wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-18, 11:12   #3541
Poemi
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Asiuk, no to cichutko gratuluję .
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 11:13   #3542
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

jejku, świecąca twarz . Tez sie z tym wieki zmagałam. Dzięki tabsom jest idalnie.. ale zapewne jak je kiedyś odstwię to problem powróci. Ja jeszcze do tego miałam, masę małych krostek na całej twarzy

uciekam... będe potem.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 11:18   #3543
ButterBear
Zakorzenienie

Arrow Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Misku, faktycznie doświadczenie masz.
Ja chętnie posłucham każdej rady, która pomoże mi zwalczyc błyszczącą twarz - nienawidzę tego!!
Jakiego uzywasz podkładu? I pudru??

A jaka jest promocja w Douglasie na bazę art deco? Jaka jest jej cena teraz?

Jeśli chodzi o bazy pod makijaż, to faktycznie pójdę po próbki-zobaczę jak na mnie działa. Niestety wiele kosmetyków mnie zapycha...

To fakt, fajnie miec nawet jeden taki wolny dzień. Tylko TŻ się tak zaangażował w spanie, że nie wiem czy w ogóle dziś wstanie
chociaż z drugiej strony pogoda jest tak paskudna, że nie ma po co wstawac

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 11:28   #3544
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Ja chętnie posłucham każdej rady, która pomoże mi zwalczyc błyszczącą twarz - nienawidzę tego!!
Ja też mam problem z błyszczącą strefą T :/ ostatnio siostra pokazała mi puder, który utrwala makijaż a przy okazji matuje na dość długo.

http://www.hurtownia-monroe.pl/index...rodukt&pro=126
Stary 2010-05-18, 11:32   #3545
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Ja też mam problem z błyszczącą strefą T :/ ostatnio siostra pokazała mi puder, który utrwala makijaż a przy okazji matuje na dość długo.

http://www.hurtownia-monroe.pl/index...rodukt&pro=126
On jest biały????

Hania

Stary 2010-05-18, 11:41   #3546
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
To fakt, fajnie miec nawet jeden taki wolny dzień. Tylko TŻ się tak zaangażował w spanie, że nie wiem czy w ogóle dziś wstanie

Mój mąż jest mistrzem zaangażowania w spanie- nie tylko w taka pogodę.

Maskara cały maj leje mam nadzieję że jutro jakoś odpuści bo jechać 1200 km w deszczu nie należy do przyjemności.

Ja po fryzjerze (shit ceny poszły w górę i na krótkich włosach za farbę i strzyżenie - po zniżce dla stałej klientki zapłaciłam 160 zł), x box doszedł, kolczyki kupione...tylko pasek z alla nie doszedł. Wczoraj łaziłam po sklepach i nigdzie ładnego szerokiego czerwonego paska nie ma.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 11:45   #3547
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość

Mój mąż jest mistrzem zaangażowania w spanie- nie tylko w taka pogodę.

Maskara cały maj leje mam nadzieję że jutro jakoś odpuści bo jechać 1200 km w deszczu nie należy do przyjemności.

Ja po fryzjerze (shit ceny poszły w górę i na krótkich włosach za farbę i strzyżenie - po zniżce dla stałej klientki zapłaciłam 160 zł), x box doszedł, kolczyki kupione...tylko pasek z alla nie doszedł. Wczoraj łaziłam po sklepach i nigdzie ładnego szerokiego czerwonego paska nie ma.
Tragedia pogodowa jest

Haniu sporo ceny Ci wzrosły, ja u mojej Kasi płacę 130 zł za komplet na długie/no półdługie/włosy farba + podcięcie

Dziewczyny Kryolan ma też taki puder matujący z mąki ryżowej.
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 11:46   #3548
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
On jest biały????
Tak jest biały ale są 3 odcienie tego pudru:

http://www.charakteryzacja.com/index...pr,500028.html
Stary 2010-05-18, 11:55   #3549
dorinka30
Zakorzenienie

Dziewczyny tutaj macie jeszcze taki

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...i-matujacy.htm
Stary 2010-05-18, 12:00   #3550
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Tragedia pogodowa jest

Haniu sporo ceny Ci wzrosły, ja u mojej Kasi płacę 130 zł za komplet na długie/no półdługie/włosy farba + podcięcie

ja też płaciłam do tej pory 130 zł.
To l'oreal narzucił im takie ceny....4 lata było super..przyszedł przedstawiciel loreala podniósł im ceny za farby i nakazał zrownać ceny z innymi topowymi salonami w mieście. Właścicielka nie chciała tego żeby klintów nie stracić...ale nic nie mogła zrobić..no chyba że umowę z nimi zerwać. Na szczęście stałym klientkom obniża ceny jak może.
Normalnie zapłaciłabym 190 zł!!!!
Stary 2010-05-18, 12:13   #3551
jodie
Zakorzenienie

Asiuk cichutkie gratulacje

a mnie ostatnio u fryzjera spotkała niespodzianka i zapłaciłam mniej , zawsze za farbę + ciecie płaciłam 260-280 zł a ostatnio 210.cieszyłam się jak głupia, do dziś jak przeczytałam ile Wy płacicie Mam włosy krótkie ale bardzo dużo.
Stary 2010-05-18, 12:20   #3552
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
ja też płaciłam do tej pory 130 zł.
To l'oreal narzucił im takie ceny....4 lata było super..przyszedł przedstawiciel loreala podniósł im ceny za farby i nakazał zrownać ceny z innymi topowymi salonami w mieście. Właścicielka nie chciała tego żeby klintów nie stracić...ale nic nie mogła zrobić..no chyba że umowę z nimi zerwać. Na szczęście stałym klientkom obniża ceny jak może.
Normalnie zapłaciłabym 190 zł!!!!
Eeee coś kręci chyba, po pierwsze to nie ma czegoś takiego jak cennik ogólny narzucony przez Loreala Czy to salon pod patronatem Loreala - w sensie firmowy ?
Kolejna sprawa jest taka, że akurat fryzjerzy kupują farby z wyprzeceniem na stany, więc skąd akurat pewność że Twoja była z nowej dostawy.
Moja fryzjerka obniżyła ceny z powodu kryzysu(też pracuje na Lorealu) i ostatnio nie policzyła mi za zabieg regeneracyjny z sauną, w branży fryzjerskiej są dużo mniejsze obroty niż były
Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość

a mnie ostatnio u fryzjera spotkała niespodzianka i zapłaciłam mniej , zawsze za farbę + ciecie płaciłam 260-280 zł a ostatnio 210.cieszyłam się jak głupia, do dziś jak przeczytałam ile Wy płacicie Mam włosy krótkie ale bardzo dużo.
Strasznie dużo płacisz
Stary 2010-05-18, 12:25   #3553
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

A jaka jest promocja w Douglasie na bazę art deco? Jaka jest jej cena teraz?

Jeśli chodzi o bazy pod makijaż, to faktycznie pójdę po próbki-zobaczę jak na mnie działa. Niestety wiele kosmetyków mnie zapycha...

teraz ta baza kosztuje 29zł, normalnie chyba z 10 więcej, ale nie pamiętam. Jest malutka i bardzo wydajna.
Podkład, który się najlepiej u mnie sprawdza, to albo revlon colorstay albo estee lauder double wear. Do tego puder w kamieniu matujący IsaDora. Jak na razie najlepszy efekt na co dzień. Na wielkie wyjścia dorzucam właśnie bazę pod makijaż i ew. ten spray kryolana i daję radę.
Dobierz sobie też dobry krem matujący i mocno nawilżaj cerę (na noc treściwe kremy a nawet olejki).

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Dziewczyny tutaj macie jeszcze taki

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...i-matujacy.htm

mam go, nie jest zły, ale jednak to nie to. Matuje na pewno porządnie, ale jednak troszkę bieli, no i ten proszek się masakrycznie osypuje. Używam go latem, kiedy jestem opalona i kiedy nie lubię mieć podkładu, Walę wtedy sam puder w kompakcie i to na wierzch
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 12:28   #3554
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Eeee coś kręci chyba, po pierwsze to nie ma czegoś takiego jak cennik ogólny narzucony przez Loreala Czy to salon pod patronatem Loreala - w sensie firmowy ?
Kolejna sprawa jest taka, że akurat fryzjerzy kupują farby z wyprzeceniem na stany, więc skąd akurat pewność że Twoja była z nowej dostawy.
Moja fryzjerka obniżyła ceny z powodu kryzysu(też pracuje na Lorealu) i ostatnio nie policzyła mi za zabieg regeneracyjny z sauną, w branży fryzjerskiej są dużo mniejsze obroty niż były

Strasznie dużo płacisz
Nie ściemnia na 100%
To nie salon firmowy..ale pracujący na lorealu i niby nie mają nic do cen ale w praktyce jest inaczej.
Już ostatnio jak byłam mówiła że ceny mają być podniesione ale jeszcze właścicielka walczy z tym.

Cennik jest chociażby za farby.....podnieśli ceny tubki do 50 zł..więc samo to ich zmusza do podniesienia ceny usług.
Stary 2010-05-18, 12:42   #3555
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ściemnia na 100%
To nie salon firmowy..ale pracujący na lorealu i niby nie mają nic do cen ale w praktyce jest inaczej.
Już ostatnio jak byłam mówiła że ceny mają być podniesione ale jeszcze właścicielka walczy z tym.

Cennik jest chociażby za farby.....podnieśli ceny tubki do 50 zł..więc samo to ich zmusza do podniesienia ceny usług.
Nie wierzę w cenę dla fryzjera w hurcie 50 zł.

Moje są w każdym razie tanie ato też Loreal, można zawsze popatrzeć na allegro czy podnieśli ceny czy nie, skoro w detalu kosztują tyle moje- to moja frzyjerka kupuje 30 % taniej więc czysty zysk mają, niech nie klepią głupot
http://www.allegro.pl/item964826660_...kie_kolor.html

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

zadałam sobie trudu i sprawdziłam wszystkie rodzaje z profesjonalnej kolekcji fryzjerskiej Loreala.

http://aukcjewp.wp.pl/item1027280553_loreal_maj irel_majiblond_kolory_sup er_cena_farba.html

http://aukcjewp.wp.pl/item1036315640_koloryzacj a_loreal_richesse_farba_o xydant_75ml.html

Skoro na allegro po tyle, to wiadomo że oni taniej kupują

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-18, 12:47   #3556
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wierzę w cenę dla fryzjera w hurcie 50 zł.

Moje są w każdym razie tanie ato też Loreal, można zawsze popatrzeć na allegro czy podnieśli ceny czy nie, skoro w detalu kosztują tyle moje- to moja frzyjerka kupuje 30 % taniej więc czysty zysk mają, niech nie klepią głupot
http://www.allegro.pl/item964826660_...kie_kolor.html

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

zadałam sobie trudu i sprawdziłam wszystkie rodzaje z profesjonalnej kolekcji fryzjerskiej Loreala.

http://aukcjewp.wp.pl/item1027280553_loreal_maj irel_majiblond_kolory_sup er_cena_farba.html

http://aukcjewp.wp.pl/item1036315640_koloryzacj a_loreal_richesse_farba_o xydant_75ml.html

Skoro na allegro po tyle, to wiadomo że oni taniej kupują
hm....no to może i ściemniają. Ale co poradzić...taniej i lepiej nie znajdę.
Zresztą ja farbuję sie raz na 3 miechy ostatnio więc jakoś przeżyję
Stary 2010-05-18, 12:47   #3557
Poemi
Zakorzenienie

Mojego przyjaciela nie dopuścili do obrony!
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 13:05   #3558
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
hm....no to może i ściemniają. Ale co poradzić...taniej i lepiej nie znajdę.
Zresztą ja farbuję sie raz na 3 miechy ostatnio więc jakoś przeżyję
Nie no pewnie, że nic nie poradzisz, co masz zrobić obrazić się na nich Mnie tylko wkurza jak oni plotą takie bzdury....
Jak pracowałam w studiu kosmetycznym to dowiedzialam się jaki to jest biznes, naprawdę oni mają bicie do 100 % tak jest na usługach kosmetycznych i fryzjerskich . Też widziałam faktury za profesjonalne kosmetyki, które były rzekomo takie drogie w zakupie ............ściema
Stary 2010-05-18, 13:32   #3559
asiuk
Zakorzenienie

Dori, po powrocie skorzystałam z wszystkich możliwych internetowych kalkulatorów dni płodnych i każdy pokazywał, że wypadł nam sam środek dni płodnych, z owulacją włącznie
Nie mam żadnych objawów, poza tym, że co jakiś czas czuję delikatne skurcze w brzuchu jak na okres.
Nie umiem tego wytłumaczyć, ale od kliku dni byłam głęboko przekonana, że jestem w ciąży. Byłam pewna, że zobaczę dwie kreski na teście - to nie była nadzieja, czy jakaś mania, tylko takie spokojne przeświadczenie o tym. Dziwne uczucie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Co do pogrubionego to ja nie umiem go stosować umiejętnie. Trzeba wyczuć odległość i dobrze psiuknąć, żeby biały osad nie został na twarzy albo i do tego na włosach

Asiuk to szybciutko się udało. Po cichu gratuluję.
No, trzeba uważać. Staram się nim psikać, gdy mam jeszcze ręcznik na głowie po umyciu włosów (zresztą właśnie tak robię makijaż, bo mi najwygodniej.

Trochę za szybko

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
asiuk rewelacja, za pierwszym razem wam sie udało

Cytat:
Asiuk, no to gratuluję cichutko, a jak TŻ zareagował??
Miałam wielkie plany, że zaproszę go na kolację i dam w pudełeczku malutkie skarpetki, które kupiłam wcześniej, razem z testem. A tymczasem, wstałam wczoraj o 5:40, zrobiłam test, umyłam głowę i jak zobaczyłam wynik, wybiegłam z łazienki, wyciągnęłam te nieszczęsne skarpetki i pobiegłam obudzić TŻ. Ledwo przytomnemu oznajmiłam tą wiadomość i wcisnęłam prezent Chyba był przerażony w pierwszej sekundzie - mina bezcenna. Drugi test zrobiłam po pracy

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
O kurcze, niezła wiadomość na dziś. Gratuluję
Strasznie szybko wam poszło
Tak to jest słuchać koleżanek z Wizażu, że za pierwszym razem na pewno się nie udaje

Cytat:
Proszę, ja mam ten, okazuje się jakaś stara wersja
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...ara-wersja.htm
Też go mam

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Asiuk, no to cichutko gratuluję .
Na razie to niepotwierdzone, więc spokojnie czekam na wizytę.

Cytat:
Moja siostra zawsze ma przy sobie bibułki matujące

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość

Cytat:
teraz ta baza kosztuje 29zł, normalnie chyba z 10 więcej, ale nie pamiętam. Jest malutka i bardzo wydajna.
Podkład, który się najlepiej u mnie sprawdza, to albo revlon colorstay albo estee lauder double wear. Do tego puder w kamieniu matujący IsaDora. Jak na razie najlepszy efekt na co dzień. Na wielkie wyjścia dorzucam właśnie bazę pod makijaż i ew. ten spray kryolana i daję radę.
Dobierz sobie też dobry krem matujący i mocno nawilżaj cerę (na noc treściwe kremy a nawet olejki).
Baza kosztuje normalnie ok. 36 zł. Ja mam już trzecie opakowanie.
Bardzo lubię ten podkład, tylko że używam do cery suchej. Musiałabym mieć chyba dwa rodzaje, bo jednak ten dla cery mieszanej lekko mi wysusza pysk.

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Mojego przyjaciela nie dopuścili do obrony!
Przykro mi. U mnie też były takie przypadki, nawet na moim terminie było o jedną osobę mniej, niż ustalono na liście broniących się

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 13:34   #3560
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
asiuk rewelacja, za pierwszym razem wam sie udało

dziewczyny jak tam u was z pogodą??
U nas nieciekawie, ale ja jestem z Krakowa, więc wiadomo..

Cytat:
Tragedia pogodowa jest

W czwartek wybieram się na dekoloryzację+farbę+odswi eżenie fryzurki (włosy mam niewiele dłuższe od Hani) + ampułki regenerujące. Fryzjerka powiedziała, że zmieszczę się w 180 zł Tylko nie pamiętam na czym pracuje. Matrix lub Loreal.

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Asiuk gratuluję, strasznie się cieszę
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 13:43   #3561
ButterBear
Zakorzenienie

Misku, dzieki za wszelkie rady, na pewno zafunduję sobię któryś z wymienionych przez Ciebie specyfików. A z czasem będę kompletowac

Haniu, na pewno pani Ci troszkę ściemnia.
Ja na codzień mam do czynienia z fakturami za kosmetyki i Majirel, Majiblond, Richesse z Loreala to ceny rzędu 21 zł za tubkę. Bez zniżki (którą Twoja fryzjerka na pewno ma, skoro na Lorealu od dawna pracuje) to ok 23, 24 zł.
Poza tym u nas pracuje się tylko na Lorealu na razie (teraz będziemy wprowadzac Kerastase) i nikt nam cen nie narzucał. Ustalanie cen to indywidualna sprawa właściciela
Co innego jeśli to salon Loreala 'franczyzowany'....ale mówisz, że ona po prostu pracuje na Lorealu...

Dziewczyny, znalazłam takie buty ślubowe podobają mi się i w ogóle...ale trochę się tak boję zamówic...zamawiala któraś z Was z tej strony kiedyś?

http://www.fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,11228

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Misku, ktorego uzywasz?? Tego?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...ny-w-musie.htm

Hania

Stary 2010-05-18, 14:03   #3562
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Misku, dzieki za wszelkie rady, na pewno zafunduję sobię któryś z wymienionych przez Ciebie specyfików. A z czasem będę kompletowac

Haniu, na pewno pani Ci troszkę ściemnia.
Ja na codzień mam do czynienia z fakturami za kosmetyki i Majirel, Majiblond, Richesse z Loreala to ceny rzędu 21 zł za tubkę. Bez zniżki (którą Twoja fryzjerka na pewno ma, skoro na Lorealu od dawna pracuje) to ok 23, 24 zł.
Poza tym u nas pracuje się tylko na Lorealu na razie (teraz będziemy wprowadzac Kerastase) i nikt nam cen nie narzucał. Ustalanie cen to indywidualna sprawa właściciela
Co innego jeśli to salon Loreala 'franczyzowany'....ale mówisz, że ona po prostu pracuje na Lorealu...

Dziewczyny, znalazłam takie buty ślubowe podobają mi się i w ogóle...ale trochę się tak boję zamówic...zamawiala któraś z Was z tej strony kiedyś?

http://www.fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,11228

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Misku, ktorego uzywasz?? Tego?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...ny-w-musie.htm
nie tego,
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...nOily-Skin.htm

weź próbkę, w douglasie dają. Ma sporo kolorów, więc coś dla siebie pewnie wybierzesz. No i zwróć uwagę, że są dwie wersje - do suchej i do tłustej. Tylko on na dłuższą metę może wysuszać, tym bardziej zwróć uwagę na dobre nawilżanie.

A buty bardzo mi się podobają i są niedrogie. W zasadzie spokojnie będziesz je mogła jeszcze założyć gdzieś oprócz ślubu ale tej stronki nie znam
Stary 2010-05-18, 14:07   #3563
hania811
Zakorzenienie

Asiuk ja pogratuluję jak wrócisz od lekarza

Kurcze a mi fryzjerka nie chce zrobić dekoloryzacji...schodzę więc z koloru po prostu zmywając go...pomalutku do celu- czyli do jasnego blondu
Teraz mam o 2 tony jaśniejsze od tego co ostatnio farbowałam (ostatnio był ciemny blond)...czyli taki zimny środkowy blond- bardzo naturalny. Następnym razem może uda się jeszcze ton niżej zejść

Matko ale mi sie dziś dłuży!! zawsze tak jest dzień przed urlopem
Stary 2010-05-18, 14:10   #3564
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

Matko ale mi sie dziś dłuży!! zawsze tak jest dzień przed urlopem
Jedziesz na komunię jutro już?
Stary 2010-05-18, 14:11   #3565
hania811
Zakorzenienie

Butter buty świetne. Stronki nie znam...ale co ci szkodzi zamówić, zawsze możesz zwrocić

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Jedziesz na komunię jutro już?
Jutro
Jedziemy na cały tydzień...jak już mamy jechać tyle kilometrów to nie opyla sie tylko na weekend
Stary 2010-05-18, 14:14   #3566
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Butter buty świetne. Stronki nie znam...ale co ci szkodzi zamówić, zawsze możesz zwrocić

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Jutro
Jedziemy na cały tydzień...jak już mamy jechać tyle kilometrów to nie opyla sie tylko na weekend
no tak, to jasne. To fajnie, taki wyjazd, chociaż finansowo pewnie dobijający.
Stary 2010-05-18, 14:18   #3567
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
no tak, to jasne. To fajnie, taki wyjazd, chociaż finansowo pewnie dobijający.
Ano dobijający..tyle wydamy ile na wczasy..szczególnie że teraz ceny wręcz zatrważająco niskie.
Ale bardzo sie cieszę że jedziemy bo za siostrą i dzieciakami strasznie tęsknię.
Stary 2010-05-18, 14:45   #3568
dorinka30
Zakorzenienie

Asiuk ale numer, w szoku jestem, że akurat tak trafiliście...Pewnie to prawda, ale jak u lekarza potwierdzisz, to będziesz jedynym przypadkiem jaki znam, któremu się coś takiego udało.
To musiało być przeznaczenie, zobacz nawet przygotowywałaś się do tego, szczepienia, badania i trafiło się, szybko bo szybko ale jak celnie Moim zdaniem tylko się cieszyć, w końcu dla wielu par to jest ciężka, żmudna praca , a u Was taki strzał w dziesiątkę. I to w Waszą rocznicę, czy może być coś piękniejszego ?

Butter buty fajne, tylko one mają ukrytą platformę, wiesz o tym ? Masz takie buty już ? one są specyficzne, od spodu nie czujesz podłoża, dla jednych to plus dla innych minus, trzeba w nich pochodzić by stwierdzić czy pasują. Ja mam takie z Sigmy, ale przegięciowo wysokie i nie założyłam jeszcze, podejrzewam problemy w przemieszczaniu w nich po krzywych powierzchniach

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Ja osobiście mając porównanie z innymi nie wzięłabym tych butów przez platformę właśnie, bo nie można w nich się naturalnie poruszać mimo wszystko, a wiadomo wesele- tańce, swawole i jeszcze stres z butami- to nie dla mnie
Stary 2010-05-18, 14:47   #3569
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Asiuk ale numer, w szoku jestem, że akurat tak trafiliście...Pewnie to prawda, ale jak u lekarza potwierdzisz, to będziesz jedynym przypadkiem jaki znam, któremu się coś takiego udało.
To musiało być przeznaczenie, zobacz nawet przygotowywałaś się do tego, szczepienia, badania i trafiło się, szybko bo szybko ale jak celnie Moim zdaniem tylko się cieszyć, w końcu dla wielu par to jest ciężka, żmudna praca , a u Was taki strzał w dziesiątkę. I to w Waszą rocznicę, czy może być coś piękniejszego ?
Dori, nie na rocznicę. Patriotycznie bardziej
Wiesz co, ja jestem pewna, że to prawda, ale dmucham na zimne, bo na wątku panien młodych 2008 już druga dziewczyna niedawno poroniła... Na samym początku prawie (miała już potwierdzenie u lekarza), a druga w ok. 3 miesiącu... Więc nie chcę się aż tak nastawiać.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 15:15   #3570
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Dori, nie na rocznicę. Patriotycznie bardziej
Wiesz co, ja jestem pewna, że to prawda, ale dmucham na zimne, bo na wątku panien młodych 2008 już druga dziewczyna niedawno poroniła... Na samym początku prawie (miała już potwierdzenie u lekarza), a druga w ok. 3 miesiącu... Więc nie chcę się aż tak nastawiać.
Ale wyjazd był rocznicowy przecież
No tak, dmuchać na zimne jest mądrze, ale póki co nie ma podstaw do obaw, wszystko będzie dobrze
Wiadomo zawsze człowiek się boi, ale powiem szczerze, że ja w swojej ciąży nigdy nie miałam takich obaw, że poronię.....nie wiem dlaczego.
W każdym razie ja byłam w ciężkim szoku jak się dowiedziałam o swojej ciąży, chodziłam ostro na siłownię, na fitness, miałam brzuch kaloryfer i starałam się zwiększać obciążenia a tu taki psikus. Obawiałam się tylko, czy nie uszkodzilam płodu przez to moje "pakowanie" ale nie, wszystko było ok. I wspominając, najbardziej pamiętam ten żal, że muszę zrezygnować z siłowni....a miałam takie plany na ukształtowanie idealne sylwetki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości