|
|
#541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
__Fallen Angel__ - tym bardziej dziękuję, że znalazłam się w gronie tych perełek ![]() mogłabym mieć setki innych, ale moje serce bije tylko dla Ciebie . wiedziałam że muszę być silna i jakoś żyć dalej.
bo nikogo nie obchodzi, że właśnie rozwalił się mój świat 'dzisiaj nazywam Cię nic nieznaczącym incydentem w moim życiu. na zawsze pozostaniesz gdzieś tam głęboko w moim sercu, ale muszę iść do przodu i kochać na nowo. życie jest zbyt krótkie, aby marnować je na kochanie jednej osoby. szczególnie tej, która miłości nie odwzajemnia.'
5.10.2011. nareszcie w moim życiu pojawił się ktoś , dla kogo warto żyć. <3 Edytowane przez xsxs Czas edycji: 2010-05-19 o 13:40 |
|
|
|
#542 |
|
Raczkowanie
|
bardzo mi miło
I wiedzieć, że będę Cię miała jutro, w przyszły poniedziałek i także w wigilię. Rozumiesz?! Bliskim mów, gdyby pytali, że chwilowo zmieniałam adres. patrzyłeś tak uroczo,że nie byłam w stanie powiedzieć Ci ,że już Cię nie kocham. mam już cholernie dość tej chorej sytuacji. zrób coś z tym, albo zrezygnuje. wybacz, że Cię uświadomię, ale nie jesteś wart aż tyle czasu i bólu.
|
|
#543 |
|
Rozeznanie
|
myszka23101 - Stefany rządzą !
![]() Opiszosz: Ka do O do CHa do A do eM ![]() Wcale nie trzeba prechodziĆ miedzy Kroplami. Wystarczy ktoś, kto potrzyma parasol... Zioło to nasz największy wróg ! Trzeba je spaliĆ
|
#544 |
|
Raczkowanie
|
* "Mimo wszelkich naszych prób zrozumienia, kobieta pozostaje głęboką i trwałą tajemnicą."
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Przeznaczenie stoi za ludźmi, welonem tajemnicy zasłonięte, i w dłoni trzyma kołczan z tysiącem zdarzeń.
|
#546 |
|
Przyczajenie
|
Myślenie o tobie cały czas można nazwać paranoją?
Co to jest miłość? Miłość to całowanie Co to całowanie ? Chodź do mnie to ci pokaże : D |
|
|
|
#547 |
|
Rozeznanie
|
łooooł mimo mi to czytać
dzięki <3Mrs Unfabulous miłość jak najbardziej odwzajemniona! <3 __________________ Nie wiem czego chcę, a kto ku.rwa wie?
Chyba coś popsuję. zgniotę, potnę, i wyrzucę. Chyba zacznę od siebie. A jedyne co mam na dzień dzisiejszy do zaoferowania światu, to potężna dawka ignorancji. Zeskrobię ze ściany rozpierd.olone ego i oblepię nim zęby jak gumą do żucia. I będę chodzić po mieście z rękami w kieszeniach objęta w pół z własnym sku.rwieniem. Boję się kilometrów i milczenia. Nie ogarniam wszystkiego z nieświadomym uśmiechem na ustach. Rozdrapałam się i zapomniałam zaszyć. Czekam na siebie na przystanku zastanawiając się, z którego autobusu wysiądę i w co będę ubrana. Mój świat. mój, mój, mój. Gładki jak szklany koralik, który przetnie ci skórę. Nie, nic już nie musi być idealne. A niebo niech wreszcie smakuje kawą z dużą ilością karmelu. Zaczynam siebie od niejasnego początku. Wydanie kolejne. Poprawione.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2010-05-19 o 14:16 |
|
|
|
#548 | |
|
Raczkowanie
|
Gdy płakała w jego objęciach przestał jej nawet przeszkadzać zapach papierosów, który Go otaczał. Liczyło się tylko to że znalazła kogoś kto zawsze będzie przy niej. Mówiłeś że zawsze mogę na Ciebie liczyć a jak przyszło co do czego to o mnie zapomniałeś . Stała na ulicy sama rozczochrana z rozmazanym makijażem. Nikt nie zauważył że coś jest nie tak, że ta drobna istota potrzebowała pomocy . Bronisz jej jak Lancelot, nie widząc że nie jest tego warta bo to wszystko co mówią to prawda. Dlaczego nie możesz zrozumieć że już Cie nie potrzebuję, a mój świat bez Ciebie stał się weselszy. Cytat:
. Mnie możesz okradać z opisów zawsze. Bardzo mnie to cieszy . the_end -Okradam. A jeśli chodzi o Twojego byłego to jeszcze tego pożałuje Paralogiczna- Skarbie okradam Cie . I jeszcze przyznam się do tego że to już chyba stało się mym nałogiem, bo kradnę od Cb już od dawna MalutkaGwiazdka, WiecznieZakochana,ZjedzMn ie,abunee,chcialam byc, -Okradam Pochwały dla wszystkich skarbów Tworzycie wspaniałe rzeczy
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-05-19 o 14:25 |
|
|
|
|
#549 |
|
Rozeznanie
|
grise serduszko
<3'What's your vice? you know that mine's the illusion.'
Jakie masz wady? Wiesz, ze te moje są tylko iluzją. 'I'll be what you need.' Będę tym czego potrzebujesz. 'There's a jump in my step as I rush to see you.' Skaczę zamiast kroczyć gdy śpieszę się by Cię zobaczyć. 'I could be happy here as long as you're near to me.' Mógłbym być tutaj szczęśliwy tak długo jak jesteś obok mnie.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#550 |
|
Zadomowienie
|
;*****************
za serduszko - serduszko <3
i widzę, że nieciekawie u Ciebie, trzymaj się, głowa do góry słońce ;-* grise <3 dziękuję perełko <3 ___________________ Wstawać rano, by dojechać do pracy w biurze, gdzie nie mam szans Cię spotkać? Pieprzę takie życie.
uśmiechnę się do swoich myśli, fuck, znowu tam siedzisz? Przez dziurkę od klucza podglądam co robisz. Nie do wiary! Oglądasz nasze zdjęcia, smutno się uśmiechając. Z reguły używałeś tego uśmiechu, gdy czegoś żałowałeś. my weźmiemy rozwód, perfekcyjna ze mnie femme fatale
|
#551 |
|
Zadomowienie
|
'no You just can't run away.' nie możesz tak po prostu uciec.
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
dreams_x33 - kradnij bejbe
* moja mała ![]() KaMa2704 - love you <3, kurcze misia współczuje tyle wody tam macie :/ grise - rybko moja najdroższaaa ;*** <3 Mrs Unfabulous - cudaczek mój <3 chocapic - absurdalnie, snowball, styrana, nydee,lall , ruda wiewiora , nieliczylamwcalesie, plotkaraaa,dresowa... i innee gdzie wy?? ![]() ![]() --- jedno serce los pragnień jesteś jak czekolada milka słodki i sycący święto przypadku czasem cierpię. tęskno... wciąż słyszę Twój głos. -kim dla Ciebie jestem -tą którą zawsze będę kochać tęsknie za Tobą,czas staje w miejscu,a dni są takie same nie potrafię żyć bez Ciebie zamilcz! uwielbiała gdy dotykał jej warg kochaj ale i rozum też miej |
|
|
|
#553 |
|
Rozeznanie
|
Zrobię krok w tył i zgubię się w tłumie.
Pogoda jest taka, jak mój nastrój - pochmurna, ale z prześwitującymi promieniami słońca. Lecz mym oczom nie dane jest je zobaczyć... Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć, miesza nam w głowach." Paulo CoelhoJeżeli nie potrafisz mnie zaakceptować - odejdź. Oboje będziemy szczęśliwi. |
|
|
|
#554 |
|
Rozeznanie
|
Kreskowa - O nie ... wprowadziłam Cię w nałóg ? No, no to muszę
Cię wyciągnąć, z a k a z okradania mojej twórczości ehehe ; * ![]() hotiie - Oj Dziubku kradnij ile wlezie, ciesze się , ze się podobają i przydają ; * ![]() Wszyscy ignorują moje słowa, jakby były one trędowate, a one po prostu są prawe. Twarda skorupa wykonana z porcelany, wytrzymała na ciepło, lecz delikatna na uderzenia i upadki. Jeśli mówisz, że " będzie dobrze" to tak na prawdę nie wiesz co to życie. Rola główna przypadła mnie. Rola Juli, bo nikt nie umie czekać tak wiernie, na otwarte ramiona i cichy szept mówiący " spokojnie, już jestem " . Składam karta po karcie, moją małą poprzerywaną fortecę. Na chu^%^ja się ona przydała. Żałuję, na prawdę są tacy ludzie jeszcze na świecie. Prawdziwy przyjaciel potrafi milczeć z Tobą godzinami i nie czuje przy tym skrępowania. A na podsumowanie westchnąć i powiedzieć, że życie jest do du*py. ... On doskonale wie o czym myślałaś. Posumuję Twoje czułe słowa : " gówno prawda " Otwórz drzwi miłości, zatrzaśnij zamek złudzeń. Wyodrębnij element zwany rzeczywistością. Bynajmniej nie złożyło się najlepiej. Serce już nie łomocze mocniej, automatycznie nie poprawiam włosów, nie wzdycham i nie upewniam się, że nie jestem brudna. Nie zastanawiam się co mam zrobić z dłońmi, nie udaję, że się zamyśliłam. Nie staram się nie zarumienić, nie uśmiecham się na samą myśl ... Teraz po prostu zapominam ze słuchawkami w uszach licząc w między czasie płyty chodnikowe. <3? czy aby na pewno ? _____________________ Bo gdy jest źle zawsze mogę liczyć, że Oni otworzą swe ramiona i otulą słodkim słowem, które jest idealne do danej sytuacji/ mianowicie Linkin Park |
|
|
|
#555 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, że mnie tyle nie było. (:
tęskni chociaż, często zachowywał się jak sku*wiel. Dwie dłonie - dziesięcioro palcy Splecionych przeciw nienawiści. Radości nie dla wszystkich wystarczy Bólu wystarczy dla wszystkich. Czy miłość to kajdany? Nie mówmy lepiej o tym. Twe oczy posmutniały. Twardziel o łagodnym sercu, często pozytywny
Edytowane przez UpsentMinded Czas edycji: 2010-05-19 o 15:22 |
|
|
|
#556 | |
|
Rozeznanie
|
dziękuję <3
Cytat:
_______________ i will not waste another 11:11 on you /nie zmarnuję kolejnej 11:11 na ciebie/ it is only to the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye /dobrze widzi się tylko sercem, najważniejsze jest niewidoczne dla oczu mały książę, wersja angielska/ +omg, wiecie co?
u mnie zamknęli część miasta, bo też powódź ![]() i ewakuowali wszystkich z tamtej strony, na szczęscie mieszkam dalej od odry ;O
|
|
#557 |
|
Przyczajenie
|
Ciepłe słowa przytulają mnie. Koniec będzie dopiero wtedy, gdy w obojgu z nas zgaśnie miłość. Tylko jeden moment mam w pamięci - tylko jeden, który ciągle trwa. Taka mała życia garść, nie więcej. _________________________ __________ Wyglądasz dziś jak nikt ! mamstacjonarnywtorebce.fb l.pl
Już wiem, czego brakowało mi od wielu miesięcy.♥ |
|
|
|
#558 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję Słońce, jakoś się posklejam. <3 ![]() powyższy kradnę sobie bezczelnie. myszka23101 - po długim i intensywnym myśleniu sądzę, że to ja byłam "tą złą", ale dziękuję z całego serducha <3 poprostuAsiss - właśnie, właśnie, a nam kobietom pozostaje przeboleć. _______ Chłopiec i dziewczynka stworzeni są do wielkiej miłości, trzymania za rączki i dzielenia się wielkimi czekoladowymi lodami, planują dzieci, piękny ślub i przysięgają sobie, że nigdy się nie rozstaną... Jakież silne musi być rozczarowanie kiedy to wszystko okazuje się stekiem bzdur wyssanych z palca.
Edytowane przez the_end Czas edycji: 2010-05-19 o 16:21 |
|
|
|
|
#559 |
|
Raczkowanie
|
dreams_x33 , dziękuję! <3 grise , :* miło mi Mrs Unfabulous , dzięęękuuuuję <3 _________ ' utulę Cię do snu pozytywką , która wysuszy Ci łzy .. ' ' zabija mnie brak Ciebie ' ' mówię jednemu Słońce , chwilę , On myśli że to miłość .. ' ' do Ciebie ? cofam te chwile ' ' ja wielbię Cię kwiatem , lecz byłoby nie taktem byłoby niesmakiem gdybym nie napomniał jakim ja kwiatem Cię wielbię , wielbię kwiatem , które zrodziło me serce .. '
|
#560 |
|
Raczkowanie
|
"Just stay with me ... You’ll see a side of love you’ve never known" -in my head -J.derulo
I just wanna be your fantasy ![]() rozkołysz mój świat,rozbujaj moje serce!
|
#561 |
|
Rozeznanie
|
grise, z innej bajki & Mrs Unfabulous - jejku !
przez takie talenty wymieniona ? niebo. <3chocapic - podpis. ![]() I've been driving for an hour. Just talking to the rain. Jechałam przez godzinę. Mówiąc wyłącznie do deszczu. Tell me, why I should stay. I don't wanna waste another moment in saying things, we never meant to say. Powiedz, dlaczego miałabym zostać. Nie chcę marnować ani jednej kolejnej chwili na mówieniu rzeczy, których nigdy nie chcieliśmy powiedzieć. I, hold my breath and count to ten. Ja, wstrzymuję oddech i liczę do dziesięciu. Breathe. Every little piece of me. You'll see. Oddycha. Każda mała cząstka mnie. Zobaczysz. Well it's all so overrated. Wszystko jest tak przereklamowane. So I whisper in the dark, hoping you hear me. Do you hear me ? Więc szepcę w ciemnościach, z nadzieją, że mnie słyszysz. Słyszysz mnie ?
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
już nawet nie czuje ulgi po przebudzeniu.
odszedł. takie rzeczy sie wie, jesli sie kocha... ooo nie Ciiri! :p. ja czytam ![]()
|
#563 |
|
Zadomowienie
|
BananowaDelma- miło być uwielbianą przez takie Cudo
![]() poprostuAsiss- tak teraz jesteśmy kwita ![]() Czekam na spełnione marzenia Przyjdź do mnie, wtul się w moje ciało jak w misia z dzieciństwa i zapewnij że już nigdy nie odejdziesz Marzę żeby na starość siedzieć z Tobą na ganku popijając herbatę i opowiadać wspólne wspomnienia Gdy wróciłeś cieszyłam się jak małe dziecko na Twój widok Żyję przez Twoją miłość <3 Nauczyłeś mnie jak widzieć wszystko co piękne Rzeczywistość. miejsce w którym moje marzenia dostają wpie%*)! A ja dostałam miłość. Nic nie szkodzi że nie jest idealna 'Kiedyś kochałam dzieciństwo, ponieważ tylko wtedy wierzyłam w bajki' -Mówisz tak jakbyś już mnie nie kochał .. -Sam tego nie wiem 'By móc ten ostatni raz spotkać Cię' Sumienie miała czyste. Nieużywane Przypatrywała się naiwności i miłości jak szarpały się za włosy 'Pozwól mi jeszcze spotkać Cię w śnie' I spraw bym mruczała ![]() A was ostatnio okradłam : CaMa, istny_paradoks, xsxs, kreskowa, kamisha, Mrsv Unfabulous, uwielbiaj, BananowaDelma, poprostuAsiss, Margaretta_1, chocapic, otojest, abunee, chcialam byc, KaMa2704, Aurora, Nensie, Drift, hotiie,myCh, Primadonna, Kofeina w RedBullach ciiri, czekoladowe szczescie Dużo Was się tutaj uzbierało ;D Wielkie <3 dla Was !
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-05-19 o 16:16 |
|
|
|
#564 |
|
Zadomowienie
|
Paralogiczna & UpsentMinded - po prostu nie mogłam Was nie wyróżnić, urzekłyście mnie dziś maksymalnie!
uuuu bajkowa moja znów mnie chwali! *
książe z bajki? chyba król frajer III. dziś zachowam się jakby był ostatni dzień istnienia świata. zrobię wszystko, czego kiedyś zabroniła mi Mama. ![]() odwiedzę serwis Plusa, bo coś nie dochodzą do mnie Twoje smsy. chcę znowu obok Ciebie przejść i bez żalu w oczach rzucić zwykłe cześć ani puste miejsce w łóżku, ani poduszka bez właściciela, nie uśmiechnie się do mnie na dzień dobry.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-05-19 o 16:11 |
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Jak musisz - kłam, tylko rób to doskonale, amatorszczyzna mnie obraża.
Zaczęłam cierpieć na bezsenność. Nawet nie wiesz co można sobie ubzdurać przez całą noc. Mówili do siebie bez słów... Dotykali spojrzeniami... Uzależniali dotykiem... ...Proszę, uderz, mnie w twarz, gdy przy poznaniu, kolejnego faceta, powiem, że jest inny niż wszyscy! |
|
|
|
#566 |
|
Raczkowanie
|
Mrs Unfabulous- gałganik
Ty wiesz ,ze ja też Cię uwielbiam, prawda?hotiie- a kradnij kradnij ;* ![]() kiedyś byłam wiecznie uśmiechnięta ,brałam życie jakie jest,brałam je garściami. Wszyscy myśleli jaka ona jest szczęśliwa.. może i myślą do dzisiaj. Nie jestem. To tylko ja,zagubiona dziewczynka w swoim bezinteresownym świecie. nikt więcej. Kiedyś myślałam że nikt mnie nie pokocha..a teraz myślę czemu ja nie umiem kochać? chyba zaliczasz się do grona najbardziej aroganckich facetów. słyszałam słowa wychodzące z moich ust. chyba mówię jak dziewczyna żyjąca złudzeniami. prawda? jestem niczym i nie pragnę niczego. może tylko oprócz odrobiny szczęścia
|
#567 |
|
Zadomowienie
|
buu
witam ponownie moje złotka ;* chciałam podziękować za wszyyskie miłe słowa z poprzedniej części ;* doceniam to już jestem żabcia ;* mam ogrom nauki, dlatego zaniedbałam wizaż <3KaMa2704 & mandarynka - dziękuję Wam, za pamięć i pochwały ;* ---- szukam kochanka, a Ty właśnie wpisałeś się na listę. boję się ruszyć do przodu. boję się czuć coś do kogoś. jestem już zmęczona strachem... jesteśmy żałości, wszyscy. uważamy swoje szczęście za coś pewnego, do czasu, gdy nie zranimy siebie lub kogoś innego. zachowujemy urazy. a kiedy staniemy twarzą w twarz z naszymi błędami zmieniamy przeszłość. zmieniamy nas samych. przynajmniej próbujemy. każdy jest pełen wad. i ostatecznie... te wady nas dopadają.
|
#568 |
|
Rozeznanie
|
Ogień niech płonie w nas nie pozwól aby kiedyś zgasł...
|
#569 |
|
Raczkowanie
|
![]() najwspanialsza Ty ! bajkowa również podkradam Talencie Kocham Cię To coś, co jest mądrzejsze ode mnie, tam w środku mi tak mówi. Rzadko się myli. Zagubienie beznamiętnie siedziało na jej ramieniu patrząc na zachodzące słońce.
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-05-19 o 16:31 |
|
|
|
#570 | |
|
Raczkowanie
|
po 1 - witam w nowej części.
![]() po 2 - dziękuje za pamięć, mimo iż nie było mnie około 2 tygodnie. to na prawdę wiele o dla mnie znaczy. ![]() po 3 - życzę dużo weny, witam nowe i całuję 'stare' ![]() Cytat:
'Ukryte pragnienia' ? ![]() Nienawidzę gdy się spóźniasz. Przez głowę przechodzi mi wtedy wiele złych myśli. Można czuć nic. Nie można natomiast tego opisać. Któregoś dnia pokocham Cię. Wiem, że będzie wtedy za późno. Skradaj się do mnie nocami. Udowodnij, że Romeo dla swojej Juli starał się mniej. Nie wiedziała, że ktoś posiada jej tlen. Nie zdawała sobie sobie sprawy, że ktoś żyje dzięki niej.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.

. Mnie możesz okradać z opisów zawsze. Bardzo mnie to cieszy .
<3

* moja mała 

przez takie talenty wymieniona ?
niebo. <3