|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
Maksymilian jest przecudowny
|
|
#4442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przystojny ten nasz wizażowy królewicz
|
|
#4444 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki kochane Cytat:
na dodatek jest potwornie zimno jak na tę porę roku - wczoraj było 8 stopni, dzisiaj jest 11 ![]() mi się zawsze poprawia nastrój po wizycie w H&M ![]() ![]() Cytat:
![]() dziewczyny już mamy drugiego wątkowego bobaska, do pary z Oleńką
|
|||
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() zgadnij_MS, moje serdeczne gratulacje ev, gratuluję piątki ![]() Kurczę, dawno już powinnam śmigać na rowerze, a tu gucio Kiedy ta pogoda się poprawi ![]() Kupiłam sobie na Allegro kamuflaż, który m.in. ukrywa tatuaże (stwierdziłam, że na ślubach nie chcę prowokować - jakieś resztki przyzwoitości trzeba zachować ). Mam nadzieję, że dojdzie do środy, bo planuję wypad do stolicowa po upatrzone bluzki ^^
|
|
#4446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie jak co roku zaskoczyła sesja, mam mnóstwo kucia i naprawdę mało czasu, więc z góry przepraszam, ale będę Was zaniedbywać ![]() Ja też poprawiłam sobie humor w h&m wczoraj, fajne baletki mają, aż byłam zdziwiona, do tego jakie tanie Przy następnej wizycie chyba się skuszę na kolejne
|
|
|
|
|
#4447 | |||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Widzę, że u Was sesyjnie i juz po-sesyjnie... Gratuluje skonczonych egz i powodzenia z następnymi
||||||||||||||||||||||||
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!!
Chciałam tylko nawołać moje kobiety do pisania zanim nasz wątek umrze śmiercia naturalną Wczoraj z braku nowych postów wzięło mnie na czytanie starego wątku, pośmiałam się trochę ![]() I cholera znowu poniedziałek, co wiąże się z wzmożoną sennością o tej porze. Ale staram się nie dać i dzielnie dzisiaj pracuję (z przerwami na wizaż ). Pogoda oczywiście nie nastawia zbyt optymistycznie, ale słyszałam, że ma tak być tylko do jutra. Od środy podobno znaczne ocieplenie., a weekend ma być bardzo ciepły, ponad 20 stopni Oby sie sprawdziło ![]() Miłego dnia Wam życze kochane
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
Ten wątek już dawno umarł. Nawet nie ma dla kogo pisać bo co zajrzę to moja wypowiedź jest ostatnia. Może po sesji dziewczyny znów się rozkręcą...
|
|
|
|
#4451 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie. Magisterki, kolokwia i egzaminy zabiły nasz wątek.
Też się uczę na kolokwium na jutro z Komputerowego Modelowania Procesów Technologicznych... Jakaś matematyczna masakra. Aaa... Przyszła dziś do mnie moja pasta cukrowa do depilacji. Już się nie mogę doczekać jej użycia. Oczywiście nie mogłam się powstrzymać i jak tylko dostałam paczkę to musiałam spróbować... No i chyba to będzie to co tygrysy lubią najbardziej. Zgadnij GRATULACJE! - bo jeszcze nie miałam okazji. Śliczne Maleństwo. Życzę Wam obojgu dużo zdrówka
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Codziennie musiałabym pisać to samo ![]() I z ogłoszeń duszpasterskich - kupiłam sobie błyszczyk wibo - zwykle unikałam tej firmy bo, wstyd się przyznać, uważałam że jest tania i badziewna, a tu takie zaskoczenie. Błyszczyk za przysłowiowe 5 zł, a jest świetny. Ślicznie pachnie, nie klei się, ładnie błyszczy i długi trzyma. tylko kolor wybrałam lipny, ale to już moja wina...
|
|
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do błyszczyków to kupiłam sobie parę dni temu z Avonu (rzekomo powiększający usta, chociaż nic takiego nie zauważyłam ) i zakochałam się w nim. Też się ładnie błyszczy i tak fajnie chłodzi usta. Cudne uczucie, najchętniej bym się nim malowała nawet do spania
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ja tutaj zaglądam rano ale niestety czasami zwyczajnie nie mam za bardzo czasu na napisanie albo co gorsza nie mam o czym ![]() Przeżyłam konferencję, dzisiaj jeszcze dzień długi bo zostali u nas jeszcze goście z Pragi i cały dzień z nimi spędziłam ale od jutra już obowiązkowo siadam do magisterki bo w końcu kiedyś wypadałoby się z nią uporać ![]() Pogoda do ![]() Mam nadzieję, że rzeczywiście od jutra już będzie lepiej. Może chociaż już padać nie będzie.... Buziaki
|
#4455 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Czy mogę się przyłączyć? Może przyda Wam się jeszcze jedna para rączek do pisania?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zapraszamy ![]() Napisz nam coś więcej o sobie, bo to, że należysz do najfajniejszego rocznika już wiemy
|
|
#4457 |
|
Raczkowanie
|
Rzeczywiście w tym roczniku coś jest
![]() Jeżeli chodzi o mnie to również pracuję nad swoją pracą magisterską, jak wiele z Was... Jestem roczną mężatką, bardzo szczęśliwą z mężem który również jest z naszego rocznika , a więc też ma coś w sobie choćby z tego powodu Mamusią niestety jeszcze nie jestem, ale mam nadzieję, że to kwestia czasu
|
|
|
|
#4458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach i goście z Pragi... Do Pragi sama bym się wybrała z chęcią, ale ciągle mi nie po drodze... ![]() Cytat:
P.S. jojla, jak myślisz, nadrobiłyśmy trochę? Żeby Antunka nie krzyczała, że nic nie piszą baby wredne?
|
||
|
|
|
#4459 |
|
Wtajemniczenie
|
ledwo wróciłam do wątku a tu taka posucha
![]() co myślicie o koncu świata w 2012? |
|
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). A tak poważnie, bzdura, naprawdę, nie wierzę w to ani trochę. Ziemia miała gorsze okresy niż obecnie (mówię o tych wulkanach itp) a kalendarz aztecki mógł oznaczać koniec, ale dla ich cywilizacji, co przecież właśnie się dzieje, a nie dla całego świata. Poza tym, mam zamiar dożyć setki jak moje prababcie i praprababcie
|
|
|
|
|
#4461 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Problem w tym, że ja też nie mam o czym pisać bo codziennie musiałabym wam jęczeć, że magisterka czeka. Zresztą i tak jęczę i samą siebie tym nudzę
|
|||
|
|
|
#4462 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oglądałam właśnie na fb zdjęcia z mojego rodzinnego miasta i widok niestety przypomina mi ten koszmarny rok 97 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kolejny i nie ostatni zresztą nawet dzisiaj się śmialiśmy z tego w zakładzie - profesor stwierdził, że dostaliśmy euro tylko dlatego, że w 2012 ma być koniec świata więc i tak nie zdążymy ![]() a tak poważnie, to ludzie mają tendencję do wiary w takie rzeczy, przecież już w roku 1000 spodziewali się końca świata, co jakiś czas wracają wszystkie znane i nieznane przepowiednie ale jeśli pytasz o moje zdanie to uważam, że wszelkie ogłaszanie daty końca świata za nadinterpretację i to bardzo niepoważną ![]() zmykam pod prysznic i spać bo skoro magisterki nie ruszyłam to chociaż się wyśpię ![]() Buziaki
|
|
#4463 |
|
Wtajemniczenie
|
dla mnie 2012 to też za wcześnie, nie zdążę zwiedzić całego świata do tego momentu, a gdzie dzieci, dom, satysfakcjonująca praca, wnuki...
|
|
|
|
#4464 |
|
Wtajemniczenie
|
Koniec świata w 2012...bujda jakaś...jesli już to jak to mówił Kargul; "Armagiedon"
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() I wciąż pada Całą noc lało i nie chce przestać Mimo tej paskudnej pogody życzę Wam miłego dnia
|
#4466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Niech ten deszcze faktycznie już się uspokoją.W 2000 też miał być. Pamiętam Sylwestra 1999/2000 jaka panika była przed północą Niby nikt nie wierzył w ten koniec świata, ale każdy różne myśli miał A w 2012 nie wierzę i nawet nie chcę wierzyć Jeszcze za dużo przed nami, żeby coś się miało kończyć. No! ![]() Miłego dnia P.S. Jojla u Ciebie deszczowo, a u mnie nawet całkiem przyjemnie dziś. Coś się nawet słońce pokazuje. Mam nadzieję, że pogoda się rozkręci w tą pozytywna stronę oczywiście
Edytowane przez Sweetheart86 Czas edycji: 2010-05-18 o 08:04 |
||
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, u mnie dziś nie pada (jeszcze), ale chmury czarne. Chciałabym zobaczyć słoneczko
![]() Po zjedzeniu śniadania wracam do pisania Ale najchętniej wróciłabym do łóżka i spała dalej
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4468 |
|
Raczkowanie
|
Hej! U mnie pogoda też nie najgorsza, ale jako nie zniknie ta paskudna aura, to będę chyba w stanie nawet uwierzyć w ten koniec świata...
Najgorsze, że nic się nie chce, a w weekend muszę oddać pracę. Wieć co ja tu robię? ![]() Miłego dnia wszystkim życzę i dziękuje za miłe przyjęcie! Lecę do pracy
|
|
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że koniec świata będzie jutro, nagle skończy nam się tlen i wszyscy pozdychamy jak ryby Cytat:
Tylko jeszcze nie udało zrobic mi się sensownego zdjęcia Ja nie mam dość deszczu bo u mnie w ogóle nie pada! Od 2 tygodni tylko raz mżyło. Nie wyobrażam sobie powodzi bo niby z czego? Chyba jestem szczęściarą a słońce mnie lubi bo właśnie wyszło zza chmur ![]() Powodzenia w pisaniu. Ja tez idę coś płodzić
|
|
|
|
|
#4470 |
|
Zadomowienie
|
Też zdecydowanie jestem za tym żeby już przestało padać. Ledwie do domu wróciłam po tym jak odwołali nam zajęcia bo Prowadzący nie dał rady dojechać.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

na dodatek jest potwornie zimno jak na tę porę roku - wczoraj było 8 stopni, dzisiaj jest 11 

). Mam nadzieję, że dojdzie do środy, bo planuję wypad do stolicowa po upatrzone bluzki ^^

Całą noc lało i nie chce przestać
Ja myślę, że koniec świata będzie jutro, nagle skończy nam się tlen i wszyscy pozdychamy jak ryby