|
|
#271 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
kochaj mnie...kochaj mnie...
...Chcę by miłość raniła cię Nasze zmarłe dusze tańczą we mgle oszukam przeznaczenie i zdobędę szczeście Przez chwilę wolnym być... Moje łzy zmiażdżą Ci serce!
|
#272 |
|
Raczkowanie
|
witam w XIX. ; ) mam nadzieję, że będę pojawiać się tu częściej niż w poprzedniej części! ;*
i dziękuję za pochwały ; * dzięki wam mam po co tu wchodzić ;* ** mam w sobie serce, a to już bardzo wiele. rozpędziłam się za bardzo, mając cię za 'number one'. chciałabym żyć normalnie - ale jednak nie potrafię! no bo ja wiem gdzieś tam w środku, że wszystko będzie dobrze. dokładnie w takie dni jestem gdzieś bliżej nieba. nie jesteśmy potrzebni sobie, by żyć.
|
|
#273 |
|
Przyczajenie
|
Witam jestem tu nowa. Postaram wam dorównać : D Weny życzę
* 'Zawinięta w prześcieradło marzeń ! Myślisz że mnie znasz? Tak na prawdę g*wno o mnie wiesz. Nie jestem taka jak one : plastikowa i pusta. Jestem inna. Jestem oryginalna i nie osiągalna! W 100% naturalna! Ona stanęła przed nim i zapytała : "Jakie mam oczy?" Chłopak nic nie odpowiedział . Dziewczyna otworzyła oczy a on zauważył w nich łzy. "Nie płacz. Masz oczy wyjątkowe. Nikt inny takich nie ma. Nie chodzi tu o kolor, lecz o tą iskierkę . Iskierkę nadziei . Mam nadzieje że coś wam się spodoba : ) Skromny początek ale potem bd lepiej *
|
|
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
I’m willing to close my eyes this is the unusual story.. z chęcią przymknę oczy śniąc o tej niezwykłej przygodzie..
|
|
#275 | |
|
Raczkowanie
|
witam robaczki w kolejnej części ![]() oh. kocham to uczcie ![]() ![]() Cytat:
![]() Jestem jak dobrze wytresowane zwierzę, obroża na pysku i krótka smycz, reaguję na niewypowiedziane polecenia, idę obok dostosowując się do nierównego kroku, daję głos kiedy rozkaże i milczę kiedy trzeba, nie gryzę na oślep, kulę się od uderzeń i w kącie, po cichu, liżę ślady po tępych ciosach A każdej nocy, kiedy miasto zaśnie, kiedy nie słyszy mnie nikt, kiedy śpisz swoim spokojnym, durnym snem bez marzeń, wyciągam tekturowy pilniczek i powoli, metodycznie piłuję gruby łańcuch oplatający szyję. Straciłam połowę życia. Bo widzisz, każdy człowiek wchodzi na drabinę. Szczeble uginają się pod naszym ciężarem, a im wyżej się pniemy tym łatwiej możemy się potknąć i spaść. Ale co będzie kiedy dojdziemy na szczyt? Chyba każdego dnia moje pstro w głowie się powiększa. Zagryzę, przysięgam, zagryzę bez litości, niech no tylko nabiorę sił. ![]() ![]() ![]()
Zawieszona w hamaku pragnień...spod przymknietych powiek przygladam się ludziom... Edytowane przez Margaretta_1 Czas edycji: 2010-05-16 o 22:05 |
|
|
|
|
#276 |
|
Wtajemniczenie
|
Chlubiła się tym, że odpowiada głosem serca.
Poczuć tą cudowną, jedność gdy Twój wydech a mój wdech. Tak wiele rzeczy powinnam Ci powiedzieć. Wyliczyć ile to razy o Tobie śniłam i ile razy nie mogłam przez Ciebie zasnąć. Udowodnić Ci, że mam uśmiech przeznaczony tylko dla Ciebie.. i spojrzenie takie też mam. Nie potrafię Ci pokazać ile dla mnie znaczysz i co jestem w stanie dla Ciebie zrobić, ale dobrze wiesz jak jest. Dobrze, że Ty okazujesz to za nas dwoje. Kocham Cię. Musze pogodzić się z tym, że są kobiety ode mnie lepsze. Nigdy nie będę miała pięknych włosów, a białą bluzkę zawsze poplamię. Taka już jestem. Czasem ludzie zgrywają niedostępnych, żeby się upewnić, czy uczucia tej drugiej osoby są prawdziwe. a ty patrzysz i czekasz, a ja czekam na ciebie. będziemy tak czekać w nieskończoność pomnożoną przez tysiąc. Z szukaniem faceta jest jak z mierzeniem spodni w sklepie: gdy coś nie pasuje zastanawiasz się czy przypadkiem nie masz za dużej du^&. Może i zdawał sobie sprawę , że ona go pragnie , że chce mieć go blisko , w odległości milimetrów .. jednak nic z tym nie robił , pozwalał jej istnieć w tym udawanym świecie ..
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
TiS, lucyferowa, latin okradam Was <3
Toogether93 ja ciebie też ***
i oby już zawsze tak było. dziękuję, że to mnie wybrałeś. teraz moze być już tylko z górki. |
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
mniej myśli dla Twojej osoby
nie dostaniesz już ani cząstki mnie już zawsze chcę tańczyć tylko z Tobą wieczorem myśli wyglądają zupełnie inaczej Bo krótki czas jest zawsze lepszy niż żaden Bóg wysmarkał nos, a tym glutem byłeś Ty masz absolutnie wszystko, by mnie do siebie zniechęcić statystycznie ile razy można zapomnieć gdzie schowało się numer dziewczyny? zabrałeś wszystkie pragnienia to uczucie jest tylko dla Ciebie
|
#279 |
|
Przyczajenie
|
CaMa. <333 Najwspanialsza.
` Kochał ją w trampkach, pożądał w szpilkach , ubustwiał boso` ` A może by tak cofnac sie w czasie i zrobic to na co nie mialo sie wtedy odwagi ` ` Cisza przenika zmysły. Pozwala na chwile nieistnienia ` |
|
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
Drift- nic się nie stało
a ostatnio mam strasznie mało czasu, najpierw egzaminy, teraz wystawianie ocen i poprawianie czego się da, stresy z wyborem szkoły, itd. zalatana jakaś jestem, ale jak tylko znajduję chwilkę to coś tu dodaje <3Liczysz na coś ? Dlaczego ludzie usprawiedliwiają się kłamstwami, kiedy lepiej byłoby powiedzieć prawdę? Chcieć to móc, tylko inaczej a dzis za poźno, nie umiem tak głośno krzyczeć złamie ci serce .nie skleisz... nafaszerowany kłamstwem do granic absurdu. i co ? i teraz mi przystawisz stempel ZALICZONA ? nie wiem nawet o co poszło, o jakąś błahą rzecz.. ja powiedziałam `żegnaj` Ty powiedziałeś `cześć `. no i pięknie. skończyło się.
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Zbieram z ziemi swoje łzy;
nie proszę o więcej. Jest coś, co boli bardziej od głowy przy gorączce. Samotność. Przeczołgaj się przez życie zdzierając do krwi łokcie i kolana, żebrząc o litość ukochaną osobę, i zrozum, kim jestem. Dotykali się spojrzeniami, a potem karmili natłokiem słodkich słów. Byli szczęśliwi między sobą, nigdy na pokaz. Wierność dziecinna jak nastoletnia naiwność i ślepa miłość mimo wszystko Zawsze Cię nie było. Otworzyłeś oczy zabrakło Ci sekundy do szczęścia.
|
#282 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
idealne!! kradnę! <3. !" ale nie jest źle. przecież wiem, że i tak kochasz mnie. "
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, ale mam do nadrobienia
A wybryków tego jogurtu nawet nie skomentuję chyba sfermentowało jej coś ![]() Te, które wiedza, że je kocham to wiedzą ![]() Znów zaskoczył mnie sen, znów nie doczekałam się tych dwóch słów... Kocham kiedy rysujesz mi palcem niewidzialne linie na ciele Granice Twoich snów i słów
|
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
1. każdy pocałunek budzi następny
2. myślę, że nadszedł czas, naprawdę nadszedł dla nas czas 3. już nie odczujemy deszczu, bo będziemy dla siebie nawzajem schronieniem. już nie poczujemy zimna, bo będziemy dla siebie nawzajem ciepłem. już nie będzie samotności, bo będziemy dla siebie nawzajem towarzystwem.. ![]() 4. oczarowałeś me serce jednym spojrzeniem twych oczu... 5. moje oczy chcą całować twoją twarz !!! 6. tylko wtedy, kiedy myślę o tobie, czuję zapach szczęścia ![]() 7. kochać to najpotężniejsze zaklęcie, aby być kochanym
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
;****************
nie wygłupiaj się, mój talent jest tyci w stosunku do Twojego słoneczko ;-*
wspaniale! Ty moim stałaś się już dawno, więc nareszcie jesteśmy kwita <3 ___________________ będę tęsknić za twoim trzydniowym zarostem i podgrzewaniem makaronu
![]() a gdy się z Tobą wreszcie zwiążę, będę tęsknić za samotnością, ot co, składam się z samych paradoksów Miłość m u s i być zapomniana do łezki łezka, aż będę niebieska, w smutnym kolorze blue.
|
#286 |
|
Zadomowienie
|
Witaj. Moim problemem są obcierające buty i przycięta szyja. No i zapomniałamabym o złamanym sercu. <3 |
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłość to akt nieustannego przebaczania, czułe spojrzenie, które wchodzi w nawyk.
Peter Ustinov
|
|
#288 | ||
|
Raczkowanie
|
dzięki za miłe słowa
Cytat:
![]() Cytat:
bardzo mnie to cieszy ![]() Tu i teraz oświadczam że wszystkich okradam ![]() uwielbiam was talenciary (za dużo was jest żeby wymieniać z osobna )Czasem coś rani mnie tak, że cierpienie nie mieści się w moim ciele i czuje ze każda żyła pęka mi z bólu. Jesteś wyjątkowy, cudowny. Twoje ręce, usta, cały taki jesteś Odkąd Cie ujrzałam myślę o Tobie Potrzebuje cie , wiem ze jestem idiotką , i popełniłam największy błąd w moim życiu, naprawdę cię potrzebuję , przy tobie zrozumiałam czym jest miłość ..
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-05-17 o 10:20 |
||
|
|
|
#289 |
|
Wtajemniczenie
|
Marzę o małym ciepłym uścisku co przegoni smutki.
Filiżance kakao podanej twoją dłonią. Będę miłością twojego życia. Nawet jeśli sam nie jesteś pewien czy chcesz. Otaczać się wszystkim co przypomina Ciebie gdy nie możesz tu być. Możesz dotknąć mnie. Podejść odrobinę za blisko, zobaczyć w oczach kołatanie serca.
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
nie zostawiaj.
palisz za sobą wszystkie mosty. uwielbiam byc zakochana. |
|
|
|
#291 |
|
Wtajemniczenie
|
HoneyIloveYou-dziękuję.
![]() Może gdybym teraz napisała Ci jak bardzo mi źle , jak bardzo to wszystko się nie układa. Może wtedy coś by się zmieniło. Ale nie, ja mam tą cholerną dumę i strach przed kolejnym niewypałem. I zawsze kiedy myśle że już zapomniałam, że już jest lepiej, że nie znaczysz dla mnie tak dużo. Przychodzi jedna mała chwila załamania. Nawet z byle powodu. Wiesz? Wtedy najbardziej czuje Twój brak. Co z tego, że cały czas obiecuje sobie, że nie bede już płakać, że to koniec. dlaczego te łzy tak łatwo przychodzą? Czemu to wsyztko jest tak cholernie trudne? Wiesz...gdybyś był wszystko byłoby łatwe. To miejsce, ten czas, ta cała sytuacja ,ty , ja, to zbliżenie, ten pocałunek. Choćby nie wiem co nigdy tego nie zapomnę !
Blada cera, kontrastuje z czerwonym kolorem szminki. Mój zimny wyraz twarzy kontrastuje z ogniem w sercu. Edytowane przez CaMa Czas edycji: 2010-05-17 o 10:31 |
|
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
-Raz mnie pocałował i nienawidzę go za to.....!
-sama w to nie wierzysz.. Źle jest chorować, ale jeszcze gorzej jest być samemu. Dni mijają ale ból nie. Rano po przebudzeniu mam wrażenie ze to tylko koszmarny sen, ale to trwa bardzo krotko.
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
#293 | |
|
Wtajemniczenie
|
marikab - na zdrowie
![]() Cytat:
wiedziałam co robię ;P a skoro z takich grzechów masz się później wyspowiadać to kradnij ile wlezie + Paralogiczna __________________ Jak każda kobieta marzyłam o księciu z bajki, który się ze mną ożeni, da mi dużo dzieci, będzie się o nas troszczył. Jak większość kobiet zakochałam się w mężczyźnie,który nie mógł mi nic z tego dać, ale za to spędziłam z nim niezapomniane chwile.
|
|
#294 |
|
Rozeznanie
|
'We've felt separate and felt the same.'
Czuliśmy różnie i czuliśmy tak samo. 'We've shared joy and we've shared pain, We've shared guilt and we've shared shame.' Dzieliliśmy radość i dzieliliśmy smutek, Dzieliliśmy winę i dzieliliśmy wstyd. 'Tears on your pillow will dry and you will learn Just how to love again...' łzy na twej poduszce wyschną I nauczysz się po prostu jak pokochać znowu...
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#295 |
|
Zadomowienie
|
Kocham Cię. Ciągle i bardziej.
I bardziej i bardziej i bardziej i bardziej i... Dziewczynki... ![]()
|
#296 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję,
dziękuję za wszystkie miłe słowa. ![]() Kocham Was moje świnki Peppy, Tu, na opisowym czuję się jak w domu. Te osoby które znam przecież tylko przez internet są mi tak bliskie, po stracie ich niewiem czy bym się pozbierała. Wielkie <3 dla Was. :-***. _________ Potrafię kochać i nienawidzić w tym samym czasie jedną osobę, dziwne, prawda? uchodziła za Miss szkoły, szkoda, że znali ją tylko z pozoru.
|
|
#297 |
|
Zadomowienie
|
najpierw zabiera nad morze, obiecuje złote góry, potem wszystko przemija z wiatrem i inną nazywa słońcem.
chciałam, żebyśmy sobie wszystko wyjaśnili. i mi wyjaśniłeś dokładnie, mogę cofnąć moją prośbę? złączone serducha = uśmiech od ucha do ucha. ![]() magia Twoich spojrzeń mnie opętała. a Ty w mojej bajce jesteś czarnym charakterem, który więzi mnie i nie pozwala poznać rycerzowi na białym koniu. albo rybki, albo akwarium? albo Ty albo Twoje serce? miłość rośnie w miarę kochania. tęsknota - rozstania. bliższa memu ciału koszula, niż Twój dotyk, wiesz?
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
CookieCrisp- nareszcie wróciłaś, już się martwiłam
Drift- Paradoks i zbieg okoliczności.
Marzyć i śnić bez strachu. Dlaczego do cholery wszystko musi byc wciąż takie niejasne..? Ciężko jest- nie powiem, że nie.. |
|
|
|
#299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ten wyżej zabieram ![]() _______ Dziękuje za wszelakie pochwały najdroższe ! <3 _____ Była jego ochem odbijającym się od pustych ścian. ee koleś,może pójdziesz się przywitasz z murem? wstań i zacznij żyć. żyć tak jak zawsze tego chciałeś.. cccii.. moja dusza zasypia. |
|
|
|
|
#300 |
|
Gość
|
Pieść mnie swoim zaspanym spojrzeniem o 4 rano.
Wiem, że nawet jak zadzwonie do Ciebie o 4 rano z płaczem to przyjedziesz do mnie. Jesteś dla mnie number one, nikt oprocz Ciebie się nie liczy. Dla Ciebie rzucam palenie, picie alkoholu a Ty mnie obdarowujesz za to prezentami. Twoje niebiańsko-niebieskie oczy, którym nie dam rady się oprzeć. Wiesz? w życiu miałam dużo mężczyzn, ale dla żadnego z nich nie mówiłam że go kocham, ponieważ czekałam z nadzieją na takiego złego chłopca w dresie jak Ty. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

* 

a ostatnio mam strasznie mało czasu, najpierw egzaminy, teraz wystawianie ocen i poprawianie czego się da, stresy z wyborem szkoły, itd. zalatana jakaś jestem, ale jak tylko znajduję chwilkę to coś tu dodaje 

zazdroszczę talentu.
O kochana, jesteś moim nałogiem