|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cześć dziewczyny
Cytat:
![]() ja myślę o nim tyle, co o jakiś tam wcześniejszych które jakoby miały nastąpić ![]() niektórzy twierdzą, że koniec świata nie będzie wtedy, kiedy skończy się kalendarz Majów, tylko kalendarz Windowsa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie nic ciekawego, uczę się do kolokwium które mam na dniach, pogoda totalnie do kitu, deszczowo i przeraźliwie zimno - mam dosyć byłam dzisiaj na godzinkę w CH, akurat złapała mnie tam ta burza, ale nie kupiłam nic specjalnego, tylko maskę do włosów i jedną bluzkę ![]() aktualnie pichcimy sobie z TŻ obiadek i tak jakoś dzień leci ![]() |
||
|
|
|
#4472 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
Na dodatek wcale nie przestaje padać Wróciłam wcześniej z wydziału bo nakazano wszystkim, którzy muszą w drodze do domu przekroczyć wisłę udać się wcześniej do domu bo właśnie teraz przez Kraków przechodzi fala kulminacyjna. Na najwyższym moście w mieście widać, że sytuacja jest bardzo zła ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Powodzenia w zakuwaniu na kolosa Ja zaraz siadam do magisterki i innych bzdetów ![]() Buziaki
|
|
#4473 |
|
Wtajemniczenie
|
zmotywujcie mnie jakoś do pisania pracy magisterskiej
|
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
kochana niestety my jesteśmy monotematyczne jeżeli chodzi o motywację
![]() ![]() ![]() : pala:![]() ![]() :p ala:![]() ![]() :pa la:![]() ![]() :pal a:![]()
|
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
Jojla, Kama i cała reszta z terenów powodziowych, uważajcie na siebie dziewczynki! Oglądałam dziś właśnie tę falę na jakimś programie 24hinfo czy coś takiego, rzeczywiście masy wody, mówią, że jeden z mostów zagrożony jest zerwaniem. Straszne rzeczy!
Ja przyszłam wydrukować tylko notatki i już 20 min siedzę, niech ktoś tez mnie wygoni! Albo sama się wygonię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj kochana już ja Cię zmowytuję ![]() Cytat:
A ja chciałam się tylko pochwalić, że dzisiaj drugi raz w tym roku jeździłam na rowerze Dziękuję za uwagę ![]() Spokojnego wieczorku
|
|
#4477 |
|
Zadomowienie
|
Będziemy uważać. W ogóle to najchętniej nie wychodziłabym z domu a tu nie dość, że egzaminy to jeszcze Rosjanie przyjeżdżają z rewizytą.
A teraz pytanie z innej beczki. Czy da się coś zrobić z rozbitym (rozkruszonym) różem do policzków? |
|
|
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratuluję wyczynu ![]() ja nie jeździłam od ładnych paru lat, chciałam sobie zakupić na urodziny, ale u mnie też ciągle pada...![]() Ja bym go przesypała do innego pudełeczka i używała nadal, jako sypkiego różu, tylko pędzelek trzeba otrzepać zanim się do policzka przyłoży. Zresztą nawet na BU i na all pewnie można kupić pojemniczki z sitkiem, byłoby w sam raz. |
|
|
|
|
#4479 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tego mi było trzeba ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
jestem, żyję, p o w r ó c i ł a m
<><><> idę sprawdzi czy któraś tęskniła
|
|
|
|
#4481 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poziom wisły najwyższy od 40 lat... ja się zastanawiam czy ten biedny most wytrzyma a jeśli nie daj boże nie to jakie to będzie mieć skutki bo niestety ale nurt skieruje go w stronę pozostałych mostów... Dzisiaj odwołali zajęcia ale wciąż nie przestaje padać Ja tam uważam na siebie ale w najgorszym razie zakładam, że u mnie na 9 piętrze bezpiecznie ![]() Cytat:
Cytat:
no brawo ![]() Cytat:
Ja bym go po prostu rozdrobniła i używała jako sypkiego. Cytat:
![]() Ty lepiej popatrz jakiego mamy przystojniaka Maksymiliana do pary dla Oli ![]() dobra wracam do pracy, bo czas goni
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4482 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
ej ale jesteście kozy... nikt nie tęsknił
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() G R A T U L A C J O N E ![]() ![]() ![]() spóżnione życzonka uśmiechu i słonka z okazji urodzinek <><><> no to się teraz proszę ładnie pochwalic kiedy obchodzicie swoje święta urodzinowe ![]() Cytat:
Cytat:
miałam okazję byc na wyjeździe z uczelni na międzynarodowe targi turystyczne ![]()
![]() Cytat:
nas mężatek tu maluśko 3mam kciuki aby fasolka sie zakorzeniła ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- teraz to mnie nie oszukiwac Cytat:
![]() <><><> u nas sie dziś po południu zapowiadało już bez deszczu, poszliśmy do teskacza z Tż-tem i Oluchną robimy zakupki a tu jak nie zacznie lac... jakaś miła pani nam przy wyjściu zaprponowała że parasolki pożyczy zakryłam Olę płaszczem i jakoś dobiegliśmy do auta ale całe plecy miałam mokre...
Edytowane przez simpatica Czas edycji: 2010-05-18 o 21:54 |
||||||||
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Powódź to taka straszna rzecz, nie można tego kontrolować ani przewidzieć, co się stanie. Naprawdę współczuję Wam. Ja jestem po drugiej stronie Polski (trąbę powietrzną mieliśmy dla odmiany) i odczuwam niepokój... Ciekawe jak tam moi na tym dolnym śląsku się trzymają...
I wiecie, naprawdę martwię się losem tego mostu... Pierwszy raz w życiu Kraków widziałam na "pierwszej randce" z TŻetem i zakochałam się w tym mieście równie mocno jak w nim. Współczuję mieszkańcom strachu również o własny los, bo taka woda to wielkie niebezpieczeństwo. Mój tata mówił, że ten most w projekcie był o 1m wyższy... ![]() A ja podrukuję notatki na jutro i spać, bo czytam już bez zrozumienia . Mam nadzieję, że to wszystko się uspokoi.
|
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że tęskniłyśmy i nie myśl sobie inaczej
Pada Nie nastraja mnie ta pogoda zbyt optymistycznie i jakiegoś doła łapie, chociaż się przed nim wzbraniam jak mogę No nic... mimo wszystko miłego dnia życzę
|
#4485 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W Krk w tej chwili chyba nie pada, może jedynie mży. Cytat:
Ciekawa jestem czemu zrezygnowali z tego 1m więcej - przecież w takiej sytuacji to ma ogromne znaczenie - tym razem woda była rekordowa ale co jeśli jeszcze kiedyś sytuacja się powtórzy? Podejrzewam, że już w tej chwili z mostem będą problemy bo nie wiadomo jak zniósł taką wodę - ciekawa jestem jak długo będą trwać objazdy. Ja tym mostem codziennie pokonywałam trasę na wydział autobusem, teraz chyba na długo będę się musiała przerzucić na tramwaj. Cytat:
![]() Mimo wszystko miłego dnia
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4486 |
|
Zadomowienie
|
Moje Kochane witam Was z rana.
Nareszcie przestało padać w Krakowie. Mam nadzieję, że w całym. I ciekawe jak długo nie będzie padać. Dzisiaj oprócz odebrania Rosjan w planie mam jeszcze egz z krystalochemii. Mam nadzieję, że przeczytanie notatek i ściągi wystarczą. A poza tym to wszem i wobec ogłaszam PROJEKT DENKO in progress. Przeraziłam się, bo w każdej możliwej szafce mam jakieś porozpoczynane kosmetyki a jest ich wszystkich na kwotę tak mniej więcej 1000pln. Także teraz jest akcja wykańczania kosmetyków i 50 dni bez zakupów kosmetyczno - ubraniowych. Trzymajcie kciuki żebym wytrwała... A i zastrzegam sobie prawo do kupna np. rajstop jak nie będę miała co na siebie założyć. A oprócz tego to tylko artykułu higieniczne. Mam nadzieję, że dam radę, bo mój budżet woła o pomstę do nieba a mieszkanie o więcej szafek. |
|
|
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym rektor odwołał jeszcze dziś zajęcia więc zostaję w domu. Powodzenia na egz i w załatwianiu wizyty Rosjan No i trzymamy kciuki za postanowienie
|
|
#4488 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też już znów pada
...
|
|
|
|
#4489 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam ten sam problem... Mnie motywuje tylko to, że im szybciej skończe tym szybciej będzie wolne i święty spokój. Najgorzej to chyba mieć spieporzone lato... ![]() ![]() Cytat:
Dzięki bardzo Co prawda jeszcze się nie staramy, ponieważ mamy wiele planów, ale myślę, że pod koniec tego roku zacznę myśleć ![]() U mnie pogoa średnia, ale nie pada, tylko straszna mgła... Miłego dnia Wam życzę Dziewczyny mimo wszytsko uśmiechu na buzi papa |
||
|
|
|
#4490 | ||
|
Zakorzenienie
|
No nie, to ja się męczyłam w ustaleniu, która ma urodziny ze mną a Ty się nie przyznałaś <nono> A którego bo ja 19-tego
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A z jakiego pięknego miasta pochodzisz? |
||
|
|
|
#4491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja chciałam się bronić w połowie czerwca ale 10 wyjeżdża mój promotor więc obrona przesunięta na ostatni tydzień czerwca. Innych planów nie zakładam ![]() Ehh no właśnie ślęczę nad pracą, zostały mi do napisania wnioski i jakiś wstęp by wypadało mieć ale straszliwie ciężko mi to idzie - więc poświęcam na pisanie pół godziny a później robię przerwy trzy razy dłuższe
Edytowane przez jojla Czas edycji: 2010-05-19 o 15:53 |
||
|
|
|
#4492 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja jestem z .................... więc chyba raczej nie pomyliłam się z tym pięknym miastem, prawda? Dzisiaj u nas wyszło słońce! Niestety nie na długo, ale dobre i to... Dało mi to troche siły do nauki, więc zaraz zaczynam pisanie, bo trzeba się sprężać Życzę wszstkim powodzenia Edytowane przez Kania86 Czas edycji: 2010-05-20 o 12:05 |
|
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze 3 razy sie zbierałam do spaceru z Olutką i za każdym razem zaczynało lac
chyba sie Oli dźwięk spadajęcego deszczu podobał bo cały czas patrzyła na parasoklę i słuchała ![]() dziewczyny 3 mam kciuki za Wasze prace - oby szybko "się" pisały ![]() <><><> a ja mam urodziny 21 wrzesienia
Edytowane przez simpatica Czas edycji: 2010-05-19 o 17:54 |
|
|
|
#4494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam taki problem z ciuchami, ale w ogóle mi on nie prrzeszkadza Mam nadzieję, że uda Ci się założony plan i będziesz kupowała tylko niezbędne rzeczy Cytat:
Zazdroszczę Ci, bo zawsze chciałam mieszkać nad morzem, a niestety widzę je tylko raz do roku ![]()
|
|
#4495 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Cytat:
kiedy to ciepełko wreszcie do nas przyjdzie...![]() Cytat:
tak mi szkoda tych biednych ludzi ![]() Cytat:
po pierwsze strata kasy, po drugie zalega na półkach, po trzecie potem są wyrzuty żeby kupić jakąś nowość ![]() Kania a co Ty w ogóle studiujesz? o czym piszesz pracę? |
|||
|
|
|
#4496 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
nie pada, ciepło, ale niebo zachmurzone. a ja i tak muszę pisać pracę. Cytat:
ja chcę się bronić 1 lub 2 lipca. ale boję się nawet o tym myśleć na razieCytat:
|
||||
|
|
|
#4497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Marzy mi się żeby nie padało i w końcu wyjrzało słonko...Straszna Płakać mi się chce jak patrzę w tv i widzę jak ludzie tracą dorobek całego życia... i jak zwykle później zostaną sami z tym wszystkim...Jutro mam jeszcze odwołane zajęcia ale chyba powoli sytuacja się stabilizuje, oby tylko już nie padało więcej... oj nawet nie mów... ja stanowczo protestuję
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też protestuję. Zimą mieliśmy prawdziwą Syberię to należy nam się trochę ciepła
Długoterminowe prognozy rzadko kiedy się sprawdzają ,więc mam nadzieję, że jednak będzie inaczej i tochę słońca zaznamy Ja właściwie co roku jeżdżę chociaż na parę dni, ale w tym roku chyba będę musiała sobie odpuścić nad czym strasznie ubolewam, bo uwielbiam polskie morze mimo, że jest zimne i osobiście nie daję rady kąpać się dłużej niż 5 minut ![]() Dobranoc. Ja już spadam do łóżka, bo padam na twarz
|
#4499 |
|
Rozeznanie
|
Końcówka stycznia 86 się melduje.
Jeśli może oczywiście
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że może!
![]() Serdecznie zapraszamy Napisz nam coś o sobie ![]() Dzisiaj co prawda większość dnia przespałam ale jest progres - moja magisterka w tej chwili czeka tylko na wstęp i będę mogła w końcu upchnąć ją do sprawdzenia ![]() Dobranoc
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

Mamusią niestety jeszcze nie jestem, ale mam nadzieję, że to kwestia czasu 
byłam dzisiaj na godzinkę w CH, akurat złapała mnie tam ta burza, ale nie kupiłam nic specjalnego, tylko maskę do włosów i jedną bluzkę 

Na dodatek wcale nie przestaje padać
Wróciłam wcześniej z wydziału bo nakazano wszystkim, którzy muszą w drodze do domu przekroczyć wisłę udać się wcześniej do domu bo właśnie teraz przez Kraków przechodzi fala kulminacyjna. Na najwyższym moście w mieście widać, że sytuacja jest bardzo zła