|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
Psuuuuję
![]() Cytat:
![]() nie sprowadzili by tak szybko?Weeeź nie powinno mnie podtopić, bo mam tylko rów, Warta jest daleko, ale dosłownie na podwórku już błoto, rowy przy drogach wylewają calutki czas pada...![]() Jej, ja nawet nie załapałam, że Ty masz dzisiaj ![]() Ale super ![]() Cytat:
Ale maruda musiała marudzić, że nie zda ![]() Farmę obrobiłam i wracam do fizyki |
||
|
|
|
#2912 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry ;**
Za chemiczki trzymam jeszcze kciuki ![]() Jutro mam angielski i strasznie się go boję Eh
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
Żbiczki zdałam!
18/20 ![]() [drugi pod względem wysokości wynik w grupie] Jedna osoba z mojej gr. nie zdała.. chłopak dostał 2 pkt. i to ode mnie z klasy. Także wyobraźcie sobie, jak surowo oceniali.Mam wakacje! [idę Was nadrobić]
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#2914 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzień dobry ;** wszystkeigo oczywiście mi nie zacytowało ![]() Martyna gratuluję ![]() no ja już też jestem po. 15/20 . wystarczy .powiem Wam że stres był. cholerny ;/ . przed egzaminem nie mogłam nic jeść , zjadłam na siłę kanapkę. a potem chciało mi się wymiotować . bez kitu, nie wiedziałam że będę aż tak to przeżywać. boję się co to będzie w czwartek..;/ weszłam 10 minut szybciej. komisję miałam raczej w porządku. zacięłam się 2 razy. ale szybciutko wybrnęłam, oczywiście parę zdań pominęłam. a pytania miałam dziwne. nie spodziewałam się takich. Czy chciałabym żyć w związku ze skandalistą? odpowiedziałam że nie. to spytała się dlaczego. Jakie wartości ma rodzina ( ni ch.uj ma to się do tematu ale spoko ) , jakie cechy ma skandalista. Wytłumaczyć co to jest naturalizm. Różnica pomiędzy naturalizmem a realizmem. ?(tutaj troszkę pokręciłam ) Przykłady naturalizmu w tym moim wierszu i spoza moich utworów które omawiam. Dlaczego Księżna w 'Szewcach' miała tak na nazwisko, jakie cechy posiadała. ogólnie bardzo słabe wyniki były w mojej grupie. mój był najwyższy. jeszcze tylko ang. a tego się kur.wa boję najbardziej. |
|||
|
|
|
#2915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A bo tak nie srałam ze strachu, to i nie wiadomo było, że mam. ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
![]() Ojej, a to nic nie umiał, czy jak ? [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19371381] no ja już też jestem po. 15/20 . wystarczy .powiem Wam że stres był. cholerny ;/ . przed egzaminem nie mogłam nic jeść , zjadłam na siłę kanapkę. a potem chciało mi się wymiotować . bez kitu, nie wiedziałam że będę aż tak to przeżywać. boję się co to będzie w czwartek..;/ weszłam 10 minut szybciej. komisję miałam raczej w porządku. zacięłam się 2 razy. ale szybciutko wybrnęłam, oczywiście parę zdań pominęłam. a pytania miałam dziwne. nie spodziewałam się takich. Czy chciałabym żyć w związku ze skandalistą? odpowiedziałam że nie. to spytała się dlaczego. Jakie wartości ma rodzina ( ni ch.uj ma to się do tematu ale spoko ) , jakie cechy ma skandalista. Wytłumaczyć co to jest naturalizm. Różnica pomiędzy naturalizmem a realizmem. ?(tutaj troszkę pokręciłam ) Przykłady naturalizmu w tym moim wierszu i spoza moich utworów które omawiam. Dlaczego Księżna w 'Szewcach' miała tak na nazwisko, jakie cechy posiadała. ogólnie bardzo słabe wyniki były w mojej grupie. mój był najwyższy. jeszcze tylko ang. a tego się kur.wa boję najbardziej.[/QUOTE] ![]() A pytania takie z dupy trochę miałaś, trudno coś odpowiedzieć na nie w ogóle. |
||
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie.. umiał.
o to chodzi, że miał pracę i umiał, i to nie jest taki chłopak z gatunku "olewaczy". tyle, że nawet na lekcjach polskiego, jak odpowiadał, bardzo się stresował.. i cóż. ale 2pkt. komuś dać?! nie wierzę, że odpowiedział aż tak słabo, by nie dostać 6. ta kobieta po prostu co roku musi kogoś usadzić i już. ![]() szkoda mi go strasznie, bardzo go lubię.. dziś właśnie idę na spotkanie klasowe na bilard [do 19:00 muszę się zdecydować, chyba pójdę ] i obgadamy sprawę.ogólnie słabe wyniki były. pytania miałam w miarę.. w ogóle ona zapisywała sobie całe moje zdania i potem w pytaniach czytała mi zdanie i pytała: co miałaś konkretnie na myśli? a dlaczego tak sądzisz? podaj przykłady ![]() uczepiła się bardzo Cierpień młodego Wertera, z 4 pytania mi zadała odnośnie tego. widać, że była zupełnie niezorientowana, jeśli chodzi o Lolitę [bo spoza kanonu lektur], więc żałowałam, że wszystkich spoza kanonu nie wzięłam. ogóllnie, tak jak się spodziewałam- praca swoją drogą, a moja wypowiedź swoją. co z tego, że w miarę umiałam pracę, jak tylko początek powiedziałam z pamięci,a potem to już improwizowałam?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#2917 |
|
Zadomowienie
|
Czy tylko dla mnie ta chemia była trudna...?
|
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, jak tam chemia ? Muszę sobie poszukać arkusza w necie
![]() P.S. Mamy już 3/5 wątku za nami
Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-05-17 o 17:05 |
|
|
|
#2919 |
|
Raczkowanie
|
dla mnie też była trudna..
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
Martyna,Kamila
ale żeby dać 2 pkt. jaka baba Justyna nie sądzę, żeby dało radę sprowadzić. Szkoda. ej czy tylko dla mnie 400 zł za wpisowe to dużo? |
|
|
|
#2921 | ||
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam.
![]() Cytat:
przed wejściem wyglądałam jak trup, aż ludzie mi mówili, że chyba zaraz zemdleję. serce waliło.. ughh! bardzo się stresowałam. ![]() Cytat:
![]() będzie dobrze! [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19371381] no ja już też jestem po. 15/20 . wystarczy .powiem Wam że stres był. cholerny ;/ . przed egzaminem nie mogłam nic jeść , zjadłam na siłę kanapkę. a potem chciało mi się wymiotować . bez kitu, nie wiedziałam że będę aż tak to przeżywać. boję się co to będzie w czwartek..;/ weszłam 10 minut szybciej. komisję miałam raczej w porządku. zacięłam się 2 razy. ale szybciutko wybrnęłam, oczywiście parę zdań pominęłam. a pytania miałam dziwne. nie spodziewałam się takich. Czy chciałabym żyć w związku ze skandalistą? odpowiedziałam że nie. to spytała się dlaczego. Jakie wartości ma rodzina ( ni ch.uj ma to się do tematu ale spoko ) , jakie cechy ma skandalista. Wytłumaczyć co to jest naturalizm. Różnica pomiędzy naturalizmem a realizmem. ?(tutaj troszkę pokręciłam ) Przykłady naturalizmu w tym moim wierszu i spoza moich utworów które omawiam. Dlaczego Księżna w 'Szewcach' miała tak na nazwisko, jakie cechy posiadała. ogólnie bardzo słabe wyniki były w mojej grupie. mój był najwyższy. jeszcze tylko ang. a tego się kur.wa boję najbardziej.[/QUOTE] gratulacje! ;* podziwiam, że wzięłaś Szewców - miałam to na rozszerzeniu i jak usłyszałam, jak można interpretować tą książkę, to naprawdę.. i Martyna, Karolina - też jesteście boskie! ;* [Karolina, zdałaś prawie tak jak ja, tylko ja miałam z podstawy 19 ]a ja jutro mam rozmowę kwalifikacyjną!
||
|
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie tyle sobie wołają ?
Cytat:
tylko ciekawe na co mi ten wynik ? ![]() to będą
|
|
|
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
co tam dziewczyny ? chemia rozszerzona była ponoć trudna, tak? Podstawa taka sobie mózg musiał iść w użycie
Edytowane przez Dorcia91 Czas edycji: 2010-05-17 o 17:11 |
|
|
|
#2924 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2925 | |
|
Zadomowienie
|
Wszystko mnie boli. Ech, starość nie radość. Za to zrobiłam obiad
i jestem w euforii w związku z przechodzeniem do Playa, uwielbiam nowe rzeczy ![]() M. albo już go nie potrzebuje, albo brnie do mnie teraz przez rwące potoki. ... za dużo "Pamiętnika" ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki. ;* oby się przydały w Centrum Taniego Obuwia. ![]() porozsyłałam w pt. swoje cv i już 2 osoby dziś do mnie oddzwoniły, tylko jedna z Warszawy z call center - więc powiedziałam,że odpowiadałaby mi ta praca, ale jestem dyspozycyjna dopiero od czerwca/lipca, bo teraz w Wawie nie mieszkam. myślałam, że mi podziękuje za współpracę w takim razie, a jednak nie powiedziała, że okej, tylko, żebym wysłała cv jeszcze raz. no i fajnie jak nic lepszego się nie znajdzie, to będzie call center.w ogóle jaki numer z tą rozmową kwalifikacyjną. dzwonili do mnie z CTO akurat, jak byłam w sali na ustnym. xDjutro na 12:30 mam, kciuki mają być!
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-05-17 o 17:18 |
|
|
|
|
#2927 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja jeszce 2 ustne i zwalilam historie
|
|
|
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dla reszty też, niezapamiętałam bo jeszcze emocje po chemii ![]() Hmm była trochę inna, dużo zadań i kinetyki ( niestety nie powtórzyłam
|
|
|
#2929 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale jesteśmy spamerki ![]() dużo bo ty chcesz studiować prywatnie o ile dobrze pamiętam a tam niestety są takie wysokie wpisowe ![]() Cytat:
. bo właśnie bałam się że dadzą jakieś głupie pytania . ale na szczęście tylko jedno pytanie miałam. a jaka
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2010-05-17 o 17:24 |
||
|
|
|
#2930 |
|
Wtajemniczenie
|
Ty razem z nami
![]() Gratulejszyns ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19371381] Martyna gratuluję ![]() no ja już też jestem po. 15/20 . wystarczy .[/QUOTE] I Tobie też ![]() Sporawo ![]() Ja mam 300 zł
|
|
#2931 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19373249]
szczerze? to później troszkę żałowałam że ją wzięłam . bo właśnie bałam się że dadzą jakieś głupie pytania . ale na szczęście tylko jedno pytanie miałam. a jaka [/QUOTE]no właśnie, bo trudna książka, pomimo, że cienka. ja też bałam się, że o jakieś szczegóły odnośnie Lolity będą pytać [prawie 400str., sporo wątków]- na szczęście nie, tego Wertera się uczepili. już napisałam wyżej Żbiczku, jaka.
|
|
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
ze stresu
![]() Cytat:
![]() hm, wnioski po chemii - napisałam tak, jak się spodziewałam, że napiszę ![]() nie wiem, czy to było trudne, pare zadań było dziwnych, pare banalnych. no i oczywiście sporo takich zakręconych poleceń się zobaczy 30-tego ![]() teraz za to idę postresować się polskim.... Martyna ![]() i co się tak denerwowałaś? każdy Ci mówił, że masz taki temat, że... ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- aaach, i gratuluję Wam wszystkim świetnych wyników dzisiaj na prawdę super. |
|
|
|
|
#2934 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jutro nie wiem kiedy wejdę, bo o 12.30 się zaczyna, a jestem siódma
Powtarzam sobie teraz różne słownictwo ![]() Kupiłam sobie wczoraj buty no i nie wiem czy nie wystawić na all, no bo czy ja będę w nich chodzić ?
|
#2935 |
|
Zadomowienie
|
znam szkoły, które za wpisowe biorą 540zł
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
A ja boje sie ze fizyke tez dowala trudną... Ostatnio przez 2 lata byla latwa i dosc podobne zadania to teraz walna cos innego...
|
|
|
|
#2937 |
|
Wtajemniczenie
|
Gdzie
![]() To ja myślałam, że 300 zł na SWPSie to bardzo drogo
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a historia podstawowa za to podobno łatwa? ![]() będzie dobrze Marta. ;* a, i chciałam Wam powiedzieć, że jeśli uda mi się jutro dostać tę pracę, to pojadę z Wami do Gdańska.
|
|
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale rejestruję się online w wpisowe mam za darmo. a ty też chyba do prywatnej idziesz? bo kierunek Ci się spodobał? |
|
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.soffa.pl/Szybka_nauka_-_p...czy_omega.html
zobaczcie, b.ciekawy artykuł.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

nie sprowadzili by tak szybko?
nie powinno mnie podtopić, bo mam tylko rów, Warta jest daleko, ale dosłownie 
super 

. wystarczy
. bez kitu, nie wiedziałam że będę aż tak to przeżywać. boję się co to będzie w czwartek..;/ 

xD