Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-16, 13:51   #3511
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Zawsze na vod możecie obejrzeć
No własnie nie możemy,bo ludzie z poza kraju nie moga oglądać filmików na vod jest dla nich zablokowane.

Cytat:
Za 15 dni powinnam mieć napisaną magisterkę, a tymczasem jestem w bladej , bo od tygodnia nic nie zrobiłam. Dziś raczej też nic nie zrobię, bo zaraz zamierzam się wpakować z powrotem do łóżka, bo jak tylko wylazłam na pół godzinki, to od razu większy kaszel mam, nie wiem czemu
OJ ty to się masz z tym zdrowiem,nie zdrowiem.Kuruj się dalej i zdrówka życze.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 13:52   #3512
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
meetko,dziękuje Póki co czekamy na ten urlop jak na zbawienie. Masz w sumie racje jedziemy na ponad 2 tygodnie,to szybko zleci.No,alee potem wracamy tutaj i znow pojedziemy na "urlop" we wrześniu,na nasz ślub. Także,nie jest tak źle dwa razy będziemy,jak nie 3 bo w Boże Narodzenia bratowa chce chrzić dziecko,a ja mam być chrzestą.
chcialam tylko powiedziec ze czekamy na cos przyjemnego z wielkim utesknieniem a to co dobre szybko mija, ja czekalam na slu i nie dociera do mnie jeszcze to ze jestem juz mezatka, a teraz tez czekamy na urlop, bardzo czekamy bo nie bylismy w podrozy poslubnej i jestesmy zmeczeni remontem
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 13:55   #3513
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
No własnie nie możemy,bo ludzie z poza kraju nie moga oglądać filmików na vod jest dla nich zablokowane.
OJ ty to się masz z tym zdrowiem,nie zdrowiem.Kuruj się dalej i zdrówka życze.
Dzięki

No co za mendy na tym vod
Masz ślubnego demota na pocieszkę:
http://demotywatory.pl/1589051/Jesli-oni-sie-tak-smieja
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 14:03   #3514
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Ach te Twoje sny... Ale ja Cię dziś przebiję Znów śniło mi się, że się z jakimś innym kolesiem na randkę umówiłam No ale później zobaczyłam TŻta i stwierdziłam, że pójdę go przeprosić, a ten koleś do mnie "I co? Jednak znów go kochasz?" Ja nie wiem skąd mi się takie powalone sny biorą Tym bardziej, że między mną a TŻtem jest wszystko super, wciąż go kocham, a wczoraj się na nowo w nim zakochałam

A co do kuzynki TŻta to dobrze, że się na Was nie wkurzyła
No to faktycznie twój sen,mój sen przebił Może się ci się tak śni,bo skrycie marzysz o trójkąciku. A raczej jakimś panu na boku Oczywiście żartuje.
Co do kuzynki,no racja

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
chcialam tylko powiedziec ze czekamy na cos przyjemnego z wielkim utesknieniem a to co dobre szybko mija, ja czekalam na slu i nie dociera do mnie jeszcze to ze jestem juz mezatka, a teraz tez czekamy na urlop, bardzo czekamy bo nie bylismy w podrozy poslubnej i jestesmy zmeczeni remontem
No tak rozumiem i masz racje. Czekamy,a potem czas szybko mija.Szkoda.

Cytat:
No co za mendy na tym vod
Masz ślubnego demota na pocieszkę:
http://demotywatory.pl/1589051/Jesli-oni-sie-tak-smieja
No mendy,mendy.
A co demota to Dobry

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-05-16 o 14:04
Stary 2010-05-16, 14:19   #3515
Martoolka87
Zakorzenienie

Uciekam do łóżeczka
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 14:33   #3516
metkaa
Zakorzenienie

a ja ide obiadek nakładac
Stary 2010-05-16, 14:36   #3517
madmuazelle
BAN stały

Dzisiaj się do tego zastosowałam
http://demotywatory.pl/1555723/Nie-t...su-na-*******y
Stary 2010-05-16, 14:37   #3518
anesh_
Zakorzenienie

Hej Wpadłam tylko na chwilę... bo się uczę, więc najlepiej wyłączyć wizaż, bo inaczej będę tu co chwila zaglądać.
Patrzę na suwaczek i zmykam.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 16:34   #3519
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Uciekam do łóżeczka
No to narazie Miłego leżakowania

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
a ja ide obiadek nakładac
Smacznego

Ja sobie troszke posiedze na forum,bo tż ogląda F1 .

Jestem,ale na chwilke. Jakie tu pustki. Kumpela mnie wyciągneła na mini zakupy. Tż pojechał oddać dekoder i załatwi jakieś filmy,bo wczoraj wszystkie jakie mamy na kompie oglądneliśmy.
Stary 2010-05-16, 17:38   #3520
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
CześćByliśmy wczoraj na kursie tańca, nie ma tragedii, myślałam, że będzie dużo gorzej a było znośnie, tzn. były pary gorsze od nas
A teraz odpoczywamy po imprezce, tzn. tż dogorywa a ja się relaksuję z maseczką na twarzy i na 15 znowu na kursBędziemy (o ile w ogóle, bo to nei takie proste jeśli chodzi o podejście mojego tż) tańczyć walca angielskiego, wiedeński jest za trudny do ogarnięciaPytałam o tango, ale pani powiedziała, że w sukni ślubnej źle wygląda i żebyśmy sobie odpuscili. No i mówiła, że mamy jeszcze sporo czasu do ślubu i powinniśmy się nauczyć, bo czasem przychodzą pary, które mają ślub za tydzień

Wczorajszym PMkom życze wszytskiego najlepszegoI nie moge się doczekac fotek Wody, bo na pewno wyglądała powalająco

Luknęłam na suwaczek i został jeszcze miesiąc i 3 dniZa 3-4 tygodnie przymiarka sukni. FAjnie

A reraz sobei siedze w salonie i zastanawiam sie jaki kolor dodatków zrobić...jedną ściane mamy w kolorze czekoladowym, reszta jest beżowa, do tego skórzane kanapy w kolorze gozkiej czekolady i kusi mnie błękit albo fiolet albo oliwka i tak siedzę i myślę i nic z tego myslenia mi nie wychodziNo i lampy kupiliśmy z masy perłowej w kolorze łososiowo-różowym i one są takie lekkie i delikatne a chciałabym osiągnąc w mieszkanku klimat taki jak w śródziemnomorskiej knajpce i własnie chyba lazurowy byłby odpowiedniEhhh straszna logistyka z tymi dodatkamiIdę zmyc maseczkę
My też byliśmy na kursie tańca ale już dawno, w ubiegłym roku i na nieco dłuższym nauczyli nas wszystkiego po trochu, więc umiemy wszystko i nic ;P Ale na weselu jako pierwszy taniec będzie walc angielski
Lazurowy do tego zestawu będzie cudowny !
Też właśnie skończyliśmy remont, właśnie tż kończy skręcać mebelki ściany mam w kolorze capuccino (chociaż moim zdaniem bardziej to jakiś orzech włoski) i paseczek w kolorze ecru na którym będą dwa piękne tulipany i mebelki - dąb cattebury (ogólnie ciemny brąz), do tego rogóweczka w czekoladowym kolorku nad dodatkami sie zastanawiam i zastanawiam i myślę ze najlepszy będzie jakiś ładny, żywy odcien zielonego, jak myślicie?
Uwielbiam patrzeć na nasz nowy pokoik, chociaż jeszcze jest niewykończony, ale lepsze to niż ta plucha za oknem ;P

Do ślubu coraz bliżej a ja dalej myśle nad dodatkami. I nigdzie nie umiem dostać bielizny takiej jaką potrzebuje

Uciekam, miłego niedzielnego wieczorku kochane!
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 20:14   #3521
metkaa
Zakorzenienie

co tu tak pusciutko i cichutko??
Stary 2010-05-16, 21:25   #3522
moniczka2123
Zadomowienie

Spokój tu bo wszystkie Pm-ki ostro i namiętnie całuja się z Tż-cikami albo mają randki tylko ja samotna tu przesiaduje

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 21:31   #3523
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej dziewczyny
padam na pyszczek..
wczoraj mielismy polter, tak zrobliśmy tydzien przed, poszłam spać o 2:30, dzisiaj przez 4 godziny razem z TŻtem ustalalismy kto koło kogo ma siedziec, cięzka sprawa..
wałaśnie jestem na końcówce robienia winetek..
niestety 16 winetek będzie na innym papierze, tem sam kolor ale inaczej wytłoczony, bozabrakło mi 2 kartki a takiego samego nie dostaliśmy, będę jeszcze jutro szukać

dzisiaj nam 2 osoby odmówiły, jedna ma się zastanowić do jyutra i do jutra do 10 musimy podać ostateczną listę gości
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 21:50   #3524
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
padam na pyszczek..
wczoraj mielismy polter, tak zrobliśmy tydzien przed, poszłam spać o 2:30, dzisiaj przez 4 godziny razem z TŻtem ustalalismy kto koło kogo ma siedziec, cięzka sprawa..
wałaśnie jestem na końcówce robienia winetek..
niestety 16 winetek będzie na innym papierze, tem sam kolor ale inaczej wytłoczony, bozabrakło mi 2 kartki a takiego samego nie dostaliśmy, będę jeszcze jutro szukać

dzisiaj nam 2 osoby odmówiły, jedna ma się zastanowić do jyutra i do jutra do 10 musimy podać ostateczną listę gości
czyli prawie wszystko gotoweto teraz już zostało kilka dni i będziesz żonka fajnie ci moje kochanie wyjechało wraca dopiero 29 czerwca a mi jest bardzo źle tęsknię za nim i chciałabym się do niego przytulić i zasnąć...

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 22:27   #3525
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
My też byliśmy na kursie tańca ale już dawno, w ubiegłym roku i na nieco dłuższym nauczyli nas wszystkiego po trochu, więc umiemy wszystko i nic ;P Ale na weselu jako pierwszy taniec będzie walc angielski
Acelinka, a do jakiej piosenki tańczycie? My też będziemy tańczyć angielskiego, ale o zgrozo, nie mamy jeszcze piosenki ...

My dzisiaj jesteśmy wymęczeni, bo wczoraj byliśmy na imprezie firmowej TZta i wrociliśmy o 3 rano, a potem jeszcze przez godzinę mój TZ grzebał przy routerze bo net nie działał a moja mama od rana chciała mieć internet

Dzisiaj rozdaliśmy jedno zaproszenie - świadkowi

Musimy ruszyć z rozdawaniem bo już coraz mniej czasu
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 22:30   #3526
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

A ja w padlam z zapytaniem. Jaki dobry podkład polecacie, żeby ładnie wygladał na zdjęciach? Chciałam się na plener sama umalować i myślę, żeby kupić jakis lepsiejszy tylko jaki?
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 23:18   #3527
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Caprica sliczny brzuszek

Spoźnione, ale szczere zyczenia dla wczorajszych panien młodych

Wczoraj cały dzien poza domem, najpierw kupiłam buty slubne, poleciałam na zajecia a po nich wieczorem odebrałam zaproszenia.
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 23:22   #3528
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Hej! jak tam po weekendzie?

Ja miałam w sob. egzamin. Poszedł średnio, po raz kolejny przekonałam się, że uczciwością nic się nie zyska, a najlepiej wychodzą ci którzy kombinują, ściągają itp. W sobotę dowiem się czy zdałam. Mam nadzieję, o jeśli nie to pokrzyżowałoby nam bardzo plany, bo chcieliśmy jechać w weekend kiedy jest Boże Ciało do dalszej rodziny z zaproszeniami, a tak to miałabym poprawkę. Trzymajcie kciuki, zebym jednak zdała
Po egzaminie żeby się odstresować poszłam kupić sobie sukienkę na poprawiny Wkleję Wam zdjęcie, ale nie oddaje ono jej uroku. Jest zwiewna, leciutka, na wierzchu taki cieniutki materiał a pod spodem 2 warstwy takiej grubszej satyny, pięknie wiewa przy chodzeniu i przy tańcu. A góra jest trochę usztywniona, czego nie widać a kolor- piękny turkus, w połączeniu z moją ciemną karnacją wygląda super. Jakoś chciałam zawsze jasną, ale ta mi sie spodobała

caprica, jaki masz cudowny brzuszek! jaka szczuplutka jesteś a on taki zgrabny i gładziutki!

Mika, prześliczne te świeczniki!

Nie mogę się już doczekać relacji sobotnich PMek!

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2010-05-16 o 23:34
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 08:25   #3529
83mika
Raczkowanie

Witam dziewuszki
Dziękuje za same dobre opinie na temat świeczników, super jesteście
Na koniec tyg. dotarła moja podwiązka, pończochy i aksesoria do dekoracji auta, czekamy jeszcze na kieliszki
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 08:47   #3530
chilanes
Zakorzenienie

Spokojnego dnia życzę wszystkim
Stary 2010-05-17, 09:41   #3531
gospella
Wtajemniczenie

hello
pogoda jak zwykle cudowna cyzli pada
na suwaku 12 dni
w sumie wszystko sie powoli układa
oby tylko sie poprawiło z pogodą, bo mierzi mnie wizja bolerka
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 09:52   #3532
Aaś
Zakorzenienie

aaaaa!! czy to musi tak padać??? co to w ogóle za maj??? aż buty mi przemokły jak szłam do pracy i się suszą teraz....

Black żałuj że nie dotarłaś na disney party. Było mało 'disney' ale duuuużo 'party' coś mi się ostatnio imprez narobiło że hoho. a za zaproszenia nadal się nie wzięliśmy niech ktoś mnie kopnie.

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

aaa... no i wszystkiego naklepszego dla danaee i wody czekamy na zdjęcia
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 10:15   #3533
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Też właśnie skończyliśmy remont, właśnie tż kończy skręcać mebelki ściany mam w kolorze capuccino (chociaż moim zdaniem bardziej to jakiś orzech włoski) i paseczek w kolorze ecru na którym będą dwa piękne tulipany i mebelki - dąb cattebury (ogólnie ciemny brąz), do tego rogóweczka w czekoladowym kolorku nad dodatkami sie zastanawiam i zastanawiam i myślę ze najlepszy będzie jakiś ładny, żywy odcien zielonego, jak myślicie?
Uwielbiam patrzeć na nasz nowy pokoik, chociaż jeszcze jest niewykończony, ale lepsze to niż ta plucha za oknem ;P
Mmmm bedzie pieknie z zielenia

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19356395]A ja w padlam z zapytaniem. Jaki dobry podkład polecacie, żeby ładnie wygladał na zdjęciach? Chciałam się na plener sama umalować i myślę, żeby kupić jakis lepsiejszy tylko jaki?[/QUOTE]
Hmm moze dermablend vichy, dosyc mocno kryje, albo revlon color stay.

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Caprica sliczny brzuszek

Wczoraj cały dzien poza domem, najpierw kupiłam buty slubne, poleciałam na zajecia a po nich wieczorem odebrałam zaproszenia.
Dzieki Sliczne zaproszenia
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

Ja miałam w sob. egzamin. Poszedł średnio, po raz kolejny przekonałam się, że uczciwością nic się nie zyska, a najlepiej wychodzą ci którzy kombinują, ściągają itp. W sobotę dowiem się czy zdałam. Mam nadzieję, o jeśli nie to pokrzyżowałoby nam bardzo plany, bo chcieliśmy jechać w weekend kiedy jest Boże Ciało do dalszej rodziny z zaproszeniami, a tak to miałabym poprawkę. Trzymajcie kciuki, zebym jednak zdała
Po egzaminie żeby się odstresować poszłam kupić sobie sukienkę na poprawiny Wkleję Wam zdjęcie, ale nie oddaje ono jej uroku. Jest zwiewna, leciutka, na wierzchu taki cieniutki materiał a pod spodem 2 warstwy takiej grubszej satyny, pięknie wiewa przy chodzeniu i przy tańcu. A góra jest trochę usztywniona, czego nie widać a kolor- piękny turkus, w połączeniu z moją ciemną karnacją wygląda super. Jakoś chciałam zawsze jasną, ale ta mi sie spodobała

caprica, jaki masz cudowny brzuszek! jaka szczuplutka jesteś a on taki zgrabny i gładziutki!
Dzieki
Bardzo ladna sukienka, sliczny kolorek Za egzamin

A ja sie zbieram zaraz do fryzjera pofarbowac wlosy , codziennie cos do zalatwienia, jeszcze gin mi sie trafil w tym tygodniu

PMki popatrzcie, nie wiem czy Mad nie wrzucala ale rozwalil mnie ten jeżyk http://demotywatory.pl/1547659/Kolce

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 10:21   #3534
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
PMki popatrzcie, nie wiem czy Mad nie wrzucala ale rozwalil mnie ten jeżyk http://demotywatory.pl/1547659/Kolce
aż sobie avka zmieniłaś
Stary 2010-05-17, 10:38   #3535
mariiasia
Zadomowienie

witam!zanim Was jako tako darobię to zdam krótką relację z ostatnich dni:

1) byłam na warsztatach terenowych w górach, przemokłam do suchej nitki i spałam na sianie

2) byłam u oklulisty i będę nosić okulary

3) byliśmy z TŻ mierzyć obrączki i wybraliśmy i dziś idziemy zamówić i wpłacić zaliczkę

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 10:40   #3536
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

hej ja wlasnie powinnam byc na uczelni ale mi sie nie chcialo dupska za przeproszeniem ruszyc i spalam do 10

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Caprica sliczny brzuszek

ładne buty , wielkosc obcasa chyba taka jak moja

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

Mika, prześliczne te świeczniki!

Nie mogę się już doczekać relacji sobotnich PMek!
trzymam kciuczki za egzamin
ładna sukienka, b. delikatna a kwiatki dodaja uroku
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Spokojnego dnia życzę wszystkim
dziekujemy pogoda okropna jest, nawet sie z domu nie chce wychodzic
Stary 2010-05-17, 10:49   #3537
asiulek1705
Wtajemniczenie

Witajcie po weekendzie
WSZYSTKIM ŚWIEŻO UPIECZONYM ŻONOM SKŁADAM NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA, SPEŁNIENIA MARZEŃ I SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH DNI

Wczoraj wróciliśmy z TŻcikiem z wesela przyjaciół, właściwie wszystko się udało, tylko zespół mógł bardziej sie postarać, niestety nie zabawili gości należycie w związku z czym szybko zaczęli się wykruszać. Jako druhna ponoć dobrze się spisałam druga druhna okazała się przemsympatyczną osobą. Jedzenie było przepyszne (cieszymy się, bo ten sam catering będzie na naszym weselu) W kościele podczas przysięgi popłynęły mi łzy a młodym nawet głos nie zadrżał. Nogi mnie bolą, ale przynajmniej wiem, że byłam na weselu.
Moje miasto jest zalewane przez rzekę, wkleję Wam fotki które zrobiłam z balkonu, jeszcze trochę i woda wyleje się na ulicę przy której mieszkamy....
A dodatkowo jeszcze fotka mojej fryzurki, pan fryzjer spisał się świetnie, upięcie trzymało się praktycznie w ogóle nienaruszone jeszcze wczoraj, a co najbardziej mnie cieszyło to to, że nie miałam kłopotu z rozczesaniem włosów, a mam przykre doświadczenia w tej dziedzinie. Aha i jedna fotka jeszcze- PMka z druhnami
Niestety fotki się nie załączyły

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2010-05-17 o 10:54
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 10:51   #3538
can't be perfect
Wtajemniczenie

heh dziewczyny

z tego wszystkie zapomniałam: WODA, DANA wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

mnie dobija pogoda.. pada niemiłosiernie
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 10:53   #3539
mariiasia
Zadomowienie

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA WSZYSTKIM 'ŻONKOM- ŚWIEŻYNKOM"!! SPEŁNIENIA MARZEŃ I MNÓSTWO MNÓSTWO SZCZĘŚCIA!!!

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 11:02   #3540
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
witam!zanim Was jako tako darobię to zdam krótką relację z ostatnich dni:

1) byłam na warsztatach terenowych w górach, przemokłam do suchej nitki i spałam na sianie

2) byłam u oklulisty i będę nosić okulary

3) byliśmy z TŻ mierzyć obrączki i wybraliśmy i dziś idziemy zamówić i wpłacić zaliczkę
witamy w gronie okularników-soczewkowników
za obrączki i spanie na sianie podziwiam

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Witajcie po weekendzie
WSZYSTKIM ŚWIEŻO UPIECZONYM ŻONOM SKŁADAM NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA, SPEŁNIENIA MARZEŃ I SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH DNI

Wczoraj wróciliśmy z TŻcikiem z wesela przyjaciół, właściwie wszystko się udało, tylko zespół mógł bardziej sie postarać, niestety nie zabawili gości należycie w związku z czym szybko zaczęli się wykruszać. Jako druhna ponoć dobrze się spisałam druga druhna okazała się przemsympatyczną osobą. Jedzenie było przepyszne (cieszymy się, bo ten sam catering będzie na naszym weselu) W kościele podczas przysięgi popłynęły mi łzy a młodym nawet głos nie zadrżał. Nogi mnie bolą, ale przynajmniej wiem, że byłam na weselu.
Moje miasto jest zalewane przez rzekę, wkleję Wam fotki które zrobiłam z balkonu, jeszcze trochę i woda wyleje się na ulicę przy której mieszkamy....
A dodatkowo jeszcze fotka mojej fryzurki, pan fryzjer spisał się świetnie, upięcie trzymało się praktycznie w ogóle nienaruszone jeszcze wczoraj, a co najbardziej mnie cieszyło to to, że nie miałam kłopotu z rozczesaniem włosów, a mam przykre doświadczenia w tej dziedzinie. Aha i jedna fotka jeszcze- PMka z druhnami
Niestety fotki się nie załączyły
może spróbuj pozmniejszać foty w jakimś programie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości