|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Świetna fotka-promieniejesz
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A to już zależy tylko i wyłącznie od Ciebie kiedy chcesz oduczyć dzidziolka brudzenia pieluszek ![]() ![]()
![]() |
#3663 | |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziękuję za wypowiedzi dotyczące waszego odżywiania się w ciąży. Od razu mi lepiej
![]() ![]() ![]() ![]() Też jem w miarę normalnie, podobnie jak przed ciążą, mniej tylko słodkiego (prawie wcale do tej pory, ale w ostatnich dniach jakby wracał mi apetyt na słodkie). Wiem, że na pewno za mało piję, ale jakoś to mi nie idzie. ![]() Eveliouses; czarnaelizabeth; IlonaN2 przykro mi z powodu podtopień i zalań ![]() Cytat:
![]() |
#3664 |
Zadomowienie
|
dziewczyny jestem załamana Mój tż ciągle walczy z żywiołem wodnym Do pracy nie chodzi Osiedle jest tragiczne dojazdu brak
![]() Odcięli im dziś ogrzewanie i wodę Masakra jeszcze jak prąd odetną to już w ogóle bo my nie mamy gazu tylko sam prąd. Boję się Ja siedzę 200km od Krakowa a Tż sam tam jest Chce żeby do mnie przyjechał skoro i tak nie chodzi do pracy ale on się poczuwa i chce pomagać osiedlu Boli mnie podbrzusze pewnie z nerwów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3665 | |
Zakorzenienie
|
no ładniutki
![]() Cytat:
![]() super ![]() ![]() Mszu chyba hormonki Cię dopadły ![]() ![]() ![]() ![]() Pomi 4 etap ![]() ![]() Mpik super avatarek ![]() Lenka no widzę już nieźle ruszasz do przodu z pracą ![]() ![]() A ja dzisiaj po egzaminie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3666 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3667 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do legginsów, to mi się szalenie podobają te z koronkami (mężowi też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3668 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dostałam NAKAZ brania probiotyków w ciąży i nawet próbkę tych lacibios femina od swojego ginekologa. Poza tym polecał też PROVAG.
![]() |
#3669 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a Ty się nie denerwuj,u nas też podlewa i zalewa co może,ale wydaje mi się,że pomału sytuacja robi się lepsza.Wiem,ze to trochę słowa na wyrost ale musimy wierzyć,że będzie dobrze,a pozatym jutro już ma być ładniejsza pogoda i temperatura ok.18* to wiesz,będzie ta cholerna woda parować i się to wreszcie wszystko unormuje.U nas pada już ponad 3 tyg.non stop.tragedia...i doskonale Cię rozumiem.Ale uwierz,będzie ok,zobaczysz ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
hehe,studentką moze nie będziesz,ale jaką fajną mamuśką ![]()
RADUŚ JUŻ Z NAMI!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/qq87i09k53acoskv.png PROSZĘ ZOBACZ I PODPISZ SIĘ http://uniteddogs.com/stopkillingdogs |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postaraj się w tym momencie nie myśleć o dziecku, tylko o Was, odpręż się ![]() IlonaN2 biedactwo. Nie zazdroszczę stresów. Postaraj się nie denerwować, żeby nie zaszkodzić dzidzi. Pomyśl jaki dzielny jest Twój TŻ i że wie co robi i nie naraża się na niebezpieczeństwo, że jest rozsądny. Trzymaj się ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem że jest dzielny ale ja jakbym z nim była to bym mu chociaż obiad ciepły ugotowała i herbaty w termos zrobiła chłopakom co wały robią z worków |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() IlonaN2, nie martw się kochana ![]() ![]() ![]() Nie denerwuj się i wspieraj męża, skoro czuje, że musi tam być. Hehe, a dziękuję ![]() ![]() Ja też już niedługo studentką pozostanę, ale wręcz przeciwnie, cieszę się z tego ogromnie. Wreszcie koniec nauki, chodzenia na zajęcia/zjazdy. Cisza i spokój. I cały czas dla maleństwa będę mieć ...i dla męża też ![]() Cytat:
![]() Dobrej nocki mamuśki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
BAN stały
|
Szczęśliwa ja nie jem wcale zdrowo, co do mnie niepodobne...
Niestety, od ok. 3 tygodni- mogłabym samym słodkim żyć, co też nie leży w mojej naturze. Źłe mi tym, czuję się jak słoń, ale nie umiem się pohamować... w 3 dni zjadłam Nutellę, wcześniej codziennie szedł Lion... Ale moje dziecię zdaje się byc z tego zadowolone ![]() Ilona, Eveliouses bardzo Wam współczuję, tak jak wszystkim, których zalało, zalewa. Moja wrocławska rodzina ucierpiała w pamiętnej powodzi kilkanaście lat temu. Sama widziałam straty, jeździmy do Lądka Zdroju, gdzie trasa prowadzi przez zalane rejony... Nie umiem sobie tego wszystkiego poukładać, wyobrazić. Dlaczego takie sytuacje są zawsze zaskoczeniem dla władz? Mam nadzieję, że nie okaże się, że wystarczyło otworzyć jakąś tamę (lub coś w tym rodzaju), żeby tego uniknąć? Sztab kryzysowy zawsze jest powoływany, ale bez planu na takie sytuacje. Przeraża, bo przecież to nie pierwszy raz. No, ale widocznie Ci, którzy są odpowiedzialni za plany w takich sytuacjach siedzą w suchych domach... Przykro mi... |
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Zadomowienie
|
Hej
Opadow cia dalszy........ Mam jechać na zakupki...tzn jakieś mebelki dla młodego szukać, ale nie chce się nawet nosa z domu wyścibiać.... Muszę jednak zebtrać vhęci bo czas leci.... Jeszcze się okaże że ja na prodówce wyląduje a Domiś nie będzie miał gdzie spać ![]() Mężus poszedł do kościółka, bo jest masza za jego kolegą, , który zmarła niedawno, Domis śpi a ja leżę i znów się martwię bo bobo nie daje znać o sobie od wczoraj… Mam nadzieje że to tylko chwilowo się rozleniwił…. ![]() Malwina….nie martw się, ja tez tak myślałąm jak dowiedziałam się że będzie chłopiec a nie dziewczynka… Chciałam mieć perkę, a tu taki psikus… ![]() Obwiniałam się że tak myślę, że jestem złą matka i takie tam… Jeszcze na następnym usg miałam taka malusieńką nadzieję że lekarka się pomyliła.. Teraz jednak się cieszę i planuję przyszłość dla naszej czwóreczki… Za 2,5 roku synuś hop do wspólnego pokoju chłopców pójdzie spac, a mamusia z tatusiem majstrują dziewczynkę.. ![]() ![]() Myślę przed 30-tka mieć ….. No i na tym koniec… Tz spytała mnie czy później to ma się okastrować……. ![]() ![]() ![]() JA stram się tez jeść zdrowo, ale ciacha przed sniadaniem to wcale takie zdrowe nie są, do tego czasem pizza, mania lodów, pierniczków alpejskich, A dziś na obiadek robie mielone z ziemniaczkami i buraczkami... ![]() Mszu znów będzie niezadowolona że o pichceniu piszę.... ![]() Mszu,,,,,kochana nienerwujsię ![]() ![]() Buzi dla Ciebie i nie ulatniaj sie ![]() Niby nas tu duzo ale np ja Cie pamiętam..... ![]() Na poprawienie humorków stawiam gorąca czkolade i creme brulle, którw uwiiiilbiam ![]()
Dominik ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/fc3318da74.png?html Patryk ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/9c622ad2ca.png?html Patryczkowe kły ![]() Edytowane przez aaneczka1984 Czas edycji: 2010-05-19 o 06:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3676 |
Raczkowanie
|
hejcia
![]() a wiec od jutra ide na urlop a potem... dzieki wam wszystkim za trzymanie kciuków! imie-hmm...myslimy moze Wojtuś? ale na 100% jeszcze niewiemy ah.... i co ja bede robic w domu????masakra... pozdroweczka |
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Cytat:
![]() no dziewczynkę majstrujcie ![]() a wogole ja mysle ze ciezko bedzie mi sie zdecydowac na drugie dziecko bo chcialabym do pracy isc... wiem nie to jest najwazniejsze ale... te dzisiejsze czasy.
![]() |
#3678 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a moj maz sie smieje, ze i tak MIŁOSZEK się urodzi i zrobi Nam psikusa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do seksu, to u nas normalnie ![]() Cytat:
![]() A Ty nie myśl jechac do niego, bo tylko bardziej się bedziesz denerwowała.. Niestety nie moj, znalazłam ten avatarek w sieci i sie zakochałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3679 | |
Zakorzenienie
|
Cześć,
ja znów zasmarkana... na dworze mżawka... zimno br... gdzie ta wiosna?!? Ewcia, nie martw się, na pewno znajdziesz sobie zajęcie w domu... Bo zawsze jest co robić... A przede wszystkim odpoczniesz i się porządnie wyśpisz ![]() U mnie włącza się powoli syndrom moszczenia gniazda... ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
![]() WSPANIAŁE uczucie ![]()
![]() |
#3680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny a jest ktoś z okolic Gorlic tutaj z nami? Bo tak się zastanawiam jak tam się ma sytuacja - ciągle myślę o tym co się dzieje z moją działką ![]() ![]() Mam nadzieję, że wkrótce przestanie lać... Prognozy mówią, że już od jutra.
![]() |
#3681 |
Zakorzenienie
|
Ehh no pogoda marna. Co to za maj? Gdzie ta wiosna?
U mnie na szczęście wcale nie pada, jest sucho. Ale jest pochmurno i termometr pokazuje max. 18 stopni. W maju już zawsze były u nas upały, a teraz muszę nawet grzać w mieszkaniu, żeby nie zmarznąć ![]() A słyszałyście w TV, że kiedyś tam w 1800 którymś roku też po wybuchu wulkanu długo unosiła się chmura pyłu i w tamtym roku wcale nie było lata? No załamałam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3682 |
Wtajemniczenie
|
brak słów na te powodzie
![]() ![]() ![]() ja zdołowana, bo ex nie dość że nie interesuje się ciążą w ogóle, to jeszcze wypisuje mi ubliżające smsy i jakieś pogróżki... jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę tych kochanych TŻtów ![]() Weronisia szczerze mówiąc, ja tam bym się nie pogniewała, gdyby w tym roku lato było marne. Tzn marzyłoby mi się słonko, ok 23 st, ale nie upały ![]()
"Lubię ten stan, rozkoszne sam na sam. Cisza i ja. Cisza, ja i czas(...)" Edytowane przez naked21 Czas edycji: 2010-05-19 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Zadomowienie
|
gabisun, aaneczka... dziewczyny... mozliwe ze i hormony działaja mi na psychike... jednak ten tłumek ktory nam sie tu zebrał (jakby nie patrzac, prawie setka (!!!) ciezarnych) troche mnie przeraza. Zle sie czuje, ze jest tu tyle rzeczy poruszanych, a ja po prostu nawet z czytaniem nie daje rady, a co dopiero, gdyby chciała odpisywac.
kasienka mnie zle zrozumiala, nie chce nikogo ograniczac tematycznie, a znowu wybieranie sobie na jaki temat mam ochote sie wypowiedziec jest moim zdaniem nie fair, w stosunku, do kazdej innej kotra cos napisała, bo zauwazylam, ze porobily sie swego rodzaju kregi znajomosci.... wiec juz sama nie wiem czy jestesmy naprawdę grupa, czy tylko przypadkowym tłumem, juz dawno podzielil sie na male grupki, a laczy nas tylko lista Pomidory |
![]() ![]() |
![]() |
#3684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie cierpię upałów powyżej 25 stopni, bo się robi za duszno. Ale do 25 stopni byłoby fajnie. A mężusia współczuję ![]() mszu ja też tu w wątku się gubię. Nie kojarzę niektórych osób, nie wiem kto jest kim, wszystko mi się kićka. Jest nas tu na prawdę sporo. Tematy też nieraz są mniej interesujące, szczególnie te które powtarzają się po kilka razy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#3686 |
Rozeznanie
|
dzięki dziewczynki za miłe słowa potwierdze za 3 tyg gorzej jak sie przez te 3 tyg się przyzwyczaje a on powie ze dziewczynka haha ale on jako lekarz żadko się myli wiec juz sie nastawiam na SYNKA,mój TŻ za granicą ale mu zadzwoniłam i jest bardzo szczesliwy ale napisał mi ze jak by byla dziewczynka tez by bylo super.To jego drugi syn ,pierwszego ma z 1 małżenstwa i dlatego chciałąm mu corke dac i sobie
![]() ![]() współdzuje tym mamusią co w ich miescie jest POWÓDŹ mieszkam na śląsku ale tutaj tylko deszcze dzisiaj nawet słabe moze przechodzi ta kiepska pogoda TRZYMAJCIE SIĘ !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ----- Mój mąż dziś ostatni dzień w pracy, od jutra odbiera urlop + 3 dni na poszukiwanie pracy i .... mam nadzieję szybko zacznie kolejną pracę. W poniedziałek 31.05 idzie już tylko po świadectwo pracy i pozałatwiać ostatnie sprawy w firmie. Dobrze, że przynajmniej należy się mu 2-m-czna odprawa... Zawsze to zastrzyk gotówki, którą można odłożyć...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiem,że porobiły się grupki,ale na innych forach,czy nawet tu na innych wątkach też jest mnóstwo osób i pewnie jest podobnie. Dobrze dziewczyny napisały,że w sumie sporo dziewczyn z listy i tak się nie udziela,lub udzieli się raz na 100 lat i to jeszcze z jakimś denerwującym pytaniem,które już kilka razy było obgadywane(co zrobić)... Ja też czasem mam problem z nadrobieniem i czytam po łebkach tylko to co mnie interesuje,ale i chcę tu być chociażby z tego względu,że wiem,że tu raczej dostanę szczerą,obiektywną ocenę swojej sytuacji,bo znamy się tylko wirtualnie i nikt na nikogo się nie gniewa,jeśli usłyszy szczerą prawdę,a w realu to różnie jest,czasem ktoś coś powie,żeby tylko nam zrobić przyjemność,czasem w ogóle ma du... nasze problemy.Kobiety w ciąży często mają z tym problem,nie mają się komu wygadać.Ja czasem strzelę focha na męża,więc nie ma z kim pogadać,teściowa będzie pocieszać,a wiem,że nieszczerze,mama powie,że przesadzam,koleżanki to mają jeszcze albo fiu-bździu w głowie,albo są zbyt zajęte albo też udają,że słuchają i tylko coś palną na odczepne,żebym już skończyła im głowę zawracać...Mnie takie forum jest potrzebne ![]()
![]() |
#3689 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny z pozalewanych terenów jeszcze raz bardzo wam współczuję, ja tu w suchym domu i w sumie bez zagrozenia. To musi byc cos strasznego, byc tam, zastanawiać sie co z domem, co z całym dobytkiem....U mnie dziś cieplej, mokro, ale nie pada tak jak wczoraj. Oby było lpiej to się sytuacja poprawi. Jakie to dziwne, ze natura nie radzi sobie z odprowadzaniem tej wody...
![]() |
#3690 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za meza Angela! Oby znalazl cos fajnego i ciekawego i pewnego!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.