|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Ola-no to trzymam kciuki za Ciebie i Kubę
![]() ![]() Anastazja-co znowu u mnie pasowało?! wez go kopnij w dupe bo szkoda na niego Twojego zdrowia![]() ![]() zjadłam 2 naleśniczki kocham nalesniki
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
anastazja, ty wiecznie klocisz sie z tzem o kase...ehh...nie wiem co on jeszcze chce od tak wspanialej laski
![]() ![]() a ja bylam z moja 7letnia siostra cioteczna dzisiaj na konkursie piosenki, nieoficjalnie wiem ze dostala sie dalej i bedzie wystepowac na gali a ja jak jej slucham to mam lzy w oczach
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie chwaliłaś się wcześniej
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
bo ja...jak zwykle nie jestem pewna swoich uczuc
nie chce znowu wywinac mu takiego swinstwa jak w wakacje...bo koles chyba mnie kocha... a ja cos czuje...ale nie wiem co to jest...motyle sie pojawiaja, ale.... kurde sama nie wiem...moze boje sie powazniejszych uczuc i zwiazkow tak czy siak...co ma byc to bedzie chyba ok 4.06 przyjedzie a pozniej w lipcu na zwody...wiec bede miala czas na przemyslenia
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie chce mi się uczyć ![]() http://www.youtube.com/watch?v=MY2P8Ib-tWc popatrzcie na tę blondynkę zabójczo się rusza
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Rozmowa chłopaka z dziewczyną:
On: Powiedz mu, że jeśli jeszcze raz do Ciebie napisze to przejdzie się do niego Twój dwumetrowy chłopak. Ona: Ale Ty masz 190 cm... On: 10 cm w te czy w te ... Ona: A więc tak wygląda to Twoje 20 cm...
|
#37 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo kurde...ale laska ma ruchy!! ulala....a ja na nowo zaczynam tanczyc juz nie moge sie doczekac![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Heloł
Dopiero wróciłam do domku i zaraz muszę spać bo jutro znowu pobudka o 5![]() A muszę się pochwalić- jestem już jeden egzamin do przodu dostałam dziś 4 z takiego głupiego przedmiotu na komputerachA z jedzeniem dziś porażka
|
|
|
|
#39 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
superCytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
taniec nowoczesny oczywiscie
czyli to co lubie...ahh...gdzie sie podzialy te czasu co szpagat robilam bez problemu :brzyda l: moze jezcze kiedys wroca
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Aga-leze
![]() Ola-fajnie nowoczesny tzn? modern,jazz, new style,new age czy chodzi Ci o cheerleding?
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
mieszanie z poplaniem
placimy za wynajecie sali, wiec moze zle to okreslilam...ale bedziemy tam cos tworzyc nowego i napewno bedzie kupa smiechu
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Ola Zazdroszczę Ci tych tańców.
My z kumpelami kiedyś też miałyśmy coś takiego. Tzn. same spotykałyśmy się w domu kultury na dużej sali i wymyślałyśmy układy. Ale zaczęło się to zamieniać w spotkania, żeby poplotkować i napić się piwa I w końcu zrezygnowałyśmy. A szkoda, bo pamiętam, że występowałyśmy na różnych okazjach, np. dni naszego miasta itp.
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakiego miałam trenera tylko mnie wkur.iał bo tańczył w tych pedalskich butach na obcasie
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejko jak tylko znajdę zdjęcie, to oczywiście się pochwalę 'moim' cudem
A w ogóle to jutro idę z koleżanką na miasto i może nareszcie go zobaczę ! Oby , bo serce mi krwawi z tęsknoty Co do marznięcia, to ja też jestem zmarzluch przeokropny ! Najszybciej marzną mi stópki Teraz mam ubrane kapcie i skarpetki , a mimo to jest mi zimno ![]() Nawet mój pies śpi przykryty po same uszy, taką mamy ku.wa wiosnę ![]() Anastazja znowu kłótnia z Tż ? Ehh Wy to macie perypetie Kinia gratuluję zdanego egzaminu !! Oluś ja również trzymam kciuki za Ciebie i Jakuba Ewelinka ja też uwielbiam lumpy ![]() Aga to szkoda, że tak się Wam urwało z tymi tańcami , miałyście bardzo fajny pomysł i super zajęcie w wolny czas Ja jednak wzięłam się dzisiaj za projekt . Zrobiłam już 4 strony , gdzie jedna jest stroną tytułową Przewiduję jeszcze max 2 i będzie po wszystkim , bo lanie wody nie ma sensu. Tym bardziej, że wykładowca jest dość ostry i żadne lanie wody by nie przeszło Muszę jutro zadzwonić do koleżanki i zapytać, czy jest jakiś wymóg odnośnie liczby słów czy tam stron, bo nie mam nic zapisane i nie pamiętam... ![]() Jutro z rana planuję to dokończyć, a później i już do piątku zostanie mi 'tylko' nauka na egzamin ![]() Na kolację koło 20 zjadłam sałatkę jarzynową i małą grahamkę z twarogiem i wędlinką. Korci mnie strasznie na herbatkę, bo okropnie mi zimno, a lubię w takie chłodne wieczory raczyć się herbatą z cytryną Znowu mnie zaczęło boleć brzuszysko... Zjadłam ibuproma i czekam na efekt
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Myślę czy iść jutro do szkoły czy nie..? Mam sprawdzian z polskiego, na który nic nie umiem. Hmm... i nie mam zadania z historii.
Chociaż w tym czasie mogłabym się pouczyć na sprawdzian czwartkowy, bo po szkole pewnie nie zdążę, bo materiału w chuj dużo i jeszcze trochę!Hmm
|
#47 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo się interesuje hip hop zwałaszcza new style i denerwuje mnie nie zmiernie kiedy ktos mówi"tancze hip hop" a co dokładnie" no hip hop" to jak powiedziec studiuję awf a nie studiuję na awefie![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kop i szukaj bo ja do cierpliwych osob nei należe![]() ![]() no to gratuluję tez ostatnio wchodziłam na bloga seneszyn równa babka nawet lubię ja za ten głos![]() no to pij przeciez herbata jest zdrowa ![]() ![]() ja zjadłam 2 małe jalbka bez skórki własnie bo mnie ssało niby juz umiem 3 strony,ale teraz jak chce jakies pojedyncze zdanie wyciagnąc to carna dziura
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jej głos miażdży Ale i tak jest fajna babka, bardzo inteligentna i fajnie pisze :d Herbata sama w sobie może i jest, ale z cukrem to już nie do końca Ale walę to , nie będę sobie odmawiać w taki zimny wieczór, właśnie gotuję wodę A w radyjku mi śpiewa boski Justin No ale przecież na jutro tego nie musisz umieć Spokojnie, prześpisz się i jutro powtórzysz i będziesz umieć wszystko perfekcyjnie ![]() Ja zjadłam właśnie tak ze trzy łyżeczki wieśniaka
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie też zimno i strasznie leje leżę pod kołdrą od godziny i ciągle zimno mi w nogi..no to faktycznie się wysiliłaś z tym że masz zaliczenie za obecność ![]() lubię Seneszynową,równa babka z niej, czytałam kiedyś jej bloga faktycznie ciekawe rzeczy pisze a co doTż to pożyczyłam mu prawie miesiąc temu 500 zł na delegację, miał mi oddać przy wypłacie czyli 10tego dzisiaj mamy 18 a on już nie ma pieniędzy oczywiście i powiedział że może łaskawie odda mi w czerwcu no to się wkur.iłam i powiedziałam mu żeby teraz pożyczył od kogoś i mi oddał bo ja nie śpię na pieniądzach
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Gała Nie próbowałyśmy. Kiedyś coś zagadałam o tym, ale nikt nie był zainteresowany
![]() Anastazja A to tż niedobry Tylko prać dupsko![]() Lece dziewoje spać ![]() Dobranoc ![]() ![]()
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja jeszcze muszę dzisiaj z psem na siku skoczyć ,brrr już mi zimno ...No tak , raczej nie opuszczam zajęć . Z początku chodzę na wszystkie , a nieobecności wolę sobie zostawić na te cieplejsze dni , kiedy tak naprawdę nie będzie się chciało siedzieć na zajęciach ![]() No tak właśnie robię . Z resztą na ocenie nie zależy mi kto wie jak , oby tylko mi zaliczył. A jeśli jakąkolwiek pracę oddam i nie będzie to zerżnięte z wikipedii No pamiętam , jak mówiłaś o tych 500 zł To co on zrobił z taką gotówką, skoro pisałaś , że zarabia całkiem nieźle ? Może nie będę komentować, bo coraz bardziej irytuje mnie jego lekceważące zachowanie w stosunku do Ciebie...
|
|
|
|
|
#52 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no nie musze,ale jakbym juz dzisiaj umiała to jutro tylko sobie będę powtarzacv i bedę spojkojniejsza i tak zresztą nie będę spokojna bo jak nic usadza mnie pytaniami.Teraz mogą zapytac ze wszystkiego,byle tak jakoś wiązało się z prezentacją,czyli np pieprzną mi jakis switopogląd w renesansie,bo mam treny![]() Cytat:
ja nie wiem,ale on jest jakiś niepoważny!sorry ale tak nieodpowiedzialnego faceta dawno nie "spotkałam"![]() Aga dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
łeee no to zaliczysz na pewno
|
|
|
#53 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o jej...a jak ja tanczylam towarzyski...moj instruktor ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wole isc, nie napisac najlepiej albo na banke ale byc ) ale zrobisz jak zechcesz ja jutro musze nauczyc sie...o kurde..no wlasnie mapy...mapa jak mapa...ale stolice chyba obydwie ameryki i azja...ale damy rade dobrze ze nie afryka no i jeszcze na historie musze![]() jutro idziemy do planetarium wiec w sumie mam 1,5lkcji i to moze uda sie film ogladac bo cos takiego babka mowila![]() hm...sunset..nie wiem czy jest za co trzymac kciuki tzn.. obawiam sie ze moze byc powtorka z rozrywki spotkam na zawodach jakiegos mlodzika a pozniej K znowu bedzie musial patrzec jak sie obsciuskuje z ludzmi![]() anastazja...wspolczuje..n ie wiem jak mozna tyle kasy przechulac...i to na co? a rachunki itp..jak to zalatwia? ja nie moge... 8dni i nie ma kasy;/
Edytowane przez xxolushiaxx Czas edycji: 2010-05-18 o 22:44 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj może Ci się wydawać, że nie umiesz tego czy tamtego, ale przez noc umysł odpocznie i zobaczysz, że rano weźmiesz kartkę, przypomnisz sobie i okaże się, że umiesz wszystko A co do tych pytań to nie przejmuj się. Ja wiem ,że łatwo powiedzieć, ale mam maturę za sobą i wiem , że ustne to jest parodia Trzeba być wybitnym tumanem , żeby nie zdać. Ty jesteś mądra i inteligentna i na stówę będziesz miała super wynik No moja psina jest na tyle mądra, że sama nie cierpi takiej pogody ,więc ja ją na rękach zanoszę na trawnik , ona robi siku , po czym ja ją biorę na ręce i zanoszę do domu No mam nadzieję Muszę zaliczyć !
|
|
|
|
|
#55 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po co się pytasz chłopaka co do Ciebie czuje skoro zaraz chcesz go puścić kątem? dla logiczne jest to ze się pyta wtedy kiedy chce się coś z tą osobą stworzyć,bądz też kiedy się chce skończyć,a Ty mu dajesz nadzieje,sama nam piszesz ze masz motyle w brzuchu a za chwile mówisz ,że masz za dużo chłopów do oblatania,żeby się na Kubie skupić![]() Cytat:
czy jakoś tak![]() ![]() może tak być,ale ja to jestem panikara przed takimi rzeczami takto może sie zdawac ze jestem odważna i pewna siebie a w rzeczywistości kłebek nerwów![]() no ale dobrze,żadna z Was nie cierpi na tym![]() zaliczysz spokojnie
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu sama nie wiem... bo to i tak nie wiem czy ma przyszlosc...dzieli nas ok 500-600lm... przerabane troche.. dlatego tez mam mieszane uczucia
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się nie dziwię, bo przed swoją maturką też miałam stresa Ale uwierz, że więcej jest nerwów , niż to wszystko warte Będzie dobrze i tak masz myśleć No powiedzmy , że żadna nie cierpi Do tego spacer z i na 2 piętro dla moich nóg robi dobrze No wiem , wiem |
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no widzisz, przyjemne z pożytecznym...yyy tzn pożyteczne z pożytecznym ![]() uwaga uwaga zrobiłam sobie frencha na stopie ale ile przy tym się nastękałam to tylko ja wiem
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mojego brata nie zdala jedna osoba...ale co sie dziwic... skoro nie przyszla na mature? pisemnych pewnie tez nie zdal wiec stwierdzil ze sie nie oplaca... ale generalnie...nie wiem jak tak mozna...wr... a reszta jakos na luzie kazdy mial stresa, zacinal sie, odpowiadal 5/10...ale zdali...a to faceci to ty napewno dasz rade![]() ![]() oj sunsett ja mam podworko to tylko otwieram drzwi, mowie pieskowi wynocha i pozniej ide mu otworzyc ale czasami wrednota wystawi nos za drzwi...zobaczy ze pada i sie wraca a mnie wtdedy cos strzela bo musialam sie pofatygowac i zejsc po schodach![]() ide spac ![]()
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja szkoła ! No już byłam szybciutko zeszło, podejrzewam, że nawet nie 2 minuty, a półtorej Enoo , gratulejszyn to jak na jednej zrobiłaś, to na drugiej też powinnaś zrobić bez problemu A ja sobie słucham radyjka i mi się nudzi trochę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

wez go kopnij w dupe bo szkoda na niego Twojego zdrowia

kocham nalesniki

a ja jak jej slucham to mam lzy w oczach
to jest kumpel...szybownik oczywisice

i zaraz muszę spać bo jutro znowu pobudka o 5
:brzyda l: moze jezcze kiedys wroca
modern,jazz, new style,new age czy chodzi Ci o cheerleding?

To co on zrobił z taką gotówką, skoro pisałaś , że zarabia całkiem nieźle ? Może nie będę komentować, bo coraz bardziej irytuje mnie jego lekceważące zachowanie w stosunku do Ciebie...