|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
Cytat:
i ja trochę słuchałam dziewczyny odpowiadającej przede mną. ![]() Cytat:
![]() ile pkt?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#3152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brawo Żbiku, nie ma co się bać tej matury, a komisja spoko więc tym bardziej bez strachu ![]() ale ja się musiałam przekonać ![]() Ja też nie, idę jutro do biblioteki po jakieś książki, nie wiem nawet co wziąć. Zobaczę co tam mają. filmów mi się nie chce ściągać, od kolegi wezmę sobie jakieś, on ciągle ściąga. no i nie wiem co robić, joba nie ma, dopiero w czerwcu truskawki, hm. chcę gitarę i chyba zaraz pouczę się hiszpana. |
|
|
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie 19 do 14 i drugie 19 do wieczora czyli jedna komisja ma 38 osób
|
|
|
#3154 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyjątkowo fikuśna no, wiem i tak generalnie nie byłam zadowolona z tego jak mówiłam, bo nie będę wspominała, że mówiłam zupełnie inaczej, niż miałam w pracy i sto razy się zamyślałam ![]() ale nie jąkałam się! Cytat:
a jak to wyjaśniła, ze czemu nie? niepotrzebne niepotrzebne ale wszyscy tak się denerwowali... jedna dziewczyna płakała, bo wcześniej, przed nią, miała osoba, która miała ten sam temat i pytali ją o takie rzeczy, że nie wiedziała co ma odpowiedzieć ![]() i boi się, że też nie da sobie rady. 17 ![]() wyjątkowo dziwnie jest nie robić NIC i nie mieć wyrzutów ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
jakbym miała jeszcze raz to mówić to ![]() ja się wkur.wiłam na panią z biblioteki osiedlowej ![]() ostatnio byłam dziady wypożyczyć i mówię, że chcę przedłużyć Zahira, bo potrzebuje jeszcze. a ona ze dobra, zebym poszla na drugi dział [dla dorosłych], bo stamtad mam. poszlam, a ze nie bylo nikogo, to nie czekalam i nie przedluzylam. wczoraj chcialam wypozyczyc ksiazke do bibl. przedmiotu, bo przeciez zgubilam kserówki, a ona mi mówi, że nie może mi wypożyczyć, bo mam tamtą przetrzymaną. to jej tłumacze jak krowie na rowie, że to do matury i ta która teraz chce tez. a ona że nie i już. a ze ja nie tolerujeludzi, ktorzy maja same problemy. to powiedziałam, że dziękuje za świetną pomoc zabrałam kartę i wyszłam. nawet mi do widzenia nie odpowiedziała ![]() jak bede szla oddac te wszystkie ksiązki, to nie wiem, czy mam być ironicznie miła, jak to mam w zwyczaju, czy dać pani spokój? sorry, musiałam się podzielić tym z kimś ![]() ja tez nie mam joba, kasy na karnet na basen też nie ![]() a truskawki masz pewne? mi się nie chce uczyć nic
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-05-18 o 14:58 |
|||
|
|
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba wszystkim się tak kojarzy, Opoczno nadaje ton ![]() Moja siostra do szkoły rano a ja do 10 śpię. |
|
|
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn. ja rozmawiałam z nią przez tel. i ona powiedziała "Nie, nie wolno, trzeba podpisać osobiście" nie argumentowała tego. ;/ a na stronie nic nie nie znalazłam w tej sprawie. No i masz to z głowy . właśnie nie mieć wyrzutów. To jest życiee! bądź ironiczna ja tak mam. Nie znoszę chamstwa.
|
|
|
|
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko jeden telefon tam do nich jest? bo może na jakiś inny, kurdę ![]() przeciez wlasnie, to jest zgodne z prawem... mam pewnie będę ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- kliknijcie żbikowi w bannerka
|
|
|
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
robiłam kiedyś zakupy w TS i dostałam próbkę deo. Nivea i ulotkę i tam była inf. o konkursie :P odp. w internecie na 5 pytań, co 10 osoba wygrywała i się udało
![]() Cytat:
rano słyszałam kolega jest tam na praktykach, trzeba by go zapytać :P c'nie? ![]() ja też.. zaraz idę grzywki się trochę pozbyć, bo włosy zapuszczam, ale grzywkę mam już do ust a później to nie wiem, chyba spać będę, bo koncepcji na najbliższe dni nie mam... Marta, kliknięte
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-05-18 o 15:13 |
|
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i pewnie jakbym zadzwoniłam gdzie indziej niż do tego biura to odesłaliby mnie do działu rekrutacji, także trochę to jest walka z wiatrakami. Jutro jadę tam złożyć część papierów i się dowiem. Dla mnie to też strasznie głupie, są różne sytuacje życiowe dlatego uważam, że pismo od notariusza powinni przyjąć. -.-'kliknęłam. pierwszy raz od skończenia matur jestem sama w domu. Cisza, wskakuję pod kocyk, zrobię herbatę z cytryną i pooglądam tv. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-05-18 o 15:22 |
|
|
|
|
#3160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Patrz jakie ciacha:
http://www.allthetests.com/quiz25/pi...06293756_6.jpg http://l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/t...0104122420.jpg http://images.buddytv.com/battleimag...20lafferty.jpg teraz wygląda lepiej \Był jescze taki,ale ten,ale mi się nie podobał,bo miał ciągle minę jakby go bili gdzieś po katach: http://ciitrus.files.wordpress.com/2008/03/lucas.jpg i w ogóle, muzyka jest fajna tez, przynajmniej w tych pierwszych sezonach, można się pośmiać, popłakać, no nie wiem, nie mogą skończyć tego serialu ![]() Cytat:
![]() gratuluję zdanych dzisiejszych matur
||
|
|
|
#3161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale.. strach ma wielkie oczy. to coś nieznanego nam, dlatego się stresujemy.ładny wynik. ![]() ![]() a pani z biblioteki.. ponijżej poziomu. sfrustrowana? ![]() ja bym zachowała się bardzo grzecznie. poszła, oddała. tak, jak zawsze. nie ma co sobie nerwów psuć. Cytat:
ja byłam wczoraj na bilardzie i piwku, świetny odstresowywacz. chociaż nie mam w zwyczaju pić alkoholu.posiedziałam niestety tylko do 23:00, byłam taka zmęczona, ale z dziewczynami wszystkie się zebrałyśmy w tym samym czasie. chłopcy zostali tzn. jeden nas odwiózł i pojechał z powrotem.było b.miło śmiałam się z koleżanką, że nasza klasa bardziej zintegruje się po zakończeniu szkoły niż w trakcie..edit: Marta, kliknęłam
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-05-18 o 15:23 |
||
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
A co ma Cz-wa do Opo?
Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-05-18 o 15:24 |
|
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorszy ten brak koncepcji ![]() też bym poszła do fryzjera, ale najpierw trzeba mieć za co ![]() zaraz coś powystawiam na allegro ![]() i zjem w końcu, bo dziś pierwszy raz w życiu ze stresu nie zjadłam śniadania ![]() i w sumie to pół kanapki dziś zjadłam. |
|
|
|
|
#3164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
Tż dziś pisał maturkę z informatyki
|
|
|
|
#3166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najlepiej osobiście zawsze jest się zorientować. a może się dziś porejestruję? i wiecie co zrobię? schowam wszystkie moje księgi, kserówki, zeszyty, zbiory! ![]() ja jestem znowu strasznie zmęczona, stres mnie męczy jednak. może się prześpię? Cytat:
![]() chociaz mówię, że jak pomyślę o swoim wystąpieniu, to było takie nieudolne ![]() nie wiem czemu ta pani taka jest? wszyscy na nią narzekają, zawsze się czepia o te przetrzymane, z taką wredną miną każe samemu szukać większości ksiązek ![]() ja nie lubię być miła dla kogoś kto mnie traktuje w chamski sposób ![]() nie wiem, mogła to inaczej powiedzieć, nie takim tonem. i w ogóle, nie robić problemów, skoro inne panie są bardzo pomocne ![]() mnie dziś też zaprosili. ale... nie wiem czy Z NIMI mam ochotę iść. to takie osoby, z którymi się trochę trzymam, a trochę nie. są fajni, ale zadają się z ludźmi, których nie toleruję i to nas "poróżnia" chyba? ![]() a z integracja często tak jest lepiej późno niż wcale ![]() chociaż bywa i tak, że kontakt się całkiem urywa. dziękuję
|
||
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
Matura z informatyki jest dziwna, no i bardzo trudna.
Ja schowałam, jak pustka na biurku. |
|
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Karmenka, myśle,ze zalezy dla kogo.Tż jest pasjonatem i swoja widzą wykracza sporo poza zakres nauczania w szkole. Chociaż, moze mu to właśnie zaszkodzić na maturze.
|
|
|
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też Wreszcie coś się mi na nim mieści Zjadłam przed chwilą bułkę z kiełbasą
|
|
|
#3170 | |
|
Zakorzenienie
|
i jak mu poszło?
![]() Cytat:
ale to ogromna radocha po tylu miesiącach.stres bardzo męczy. też nie lubię podlizywać się komuś, kto ma mnie gdzieś.. ale wydaje mi się, że dobrze okazać klasę. i pokazać, że nie zniżasz się do jej poziomu. idź, odstresuj się. ja też byłam z osobami, z którymi wcale się jakoś nie przyjaźniłam, a było b. fajnie.Marta, a mam pytanie - kojarzysz może klub Opera?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3171 | |
|
Zakorzenienie
|
ogólnie zadowolony,ale jednego zadania nie skończył
ale to gość, który każdą maturę rozwala na minimum 90%, takze ;D
|
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
Martom gratki
![]() a ja przeżyłam lowe was. ;* 70% z ang R.
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
mtynai, gratuluję!
|
|
|
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale skoro Twój TŻ taki pasjonat, to pewnie mu dobrze poszło. Martyna mnie olała na gg dla sprzątania
|
|
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
i , czyli dzisiaj dobry dzień
|
|
#3177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może podświadomie wybrałaś z lodówki kiełbasę, bo przez ostatni rok robiłaś zadania Kiełbasy ? ![]() Bardzo ładnie zdałaś ! ![]() Bardzo stresujące to R jest? Boję się. Jakie miałaś tematy? ![]() Ale dżaja. Mojemu bratu zamknęli podstawówkę na czas nieokreślony, szkołę zalało.
|
|
#3178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
![]() jaki zestaw Ci się trafił?
|
|
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dam jej jeszcze jedną szansę. http://www.youtube.com/watch?v=zyXaf57ajhs |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.

i ja trochę słuchałam dziewczyny odpowiadającej przede mną. 

i tak generalnie nie byłam zadowolona z tego jak mówiłam, bo nie będę wspominała, że mówiłam zupełnie inaczej, niż miałam w pracy i sto razy się zamyślałam