My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-18, 19:04   #31
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Ola-no to trzymam kciuki za Ciebie i Kubę

Anastazja-co znowu u mnie pasowało?! wez go kopnij w dupe bo szkoda na niego Twojego zdrowia

zjadłam 2 naleśniczki kocham nalesniki
Stary 2010-05-18, 19:04   #32
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

anastazja, ty wiecznie klocisz sie z tzem o kase...ehh...nie wiem co on jeszcze chce od tak wspanialej laski

a ja bylam z moja 7letnia siostra cioteczna dzisiaj na konkursie piosenki, nieoficjalnie wiem ze dostala sie dalej i bedzie wystepowac na gali a mieli wybrac tylko 20osob a ja jak jej slucham to mam lzy w oczach

xxolushiaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 19:11   #33
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxolushiaxx Pokaż wiadomość
aa....dluga historia obawiam sie ze znowu moge byc dla niego niemila, chamska i kopnac go w tylek ale nikt nie mowil ze bedzie lekko to jest kumpel...szybownik oczywisice rok temu na zawodach bylam dla niego cholernie niemila, ale kurna...ciagnie mnie cos do niego i chyba cos czuje...ale nie wiem co wiec poki co staram sie na dystans a jak przyjedzie to sie zobaczy
uu to widzę że coś jest na rzeczy a nie chwaliłaś się wcześniej
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 19:16   #34
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
uu to widzę że coś jest na rzeczy a nie chwaliłaś się wcześniej
bo ja...jak zwykle nie jestem pewna swoich uczuc nie chce znowu wywinac mu takiego swinstwa jak w wakacje...bo koles chyba mnie kocha... a ja cos czuje...ale nie wiem co to jest...motyle sie pojawiaja, ale.... kurde sama nie wiem...moze boje sie powazniejszych uczuc i zwiazkow

tak czy siak...co ma byc to bedzie chyba ok 4.06 przyjedzie a pozniej w lipcu na zwody...wiec bede miala czas na przemyslenia

Stary 2010-05-18, 19:43   #35
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
bo ja...jak zwykle nie jestem pewna swoich uczuc nie chce znowu wywinac mu takiego swinstwa jak w wakacje...bo koles chyba mnie kocha... a ja cos czuje...ale nie wiem co to jest...motyle sie pojawiaja, ale.... kurde sama nie wiem...moze boje sie powazniejszych uczuc i zwiazkow

tak czy siak...co ma byc to bedzie chyba ok 4.06 przyjedzie a pozniej w lipcu na zwody...wiec bede miala czas na przemyslenia
no to bedziesz mieć trochę czasu do zastanowienia ale jak kocha i Ty tez cos czujesz,to nei zamykaj się na to

nie chce mi się uczyć

http://www.youtube.com/watch?v=MY2P8Ib-tWc

popatrzcie na tę blondynkę zabójczo się rusza a taniec po prostu genialka!
Stary 2010-05-18, 19:51   #36
agusia814
Zadomowienie

Rozmowa chłopaka z dziewczyną:
On: Powiedz mu, że jeśli jeszcze raz do Ciebie napisze to przejdzie się do niego Twój dwumetrowy chłopak.
Ona: Ale Ty masz 190 cm...
On: 10 cm w te czy w te ...
Ona: A więc tak wygląda to Twoje 20 cm...

Non seulement belle, mais encore sage!

zapuszczam i dbam o włosy
odchudzam się
uczę się cienko obierać ziemniaki
agusia814 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 19:54   #37
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
no to bedziesz mieć trochę czasu do zastanowienia ale jak kocha i Ty tez cos czujesz,to nei zamykaj się na to

nie chce mi się uczyć

no narazie wszystko na nowo sie rozwija

ooo kurde...ale laska ma ruchy!! ulala....a ja na nowo zaczynam tanczyc bedziemy mialy zajecia 2h/tyg, albo 2razy na tydz. albo raz, zalezy jak nam sale dadza juz nie moge sie doczekac

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Napisane przez agusia814 Pokaż wiadomość
On: Powiedz mu, że jeśli jeszcze raz do Ciebie napisze to przejdzie się do niego Twój dwumetrowy chłopak.

: cojest: no ladnie

Stary 2010-05-18, 19:57   #38
kiniulkaaa
Rozeznanie

Heloł
Dopiero wróciłam do domku i zaraz muszę spać bo jutro znowu pobudka o 5 kiedy ja się wyśpię?

A muszę się pochwalić- jestem już jeden egzamin do przodu dostałam dziś 4 z takiego głupiego przedmiotu na komputerach

A z jedzeniem dziś porażka
kiniulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 20:06   #39
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

nie chce mi się uczyć

no nieźle się rusza super
Cytat:

jakbym tego kiedyś doświadczyła
Cytat:
no narazie wszystko na nowo sie rozwija

ooo kurde...ale laska ma ruchy!! ulala....a ja na nowo zaczynam tanczyc bedziemy mialy zajecia 2h/tyg, albo 2razy na tydz. albo raz, zalezy jak nam sale dadza juz nie moge sie doczekac

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

: cojest: no ladnie
a co będziecie tańczyć?
Stary 2010-05-18, 20:10   #40
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

taniec nowoczesny oczywiscie czyli to co lubie...ahh...gdzie sie podzialy te czasu co szpagat robilam bez problemu:brzyda l: moze jezcze kiedys wroca a ja spadam na chwile do kumpeli i pozniej chyba spac bo ostatnio przez kumpli kladlam sie o 2 i sie nie wysypialam!!

Stary 2010-05-18, 20:19   #41
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Aga-leze jakie to smutny...a jakie prawdziwe!

Ola-fajnie nowoczesny tzn? modern,jazz, new style,new age czy chodzi Ci o cheerleding?
Stary 2010-05-18, 20:31   #42
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

mieszanie z poplaniem generalnie to jest tak, ze nie sa to jakies tance tylko barzdiej grupa dziewczyn ktora chce sie poruszac placimy za wynajecie sali, wiec moze zle to okreslilam...ale bedziemy tam cos tworzyc nowego i napewno bedzie kupa smiechu

Stary 2010-05-18, 20:38   #43
agusia814
Zadomowienie

Ola Zazdroszczę Ci tych tańców. My z kumpelami kiedyś też miałyśmy coś takiego. Tzn. same spotykałyśmy się w domu kultury na dużej sali i wymyślałyśmy układy. Ale zaczęło się to zamieniać w spotkania, żeby poplotkować i napić się piwa I w końcu zrezygnowałyśmy. A szkoda, bo pamiętam, że występowałyśmy na różnych okazjach, np. dni naszego miasta itp.

odchudzam się
Stary 2010-05-18, 20:43   #44
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
mieszanie z poplaniem generalnie to jest tak, ze nie sa to jakies tance tylko barzdiej grupa dziewczyn ktora chce sie poruszac placimy za wynajecie sali, wiec moze zle to okreslilam...ale bedziemy tam cos tworzyc nowego i napewno bedzie kupa smiechu
no to super, ważne żeby się poruszać ja w liceum chodziłam na towarzyski też było fajnie, tyle że to była grupa dla dorosłych a jakiego miałam trenera tylko mnie wkur.iał bo tańczył w tych pedalskich butach na obcasie
Stary 2010-05-18, 20:52   #45
Sunsett
Zakorzenienie

Nadziejko jak tylko znajdę zdjęcie, to oczywiście się pochwalę 'moim' cudem A w ogóle to jutro idę z koleżanką na miasto i może nareszcie go zobaczę ! Oby , bo serce mi krwawi z tęsknoty
Co do marznięcia, to ja też jestem zmarzluch przeokropny ! Najszybciej marzną mi stópki Teraz mam ubrane kapcie i skarpetki , a mimo to jest mi zimno
Nawet mój pies śpi przykryty po same uszy, taką mamy ku.wa wiosnę

Anastazja znowu kłótnia z Tż ? Ehh Wy to macie perypetie

Kinia gratuluję zdanego egzaminu !! Ja mam już dwa przedmioty z głowy, ale one były tylko na zal. i wystarczyło być na zajęciach ,więc zbytnio się nie wysiliłam

Oluś ja również trzymam kciuki za Ciebie i Jakuba

Ewelinka ja też uwielbiam lumpy

Aga to szkoda, że tak się Wam urwało z tymi tańcami , miałyście bardzo fajny pomysł i super zajęcie w wolny czas

Ja jednak wzięłam się dzisiaj za projekt . Zrobiłam już 4 strony , gdzie jedna jest stroną tytułową Mam za zadanie przeanalizować blog wybranego polityka, wybrałam sobie Joannę Senyszyn. Fajnie babka pisze ,więc pracę mam dość ciekawą, ale nie będę w stanie rozwlec tego na nieskończenie wiele stron Przewiduję jeszcze max 2 i będzie po wszystkim , bo lanie wody nie ma sensu. Tym bardziej, że wykładowca jest dość ostry i żadne lanie wody by nie przeszło Muszę jutro zadzwonić do koleżanki i zapytać, czy jest jakiś wymóg odnośnie liczby słów czy tam stron, bo nie mam nic zapisane i nie pamiętam...
Jutro z rana planuję to dokończyć, a później i już do piątku zostanie mi 'tylko' nauka na egzamin

Na kolację koło 20 zjadłam sałatkę jarzynową i małą grahamkę z twarogiem i wędlinką. Korci mnie strasznie na herbatkę, bo okropnie mi zimno, a lubię w takie chłodne wieczory raczyć się herbatą z cytryną
Znowu mnie zaczęło boleć brzuszysko... Zjadłam ibuproma i czekam na efekt
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-18, 21:11   #46
agusia814
Zadomowienie

Myślę czy iść jutro do szkoły czy nie..? Mam sprawdzian z polskiego, na który nic nie umiem. Hmm... i nie mam zadania z historii. Ale znowu będę miała jakieś nieusprawiedliwione godziny... Chociaż w tym czasie mogłabym się pouczyć na sprawdzian czwartkowy, bo po szkole pewnie nie zdążę, bo materiału w chuj dużo i jeszcze trochę!
Hmm

odchudzam się
Stary 2010-05-18, 21:11   #47
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
mieszanie z poplaniem:generalnie to jest tak, ze nie sa to jakies tance tylko barzdiej grupa dziewczyn ktora chce sie poruszac placimy za wynajecie sali, wiec moze zle to okreslilam...ale bedziemy tam cos tworzyc nowego i napewno bedzie kupa smiechu
no to fajnie zawsze mozna się trochę poruszać,a pytam się,bo mam zboczenie na tym punkciebardzo się interesuje hip hop zwałaszcza new style i denerwuje mnie nie zmiernie kiedy ktos mówi"tancze hip hop" a co dokładnie" no hip hop" to jak powiedziec studiuję awf a nie studiuję na awefie
Cytat:
Ola Zazdroszczę Ci tych tańców. My z kumpelami kiedyś też miałyśmy coś takiego. Tzn. same spotykałyśmy się w domu kultury na dużej sali i wymyślałyśmy układy. Ale zaczęło się to zamieniać w spotkania, żeby poplotkować i napić się piwa:I w końcu zrezygnowałyśmy. A szkoda, bo pamiętam, że występowałyśmy na różnych okazjach, np. dni naszego miasta itp.
no to szkoda,że się rozpadło bo fajny sposob zaprzatania sobei czasu w pozytywny sposób a nie probowałyscie znowu?
Cytat:
no to super, ważne żeby się poruszać ja w liceum chodziłam na towarzyski też było fajnie, tyle że to była grupa dla dorosłych a jakiego miałam treneraylko mnie wkur.iał bo tańczył w tych pedalskich butach na obcasie
ale za to jak kręcą posladkami
Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Nadziejko jak tylko znajdę zdjęcie, to oczywiście się pochwalę 'moim' cudem A w ogóle to jutro idę z koleżanką na miasto i może nareszcie go zobaczę ! Oby , bo serce mi krwawi z tęsknoty
Co do marznięcia, to ja też jestem zmarzluch przeokropny ! Najszybciej marzną mi stópki Teraz mam ubrane kapcie i skarpetki , a mimo to jest mi zimno :

Kinia gratuluję zdanego egzaminu !! Ja mam już dwa przedmioty z głowy, ale one były tylko na zal. i wystarczyło być na zajęciach ,więc zbytnio się nie wysiliłam

Aga to szkoda, że tak się Wam urwało z tymi tańcami , miałyście bardzo fajny pomysł i super zajęcie w wolny czas

Ja jednak wzięłam się dzisiaj za projekt . Zrobiłam już 4 strony , gdzie jedna jest stroną tytułową Mam za zadanie przeanalizować blog wybranego polityka, wybrałam sobie Joannę Senyszyn. Fajnie babka pisze ,więc pracę mam dość ciekawą, ale nie będę w stanie rozwlec tego na nieskończenie wiele stron Przewiduję jeszcze max 2 i będzie po wszystkim , bo lanie wody nie ma sensu. Tym bardziej, że wykładowca jest dość ostry i żadne lanie wody by nie przeszło Muszę jutro zadzwonić do koleżanki i zapytać, czy jest jakiś wymóg odnośnie liczby słów czy tam stron, bo nie mam nic zapisane i nie pamiętam...
Jutro z rana planuję to dokończyć, a później i już do piątku zostanie mi 'tylko' nauka na egzamin

Na kolację koło 20 zjadłam sałatkę jarzynową i małą grahamkę z twarogiem i wędlinką. Korci mnie strasznie na herbatkę, bo okropnie mi zimno, a lubię w takie chłodne wieczory raczyć się herbatą z cytryną
to czekam niecierpliwiekop i szukaj bo ja do cierpliwych osob nei należe

no to gratuluję tez ostatnio wchodziłam na bloga seneszyn równa babkanawet lubię ja za ten głos

no to pij przeciez herbata jest zdrowa

ja zjadłam 2 małe jalbka bez skórki własnie bo mnie ssało niby juz umiem 3 strony,ale teraz jak chce jakies pojedyncze zdanie wyciagnąc to carna dziura jak pojde sie kapac to sobie powtorze te 3 a pozniej ostratnia wessam
Stary 2010-05-18, 21:20   #48
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
to czekam niecierpliwiekop i szukaj bo ja do cierpliwych osob nei należe

no to gratuluję tez ostatnio wchodziłam na bloga seneszyn równa babkanawet lubię ja za ten głos

no to pij przeciez herbata jest zdrowa

ja zjadłam 2 małe jalbka bez skórki własnie bo mnie ssało niby juz umiem 3 strony,ale teraz jak chce jakies pojedyncze zdanie wyciagnąc to carna dziura jak pojde sie kapac to sobie powtorze te 3 a pozniej ostratnia wessam
Spokojnie spokojnie , poszukam

No jej głos miażdży Z początku jak ją słyszałam, to miałam ciarki na plecach Ale i tak jest fajna babka, bardzo inteligentna i fajnie pisze :d

Herbata sama w sobie może i jest, ale z cukrem to już nie do końca Ale walę to , nie będę sobie odmawiać w taki zimny wieczór, właśnie gotuję wodę A w radyjku mi śpiewa boski Justin

No ale przecież na jutro tego nie musisz umieć Spokojnie, prześpisz się i jutro powtórzysz i będziesz umieć wszystko perfekcyjnie

Ja zjadłam właśnie tak ze trzy łyżeczki wieśniaka
Stary 2010-05-18, 21:20   #49
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Co do marznięcia, to ja też jestem zmarzluch przeokropny ! Najszybciej marzną mi stópki Teraz mam ubrane kapcie i skarpetki , a mimo to jest mi zimno

musisz konieczni go spotkać
u mnie też zimno i strasznie leje leżę pod kołdrą od godziny i ciągle zimno mi w nogi..
no to faktycznie się wysiliłaś z tym że masz zaliczenie za obecność ale to dobrze że chodzisz przynajmniej nie masz problemów
lubię Seneszynową,równa babka z niej, czytałam kiedyś jej bloga faktycznie ciekawe rzeczy pisze nie ma sensu lać wody, napisz tyle żeby było zwięźle na temat
a co doTż to pożyczyłam mu prawie miesiąc temu 500 zł na delegację, miał mi oddać przy wypłacie czyli 10tego dzisiaj mamy 18 a on już nie ma pieniędzy oczywiście i powiedział że może łaskawie odda mi w czerwcu no to się wkur.iłam i powiedziałam mu żeby teraz pożyczył od kogoś i mi oddał bo ja nie śpię na pieniądzach
Stary 2010-05-18, 21:26   #50
agusia814
Zadomowienie

Gała Nie próbowałyśmy. Kiedyś coś zagadałam o tym, ale nikt nie był zainteresowany
Anastazja A to tż niedobry Tylko prać dupsko

Lece dziewoje spać
Dobranoc

odchudzam się
Stary 2010-05-18, 21:31   #51
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie też zimno i strasznie leje leżę pod kołdrą od godziny i ciągle zimno mi w nogi..
no to faktycznie się wysiliłaś z tym że masz zaliczenie za obecność ale to dobrze że chodzisz przynajmniej nie masz problemów
lubię Seneszynową,równa babka z niej, czytałam kiedyś jej bloga faktycznie ciekawe rzeczy pisze nie ma sensu lać wody, napisz tyle żeby było zwięźle na temat
a co doTż to pożyczyłam mu prawie miesiąc temu 500 zł na delegację, miał mi oddać przy wypłacie czyli 10tego dzisiaj mamy 18 a on już nie ma pieniędzy oczywiście i powiedział że może łaskawie odda mi w czerwcu no to się wkur.iłam i powiedziałam mu żeby teraz pożyczył od kogoś i mi oddał bo ja nie śpię na pieniądzach
Ja nawet nie wiem czy u mnie pada, bo żaluzje zaciągnęłam i nie patrzę na ten syf za oknem ,ale pewnie pada, a jakże A ja jeszcze muszę dzisiaj z psem na siku skoczyć ,brrr już mi zimno ...
No tak , raczej nie opuszczam zajęć . Z początku chodzę na wszystkie , a nieobecności wolę sobie zostawić na te cieplejsze dni , kiedy tak naprawdę nie będzie się chciało siedzieć na zajęciach
No tak właśnie robię . Z resztą na ocenie nie zależy mi kto wie jak , oby tylko mi zaliczył. A jeśli jakąkolwiek pracę oddam i nie będzie to zerżnięte z wikipedii to powinien zaliczyć

No pamiętam , jak mówiłaś o tych 500 zł To co on zrobił z taką gotówką, skoro pisałaś , że zarabia całkiem nieźle ? Może nie będę komentować, bo coraz bardziej irytuje mnie jego lekceważące zachowanie w stosunku do Ciebie...
Stary 2010-05-18, 21:41   #52
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Spokojnie spokojnie , poszukam

No jej głos miażdży Z początku jak ją słyszałam, to miałam ciarki na plecach Ale i tak jest fajna babka, bardzo inteligentna i fajnie pisze :d

Herbata sama w sobie może i jest, ale z cukrem to już nie do końca Ale walę to , nie będę sobie odmawiać w taki zimny wieczór, właśnie gotuję wodę A w radyjku mi śpiewa boski Justin

No ale przecież na jutro tego nie musisz umieć Spokojnie, prześpisz się i jutro powtórzysz i będziesz umieć wszystko perfekcyjnie

Ja zjadłam właśnie tak ze trzy łyżeczki wieśniaka
eee tam,możesz sobie wypić,nic Ci się nie stanie
no nie musze,ale jakbym juz dzisiaj umiała to jutro tylko sobie będę powtarzacv i bedę spojkojniejsza i tak zresztą nie będę spokojna bo jak nic usadza mnie pytaniami.Teraz mogą zapytac ze wszystkiego,byle tak jakoś wiązało się z prezentacją,czyli np pieprzną mi jakis switopogląd w renesansie,bo mam treny paranoja!
Cytat:
to w 8 dni przebimbał cała wypłatę?! ja nie wiem,ale on jest jakiś niepoważny!sorry ale tak nieodpowiedzialnego faceta dawno nie "spotkałam"

Aga dobranoc

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Ja nawet nie wiem czy u mnie pada, bo żaluzje zaciągnęłam i nie patrzę na ten syf za oknem ,ale pewnie pada, a jakże A ja jeszcze muszę dzisiaj z psem na siku skoczyć ,brrr już mi zimno ...
No tak , raczej nie opuszczam zajęć . Z początku chodzę na wszystkie , a nieobecności wolę sobie zostawić na te cieplejsze dni , kiedy tak naprawdę nie będzie się chciało siedzieć na zajęciach
No tak właśnie robię . Z resztą na ocenie nie zależy mi kto wie jak , oby tylko mi zaliczył. A jeśli jakąkolwiek pracę oddam i nie będzie to zerżnięte z wikipedii to powinien zaliczyć

No pamiętam , jak mówiłaś o tych 500 zł To co on zrobił z taką gotówką, skoro pisałaś , że zarabia całkiem nieźle ? Może nie będę komentować, bo coraz bardziej irytuje mnie jego lekceważące zachowanie w stosunku do Ciebie...
w takich systuacjach psy powinny miec na pilot funkcję sikania

łeee no to zaliczysz na pewno
Stary 2010-05-18, 21:42   #53
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
no to super, ważne żeby się poruszać ja w liceum chodziłam na towarzyski też było fajnie, tyle że to była grupa dla dorosłych a jakiego miałam trenera tylko mnie wkur.iał bo tańczył w tych pedalskich butach na obcasie
dokladnie, nam chodzi o to zeby sie poruszac i cialko wymodelowac
o jej...a jak ja tanczylam towarzyski...moj instruktor nie moglam sie napatrzec!! a testy takie mial!! :radocha: jego zonka tez rowna babka

Cytat:
Ola Zazdroszczę Ci tych tańców. My z kumpelami kiedyś też miałyśmy coś takiego. Tzn. same spotykałyśmy się w domu kultury na dużej sali i wymyślałyśmy układy. Ale zaczęło się to zamieniać w spotkania, żeby poplotkować i napić się piwa I w końcu zrezygnowałyśmy. A szkoda, bo pamiętam, że występowałyśmy na różnych okazjach, np. dni naszego miasta itp.
no my tez kiedys tanczylysmy, ale osoba ktora sie tym zajmowala to tegoroczna maturzystka wiec byla przerwa..zreszta mnie weekendami nie bylo, ale mam nadzieje ze teraz dzien mi podpasuje, tym bardziej ze to juz coraz blizej wakacje

Cytat:
Myślę czy iść jutro do szkoły czy nie..? Mam sprawdzian z polskiego, na który nic nie umiem. Hmm... i nie mam zadania z historii. Ale znowu będę miała jakieś nieusprawiedliwione godziny... Chociaż w tym czasie mogłabym się pouczyć na sprawdzian czwartkowy, bo po szkole pewnie nie zdążę, bo materiału w chuj dużo i jeszcze trochę!
Hmm
hm...ja tez tak czasami robilam, ale jak nie mialam zadnych spr(nienawidze ich omijac wole isc, nie napisac najlepiej albo na banke ale byc) ale zrobisz jak zechcesz ja jutro musze nauczyc sie...o kurde..no wlasnie mapy...mapa jak mapa...ale stolice chyba obydwie ameryki i azja...ale damy rade dobrze ze nie afryka no i jeszcze na historie musze

jutro idziemy do planetarium wiec w sumie mam 1,5lkcji i to moze uda sie film ogladac bo cos takiego babka mowila

hm...sunset..nie wiem czy jest za co trzymac kciuki tzn.. obawiam sie ze moze byc powtorka z rozrywki spotkam na zawodach jakiegos mlodzika a pozniej K znowu bedzie musial patrzec jak sie obsciuskuje z ludzmi no i jeszcze nie moge zaniedbywac mojego "meza" i jego kumpla ale ostatnio chcialam miec sprawe jasna i spytalam prosto z mostu co do mnie czuje, cytuje: Kochanie- bardzo wiele do ciebie czuje, bardzo chcialbym sie z toba spotkac i jestes osoba ktora bardzo mnie intryguje... a ja glupia moze daje niepotrzebnie chlopakowi nadzieje...sama nie wiem

anastazja...wspolczuje..n ie wiem jak mozna tyle kasy przechulac...i to na co? a rachunki itp..jak to zalatwia? ja nie moge... 8dni i nie ma kasy;/

Edytowane przez xxolushiaxx
Czas edycji: 2010-05-18 o 21:44
Stary 2010-05-18, 21:46   #54
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
eee tam,możesz sobie wypić,nic Ci się nie stanie
no nie musze,ale jakbym juz dzisiaj umiała to jutro tylko sobie będę powtarzacv i bedę spojkojniejsza i tak zresztą nie będę spokojna bo jak nic usadza mnie pytaniami.Teraz mogą zapytac ze wszystkiego,byle tak jakoś wiązało się z prezentacją,czyli np pieprzną mi jakis switopogląd w renesansie,bo mam treny paranoja!

to w 8 dni przebimbał cała wypłatę?! ja nie wiem,ale on jest jakiś niepoważny!sorry ale tak nieodpowiedzialnego faceta dawno nie "spotkałam"

Aga dobranoc

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

w takich systuacjach psy powinny miec na pilot funkcję sikania

łeee no to zaliczysz na pewno
Właśnie piję , bardzo dobra tylko szkoda, że nie ma cytryny

Dzisiaj może Ci się wydawać, że nie umiesz tego czy tamtego, ale przez noc umysł odpocznie i zobaczysz, że rano weźmiesz kartkę, przypomnisz sobie i okaże się, że umiesz wszystko
A co do tych pytań to nie przejmuj się. Ja wiem ,że łatwo powiedzieć, ale mam maturę za sobą i wiem , że ustne to jest parodia Trzeba być wybitnym tumanem , żeby nie zdać. Ty jesteś mądra i inteligentna i na stówę będziesz miała super wynik

No moja psina jest na tyle mądra, że sama nie cierpi takiej pogody ,więc ja ją na rękach zanoszę na trawnik , ona robi siku , po czym ja ją biorę na ręce i zanoszę do domu Więc cała operacja trwa jakieś 2 minuty łącznie z wyjściem i powrotem do domu

No mam nadzieję Muszę zaliczyć !
Stary 2010-05-18, 21:55   #55
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:

hm...sunset..nie wiem czy jest za co trzymac kciuki tzn.. obawiam sie ze moze byc powtorka z rozrywki spotkam na zawodach jakiegos mlodzika a pozniej K znowu bedzie musial patrzec jak sie obsciuskuje z ludzmi no i jeszcze nie moge zaniedbywac mojego "meza" i jego kumpla ale ostatnio chcialam miec sprawe jasna i spytalam prosto z mostu co do mnie czuje, cytuje: Kochanie- bardzo wiele do ciebie czuje, bardzo chcialbym sie z toba spotkac i jestes osoba ktora bardzo mnie intryguje... a ja glupia moze daje niepotrzebnie chlopakowi nadzieje...sama nie wiem

anastazja...wspolczuje..n ie wiem jak mozna tyle kasy przechulac...i to na co? a rachunki itp..jak to zalatwia? ja nie moge... 8dni i nie ma kasy;/
sorki Ola ale ja Ciebie nie rozumiem po co się pytasz chłopaka co do Ciebie czuje skoro zaraz chcesz go puścić kątem? dla logiczne jest to ze się pyta wtedy kiedy chce się coś z tą osobą stworzyć,bądz też kiedy się chce skończyć,a Ty mu dajesz nadzieje,sama nam piszesz ze masz motyle w brzuchu a za chwile mówisz ,że masz za dużo chłopów do oblatania,żeby się na Kubie skupić
Cytat:
Właśnie piję , bardzo dobra tylko szkoda, że nie ma cytryny

Dzisiaj może Ci się wydawać, że nie umiesz tego czy tamtego, ale przez noc umysł odpocznie i zobaczysz, że rano weźmiesz kartkę, przypomnisz sobie i okaże się, że umiesz wszystko
A co do tych pytań to nie przejmuj się. Ja wiem ,że łatwo powiedzieć, ale mam maturę za sobą i wiem , że ustne to jest parodia Trzeba być wybitnym tumanem , żeby nie zdać. Ty jesteś mądra i inteligentna i na stówę będziesz miała super wynik

No moja psina jest na tyle mądra, że sama nie cierpi takiej pogody ,więc ja ją na rękach zanoszę na trawnik , ona robi siku , po czym ja ją biorę na ręce i zanoszę do domu Więc cała operacja trwa jakieś 2 minuty łącznie z wyjściem i powrotem do domu

No mam nadzieję Muszę zaliczyć !
smacznego czy jakoś tak

może tak być,ale ja to jestem panikara przed takimi rzeczami takto może sie zdawac ze jestem odważna i pewna siebie a w rzeczywistości kłebek nerwów

jaka wyszkolona no ale dobrze,żadna z Was nie cierpi na tym

zaliczysz spokojnie
Stary 2010-05-18, 22:03   #56
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
sorki Ola ale ja Ciebie nie rozumiem po co się pytasz chłopaka co do Ciebie czuje skoro zaraz chcesz go puścić kątem? dla logiczne jest to ze się pyta wtedy kiedy chce się coś z tą osobą stworzyć,bądz też kiedy się chce skończyć,a Ty mu dajesz nadzieje,sama nam piszesz ze masz motyle w brzuchu a za chwile mówisz ,że masz za dużo chłopów do oblatania,żeby się na Kubie skupić
nie chce go puscic katem... po prostu sama nie wiem... bo to i tak nie wiem czy ma przyszlosc...dzieli nas ok 500-600lm... przerabane troche.. dlatego tez mam mieszane uczucia

Stary 2010-05-18, 22:09   #57
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:

smacznego czy jakoś tak

może tak być,ale ja to jestem panikara przed takimi rzeczami takto może sie zdawac ze jestem odważna i pewna siebie a w rzeczywistości kłebek nerwów

jaka wyszkolona no ale dobrze,żadna z Was nie cierpi na tym

zaliczysz spokojnie
Dziękuję, już wypiłam
Ja się nie dziwię, bo przed swoją maturką też miałam stresa Ale uwierz, że więcej jest nerwów , niż to wszystko warte Będzie dobrze i tak masz myśleć
No powiedzmy , że żadna nie cierpi Do tego spacer z i na 2 piętro dla moich nóg robi dobrze
No wiem , wiem
Stary 2010-05-18, 22:14   #58
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję, już wypiłam
Ja się nie dziwię, bo przed swoją maturką też miałam stresa Ale uwierz, że więcej jest nerwów , niż to wszystko warte Będzie dobrze i tak masz myśleć
No powiedzmy , że żadna nie cierpi Do tego spacer z i na 2 piętro dla moich nóg robi dobrze
No wiem , wiem
ok od dzisiaj mysle,że mature zdam z palcem w dupie,jestem za***ista,piękna chuda i urocza

no widzisz, przyjemne z pożytecznym...yyy tzn pożyteczne z pożytecznym

uwaga uwaga zrobiłam sobie frencha na stopie ale jednej nar azie ale ile przy tym się nastękałam to tylko ja wiem
Stary 2010-05-18, 22:20   #59
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
ok od dzisiaj mysle,że mature zdam z palcem w dupie,jestem za***ista,piękna chuda i urocza

uwaga uwaga zrobiłam sobie frencha na stopie ale jednej nar azie ale ile przy tym się nastękałam to tylko ja wiem
napewno zdasz u mojego brata nie zdala jedna osoba...ale co sie dziwic... skoro nie przyszla na mature? z tym ze to koles ktory solarka i te sprawy na porzadku dziennym i jest to wazniejsze niz jakas matura pisemnych pewnie tez nie zdal wiec stwierdzil ze sie nie oplaca... ale generalnie...nie wiem jak tak mozna...wr... a reszta jakos na luzie kazdy mial stresa, zacinal sie, odpowiadal 5/10...ale zdali...a to faceci to ty napewno dasz rade

oj sunsett ja mam podworko to tylko otwieram drzwi, mowie pieskowi wynocha i pozniej ide mu otworzyc ale czasami wrednota wystawi nos za drzwi...zobaczy ze pada i sie wraca a mnie wtdedy cos strzela bo musialam sie pofatygowac i zejsc po schodach

ide spac

Stary 2010-05-18, 22:21   #60
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo dobrze myślisz !! Moja szkoła ! I tak masz myśleć

No już byłam szybciutko zeszło, podejrzewam, że nawet nie 2 minuty, a półtorej

Enoo , gratulejszyn to jak na jednej zrobiłaś, to na drugiej też powinnaś zrobić bez problemu

A ja sobie słucham radyjka i mi się nudzi trochę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości