|
|
#301 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Może pewnego dnia, za kilkadziesiąt lat, uda mi się ze spokojem wspomnieć tych kilka krótkich miesięcy, składających się na najszczęśliwszy okres w moim życiu.
nie zapomniałam .. nie przestałam kochać.. nie przestałam tęsknić i myśleć o Tobie. i wcale się nie pogodziłam z myślą, że już nie wrócisz. i tylko jakoś dziwnie mi gdy widząc Cię daleko gdzieś nadal czuję te motylki w brzuszku i łzy cisnące się do oczu. Kocham Cię wciąż.. tak bardzo mi Ciebie brakuje.. nauczyłam się już udawać przed innymi, że nic do Ciebie nie czuję. lecz w środku nic się nie zmieniło, bo nadal jesteś najważniejszą osobą w moim życiu. Skoro tak cierpisz - skoro tak kochasz to dlaczego nie dasz szansy dlaczego nie pozwolisz aby wasze życie stanęło na przeciw siebie i razem ułożyło nowe rozdziały ? . Wszyscy mają ją za zakręconą dziewczynę, która cały czas się śmieje. Ale ona śmieje się, żeby nie płakać. Gdy popatrzysz w głąb jej oczu - poznasz prawdę .. Niech to już zostanie, bo tak lepiej Mam już święty spokój, wolę żyć bez Ciebie Teraz telefon milczy, skasowane wiadomości Nie uwierzę już nigdy nawet szczerej miłości . Jestem sama i tylko jedna myśl porusza - jak zaufać teraz komuś, skoro anioł mnie oszukał ? Tu, gdzie każdy na błędach się wychował , dobrze wiemy, że życie to gra zespołowa . Kocham Was <3 . !
Do wyspy szczęścia gdzie spełnienie marzeń, Tam prawdziwi przyjaciele są zawsze razem . Nigdy nie będę już śnić o tym, by ponaprawiać błędy Nie będę szukać chwil - tych, które odeszły . Edytowane przez Zaczarowana xdd Czas edycji: 2010-05-17 o 13:44 |
|
|
|
#302 |
|
Rozeznanie
|
jaaaa? niee
mmm ![]() _____________ i need your love
like the world needs the sun potrzebuję twojej miłości jak świat potrzebuje słońca and on the page 374 she fell in love a na stronie 374 zakochała się you were a dream than a reality now a memory byłeś snem potem byłeś realny a teraz jesteś tylko wspomnieniem
|
#303 |
|
Raczkowanie
|
![]() ___ 'nie wnikaj, rozkoszuj się swoją słodką nieświadomością.' bezpłciowi i bez charakterni chłopcy
niezły jesteś, myślę. ale czemu taki okrutny. dlaczego upierdliwy?
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-05-17 o 14:33 |
|
|
|
#304 |
|
Raczkowanie
|
Bo łez już zabrakło, utonęłam w nich. Mogę milczeń, przeczekać, przeżyć, ale nigdy tego nie zrozumiem. Czując Ciebie obok dotykam palcami nieba. Bezludna wyspa pozbawiona uczuć, owiana obojętnością, bijąca cicho w środku bólem. Moje serce. Bo nikt tak nie patrzy na mnie jak Ty. Boli. Milczenie, w potoku słów. Miłosna tragedia wyszła na scenę mojego życia. Twoje uczucia jak lód, zimne i kruche. parę lat później.. - nadal Cię kocham. Wyrzucam do kosza wczorajsze sny.
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
|
|
|
#305 |
|
Przyczajenie
|
bądź.. tak po prostu.
..w kolorach tęczy pokonać sentymenty. w świecie śpiących pomników miłości. to dla wszystkich moich ludzi, tak to idzie.! polej, przechyl, powtórz- musisz klaskać.! popatrz się na to co masz i to doceń, taka rzecz jest niejedna, nawet nie wiesz jak cenna. masz przecież rzeczy, do których umysłem nie dorosłeś.! bo najbardziej wszystko docenia się po utracie.. jakie to uczucie, gdy zawodzi człowiek.? śmigamy po tych samych chodnikach od kiedy żyję, gdy zamykam oczy mogę zobaczyć wszystko, co tylko chcę. czasami jednak wymyka sie to spod kontroli. wszyscy mówią, że widzą tylko ciemność
|
|
#306 |
|
Raczkowanie
|
zawsze chciałam być niezależna... planować swój czas, ustalać, z kim mam się trzymać. wszystko się posypało - każdy chciał być niezależny, a ja? samodzielność doprowadziła do zapomnienia. Proszę, podaruj mi uśmiech i miłość a uczucie oddam ze zdwojoną siłą. W nas siła wyobraźni, czas nie da drugiej szansy. Edytowane przez Subtelna Czas edycji: 2010-05-17 o 15:10 |
|
|
|
#307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
są świetne! Kofeina w RedBullach masz super podpis! ________________ 'Cóż tu? Tęsknota i noce bez snu, jakieś ulice i czyjeś wiersze. Żyję. I z ludzi, nie-ludzi jestem. myślę coraz częściej, że trzeba wrócić. Może Cię spotkam, a szczęście? Przecież szczęście to razem się smucić!'
|
|
|
#308 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
___________________ Dla takiej miłościmogę umrzeć. - boisz się zapytać? - nie, boję się usłyszeć odpowiedź. -Dlaczego nie wierzysz, że mógłby Cię kochać? -Wiesz, mała... Z nim jest tak, jak z porannym słońcem czy nocnym księżycem. Jest w zasięgu wzroku, ale nie na wyciągnięcie ręki. Można przyglądać mu się bez końca. Ale nie można go mieć. |
|
|
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
To że każdy ma w sobie to coś, nie znaczy że każdy umie je dobrze wykorzystać. Za dużo wspomnień. Potrzeba zdefragmentowania dysku. Jak się kończy jakiś etap, człowieka zawsze ogarniają go wątpliwości, czy dał z siebie wszystko. Nie potrzeba mi opalonego mężczyzny, z Ferrari i drogimi perfumami. Wystarczy mi to, że budząc się, czuję Twój oddech na swoich włosach. Z Tobą lub bez Ciebie? Pytanie retoryczne. Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość. /If you want to make God laugh, tell him about your plans. Zobaczymy co zrobi, gdy kiedyś się obudzi i uświadomi sobie, że nie ma kogo przywitać gorącym pocałunkiem i słowami: 'Jak Ci się spało? Dzień dobry'. miło wracać do kogoś, kto nie pamiętał. ![]()
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2010-05-17 o 16:01 |
|
|
|
#310 |
|
Rozeznanie
|
'Przestałam ufać ludziom, bo gdy nie ufasz to automatycznie się na nich nie zawodzisz' i kiedy zabraknie cię w moich snach, wtedy będę miała pewność że moje uczucie wygasło to smutne, że oczy muszą patrzeć na to czego dusza nie chce widzieć mam serce, które za często ranią tacy jak ty.
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
<3
TwojaKokaina - a proszę Cię bardzo. miło. <3cornels - jak to? pewnie, że pamiętalysmy. ![]() lepiej traktuj mnie jak Damę a wiosna szczypie mnie po oczach zsuwam się w dół po łańcuchu marzeń jeśli chcesz nauczę Cię na pamięć dwóch niezwykłych słów,
byś mógł mi je kiedyś wyszeptać...
|
|
#312 | |
|
Rozeznanie
|
To do mnie ?
nie no normalnie nie wierze. Był maj, kwiaty zakwitały, wszyscy się zakochiwali, a ja ... ja jak zwykle jak głupia idiotka czekałam. Każdy błąd kosztuje orzeźwiająco drogo. Coraz mniej ludzi do powierzenia tajemnic, coraz mniej osób którym można ufać, minimalna ilość osób, którym można powiedzieć, że się ich całkowicie szanuje. Byłeś pomyłką, pomyłką którą wspominam wieczorami. Głos serca ? Raczej warkot odjeżdżającego samochodu z pod mojego domu i co? I lejące się łzy. Ciągle poszukuje tej męskości i tej umiejętności podjęcia odpowiedniej decyzji, tej pewności. Zaplątana w siatce uczuć, przygnieciona ciężarem szalki niesionej na kościstych plecach z poranionymi dłońmi trzymającymi słowo obietnicy, które zawiodło. Widzę to na jawię, widzę to we śnie, czy przypadkiem Cię w mym życiu nie jest za wiele ? Zacznę się, nieopanowanie głośno śmiać, będę śmiać się dotąd do kiedy nie spłyną po policzkach mi łzy i ku Twojemu zaskoczeniu to nie będą łzy zwycięstwa czy szczęścia. To będą łzy życiowej przegranej. Tusilla, Toogether93, CaMa <3 _________________________ _Cytat:
Skarbie trafiłaś w samo sedno ;- ** ![]() Zakochałam się w tym opisie normalnie, mogę wziąć z nim ślub ? ![]() ![]() Pełnometrażowe nieszczęście <3 Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-05-17 o 15:55 |
|
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
Zabieram idealny w tej chwili dla mnie ;*
Brakuje nam czystych,nieskrępowanych uczuć.
|
#314 |
|
Rozeznanie
|
teraz pożałowała swojej pochopnej decyzji.
przez chwilę podziwiała swoje odbicie w lustrze,a potem przyczesała sobie włosy i utrwaliła fryzurę lakierem. chłopak naprawdę jest do rzeczy. umalowała sobie usta jaskrawoczerwoną szminką i zademonstrowała wredny uśmiech. możesz mi w tym pomóc? aż otworzyła usta ze zdumienia. życie jest pełne trudnych wyborów,nieprawdaż?
|
|
#315 |
|
Raczkowanie
|
Prawda jest taka ze nigdy nie zapomnimy o ukochanej osobie nawet jeśli bardzo nas zraniła
idę, wyciągając dłonie, łapię krople deszczu. wchodzę do pomieszczenia, gdzie wiem, że Twoje spojrzenia będą nieuniknione, a ja nie będę się w stanie oprzeć, aby je odwzajemnić. skrywam twarz w dłoniach, szepcząc do siebie, że dam radę. proszę Boga, aby mnie nie opuszczał, obiecując sobie, że będę dzielna i nie ulegnę Ci po raz kolejny, aby później przez całą noc obsesyjnie tego żałować. nawet to jak niezwykle moje czerwone paznokcie, wyglądały na Twoim karku o czekoladowej karnacji, musiałeś zwyczajnie zepsuć, uznając za nieporozumienie. jestem z siebie dumna. nareszcie moja histeria jest znacznie większa, gdy potargam swoje ulubione rajstopy, niż ta kiedy nie powiesz do mnie 'cześć' z zalotnym uśmieszkiem, pełnym brudnego zakłamania. 'zadziwiający jest fakt, że moje usta znów dostają gwałtownego paraliżu, gdy mam odpowiedzieć na jedno z Twoich pytań. pomimo, że już mi nie zależy. a ja już dawno zapomniałam o tym, że byłeś dla mnie więcej niż wszystkim.' chciałabym umieć Cię znienawidzić. nawet nie wiesz ile bym dała, żeby moje źrenice zamiast łzami przepełniały się nienawiścią. chcę palić papierosy o poranku z myślą o tym jaki jesteś podły, a nie z myślą o tym jak bardzo mnie zraniłeś. zapomnę. ale weź mi kur. w a obiecaj, że już nie wrócisz. żebym mogła zapomnieć tak na stałe, bez opamiętania. tak jak smak mojej ulubionej czekolady. będzie mi to sprawiać wiele trudności, ale uda mi się. ponowne jej spróbowanie przypomni mi smak. Twój powrót przypomni mi miłość.
ile to już razy o Nim zapominałam? / Paralogiczna ;* / Nic nie smakuje tak cudownie jak świadomość, że się chudnie! Dam radę! Edytowane przez Chocolaaate Czas edycji: 2010-05-17 o 15:58 |
|
|
|
#316 |
|
Raczkowanie
|
I pomyśleć że patrzyła na Ciebie tak jak ja nigdy nie potrafiłam. Usiadła na zimnych schodach i zdała sobie sprawę że życie byłoby dla wielu piękniejsze gdyby nie Ona. Wiem że za oknem pada deszcz a ty ciągle nie masz czasu, ale zrób dla mnie coś ostatni raz pozwalając mi skraść ostatni pocałunek. Zapomniałam już co to miłość.
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
#317 |
|
Raczkowanie
|
uśmiechem bądźmy dla siebie.
lubię Twoje źrenice podczas deszczu. wlewam w siebie napoje, pozwalające inaczej patrzeć na świat. wiem ze jak nie placze to wtedy wlasnie cie boli! codziennie idę do gwiazd,
więc nie pytaj znów gdzie.
|
|
#318 |
|
Raczkowanie
|
1. Przymknęłam jedno oko na Twoje kłamstwa... Nie mogę przymknąć i drugiego, bo wtedy stanę się ślepa.
2. Dlaczego to wszystko dla Ciebie robię...? A nie pomyślałeś, że może po prostu Cię kocham...? 3. Moje 180 cm niebieskookiego szczęścia. 4. Nie wracaj. Nie teraz kiedy powoli zaczęłam zapominać. 5. Trzask! - chyba ktoś spadł ze schodów... Nie! To tylko Ty złamałeś jej serce. 6. Uszanuj to, że nie chce o Was wiedzieć. Nie chcę słyszeć jakie wspaniałe ma usta, jak dobrze całuje, jak silną i ciepłą ma dłoń... Wiem o tym wszystkim. W końcu był dla mnie całym światem przez dwa piękne lata. 7. Ty mój najgłupszy idioto pod słońcem. 8. Widocznie to nie było to... Bo jakoś mi Ciebie w ogóle nie brakuje. Tylko kawa smakuje jakoś dziwnie i ciągle czuję w oczach łzy. 9. - Jak kochasz to poczekasz... - A więc czekam. 10. To może Ty wytłumaczysz mojej nauczycielce dlaczego mam takie marne oceny; mojej mamie dlaczego nic nie jem; mojemu psu dlaczego ostatnio nie mam ochoty nawet wyjść z nim na spacer; mojej przyjaciółce dlaczego jej nie odwiedzam...? Dlaczego to ja zawsze mam się za Ciebie tłumaczyć?
|
|
#319 |
|
Przyczajenie
|
To jest jedna z przepowiedni zaszyfrowanych w runach
To ostatnia chwila świata, który właśnie umarł Suma wszystkich strachów, upadła ludzka duma Masowa histeria rozprzestrzenia się jak dżuma Niebo? tu nie ma nieba, jest prześwit między wieżowcami. A serce to nie serce, to tylko kawał mięsa. No a życie - jakie życie? poprzerywana linia na dłoniach. A Bóg? nie ma Boga, są tylko krzyże przy drogach. Edytowane przez CollourfullSky Czas edycji: 2010-05-17 o 16:20 |
|
|
|
#320 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem, kim jestem, ale wiem, kim chciałabym być.
Jeśli zdarzy się miłość - czas ją zabija.
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Mimo, że te wspomnienia bolą, nie chciałabym ich zapomnieć. W jakiś sposób są miłe.
|
#323 |
|
Raczkowanie
|
Zakochałam się w Twoim cukierkowym spojrzeniu Czy jeżeli znajdziesz mój pantofelek to zostaniesz moim księciem? Patrz! Ktoś napisał że będziemy żyli razem długo i szczęśliwie
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
#324 |
|
Raczkowanie
|
Aur0ra- znalazłam chwilkę więc coś dodałam
![]() Chocolaaate- mega Skondensowana ta nasza chora miłostka Sprzedam tanio sentymenty kur.wa. ja tylko czasami potrzebuję sie do Ciebie przytulić. bez żadnego konkretnego powodu Bijcie brawo przyjaciele. Komedia skończona. gdybym dziś marzyła, stworzyłabym ***any bestseler dzisiaj wszystko to jeden megaśny absurd sam mnie nauczyłeś zemsty, wiec dlaczego masz teraz do mnie pretensje ? miałeś racje. znalazłam kogoś lepszego
|
#325 |
|
Raczkowanie
|
Dreams_x33 - dziękuję słonko.
Kiedyś zrozumiesz.. ale wtedy będzie za późno! I need another story. Ma spojrzenie warte grzechu i najsłodsze usta świata. ;-* - Nie uważasz, że ' kocham Cię ' będzie za niedługo brzmiało jak ' kanapka z serem ' ? :P - Kanapka z serem. ;-* - Ja Cię też kanapka z serem. xd / Przepraszam, że tak mało, ale czasu nie mam za bardzo. Zbliża się koniec roku i muszę poprawić jeden przedmiot.. Katastrofa! /
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
umysł ludzki jest zdolny do wszystkiego,
bo zawiera w sobie elementy przeszłości i przyszłości. moja wina, że zbyt długo zwlekałam. jego wina, że przez niego cierpiałam. Twoja wina, że nie umiałeś czekać. Ale czy jej wina, że przed Twoją miłością nie musiała uciekać ?
|
|
#327 |
|
Raczkowanie
|
Wpadam w paranoje,
widzę Cię za każdym zakrętem. Myślisz że ktoś wymyślił naszą miłość? Dziś serce już nie te co kiedyś. Obolałe z dziurami na wylot tak teraz ono wygląda a mimo to ty nadal chcesz je ranić. Jesteś moją chorobą
|
|
|
#328 |
|
Rozeznanie
|
me9so3horny -rzadko ? .. ale Qpa z Cb.
to wyszło, że nie czytasz w ogóle moich postów. ![]() CukrowaPanna - ja to samo. bierz, bo ja od Cb zawsze coś zabiorę. ![]() to po co wracałaś, jeśli tak sądzisz ? ![]() When I look at myself in the mirror, I see you standing there smiling at me. Gdy widzę siebie w lustrze, widzę jak stałeś tam i uśmiechałeś się do mnie. Lost inside this memory. I won't ever let go, all that I want to hold onto. Zagubiona wewnątrz tych wspomnień. Nigdy nie puszczę, chcę je na zawsze zatrzymać. That we belong together. Like the moon, stars and midnight. Stanowimy całość. Lubimy księżyc, gwiazdy i północ. We'll be strong forever, cuz we belong together ! Będziemy silni wiecznie, ponieważ stanowimy całość !
|
#329 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie słonka
![]() Chciałam się tak skromnie wypowiedzieć Owszem, rzadko tu bywam (czynnie, bo biernie jestem codziennie ), ale zwróciłam uwagę na nowe ( dla mnie nowe ;D) nicki. Jestem pod wrażeniem talentów niektórych z Was. Nie będę wymieniać, bo nie o to chodzi. Jednak uważam, że są tutaj MEGAtalenty. I jeśli mogę ( kurczę, po tak długiej nieobecności , a raczej pojawiania się i znikania boję się, że możecie mnie źle odebrać) to wyrażę swoją opinię. Chcę pochwalić nowe dziewczyny (ale nie te które w każdym poście wklejają tekst z innej strony itd. ,tylko te które same tworzą i wrzucają to tutaj...).Nie chcę, żebyście mnie źle zrozumiały. Często kradnę i te skopiowane teksty, jednak no cóż, skoro mamy tu jakieś zasady, które większość z nas zna (a jeśli nie patrz post pierwszy ) to powinno to wyglądać nieco inaczej (a choćby cytat w cudzsłowiu). Pokrótce mówiąc: i tak Was kocham Ps. Myślę, że nie uraziłam nikogo, bo nie taki był cel - chciałam tylko powiedzieć co myślę, bo ostatnio to mi nie daje spokoju ( Na litość Boską! Żebym ja o takich rzeczach na matematyce myślała! ). Ps2. Wiecie, że ja większość z Was rozpoznaję po czcionce jaką piszecie i po Waszych podpisach ? ![]() chcę wraz z Tobą obserwować, jak niebo zmienia kolory !
'- Nie bój się misiu – szepnęła w ucho pluszowego stworzonka.' Wybrała się na bankiet w krótkiej, czerwonej sukience i, na miłość Boską, bez stanika! Tłumacząc swoje zachowanie brakiem bielizny w odpowiednim kolorze.
Edytowane przez r0zunia Czas edycji: 2010-05-17 o 16:44 Powód: złe rozmieszczenie tekstu :) |
|
|
|
#330 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz co jest w tym wszystkim
najzabawniejsze? - To że myśleliśmy że nam się uda. Każda kropla deszczu to czyjeś cierpienie. Patrz ile ludzi musi cierpieć skoro ciągle pada. Wiesz kiedy dowiedziałam się że nic do mnie nie czujesz? Wtedy gdy pod wpływem alkoholu ciągle mówiłeś jej imię.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

nie no normalnie nie wierze.