|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XV
kongo powiedz ze na niego lecisz i sprawa bedzie prosta haha..
![]()
|
|
#3512 |
|
Wtajemniczenie
|
kongo - wezcie się ogarnijcie
, musisz chyba wziąć sprawy w swoje rece ;doluska - no chyba przeciazone, wiesz treningi, mecze, jednak daje swoje, moj tż juz mial operacje kolana a mial 19 lat ;P ogolnie to tż mnie wkurza jak zawsze, nie moze o czyms waznym mowic na poczatku rozmowy tylko czeka na oklaski chyba, i jak ja zaczne temat o tym to nagle sie dowiaduje ze np. nie przyjedzie, albo czegos tam nie zrobi, a ja sie napalam jak głupia ;/
|
#3513 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3515 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny u nas po 4 zaczela sie ewakuacja aut:O:O...masakra...u mojego TŻ jest juz pod klatkami coraz bardziej przybiera...
![]() dramat... ludzie biegaja kupuja jedzenie...pradu nie bylo,teraz na chwilke wlaczyli nie wiem mam nadzieje,że to minie...
|
|
|
|
#3516 |
|
Wtajemniczenie
|
no masakra, czytalam na onecie wlasnie o Krakowie,
|
#3517 |
|
Raczkowanie
|
tak odbiegajac chwilowo...
tz powiedzial ze "przyjedzie dzis to porozmawiamy"...hmm, az sie boje szczerze mowiac. szykuje sie dluga i ciezka rozmowa... mam nadzieje, ze bedzie dobrze ! wybieram sie do szkoly, wiec zrobie zdjecia jak ta powodz wyglada u mnie i wstawie po poludniu. milego dnia wszystkim
|
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
a mi z tej powodzi chyba cos sie z prądem dzieje ;/ co chwile cos w kontaktach skwierczy ;/
|
#3519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie poszlam na dwie pierwsze lekcje najchetniej wgl bym nie szla do szkoly, ta pogoda dobija
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3521 |
|
Wtajemniczenie
|
tylko zeby gorzej nie bylo
|
#3522 |
|
Zadomowienie
|
Ale kleski nie oglosza bo wybory by trzeba przysunąc..
Przykro mi laski ze u was tak sie dzieje, u mnie na cale szczescie jest ok COFFI ja cie normalnie RATAJCZAK A NIE RATAJCZYK powtorzy ładnie RatajczAK:P YES twoje nazwisko tez myla z moim?? No masakra ze mna laski chodza 2lata do szkoly i caly czas zamiast na koncu ak to yk:/ jak mnie to wkurza. a ja w 3kl gim. w kwietniu uczylam sie z laskami z klasy tanczyc na konkurs.... praktycznie ostatnie poprawki i dociagniecia mozna bylo zrobic. I wszystko bylo ok moj tz przyszedl do mnie szlismy 1km godzine:p no ale to nic. No i jak wrocilam do domu wyszlam z moim psem Kajra (lablador) no i mi sie spieszylo a Kajra do domu nie chciala iść. Wiec ja zlapałam pod pache prawa podniosłam prawa noge bo chcilam wejsc na schody i mi w tym momecie rzepka wypadla, *** lam na ziemie i za noge sie tylko trzymalam... Ja krzyczalam bo akurat byl tata w domu (gdyby go nie bylo musiala bym sie modlic zeby sasiad mnie jakis widzial albo czekac godzine zanim siorka ze szkoly by przyszla bo telefon przycislam jak spadlam na prawa strone:/) a moj pies zaczal szczekac:P No i zawiezl mnie tata na pogotowie, malo tego oni zamiast nosze to wozek inwalicjki i mnie chcieli poszarpnac za to kolano ale tata sie moj wkurzyl masakra... no i włożyli mi w gips, po 3tyg wyciagli okazalo sie ze zakrzepowe zapalenie zyl i od kwietnia juz do szkoly nie chodzilam (tylko na testy gimnazjalne) potem sie okazalo ze mam zanik miesnia a noga nie jest tak sparwna jak powinna... No wiec zaczelam chodzic do ortopedy z Pleszewa, gosciu konkretny no i postanowil ze operacja (choc zwlekal 3miesiace zeby jej nie zrobic bo stwierdzil ze moze sie uda bez, niestety nie). No a po operacji krwiaka w nodze dostalam Bol niesamowity jak wypisali mnie do domu to z lozka zejsc nie moglam jak moj tata na to patrzyl jak sie mecze to lzy mial w oczach (coreczka tatusia) no i jak szlam to tak jak by wam sie kolano rozrywalo.. no ale operacja pomogla... choc noga sprwna nie jest tak jak lewa... nadla zanik miesnia mam i juz go nie odbuduje. No i poszlam do ortopedy znowu to obejrzal i mowi "myślalem ze spilowanie rzepki nie bedzie konieczne ale chyba sie mylilem.. nie narasta to co mialo odrosnac" ogolnie jak mialam operacje to kolano od dolu musial mi spolerowac bo bylo nierowne (przez i***tów z jarocina bo nie zrobili zdjecia a wlozyli rzepke chodz nie wiedzieli czy nie wypadlo cos jeszcze, ale moj pech wypadlo cos tam jeszcze) No i teraz jak np. spadla bym ze schodow albo wpadla bym w jakas dziure i mam znowu kolano na boku... a nie zgodzilam sie bo moaj madra szkola nie rozumie czegosc takiego jak operacja lub to ze ktos powaznie chorujesorki za poemat:p
|
#3523 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja już w domu, bo most mi zamykają
pozdro 600, jeszcze 100 cm i będzie taka sama wysokość wody jak w 1997
|
|
|
|
#3524 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja jestem odcieta od swiata na szczescie prad mi jeszcze daja zalewa mnie coraz bardziej... mam nawet filmiki...DRAMAT!!!!! Moj TZ to calkiem zalany ![]() ![]() ![]() ...---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=oIKASHgXKG4 moja ulica;] moj film,;] |
|
|
|
|
#3525 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
nie poszlam do szkoly bo sie przeziebilam i bym sie zle czula tam, kaszlac i smarkajac... ;/
Ent no to ladnie... myslalam, ze do tych klatek woda nie dojdzie, bo to DOSYĆ daleko... a tu oo... masakraa..
|
|
#3527 |
|
Wtajemniczenie
|
Nooo to bylo oczywiste...u mnie jest ho ho ho wisla 15 minut drogi a jak wylalo to od razu doszla taka jest sila...niby daleko a tu juz prawie na osiedle wchodzi i to nie plytka woda...niestety...a tam u mojego TZ lodkami plywaja ...masakra
|
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem ta Polska jakas pechowa jest, naprawdę;]
|
|
#3529 |
|
Wtajemniczenie
|
masakra co się teraz dzieje, jeszcze niech mnie fala tsunami odwiedzi to pozamiatane ;pp
wgl to humoru nie mam -.- ta pogoda dobija na maxa, wlosy mi sie nie ukladaja ( ) tż po praktykach byl w szkole i nawet sie ze mna spotał, musze sie uczyc i chce juz weekend -.-
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie oglądałam na onecie zdjęcia z KRK. ; o masakra jakas! ...
w ogóle to pokłóciłam sie z mamą ;/ nie wiem o co jej kaman. wkurza mnei ostatnio ![]() Cytat:
a co do tza to od poniedz nie mam na niego czasu bo teraz ciągłe sprawdziany, kart, odpowiedzi itp;/ na jjutro mam sie nauczyc do odp z bioli, spr z maty z ciągów + przeczytac 2 akt wesela. dostałam 4- z odp z hist. mowcie do mnei mistrzu, bo hist mi najgorzej szła
|
|
#3531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi najgorzej z PO idzie
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a musialam sie w koncu nauczyc bo ta ocena mi na maturalne idzie, to samo przedsiębiorczosc i wos. no i z maty chce na 3 wyciągnąć na koniec. musze :p
|
|
#3533 |
|
Zadomowienie
|
olus a spotykasz sie ze swoim sasiadem??
bo tu zacichlas w tej sprawie Kurde fakt Polska jest chyba pechowa, malo tego slyszalyscie ze od poniedzialku takie obfite opady maja byc na polnocy i baltyk podobno ma przybrac i moze byc fala powodziowa.... Wczoraj tak we wiadomosciach mowili... No jakis koszmar ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- mi w pierwszej klasie na swiadectwo maturalne przeszedl WOK (wiedza o kulturze, walniety przedmiot) a w tym roku PP(podstawy przedsieb.) czlowiek jako jednostka i czlowiek w srodowisku (profilowane przedmioty) edukacja europejska tez mi przepada w tym roku, a za rok mam wos.
|
#3534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mi w tym roku odchodzi 6 przedmiotów: PO, TI, fizyka, biologia, chemia, podstawy ekonomii. Wg czajcie to. Pojechałam dzisiaj na umówioną wizytę do lekarza 50 km od domu i okazało się, że wizytę przełożyli nam na jutro, bo lekarka zamiast jak zwykle w środy zaczęła przyjmować we czwartki i zapomnieli do nas zadzwonić ;/ I 30 zł poszło się ***ać. Ale dostałam bluzkę, 2 lakiery do paznokci i sandałki z biedronki. tak mi się podobały że nie mogłam się oprzeć
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam WOK w przyszłym roku. Głupio zrobili, mogli teraz dać i wtedy zostałyby juz takie maturalne przedmioty
aa.. i mi technologia informacyjna odchodzi. ide do przyjaciolki uczyc sie na ta matę... moze nam coś w te tępe łby wejdzie.. . ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- noir, przyznaj sie ze to sandałki z koziej pałki ;D hahah xD moj brat zawsze tak mowi na sandały.
|
#3536 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wg. na południu powodzie a u mnie świeci słońce i jest ciepło bardzo masakra
|
|
#3537 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oboje rodziców uczestniczą w moim i brata życiu A na wakacje idę do niego mieszkać bo mam tam swój pokój, a z Ojcem zawsze miałam więcej luzu Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale znów zbiorniki retencyjne w Czechach są pełne i kto wie czy znów nie będzie z tego nie większej powodzi... Cytat:
![]() U mnie to słońca nie było od około 1.5 tyg... Edytowane przez xpatusx Czas edycji: 2010-05-19 o 14:53 |
||||||
|
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na gg rzadko jestem, jego tez cos nie widuje, takze tak to wygląda... pewnie i tak nie napisze... no ale moze go spotkam niedlugo jakos, to wtedy moze cos zagadam na ten temat, albo on sam zagada .. a jak nic nie wypali to niech spada na drzewo;p
|
|
|
#3539 |
|
Zadomowienie
|
Dostałam dziś dwie 5 z PO
Jedną za nic bo babka myślała że mi nie wpisała z odpowiedzi jak sprawdzała zeszyt bo tam już była wpisana 5(za zeszyt) A ta piątka była z poprzedniego semestru a drugą za to samo że niby na ten semestr (A OSTATNI TEMAT MIAŁAM ZE STYCZNIA ) Zaraz idę sprzątać... ![]() Nie mam dziś humoru ;/ jestem przed @ ... ![]() Okazało się że dziś nie miałam matmy więc zaliczam jutro ;/
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam czasu
co do powodzi to na mojej dzielnicy rzeka też wylała i ludzi ewakuowali, ale kawałek ode mnie. Mnie tylko zalało piwnicę. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

najchetniej wgl bym nie szla do szkoly, ta pogoda dobija
RATAJCZAK A NIE RATAJCZYK powtorzy ładnie RatajczAK:P YES twoje nazwisko tez myla z moim?? No masakra ze mna laski chodza 2lata do szkoly i caly czas zamiast na koncu ak to yk:/ jak mnie to wkurza.
pozdro 600, jeszcze 100 cm i będzie taka sama wysokość wody jak w 1997
bo tu zacichlas w tej sprawie
)