|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a z netem to kurcze nie da rady wogóle ? ja to bym bez kompa i wizazu tydzień nie przezyła ;/ Cytat:
![]() Cytat:
ale ten mój zepsuty piekarnik ![]() napisz czy lepsze z jabłkami czy czekoladą może spróbuje w moim upiec chociaz pewnie się spali jak zawsze Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4682 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Gratki
![]() Misiulka nowy avatarek a z tym dachem mam nadzieje szybko sie rozwiaze...nie odplywaj tylko Ty razem z nim naprawde takie wielkie ulewy macie?super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja bym chyba nie wytrzymala z niepewnosci i chciala jeszcze jedno usg ![]() ale z drugiej strony patrzac...lepiej w sumie jak ma sie rzeczy dla chlopca i urodzi sie cudem dziewczynka niz odwrotnie...co ja bym zrobila ze wszystkimi sukienkami i rozowymi gadzetami... pytalam o Ciebie przez ostatnie dni !! czekamy na wiesci kochana idealnecialo jak to netu nie bedziesz miec?? musisz jakos sobie zalatwic, bo nie wytrzymasz bez nas Cytat:
|
||||
|
|
|
#4683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam tak samo jak Ty a jeszcze polewę muszę zrobić...śliczny Twój brzuś!!! taki zgrabniutki!!! |
|
|
|
|
#4684 | |
|
Zadomowienie
|
ja też, ja też, a M strzelec.
Cytat:
|
|
#4685 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4686 | |||||
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny. Dzis mnie torche mniej brzuch boli. Postanowilam skonsultowac sie z lekarzem, mam brac nospe 3xdziennie i w takiej samej dawce magnez. Jesli przez 3 dni nie przejdzie bede musiala jechac do lekarza. Chyba macica zaczela mi sie rozciagac i dlatego tak sie dzieje. Piszecie jak szalone.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zgrabniutki. Moj to chyba o tym czasie bedzie raz taki wiekszy.
|
|
#4687 | |||||
|
Zakorzenienie
|
anuszka no stracha miałam ale dziś szaleje na całego
![]() śliczne ciuszki, dresik hd śliczne sukienki ania o rety ale z tą plcią się porobiło może faktycznie zasłonił nóżką ważne że wszystko ok i super wiesci misiulka fajny avek idealnecialo śliczne xawmeli belunia to pewnie przez naciagnieta skore alguien ślicznie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
za to moja siostra z 4.08 pyskacz niesamowity i wszedzie jej pelno ![]() Cytat:
kiedy ci wyszły ? ja narazie nic ale skóre mam tak napieta jakby mi faktycznie lada moment miała peknac ![]() Cytat:
![]() super, że wszystko ok Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-05-17 o 16:39 |
|||||
|
|
|
#4688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehNo nie wiem kiedy z tym netem bedzie, bede błagać, no ale czasu nie dodam czasowi. |
|
|
|
|
#4689 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam z tego wspólnego spotkania z psychologiem...
dowiedziałam się dwóch rzeczy o Maćku jednej zupełnie nie ważnej a mianowicie że z kimś jest.. zapytała go o to wprost psycholog a drugiej ważnej i przykrej na pytanie dlaczego się interesuje czy z powodów emocjonalnych, czy dlatego że "tak trzeba" powiedział że bardziej dlatego "że tak trzeba"... Czyli ja to rozumiem tak, że nasze dziecko od niego nie będzie wiedziało co to jest miłość taty, bo to co on będzie robił, nie będzie wynikało z uczucia, tylko z tego że tak trzeba... przykre o sobie dowiedziałam się tego, że uparłam się, że sobie "sama" poradzę, tzn. bez jego pomocy, że mogę każdego o pomoc poprosić ale nie jego... M nigdy o nic nie poproszę. Co więcej powiedziałam, że jego pomoc ograniczam tylko do kwestii materialnych które wynikają dla niego jako dla ojca... a skoro on się ogranicza do tego co konieczne to powinno być w porządku... Za tydzień czeka mnie indywidualne spotkanie z psychologiem i umówiłam się do adwokata żeby pomógł mi napisać ten pozew o alimenty... Zostało tak mało czasu... a tak dużo jest do zrobienia.... szok
|
|
#4690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ulewy u nas straszne. Ja na szczęście mieszkam daleko od rzeki. Mąż poszedł na nockę, jak ja nie znosze tej zmiany! |
|
|
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
kasha to dzieciak faktycznie
![]() kochac napewno bedzie kochał maleństwo ale na nim samym chyba bym juz krzyzyk postawiła...załatwiaj tego adwokata
|
|
|
|
#4692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bardzo dobrze, że idziesz do adwokata Teraz masz przynajmniej jasność co się dzieje i jakie jest jego podejście i żadne tam "pierdu pierdu tesknie pierdu zmieniłem zdanie " nie powinny już miec miejsca |
|
|
|
|
#4693 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja właśnie wyjęłam ciasto, pachnie jak chole.ra!!! Polewa czekoladowa już gotowa stygnie w kubeczku (musi trochę zgęstnieć żeby nie splynęła z ciasta)... co chwilę do niej podchodzę i podjadam łyżeczką Co ja poradzę, że taka dobra.
|
|
|
|
|
#4694 |
|
Zadomowienie
|
kashha to teraz wiesz przynajmniej, na czym stoisz. Nie ma co liczyc na niego jako partnera. Takze jak najbardziej zalatwiaj alimenty i ureguluj cala sytuacje. Na pewno nie bedzie to mile i latwe, ale dasz rade!
ola przypomnialas mi, ze mam w lodowce moje ciasto czekoladowe z galaretka - ide po kawalek ![]() Na watku majowo-czerwcowym gdzies polowa mamusiek z terminem na maj sie rozpakowala, a jestesmy w polowie miesiaca. Wiec wszystko idzie dobrym tempem Edytowane przez Alguien Czas edycji: 2010-05-17 o 17:14 |
|
|
|
#4695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety największy problem jest w tym, że powinnam się zgodzić na pomoc w takim zakresie w jakim on mi ją oferuje, na co ja mówię że nie, że nie potrzebuje i że sobie poradzę. Wierzę że sobie poradzę, bo jedyna osoba która mogłaby mnie przekonać, że naprawdę chce pomóc i że warto jej zaufać, robi wszystko żebym nie zmieniła zdania
Edytowane przez kashha Czas edycji: 2010-05-17 o 17:20 |
|
|
|
|
#4696 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co z tamta baba z allegro? od tych bluzek? Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- ja tez juz jadlam ciacho jest pycha takie proste a takie smaczne maz jak wszedl do domu reakcja byla o ciasto juz gotowe gdy odpowiedzialam ze tak to oczywiscie chcial zebym mu nalozyla jak powiedzialam ze musi poczekac bo dopiero wylaczylam i jest gorace po 10 min uslyszalam "moge juz te ciasto bo zwariuje zaraz tak pachnie..."
|
|
#4697 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak bardzo pragnęłam córeczki wcześniej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i kurde ten twój wiek mnie przeraził.. 36 tydzień Toż to lada dzień i hop siup na porodówę
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||||
|
|
|
#4698 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Zakręćcie ten deszcz hd śliczne e sukienki jaszczka, alguien super brzuszki misiulka śliczny avatarek, myślałam w pierwszym momencie, że jakaś nowa laska się na wątku pojawiła ![]() Dzięki za odpowiedzi w sprawie prasowania ciuszków. No nic mówi się trudno czeka mnie góra prasowania. Tylko niech już padać przestanie bo muszę to wszystko poprać i chcę na balkonie suszyć, no i wózek muszę też wyprać, a w domu to nie za bardzo schnie. Poza tym zapomniałam wam napisać, że dostanę jeszcze jeden wózek od tej samej koleżanki już taki bardziej spacerowy, strasznie się cieszę bo kolejne pieniążki zaoszczędzone. Tym bardziej, że ja nie mam pracy to każdy grosz się liczy. A i w tej stercie ciuszków znalazłam dwa śpiworki (na fotce). Dziewczyny gdyby któraś chciała to w Lidlu w poniedziałek jest tydzień dziecka i mnóstwo rzeczy min. śpiworki, kocyki, ręczniki z kapturkiem, wklejam zdjęcie z gazetki.no i mój dzisiejszy brzuch 26tc6d dopiero na zdjęciu zobaczyłam jaki wielki hehe. Sorki, że tyle się rozpisałam, ale rzadko zaglądam i później ciężko wszystko ogarnąć jednym słowem. http://www.suwaczki.com/tickers/p19udqk33y5mt50i.png |
|
|
|
#4699 |
|
Rozeznanie
|
i zdjęcia
|
|
|
|
#4700 |
|
Zadomowienie
|
Macie ochotę na ciasto?
![]() Ps. Następnym razem zrobię z suszonymi śliwkami w środku, bo bardzo pasują do czekolady. |
|
|
|
#4701 |
|
Zadomowienie
|
Malz polecial na poczte po przesylke, juz nie moge sie doczekac coz to przyszlo ...
Rozmawialyscie o rostepach, ja na szczescie poki co ani jednego, smaruje sie codziennie mustela i jest ok, nawet swedzenie mi nie dokucza. Czekam wlasnie na drugie opakowanie bo pierwszy krem juz mi sie po 2 miesiacach konczy. farminka , xawmeli bardzo sie ciesze, ze u Was juz lepiej alguien boski kolaz alutka ja magnez i nospe juz 2 miesiac biore, mam nadzieje ze Ci sie polepszy ania22 to bedziecie miec prawdziwa niespodzianke ![]() serduszkoioz mialas sie pochwalic lozeczkiem ![]() Przestalo wreszcie padac, woda w rzekach nareszcie opada ... Znowu tragedia dla wielu, wielu ludzi ;/ |
|
|
|
#4702 |
|
Zadomowienie
|
Podzielę się z Wami...
Lazurowa mi podesłała i teraz śpiewam sobie w domu razem z Kulfonem i Moniką... lalala... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=D2tH-ac93k0
|
|
#4703 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też chce ale nie zrobie go bo widziałam, że trzeba go piec godzine to u mnie spaliłby sie już z 3 razy ![]() dziewczyny macie jakiś przepis na ciacho najlepiej czekoladowe ale co by nie trzeba było piec dłużej niż 20-30 minut bo mój piekarnik nie umie utrzymac temperatury i ciągle do góry idzie i jest masakra
|
|
|
|
|
#4704 | |
|
Zadomowienie
|
Gdzie jest pilotka i pszczolka ?aaaaaa no i hes, szkoda, ze przestala sie odzywac
![]() Super okragly brzuszek ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4705 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja się zastanawiam gdzie jest Carmena?
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
vette a gdzie kupujesz mustelle? zamawiasz z netu? podaj linka
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobiety, ja mam zgagę jak nie wiem co... popijam mleko, ale ciasto czekoladowe OLI bym zjadła... robiłaś z tego mojego przepisu? Z czym robiłaś w środku, dawałaś jakieś owoce?
Ja mam ochotę na coś dobrego, muszę sobie zrobić jakąś kolację, bo głód mnie męczy, ale przy zgadze jakoś nie mam ochoty na nic konkretnego. Ja właśnie wystawiłam znowu kilka rzeczy na allegro, co się wcześniej nie sprzedały... jak teraz nie pójda, to zrobię paczkę kilku rzeczy ![]() Jezu wy nawiedzone jestescie, tak duzo piszecie, ale przy takiej pogodzie to sie nie dziwie... MISIULKA co do znaków zodiaku to u nas jest na odwrót. Ja jestem strzelec, zresztą Łucja też. A Damian jest lew, i druga dzidzia też ma być lew prawdopodobnie! |
|
|
|
#4708 |
|
Zadomowienie
|
ma najtaniej na all, ale na przesylke czeka sie troche dluzej /od tygodnia do dwoch/ http://allegro.pl/item1031264966_mus...ml_apteka.html
|
|
|
|
#4709 |
|
Zadomowienie
|
I nie mam schodow
. Mam tylko poręcz i barierke.. Schody okazaly sie w wszesz na niektorych stopniach za dlugie, pojechali przyciac, przyjechali, a potem sie okazalo ze sa tez za szerokie.. tzn nie moga byc takie jakie sa, musza byc wezsze bo mamy za ostre schody i ostatniego stopnia juz niebyloby do czego przykrecic... Wiec znow jutro o 8 zawitają:/. Mam nadzieje ze juz wszystko jutro sie uda do konca.
|
|
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
basienka moj maz i tata tez sa strzelcami CUDOWNY znak zodiaku
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

i badz tu madry hihi

no masakra jakas. to chyba bedzie niespodzianka 

o rety ale z tą plcią się porobiło