Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-18, 12:39   #4951
vette
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Ojjj dziękuję ci bardzo aż się pośliniłam

Na mnie na szczescie te wszystkie przepisy zupelnie nie dzialaja.
Za duza filozofia

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
kurcze ja tez mam miec cc ale dopiero w 36 tc mam isc sie umawiac, i wciaz sie boje ze za pozno, wolalabym wczesniej wiedziec kiedy to
tez chce juz termin cc

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
witajcie kochane bardzo dziekujemy za kciuki. pomogly i jestesmy juz w domku mam lezec i brac leki. antybiotyk jeszcze 3 dni i koniec a reszte tj. fenoterol, isoptin, nospe i hemofer(? nie pamietam dokladnie) no i luteine dostalam. w czwartek mam wizyte u mojej gin wiec jeszcze wszystko dokladnie mi powie. ale sie ciesze ze w domku jestem niestety nie nadrobie was bo jakos mi sie w glowie kreci i ide sie polozyc moze wieczoem cos klikne
bardzo sie ciesze, ze jestes juz w domku

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
No w tych terminach to może wpadniecie posłuchać jak krzyczę na porodówce?
Swoją drogą miałam teraz w szpitalu salę z oknem wychodzącym na porodówkę i odgłosy jakie stamtąd dochodziły naprawdę mroziły krew w żyłach.Najstraszniejszy horror mnie tak nie wystraszył jak to co tam słyszałam o 4 nad ranem...
A czemu nie?
zawsze mozemy Cie odwiedzic

ok przestraszylas mnie
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 12:44   #4952
farminka
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
http://www.playmobile.pl/pl/internet/index.html
tu masz ofertę.
A tu mapę zasięgu.
http://internet.playmobile.pl/maps/
Na moim poprzednim mieszkaniu niby był tylko na zewnątrz, a jednak działał w domku bez zarzutu .
I zawsze możesz podpisać umowę i po tygodni zerwać- sprawdzisz w tym czasie, czy łapiesz ten zasięg dobrze czy nie. Na prawdę prosta sprawa.
Z tym zasięgiem w play to różnie bywa.U nas teoretycznie wg mapki miał być,a w praktyce niestety był kiedy miał na to ochotę i chodził gorzej niż dawne modemy W dodatku w okresie próbnym chodził bez zarzutu,a dopiero jak przeszliśmy na umowę na stałe to przestał.Nigdy więcej

Cytat:
witajcie kochane bardzo dziekujemy za kciuki. pomogly i jestesmy juz w domku mam lezec i brac leki. antybiotyk jeszcze 3 dni i koniec a reszte tj. fenoterol, isoptin, nospe i hemofer(? nie pamietam dokladnie) no i luteine dostalam. w czwartek mam wizyte u mojej gin wiec jeszcze wszystko dokladnie mi powie. ale sie ciesze ze w domku jestem niestety nie nadrobie was bo jakos mi sie w glowie kreci i ide sie polozyc moze wieczoem cos klikne
Fajnie,że już w domku
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 12:49   #4953
papeteria
Zakorzenienie

itakasia śliczne ciuszki
misiulka o tak niezliczona ilość tych snów ..natura wie co robi
na szczęście mineło
no mnie temperamentu nie brakowało, dlatego ciężko było
ale odwyk przeszłam pomyślnie ... byłam nieruszana i sama też nie ruszam TŻ zdziczał wiec tyle łatwiej
Mam nadzieje, że potem wszystko wróci do normy
wiolek w moim rossmanie taki miniaturki sa przy mydłach
vette to polska firma i sa dostepne na razie tylko na all, wlascicielka bardzo mila i jak jej napiszesz jaki masz odcien z edm to doradzi ci kolor z pixie
noooo od listopada
marta to daj znać jak zupka
dzidzia ja takie coś robie z mleka skondensowanego, takie ptasie mleczko jakby .
Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
u mnie chłop w robocie więc baba musiała iść

mnie tez teraz cieplej a zawsze zmarzluch bylam
dobrze ze posiew ok
lilka bidulko kuruj się
vette bedziesz poza domem to wiadomo, ze bedziesz używać..ja wracam do pracy jak mały bedzie miał pół roku..dokupie jak bedzie potrzeba..laktator też kupiłam avent

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 12:50   #4954
itakasia
Zakorzenienie

wiolek
to sie piecze 20-30 min, zaleznie od piekarnika

wlasnie przyszedl wozek, wczoraj kupilam w poludnie i dzis mam w domku. zlozylam. jest super:l ove:
Stary 2010-05-18, 12:52   #4955
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Dzień dobry.
Jeszcze się zmieszczę w starej części

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
taaak ? mój tż też ma astygmatyzm i jeszcze jakąś kosmiczną wadę co tylko 6 osób w pl ma i specjalnie soczewki ze stanów sprowadzane i płacił 260 zł za soczewki na dwa lata więc da się przeżyć
ale skoro jesteś przyzwyczajona ja w okularach tylko jak musze tak to już od 9 lat soczewki
To rzeczywiście niewiele. Jak kiedyś pytałam to mi wyskoczyli z jakąś kosmiczną sumą i zrezygnowałam.
Powiem szczerze, że lubię siebie w okularach.

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
lazurowa za nowy-stary pokoj
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Lazurowa, ty to masz nawalone w głowie, wszyscy ci mowią, że śliczna, że ładna, że piękne włosy, a ty że pasztet. Misiulka ma rację, masz przepiękną cerę, widzę, że nie tylko ja na to zwróciłam uwage... marzenie ściętej głowy w moim przypadku. Masz idealną buźkę
Może i mam nawalone. Takich komplementów nie słyszę na co dzień.
Z resztą to było zdjęcie jak byłam wyszykowana, a na co dzień to pomykam w dresie albo w legginsach i nie czuję się atrakcyjnie.

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Nic nie mow o sexie, my mamy celibat od 2 miesiecy
Taaa, a ja mam celibat od listopada do końca życia.

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
lazurowa bardzo ładny pokoik- malutki, przytulny, czysty My za tydzień malujemy nasz loch W końcu! No i podłączam się pod słowa dziewczyn, że piękna z Ciebie dziewczyna
Dziękuję
Posprzątane na potrzebę zdjęć ale tak serio to chyba zaczynam "wić gniazdo", bo coraz bardziej podoba mi się porządek a bałagan przeszkadza.

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
slicznie i popieram to co pisaly dziewczyny sliczna kobietka z ciebie
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
lazurowa śliczna z ciebie kobietka, nie wiem jak mogłaś od paszteta siebie wyzywać.
Dziękuję
Ten pasztet to dlatego, że mam niską samoocenę.

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
śliczny pokoj a wlascicielka jeszcze ladniejsza...
Dziękuję

Wiecie co? Od wczoraj nie mogę się dodzwonić do mojego gina.
Już w zeszłym tygodniu miałam mieć wizytę ale nie poszłam ze względu na brak czasu a teraz "abonent czasowo nieosiągalny" i się wkurzam, bo jak mi się jakimś cudem uda umówić na przyszły tydzień to będzie 5 tygodni od ostatniej wizyty.
Stary 2010-05-18, 12:52   #4956
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
MISIULKA takie życie, poczekamy, sezon na wilka jeszcze nie trwa... ale czasem się zdarza (co do seksu). Opowiadałam wam kawał o pozycji na wilka co nie?
Basiu ja nie słyszałamm, a co to
Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
wlasnie przyszedl wozek, wczoraj kupilam w poludnie i dzis mam w domku. zlozylam. jest super:l ove:
jaki, jaki????????

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 12:57   #4957
itakasia
Zakorzenienie

aniaa
to super ze juz w domku, odpoczywaj
Misiulka
http://www.allegro.pl/item1026884161...wka_scott.html
jest leciutki, zwrotny, latwo sie sklada, piekna kratka wewnatrz
do tego bedzie fotelik maxo cosi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-18, 12:59   #4958
ola_k11
Zadomowienie

Wystawiłam właśnie kilka bluzek na all...
strasznie dużo z tym zabawy, mam jeszcze kilka spódnic i spodni ale zobaczę czy coś z tych bluzek sie sprzeda, bo jak mam się tak bawić to się opłaca bardziej pod śmietnikiem dla biednych postawić
zajęło mi to 3 godziny...
boli mnie głowa od tego kompa ech

na szczęście dziś obiadu nie musze gotować
jutro umowiłam się z koleżankami z pracy ale dopiero po 17

pogoda do bani nawet do apteki mi się już nie chce iść
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 13:00   #4959
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
papeteria
mi zostal pokoj dziewczyn. tam mozna sprzatac bez przerwy. ostatnio robilam spore porzadki i teraz po zakonczeniu rok szkolnego wpadne tam z workami no i sypialnia, czyli przygotowanie jej na maluszka.
wierze
dzidzia potwierdzam super figurka i fajne pawlacze
Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Bardzo fajny jest ten komplecik.
Mam 2 koszule. Kupiłam specjalnie do szpitala
Położna mówiła abyśmy nie kupowały koszul z rozcięciami do karmienia bo się nie sprawdzają. Piersi wychodzą przez te dziurki i dziewczyny czują się cały czas skrępowane
wierze...te z dziurami mam od szwagierki najwyżej pod szlafrokiem bede nosiła
a ten komplet może nie jest seksownmy, ale napewno praktyczny i wygodny

Odnośnie pampersów przypomniało mi się szwagierka opisała mi czym się różnią dada od pampers i pampersy są miekkie a dada twarde w miejscu gdzie mały ma nóżki..U nas w szpitalu kaza zakladac dwa pampersy a dada wystarczy tylko jedna przez to ze pielucha jakby ma ten rozstaw szerszy czy twardszy nie wiem dokładnie..ale ze sprawdza sie wlasnie zamiast pieluchowania.... nie wiem chyba pampersy kupie pierwsze ...potem napewno dada .....

Stary 2010-05-18, 13:05   #4960
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
wiolek
to sie piecze 20-30 min, zaleznie od piekarnika

To super, ze jestes zadowolona z zakupu

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Wystawiłam właśnie kilka bluzek na all...
strasznie dużo z tym zabawy, mam jeszcze kilka spódnic i spodni ale zobaczę czy coś z tych bluzek sie sprzeda, bo jak mam się tak bawić to się opłaca bardziej pod śmietnikiem dla biednych postawić
zajęło mi to 3 godziny...
boli mnie głowa od tego kompa ech

na szczęście dziś obiadu nie musze gotować
jutro umowiłam się z koleżankami z pracy ale dopiero po 17

pogoda do bani nawet do apteki mi się już nie chce iść
ja wystawiam ciuszki na SZAFA.PL za darmo i zawsze mozna wymienic na cos innego
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 13:06   #4961
idealnecialo
Zadomowienie

Lece po małą by ją do lozeczka dać.. Moze sama znow poleze wreszcie..
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-18, 13:07   #4962
vette
Zadomowienie

Cytat:
zrobisz fotki?
Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
bedziesz poza domem to wiadomo, ze bedziesz używać..ja wracam do pracy jak mały bedzie miał pół roku..dokupie jak bedzie potrzeba..laktator też kupiłam avent
Ciezko mi bedzie zostawic malenstwo na 6 godzin dziennie plus weekendy Zastanawiam sie nawet nad wspolnymi wyjazdami pt/sob.
Nie wiem jak to wszystko pogodze, troche sie tym martwie
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 13:08   #4963
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

itakasia bardzo ładny, i z mojego miasta, znam ten sklep, kupowąłm tam pościel i łóżeczko Radek VII.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 13:15   #4964
itakasia
Zakorzenienie

vette
jasne, zrobie i wstawie wieczorkiem, ok?
Misiulka
super sklep. pan przez telefon odpowiedzial rzeczowo na wszystkie moje pytania a od klikniecia do otrzymania towaru minely 24h.

wlasnie sobie przypomnialam ze mam dzis zebranie i mlodszej corki do zerowki. zaraz sie zbieram po nia do przedszkola, pozniej usmaze nalisniczki do zupy i uciekam na zebranie, a pogoda taka ze nic mi sie nie chce
Stary 2010-05-18, 13:16   #4965
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
witam
u nas tak szaro i zimno ze
dzis kolej na porzadki w komandorze na przedpokoju, a ty papeteria
vette
fajny fotelik, my tez kupimy cabrio

ja mam obiad od wczoraj - pomidorowa, moze usmaze nalesniczki z jablkami do tego

a to zakupy ktore przyszly wczoraj
Załącznik 3117117
Załącznik 3117118
Załącznik 3117127
Załącznik 3117141
Przesliczne ubranka

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
A kto wie moze wół z tej kolezanki.. no chyba ze swinia, to odpada bo wieprzowe
Cytat:
Supe, ale musisz byc szczesliwa wyobrazam sobie

Ja odebralam wyniki krwi tych d dimerow i norma jest 500 a ja mam 1254 i niestety czekaja mnie te zastrzyki do konca ciazy, od rana sie nastawiam psychicznie od jutra zaczniemy moj tz juz sie cieszy, ze bedzie mnie kluc

Maciuś

Edytowane przez niezawsze
Czas edycji: 2010-05-18 o 13:17
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-18, 13:19   #4966
itakasia
Zakorzenienie

niezawsze
bardzo mi przykro, kurcze, ale sie nacierpisz, biedna. ale dobrze ze przy okazji pobytu w szpitalu to wyszlo i jestes pod opieka
Stary 2010-05-18, 13:24   #4967
wiolek1
Zadomowienie

no i mam problem odnośnie tego podgrzewacza a mogłam wystawić negatyw a nie tylko neutral. jeżeli któraś tak miała to proszę o pomoc co moge z tym zrobić i co oni mogą mi ( czy wystawić tylko negatywną opinię, której nie chce mieć czy coś jeszcze )
pokaże wam cały zapis jeżeli się chce którejś czytać i może mi pomożecie jeżeli się znacie bo ja nie i 1 raz mam taką sytuacje

mój 1 mail:
witam zakupiłam u Państwa podgrzewacz o numerze aukcji 1008447724. W aukcji podane jest, że podgrzanie w butelce do 40 stopni zajmuje ok 4 minut. Jednak po 4 minutach podgrzewana woda jest tak samo zimna jak dopiero wstawiona. Próbowałam na różne sposoby i w różnych butelkach lecz podgrzanie wyjętej z lodówki wody zajmuje 14- 16 minut co jest czasem znacznie dłuższym niż pisze w aukcji i nie wyobrażam sobie jakby miało wyglądać " czekanie " dziecka na jedzenie 15 minut. czy jest to może wina mojego podgrzewacza czy wszystkie tak działają ?

odpowiedź:
Wszędzie piszemy że czas podgrzania zależy od temperatury pokarmu. Czym
nizsza temperatura pokarmu tym dłuższy czas podgrzewania.
Jeśli nie odpowiada Pani produkt zawsze może go Pani zwrócić w ciagu
10 dni nie podając przyczyny.
Pozdrawiam
P.S.
Czy wlewa Pani bezpośrednio wodę do podgrzewacza?

mój 2 mail:
tak wodę wlewam do podgrzewacza i ta woda faktycznie w ciągu 4 minut jest ciepła. natomiast woda w butelce ( nawet taka z temperatury pokojowej nie koniecznie z lodówki) nie jest w stanie podgrzać się w czasie poniżej 10 minut, taka z temperatury pokojowej potrzebuje ok 13
minut. nie widzę nigdzie żeby pisało tak jak Pani mówi że "Wszędzie
piszemy że czas podgrzania zależy od temperatury pokarmu" oczywiście nie oczekuje, że "zmrożony" pokarm podgrzeje się w ciągu 4 minut ale jak
pisałam wyżej nawet ten z temperatury pokojowej potrzebuje ok 13 minut cojest o wiele dłużej niż pisze w aukcji.
czy w razie chęci zwrotu towaru zostaną zwrócone mi koszta przesyłki ?

odpowiedź:
W jedną stronę tak

mail nr 3:
czyli jakbym odsyłała towar, który jest niezgodny z opisem na
aukcji musze to zrobić na koszt własny ?

odpowiedź :
Nie Pani kupując płaci za wysyłkę do siebie, zwracając my
pokrywamy koszty

mail nr 4 :
czyli jeżeli chciałabym zwrócić towar to ponoszę koszty 16 zł za
kuriera co jest moim zdaniem nie wporządku patrząc na to, że opis aukcji
jest niezgodny z rzeczywistością. w takim razie rezygnuje ze zwrotu ale
nie jestem zadowolona z przeprowadzonej tranzakcji

odpowiedz:
Towar jest zgodny z opisem aukcji. Po pierwsze
Po drugie koszty wysyłki które poniosła Pani przy zakupie towaru
ponoszę ja. Natomiast koszt przesyłki od Pani do mnie wramach zwrotu
ponosi Pani.

Trochę się zamotałam z tą wysyłką no ale i tak koszty ponoszę ja więc sobie odpuściłam. I wystawiłam dzisiaj neutrala o treści :

towar nie do końca jest zgodny z opisem.nie ma możliwości żeby podgrzać pokarm w ciągu 4 miut jak to pisze w aukcji. na podgrzanie potrzeba 13- 16 minut (w zależności od temperatury pokarmu) możliwość zwrotu ale za przesyłkę bym musiała zapłacić ja"

na co dostałam powiadomienie z allegro o rozpoczętnym sporze :

sprzedający:
Wystawiony przez Panią komentarz jest krzywdzący i nieprawdziwy. Tak jak Pani pisałem: 1. Czas podgrzania uzależniony jest od temperatury pokarmu który Pani podgrzewa – i tak jest napisane na pudełku i w instrukcji 2. Płatność za przesyłkę jest zgodna z prawem – nie wiem dlaczego ma pani pretensje do ustalonego prawa. W związku z powyższym proszę o wykreślenie nieprawdziwego komentarza

ja:
Tak jak ja pisałam towar jest niezgodny z opisem. Oczywiście na pudełku pisze "Szybkość podgrzewania zależy od rodzaju oraz średnicy butelki lub słoiczka. Podgrzanie butelki wyciągniętej z lodówki (ok. 5 C) zajmuje więcej czasu niż podgrzanie butelki o temperaturze pokojowej (ok 20 C) ". Jednak na aukcji jest wyraźnie zaznaczone, że "1. ZASTOSOWANIE W DOMU - czas podgrzewania ok. 4min" a nie widnieje napis, który jest na pudełku. Kupując przedmiot sugeruje się tym co jest napisane na aukcji a nie na pudełku czy instrukcji, które widze dopiero po zakupie i dostarczeniu towaru. Poza tym jak już pisałam logiczne jest, że towar wyjęty z lodówki podgrzewa się dłużej. Jednak po wielu próbach w różnych butelkach i pojemnikach pokarm o temperaturze pokojowej nie jest w stanie podgrzać się szybciej niż 13 minut ( pokarm z lodówki ok 15- 16 min ). I to właśnie jest ta niezgodność z opisem bo nie ma żanej możliwośći podgrzania w ciągu 4 minut a nawet i 8 czy 10. Więc nie uważam, że mój komentarz jest krzywdzący chodź teraz myślę, że powinnam wystawić negatyw bo jak już pisałam towar jest niezgodny z opisem na aukcji i jest to krzywdzące dla kupujących, którzy spodzewają się działania zgodnie z opisem na aukcji.

sprzedający:
Tysiące kupujących nie ma problemu z moimi towarami. Być może jak Pani pisałem w mailach podgrzewacz jest uszkodzony i prosiłem by Pani go odesłała. Ale Pani wolała tego nie robić co świadczy tylko o tym iż towar jest dla Pani OK i spełnia Pani oczekiwania. W innym wypadku nie wyobrażam sobie po co trzymać towar który według Pani opisu się nie nadaje. Uważam że wprowadza Pani w błąd moich potencjalnych kupujących. A wystarczy po prostu zwiększyć temperaturę na podgrzewaczu lub przesłać w ramach reklamacji. I po sprawie jak w każdym cywilizowanym kraju i sklepie. Oczywiście w związku z powyższym wystawię stosowny komentarz

ja:
Nie pisał Pan nic o tym,że podgrzewacz może być uszkodzony co więcej to ja się pytałam czy to jest prawidłowe działanie czy tylko mój w taki sposób działa ( mail nr 1 dla przypomnienia) na co dostałam tylko odpowiedź "Wszędzie piszemy że czas podgrzania zależy od temperatury pokarmu. Czym nizsza temperatura pokarmu tym dłuższy czas podgrzewania." Nie rozumiem też co to znaczy w tym przypadku "WSZĘDZIE" bo na pewno nie na aukcji ! A co do zwrotu oczywiście pisał Pan o takiej możliwości jednak koszty zwrotu poniosłabym ja co jest dla mnie nie do przyjęcia skoro działanie jest niezgodne z opisem na aukcji dlatego też postanowiłam odpuścić i nie narażać się na dodatkowe koszta tym bardziej, że w kometarzach u Pana widziałam problemy ze zwrotem pieniędzy.

i TYLE narazie i nie wiem co z tym zrobić bo nie chce tak tego zostawić tym bardziej, że pewnie dostane teraz negatywa i już nie wiem czy to ja się "czepiam" a on ma racje czy odwrotnie ;/

sorki za takie długie przynudzanie ale jeśli się komuś chce to przeczyta wybaczcie
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 13:24   #4968
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

Ja odebralam wyniki krwi tych d dimerow i norma jest 500 a ja mam 1254 i niestety czekaja mnie te zastrzyki do konca ciazy, od rana sie nastawiam psychicznie od jutra zaczniemy moj tz juz sie cieszy, ze bedzie mnie kluc
Nie martw się, te zastrzyki nie są takie straszne
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 13:26   #4969
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
marta to daj znać jak zupka
Chyba nie najgorzej. Chociaż zdecydowanie lepsza by była ze świeżymi ziołami, ale niestety nie mam. Zobaczymy co mąż powie.
Była u mnie babcia na plotkach i tak mi czas zleciał, a Wy zdążyłyście 4 strony naskrobać.
U nas nadal leje.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-18, 13:26   #4970
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

niezawsze - ty biedulko, ile my kobiety musimy wycierpieć
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 13:32   #4971
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Woooooow ty lasko!
Cytat:
dzidzia potwierdzam super figurka i fajne pawlacze
No co zrobić. Tak zachwalacie, że będę musiała po porodzie do Montiego się znów uśmiechnąć . Dziękuję bardzo za komplementy.

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Ciezko mi bedzie zostawic malenstwo na 6 godzin dziennie plus weekendy Zastanawiam sie nawet nad wspolnymi wyjazdami pt/sob.
Nie wiem jak to wszystko pogodze, troche sie tym martwie
My będziemy małą na weekendy zjazdowe zabierać ze sobą.
Będę chodzić tylko na ćwiczenia, a w przerwach zajeżdżać do domku do mojej mamy lub Ł. na karmienie i przytulanie. Za nic bym jej nie zostawiła samej z jakąś opiekunką .

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
sorki za takie długie przynudzanie ale jeśli się komuś chce to przeczyta wybaczcie
Ja przeczytałam. Co prawda nie miałam takiej sytuacji, ale zgłosiłabym ją do allegro. Dokładnie z taką treścią jaką pokazałaś, a do sprzedawcy napisałabym, że jeśli poniesie wszystkie koszty- również związane z wysyłką do Niego, to zgodzisz się na unieważnienie komentarza za porozumieniem stron.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 13:34   #4972
papeteria
Zakorzenienie

ania super
lazurowa nie wierze ze do konca życia życie ci samo zweryfikuje plany
itakasia super, ze juz wózeczek masz ekspresem normalnie
niezawsze a co to właściwie jest ?
vette dasz rade, zobaczysz
karolcia musze sprobowac z ta szafa.pl bo jak dotad tylko all
wiolek nie wiem co ci doradzić strasznie to zamieszane

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Ja przeczytałam. Co prawda nie miałam takiej sytuacji, ale zgłosiłabym ją do allegro. Dokładnie z taką treścią jaką pokazałaś, a do sprzedawcy napisałabym, że jeśli poniesie wszystkie koszty- również związane z wysyłką do Niego, to zgodzisz się na unieważnienie komentarza za porozumieniem stron.
ooo

Stary 2010-05-18, 13:35   #4973
wiolek1
Zadomowienie

hd no to zamówiłam tą co ty kiedyś i taką jak ty bezową tylko ja fioletową

itakasia super, że wózek ok mi tez się nic nie chce ;/

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Przesliczne ubranka

wybacz heheh powiedz mu, że jest okropny :P
ale na poważnie to dobrze , że wykryli i na pewno nie będzie tak źle z tym kłuciem

ale jestem wkurzona przez to allegro ;/
ide gotowac ziemniaki mięsko z wczoraj ( polędwiczka wieprzowa nadziewana pieczarkami) więc nie ma dużo roboty

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-18, 13:36   #4974
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

wiolek widzisz, inni się nie chrzanią, od razu spór, mogłaś zrobic to pierwsza! Ale teraz tez możesz napisać do zespołu allegro. Dobrze, że masz kopie maili.
Stary 2010-05-18, 13:38   #4975
hd2005
Zakorzenienie

Niezawsze 0 Ty nasza bidulko ... współczuję ...

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 13:39   #4976
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
lazurowa nie wierze ze do konca życia życie ci samo zweryfikuje plany
A ja wolę się tak nastawić.
I tak już wystarczająco męczą mnie moje sny... Jak się budzę to się czuję jak niewyżyta nastolatka
Stary 2010-05-18, 13:39   #4977
kashha
Zadomowienie

Farminka w którym szpitalu leżałaś teraz?? I gdzie masz zamiar rodzić??

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 13:40   #4978
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
hd no to zamówiłam tą co ty kiedyś i taką jak ty bezową tylko ja fioletową
miejmy nadzieje, ze sie wszystko uda

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 13:40   #4979
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
a ja wolę się tak nastawić.
I tak już wystarczająco męczą mnie moje sny... Jak się budzę to się czuję jak niewyżyta nastolatka
:d
Stary 2010-05-18, 13:40   #4980
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:

dziękuję no własnie tylko jak udowodnie, że wysyłałam takie maile do sprzedającego ? i właśnie nie wiem czy to, że przy zwrocie ja pokrywam koszty to "normalne" jak napisął ten sprzedający ;/
a ja jestem lewa w takich sprawach i cięzko mi załatwiac takie rzeczy jeszcze z kimś kto na pewno ma juz jakies "doświadczenie"
no nic będe próbowac pisac do allegro zobacze jeszcze jaki komentarz mi wystawi ten sprzedający.

dobra bo ziemniaki czekają a przy moim tż to tak minimum kilogram idzie na 1 obiad ;/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości