| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-05-17, 23:17 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Wszędzie za daleko 
				 |   My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3

Ach jak cudownie!!   Czujecie to?! Jesteśmy o 2 części wątku starsze i teraz trzecia leci!  Ogłaszam wszem i wobec, iż nasze perypetie wchodzą już w 3 część  Jak zwykle krótka notka na temat tego co w tym wątku znajdziecie: Watek powstał w 2009 roku i od tej pory dzielnie trzymamy się razem. Trzeba przyznać, że wszystkie wizażanki jakie znajdziecie na tym wątku mają nieźle posiekane w głowie  Odchylenia od normy są tu na porządku dziennym  . Wszystkie to nałogowe chlory i wycycykacze. Wiecznie brak nam miziańska i innych uciech  No ale to co najważniejsze, wspólnie walczymy z gadem, który oplata nasze ciała  Tłuszczowi mówimy nie! A to wszystko robimy,żeby ON SIĘ PATRZYŁ!   W rolach głównych: Aga- profesor magister doktor habilitowany do spraw pocałunków   najmłods  zy chlor  Anastazja- nie wchodź jej w drogę, bo wykorzysta pod domofonem, albo inne straszne swoje sztuczki zastosuje    Ewelina-matka skupicielka wszystkich żab na bagnie  swoje za uszami tez ma  Kinia- dumna studentka,która w poniedziałek już wyczekuje weekendu   Ola-nadworny szlajacz  lotniskowa panienka  Sunset- Paula Damianowa, zawsze okrężną drogą dąży do celu   Nadziejka- wątkowy ściemniacz  aktywna rano,tj 12.00    Laski jak w tej części sobie nie ulżymy ,to ja jego, zagryziemy kogoś    Czas start! bierzemy się do roboty i nie ma zmiłuj,ONI nie będą czekać  Uważam wątek za otwarty!   
				__________________ oj tam,oj tam...   | 
|     | 
|  2010-05-17, 23:29 | #2 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat: 
  ale dałaś bobu  no pięknie  witam w nowej 3 części   ale o tym domofonie to już nie musiałaś wspominać   | |
|     | 
|  2010-05-17, 23:31 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Padłam     No i dlatego ciągle nie chudnę, bo ja okrężną drogą do celu dążę  Tak za dwa lata może zwalę to 5 kg  Nadziejko zaje.isty wstęp !!    Wiedziałam , że jak Ty się za to weźmiesz, to będzie mega śmiesznie  No i witam Was robaczki kochane w kolejnej części ! I życzę sobie i Wam jeszcze milion takich , żebyśmy się tutaj razem trzymały do końca świata i jeden dzień dłużej !  I abyśmy nigdy nie miały załamań i wspierały się w codziennym dietkowaniu  I abyśmy zdobyły w końcu te wymarzone ciałka i były jeszcze większe dzidzie , niż jesteśmy aktualnie !  Ahh , aż mi się łezka w oku zakręciła            Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-05-17 o 23:32 | 
|     | 
|  2010-05-17, 23:32 | #4 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

Pięknieeeeeeee  A już się wkurzyłam bo mi się net rozłączył i nie mogłam się połączyć  Ale jestem   A teraz zmykam spać  dobranoc dziewuszki   :cm  ok: | 
|     | 
|  2010-05-17, 23:36 | #5 | |
				 | 

a dajta mi spokój  mówiłam,że nie mam dzisiaj weny!   Anastazja- nie mogę o tym zapomniec  Sunset-zwalisz w tym wątku!  ja też Wam i sobei zycze zebysmy tak wydzidziały,że po prostu ogien w szopie     ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat: 

__________________ oj tam,oj tam...   | |
|     | 
|  2010-05-17, 23:37 | #6 | |
				 | 

Cytat: 
  No , przydałoby się nareszcie...zwalić  Oj będzie ogień w szopie !  Do wakacji już niedługo ,ale to nic, damy radę  Ja się już z czekoladą rozstałam  Te 4 kosteczki to były tak na przypieczętowanie tego starego rozdziału ,teraz mamy nowy ! Bez słodyczy  Kinia śpij sobie   | |
|     | 
|  2010-05-17, 23:40 | #7 | |
				 | 

Cytat: 
  ja też nie mogę o tym zapomnieć  przed chwilą wbiła mi się wykałaczka w tyłek  mówiłam że Tż zostawia je wszędzie, jutro mu przywalę jak wróci z pracy   | |
|     | 
|  2010-05-17, 23:44 | #8 | ||
				 | 

Cytat: 
  u mnie 8 do zwalenia,więc Ty masz lepiej  a ja na nowy wątek zrobiłam sobie frencha  ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat: 
  nie dziwie Ci się  tez mu wbij  wykałaczkę,ale gdzie tylko chcesz     
				__________________ oj tam,oj tam...   | ||
|     | 
|  2010-05-17, 23:47 | #9 | ||
				 | 

Cytat: 
  Haha dobrze, że Ci się w trakcie snu nie wbiła, bo byś się chyba z deka przestraszyła   Cytat: 
   Będziemy sobie razem zwalać w takim razie  To 5 to jest taki tymczasowy mój cel , a takie dalsze plany to dojść do 50  Ale to mi zajmie dużo czasu podejrzewam  Z resztą kg to nie jest żaden wyznacznik , jak już będę miała sexi ciałko , to walę to , co pokaże waga   Eno , to zaszalałaś  Mi też możesz zrobić, bo mam obskrobany lakier do połowy  Dobrze, że przezroczysty z takimi drobinkami, to się nie rzuca w oczy  ale jutro muszę pomalować, bo ruina  Ok kochane , ja zmykam w pióra, bo siedzę przy biurku i jest mi trochę zimno  Idę się grzać pod kołderkę i obowiązkowo pomarzę chwilkę wiadomo o kim    Nadziejka pewnie też dzisiaj będzie marzyć  Ps. Deszcz nic nie zelżał ,aż się boję,co zastanę jutro po przebudzeniu  No nic ,dobranoc i do jutra ślicznotki   | ||
|     | 
|  2010-05-17, 23:52 | #10 | |
				 | 

Cytat: 
  dokładnie,też chcę być sexi lala   spoko dawaj,juz się wyćwiczyłam i nawet ładny wychodzi  no baa  az się boje co sobie znowu będę wyobrażać  miejmy nadzieje,że w nocy przestanie padac  ja idę się wykapać,ogolić,bo mnie nogi nadal i nieustannie swędzą    
|     | 
|  2010-05-18, 07:23 | #11 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

cholera! ależeście popędziły  ;D nadziejko piękny wstęp  jak zwykle zresztą ;D tak więc życzę wam laski! w tej nowej części żebyście chociaż częściowo osiągnęły swój cel.. żeby ON zaczął na Was patrzeć  **   noo ja wczoraj się uczyłam.. znaczy patrzyłam w tą kartkę i zasnęłam, grafikę dziś sobie odpuszczam bo nie zrobiłam rysunków;d Idę się zaraz wykąpię;D ale wcześniej poskacze sobie;D oh ah ;D Milusińskiego dnia ;* 
				__________________ '..by dumnie kroczyć ulicami miasta.. i śmiać się innym prosto w twarz..' | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-05-18, 08:30 | #12 | ||
				 | 

Cytat: 
  Tzn na stopach ok, ale na dłoniach nie potrafię  Jak się obudzisz, to daj znać, co sobie wyobrażałaś   A co do deszczu, to lało całą noc i leje nadal  Cytat: 
  Biedula, wykończą Cię na tych studiach    Kurde nie mogłam wczoraj zasnąć :/ Rozbolał mnie ten ząb, a dodatkowo posmarowałam sobie paszki antidralem i swędziało mnie jak fiks :/ Nie chciałam się szprycować tabletkami przed spaniem, więc po tysiącznej zmianie pozycji i przeanalizowaniu wszystkich spraw w moim życiu, po godzinie męki - zasnęłam   Niestety zbyt długo nie pospałam, bo pies obudził o 7:20  Poszłam z nią na dwór i jak zobaczyła, co się dzieje, to nawet się nie wysikała, tylko zwinęła ogon i pobiegła do domu  I niedługo pewnie znów z nią będę musiała iść :/ Na śniadanko zjadłam owsiankę i jedną kromkę pełnoziarnistego z twarogiem i szczypiorkiem  Masakra , co za pogoda ... Po drodze na siłownię pojadę nad rzekę zobaczyć, jak tam sytuacja, ale pewnie jest 10 x gorzej niż wczoraj, skoro całą noc padał deszcz   Miłego dnia   | ||
|     | 
|  2010-05-18, 09:19 | #13 | 
				 | 

witam  u mnie na śniadanie płatki z mlekiem  zaraz sobie zrobię kawkę  na dworzu strasznie zimno  gdzie ta wiosna  ta pogoda bardziej mi jesień przypomina... | 
|     | 
|  2010-05-18, 11:32 | #14 | 
				 | 

U mnie tak samo pogoda masakryczna , leje jak z cebra   Musiałam pojechać do ciotki, bo trzymała w garażu nasze płytki do kuchni , a prawdopodobnie za kilka godzin zaleje im działkę, więc musiałam zabrać te płytki... Rok temu mieli to samo :/ Masakra !! Potem musiałam przekładać te płytki do garażu , zmokłam cała i się ubrudziłam jak zwierz  Odkryłam nowego lumpa  Tzn ja o nim wiedziałam już wcześniej, ale nigdy tam nie wstępowałam, a dzisiaj zaszłam  No i wyłowiłam sweterek , bluzkę, spódnicę i portmonetkę  Za całość zapłaciłam jakieś 12 zł  W piątek mają towar, więc jeśli będę mieć jakieś sianko , to pojadę na stówę, bo jest tanio i mają świetne rzeczy  Na drugie śniadanko mała grahamka z twarożkiem , szczypiorkiem i wędlinką . Dostałam okres nareszcie  Na razie nic mnie nie boli, więc zbieram się i jadę na siłkę  Do spisania później   | 
|     | 
|  2010-05-18, 11:55 | #15 | |
				 | 

Cytat: 
  współczuję tej pogody u mnie tak lało przez 3 dni  zazdroszczę łowów już teraz  ale masz fajnie z tymi lumpeksami u mnie jest tylko jeden taki względny gdzie coś tam wpadnie fajnego | |
|     | 
|  2010-05-18, 14:32 | #16 | |||
				 | 

Cytat: 
   zamęczą Cię na tej uczelni  a zyczenia się przydadza,bo na razie nici  Cytat: 
  a na dłoniach bez problemu  takze ja bede Tobie robić na dłoniach,Ty na stopach  czego ja sobie nie wyobrazałam  jak bym miała się z tego spowiadac to pewnie z tydzień bym w konfesjonale siedziała  no ładnie  ale ja tez się wczoraj tłukłam,pierw nauczyłam się strony prezentacji a pozniej do 3 z bok na bok się przerzucałam,dopiero wstałam i wypiłam kubek mleka i tylko głowę do poduszki przytuliłam i zasnełam od razu  chyba byłam głodna po prostu bo wczoraj przd terorią zjadłam obiad,pozniej na zakupach  trochę tego loda i to było wszytsko  za to spałam do 13.30   ale to cyba przez pogodę,bo moja mama zawsze koło 5 wstaje ,a dzisiaj wstała,ale polozyła się znowu i do 9 spała  heheh cwaniara  za zimno w tylek było na toalete  u mnie właśnie w radiu mówili ,że u nas na jedynym z osiedli wylała rzeka   Cytat: 

__________________ oj tam,oj tam...   | |||
|     | 
|  2010-05-18, 14:34 | #17 | ||
				 | 

Cytat: 
  oooo,Ty to chybatam masz całe centrum lumowe  Cytat: 
  mam moze z 3 takie fajniesze reszta szmaty  ale fajnego outleta odkryłam   
				__________________ oj tam,oj tam...   | ||
|     | 
|  2010-05-18, 16:31 | #18 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Witam w nowym wątku      Cholera, nie było mnie w czasie otwarcia    Dzisiaj moja kumpela wyłowiła w lumpku śliczny sweterek za... 2 zł!!! Masakra... muszę się tam wybrać i złowić wszystko, co się da   Codziennie jak idę do szkoły to widzę takiego przystojniaka  Wysoki brunet  I ubiera się tak luzacko  I patrzy się zawsze jak się mijamy   Myślę, żeby następnym razem coś zagadać. Albo hm.. powiem mu cześć, a jak zapyta czy się znamy to pocisnę bajere, że nie, ale z chęcią możemy się poznać     
				__________________   Non seulement belle, mais encore sage!   ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie.  zapuszczam i dbam o włosy   odchudzam się   uczę się cienko obierać ziemniaki  | 
|     | 
|  2010-05-18, 17:06 | #19 | 
| Zakorzenienie | 

wiitam   wchodzac tu zastanawialam sie czy aby napewno dobrze robie  bo kolejna czesc i znowu noce przed kompem  no i nie wiedzialam czy jeszcze bede w tej roli glownej ale pamietacie o mnie   anastazja a jak ogolnie z tz?  pomijajac wykalaczki w tylkach?  agusia hoho odwazna laska  ja bym pewnie spalila buraka i nie podeszla  kinia..w koncu sie zjawilas  juz dawno cie tu nie widzialam  sunsett ahh...ciagla marzysz i snisz o nim  ale trafi swoj na swego!! a tam 4 kostki...ja ostatnio non stop cos niezdrowego jem  nadziejka ty to zawsze na przywitanie rozwalisz  pamietam wstep w poprzednim watku  ale z takim wejsciem to kazdy nowy bedzie sie bal tu cos napisac   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-05-18, 17:29 | #20 | |||
				 | 

Cytat: 
 A u mnie jest lumpexów bardzo dużo . Ale nawet nie wiem ,gdzie jest jaki towar, bo chodzę zazwyczaj tylko do jednego. No i teraz zacznę jeszcze do tego drugiego  Cytat: 
  Zgadzam się !  No to faktycznie trochę się umordowałaś, zanim zasnęłaś  A kubek mleka ponoć zawsze pomaga w takich przypadkach ,ale mi się nie chciało wstawać   Bardzo możliwe, że przez głód nie mogłaś zasnąć , gdzie się podziała kolacja?    13:30  Matko moja , toż to popołudnie  Masz spanie ! Ja wiedziałam, że będziesz musiała nadrobić tą ostatnią pobudkę o 10  Ja nawet nie słucham radia i nie wiem, jak tam sytuacja u mnie, ale kilka godzin temu słyszałam, że ta najbardziej zagrażająca rzeka zaczęła odrobinę opadać... No i chwilowo przestał padać deszcz... Mam nadzieję, że się poprawi  Z tą zimą to wcale nie przesada, u mnie jest tak strasznie zimno, że dzisiaj cały dzień śmigam w zimowej kurtce  Cytat: 
  A tak poważnie ,to jak wspominałam, jest tego trochę, ale podejrzewam, że w większości to są właśnie szmaty  Oo uwielbiam outlety  U mnie jest jeden ,ale nic tam nie ma , tzn ja nie mogę na nic trafić  W sąsiednim mieście, 30 km dalej, jest taki wyyy.urwisty , mega dużo szmat i strasznie tanie  Uwielbiam tam jeździć  Olgierdo i Aguś , witamy w nowej części    A ja niedawno wróciłam z siłki  Miałam jechać o 12,  a pojechałam o 14 , bo tak mnie rozbolał brzuch , że myślałam , że umrę  2 godziny zwijałam się z bólu , zanim ibuprom zadziałał:/ Zjadłam dwie tabletki , przed 14 dorzuciłam trzecią bo myślałam, że te poprzednie nic nie zadziałały...  Po chwili zrobiło mi się niedobrze, pociągnęło mnie i oddałam całą zawartość żołądka i po 5 minutach po bólu ani śladu  Na siłowni spalone jakieś 700 kcal ( pół godziny oribtrek, pół godziny rowerek, 10 minut stepper , 10 minut bieżnia , + ćwiczenia na atlasie i ćwiczenia z hantelkami  ) . Z jedzeniem nawet w miarę, tzn. od drugiego śniadania (mała grahamka z twarożkiem) nie jadłam nic , dopiero po siłce zjadłam obiad - mikro kotlet mielony , ziemniaki i surówka z kiszonej kapusty. Po obiedzie naszło mnie na słodkie, więc wybrałam mniejsze zło i zjadłam małe Danio waniliowe i mały jogurt o smaku owoców leśnych   Na kolację koło 20 zjem jakąś sałatkę i na dzisiaj dość  Nigdzie nie ruszam się dzisiaj z domu, jest straszliwie zimno i nic mi się nie chce   | |||
|     | 
|  2010-05-18, 18:06 | #21 | |
				 | 

Ola-pamiętamy pamiętamy  Aga-odwazna jestes  Cytat: 
  ja dzisiaj sprawdziłam pogode na najblizsze dni i ze u mnie od jutra ma nie padac a od czwartku nawet sloneczko zawita  a od czego ten brzuszek tak bolał  ? okres,mczy cuś?  ładnie pocwiczyłas  ja zrobiłam tylko 8 po sniadaniu i wsio  ciagnie mnie do słodkiego  ale nie tak ze"o matko jak nie zjem to umrę!!" tylko tak zjadłoby się ale niekoniecznie  może zrobię sobie nasleśnika albo omlet na kolację z dżemem  nauczyłam się połowy prezentacji dopiero  a dzisiaj musze cała  ale nie jest zle bo strona około pol godziny więc jeszcze gora 1,5h i umiem cała  ale to pozniej sobie zaciagne   
|     | 
|  2010-05-18, 18:19 | #22 | |
				 | 

Cytat: 
   Kurde, ale Ci dobrze...  U mnie ma padać do piątku , dopiero później ma się zacząć przejaśniać... Już mnie szlag trafia , co za wiosna !!  No pisałam , że dostałam okres, musiałaś przeoczyć  Po śniadaniu, czyli w porze obiadowej ?   Oo to zrób dla mnie też !  Ale bym zjadła naleśnika  No to świetnie Ci idzie  Oby tak dalej !  Szybciutko zaliczysz ustne ,a później tylko sex, drugs & rock'n'roll    A ja właśnie wyszłam z wanieny , wyszorowałam nóżki syreną i taaakie gładziuśkie  Teraz ogarnę trochę pokoik i pewnie przysiądę do książek   | |
|     | 
|  2010-05-18, 18:29 | #23 | |
				 | 

Cytat: 
  nikt nie chce wyjść z domu na zakupy to i pusto w lodówce  no rzeczywiscie  przepraszam  tak dokłądnie, o godzine 15  mama robi,także wpadaj bez problemu  już piątek bedzie libacja  Boże jak ja bym chciała zgwałcić tego fajnego    to już pod manie podchodzi,bo dzisiaj pierwsze co to weszłam na strone,zobaczyc czy nie mają jakiegoś meczu teraz a przy okazji zdjęcia sobie obejrzałam   kurde byłam wczoraj w rossamnie i nie kupiłam  zapomniałam  ale to moze dzisiaj sobie peeling zrobie  do zycze owocnej nauki   
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-05-18, 18:42 | #24 | |
				 | 

Cytat: 
  Mi też kompletnie nie chce się wychodzić z domu  Kurcze, pod koniec marca chodziłam już w samej bluzie, a teraz koniec maja i ja w zimowej kurtce  Nic się nie dzieje maleńka    O matko , 15 godzina i śniadanie    Z Twoim rytmem dnia powinnaś jeść ostatni posiłek o północy !  Kurcze, jakbyś tak mieszkała bliżej  To załapałabym się na naleśniki i od razu na french  Na razie się może zapoznajcie , gwałt zostaw na później  No mam nadzieję, że się spotkacie i poznacie nareszcie  A co do tych zdjęć to nie jesteś sama  Ja tak samo wygooglowałam D i znalazłam klub, w którym trenuje ,bo coś na ten temat wspominał ,gdy się widzieliśmy  Po łebkach przeglądałam galerię, ale nie trafiłam na żadną jego fotkę.Jak będę miała czas, to przejrzę to dokładnie  Także nie przejmuj się, bo to żadna mania  A nawet jeśli, to nie jesteś sama  To nic , kupisz następnym razem  Napisz sobie karteczkę   Hehe dziękuję, przyda się     | |
|     | 
|  2010-05-18, 18:49 | #25 | |
				 | 

Cytat: 
  ale ja w nocy nie jestem głodna  ja jak zjem o 20 to jest góra bo pozniej już nie wepchnę w siebie nic  chociaz wiem ze powinnam duzo pozniej jesc  no własnie!a takto dupa  ooooo to widze ze nie jestem sama  te,to jak znadziesz to ja prosze fotos na mailos bo musze zobaczyc to cudos   na czole bym napisała i tak bym zapomniała  własnie nadrabiam braki moich zborów piosenek bo ostatnio nic nie sciagałam,ale teraz mam co słuchać   
|     | 
|  2010-05-18, 19:17 | #26 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

Cytat: 
  TY jak zwykle lumpeksowo  ja uwielbam to;D ja wlasnie wrocilam z aerobiku  ) zmachalam sie strasznie ;] a teraz ide polezec   
				__________________ '..by dumnie kroczyć ulicami miasta.. i śmiać się innym prosto w twarz..' | |
|     | 
|  2010-05-18, 19:40 | #27 | 
| Zakorzenienie | 

faktycznie, mroz niesamowity tej wiosny  sunsett ja to cie podziwiam za ta silke  ale musze sama siebie zmotywowac tym ze moj kubus do mnie niedlugo przyjezdza i musze byc lasia  dlatego trza sie wziac w garsc!!  nadziejka praca maturalna powinna ci szybko wejsc do glowki  moj brat jak wczoraj wychodzil na ustny to stwierdzil ze nic nie umie  ale zdal...  i dzisiaj ustny niemiecki tez zdal wiec jest mega zadowolony  ja na jego miejscu juz bym gdzies pod krzakami pewnie lezala   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-05-18, 19:45 | #28 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Ola Jaki Kubuś   ? Opowiedz mi tak w skrócie   
				__________________   Non seulement belle, mais encore sage!   ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie.  zapuszczam i dbam o włosy   odchudzam się   uczę się cienko obierać ziemniaki  | 
|     | 
|  2010-05-18, 19:52 | #29 | 
| Zakorzenienie | 

aa....dluga historia  obawiam sie ze znowu moge byc dla niego niemila, chamska i kopnac go w tylek  ale nikt nie mowil ze bedzie lekko  to jest kumpel...szybownik oczywisice  rok temu na zawodach bylam dla niego cholernie niemila, ale kurna...ciagnie mnie cos do niego i chyba cos czuje...ale nie wiem co wiec poki co staram sie na dystans a jak przyjedzie to sie zobaczy    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-05-18, 19:57 | #30 | 
				 | 

Ewelinka-fajnie że poćwiczyłaś, ni ma to jak się porządnie zmęczyć  Aga-pewnie że zagadaj  pewność siebie to podstawa  Ola- w końcu się pojawiłaś  Sunset-to sporo spaliłaś brawo  u mnie też ma lać do piątku  Nadziejka dawaj naleśnika  u mnie na obiad był mielony ziemniaki i mizeria na kolację kanapki z polędwicą serem i ogórem pobiegałam dzisiaj 30 minut, strasznie było zimno  myślałam że mnie zwieje z bieżni... pokłóciłam się dzisiaj z Tż oczywiście o pieniądze, niech się wali   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.