Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 1o - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-17, 12:52   #601
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 1o

Przepraszam Cie Emila, ale w ksiazce jest napisane ze mozna 10 dni, jesli ktos ma do zrzucenia wiecej niz 20kg, Dukan stawia jednak warunki:
- kontrola lekarska
- duuuuzo napojow
- i codziennie multiwitamina

wiem bo sama wybralam te 10dni, mi nawet zrobili badanie serducha i inne takie tam i moge

Wiem, ze wiesz wiecej ode mnie, ale w tym jednym nie moge sie z Toba zgodzic, mam nadzieje, ze bez urazy
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 12:53   #602
Agnusia25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
moim skromnym, aczkolwiek bardzo ważnym zdaniem siemie lniane jest tluste więc taczej nie, ale np w colosanie ex jest odtluszczone siemie lniane i tego sie nie boje. Ja to bede jadła napewno nie utyje od lyzki trocin
wg mnie jesli to, to juz bez innych wspomagaczy typu xenna bo po co no moze jeszcze polecam herbatkę verdina, ona ogolnie usprawnia caly proces trawienia juz od zolądka, wątrobę i koncząc na jelitach.

ACTIVIĘ naturalną też planuję wprowadzic do mojej dukanowej diety, na sniadanie do placuszków. Przed Dukanem piłam codziennie na czczo activie do picia i nie mialam zadnych problemow z porcelaną.
No nic, Kochane, dziękuję za wszystkie rady i wsparcie będę kombinować i ewentualnie podzielę się wynikami Buziaki
i miłego popołudnia
Stary 2010-05-17, 12:57   #603
Ayu
Zadomowienie

GG do Ayu

Cytat:
Napisane przez Marta 33 Pokaż wiadomość
powiedz mu że jest goopiii i niech spada na drzewo
Yhhhh, no dziś miałam dyskusję rodzinną przy śniadaniu, zacisnął mi się żołądek i zjadłam ćwierć puszki tuńczyka, ciut wędzonego śledzika i dosłownie gryz omleta Odwróciło mi się o 180 stopni Jak mi się sytuacja rodzinna nie uspokoi to średnio widzę powrót do normalności

Ale w sumie poranny niedobór nadrobiłam rozpustnymi kanapkami

Cytat:
Napisane przez Agnusia25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a simię lniane możemy jeść? A jesli tak to gdzie je kupić i co najważniejsze skuteczne?
Siemię lniane to 3 lista, więc można tylko jak waga spada, więc z regularnym przyjmowaniem może być różnie. Na forum doszłyśmy do wniosku, że można jedną łyżeczkę dziennie, bo to tłusta sprawa jest.

Mi na porcelanę pomaga Colon C, przed śniadaniem i kolacją, wedle zastosowań na opakowaniu. Kiedyś działał jak dodawałam do placków otrębowych i omleta, ale niestety przestał.

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
Przepraszam Cie Emila, ale w ksiazce jest napisane ze mozna 10 dni, jesli ktos ma do zrzucenia wiecej niz 20kg, Dukan stawia jednak warunki:
- kontrola lekarska
- duuuuzo napojow
- i codziennie multiwitamina

wiem bo sama wybralam te 10dni, mi nawet zrobili badanie serducha i inne takie tam i moge

Wiem, ze wiesz wiecej ode mnie, ale w tym jednym nie moge sie z Toba zgodzic, mam nadzieje, ze bez urazy
Tiaaa, tylko teraz jest test na stronie Dukana, który bierze pod uwagę Twoje wszystkie wagi, budowę kości, przeszłość itp. i na podstawie tego ustala się długość uderzeniówki. Lepiej, gdy jest ona za krótka niż za długa, schodzi na niej tylko woda, a wydłużanie spowalnia metabolizm.

Link do testu na pierwszej stronie wątku.
Stary 2010-05-17, 12:57   #604
mrofka
wizażowy robalek

Siemka!

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
u mnie jak nie zastój to wzrost jestem na diecie niecałe 2 tygodnie, a już takie jazdy???? jestem tym zdenerwowana i trace nadzieję
nie było ANI ŻADNEGO grzeszku, a tu takie niemiłe niespodzianki juz sama nie wiem, chyba zmienie system, bo coś cieńko to widzę .....
jak na udurzerniówce schudałam 2,8kg, tak od tego czasu poleciało mi tylko 0,3kg biorąc pod uwagę dzisiajszą wagę; czyli wychodzi na to, że 0,3kg w półtora tygodnia to niektóre w Was taki spadek dziennie notują
trwam dalej na diecie, ale nie ukrywam - troszkę mnie to zdemotywowało
Heh, mi też powoli leci. Ale się nie przejmuj: na pewno nie bierz przykładu ze mnie, co zrobiłam w ostatnią sobotę - chyba do końca diety będę mieć wyrzuty sumienia

Cytat:
Napisane przez _dagusia_ Pokaż wiadomość
dziewczynki, rodzynku

- gdzie mogę kupić aromaty do ciasta bez oleju w składzie (jakiej firmy są takowe i w jakiej sieciówce można je znaleźć ?)

pozdr i spadków życzę
Ja widziałam w sklepie u siebie na wiosce firmy Libella czy jakoś tak 'aromat z dodatkiem alkoholu' - tak się nazywał

Wczoraj grzecznie: jajca, mięcho, placki otrębowe. Dzisiaj PW, ale też grzeczna jestem: placki z białym serkiem i łososiem wędzonym na śniadanko. A na obiad mam kawałek gotowanej wołowiny i będzie sałatka z warzywami i wędzonym kurczakiem.

Co do porcelanki, to powiem Wam, że odkąd pamiętam, to miałam problemy z nią. Ale odkąd jem codziennie na śniadanko rozpustne kanapki, to problemy się skończyły - otręby działają na mnie super Tylko ja jem 3 łyżki dziennie, bo inaczej to mnie nie rusza zbytnio. Poza tym dużo piję - bardzo lubię wodę niegazowaną, od kilku lat standardem u mnie w domu jest kupowanie kilku zgrzewek i wypijanie 1 butelki dziennie. Plus jeszcze zielona lub owocowa herbata, kawa. I porcelankę mam codziennie - jestem pozytywnie zaskoczona Dzisiaj musiałam hmm... biec do łazienki

Idę przejrzeć zestawy z angielskiego, mam pranie do sprzątnięcia i naczynia z ostatniej domowej imprezki powkładać na miejsce, bo zalegają na suszarce...

Jutro ostatni egzamin! Mogę powrócić do swojej pasji, którą z przykrością musiałam odstawić na czas matury, przeczytać książki, które chcę, pojechać na koncerty, trochę popracować żeby zarobić kaskę, popracować nad swoim wyglądem... ahh

A. I żyć w (nie)błogiej nieświadomości do 30 czerwca - czyli wyników matury...

Pozdrawiam
mrofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 13:03   #605
sonia26
Raczkowanie

GG do sonia26

A ja dziś moge się pochwalić, że mi dziecko do przedszkola przyjęli. U nas rekrutacja wieksza niż na Miss Polonia, więc dziś mam super nastrój.
11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg
23.01.2011 III Faza 62 [B]

pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm
sonia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 13:12   #606
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Myslisz ze zle robie? Musze sie zastanowic, bo ja taka desperatka jestem. Test robilam i tam mam 6 dni, tylko ze ja juz mam dosc, to jest moja 3 dieta. Ale moze masz racje, lekarz mi nie zabronil, ale moze zrobie 7, co prawda to tez o 1 dzien dluzej. Mi w tej pierwszej fazie wyszlo ze strace 2,3kg, a juz mam 2,7kg i to przed@.
Musze sobie to jeszcze raz przemyslec, dzieki
Stary 2010-05-17, 13:18   #607
marticzka321
Raczkowanie

musze z przykroącią stwierdzić że jestem świnia a nie koleżanka
kumpela z pracy zadzwonila i poprosiła mnie żebym jej kupiła zapiekankę ja bede jechala do pracy bo jest strasznie głodna.... a ja odmówiłam i powiedziałam ze nie mam kasy przy sobieeee kurczę mi najbardziej brakuje serka żółtego w tej diecie a jestem teraz na P i jeszcze za pare dni @ i mam taką ochotke zgrzeszyć poprosytu bałam sie że i ja wszamie zołza jestem i tyle
marticzka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 13:18   #608
raszpel
Raczkowanie

Ja już byłam dzisiaj 2x ale jakoś w brzuszku dalej mam kamienie:/
w zasadzie to ja mam sposób na porcelankę. Dość kontrowersyjny
Woda z basenu ja dość zabawnie pływam. Tzn TŻ wymusił na mnie nauczenie się porządnie ale i tak co jakiś czas się wody opiję szczególnie jak uczę się nurkować. Normalnie to nie czułam się po tym najlepiej wieczorem w sensie nie opuszczałam tronu a teraz jakby polepszyło tylko w sensie przyspieszyło
raszpel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 13:18   #609
kataluna
Rozeznanie

Witam Wszystkich dukajacych
U mnie wielka niewiadoma z waga bo wagi brak
Mam wielki problem - jestem na tydzien w PL i ciezko przestawic mi sie na polskie realia zakupowe. Nie mam pojecia gdzie co szukac. Zawitalam do tesco (bo najblizej) a tam ani jednego produktu light. Mam makrele, jajka i twarog jedynie. wiem ze w lidlu cos znajde i w Kauflandzie ale mam daaaleko , akumulator w aucie padl a na dworze ciagle leje

A najgorsze ze ciagle ktos mi pod nos ciasto podklada. A tutaj minione urodziny, a tu znowu jakies urodziny, nie mowie o tym ze pyszne polskie slodycze na polkach w sklepie sobie leza i chlebek w piekarni pachnie na kilometr....
kataluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 13:20   #610
Marta 33
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
Myslisz ze zle robie? Musze sie zastanowic, bo ja taka desperatka jestem. Test robilam i tam mam 6 dni, tylko ze ja juz mam dosc, to jest moja 3 dieta. Ale moze masz racje, lekarz mi nie zabronil, ale moze zrobie 7, co prawda to tez o 1 dzien dluzej. Mi w tej pierwszej fazie wyszlo ze strace 2,3kg, a juz mam 2,7kg i to przed@.
Musze sobie to jeszcze raz przemyslec, dzieki
skoro z testu Ci wyszło że Twoja I faza ma trwac 6 dni to tyle ma trwać. Możesz ja skrócić jak waga przestanie spadać albo co gorsza wzrośnie ale nigdy nie możesz jej przedłużać. Test jest po to żeby własnie okreslić max. czas trwania I fazy.

Marta 33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 13:33   #611
Mikuska79
Przyczajenie

Dziewczyny mam pytanie odnośnie rybek konkretnie śledzi.. Czy można jeść rolmopsy w zaleweie octowej??
Mikuska79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 13:37   #612
Ayu
Zadomowienie

GG do Ayu

Cytat:
Napisane przez marticzka321 Pokaż wiadomość
kumpela z pracy zadzwonila i poprosiła mnie żebym jej kupiła zapiekankę ja bede jechala do pracy bo jest strasznie głodna.... a ja odmówiłam i powiedziałam ze nie mam kasy przy sobieeee kurczę mi najbardziej brakuje serka żółtego w tej diecie a jestem teraz na P i jeszcze za pare dni @ i mam taką ochotke zgrzeszyć poprosytu bałam sie że i ja wszamie zołza jestem i tyle
Ja bym zrobiła to samo Przecież masz prawo komuś odmówić, zwłaszcza, jeśli czujesz, że ta zapiekanka byłaby dla Ciebie pogromem. Nie zrobiłaś tego na złość jej, ale żeby uniknąć problemów dla siebie.
Kochana nie zrobiłaś nic złego To tylko asertywność, na diecie bardzo potrzebna

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Mikuska79 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie odnośnie rybek konkretnie śledzi.. Czy można jeść rolmopsy w zaleweie octowej??
Jeśli nie ma w składzie zakazanych substancji jak cukier, to można Jeśli mają, to pewnie w zalewie, więc ja bym była ostrożna.
Zawsze można opłukać, tak dla pewności Sama mam ochotę na takie śledzie, bo nigdy nie jadłam, ale właśnie przez ten cukier w zalewie się boję
Stary 2010-05-17, 13:37   #613
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez Mikuska79 Pokaż wiadomość
w zalewie octowej - można
Unikaj zalew z olejem
Stary 2010-05-17, 13:40   #614
marticzka321
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ayu Pokaż wiadomość
Ja bym zrobiła to samo Przecież masz prawo komuś odmówić, zwłaszcza, jeśli czujesz, że ta zapiekanka byłaby dla Ciebie pogromem. Nie zrobiłaś tego na złość jej, ale żeby uniknąć problemów dla siebie.
Kochana nie zrobiłaś nic złego To tylko asertywność, na diecie bardzo potrzebna
niby wiem ale i tak mi jakoś głupio
dzieki za miłe słówko
Stary 2010-05-17, 13:42   #615
Mikuska79
Przyczajenie

Dzięki za pomoc...Jeżelichodzi o zalewy olejowe to wiem że unikać tego, musze jeszcze tylko ten cukier sprawdzić
Wczoraj znalazłąm jeszcze i Intermarche konserwy rybne light - makrela i śledzik w cyrynie i jakiś przyprawach bez oleju, cukru... myślę że to będzie ok...
Mikuska79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 13:43   #616
marticzka321
Raczkowanie

Cytat:

Zawsze można opłukać, tak dla pewności Sama mam ochotę na takie śledzie, bo nigdy nie jadłam, ale właśnie przez ten cukier w zalewie się boję
albo zrobić sledzika samemu lub poprosić o to mamę (juz kiedyś pisałam nie potrafię gotować ) wtedy mamy pewność że śledziki są oki
Stary 2010-05-17, 13:45   #617
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

mam głupie pytanko.... ktore pewnie padło juz 100 razy!!! JAK SIE UMIESZCZA NA FORUM CHOLERNE ZDJECIA????????????
-14,4 kg
będzie: 58kg moze 56kg ... zobaczę w "praniu"

"8 sesja" na VACU aktiv
"pierwsze kręcenia Hula Hop Anion"
lesia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 13:46   #618
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

zaraz po pracy lece dzis do mojej przyjaciolki, która wczoraj miala urodzinki i dostala ode mnie ksiazke dukana ona ma wage elektryczną... boję się
Stary 2010-05-17, 13:52   #619
nigrra
Raczkowanie

Cytat:
zaraz po pracy lece dzis do mojej przyjaciolki, która wczoraj miala urodzinki i dostala ode mnie ksiazke dukana ona ma wage elektryczną... boję się
Będzie dobrze 3mamy kciuki
nigrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 13:57   #620
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez nigrra Pokaż wiadomość
Będzie dobrze 3mamy kciuki
to cholrene elektroniczne ustrojstwo u niej zawsze mnie denerwuje;( pewnie okaze sie, ze zamiast tego co mysle, czyli 2-3kg mniej, jest mniej o 600gram i to dlatego, ze dzis urodzilam porcelanke
zdam relacje jak tylko bede w domu
Stary 2010-05-17, 13:57   #621
Ayu
Zadomowienie

GG do Ayu

Cytat:
Napisane przez lesia27 Pokaż wiadomość
mam głupie pytanko.... ktore pewnie padło juz 100 razy!!! JAK SIE UMIESZCZA NA FORUM CHOLERNE ZDJECIA????????????
Przy Szybkiej odpowiedzi, pod forum, masz opcję Zaawansowana edycja (dodawanie fotek) Klikasz i dodajesz
Stary 2010-05-17, 13:59   #622
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
to cholrene elektroniczne ustrojstwo u niej zawsze mnie denerwuje;( pewnie okaze sie, ze zamiast tego co mysle, czyli 2-3kg mniej, jest mniej o 600gram i to dlatego, ze dzis urodzilam porcelanke
zdam relacje jak tylko bede w domu
nie ma sensu sie wazyc w ciagu dnia
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 14:00   #623
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

dzieki Marta33 przemysle i moze zastosuje bo teskno mi za warzywkami, I proba umieszczenia zdjecia
Stary 2010-05-17, 14:02   #624
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
nie ma sensu sie wazyc w ciagu dnia
nie, dlaczego.. zawsze w ciagu dnia mam ok 2kg wiecej wiec po prostu je sobie odejmuje i mniej wiecej sie zgadza
Stary 2010-05-17, 14:11   #625
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:
Przy Szybkiej odpowiedzi, pod forum, masz opcję Zaawansowana edycja (dodawanie fotek) Klikasz i dodajesz
MI TO CHYBA NIE DZIAŁA albo jestem gupia jak but...:/
-14,4 kg

"8 sesja" na VACU aktiv
Stary 2010-05-17, 14:15   #626
joanasz
Rozeznanie

Hejka
Alez wy szybko piszecie. Czasami mam wrazenie, ze tylko czekacie az pierwszy kur zapieje i biegiem do klawiatury
Cytat:
Należy kontynuować dietę i cieszyć się spadkami, a wzrosty po prostu akceptować. Ja przed ważeniem czytam karteczkę, na której napisałam: "Wskazanie wagi jest dokładnie takie jakie ma być. Zależy od tego co zjadłam, ile kalorii spaliłam, ile wody zatrzymało się w moim organiźmie i od innych czynników fizjologicznych". Jeśli waga wzrosła, a ja wiem, że nie grzeszyłam, to po prostu mówię sobie "No trudno".

Na pierwszej stronie jest link do postu Megi, gdzie opisała, dlaczego waga tak skacze lub stoi, poczytaj. I przede wszystkim nie martw się
Ayu, dobry pomysl z ta kartka. Ja tez sobie chyba wymaluje takie cos na lustrze: Jestes piekna i wspaniala, a co wazne z kazdym dniem szczuplejsza a waga pokazuje co musi.
ps. mieszkasz w pieknej okolicy ale czasami rzeczywiscie moze byc groznie, miejmy nadzieje ze woda opadnie.

Cytat:
Napisane przez natalaplo Pokaż wiadomość
WODA, WODA, WODA, CZYTAM O JEJ ZASTĘPOWANIU JAKIMIS INNYMI PŁYNAMI - NIE! PIC MI WODE I KONIEC KROPKA!!!)

no to sie zdenerwowałam, ale ja wiem co to chore nerki...
tak wiec skoncze swoją myśl od pierwszego wątku schudłam...ponad 20 kg!!!
do przerwy ok 15, teraz kolejne ok 6 w miesiąc...
wiecie co, jestem z siebie dumna
mam 173 cm, waże 58 kg, mam rozmiar S-M, wymiary tylko do doszlifowania - 90-65-97, i moja gruszkowa figura objawiająca sie udem 55 cm
popracuje nad biodrami i udami jeszcze... do konca tyg faza II, pomysli sie potem o III
Z woda sie zgadzam i GRATULUJE SUKCESU

Cytat:
Napisane przez marticzka321 Pokaż wiadomość
Mi tez brakuje serka zoltegowiec cie rozumiem calkowicie, pewnie to samo bym zrobila.Kupilam sobie jakis z obnizona zawartoscia tluszczu ale on i tak ma w 100g 10g tluszczu wegli 0.1 prot 31g i jak narazie to sobie go 2 razy zapieklam z mieskiem w ilosciach iscie aptekarskich
chcialam sie jeszcze spytac mozzarella 4% tluszczu, mam zamiar kiedys pizze skomponowac no i bez serka jej nie widze?

Cytat:
Napisane przez kataluna Pokaż wiadomość
Mam wielki problem - jestem na tydzien w PL i ciezko przestawic mi sie na polskie realia zakupowe./ ..../ najgorsze ze ciagle ktos mi pod nos ciasto podklada. A tutaj minione urodziny, a tu znowu jakies urodziny, nie mowie o tym ze pyszne polskie slodycze na polkach w sklepie sobie leza i chlebek w piekarni pachnie na kilometr....
Uch , wspolczuje. Jade z dziecmi na cale wakacje, tzn od polowy lipca do PL i sie boje panicznie, nie wiem czy dam rade tym bardziej ze zaraz po przyjezdzie wyjazd na tydzien ze znajomymi nad morzea tam wiadomo przepyszna rybka jakiej nigdzie indziej nie jadlam, pewnie piwko lub cus inszego....a polski chlebus taki pachnacy to juz mi sie sni po nocach, oj nie wiem jak to wytrwac. Na poczatku sierpnia mam niby na III przejsc, cos marnie to widze w takich okolicznosciach

Jak ktos tu pisal o zombi to ja sie dzisiaj dopisuje. Nie wiem jak wy tak szybko dochodzicie do siebie. Ja wprawdzie 2 dni musze wstac rano (7:40)wyslac moje pociechy do szkoly ale robie to na w pol przytomna i raczej zawsze dosypiam do 10 lub 11. Niestety tak funkcjonuje, inaczej bym padla ale to skutek rekonwalescencji, mam nadzieje ze kiedys przejdzie i znow bede rzeska o poranku jak kiedys
Co do wagi nie ma sie co chwalic, do przodu Ja tak ciagle,jako typowy rak do przodu i do tylu. Ale wiecej jest tych krokow do przodu, juz lepiej jak by jednak bylo wiecej po raczku do tylu. Slonce sie bawi w chowanego, rano mnie 2 sprawy wytracily z rownowagi ale do wyjasnienia po poludniu traktuje je z przymrozeniem oka. Wspolczuje porcelanowych perypetii to zmora mojego zycia (o dziwo na dukanie nie jast b.zle). Bawcie sie dobrze, nie dajcie sie pokusom. Usmiech na twarz, bedzie super
Narka
joanasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 14:17   #627
Lily Rose
Rozeznanie

Dziewczyny mam duży problem- kupiłam w Lidlu udziec wołowy i nie mam pojęcia co z niego zrobić na obiad, przeszukałam net, nie ma nic, może gulasz???

Najdroższy Aniołek 7.12.2010 [']

Lily Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 14:19   #628
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

LESIA27 Proszę bardzo

Edytowane przez czarownica3006
Czas edycji: 2010-05-17 o 14:20
czarownica3006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 14:24   #629
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

a to chyba sie nie udało, bo tak wlasnie robie jak mi DUZYMI LITERAMI POKAZALAS:p

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

załączanie plików mam nie aktywne ...:/
-14,4 kg

"8 sesja" na VACU aktiv
Stary 2010-05-17, 14:30   #630
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
nie, dlaczego.. zawsze w ciagu dnia mam ok 2kg wiecej wiec po prostu je sobie odejmuje i mniej wiecej sie zgadza
takie pomiary nigdy nie beda dokladne, raz zjesz wiecej, raz mniej wypijesz i pol kilo spokojnie moze gdzies umknac

Cytat:
Napisane przez joanasz Pokaż wiadomość
Mi tez brakuje serka zoltegowiec cie rozumiem calkowicie, pewnie to samo bym zrobila.Kupilam sobie jakis z obnizona zawartoscia tluszczu ale on i tak ma w 100g 10g tluszczu wegli 0.1 prot 31g i jak narazie to sobie go 2 razy zapieklam z mieskiem w ilosciach iscie aptekarskich
chcialam sie jeszcze spytac mozzarella 4% tluszczu, mam zamiar kiedys pizze skomponowac no i bez serka jej nie widze?
jasnez ze mozesz ser 4%
przeciez nabial do 5 % mozna spokojnie jesc
zadroszcze jak nie wiem takiego sera
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości