|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XV
Ide tworzyć referat na biologie...
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
zapytam się go ile miał partnerek łóżkowych jak zacznę myśleć o kochaniu się z nim
więc jeszcze długa droga ![]() lily- hahah jaki hardkor, o nie wierze zboczence wy
|
#3333 |
|
Wtajemniczenie
|
yes czyli już myślisz, że mogłabyś z nim stracić dziewictwo?
|
|
|
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w łóżku to takie oklepane ;D tez chce gdzie indziej!
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNYYY!! haha;d;d same tu nie jestescie dupkiii!!!:p nie nooo mam nadzieje, ze kiedys tez bede miala takie przygodyyy
chociaz mi sie nie spieszy;pKupilam sobie Pume Flowing przeceniona z 38 zł na 24 zł!! <33333333333
|
|
#3336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo 38 zł to przesada; /
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3338 |
|
Raczkowanie
|
cholera, a mnie sie zebralo na jakies pieprzone wspomnienia i sluchanie jakichs staroci... to chyba depresja. i do tego dodalam na fbl zdjecie na koniu, a moj tz tego nie lubi. + jakas wspomnieniowa notka, ciekawe co powie tz jak zobaczy. ale chyba mu sie rozplacze i powiem ze mam dola.
|
|
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
noo bez kitu;d jeszcze ja duzo psiukam, bo szybko wietrzeja, wiec sie to nie oplaca troche;p
drogeria saraaa.. ![]()
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki dziewczyny ![]() gratulacje ![]() ![]() właśnie jestem po dwu-godzinnych korkach z matmy
|
|
|
|
|
#3341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myśmy na łące to robili, mialam 32 ugryzienia komarów... (TŻ mi później liczył...) |
|
|
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do prysznica to nie mam a wanna jest za mała ( mieszkam w bloku) :p
|
|
#3343 | |
|
Zakorzenienie
|
E, to pewnie jakaś lokalna drogeryjka... U mnie jest taka drogeryjka "Bella" i normalnie maja tam wszystko- od sztycznych tatuaży poprzez wałki na włosy po wszystkie akcesoria kosmetyczne...
Ja ostatnio w Rossmanie sie zaopatruje, a wiecie jaki żal- jest teraz promocja, ze jak kupi sie maszynki Wenus za 19,90 opakowanie (chyba 5 sztuk), to dodaja trymer do bikini. Chcialam to kupić, ale hajsu nie mam i pewnie te trymery już wykupione i mi nie dodadza... ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
U mnie w wannie tez sie nie miescimy razem, a u niego to już inna sprawa ![]() I ma jeszcze prysznic. Wykiniłam z tż coś zaje bistego ![]() ![]() Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-05-17 o 19:26 |
|
|
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co wymyśliliśmy...?!
Urodziny mam 3 czerwca (tj. w tym roku Boże Ciało) i 5 robie bibe dla rodziny, ktora pewnie zjedzie sie wieczorem w piątek, ale mam male mieszkanie i beda problemy ze spaniem, wiec moglabym isc spać do tż, a że jego starzy ida na wesele w piatek, to nie bedzie ich całą noc Tylko czy moi sie zgodza... ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- UWAGA! UWAGA! Pomóżcie mi sie zdecydowac, bo nie możemy dojść z TŻ do jakiegoś ładu i składu. Otóż jedziemy na obóz do Bułgarii, to jest pewne, ale nie możemy sie zdecydować, co do oferty. Może Wy mi podpowiecie: 1. Koszt- 1390 zł, Złote Piaski (spora miejscowosc nastawiona głównie na handel i turystyke, duzo knajp i dyskotek, tłok). hotel ** z basenem i pokoje 3 osobowe z balkonem, prysznicem, umywalka, wc. Zostało około 10 miejsc, wiec pewnie z 45 osob już jest zapisane. 2. Koszt- 1395 zł, Kraniewo (6km od Złotych Piasków), miejscowość mniejsza, byłam tam z 6-7 lat temu z rodzicami, mieszkalismy obok centrum wiec było spokojnie, teraz hotel znajduje sie w dzielnicy willowej, ok 250 m od plaży, są bary, dyskoteki, deptak, plaża itp. Hotel *** z basenem i wieloma barami, pokoje 2-3 os. z łazienką (wanna, wc, toaleta) i balkonem. Dodatkowo płatne: masaże, jakuzzi, fitness club, sauna. To biuro jest kameralne, nie jakieś bardzo znane, ale byłam z nim właśnie w Bułgarii i byliśmy zadowoleni, stawiaja na odpoczynek na maxa! Nie wiem ile osob jest zapisanych i ile maja wolnych miejsc bo telefon byl dzisiaj ciagle zajęty a na gg nikt mi nie odpisal, choc bylo, ze jest dostepny. Co Wy byście brały? Małe biuro czy większe? Hotel 3 czy 2 gwiazdkowy? Mniej osób czy dużo osob na obozie? W sumie jade z tż, wiec nie potrzebuje jakiegoś mega towarzystwa... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-05-17 o 19:55 |
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
lily 2 oferta ;d
|
|
|
|
#3348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
hotel ***
i tą drugą oferte bym brala, jakbym jechala z tzem..:P
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki lachony
![]() Ale można sie dalej wypowiadac. Asiek- ja bylam ze starymi w Turcji z 4-5 lat temu, ale w naszym autokarze jechał 12 os. obóz i moglam sie do nich przyłączyć, wiec robila to co oni, wszdzie z nimi, tylko spalam z rodzicami, hehe ![]() ![]() W sumie pewnie pojechalabym na oboz ale nie wiedzielism o ofercie obozowej, wiec wykupilismy wczasy.
|
|
|
|
#3351 |
|
Rozeznanie
|
Bramka nr 2, Lilly
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bym wzięła 2 oferte :p
Masakra, ale bym sobie gdzieś pojechała tak ze znajomymi na wakacje, ale na własną ręke - kluby, bary, nocne życie...;D
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
jakbym Go kochała, on mnie i bym to czuła na każdym kroku, to tak.
jeśli widać by było że związek ma przyszłość to tak póki co nic nie planuje, bo wiele może się wydarzyć jeszcze
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
Yes, musisz jeszcze miec poczucie bezpieczenstwa przy nim. Ja np. sie niczego nie boje przy moim tż, jak mnie obejmie swoją wielką łapką to nic nam niestraszne. Dzisiaj w teatrze był taki okropny diabeł, bałam sie go
Ale wtuliłam sie w tż i oglądałam dalej ![]() ![]()
|
|
|
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny gdzie chodzicie ze swoimi tż? tzn gdzie sie spotykacie poza domem? moje miasto jest takie ograniczonee
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, jak narazie z zad. domowego zrobione:
- referat z biologi + plakat - list z angielskiego Zostało jeszcze najgorsze- FIZYKA!!!!
|
|
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
kurde. musze wpoic sobie milion rzeczy w jakies 1,5h. ja peirdole
zapomnialam o dwoch sprawdzianach ehhh
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My z tż bedziemy chodzic do ojca tż na to i jeszcze na aikido (nie wiem czy dobrze napisalam), bo on ma jakiegoś tam 2 lub 3 dana w tym i mial kiedys szkole, ale zrezygnował i teraz znowu bedzie ![]() ![]() Moje miasto tez jest ograniczone, my chodzimy głównie na kebaba do budy ![]() ![]() Ogolnie na jedzenie (lody albo pizza, ostatnio bylismy na obiedzie- placki po węgiersku). Na spacery nad wybrzeze rzeki, Głównie w domu sie randkujemy, jakby bylo cieplej to i do parku by sie poszło albo coś... Może na motorku gdzieś pojechało, a tak choojnia Toria- luz, ja mam to samo, ale na jedna "małą" kartkóweczke :rzygam: Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-05-17 o 20:49 |
|
|
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie, najgorzej jak pogoda dupna ;/ bo zostają albo lokale albo nic. a ja np. uwielbiam z nim spacerować
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
No, a Ty możesz na plazy sobie chodzić, mrrr...
Nasza wych wymyslila rajd w ramach klasowej wycieczki, w dodatku jednodniowy, pfff... Nie pojade ![]() ![]() Nie lubie rajdów, głupie łażenie po krzachach, błocie i lecie pełnym kleszczy, chyba, że fajna pogoda bedzie, to sie zastanowie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

więc jeszcze długa droga