| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-05-18, 23:35 | #61 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Wszędzie za daleko 
				 | 

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat: 
   dobranoc  Cytat: 
   zrobiłam  nawet fajnie wygląda  a jakiego radyjka słuchasz?  internetowego?   
				__________________ oj tam,oj tam...   | ||
|     | 
|  2010-05-18, 23:44 | #62 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat: 
  Ja to wiesz  Kibicowałam ,wnosiłam i znosiłam   No widzisz, mówiłam,że sobie poradzisz  Czyli już nie będę potrzebna ?  Yhm , internetowego  Nazywa się kiss fm i taką fajną muzykę grają, mało wymagającą, w sam raz do sprzątania, albo na zmęczony umysł  Ok ja też już lecę spać , bo mnie zbiera  I tak powoli zaczynam przedawkowywać wizaż, dawniej już o 22 mnie tu nie było, a teraz północ prawie  hihi dobranoc i do jutra  Aaa bym zapomniała  !! I niech Ci się przyśni Twój ideał w jakiejś wymarzonej sytuacji  Buziak   | |
|     | 
|  2010-05-18, 23:49 | #63 | |
				 | 

Cytat: 
  a kto tak powiedział?!przecież wieczny ten lakier nie jest,wkoncu odpadnie i ktoś musi na nowo zrobić,teraz Twoja kolej  ooo to sobie załącze jutro  ja słucham open.fm i nawet nawet  a co ja mam powiedziec?! ja kiedys o 22 spałam juz!   a dziękować   Tobie to ja nawet nie życzę,bo i tak Ci się przyśni o Wielki D w jakiejś rubasznej sytuacji      
				__________________ oj tam,oj tam...   | |
|     | 
|  2010-05-19, 09:19 | #64 | |
				 | 

Cytat: 
   A tego open.fm nie słuchałam nigdy ,co tam grają ciekawego  Ja tak samo , jak chodziłam do tej zasranej pracy , to o 22 już śniłam o pierdołach  A teraz 22 i ja w pełni sił  No i widzisz, mogłaś życzyć, bo mi się nie śnił  Nawet nie pamiętam ,co mi się śniło, ale jakieś głupoty. A D mi się nie śni już od kilku dni  A Tobie co się śniło     A w ogóle to dzień dobry !  Mnie psinka obudziła już koło 8. Byłam z nią szybciutko na pseudospacerze , niestety nie da się spacerować, bo leje jak z cebra w dalszym ciągu  To już jest przegięcie z tą pogodą :/ Na śniadanko zjadłam sałatkę jarzynową i dwie kromki pełnoziarnistego z twarogiem ,szczypiorkiem i wędlinką. Teraz ogarnę trochę pokój i biorę się za ten projekt, muszę go dzisiaj skończyć. Koło południa planuję skoczyć na siłownię   Miłego dnia   | |
|     | 
|  2010-05-19, 10:25 | #65 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

dzień dobry   wczoraj mnie nie bylo bo mi siostra lapka zabrała, teraz jej komp sie popsuł a musiała zrobić jakąś tam pracę;D ja dziś na uczelni byłam hmm 5 minut?  nawet nie, po wynik kolosa z niemca i dowiedziec sie o ocene koncowa;D teraz siedzę i robię notatki z psychologii;p miłego dniaa   
				__________________ '..by dumnie kroczyć ulicami miasta.. i śmiać się innym prosto w twarz..' | 
|     | 
|  2010-05-19, 11:29 | #66 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

dzień dobry  u mnie na śniadanie były płatki, na drugie śniadanie mały jogurt  teraz piję sobie kawkę  ale jestem dzisiaj zamulona  ta pogoda nie działa na mnie najlepiej  najchętniej bym przespała cały dzień byłam na mieście opłacić rachunki i zaszłam do koleżanki bo dziecko urodziła, słodkie są te małe dzieci  co raz częściej łapię się na tym że już mogłabym mieć dziecko, ale niestety nie mamy warunków na wychowywanie dzieci, może za jakieś 3 lata   | 
|     | 
|  2010-05-19, 11:50 | #67 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Anastazja Małe dzieci są przeeeeesłodkie  Ale trzeba umieć je wychować... Bo teraz coraz częściej dzieci są strasznie rozpieszczane, a dyscypliny zero   A jednak nie poszłam do szkoły. Zaspałam  Zaraz zabieram się za książkę. Bo mam jakąś po angielsku i muszę czytać, odpowiadać na pytania jakieś i zrobić po ang. streszczenie  ale staram się o 6 na koniec, więc trzeba się brać do roboty  I jeszcze muszę wkuwać historie  Nienawidzę tego przedmiotu!!!   
				__________________   Non seulement belle, mais encore sage!   ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie.  zapuszczam i dbam o włosy   odchudzam się   uczę się cienko obierać ziemniaki  | 
|     | 
|  2010-05-19, 12:52 | #68 | 
| Zakorzenienie | 

anastazja uwielbiam dzieci  chociaz...niektore mnie wkurzaja;/ ale wychowalam 2siostry cioteczne...tzn..pomagala  m prawie non stop...to ja w sumie uczylam chodzic, mowic itp...a teraz njuz takkie duze  agusia a jednak!! ja tez jujtro mam spr z historii i tez nienawidze!!  bylam dzisiaj w planetarium  fajnie bylo w sumie  a w ogole babka z polaka wystawila mi proponowana 2/3   a ja myslalam ze 1/2    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-05-19, 13:12 | #69 | |
				 | 

Cytat: 
  też mi się M nie śnił  i tez nie pamietam co mi sie sniło,ale jakies głupoty  jeszcze pada?! u mnie dzisiaj nareście przestało  jest kolo 14 stopni i jest tak nawet dość przyjemnie  Anastazja-noo fajne są  ale na odległość  Aga-na 6 na koniec warto się pomęczyć  Ewelina-łooo to piorunem załatwiłaś uczelnie  Ola-no widzisz Czopie a się martwiłaś ze Cię usadzi   Dzień dobry !  żeby nie robic poruty dzisiaj wstałam o 13  ale i tak zasnełam o 4  nie wiem jak ja jutro wstane  na sniadanko zjadłam jednego naleśnika i wiesniaka i jest mi niedobrze  tak jak bym za dużo zjadła  popijam zieloną więc może przejdzie   
|     | 
|  2010-05-19, 13:22 | #70 | 
| Zakorzenienie | 

a no tak myslalam czopie   ulala ty to masz zdrowie do snu  o 13...nigdy nie stalam o takiej porze!!  ale oczy mi sie zamykaja i w planetarium mi sie przysypialo  ogladam wlasnie na necie swoje zalane ulice...;/ masakra jakas, pozamykane drogi... naszczescie ja mieszkam na gorce i do mnie nie dotarlo...ale kumpela musi kombinowac z transportem szkola-dom... a krk ja zalany...masakra jakas 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-05-19, 14:00 | #71 | |
				 | 

Cytat: 
  mogłabym dłużej ale pozniej bym pewnie znowu nad ranem zasneła  tez oglądam zdjecia krakowa i cos strasznego... 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-05-19, 14:03 | #72 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  od 4 do 13 to tylko 9h  ja spalam od 24 do... 6:40(tzn o tej mialam budzik) ale mama wczesniej weszla zeby mnie obudzic  i taka chodze rozwalona dzisiaj i spiaca  a moja babcia dzisiaj robi golabki   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-05-19, 14:38 | #73 | 
				 | 

Aga- na 6 trzeba sobie zapracować ale mądra z Ciebie dziewczyna więc dasz radę  Ewelinka-to faktycznie długo posiedziałaś na uczelni  Ola- widziałam foty z Krk i faktycznie masakra z tą wodą  Nadziejka- widzę że dziś standardowo zaczęłaś dzień popołudniu   u mnie na obiad to co wczoraj czyli mielone  teraz muszę wstawić pranie ale nie wiem jak mi wyschnie w taką pogodę  na razie nie pada ale to kwestia czasu.. | 
|     | 
|  2010-05-19, 14:50 | #74 | ||
				 | 

Cytat: 
    Cytat: 
  u mnei słonko wychodzi    trza by było cos wykombinować na obiad ale nie mam pomysłu   
|     | 
|  2010-05-19, 15:06 | #75 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  w wakacje to norma  ja spie po 5-6h... rzadko kiedy zdarza sie zebym spala wiecej niz 8  w zeszlym roku przez jakies 10dni kladlam sie ok 3 a wstawalam ok 8  i jakos zyje:P ulala...ale zazdroszcze slonka  a ja obejrzalam film z mojej okolicy i normalnie 15min drogi ode mnie na nogach woda do kolan!!   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-05-19, 15:58 | #76 | |
				 | 

Cytat: 
  U mnie na razie też przestało, ale to pewnie kwestia czasu, aż znowu zacznie  Do tego jest cholernie zimno  Wszyscy już mają dość tej pogody , porażka !! O 13  Matko  Nie szkoda Ci dnia na spanie  ?  Aa ja też miałam naleśniki dzisiaj ,ze serkiem  Właśnie wróciłam z siłowni , nawet ładnie poćwiczyłam  35 minut na rowerku , 15 na stepperze i później robiłam przysiady ze sztangą ze zmianą obciążenia, umordowałam się okrutnie  Poćwiczyłam jeszcze nogi i ręce na atlasie, porobiłam jakieś ćwiczenia na nogi , porozciągałam się i na dzisiaj wystarczy  Po siłowni zjadłam jednego naleśnika, dwie kromki takie małe z wędlinką i mały jogurt owocowy  Teraz idę z psem na spacer bo wariuje i na 19 ugadałam się z koleżanką    | |
|     | 
|  2010-05-19, 16:12 | #77 | |
				 | 

Cytat: 
  jak było ładnie to i owszem a tak to to nie  no slicznie   ja zjadałm na sniadanie 2 naleśniki i zrobiłam sobie nowego frencha na łapkach bo widziałam ze jednem mi lekko odprysnął  zostało mi jeszcze zakonczenie do nauki   
|     | 
|  2010-05-19, 16:47 | #78 | |
				 | 

Cytat: 
   A z czym miałaś naleśniki ?  Moje paznokcie nadal czekają na Ciebie  Zmyłam już ten lakier, który odprysnął , bo wstyd   Enoo to szybciutko się uwinęłaś    A w ogóle to jak się czujesz  Stresik jest, czy na luzaczka ?   Ja właśnie wyszłam z wanieny , dzisiaj potraktowałam syreną również dekolt i moje maleństwa  I powiem Wam, że całkiem całkiem  Super się balsam wchłania po takim masażu   | |
|     | 
|  2010-05-19, 17:01 | #79 | |
				 | 

Cytat: 
   już lece  albo Ty przylec  przy okazji obaliły flachę  zero stresu  luz kompletny  najwyżej nie zdam  kusisz  musze w koncu zakupić ja   właśnie mama była u mnie w pokoju i patrz na pulpit,a tam mam JEGO zdjęcie i mówi" kto to?" a ja "niewazne" a mama" wazne,nie ważne ale jest co przelizać"  moja matka taki tekst!?    już mnie w życiu nic nie zdziwi   
|     | 
|  2010-05-19, 17:09 | #80 | |
				 | 

Cytat: 
  Ee tylko jedną ? Od mniej niż dwóch to nawet nie zaczynam  Zakup, zakup  O jaaa , to ładną masz mamkę  Uważaj , żeby Ci go nie poderwała hihih   Przepatrzyłam tą stronę , gdzie ponoć grał D , ale nie znalazłam go na żadnym zdjęciu   | |
|     | 
|  2010-05-19, 17:31 | #81 | |
				 | 

Cytat: 
  pisiota  no wiesz nie chciałam pisac ze 2 bo wiesz teraz duzo osob nas podglada i pomysla ze co za chlejusy  niech się goni! on jest mój!  no może nie do konca ale tak jakby  uuuu  a tak na wolnej przestrzeni google? moze z jakis zawodów będa?  ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- a co to za avatar?   
|     | 
|  2010-05-19, 17:33 | #82 | 
| Zakorzenienie | 

nadziejka ale mama tekst wywalila  a ja wlasnie wrocilam do domu..bylam 15min ode mnie tam gdzie zalalo...jejuuu..masakra: ( patrzylam na to jak ludzie lodkami plywaja i to zalalo takie za***iste osiedle, super nowe domki... z aut ktore stoja to tylko dachy w sumie widac... porobilam pare fotek, nie wchodzilam za daleko bo i tak mi buty przemokly....ale nie wierzylam w to co widzialam.... wspolczuje tym ludziom... 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-05-19, 17:37 | #83 | |
				 | 

Cytat: 
  TO ładnie sobie dogadzasz  Haha a co , źle sobie pomyślą ? Nie ma się co czaić, prawda i tak by wyszła na jaw  Jest jest  Bardzo dobrze mówisz, moja szkoła !  I bardzo ładny podpis !!    A przepatrzyłam całe google wzdłuż i wszerz , nigdzie go nie ma niestety  Ale to nic ,niedługo mu będę sama fotki pstrykać !    A avatar jakiś tam był , chciałam jakiś zmienić nareszcie bo ten obecny mi już bokiem wychodzi. Ale wizaż mi go zmniejszał i tracił na jakości i wyglądał do dupy, więc wstawiłam znowu ten stary  jak będę mieć więcej czasu to poszukam  Ok ja się lecę robić na bóstwo , jeszcze coś zjem i pryskam , więc do spisania wieczorkiem ślicznotki   | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-05-19, 17:54 | #84 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 co racja to racja  a dziękuję   dążę do tego  szkoda,ale jak mówisz ze nie długo bedzie Twoim prywatnym modelem to jakos wytrzymam   przeciez nie musisz sie na nie robic,skoro jesteś bóstwo   baw się mega dobrze  i szukaj D   a ja własnie zjadłam kanapeczki z grahamki i serka wiejskiego   
|     | 
|  2010-05-19, 17:57 | #85 | 
| Zakorzenienie | 

najgorsze jest to ze jak nam zbiornik pojdzie to cala czewa i okolice pojda w****u.... a ja czekolade kasztankowa i siedze z gegra   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-05-19, 18:40 | #86 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Nadziejka No to fajna mamuśka  Moja też nieraz za***istymi tekstami sypie  Sunset No to mam nadzieję, że spotkasz gdzieś D  A u mnie nareszcie przestało padać!  I wkuwam tą historię i wkuwaaaam! Aż mi MUSK paruje   
				__________________   Non seulement belle, mais encore sage!   ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie.  zapuszczam i dbam o włosy   odchudzam się   uczę się cienko obierać ziemniaki  | 
|     | 
|  2010-05-19, 18:42 | #87 | |
				 | 

Cytat: 
   a sobie dogadzasz  ja chyba umiem już prezentację  tzn mysli mi się trochę,ale jakby co to coś już tam wydukam  właśnie sobie wyliczyłam i wychodzi,że jutro dostanę okres  zawsze jak nie trzeba to ta s*ka się pojawia   
|     | 
|  2010-05-19, 18:45 | #88 | |||
				 | 

Cytat: 
  Będę mu pstrykać fotki , a on będzie pstrykał mnie  W różnych pozycjach  Najczęściej na jeźdźca      Ooo ale przysłodziłaś      Chyba się zaczerwieniłam  Będę szukać  Jak go dzisiaj nigdzie nie znajdę, to chyba zacznę się martwić    Cytat: 
  Mój kasztanek ukochany , nie jadłam tej czekolady już chyba ze dwa miesiące  Cytat: 
  Na kolacyjkę zjadłam sobie trzy mikro kromki z wędliną i trochę wieśniaka  Zrobiłam się na bóstwo , byłam z psiakiem na spacerze i się będę zbierać  No to jeszcze raz buzi i do później     | |||
|     | 
|  2010-05-19, 18:50 | #89 | ||
				 | 

Cytat: 
  bo jesli z operonu to wiem co czujesz  najgorsza ksiazka swiata! ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat: 
  Ty czubie  może akurat dzisiaj to Wasz dzien  miejmy taka nadzieje   baw się dobrze   
|     | 
|  2010-05-19, 18:51 | #90 | 
				 | 

Aga- jak móżg paruje to dobrze  nie można się przeuczyć  Ola- współczuję teh sytuacji z wodą, teraz się cieszę że mieszkam na północy.. Nadziejka- to ładnie mama dała  no ale fakt jest faktem  super że już umiesz  a co do okresu to zawsze przychodzi w nieodpowiednim momencie  Sunset- ładnie poćwiczyłaś  baw się dobrze i wypatruj D  u mnie na kolację kanapki z polędwicą twarożkiem, sałatą, rzodkiewką i szczypiorkiem  dzisiaj nie biegałam bo mój tata do późna pracował a samej buegać nie lubię  byłam u koleżanki na plotach i był jej kuzyn, ale ciacho  ale z Poznania więc trochę daleko...no ale popatrzeć było na co a był w samych bokserkach   byłam na solarium  i znowu spotkałam to ciacho o które się otarłam jakiś czas temu  patrzył się i uśmiechał  no to wiadomo że też się uśmiechnęłam i puściłam mu oczko  dzisiaj jakiś ciasteczkowy dzień  zaraz idę do wanny i koniecznie muszę sobie zrobić paznokcie bo wyglądam jakbym z roli wróciła   Edytowane przez Anastazja86 Czas edycji: 2010-05-19 o 18:54 | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.