Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-18, 00:22   #3661
gospella
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

WODA
cudownie, ze sie udało
mialas kupę roboty, ale
wyglądałaś cudnie, i w welonie i w woalce
wszystkiego najlepszego dla ciebie i męża
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 00:40   #3662
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Przeglądam coś,a tam dowcip

Wraca mąż z delegacji trochę wcześniej niż zawsze. Wchodzi do sypialni a, tam w łóżku leży obcy nagi facet. Pyta się ;Gdzie moja żona? A on odpowiada przerażony:W łazience, bierze prysznic. Mąż na to: Ja schowam się w szafie i zobaczę co żona zrobi, a ty bądź cicho! Wraca żona w podomce i mówi do gościa w łóżku:Bierz mnie teraz, mocno, brutalnie aż się posikam... A gość: Otwórz szafę, to się posrasz...

madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 07:16   #3663
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

Wraca mąż z delegacji trochę wcześniej niż zawsze. Wchodzi do sypialni a, tam w łóżku leży obcy nagi facet. Pyta się ;Gdzie moja żona? A on odpowiada przerażony:W łazience, bierze prysznic. Mąż na to: Ja schowam się w szafie i zobaczę co żona zrobi, a ty bądź cicho! Wraca żona w podomce i mówi do gościa w łóżku:Bierz mnie teraz, mocno, brutalnie aż się posikam... A gość: Otwórz szafę, to się posrasz...

Danea, woda... gratuluję Wam i mężusiom ! Wzruszyłam się jak czytałam te Wasze opisy, ach

Co to się dzieje dziewczyny, tylko pada i pada masakra. Kurcze musiałam wsać wcześnie i zawieśc tż'a do pracy jeśli chciałam mieć autko żeby później pojechać z mamą do lekarza i teraz jestem niewyspana i nudno mi strasznie.Ale zawsze moge ten czas wykorzystać na szukanie jakieś fajnej fryzurki i bukietu, bo z tym jestem daleko w tyle

Miłego dnia dziewczyny!

---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

Danaa kurcze powiem Ci, że nieładnie tak zostawić gości, w końcu przyszli tam dla Was, ale to Wasza impreza także zrobiliście jak chcieliście. Mam nadzieję, że goście nie odebrali tego źleALe grunt, że Wy jesteście zadowoleni
U mnie też jest zwyczaj, że para młoda wychodzi wcześniej, goście ją żegnają robią taki tunel z rąk i żeby para mołoda mogła przejść muszą sobie np. dać buzi albo coś fajnie tak do końća zostają zawsze świadkowie i rodzice i oni wtedy są gospodarzami wesela.
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 07:33   #3664
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
No to powrocilam do zywych Wszystkim bardzo dziekuje za zyczenia

No to kurcze jestem pod presja, musze zagadac z fotografem, zeby mi zdjecia dobrze wyfotoszopowal

Mielismy identycznie

Nie mam sily dzis pisac relacji, ale wiem ze jutro nie bede miala tym bardziej
W piatek wieczorem poszlam spac o 20:30, strasznie bylam wykonczona, bo tego dnia przywiezlismy do tawerny irlandczykow, bylo tez mnostwo sprzatania, a pozniej zaliczylismy jeszcze rodzinna kolacyjke polsko-irlandzka. W sobote wstalam kolo 7, na 9 zawiozlam mame do fryzjera, a sama polecialam do kosmetyczki, bo mi sie tips zlamal i musiala to naprawic. O 11 wracalysmy juz do domu, obie ufryzowane. Potem jeszcze mialam mnostwo biegania, bo musialam swieczniki zawiezc do kosciola i przy okazji zobaczyc dekoracje (byla bardzo ladna i co sie pozniej okazalo rodzice dzieci do komunii zamowili dekoracje u mojej florystki, wiec ona mi wszystko dopasowala do mojego bukietu), zawiozlam samochod na myjnie i odebralam kwiaty, zawiozlam mojego lubego i brata do tawerny, zeby tam sie szykowali, ustawilam kwiaty na sali. Jak juz wrocilam do domu to byla 14:30, wiec szybka kapiel i sama zrobilam sobie makijaz i zaraz po 15 byl u mnie kamerzysta i fotograf. Pozniej juz czas polecial nie wiadomo kiedy i stalam przed kosciolem z moim tata i druhnami. Jak tylko stanelam w drzwiach to wszyscy ludzie zaczeli wygladac z lawek, zeby mnie zobaczyc, tylko TZ stal twardo odwrocony w strone oltarza Muzyka zaczela grac i weszlismy. Moja kuzynka zaspiewala nam przepieknie Hallelujah, przez chwile mialam przez to lzy w oczach, ale zanim doszlam do TZa opanowalam sie. Ogolnie cala msza byla bardzo smieszna, TZ nie mogl zalozyc mi obraczki i walnal do mikrofonu komentarz "za mala", a najlepsze jaja byly w czasie komunii. Mielismy kleknac na klecznikach i druhny i druzbowie mieli kleknac obok nas, bo siedzieli troche z tylu, a druhenki kleknely przed swoimi siedzeniami i jak im powiedzialam, zeby tutaj kleknely, to one zaczely isc na kolanach, a druzbowie za nimi i zrobila nam sie taka smieszna pielgrzymka kolanowa Nie padalo tego dnia, mielismy tylko dosc spore zachmurzenie, ale po wyjsciu z kosciola zaswiecilo sloneczko. Pojechalismy na sale, powitanie chlebem i sola, toast i pierwszy taniec i juz moglismy odetchnac. Pierwszy taniec wyszedl fajnie, ludzie pytali czy mielismy nauczyciela i ze ogolnie super, ze troszke inna muzyka niz zwykle. Jedzonko bylo bardzo dobre(tak mowili goscie), ale ja zjadlam tylko pierwszy posilek, potem przy wiejskim stole kilka kromek chleba ze smalcem, a pozniej mi jeszcze kolega kanapke zrobil, bo mu sie poskarzylam, ze nie mam czasu nic zjesc Goscie bardzo ladnie sie bawili, mlodziez swietnie wywijala na parkiecie, wiec bylam bardzo zadowolona. Noc zleciala szybko, za szybko. Dzisiaj odebralam zdjecia od fotografa i mam sobie z nich wybrac 160, ktore mi ladnie obrobia i wywolaja, a narazie chwale sie jednym
Woda, gratuluję że wszystko się udało tak jak chcieliście
Wyglądałaś super!!!
Tylko Ja osobiście poproszę więcej Twoich zdjęć w woalce, bo jak wiesz też planuje ją kupić i wyglądać równie powalająco jak Ty

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 07:35   #3665
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Moja kiecucha
Już tu kiedyś pokazywałam, nie spotkała się z powszechnym uznaniem

http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=92.magia

Ale za wszelkie sugestie odnośnie dodatków, fryzury, makijażu itp będę wdzięczna.
Włosy mam długie, jasno rude, oczy zielone, jasna karnacja.

Aha i marzą mi się fioletowe kwiaty Taki ciepły odcień fioletu
sukienka jest śliczna, taka lekka i delikatna myślę, ze fryzura jakaś naturalna jakieś lekkie loczki troche podpięte albo jakie upięcie z artystycznym nieładem :P bukiecik też raczej taki niewinny, może tulipany. Jeśli pójdziesz do kwiaciarni i pokażesz florystce sukienke to na pewno coś sensownego Ci doradzi i będzie pasować Nie wiem, czy fioletowy nie będzie za ciężki do tak delikatnej sukienki. Ale ja się mało znam sama mam mętlik w głowie i niewiem co wybrać jaki bukiet i fryzure ;P
Stary 2010-05-18, 07:42   #3666
83mika
Raczkowanie

Dana i Woda super relacjeWoda ślicznie wyglądałaś
A my mieliśmy wczoraj rocznice, dostałam róże, była romantyczna kolacyjka z winkiem
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 08:01   #3667
Ellin_ak
Rozeznanie

dziewczyny!!! cudne relacje!!! Wodo- wyglądałaś zjawiskowo
A mały taki elegancji
Oby u nas też wszystko się tak udało. Do ślubu 44 i 81 dni, i już się nie mogę doczekać. Zrobiłam przez ostatni tydzień w wolnych chwilach już ponad 40 obrączek na lampki od wina. Jestem boska. Lubie takie rzeczy- to mnie odstresowuje.
Szykujemy się na wyjazd już. Dziś muszę kupić sobie rajstopy i zapakować prezenty dla młodych(kuzynki Tżta i jej męża)- kupiliśmy piękną pościel i przepiękny album na ślubne zdjęci!!! Mówię Wam, aż sama chciałam sobie zostawić Dla ich córeczki książeczkę- taką dużą, a w środku jest 6 małych, twardych. I jeszcze misia. A dla córki (brata panny młodej, czyli kuzyna Tżta) kupiliśmy też misia i książkę o Calineczce- gdzie po naciśnięciu kolejnego przycisku lektor czyta ją na głos. Świetna sprawa dla większych dzieci. Pojedziemy więc jak mikołaje
Cieszę się bardzo na ten wyjazd choć podróż bardzo męcząca- w jedną stronę,zabieramy się samochodem ze znajomymi rodziny panny młodej, więc nie będzie tragedii, ale niestety spowrotem musimy wracać pociągami. Oni jeszcze zostają do wtorku, a my we wtorek rano musimy być w pracy. Tż przez ten wyjazd do Szwecji niedawno, nie dostał więcej urlopu.
Martwię się tylko co zrobię z włosami...nie ma tam żadnego fryzjera (panna młoda jedzie kawał drogi do fryzjera w sobotę) i raczej chyba nie uda mi się pojechać z nią. Coś bym zrobiła sama tylko nie wiem co. Myślałam o jakiś lokach...tylko nie mam wałków- same papiloty a one są za wąskie. Patrzyłam w rossmanie i cena za 2 sztuki to ok 5zł, a na moje włosy potrzeba by było jakiś 30 chyba...
Muszę coś pomyśleć.
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 08:12   #3668
chilanes
Zakorzenienie

Dla mnie też jest dziwne, żeby Para Młoda wyszła o 1 i zostawiła gości My też nie jesteśmy imprezowi, ale bez przesady, dla mnie to brak szacunku dla gości. U nas Młodzi i Świadkowie zostają do końca. No chyba, że PM jest w ciąży, wtedy wybacza się Młodym wcześniejsze zniknięcie.

Jeszcze raz gratulacje dziewczyny z okazji zamążpójścia

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-05-18 o 08:14
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 08:12   #3669
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Martwię się tylko co zrobię z włosami...nie ma tam żadnego fryzjera (panna młoda jedzie kawał drogi do fryzjera w sobotę) i raczej chyba nie uda mi się pojechać z nią. Coś bym zrobiła sama tylko nie wiem co. Myślałam o jakiś lokach...tylko nie mam wałków- same papiloty a one są za wąskie. Patrzyłam w rossmanie i cena za 2 sztuki to ok 5zł, a na moje włosy potrzeba by było jakiś 30 chyba...
Muszę coś pomyśleć.
To może warto zainwestować w lokówke? W marketach często idzie kupić dość tanio nawet od 30 zł i dużo się nie różnią od tych droższych Na pewno coś wymyślisz

udanej zabawy !
Stary 2010-05-18, 08:14   #3670
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witka PM

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOBOTNICH PANIEN MŁODYCH PIĘKNE RELACJE NAPISAŁYŚCIE JESZCZE RAZ STO LAT !!!!

a u mnie o zgrozo 88 dni tylko jestem w kropce co 3 miesiące przed załatwiać z papierkowych spraw POMOCY

a tak w ogóle wczoraj byłam na pierwszej przymiarce trochę za długa suknie mi zrobiły ale na druga przymiarkę będzie już ok już jestem cala ubrana tylko podwiązkę dokupić bolerko dopasowane, welon wybrany, buciki dobrane bielizna i biżuteria tez teraz TZ trzeba ubrać no i z czego sie strasznie ciesze zostały nam tylko 4 zaproszenia

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 08:15   #3671
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Super fryzurka
Dziękuję bardzo

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

asiulek1705 bardzo mi sie podoba sukienka PM
Cieszę się, ponieważ brałam udział w wyborze

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
ładna fryzurka
a sukienki tak strasznie sie nie prezentowały... można przymknąć oko
Ponownie dziękuję za miłe słowa odnośnie fryzurki A oko oczywiście że można przymknąć na fotach wyglądamy w sumie dobrze, a że źle się czułysmy...było minęło

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ok, to teraz kolej na moją relację
za szczegółową relację! Super że wszystko się udało Ja mam takie zdanie jak dziewczyny, odnośnie tego iż wyszliście z wesela zostawiając gości, ale w końcu każdy robi jak uważa, są różne tradycje
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19380822]

Też mielismy fontanne czekolady pychaaa, nikt mi łapek nie odbijał, nik nie biegał z umazanymi czekoladą, ale na koniec wesela z łakomstwa mi kropelka na sukienke spadła... ale bez problemu zaprałam już w domku ..
[/QUOTE]
Ja właśnie coraz bardziej chciałabym tę fontannę Okaże się czy będzie czy nie..
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

Asiulek, nie jestem pewna, bo nie widzę dokładnie, ale PM=ka ma chyba moją suknię

A druhenki tez super wyglądają,ale skoro nie czułaś sie za dobrze w tej sukience, to dobrze, że mogłaś się przebrać
Jeśli taka sama suknia, to na prawdę super
Tak, od początku wiedziałyśmy, że będziemy się mogły przebrać w swoje kreacje, więc dało się wytrzymać

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
musi iśc tam gdzie miał chrzest najpierw, a potem z tymi papierami do kościoła gdzie macie ślub i dopiero do parafii TŻta załatwiać. Ja miałam chrzest akurat w innej parafii bo moja była w remoncie czy coś i teraz musze jechać po akt chrztu- a mój TZ mimo iż jest z innej parafii miał chrzest w mojej i w niej będziemy brać ślub. farciarz
Dzięki Tak myślałam, ale dobrze jest zasięgnąć języka u innych PMek

Cytat:
No to powrocilam do zywych Wszystkim bardzo dziekuje za zyczenia
Super relacja! Jak Ty ślicznie wyglądałaś No i Twój mały przystojniak również
Stary 2010-05-18, 08:40   #3672
chilanes
Zakorzenienie

Woda wyglądałaś cudnie Podoba mis ię Twoja stylizacja
Stary 2010-05-18, 08:59   #3673
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
To może warto zainwestować w lokówke? W marketach często idzie kupić dość tanio nawet od 30 zł i dużo się nie różnią od tych droższych Na pewno coś wymyślisz

udanej zabawy !
mam lokówke, ale loki z niej wychodzą też bardzo małej średnicy i wyglądam troche jak pudelek
Stary 2010-05-18, 09:17   #3674
Agateczka*
Zakorzenienie

Sodóweczko super że, wszystko się udało! Relacja świetna!Pięknie wyglądałaś zarówno w welonie jak i woalce. Ńajlepszegoooo życzę i gratuluję tobie żonko i twojemu mężusiowi też...

Mad fajny kawał

Ja też mam coś dla was na poprawę humoru:
Ojciec widzi syna wychodzącego z domu z wielką latarką w dłoni.
- Dokąd to?
-na randkę - przyznaje chłopak
- Ha! Ja w twoim wieku nie potrzebowałem latarki na randkach!
- No tak. I sam popatrz, na kogo trafiłeś.

Stary 2010-05-18, 09:21   #3675
83mika
Raczkowanie

Cytat:
mam lokówke, ale loki z niej wychodzą też bardzo małej średnicy i wyglądam troche jak pudelek
Też mam lokówkę, TŻcik mi kupił bo była dobra cena a lokówka wyglądała porządnie, tej firmy nie znałam Babyliss, a teraz widze coraz więcej produktów tej marki. A loki ładne wychodzą, nakręcenie zajmuje mi ok godz. bo mam grube włosy ale efekt super
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 09:55   #3676
lain
Zakorzenienie

Czesc

ale leje dobrze, ze sie dzis nigdzie nie ruszam z domu

Dana, Woda bardzo fajne relacje no i moje gratulacje
Woda wygladas superowo wszystko fajnie dograne i niezla z Ciebie laska

a nam wyskoczyl na poczatku lipca kolejny slub znajomi chca wziac kredyt w rodzinie na swoim, wiec biora wczesniej slub cywilny (koscielny jest w pazdzierniku). w ogole jest jakas masakra z terminami w USC podobno. w czerwcu zero terminow, a w lipcu dwa wolne i to w tygodniu. wzieli piatek rano

a jutro jedziemy spisywac protokol dobrze, ze opactwo jest na wzgorzu to mu powodz nie straszna oby nam tylko drogi dojazdowej nie zalalo

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-05-18 o 10:01
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 10:44   #3677
Martoolka87
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
za chwile wrzuce z woalka

Juz jest i dorzucam jeszcze mojego slodziaka
Genialnie wyglądałaś w tej woalce
A synuś jaki przystojny

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

Dobre

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
U mnie też jest zwyczaj, że para młoda wychodzi wcześniej, goście ją żegnają robią taki tunel z rąk i żeby para mołoda mogła przejść muszą sobie np. dać buzi albo coś fajnie tak do końća zostają zawsze świadkowie i rodzice i oni wtedy są gospodarzami wesela.
Ale fajny zwyczaj Szkoda, ze u nas takiego nie ma

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
A my mieliśmy wczoraj rocznice, dostałam róże, była romantyczna kolacyjka z winkiem
Gratulacje
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 10:50   #3678
Aaś
Zakorzenienie

Dana, Woda super relacje!! Woda świetna "całość" sukienka, fryzura, bukiet wow A mały faktycznie wyglądał jakby się tarzał po ziemi

A mi wczoraj telefon ukradli A że on był na kartę a nie na abonament i nie zapisałam sobie numeru karty sim to nawet duplikatu nie dostanę
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 10:59   #3679
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Oby u nas też wszystko się tak udało. Do ślubu 44 i 81 dni, i już się nie mogę doczekać. Zrobiłam przez ostatni tydzień w wolnych chwilach już ponad 40 obrączek na lampki od wina. Jestem boska. Lubie takie rzeczy- to mnie odstresowuje.

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
a u mnie o zgrozo 88 dni tylko jestem w kropce co 3 miesiące przed załatwiać z papierkowych spraw POMOCY

a tak w ogóle wczoraj byłam na pierwszej przymiarce trochę za długa suknie mi zrobiły ale na druga przymiarkę będzie już ok już jestem cala ubrana tylko podwiązkę dokupić bolerko dopasowane, welon wybrany, buciki dobrane bielizna i biżuteria tez teraz TZ trzeba ubrać no i z czego sie strasznie ciesze zostały nam tylko 4 zaproszenia
za przymiarkę.

Jeśli chodzi o papierki to załatwić trzeba:
- zaświadczenie z USC o braku przeszkód
- jeśli byliście chrzczeni w innej parafii niż będzie ślub, to świadectwo chrztu
- jeśli na świadectwie chrztu nie ma dopisku o bierzmowaniu, to osobny papierek od bierzmowania
- ewentualnie licencja jeśli ślubujecie w innej parafii

Poza tym my musieliśmy wziąć ze sobą na spisanie protokołu:
- nasze dowody
- ksero dowodów świadków (ale z tego co wiem to tylko u nas jest taki wymóg)
- zaświadczenie o ukończeniu nauk przedślubnych
- świadectwo z ostatniej klasy z oceną z religii

I to chyba wszystko

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
Ja też mam coś dla was na poprawę humoru:
Ojciec widzi syna wychodzącego z domu z wielką latarką w dłoni.
- Dokąd to?
-na randkę - przyznaje chłopak
- Ha! Ja w twoim wieku nie potrzebowałem latarki na randkach!
- No tak. I sam popatrz, na kogo trafiłeś.

No to humor poprawiony od rana i mogę brać się za magisterkę
Stary 2010-05-18, 10:59   #3680
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
A miałas skórzane? ja mam satynowe i boję się, ze jakby padało to będą całe w błotku
Jakieś materiałowe miałam... Są trochę brudne na czubkach, bo mnie często ktoś w tańcu przydeptywał Mam nadzieję, że się je uda doczyścić

woda super relacja! Pięknie wyglądałaś

Mi mąż właśnie napisał, że fotograf się z Nim kontaktował, że jak tylko obrobi zdjęcia, to dostaniemy... Już się nie mogę doczekać

Powiem Wam, że dziwnie mi się zrobiło, jak co post naskakiwałyście na mnie, że się nieładnie zachowałam U nas na weselu nikomu to nie przeszkadzało i to jest w sumie najważniejsze
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 11:08   #3681
Aaś
Zakorzenienie

Asiulek1705 jak tam sytuacja u ciebie z powodzią??? Nie zalało cię?? Bo czytam teraz na onecie i strasznie nieciekawie to wygląda...
Stary 2010-05-18, 11:14   #3682
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że dziwnie mi się zrobiło, jak co post naskakiwałyście na mnie, że się nieładnie zachowałam U nas na weselu nikomu to nie przeszkadzało i to jest w sumie najważniejsze
Eee... nie przejmuj się. My po prostu byłyśmy zdziwione, a ja Ci szczerze (pozytywnie) zazdroszczę, bo też bym chciała się zmyć wcześniej z wesela, ale u nas by się goście nafochowali. Byłam na takim weselu, gdzie Młodzi się zmyli około 1, a impreza trwała do 5 i nikt im nie miał tego za złe ale to było w innym regionie Polski. Najważniejsze, że Wasi goście się o to nie pogniewali, i że mieliście noc poślubną
Ja tak sobie myślę, że my zrobimy oficjalne zakończenie wesela o 3 i jeśli już będę wtedy zmęczona, to sobie pojedziemy do domku, a DJ może pogra jeszcze z godzinę i tyle

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
A mi wczoraj telefon ukradli A że on był na kartę a nie na abonament i nie zapisałam sobie numeru karty sim to nawet duplikatu nie dostanę
Ale kiszka Wiem, jakie to uczucie, bo mi w sylwestra cały portfel ukradli A nie masz gdzieś opakowania od karty sim?
Stary 2010-05-18, 11:21   #3683
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Ale kiszka Wiem, jakie to uczucie, bo mi w sylwestra cały portfel ukradli A nie masz gdzieś opakowania od karty sim?
No właśnie nie Jestem gupim łosiem Mam tylko tę kartę plastikową z kodem PUK Jestem zła na siebie strasznie
Stary 2010-05-18, 11:26   #3684
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

a nie zarejestrowalas jej sobie?
ja kiedys zgubilam telefon i mi bez problemu dali duplikat na imie i nazwisko (dowod osobisty) i nr telefonu, bo mnie mieli w bazie (zarejestrowala sie zeby dostawac bonusy na urodziny )

ogladam wlasnie tvn24. masakra a za oknem ciagle pada deszcz
dobrze, ze mieszkam na wzniesieniu...
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 11:33   #3685
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a nie zarejestrowalas jej sobie?
ja kiedys zgubilam telefon i mi bez problemu dali duplikat na imie i nazwisko (dowod osobisty) i nr telefonu, bo mnie mieli w bazie (zarejestrowala sie zeby dostawac bonusy na urodziny )

No właśnie nie! a byłam święcie przekonana że ją rejestrowałam... dzwonię na infolinię a tu kiszka.
Stary 2010-05-18, 11:37   #3686
ButterBear
Zakorzenienie

Czesc...

Wodo, wyglądałaś super Ta woalka przecudna
Jestem w szoku, że tyloma sprawami byłaś w stanie się zając w dniu slubu

No i wszystkiego naj na nowej drodze życia

Czy ja wiem, czy fioletowe kwiaty za ciężkie do sukni? Ja właśnie chciałam coś w stylu złamania trochę tej sukni bukietem właśnie. Dlatego pomyślałam o fioletowym.
O tulipanach nie myślałam, bo ciężko zrobic z nich kaskadowy bukiet na ramię, a taki własnie chce, żeby mnie wyszczuplał i wyciągał w górę.

Dzięki za stronkę z butami, fajne... Muszę ją porządnie przestudiowac.

Mi się na razie najbardziej spodobały takie butki, ale nie zamawiałam nigdy z tej strony i nie wiem jakie one są w ogóle

http://www.fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,11232

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 11:37   #3687
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
No u nas też cały czas leje. Powódź nam nie grozi, ale jest tak ciemno, że musiałam sobie światło włączyć Muszę pisać magisterkę, ale pogoda mi tego nie ułatwia Zawinęłam się w koc i robię sobie gorącą herbatkę
Stary 2010-05-18, 11:42   #3688
Ellin_ak
Rozeznanie

Zobaczcie jakie śliczne
http://www.youtube.com/watch?v=GtqTyd-leKA
http://www.youtube.com/watch?v=wiNsm...eature=related
Stary 2010-05-18, 11:44   #3689
gospella
Wtajemniczenie

ale sie dziewczyny czepiłyście Dany, zrobiła jak chciała, i tyle, bez przesady, nie ma obowiązku bawienia gości, zresztą jak sie wychodzi na plener w trakcie to jest ok?
najważniejsze, że wszytko wyszło dobrze,
u nas stres mnie dopadł mega w związku z pracą, ale i załatwiam oc na autko, i ślub hen hen
aż mnie głowa boli z napięcia...
a tu zostało 10dni
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 11:46   #3690
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
No u nas też cały czas leje. Powódź nam nie grozi, ale jest tak ciemno, że musiałam sobie światło włączyć Muszę pisać magisterkę, ale pogoda mi tego nie ułatwia Zawinęłam się w koc i robię sobie gorącą herbatkę
Ja właśnie płodzę wstęp i zakończenie i chcę to do czwartku ładnie upiększyć i dać w piątek do ostatecznej poprawki. A w weekend skonczę licencjat
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości