Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-17, 22:54   #3631
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Bardzo ładny makijaż
Może faktycznie coś takiego, tylko muśnięte fioletem
Dzięki

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość

Łalo, padało, było strasznie zimno, a i tak było pięknie
O witaj

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
ładnie oczy pomalowane

poza tym zimno, mokro, okropnie i wstrętnie
Dzięki

Co do pogody, to możliwe, że w sierpniu wcale nie będzie lepiej. Mówili w tv, że przez ten wulkan tak pogoda świruje, bo tak się jakoś ta para skrapla czy coś. Nie kumam tego, ale mnie to wkurza Najgorsze, że w wakacje podobno cały czas ma być deszczowo i temperatura obniżona, bo podobno jak kiedyś jakiś wulkan taki numer wyciął, to się temperatura średnio o 4 stopnie obniżyła

Cytat:
Ok, to teraz kolej na moją relację
Świetna relacja
Super, że wszystko się udało i pogoda Wam nie popsuła zabawy i nastroju Zazdraszczam, że mogliście tak szybko uciec z wesela. U nas by goście focha pewnie walnęli, jakbyśmy tak wcześnie wyszli
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 22:58   #3632
gospella
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

leje nadal...
farbnęłam włosy i wyszło super, wreszcie nie ciemna jak noc czekolada tylko takie z refleksami a bałam się że źle wyjdą, teraz już nic nie robię z nimi do ślubu
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 23:00   #3633
madmuazelle
BAN stały

Ja ide sobie zaprzyć melise albo Fitea anti stres,bo się zaraz wykończe nerwowo. Net zanika,bateria siada co chwile bo ten nowy kabel ma luzny wsadzacz.Szlag mnie zaraz trafi. Jeszcze chwile i wywale laptopa przez okno.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 23:04   #3634
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
U mnie tez tak nie ma. Ale w każdym regionie wesele wygląda inaczej. Ja dzisiaj dowiedziałam się że w niektórych regionach jest cos takiego jak bicie butelek
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
u mnie w Wielkopolsce taki zwyczaj jest nie wiem czy w całej ale w Lesznie i okolicach tak
No właśnie chciałam napisać, że niestety w Wielkopolsce tak jest

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
A ja w sobotę byłam na przymiarce sukni i co się okazało...
krawcowa do mnie:schudła pani?
ja: niee, no może troszkę...
ona: chyba więcej niż troszkę...
ja:
a ona mi się pyta czy się odchudzałam? No to jej mówię że nie, no bo w prawdzie to nie jedynie ograniczyłam jedzenie. Ale cieszę się bo dużo lepiej wyglądam w sukni bardziej zgrabnie
za nieplanowane schudnięcie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Żeś mi apetytu narobiła

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
W załączniku fotka kanapy, poduszek i ścianyPrzez ten tydzień mm z tż próbe generalną przed mieszkaniem razem po ślubie, bo przez ten tydzień mieszkamy w mieszkanku razem
A ja żadnych fotek nie widzę

Cytat:
Ale żeby nam za dobrze nie było, to mieliśmy wczoraj wieczorem bardzo nieprzyjemną sytuację z teściową i cały wieczór przepłakałam
Cytat:
Na szczęście do teściów mamy 150km
No i całe szczęście, że tak daleko
Stary 2010-05-17, 23:05   #3635
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Też miałam od nich butki Nawet ich nie rozchodziłam przed ślubem, bo niezbyt było jak... Ale nic mnie nie obtarły i były mega wygodne
A miałas skórzane? ja mam satynowe i boję się, ze jakby padało to będą całe w błotku
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 23:05   #3636
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ide sobie zaprzyć melise albo Fitea anti stres,bo się zaraz wykończe nerwowo. Net zanika,bateria siada co chwile bo ten nowy kabel ma luzny wsadzacz.Szlag mnie zaraz trafi. Jeszcze chwile i wywale laptopa przez okno.
Nie wywalaj, tylko mi oddaj - ja chętnie przyjmę
Stary 2010-05-17, 23:06   #3637
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
leje nadal...
farbnęłam włosy i wyszło super, wreszcie nie ciemna jak noc czekolada tylko takie z refleksami a bałam się że źle wyjdą, teraz już nic nie robię z nimi do ślubu

A pokażesz?
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 23:11   #3638
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Mało kto robił zdjęcia, chociaż mieli dobre pozycje, bo głównie siedzieli przy stołach Ale udało mi się obtańcować wszystkich mężczyzn, którzy byli na weselu, mimo marudzenia niektórych, że nie wyjdą na parkiet Dla mnie robili wyjątek
Tu nas na odwrót ja to będe pewnie taka nie chętna do tańczenia,bo nie lubie wiejskich o przepraszam weselnych potańcowek ze spoconymi i schlanymi wujkami itp. Dla mnie najważniejsze będzie by goście się bawili,ale ode mnie z daleka nie ciągnąc mnie na parkiet napisze sobie na czole.

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
znam ten humor "przedciociowy" jak dostaniesz ,to Ci minie jak reka odjał dobranoc p-mki
ide zzzzzzzzzzzz do łóżeczka, mam nadzieje , ze jutro bedzie mniej lalo , bo mam przemokniete buty
No,oby bo teraz mam na odwrót,mam nerwy i wszystko wkoło mnie wkurza.
Dzięki i dobranoc

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Żeś mi apetytu narobiła
To fajno,a teraz idz i sobie kup
A tak na serio,to sobie też smaka zrobiłam zwłaszcza na Crispy chicken.

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
A miałas skórzane? ja mam satynowe i boję się, ze jakby padało to będą całe w błotku
Też mam satynowe. Także,również mam obawy.

Cytat:
Nie wywalaj, tylko mi oddaj - ja chętnie przyjmę
Taaaa,gdybym zrobiła te dwie rzeczy tzn albo wyrąbała albo przez okno,to tż by chyba głowe urwał
Stary 2010-05-17, 23:12   #3639
Martoolka87
Zakorzenienie

Ślubny demotek:
http://demotywatory.pl/1600309/Wlaczono
Stary 2010-05-17, 23:15   #3640
madmuazelle
BAN stały

wodo,wodo wodo widze cię,widze Cię. Czekamy na relacje żoneczko

Cytat:
Fajny demot
Stary 2010-05-17, 23:15   #3641
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
buahaha też mamy takie zdjęcia z włączenia
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 23:19   #3642
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

Łalo, padało, było strasznie zimno, a i tak było pięknie

Danaee, przeczytałam Twoją relację Super, że wszystko się udało tak jak chcieliście

I gratulacje żoneczko

A ja się jeszcze nie spotkałam z tym, żeby Państwo młodzi wyszli z wesela wcześniej od gości, ale chyba by mi to nie przeszkadzało albo zmyłabym się zaraz potem

Dobranoc dziewczynki

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2010-05-17 o 23:28
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 23:26   #3643
madmuazelle
BAN stały

http://demotywatory.pl/1563656/Kropelka oj prawda,tylko że nie dla mojej teściowej poki o jest grzeczna

-Myszka-, Martoolka87, agulkaa, Guska1979, woda sodowa, gosica502, mmmmmm, dziewczyneczka89 nie spać pisać.

Dobra ide wkońcu zrobić sobie tą herbate relaksacyjną.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-05-17 o 23:27
Stary 2010-05-17, 23:29   #3644
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
http://demotywatory.pl/1563656/Kropelka oj prawda,tylko że nie dla mojej teściowej poki o jest grzeczna

-Myszka-, Martoolka87, agulkaa, Guska1979, woda sodowa, gosica502, mmmmmm, dziewczyneczka89 nie spać pisać.
Ja się demotywuję
A tą szminkę to prędzej bym teściowi podarowała niż teściowej
Stary 2010-05-17, 23:30   #3645
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Ja się demotywuję
A tą szminkę to prędzej bym teściowi podarowała niż teściowej
Nie ładnie,nie ładnie się demotyować.
Co do szminki dla teścia,hm myslisz by ją używał???
Stary 2010-05-17, 23:32   #3646
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ładnie,nie ładnie się demotyować.
Co do szminki dla teścia,hm myslisz by ją używał???
Nie... bardziej mi chodziło o to, że mógłby się czasem ugryźć w język
Stary 2010-05-17, 23:34   #3647
-Myszka-
Raczkowanie

Melduję się po długiej nieobecności i obiecuję nadrobić zaległości

Jak ten czas szybko leci... jeszcze 110 dni...

Póki co... w załączniku moja suknia, w której po przymierzeniu się zakochałam..

Buziaki kochane

Edytowane przez -Myszka-
Czas edycji: 2010-05-17 o 23:37
-Myszka- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 23:34   #3648
Martoolka87
Zakorzenienie

A ja Was pozdrawiam
http://demotywatory.pl/1600029/A-ja-pozdrawiam
Stary 2010-05-17, 23:42   #3649
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Nie... bardziej mi chodziło o to, że mógłby się czasem ugryźć w język
No tak rozumiem ,dlatego też pewnie moja przyszła teściowa tak milczy.Ona kompletnie nic nie mówi,może nawet tak lepiej.No chyba,że mnie lubi ( dała mi nawet kolczyki,co było dla mnie szokiem i jakoś tak mi się głupio zrobiło ) Za to teściowa mojego przyszłego szwagra jest o losie zatłuklabym tą wieprzowine.

Cytat:
Napisane przez -Myszka- Pokaż wiadomość
[URL="https://wizaz.pl/forum/member.php?u=236685"]

Melduję się po długiej nieobecności i obiecuję nadrobić zaległości

Jak ten czas szybko leci... jeszcze 110 dni...
No to witam ponownie i fajno,że się odezwałaś.
Za 110 dni

Cytat:
Fajny demot,ja również pozdrwiam
Stary 2010-05-17, 23:43   #3650
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
zatłuklabym tą wieprzowine.
Genialny tekst
Stary 2010-05-17, 23:49   #3651
woda sodowa
Wtajemniczenie

No to powrocilam do zywych Wszystkim bardzo dziekuje za zyczenia

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

Wczorajszym PMkom życze wszytskiego najlepszegoI nie moge się doczekac fotek Wody, bo na pewno wyglądała powalająco
No to kurcze jestem pod presja, musze zagadac z fotografem, zeby mi zdjecia dobrze wyfotoszopowal

Cytat:
Ok, to teraz kolej na moją relację

U mnie czas ślubny zaczął się w czwartek, kiedy przyjechali po nas teściowie i pojechaliśmy do mojego rodzinnego miasta. Cały dzień w drodze. Potem obiadek i przerażenie mamusi, jak ja się zmieszczę w moją spódnicę, bo była potwornie wąska

W piątek rano pobudka, śniadanie i do Kościoła do spowiedzi. Potem poszłam do kosmetyczki, a TŻ w tym czasie odwiózł rodziców do ośrodka, w którym było wesele, ponieważ przyjeżdżała tam już ich rodzina. W domu było ciągłe oglądanie pogody i ciągle to samo - będzie padać. Więc się kontaktowaliśmy z fotografem i kamerzystą, że na plener się ewentualnie zdecydujemy w sobotę, w zależności od tego jak będzie. Na 16 poszliśmy do kancelarii w Kościele, żeby donieść ostatnie dokumenty, złożyć co łaska i spotkać się z organistą, żeby coś tam omówić. Przy okazji obejrzeliśmy wystrój Kościoła, bo akurat zaraz miał być jakiś ślub. W tym czasie tata odebrał świadka z dworca i przyjechali z dziewczyną na obiad. A potem niestety TŻ pojechał z nimi do ośrodka i już nie wrócił. Ja spędziłam wieczór przy komputerze i telewizji dla odstresowania się. No i koło północy poszłam spać.

W sobotę wywlokłam się z łóżka o 7:30, szybka kąpiel i umycie włosów, bo na 8 przyjeżdżała do mnie świadkowa, makijażystka i fryzjerka. No i ładnie się nami zajęły, tak że o 10:30 było już po wszystkim. Na 12 był umówiony fotograf i kamerzysta, ale to odwołaliśmy, bo ciągle padało i padało i padało... Więc o 11 spokojnie zasiadłyśmy do śniadanka i plotek. Potem tata pojechał po TŻ i świadka do ośrodka i przyjechali do nas na przygotowania. O 14 przyjechali fotograf i kamerzysta no i się ubieraliśmy itp. itd. A potem to już przyjechała po nas nasze autko ślubne i wyruszyliśmy w mega długą - kilkuminutową podróż - do Kościoła. Zaraz z autka szybki przelot w deszcze do środka. Na dzień dobry podpisaliśmy papierki, potem wyszedł po nas ksiądz i zaczął się ślub TŻ miał mały problem z założeniem mi obrączki, ale się udało... Było potwornie zimno, ale zaczęłam marznąć dopiero pod koniec mszy. Udzielał nam jej w ogóle ksiądz wyświęcony miesiąc wcześniej, to był jego pierwszy ślub i był bardziej zestresowany od nas Ale wszystko wyszło pięknie... Życzenia odebraliśmy w przedsionku Kościoła i potem wszyscy się zmyli do ośrodka, a my do domu zostawić prezenty. Żaden gość się nie wyłamał i dostaliśmy książki zamiast kwiatków. Kwiatki były tylko od tych osób, które były na samym ślubie.

Dojechaliśmy w końcu do ośrodka i zostaliśmy przywitani przez kierowniczkę Na początek kazali nam przepiłować gałąź drewna, bo tam mają taki "zwyczaj" - że jak sobie poradzimy z tym, to ze wszystkim innym również Potem przywitanie chlebem, solą, woda do wypicia i stłuczenie kieliszków. I akurat na dwie minuty przestało padać, więc szybko zrobiliśmy grupowe zdjęcie. Potem na salę i obiadek. A potem już wesele - pierwszy taniec skróciliśmy do minimum, a jeszcze dołączyli w międzyczasie moi rodzice i nasi świadkowie, żeby nas wspomóc

Rodzice i świadkowie byli bardzo zdziwieni podziękowaniami i prezentami. Dla rodziców było pudełeczka drewniane z czekoladkami w środku (banderolki z naszym zdjęciem) - później chcemy dać w krysztale zdjęcie ślubne. A dla świadków alkohol

Z oczepin było tylko rzucanie podwiązką i musznikiem. Ja w ogóle w czasie zabawy którejś zgubiłam podwiązkę - tak szalałam. Ale świadkowa znalazła... Mamusia w ogóle była w szoku, że ja się tak bawię...

My się zmyliśmy o pierwszej nad ranem, bo my nie z tych imprezowych i nam to już starczyło. Poza tym pokoik czekał zachęcająco... Moi rodzice i młodzież zostali do 3 i wtedy się impreza skończyła.

Rano skorzystaliśmy z jacuzi i na śniadanko... A potem do domku i cały dzień z jakimiś gośćmi, bo się powoli rozjeżdżali. I tak do wieczora. A potem pakowanie, spać i dzisiaj powrót...

Na mini podróż poślubną, czyli długi weekend czerwcowy jedziemy do Lądka Zdroju - mama nam załatwiła przez mamę swojego ucznia 50% zniżkę na noclegi, więc zapłacimy za 4 noce 180zł tylko Na normalną podróż poślubną pojedziemy jesienią...

No i tyle. Jeszcze dodam, że byłam w szoku, bo mnie głowa nic nie rozbolała, mimo że wystąpiły wszystkie czynniki, które na to wpływają. No i było dokładnie zero stresu z naszej strony A pleneru w końcu nie zrobiliśmy, bo już nam się wczoraj nie chciało
Mielismy identycznie

Nie mam sily dzis pisac relacji, ale wiem ze jutro nie bede miala tym bardziej
W piatek wieczorem poszlam spac o 20:30, strasznie bylam wykonczona, bo tego dnia przywiezlismy do tawerny irlandczykow, bylo tez mnostwo sprzatania, a pozniej zaliczylismy jeszcze rodzinna kolacyjke polsko-irlandzka. W sobote wstalam kolo 7, na 9 zawiozlam mame do fryzjera, a sama polecialam do kosmetyczki, bo mi sie tips zlamal i musiala to naprawic. O 11 wracalysmy juz do domu, obie ufryzowane. Potem jeszcze mialam mnostwo biegania, bo musialam swieczniki zawiezc do kosciola i przy okazji zobaczyc dekoracje (byla bardzo ladna i co sie pozniej okazalo rodzice dzieci do komunii zamowili dekoracje u mojej florystki, wiec ona mi wszystko dopasowala do mojego bukietu), zawiozlam samochod na myjnie i odebralam kwiaty, zawiozlam mojego lubego i brata do tawerny, zeby tam sie szykowali, ustawilam kwiaty na sali. Jak juz wrocilam do domu to byla 14:30, wiec szybka kapiel i sama zrobilam sobie makijaz i zaraz po 15 byl u mnie kamerzysta i fotograf. Pozniej juz czas polecial nie wiadomo kiedy i stalam przed kosciolem z moim tata i druhnami. Jak tylko stanelam w drzwiach to wszyscy ludzie zaczeli wygladac z lawek, zeby mnie zobaczyc, tylko TZ stal twardo odwrocony w strone oltarza Muzyka zaczela grac i weszlismy. Moja kuzynka zaspiewala nam przepieknie Hallelujah, przez chwile mialam przez to lzy w oczach, ale zanim doszlam do TZa opanowalam sie. Ogolnie cala msza byla bardzo smieszna, TZ nie mogl zalozyc mi obraczki i walnal do mikrofonu komentarz "za mala", a najlepsze jaja byly w czasie komunii. Mielismy kleknac na klecznikach i druhny i druzbowie mieli kleknac obok nas, bo siedzieli troche z tylu, a druhenki kleknely przed swoimi siedzeniami i jak im powiedzialam, zeby tutaj kleknely, to one zaczely isc na kolanach, a druzbowie za nimi i zrobila nam sie taka smieszna pielgrzymka kolanowa Nie padalo tego dnia, mielismy tylko dosc spore zachmurzenie, ale po wyjsciu z kosciola zaswiecilo sloneczko. Pojechalismy na sale, powitanie chlebem i sola, toast i pierwszy taniec i juz moglismy odetchnac. Pierwszy taniec wyszedl fajnie, ludzie pytali czy mielismy nauczyciela i ze ogolnie super, ze troszke inna muzyka niz zwykle. Jedzonko bylo bardzo dobre(tak mowili goscie), ale ja zjadlam tylko pierwszy posilek, potem przy wiejskim stole kilka kromek chleba ze smalcem, a pozniej mi jeszcze kolega kanapke zrobil, bo mu sie poskarzylam, ze nie mam czasu nic zjesc Goscie bardzo ladnie sie bawili, mlodziez swietnie wywijala na parkiecie, wiec bylam bardzo zadowolona. Noc zleciala szybko, za szybko. Dzisiaj odebralam zdjecia od fotografa i mam sobie z nich wybrac 160, ktore mi ladnie obrobia i wywolaja, a narazie chwale sie jednym
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 23:49   #3652
moniczka2123
Zadomowienie

Dziewczynki wpadłam tylko powiedzieć DOBRANOC trochę się martwię bo jak dalej tak będzie padać to może być nie ciekawie bo u nas już jest podwyższony stan wody w wiśle:/nawet wam się przyznam że się boję że nas zaleje

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-17, 23:51   #3653
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Genialny tekst
a bo to bezczelne babsko,które nie trafie. Waliła do tż-ta głupie teksty o mnie.I jak ją widze to mnie telepie,a jak widzi że jesteśmy to chyba specjalnie przyłazi bo mieszka niedaleko od brata i bratówki tz-ta. Normalnie współczuje takiej teściowej bratu tż-ta.
Stary 2010-05-17, 23:56   #3654
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
No to powrocilam do zywych Wszystkim bardzo dziekuje za zyczenia
Świetna relacja
Nieźle się przed ślubem nabiegałaś i nazałatwiałaś
Fajnie, że się wszystko udało Śmieszne te wpadki w kościele
A synuś grzeczny był?
Wyglądałaś prześlicznie Jestem ciekawa jak wyszła wersja z woalką No i filmik z pierwszego tańca

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

Zmykam już do łóżeczka. Dobranoc
Stary 2010-05-17, 23:59   #3655
madmuazelle
BAN stały

wodo, za relacje. Rozbroiła mnie pielgrzymka na kolanach
Gratuluje świeżo upieczonej żonce Bardzo ładnie się reprezentowałaś,Tylko gdzie Twa woalka??

moniczko,trzymaj się oby nie było tak źle. Spokojnej nocki ci życze.
Stary 2010-05-18, 00:02   #3656
woda sodowa
Wtajemniczenie

za chwile wrzuce z woalka

Juz jest i dorzucam jeszcze mojego slodziaka

Edytowane przez woda sodowa
Czas edycji: 2010-05-18 o 00:11
Stary 2010-05-18, 00:14   #3657
gospella
Wtajemniczenie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19385644]A pokażesz? [/QUOTE]
castingiem malowałam kolor mroźna czekolada hm kolorek mniej więcej taki:http://www.sophisti.pl/artykuly/urod...-farb-do-.html
taki brąz ale z refelksami mi wyszedl kasztanowymi, zdjęcie nie oddaje kolorku
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 00:14   #3658
madmuazelle
BAN stały

wodo,choć w welonie też fajnie wyglądałaś,alee najbardziej mi się podobasz z woalką. A co do małego,jaki mały przystojniak
Stary 2010-05-18, 00:17   #3659
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
wodo,choć w welonie też fajnie wyglądałaś,alee najbardziej mi się podobasz z woalką. A co do małego,jaki mały przystojniak
Dopiero teraz zauwazylam, ze wygladal jakby sie po podlodze tarzalZnajac go to pewnie tak bylo
Stary 2010-05-18, 00:19   #3660
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Dopiero teraz zauwazylam, ze wygladal jakby sie po podlodze tarzalZnajac go to pewnie tak bylo
A właśnie miałam dopisać do poprzedniego posta,że widać że mały też szalał na imprezce weselnej.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości