam catering będzie na naszym weselu) W kościele podczas przysięgi popłynęły mi łzy a młodym nawet głos nie zadrżał. Nogi mnie bolą, ale przynajmniej wiem, że byłam na weselu.Moje miasto jest zalewane przez rzekę, wkleję Wam fotki które zrobiłam z balkonu, jeszcze trochę i woda wyleje się na ulicę przy której mieszkamy.... A dodatkowo jeszcze fotka mojej fryzurki, pan fryzjer spisał się świetnie, upięcie trzymało się praktycznie w ogóle nienaruszone jeszcze wczoraj, a co najbardziej mnie cieszyło to to, że nie miałam kłopotu z rozczesaniem włosów, a mam przykre doświadczenia w tej dziedzinie. Aha i jedna fotka jeszcze- PMka z druhnami ![]() Niestety fotki się nie załączyły
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2010-05-17 o 10:54 |
|
|
|
#3538 |
|
Wtajemniczenie
|
heh dziewczyny
z tego wszystkie zapomniałam: WODA, DANA wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() mnie dobija pogoda.. pada niemiłosiernie
|
|
|
|
#3539 |
|
Zadomowienie
|
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA WSZYSTKIM 'ŻONKOM- ŚWIEŻYNKOM"!! SPEŁNIENIA MARZEŃ I MNÓSTWO MNÓSTWO SZCZĘŚCIA!!!
|
|
#3540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za obrączki i spanie na sianie ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

Masz w sumie racje jedziemy na ponad 2 tygodnie,to szybko zleci.No,alee potem wracamy tutaj i znow pojedziemy na "urlop" we wrześniu,na nasz ślub.
Także,nie jest tak źle dwa razy będziemy,jak nie 3 bo w Boże Narodzenia bratowa chce chrzić dziecko,a ja mam być chrzestą.
chcialam tylko powiedziec ze czekamy na cos przyjemnego z wielkim utesknieniem a to co dobre szybko mija, ja czekalam na slu i nie dociera do mnie jeszcze to ze jestem juz mezatka, a teraz tez czekamy na urlop, bardzo czekamy bo nie bylismy w podrozy poslubnej i jestesmy zmeczeni remontem
No ale później zobaczyłam TŻta i stwierdziłam, że pójdę go przeprosić, a ten koleś do mnie "I co? Jednak znów go kochasz?" 

Kumpela mnie wyciągneła na mini zakupy. 

to zdam krótką relację z ostatnich dni:

za obrączki i spanie na sianie