|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Dostałam wczoraj książeczkę od siostry tż "poradnik młodej mamy" i tam jest napisane, żeby nie kąpać dzieci codziennie! Moja mama mówi, że kąpała codziennie, a jakie jest Wasze zdanie??
|
|
|
|
#4982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
![]() Cytat:
też tak miałam ale przeszło w końcu ![]() wiolek za pomyślne rozwiązanie sprawy, tylko nie odpuść...
|
||
|
|
|
#4983 |
|
Zadomowienie
|
o popatrzcie :
Na blisko 2500 komentarzy widziała pani raptem może 1 komentarz, że ktoś miał problem ze zwrotem pieniędzy (notabene z jego winy - mniejsza z tym). Przecież to jest logiczne że jak Pani wyciągnie kostkę lodu to będzie się dłużej ogrzewać niż jakikolwiek inny płyn. Jakoś tysiące innych kupujących nie mają z tym problemu. Niestety takie są przepisy i ja ich nie układałem, a przedmiot jest jak najbardziej zgodny z opisem - tylko Pani ma z tym problem - tak jak napisałem może Pani zwrócić w ramach reklamacji. Po prostu jak w każdym sklepie - czy za dojazd z uszkodzonym towarem do sklepu sprzedający zwraca Pani pieniądze za bilet lub paliwo?! Cóż chyba nie dojdziemy do porozumienia. Pozdrawiam i czuje się jak jakas idiotka i nie wiem co mu pisać już ;/ spadam bo mnie telepie przy tym gościu
|
|
|
|
#4984 |
|
Zakorzenienie
|
wiolek - to tak jak u mnie ja zejem 1 kulke ziemniakow a on reszte
![]() dzis znow czuje jakies lekki skurcze, mala mnie gdzies tam kopie po bokach, czuje jak mnie ciagnie w dol i jak by brzuch sie obnizal, a w nocy to mam taki twardy jaks jak wsatje siku
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#4985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moi rodzice tez codziennie kapali siostry chyba ze tfu tfu maly bedzie chory, ale z tego co wiem szwagierki nie kapia codziennieSłyszałam, ze nie w kazdym szpitalu po porodzie myja dzieciaczki bo noworodek ma naturalna ochrone czy cos w ten desen |
|
|
|
|
#4986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kosztów przesyłki, to on chyba ma rację... |
|
|
|
|
#4987 |
|
Zakorzenienie
|
karolcia nie strasz
wiolek ale upierdliwy ten sprzedajacy...jezeli zareklamujesz to ile bedziesz stratna ? edit: laski powoli zblizamy sie do końca wątku
|
|
|
|
#4988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez anuszka1401 Czas edycji: 2010-05-18 o 14:51 |
|
|
|
|
#4989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4990 |
|
Zakorzenienie
|
karolcia ja jak wstaje siku też mam bardzo twardy brzuch
|
|
|
|
#4991 |
|
Wtajemniczenie
|
No jeszcze tylko troszkę i się przenosimy.
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
nie strasze tylko tak czasem czuje...ale dobrze ze juz odpoczywam w domku....a z tym brzuchem przygladam sie ciagle i mam takie wrazenie
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#4993 |
|
Zakorzenienie
|
idę zrobić kawkę
|
|
|
|
#4994 |
|
Wtajemniczenie
|
Wypijesz ją już w nowym wątku.
Ja jedną wypiłam i nie pomogła na moją zamułkę.
|
#4995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mam smaka na parówkę TŻ zapomniał kupić teraz jest w pracy , ale ja nigdzie nie wychodze bo leje---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- ja sobie inke zrobie ale gdzies za dwie godzinki |
|
|
|
|
#4996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja musze wstawic ziemniaki i zrobic surowke
|
|
|
|
#4997 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Siostra kapala codziennie. Ja tez tak bede robila.
|
|
#4998 |
|
Zakorzenienie
|
Sa straszne! Jest to naruszenie mojej tkanki lacznej i juz mam siniaki po nich a robila je polozna a tu do porodu zostalo 60 dni i tyle zastrzykow!!
To jest zbyt duza krzepliwisc krwi od hormonow w ciazy lub innych rzeczy grozi mi zakrzepica lub zakrzep plucny i smierc ![]() Ja chce codziennie aby dzidzia miala regularnosc w zyciu i czula sie bezpiecznie |
|
|
|
#4999 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 5000 POSTÓW PRZENOSIMY SIĘ NA NOWY WĄTEK KOLEJNA CZĘŚĆ KLIK ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-05-18 o 15:06 |
|
|
|
|
#5001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo np. moja mama i siostra nie miały po nich nawet małej plamki...---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
Ona kąpała o 19
|
||
|
|
|
#5002 |
|
Wtajemniczenie
|
No bezczelne pouciekały!!!
|
|
|
|
#5003 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no szoooooooooooooook z tą DZIEWCZYNKĄ, jak coś, to ja może odkupię jakieś ciuszki .... Cytat:
Cytat:
Cytat:
ile masz kg na + ??? Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam po Mateuszu 2 rozstępy od pępka w górę (ok 3cm), ale wtedy nie miała kasy na drogie kremy i używałam takich zwykłych. Staram się nadrobić i co przeczytam stronę, to nowa dochodzi, chyba nie dam rady... |
||||||
|
|
|
#5004 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj maz mial 20 tych zastrzykow i ostatnich 3 juz nie zroil bo go tak bolal brzuch. no ale trzeba niestety. musisz byc dzielna Cytat:
Cytat:
troszke sobie pospalam no i leze calyczas. maz z tesciowa (przyjechala troche nam pomoc) zrobili pycha obiadek i jeszcze potem truskawam doprawilam ![]() wiolek wspolczuje z tym allegro. tyle nerwow przez jakiegos glupka. tez juz bym nie wiedzialaco mu odpisywac bo wydaje mi sie ze to co ty piszesz do niego nie dociera |
|||
|
|
|
#5005 |
|
Zakorzenienie
|
oficjalnie zamykam ta czesc naszego watku zapraszam na kolejna https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=432005
|
#5006 |
|
Zadomowienie
|
Nooo masakra! Kurcze ja ostatnio tez z tą bluzką tak sie zadziałam, ale dalam ja szwagierce, jest szczupla wiec weszla, szkoda mi bylo odsylac nie miec innej placic za koszty itp.. Duzo mieszania..
Choc czasem sie zdarzylo ze w porzadku sa osoby. U jednej np zamowilam z 5 paskow, takie za pare zl, 5 czy cos, i opisalam jakie chce, ze np maja byc dziurki przez caly, a oni zrobili tylko kilka i mi zjezdzal i napsialam. I babka powiedziala ze mam zamowic od nowa, wybrac jeszcze raz napisac i wysla dobre, a te mam sobie zostawic! Wtedy to bylam w szoku Ale jak widac to ze swieczka szukac.. |
|
|
|
#5007 |
|
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez Kasia_foto Czas edycji: 2010-05-25 o 00:42 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

też tak miałam ale przeszło w końcu 
za pomyślne rozwiązanie sprawy, tylko nie odpuść...

a raczej do konca zapowaida sie lezenie...