|
|
#451 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
pocałunek musiał poczekać do następnego dnia.
uff,było gorąco. sytuacja staje się niebezpieczna. chciało się jej krzyczeć z radości. cała radość ulotniła się nagle z pobladłej twarzy. jak on mógł? jak mógł! bez ustanku dręczyła się tym pytaniem. wydawał się tak uczciwy,tak stateczny,miły i mądry. i czuła,że ją kocha. po prostu to wiedziała! zupełnie jak gdyby nie istniała. schowała głowę w ramionach i wybuchnęła płaczem. ale zaraz,coś tu nie grało!
|
|
#452 |
|
Raczkowanie
|
W filiżance szukam jego smak .
Przemoknięte serca miast i tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głów nie tracimy nadziei . Może pewnego dnia, za kilkadziesiąt lat, uda mi się ze spokojem wspomnieć tych kilka krótkich miesięcy, składających się na najszczęśliwszy okres w moim życiu. Kochaj mnie wtedy będę kochała Ciebie Nie zmieniaj się wtedy ja się nie zmienię . Nie wypowiedziane myśli, urwana rozmowa Urwane zdanie z nie dosłyszanym kocham Zatrzymam w miejscu czas tylko dla Ciebie Kochaj mnie tak jak kiedyś kochałaś Jak by to co złe nie znaczyło nic dla nas Tak jak by nic się nie stało, chwilowa mgła Gaśnie zły film i zapalają się światła Chce być taka , jaki byłaś dla mnie Odbuduje to co wykradłem z twoich marzeń Nie znam słów co pozwolą Ci wybaczyć Ale posłuchaj tych którymi pragnę się tłumaczyć . Uwierz w to ze chce żeby było dobrze Dziś upadłem ale proszę pomóż mi się podnieść Pozwól znów dotrzeć do twego serca I wierze w to ze miłość wszystko zwycięża . Te kilka chwil które poświecisz dla mnie, słuchając łez na automatycznej sekretarce Dlaczego się zmieniłaś, nie odwracaj się Zobacz jestem tu tutaj i nadal Kocham Cię .
|
#453 |
|
Rozeznanie
|
został mi tylko rozmazany tusz i drżące ręce, z których wypada świat. Próbowałam sobie wmówić, że już nic do Ciebie nie czuję, z każdym kolejnym kieliszkiem wydawało się to łatwiejsze. Po raz pierwszy napis na papierosach " palenie zabija " brzmiał jak obiecująca zachęta. Daj papierosa, nie marudź. Usiądę ci na kolanach, policzę pieprzyki na twarzy i szyi. To nic, że znam ich liczbę tak doskonale.. |
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
hotiie - zaniemówiłam.
![]() ____
włosy obojętnie związane w kok. rozmazany makijaż. podarte rajstopy, blizny po upadłych na skórę, palonych papierosach. podkrążone oczy. obgryzione paznokcie, niemalowane. niezadbana skóra, alkohol w ręku. taka stała, przez niego. ale nie ważne, bo w ramionach przyjaciela. |
|
|
|
#455 |
|
Rozeznanie
|
'brak chemii między nami, nie chcę żyć wspomnieniami. ' w twoich ustach słowo KOCHAM brzmiało KO CHAM. ;] Zawsze gdy siedziała sama w pokoju zastanawiała się nam swoim życiem, nad swoją przyszłością. Nigdy nie układała swojej bajki z nim bezwarunkowo wykluczała go ze swojego szczęścia. Wiedziała jak było i jak jest. On był podstępny, zawsze zjawiał się w najmniej spodziewanym momencie, kiedy ona czuła się samotna i potrzebowała bliskości. Nie wiadomo dlaczego. ..Zastanawiała się tylko,czemu znów on. Jak zwykle burzył wszystko i znów znikał na parę tygodni, miesięcy. A ona zostawała sama ze swoimi problemami. Czuła jego słowa, pamiętała każde wypowiedziane słowo, każdą związaną z nim radość Następnie dostawała obłędu kiedy on o niej zapominał.
5.10.2011. nareszcie w moim życiu pojawił się ktoś , dla kogo warto żyć. <3 Edytowane przez xsxs Czas edycji: 2010-05-18 o 16:17 |
|
|
|
#456 |
|
Raczkowanie
|
"- Myślę, że to się nie uda.
- Ale przecież ty kochasz mnie, a ja kocham ciebie, prawda? - Nie wiem. Jeśli zapytasz, czy lubię być z tobą, to odpowiem, że tak. Jeśli jednak będziesz chciała wiedzieć, czy jestem w stanie żyć bez ciebie, to też odpowiem, że tak.[...] - Lubisz być ze mną, ale nie cierpisz być sam ze sobą. Ciągle szukasz nowych wrażeń, żeby uciec od tego, co istotne. Wciąż potrzebujesz adrenaliny w żyłach i zapominasz, że tam powinna płynąć krew, nic więcej." " - Rzecz w tym...że już nigdy nie wyplączę się z tego związku. - Więc odetnij kończynę i ją zostaw. - Miło słyszeć,że nie tracisz kontaktu z uczuciową stroną swej natury." " -Nie ma już takich jak kiedyś. - Za dużo napompowanych sztucznych biustów. Ląduje taka na brzuchu i cyc jej strzela jak wytarta opona.Buch ! " trochę przeszłam - nogi mnie bolą. ale siedzieć mi się już nie chce. szukać prostszych ścieżek też. tak w sumie ciekawiej jest. i nigdy nie zapominam. do otoczenia podchodzę albo olewarsko, albo cholernie emocjonalnie. męczące, serio. "- Jak to jest możliwe, żeby przeszło godzinę leżał w waszym biurze trup i żeby nikt go nie zauważył? - Cicho leżał, to się nie rzucał w oczy." Dla ciebie rzucę każdego, a potem, by Cię ośmielić nauczę pić cię z butelki w mojej najlepszej pościeli. Ubiorę zmysłowe majtki z francuskich katalogów, dla ciebie mogę wyglądać jak te dziewczyny na rogu Nienawidzę sposobu, w jaki mówisz i w jaki się strzyżesz. Nienawidzę, jak jeździsz moim autem i się gapisz. Nienawidzę twych butów i tego, że odgadujesz moje myśli. Nienawidzę cię tak bardzo, że robi mi się niedobrze. Nienawidzę tego, że zawsze masz rację, i kiedy kłamiesz. I gdy mnie rozśmieszasz i zmuszasz do płaczu. Nienawidzę, kiedy cię nie ma i kiedy nie dzwonisz. Najbardziej nienawidzę sposobu, w jaki cię nie nienawidzę. Nawet nie trochę, nawet nie ciut, w ogóle. ' Nagle poczuła, ze do oczu cisną jej łzy. Niezależnie od tego, w która stronę się obróciła, natrafiała na mur.' Nawet gdybym miała podtrzymać Twój rozwalający się świat. Będę. Nie pozwolę Ci upaść, uwierz. Jeżeli będziesz tonąć, ja będę tam z Tobą, by wpychać Ci powietrze do ust. A gdy spojrzysz w lustro- nie będzie tam dna, to ja będę wyciągać do Ciebie pomocną dłoń. Nie bój się, jestem tu. A jeżeli będą Cię prześladować głupie sny, ja stanę się nim, będę Cię tam chronić przed światem złym. Pamiętaj, ze ja zawsze patrzę i widzę, jak prawdziwy jest Twój uśmiech Tak ten świat jest zły, a ja chcę Cię przed nim chronić. To nie te słowa kiedyś rzucone na wiatr. Ja jestem przy Tobie i tak chcę wiecznie trwać. Powiedziała, że "miłość" to przerażające słowo. Wtedy myślałam, że chodziło jej o samobójstwo, że Ona dowiedziała się o Nim czegoś co popchnęło ją do tego desperackiego kroku. Ale to nie mogło być samobójstwo. - Absolutnie nie. W sądzie dokładnie opisano obrażenia ciała. Nie popełnia się samobójstwa, masakrując sobie własną twarz. - To straszne! To straszne. Nikt nie mógłby zrobić tego kumuś, kogo bardzo kocha, nawet jeśli zabija się z miłości, prawda? Jeśli On ją zamordował, to nie w tak okrutny sposób. Uduszenie - tak, ale masakrować twarz, którą się kocha?... Miłość, miłość, przerażające słowo."
Edytowane przez Smiley x Czas edycji: 2010-05-18 o 16:41 |
|
|
|
#457 |
|
BAN stały
|
dreams_x33 i grise - Słonka moje.
I agrryczek też Was kocha.OddychamRapem-haha. 23 rządzi! ![]() nikogo i niczego.
bez szans. krople deszczu na zewnątrz wyznaczały granicę jego słów. a może to były jej łzy, tak perfidnie skrywane w głębi błękitu jej oczu? |
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Gdybyś odszedł... Co by było? Nie
|
#459 |
|
Zadomowienie
|
moje skromne..
Są chwile by działać i takie, kiedy należy pogodzić sięz tym, co przynosi los.
* Wiara przemienia truciznę w wodę przejrzystą jak kryształ. * Change mind. I'm really bad. * Prowadzę niepotrzebną walkę. Miłość i tak mnie zwycięży. * Chcę być wolna, wolna, wolna...
|
|
#460 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma takiej siły, która przekona mnie, ze NAM nie uda się.
Czytałam pamiętnik i wpadłam na Ciebie. Cóż za miłe spotkanie! Pokochałam Cię. I nie pytaj, dlaczego, bo to byłoby pytanie retoryczne.
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
Faceci.. Mówią jedno, robią drugie!
Co mam zrobić, żeby przestać Cię kochać? Dusza siedmiokroć tęsknotą otruta.. Chciałabym Cię nienawidzić, ale nie potrafię..
|
#462 |
|
Raczkowanie
|
"On miał złote serce. Twarde, zimne i dobrze ukryte."
"Wszystko ma swoją cenę. Wojna wymaga ofiar. Pokój, jak się okazuje, również." "Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoła. Niechaj przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, obrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko ja." "-Tam, gdzie... Tam gdzie... -Dobranoc - powiedział diabeł." "A co do przeznaczenia... Obawiam się, że ono nie wystarcza. Trzeba czegoś więcej." "...czuła coś więcej, coś stłumionego, napierającego, na wpół radosnego i na wpół bolesnego i sama nie wiedziała, co to jest." |
|
|
|
#463 |
|
Raczkowanie
|
Żałuję, że urodziam się zwykła. praworęczna, bez piegów, przeciętnego wzrostu, z przeciętnym kolorem włosów i oczu. Żałuję, że wszystko to, co miało mi pomóc pozbyć się zwykłosci - zrobiło ze mnie wstrętnie normalnego gnoma podobnego do wszystkich innych gnomów i troli łażących po świecie. Jeśli będziesz zawsze szukała powodów by nie być z kimś, to zawsze je znajdziesz i sądzę, że w pewnym momencie, może powinnaś to ominąć i.. dać sercu tego czego zasługuje. Myślisz, że interesuje mnie, czy kochasz? Czy tęsknisz? Czy Ci zależy? o nie. mam to wszystko gdzieś. liczy się tylko moja miłość. kij z tym, co Ty czujesz. ważne, ża ja Cię kocham, a Ty.. Ty powinieneś być zaszczycony ! Miłość jest ślepa, albo przynajmniej mocno niedowidząca, poza tym ogłuszona szaleństwem- niedosłyszy.... ..ale jak wyglądałby świat bez niej? Przez całe życie uważałam miłość za coś w rodzaju przyzwolonego niewolnictwa. To kłamstwo: nie istnieje miłość bez wolności i na odwrót. Tylko ten, kto czuje się wolny, kocha bezgranicznie. A ten, kto kocha bezgranicznie, czuje się wolny Paulo Coelho I dziękuję kochane za pochwały,bo coś tam mi przyjemnie mignęło..
|
#464 |
|
Rozeznanie
|
istny_paradoks - Poskarżę mami , że masz takie dobre opisy ^^
Ze skrajności w skrajnośĆ ... I'd like just kiss You ![]() Jest zimno, truskawki nie rosną, a miłośĆ już zwiędła ...
|
#465 |
|
Konto usunięte
|
I'm not complete idiot. some parts are missing
/ nie jestem kompletnym idiotą.jakiś części brakuje/ ![]() |
|
|
|
#466 |
|
Wtajemniczenie
|
grise- też Cię kocham Cukiereczku ! <3
JustTheOne- dziękuję. BananowaDelma- ja też Cię uwielbiam. ciężko jest być silną gdy sie tak dlugo czeka.
chcialabym Ci powiedziec co u mnie słychać. tak trudno mi bez Ciebie oddychać. kochać czasami znaczy umiec nie byc razem. I zapomnij ze jestes, gdy mowisz ze kochasz. a wszystko dla Niego, przez Niego i dzieki Niemu . . . Bo przyjaźń to nie tylko nazwa. To dar, swego rodzaju kwiat, który trzeba pielęgnować długie lata by potem móc cieszyć się jego pięknem już do końca. jestem źródłem wszystkiego co złe, ale możesz mnie nazywać ciasteczko. osiemnasta ileśtam, a ja potrzebuję papierosa. nie, nie, ja nie palę, ja go po prostu potrzebuję. powiedz, że będzie dobrze - na tyle głośno, dobitnie i pewnie bym ci uwierzyła. powiedz mi, proszę. nie myślę o raju, miłości nie ma dziś, nie oczekuję czarów, po prostu daj mi żyć.
|
#467 |
|
Raczkowanie
|
czyżby świat zaczął uśmiechać sie do mnie ?
a ona wiecznie powtarzała że sie nie zakocha. a teraz to nie widzi świata po za nim. czy warto jest porzucić do tak to na co tak długo się pracowało ? może jeszcze warto dać ostatnią szanse tej miłości ? zakład psychiatryczny raz po proszę. 160 cm czystego zła. dzielą nas od siebie tylko 2 cm. no pocałuj mnie w końcu. wiem że nie możesz sie oprzeć tak jak ja.
|
|
#468 |
|
Zadomowienie
|
but sometimes is so hard to fight do not think of You that every day and night... ale czasami jest zbyt ciężko walczyć by nie myśleć o Tobie każdego dnia i nocy..
|
|
#469 |
|
Przyczajenie
|
Co raz wydawało się ważne, teraz jest pyłem u mych stóp.
Wspomnienia szepcą na ostrzu percepcji. I wszystko co pozostaje, to blizny. Słowa niewypowiedziane są teraz pamiątką. Każda sekunda umiera niepogrzebaną śmiercią. Pomalowana kolorami pogardy. Przyparta do ściany. Mój umysł jest dymiącym się pistoletem. Wątpliwości moich wiar, nadzieja i miłość-to kłamstwo. Serce, które jest zimne i czarne, truje krew. Kiedy Twoja prawda zamienia sie w kłamstwo. Fontanna zaufania już wyschła.
|
#470 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli ktoś różni się od ciebie zachowaniem
nazwiesz go debilem imbecylem i nienormalnym człowiekiem? 'na ulicy marzeń maluję swoje dni. jedna miłość jest tam gdzie rządzi rozum i serce Czemu nie można zaprogramować uczuć ? By marzenia zamienić w rzeczywistość by wschód miał sens, a zachód znaczenie...
|
#471 |
|
Wtajemniczenie
|
grise dziękuję
____________ . _____________
wszędzie tam, gdzie zaprowadzą mnie kroki. zaczarowanym ołówkiem skasuję Cię z tego globu. i co ja miałam Ci powiedzieć? że co? że mamy skończyć tą całą zabawę? autentyko: - jeszcze wczoraj myślałem, że da się to odkręcić, no wiesz... - dam Ci radę: nie myśl. - daj mi 10zł. - dam Ci nawet 70zł, np. na dentystę, tylko najpierw wybiję Ci wszystkie zęby. |
|
|
|
#472 |
|
Raczkowanie
|
CaMa BananowaDelma CookieCrips
cudeńka ![]() 'Przeważnie pijemy wódkę przy stole w ogrodzie' chyba najłatwiej się płacze idąc mokrym chodnikiem wzdłuż wietrznych fasad bo w deszczu nie widać jak się płacze w szumie miasta nie słychać jak serce bije szaleńczo niespokojnie wyrywa się i opada liczę gwiazdy na mokrym asfalcie przeszkody na niegdyś pustej drodze. pozory mylą. with or without you Być może robi nam się smutno na widok czegoś pięknego, ponieważ wiemy, że to nie będzie trwało wiecznie. A widząc coś brzydkiego śmiejemy się, bo rozumiemy, że to tylko udawanie. nie chcę chcę nie chcę ![]() ![]() ![]()
|
#473 |
|
Rozeznanie
|
grise - uwielbiam Cię złotko !
uczulenie na własny myśli.
tak naprawdę nigdy nie byliśmy blisko .. najpierw zrozum moje słowa , a potem milczenie.
|
#474 |
|
Rozeznanie
|
Co styczeń przybywa mi 365 nowych problemów + bonusy w postaci złamań serca, nerwic i innych załamań...
|
#475 |
|
Rozeznanie
|
I ♥ U!
inquiring - Nawet nie wiesz o ilu rzeczach chciałabym z Tobą porozmawiać. O wszystkich wzlotach i upadkach. A co najważniejsze, o NAS.
|
|
#476 |
|
Rozeznanie
|
no, no <3 masz ładny widok z balkonu, dobrze, że w moim mieście nie ma powodzi a my kochamy griseeeee <3 ____________ just look up, we are both
under the same starry sky po prostu spójrz w górę, jesteśmy razem pod tym samym gwieździstym niebem
|
#477 |
|
Wtajemniczenie
|
NieidealnaJa, xxxLOLKAxxx, Toogether93 <3
Wstyd mi za własną niemoc.
Niepoliczone minuty niszczące ludzkie istnienia. O cudzej krzywdzie zapomina się najszybciej.
|
|
#478 | |
|
Raczkowanie
|
Oparłam się pokusie palenia i ćpania, ale nie byłam na tyle silna żeby oprzeć się miłości. Chciałabym być Twoim ideałem, który znudziłby Ci się po miesiącu. Gdy przyjaźń odeszła zyskałam miłość a później? No cóż musiałam się nauczyć żyć w samotności. Kocham wiatr! bo jak zostaje sama bez miłości i przyjaźni to tylko On otula moje ciało. *** Takie jakieś nie jakie te moje dzisiejsze teksty, ale to chyba przez przeziębienie ![]() Cytat:
Czy ja wiem czy cuda, tutaj wszyscy tworzą wspaniałe rzeczy ja się niczym szczególnym nie wyróżniam, na razie.. To dopiero pierwszy mój tydzień z wami więc jeszcze zdążę się rozkręcić. ![]() Uwielbiam takie pochwałki thx Kurcze dawno was tutaj nie chwaliłam, chyba dzień, albo dwa. Koniecznie muszę to nadrobić. A i jeszcze jedno do PARALOGICZNEJ ![]() "Wygrała, po raz pierwszy wygrała. Rolę na idiotkę roku" - Ten Twój podpis jest CUDOWNY ! Zaraz sobie Go wpiszę do zeszyciku bo mogę prawda?
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
|
#479 |
|
Zadomowienie
|
'Sometimes I hide with the picture, which I know, I should've thrown away..' Czasem chowam się z Twoim zdjęciem, które, wiem, powinnam była wyrzucić..
|
|
#480 |
|
Wtajemniczenie
|
Aur0ra -
grise - a my <3 Ciebie dziubek ;** ![]() KaMa2704 - <3 nie mogę zobaczyć zdjęć, ale pewnie nie wygląda to za dobrze. ![]() Szukam schronienia w twoich rękach, dłońmi uspokój mnie. Nie nazywam tego miłością. Nie potrzeba nazwy, i tak jest zbyt piękne. Tworzę atrapę Ciebie. Ze zdjęć, trawy pod twoim blokiem i plastikowej butelki z której piłeś dziś rano. Przerobiłam już takich jak ty. Jestem do przodu z materiałem.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.

<3

I agrryczek też Was kocha.