|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
WODA
cudownie, ze sie udało mialas kupę roboty, ale wyglądałaś cudnie, i w welonie i w woalce wszystkiego najlepszego dla ciebie i męża
|
#3662 |
|
BAN stały
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Przeglądam coś,a tam dowcip
Wraca mąż z delegacji trochę wcześniej niż zawsze. Wchodzi do sypialni a, tam w łóżku leży obcy nagi facet. Pyta się ;Gdzie moja żona? A on odpowiada przerażony:W łazience, bierze prysznic. Mąż na to: Ja schowam się w szafie i zobaczę co żona zrobi, a ty bądź cicho! Wraca żona w podomce i mówi do gościa w łóżku:Bierz mnie teraz, mocno, brutalnie aż się posikam... A gość: Otwórz szafę, to się posrasz... |
|
|
|
#3663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Danea, woda... gratuluję Wam i mężusiom ! Wzruszyłam się jak czytałam te Wasze opisy, ach ![]() Co to się dzieje dziewczyny, tylko pada i pada masakra. Kurcze musiałam wsać wcześnie i zawieśc tż'a do pracy jeśli chciałam mieć autko żeby później pojechać z mamą do lekarza i teraz jestem niewyspana i nudno mi strasznie.Ale zawsze moge ten czas wykorzystać na szukanie jakieś fajnej fryzurki i bukietu, bo z tym jestem daleko w tyle ![]() Miłego dnia dziewczyny! ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- Cytat:
fajnie tak do końća zostają zawsze świadkowie i rodzice i oni wtedy są gospodarzami wesela.
|
||
|
|
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyglądałaś super!!! ![]() Tylko Ja osobiście poproszę więcej Twoich zdjęć w woalce, bo jak wiesz też planuje ją kupić i wyglądać równie powalająco jak Ty ![]()
|
|
#3665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, ze fryzura jakaś naturalna jakieś lekkie loczki troche podpięte albo jakie upięcie z artystycznym nieładem :P bukiecik też raczej taki niewinny, może tulipany. Jeśli pójdziesz do kwiaciarni i pokażesz florystce sukienke to na pewno coś sensownego Ci doradzi i będzie pasować |
|
|
|
|
#3666 |
|
Raczkowanie
|
Dana i Woda super relacje
![]() A my mieliśmy wczoraj rocznice, dostałam róże, była romantyczna kolacyjka z winkiem
|
|
|
|
#3667 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny!!! cudne relacje!!! Wodo- wyglądałaś zjawiskowo
A mały taki elegancji ![]() Oby u nas też wszystko się tak udało. Do ślubu 44 i 81 dni, i już się nie mogę doczekać. Zrobiłam przez ostatni tydzień w wolnych chwilach już ponad 40 obrączek na lampki od wina. Jestem boska. Lubie takie rzeczy- to mnie odstresowuje. Szykujemy się na wyjazd już. Dziś muszę kupić sobie rajstopy i zapakować prezenty dla młodych(kuzynki Tżta i jej męża)- kupiliśmy piękną pościel i przepiękny album na ślubne zdjęci!!! Mówię Wam, aż sama chciałam sobie zostawić Dla ich córeczki książeczkę- taką dużą, a w środku jest 6 małych, twardych. I jeszcze misia. A dla córki (brata panny młodej, czyli kuzyna Tżta) kupiliśmy też misia i książkę o Calineczce- gdzie po naciśnięciu kolejnego przycisku lektor czyta ją na głos. Świetna sprawa dla większych dzieci. Pojedziemy więc jak mikołaje![]() Cieszę się bardzo na ten wyjazd choć podróż bardzo męcząca- w jedną stronę,zabieramy się samochodem ze znajomymi rodziny panny młodej, więc nie będzie tragedii, ale niestety spowrotem musimy wracać pociągami. Oni jeszcze zostają do wtorku, a my we wtorek rano musimy być w pracy. Tż przez ten wyjazd do Szwecji niedawno, nie dostał więcej urlopu. Martwię się tylko co zrobię z włosami...nie ma tam żadnego fryzjera (panna młoda jedzie kawał drogi do fryzjera w sobotę) i raczej chyba nie uda mi się pojechać z nią. Coś bym zrobiła sama tylko nie wiem co. Myślałam o jakiś lokach...tylko nie mam wałków- same papiloty a one są za wąskie. Patrzyłam w rossmanie i cena za 2 sztuki to ok 5zł, a na moje włosy potrzeba by było jakiś 30 chyba... Muszę coś pomyśleć. |
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie też jest dziwne, żeby Para Młoda wyszła o 1 i zostawiła gości
Jeszcze raz gratulacje dziewczyny z okazji zamążpójścia
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-05-18 o 08:14 |
|
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno coś wymyślisz ![]() udanej zabawy !
|
|
|
|
|
#3670 |
|
Wtajemniczenie
|
Witka PM
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOBOTNICH PANIEN MŁODYCH a u mnie o zgrozo 88 dni POMOCY a tak w ogóle wczoraj byłam na pierwszej przymiarce już jestem cala ubrana tylko podwiązkę dokupić bolerko dopasowane, welon wybrany, buciki dobrane bielizna i biżuteria tez no i z czego sie strasznie ciesze zostały nam tylko 4 zaproszenia
|
#3671 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję bardzo
Cieszę się, ponieważ brałam udział w wyborze ![]() Cytat:
na fotach wyglądamy w sumie dobrze, a że źle się czułysmy...było minęło za szczegółową relację! Super że wszystko się udało Ja mam takie zdanie jak dziewczyny, odnośnie tego iż wyszliście z wesela zostawiając gości, ale w końcu każdy robi jak uważa, są różne tradycje [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19380822] Też mielismy fontanne czekolady pychaaa, nikt mi łapek nie odbijał, nik nie biegał z umazanymi czekoladą, ale na koniec wesela z łakomstwa mi kropelka na sukienke spadła... ale bez problemu zaprałam już w domku .. [/QUOTE] Ja właśnie coraz bardziej chciałabym tę fontannę Okaże się czy będzie czy nie..Cytat:
![]() Tak, od początku wiedziałyśmy, że będziemy się mogły przebrać w swoje kreacje, więc dało się wytrzymać Cytat:
Super relacja! Jak Ty ślicznie wyglądałaś No i Twój mały przystojniak również
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
Woda wyglądałaś cudnie
Podoba mis ię Twoja stylizacja
|
#3673 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
Sodóweczko super że, wszystko się udało! Relacja świetna!Pięknie wyglądałaś zarówno w welonie jak i woalce. Ńajlepszegoooo życzę i
i twojemu mężusiowi też...Mad fajny kawał ![]() Ja też mam coś dla was na poprawę humoru: Ojciec widzi syna wychodzącego z domu z wielką latarką w dłoni. - Dokąd to? -na randkę - przyznaje chłopak - Ha! Ja w twoim wieku nie potrzebowałem latarki na randkach! - No tak. I sam popatrz, na kogo trafiłeś. |
|
|
|
#3675 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() ale leje dobrze, ze sie dzis nigdzie nie ruszam z domu ![]() Dana, Woda bardzo fajne relacje no i moje gratulacje Woda wygladas superowo wszystko fajnie dograne i niezla z Ciebie laska ![]() a nam wyskoczyl na poczatku lipca kolejny slub znajomi chca wziac kredyt w rodzinie na swoim, wiec biora wczesniej slub cywilny (koscielny jest w pazdzierniku). w ogole jest jakas masakra z terminami w USC podobno. w czerwcu zero terminow, a w lipcu dwa wolne i to w tygodniu. wzieli piatek rano ![]() a jutro jedziemy spisywac protokol oby nam tylko drogi dojazdowej nie zalalo
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-05-18 o 10:01 |
|
|
|
#3677 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
A synuś jaki przystojny Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda, ze u nas takiego nie ma ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Dana, Woda super relacje!! Woda świetna "całość"
sukienka, fryzura, bukiet wow A mały faktycznie wyglądał jakby się tarzał po ziemi A mi wczoraj telefon ukradli A że on był na kartę a nie na abonament i nie zapisałam sobie numeru karty sim to nawet duplikatu nie dostanę
|
|
|
|
#3679 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za przymiarkę.Jeśli chodzi o papierki to załatwić trzeba: - zaświadczenie z USC o braku przeszkód - jeśli byliście chrzczeni w innej parafii niż będzie ślub, to świadectwo chrztu - jeśli na świadectwie chrztu nie ma dopisku o bierzmowaniu, to osobny papierek od bierzmowania - ewentualnie licencja jeśli ślubujecie w innej parafii Poza tym my musieliśmy wziąć ze sobą na spisanie protokołu: - nasze dowody - ksero dowodów świadków (ale z tego co wiem to tylko u nas jest taki wymóg) - zaświadczenie o ukończeniu nauk przedślubnych - świadectwo z ostatniej klasy z oceną z religii I to chyba wszystko ![]() Cytat:
No to humor poprawiony od rana i mogę brać się za magisterkę
|
|||
|
|
|
#3680 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam nadzieję, że się je uda doczyścić ![]() woda super relacja! Pięknie wyglądałaś ![]() Mi mąż właśnie napisał, że fotograf się z Nim kontaktował, że jak tylko obrobi zdjęcia, to dostaniemy... Już się nie mogę doczekać Powiem Wam, że dziwnie mi się zrobiło, jak co post naskakiwałyście na mnie, że się nieładnie zachowałam U nas na weselu nikomu to nie przeszkadzało i to jest w sumie najważniejsze |
|
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulek1705 jak tam sytuacja u ciebie z powodzią??? Nie zalało cię?? Bo czytam teraz na onecie i strasznie nieciekawie to wygląda...
|
|
|
|
#3682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to było w innym regionie Polski. Najważniejsze, że Wasi goście się o to nie pogniewali, i że mieliście noc poślubną ![]() Ja tak sobie myślę, że my zrobimy oficjalne zakończenie wesela o 3 i jeśli już będę wtedy zmęczona, to sobie pojedziemy do domku, a DJ może pogra jeszcze z godzinę i tyle ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
Wiem, jakie to uczucie, bo mi w sylwestra cały portfel ukradli |
||
|
|
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kiedys zgubilam telefon i mi bez problemu dali duplikat na imie i nazwisko (dowod osobisty) i nr telefonu, bo mnie mieli w bazie (zarejestrowala sie zeby dostawac bonusy na urodziny ogladam wlasnie tvn24. masakra a za oknem ciagle pada deszcz ![]() dobrze, ze mieszkam na wzniesieniu... |
|
|
|
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc...
Wodo, wyglądałaś super Ta woalka przecudna ![]() Jestem w szoku, że tyloma sprawami byłaś w stanie się zając w dniu slubu No i wszystkiego naj na nowej drodze życia ![]() Czy ja wiem, czy fioletowe kwiaty za ciężkie do sukni? Ja właśnie chciałam coś w stylu złamania trochę tej sukni bukietem właśnie. Dlatego pomyślałam o fioletowym. O tulipanach nie myślałam, bo ciężko zrobic z nich kaskadowy bukiet na ramię, a taki własnie chce, żeby mnie wyszczuplał i wyciągał w górę. Dzięki za stronkę z butami, fajne... Muszę ją porządnie przestudiowac.Mi się na razie najbardziej spodobały takie butki, ale nie zamawiałam nigdy z tej strony i nie wiem jakie one są w ogóle http://www.fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,11232 |
|
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę pisać magisterkę, ale pogoda mi tego nie ułatwia Zawinęłam się w koc i robię sobie gorącą herbatkę
|
|
|
|
|
#3688 |
|
Rozeznanie
|
Zobaczcie jakie śliczne
http://www.youtube.com/watch?v=GtqTyd-leKA http://www.youtube.com/watch?v=wiNsm...eature=related |
|
|
|
#3689 |
|
Wtajemniczenie
|
ale sie dziewczyny czepiłyście Dany, zrobiła jak chciała, i tyle, bez przesady, nie ma obowiązku bawienia gości, zresztą jak sie wychodzi na plener w trakcie to jest ok?
najważniejsze, że wszytko wyszło dobrze, u nas stres mnie dopadł mega w związku z pracą, ale i załatwiam oc na autko, i ślub hen hen aż mnie głowa boli z napięcia... a tu zostało 10dni
|
#3690 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

Wzruszyłam się jak czytałam te Wasze opisy, ach 
masakra. Kurcze musiałam wsać wcześnie i zawieśc tż'a do pracy jeśli chciałam mieć autko żeby później pojechać z mamą do lekarza i teraz jestem niewyspana i nudno mi strasznie.Ale zawsze moge ten czas wykorzystać na szukanie jakieś fajnej fryzurki i bukietu, bo z tym jestem daleko w tyle 
ALe grunt, że Wy jesteście zadowoleni
Muzyka zaczela grac i weszlismy. Moja kuzynka zaspiewala nam przepieknie Hallelujah, przez chwile mialam przez to lzy w oczach, ale zanim doszlam do TZa opanowalam sie. Ogolnie cala msza byla bardzo smieszna, TZ nie mogl zalozyc mi obraczki i walnal do mikrofonu komentarz "za mala"

POMOCY 

A że on był na kartę a nie na abonament i nie zapisałam sobie numeru karty sim to nawet duplikatu nie dostanę 

Muszę pisać magisterkę, ale pogoda mi tego nie ułatwia
Zawinęłam się w koc i robię sobie gorącą herbatkę