Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-17, 16:29   #4681
wiolek1
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
tylko zwróćcie uwagę, że do każdej rzeczy nalezy doliczyć koszt 10 lub 15

http://www.allegro.pl/show_user_auct...&change_view=1
dziękuje
Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość

mi na polowkowym w 21 tc i na 4D w 23 tc powiedzieli ze chlopak (dwoch roznych lekarzy)
a teraz w 32 tc i w 33 tc dwoch roznych lekarzy ma watpliwosci. tyle ze moja gin powiedziala na koniec ze chyba chlopak a dzis ta w szpitalu ze ona racze jest za dziewczynka i badz tu madry hihi

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Obiecane zdj i dla porownania z polowkowego (zreszta jest w avatorze ale nieszkodzi)
ale śliczny i tak jakby chciał łapke zjesć
a z netem to kurcze nie da rady wogóle ? ja to bym bez kompa i wizazu tydzień nie przezyła ;/

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
będę wieczorkiem napiszę wszystko.........eh było źle
karolcia dziekuję za modlitwę
no koniecznie czekamy na dokładny opis. super, że już w domku

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Ciasto juz sie upieklo ale zanim ostygnie to mi jezyk do d... ucieknie
aaaa ja też chce ale ten mój zepsuty piekarnik
napisz czy lepsze z jabłkami czy czekoladą może spróbuje w moim upiec chociaz pewnie się spali jak zawsze

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie, pobrała posiew, mam lezec, najprawdopodobniej do 36tc :/
za 3 tyg wizyta...
w sumie to bez zmian...

malutka wazy 1200g prawie, glowa na dole, nogi w moich zebrach..
dobrze, że nic się tam nie dzieje i odpoczywaj
Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Zaraz postaram sie Was nadrobic, a tymczasem wklejam moje zdjecie brzuszka
Mamy dzis 36t 1d
I od razu porownanie od 18 tyg
śliczny
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 16:30   #4682
Alguien
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Czesc Kochane!
U nas dzis 100 dni do porodu wg OM zaczynamy 7 miesiac.
Gratki

Misiulka nowy avatarek a z tym dachem mam nadzieje szybko sie rozwiaze...

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Moje miasto chyba zaraz odpłynie.
nie odplywaj tylko Ty razem z nim naprawde takie wielkie ulewy macie?

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
wklejam wam moje ostatnie zakupy dla synka
super

Cytat:
dziewczyny niedlugo konczymy watek czy ja mam zalozyc nastepny czy macie inne propozycje?? i co z tytulem??
pewnie, ze Ty zakladasz nastepny , a tytul jak dla mnie bez roznicy. Ale moze wkrotce warto by pomyslec nad nowym, ja i farminka zaraz sie posypiemy pewnie

Cytat:
sms od farminki

napisalam jej "hej jak sie czujesz"

odpisala
"W porzadku. Dzisiaj mnie wypisuja i wracam lezec do domu. Ogolnie jest bez zmian, tak jak bylo -szyjka2,5, rozwarcia brak. podobno za ok.3 tyg powinnam urodzic ale dzisiaj zaczynamy 35tc wiec nie jest zle a co nowego na forum?"
Super wiesci. Czekamy farminko na Ciebie!!

Cytat:
laseczki bylam wlasnie na USG. no i wszystko jest ok wody w normie lozysko oki dzidzia zdrowiutka ale... pani doktor powiedziala ze RACZEJ BY OBSTAWIALA DZIEWCZYNKE oni mnie normalnie psychicznie wykoncza. nie bylo dobrze widac bo dzidzia ma stope podwinieta miedzy nogami ale powiedziala ze raczej jest za dziewczynka no masakra jakas. to chyba bedzie niespodzianka
what ja bym chyba nie wytrzymala z niepewnosci i chciala jeszcze jedno usg
ale z drugiej strony patrzac...lepiej w sumie jak ma sie rzeczy dla chlopca i urodzi sie cudem dziewczynka niz odwrotnie...co ja bym zrobila ze wszystkimi sukienkami i rozowymi gadzetami...

Cytat:
WRÓCIŁAM mamusie moje kochane!!!!!!!!!!!!!!
pytalam o Ciebie przez ostatnie dni !! czekamy na wiesci kochana

idealnecialo
jak to netu nie bedziesz miec?? musisz jakos sobie zalatwic, bo nie wytrzymasz bez nas

Cytat:
Napisane przez belunia1985 Pokaż wiadomość
ja bym nie chciala miesiac wczesniej, bezpiecznie jest dopiero od 38 tygodnia. wbrew pozorom w 9 miesiącu jeszcze duzo sie u dzidzi w brzuchu dzieje, m.in. dojrzewaja oczka, siatkówka. chociaz oczywiście dzieci które rodza sie wczesniej są najczęściej zupełnie zdrowe
calkowita racja od 38t jest najbezpieczniej
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 16:32   #4683
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Ciasto juz sie upieklo ale zanim ostygnie to mi jezyk do d... ucieknie
moje się piecze i pachnie mam tak samo jak Ty a jeszcze polewę muszę zrobić...

Cytat:
Czesc dziewczyny
Mamy dzis 36t 1d
śliczny Twój brzuś!!! taki zgrabniutki!!!
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 16:33   #4684
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Ja jestem lwem zodiakalnym.
ja też, ja też, a M strzelec.
Cytat:
Czesc dziewczyny
Mamy dzis 36t 1d
jaka ślicznusia piłeczka

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 16:36   #4685
Alguien
Zadomowienie

Cytat:
No ale Ty w każdej chwili możesz zacząć rodzić
Caly czas powtarzamy z mezem - mala jeszcze 2 tyg posiedz tam sobie wygodnie. Chcialabym miec ukonczone 38 tyg, wtedy moge rodzic
Stary 2010-05-17, 16:37   #4686
alutka78
Rozeznanie

Czesc dziewczyny. Dzis mnie torche mniej brzuch boli. Postanowilam skonsultowac sie z lekarzem, mam brac nospe 3xdziennie i w takiej samej dawce magnez. Jesli przez 3 dni nie przejdzie bede musiala jechac do lekarza. Chyba macica zaczela mi sie rozciagac i dlatego tak sie dzieje. Piszecie jak szalone.

Cytat:
Niewykluczone Mówiłam Wam już o koleżance, która dopiero w 8 miesiącu dowiedziała się, że ma chłopca A moja bratowa miała cały czas miec chłopca, a urodziła dziewczynkę
Mi na przedostatnim usg powiedzial, ze dziewczynka na 90%, na ostatnim nie byl w stanie okreslic. Tez kupuje neutralne rzeczy.
Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Obiecane zdj i dla porownania z polowkowego (zreszta jest w avatorze ale nieszkodzi)
Sliczniutko!!!
Cytat:
będę wieczorkiem napiszę wszystko.........eh było źle
karolcia dziekuję za modlitwę
Dobrze, ze juz z nami jestes!
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
xawmeli witamy z powrotem

a ja na allegro kupialm tunike i kiecke na lato...
http://www.allegro.pl/item1030862550...156_19_90.html
http://www.allegro.pl/item1033399741..._124_sale.html
Bardzo podoba mi sie ta tunika.
Cytat:
dzien dobry
co do rozstępów, to mam niestety na calych piersiach (a wcale tak bardzo nie urosły), na udach i koło pępka dwa a le takie mega grube, czerwone
co do porodu, ja moge legalnie urodzic juz za 4 tyg. -jak o tym pomysle to strasznie sie boje, w ogóle dzisisiaj mi sie śniło że mi czop sluzowy odszedł...

a własnie mialam Was dziewczyny zapytać.
zauwazyłam jakies kilka dni temu że mam mniejsze czucie na skórze brzucha, tak jakby brzuch był nie mój. nie to że wcale nic nie czuje, ale to "czucie"jest takie stępione, niepełne. czy to normalne? tak sobie tłumacze, że to może od tego, że skóra jest bardzo naciągnieta, nie wiem...
Nie przejmuj sie ja czasem tez mam takie uczucie.
Cytat:
Czesc dziewczyny
Mamy dzis 36t 1d
Zgrabniutki. Moj to chyba o tym czasie bedzie raz taki wiekszy.
Stary 2010-05-17, 16:38   #4687
papeteria
Zakorzenienie

anuszka no stracha miałam ale dziś szaleje na całego
śliczne ciuszki, dresik
hd śliczne sukienki
ania o rety ale z tą plcią się porobiło może faktycznie zasłonił nóżką ważne że wszystko ok i super wiesci
misiulka fajny avek
idealnecialo śliczne
xawmeli
belunia to pewnie przez naciagnieta skore
alguien ślicznie

Cytat:

zuziunia dobrze ze obeszlo sie bez szpitala a dla dzidzi musisz byc silna i dasz rade lezec!
podpisuje sie pod tym

Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość
Ta
ja na piersiach to mialam rozstepy jeszcze od czasu dojrzewania, narazie nowe sie nie pojawily ale stare tez nie zniknely na brzuchu nie mam
ja to samo, stare mam jeszcze na biodrach i udach

Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość
tak sie z mezem zastanawiamy nad znakiem zodiaku dla naszej malutkiej, bo gin powiedzial ze dzien-dwa mozna przesunac termin cesarki jak bysmy chcieli, i tak patrze a tu 22.07 konczy sie Rak z 23.07 zaczyna Lew... znacie moze kogos spod znaku Lwa? bo ja znam tylko pare Rakow a Lwa zadnego i nie mam porownania co do charakteru tych znakow
mój TŻ jest z 25.07 i jest naprawde spokojny
za to moja siostra z 4.08 pyskacz niesamowity i wszedzie jej pelno

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Z powodu powodzi mam dzis przymusowe wolne, bo mi miejsce pracy zamknęli. Ewakuują archiwum i zbiory. Masakra jakaś. A desz leje i nie przestaje.
masakra..ale przynajmniej w domu posiedzisz ...

Cytat:
idealne ja tez mam rozstepy wokół pępka
kiedy ci wyszły ?
ja narazie nic ale skóre mam tak napieta jakby mi faktycznie lada moment miała peknac
Cytat:
sms od farminki
podobno za ok.3 tyg powinnam urodzic ale dzisiaj zaczynamy 35tc wiec nie jest zle a co nowego na forum?"

super, że wszystko ok

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-05-17 o 16:39
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 16:43   #4688
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
ale śliczny i tak jakby chciał łapke zjesć
a z netem to kurcze nie da rady wogóle ? ja to bym bez kompa i wizazu tydzień nie przezyła ;/
Bylo widac jak trzyma dlonie przed twarza otwarte i je całuje heh
No nie wiem kiedy z tym netem bedzie, bede błagać, no ale czasu nie dodam czasowi.
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 16:47   #4689
kashha
Zadomowienie

Wróciłam z tego wspólnego spotkania z psychologiem...
dowiedziałam się dwóch rzeczy o Maćku jednej zupełnie nie ważnej a mianowicie że z kimś jest.. zapytała go o to wprost psycholog
a drugiej ważnej i przykrej na pytanie dlaczego się interesuje czy z powodów emocjonalnych, czy dlatego że "tak trzeba" powiedział że bardziej dlatego "że tak trzeba"...
Czyli ja to rozumiem tak, że nasze dziecko od niego nie będzie wiedziało co to jest miłość taty, bo to co on będzie robił, nie będzie wynikało z uczucia, tylko z tego że tak trzeba... przykre
o sobie dowiedziałam się tego, że uparłam się, że sobie "sama" poradzę, tzn. bez jego pomocy, że mogę każdego o pomoc poprosić ale nie jego... M nigdy o nic nie poproszę. Co więcej powiedziałam, że jego pomoc ograniczam tylko do kwestii materialnych które wynikają dla niego jako dla ojca... a skoro on się ogranicza do tego co konieczne to powinno być w porządku... Za tydzień czeka mnie indywidualne spotkanie z psychologiem i umówiłam się do adwokata żeby pomógł mi napisać ten pozew o alimenty...

Zostało tak mało czasu... a tak dużo jest do zrobienia.... szok

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 16:50   #4690
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Czesc dziewczyny
Mamy dzis 36t 1d
Cytat:

nie odplywaj tylko Ty razem z nim naprawde takie wielkie ulewy macie?

Ale śliczny brzuszek Jej kochana 2 tygodnie i już będziesz córeczkę miała przy sobie! To bardzo szybko minie. Zreszta jak całe 36 tygodni.

Ulewy u nas straszne. Ja na szczęście mieszkam daleko od rzeki.

Mąż poszedł na nockę, jak ja nie znosze tej zmiany!
Stary 2010-05-17, 16:51   #4691
papeteria
Zakorzenienie

kasha to dzieciak faktycznie
kochac napewno bedzie kochał maleństwo ale na nim samym chyba bym juz krzyzyk postawiła...załatwiaj tego adwokata

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 16:57   #4692
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
dowiedziałam się dwóch rzeczy o Maćku jednej zupełnie nie ważnej a mianowicie że z kimś jest.. zapytała go o to wprost psycholog
a drugiej ważnej i przykrej na pytanie dlaczego się interesuje czy z powodów emocjonalnych, czy dlatego że "tak trzeba" powiedział że bardziej dlatego "że tak trzeba"...
Czyli ja to rozumiem tak, że nasze dziecko od niego nie będzie wiedziało co to jest miłość taty, bo to co on będzie robił, nie będzie wynikało z uczucia, tylko z tego że tak trzeba... przykre
o sobie dowiedziałam się tego, że uparłam się, że sobie "sama" poradzę, tzn. bez jego pomocy, że mogę każdego o pomoc poprosić ale nie jego... M nigdy o nic nie poproszę. Co więcej powiedziałam, że jego pomoc ograniczam tylko do kwestii materialnych które wynikają dla niego jako dla ojca... a skoro on się ogranicza do tego co konieczne to powinno być w porządku... Za tydzień czeka mnie indywidualne spotkanie z psychologiem i umówiłam się do adwokata żeby pomógł mi napisać ten pozew o alimenty...

Dobrze, że jesteś pod opieką psychologa.
I bardzo dobrze, że idziesz do adwokata

Teraz masz przynajmniej jasność co się dzieje i jakie jest jego podejście i żadne tam "pierdu pierdu tesknie pierdu zmieniłem zdanie " nie powinny już miec miejsca

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 17:10   #4693
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:

Dobrze, że w końcu masz jasność sytuacji i nie będziesz robiła sobie złudnych nadzieji! I bardzo dobrze, że idziesz po wsparcie do adwokata. Trzymam kciuki.

A ja właśnie wyjęłam ciasto, pachnie jak chole.ra!!! Polewa czekoladowa już gotowa stygnie w kubeczku (musi trochę zgęstnieć żeby nie splynęła z ciasta)... co chwilę do niej podchodzę i podjadam łyżeczką
Co ja poradzę, że taka dobra.
Stary 2010-05-17, 17:13   #4694
Alguien
Zadomowienie

kashha to teraz wiesz przynajmniej, na czym stoisz. Nie ma co liczyc na niego jako partnera. Takze jak najbardziej zalatwiaj alimenty i ureguluj cala sytuacje. Na pewno nie bedzie to mile i latwe, ale dasz rade!

ola przypomnialas mi, ze mam w lodowce moje ciasto czekoladowe z galaretka - ide po kawalek

Na watku majowo-czerwcowym gdzies polowa mamusiek z terminem na maj sie rozpakowala, a jestesmy w polowie miesiaca. Wiec wszystko idzie dobrym tempem

Edytowane przez Alguien
Czas edycji: 2010-05-17 o 17:14
Stary 2010-05-17, 17:16   #4695
kashha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Dobrze, że jesteś pod opieką psychologa.
I bardzo dobrze, że idziesz do adwokata

Teraz masz przynajmniej jasność co się dzieje i jakie jest jego podejście i żadne tam "pierdu pierdu tesknie pierdu zmieniłem zdanie " nie powinny już miec miejsca
No jasność mam, tyle że znając M. on w wygodnym dla siebie momencie albo się wyprze i powie że nic takiego nie mówił, albo co gorsza zacznie sobie rościć sobie prawa do dziecka, albo szantażować mnie że powinnam coś zrobić przez wzgląd na dziecko. Być może to tylko jakieś moje strachy, ale chciałabym uchronić Dziecko i siebie przed takimi przeżyciami...

Niestety największy problem jest w tym, że powinnam się zgodzić na pomoc w takim zakresie w jakim on mi ją oferuje, na co ja mówię że nie, że nie potrzebuje i że sobie poradzę.
Wierzę że sobie poradzę, bo jedyna osoba która mogłaby mnie przekonać, że naprawdę chce pomóc i że warto jej zaufać, robi wszystko żebym nie zmieniła zdania

Edytowane przez kashha
Czas edycji: 2010-05-17 o 17:20
Stary 2010-05-17, 17:26   #4696
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc dziewczyny
Mamy dzis 36t 1d
jej jaki juz spory i jaka znaczaca roznica jest miedzy 36 a 34tc

Cytat:

A ja dziś kupiłam jeszcze jeden dresik

http://www.allegro.pl/item1035709275...uszek_0_3.html
sliczny!
a co z tamta baba z allegro? od tych bluzek?

Cytat:

aaa nie wiem czy pisalam czy nie bo juz mi sie myli. na ktg nie wyszedl ani jeden skurcz

Cytat:

popieram zdanie dziewczyn wiesz na czym stoisz! i super ze zdecydowalas sie na spotkanie z adwokatemtrzymam kciuki zeby wszystko udalo sie jak najszybciej zalatwic!

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

ja tez juz jadlam ciacho jest pycha takie proste a takie smaczne maz jak wszedl do domu reakcja byla o ciasto juz gotowe gdy odpowiedzialam ze tak to oczywiscie chcial zebym mu nalozyla jak powiedzialam ze musi poczekac bo dopiero wylaczylam i jest gorace po 10 min uslyszalam "moge juz te ciasto bo zwariuje zaraz tak pachnie..."
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 17:43   #4697
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:

mi na polowkowym w 21 tc i na 4D w 23 tc powiedzieli ze chlopak (dwoch roznych lekarzy)
a teraz w 32 tc i w 33 tc dwoch roznych lekarzy ma watpliwosci. tyle ze moja gin powiedziala na koniec ze chyba chlopak a dzis ta w szpitalu ze ona racze jest za dziewczynka i badz tu madry hihi
a to numer
Cytat:
Niewykluczone Mówiłam Wam już o koleżance, która dopiero w 8 miesiącu dowiedziała się, że ma chłopca A moja bratowa miała cały czas miec chłopca, a urodziła dziewczynkę
Ja jeszcze niedawno liczyłam na to, że mojemu synkowi zniknie to co męskie i zostanie córką ale już przywykłam do tego, z ejest chłopcem i tyle. Ostatnio lekarz powiedział, że to nie "ponoć" chłopak tylko na pewno, a jakby się urodziła dziewczynka z takimi jajami to tylko jej współczuć
A tak bardzo pragnęłam córeczki wcześniej
Cytat:
dzien dobry
co do rozstępów, to mam niestety na calych piersiach (a wcale tak bardzo nie urosły), na udach i koło pępka dwa a le takie mega grube, czerwone
co do porodu, ja moge legalnie urodzic juz za 4 tyg. -jak o tym pomysle to strasznie sie boje, w ogóle dzisisiaj mi sie śniło że mi czop sluzowy odszedł...

a własnie mialam Was dziewczyny zapytać.
zauwazyłam jakies kilka dni temu że mam mniejsze czucie na skórze brzucha, tak jakby brzuch był nie mój. nie to że wcale nic nie czuje, ale to "czucie"jest takie stępione, niepełne. czy to normalne? tak sobie tłumacze, że to może od tego, że skóra jest bardzo naciągnieta, nie wiem...
Takie otępiałe czucie w okolicach pępka jest ponoć bardzo normalne i naturalne, więc się nic nie przejmuj, czasem nawet skóra może boleć... podczytuję namiętnie wątek majowo-czerwcowych
Cytat:
Czesc dziewczyny
Mamy dzis 36t 1d
Ojaaaaacieee jaka piękna ewolucja brzucha
No i kurde ten twój wiek mnie przeraził.. 36 tydzień Toż to lada dzień i hop siup na porodówę

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 17:58   #4698
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Dzień dobry
Zakręćcie ten deszcz
hd śliczne e sukienki
jaszczka, alguien super brzuszki
misiulka śliczny avatarek, myślałam w pierwszym momencie, że jakaś nowa laska się na wątku pojawiła
Dzięki za odpowiedzi w sprawie prasowania ciuszków. No nic mówi się trudno czeka mnie góra prasowania. Tylko niech już padać przestanie bo muszę to wszystko poprać i chcę na balkonie suszyć, no i wózek muszę też wyprać, a w domu to nie za bardzo schnie.
Poza tym zapomniałam wam napisać, że dostanę jeszcze jeden wózek od tej samej koleżanki już taki bardziej spacerowy, strasznie się cieszę bo kolejne pieniążki zaoszczędzone. Tym bardziej, że ja nie mam pracy to każdy grosz się liczy.
A i w tej stercie ciuszków znalazłam dwa śpiworki (na fotce).
Dziewczyny gdyby któraś chciała to w Lidlu w poniedziałek jest tydzień dziecka i mnóstwo rzeczy min. śpiworki, kocyki, ręczniki z kapturkiem, wklejam zdjęcie z gazetki.no i mój dzisiejszy brzuch 26tc6d dopiero na zdjęciu zobaczyłam jaki wielki hehe. Sorki, że tyle się rozpisałam, ale rzadko zaglądam i później ciężko wszystko ogarnąć jednym słowem.

http://www.suwaczki.com/tickers/p19udqk33y5mt50i.png
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 18:00   #4699
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

i zdjęcia
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 18:01   #4700
ola_k11
Zadomowienie

Macie ochotę na ciasto?

Ps. Następnym razem zrobię z suszonymi śliwkami w środku, bo bardzo pasują do czekolady.
Stary 2010-05-17, 18:01   #4701
vette
Zadomowienie

Malz polecial na poczte po przesylke, juz nie moge sie doczekac coz to przyszlo ...
Rozmawialyscie o rostepach, ja na szczescie poki co ani jednego, smaruje sie codziennie mustela i jest ok, nawet swedzenie mi nie dokucza.
Czekam wlasnie na drugie opakowanie bo pierwszy krem juz mi sie po 2 miesiacach konczy.
farminka , xawmeli bardzo sie ciesze, ze u Was juz lepiej
alguien boski kolaz a nozki i brzuszek slow brak
alutka ja magnez i nospe juz 2 miesiac biore, mam nadzieje ze Ci sie polepszy
ania22 to bedziecie miec prawdziwa niespodzianke
serduszkoioz mialas sie pochwalic lozeczkiem

Przestalo wreszcie padac, woda w rzekach nareszcie opada ...
Znowu tragedia dla wielu, wielu ludzi ;/
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 18:10   #4702
kashha
Zadomowienie

Podzielę się z Wami...

Lazurowa mi podesłała i teraz śpiewam sobie w domu razem z Kulfonem i Moniką...

lalala...

http://www.youtube.com/watch?v=D2tH-ac93k0

Stary 2010-05-17, 18:12   #4703
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Macie ochotę na ciasto?

Ps. Następnym razem zrobię z suszonymi śliwkami w środku, bo bardzo pasują do czekolady.
aaaaaaaaaaaaaaaaaa

ja też chce ale nie zrobie go bo widziałam, że trzeba go piec godzine to u mnie spaliłby sie już z 3 razy

dziewczyny macie jakiś przepis na ciacho najlepiej czekoladowe ale co by nie trzeba było piec dłużej niż 20-30 minut bo mój piekarnik nie umie utrzymac temperatury i ciągle do góry idzie i jest masakra
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 18:21   #4704
vette
Zadomowienie

Gdzie jest pilotka i pszczolka ?aaaaaa no i hes, szkoda, ze przestala sie odzywac
Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
i zdjęcia
Super okragly brzuszek

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Macie ochotę na ciasto?
o Tyyyyyyyyyyyyyyy

Cytat:
ale hicior!
Stary 2010-05-17, 18:27   #4705
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Gdzie jest pilotka i pszczolka ?aaaaaa no i hes, szkoda, ze przestala sie odzywac

Super okragly brzuszek

o Tyyyyyyyyyyyyyyy

ale hicior!
A ja się zastanawiam gdzie jest Carmena?
Stary 2010-05-17, 18:36   #4706
anoxa
Zakorzenienie

vette a gdzie kupujesz mustelle? zamawiasz z netu? podaj linka
Stary 2010-05-17, 18:42   #4707
bassienkaw
Zakorzenienie

Hej kobiety, ja mam zgagę jak nie wiem co... popijam mleko, ale ciasto czekoladowe OLI bym zjadła... robiłaś z tego mojego przepisu? Z czym robiłaś w środku, dawałaś jakieś owoce?

Ja mam ochotę na coś dobrego, muszę sobie zrobić jakąś kolację, bo głód mnie męczy, ale przy zgadze jakoś nie mam ochoty na nic konkretnego.

Ja właśnie wystawiłam znowu kilka rzeczy na allegro, co się wcześniej nie sprzedały... jak teraz nie pójda, to zrobię paczkę kilku rzeczy

Jezu wy nawiedzone jestescie, tak duzo piszecie, ale przy takiej pogodzie to sie nie dziwie...

MISIULKA co do znaków zodiaku to u nas jest na odwrót. Ja jestem strzelec, zresztą Łucja też. A Damian jest lew, i druga dzidzia też ma być lew prawdopodobnie!

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 18:44   #4708
vette
Zadomowienie

Cytat:
vette a gdzie kupujesz mustelle? zamawiasz z netu? podaj linka
ma najtaniej na all, ale na przesylke czeka sie troche dluzej /od tygodnia do dwoch/ http://allegro.pl/item1031264966_mus...ml_apteka.html
Stary 2010-05-17, 18:51   #4709
idealnecialo
Zadomowienie

I nie mam schodow. Mam tylko poręcz i barierke.. Schody okazaly sie w wszesz na niektorych stopniach za dlugie, pojechali przyciac, przyjechali, a potem sie okazalo ze sa tez za szerokie.. tzn nie moga byc takie jakie sa, musza byc wezsze bo mamy za ostre schody i ostatniego stopnia juz niebyloby do czego przykrecic... Wiec znow jutro o 8 zawitają:/. Mam nadzieje ze juz wszystko jutro sie uda do konca.
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 18:53   #4710
anoxa
Zakorzenienie

basienka moj maz i tata tez sa strzelcami CUDOWNY znak zodiaku
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości