|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Cytat:
![]() obowiązki ma ... jasne... a wiesz jak po tym deszczu trawa wysoka urośnie?
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, wogole to nie sadzisz, ze odpowiedzial troche chamsko?eh ide lezec juz nie usiedze jak mi net nie padnie to bede dalej
|
|
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
On mi właśnie napisał, że nie chciałby, żeby było źle, no ale przecież nie ma powodów, żeby było źle.
Debil ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
No urośnie, niedługo będzie kosił.
|
|
#2014 |
|
Zadomowienie
|
Ja już Mandy nie mam słów. Ty masz milion podstaw do tego, żeby zakończyć ten związek. Nie mogę się wręcz nadziwić, że Ty chcesz to jeszcze ciągnąć. No po prostu jestem w szoku i dziwie Ci się naprawdę, że na własne życzenie się unieszczęśliwiasz.
Nie mam już słów, żeby pisać jaki z niego kanciarz i że Cię oszukuje, co chwilę Cię wystawia, kłamie, nie szanuje (jego tekściki bez komentarza zostawię). Jedynie jest dobrze, gdy jest seks, a tak poza tym to beznadzieja. Nie zastanawia Cię to? Naprawdę aż tak siebie nie szanujesz? Pamiętaj, jeśli sama siebie nie będziesz się szanować, to nikt nie będzie Cię szanował. Jesteś młodą, ładną dziewczyną a męczysz się z takim dupkiem i marnujesz sobie najpiękniejsze lata życia, kiedy mogłabyś się wybawić i poznawać wielu wspaniałych ludzi. To wolisz tkwić w czymś bez przyszłości. Ehh .... A ja jestem w szoku. Pisaliśmy z exem na gg i w pewnym momencie zniknął. Wie, że zawsze się wkurzałam jak tak znikał bez słowa. I właśnie przed chwilą dostałam smsa ,,przepraszam, że tak poszedłem bez pożegnania" ![]() Postępy, postępy, nie dość, że sms to jeszcze słowo przepraszam drugi raz w tym tygodniu, co wcześniej mu się nie zdarzało
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2016 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Szczególnie pod pogrubionym. |
|
|
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie mówiłam? Jak Kasia mówi - to tak jest
|
|
|
|
|
#2018 |
|
Zadomowienie
|
Koszka - super, że ex powoli się zmienia
miejmy nadzieję, że jak już do siebie wrócicie (a wrócicie) to już taki zostanie
|
#2019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słyszałam, że lato ma być tylko w czerwcu ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
oglądałam już dość dawno Fajny |
||
|
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj ogladalam komedie "Babcisynek"- chyba, nawet mi sie podobala
|
|
|
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatni, który oglądałam z TŻtem to "Klucz do koszmaru" tez fajny Hm, a co u mnie? Wszystko ok, dzisiaj z PurBlanką zakończyłyśmy praktyki, ale jeszcze badałyśmy dzieciaczków z zerówki metodą Piageta . Fajne Bąble Jeden Oskarek, którego badałam miał taaaaaaakie rzęsy, ja takich nie mam nawet po pomalowaniu tuszem ![]() PurBlance zdechł piesek, więc smuta Z TŻtem u mnie ok, w sobotę się widzimy tym razem nie zamulę z rozkładem jazdy A w piąte idę na spotkanie klasowe Co u Was? Mandy, myślę podobnie jak dziewczyny. Tak sobie myślę, że nawet nie wiem jak się odnosić do Ciebie... Czy żałować, czy ostro skrzyczeć. Tak chciałabym, żebyś w końcu przejrzała na oczy.
|
|
|
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie spotkanie po latach czy z obecna klasa?, ciekawe czy nasza byla klasa cos takiego zrobi, w sumie to chyba watpie a co u mnie hmm ciagle mnie ciagnie na wymioty i mam tego dosc...Pur przykro mi z powodu pieska, chory byl? |
|
|
|
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spotkam się z klasą z liceum, wczoraj dostałam wiadomość pod parasolki do kawiarenki takiej, posiedzę troszkę, porozmawiamy, fajnie będzie ![]() A co to za wymioty? O czymś nie wiem lub nie doczytałam? ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Słonko u mnie wyszło |
|
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wiadomo mi jak chomik zdech to bylo mi smutno a co dopiero piesek... a co do wymiotow to przeziebilam sie i mam takie napady, ze robi mi sie ciemno w oczach i ciagnie mnie na wymioty
|
|
|
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
Hmm dziwne to Twoje przeziębienie ![]() Byłaś z tym u doktorka? |
||
|
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie tak sie spotkac po latach, zobaczyc co u innych, u mnie to juz pare osob ma juz dzieci
|
|
|
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mam nadzieję, że będzie fajnie, będzie co wspominać
|
|
|
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pisalam o krwi w sluzie 25dnia nic o ciazy ostatnio bylam czesto na miescie i przeziebilam sie , eh fajnie masz, ja mam taka klase, ze raczej nikt by nie przyszedl
|
|
|
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Co do filmów polecam:
- Chłopiec w pasiastej pidżamie - Szara strefa Wzruszające... ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
W mojej klasie (chyba jak w każdej) były asy, mruki itp. Ale klasę wspominam całkiem miło
|
|
|
|
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze tydzien musze poczekac. Dziewczyny, jakie macie plany na popoludnie? Jej, jak mi sie marzy, zeby miec tu rower! Sliczna pogoda, pojezdzilabym sobie
|
|
|
|
|
#2033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
u mnie caly maj jest brzydko...
|
||
|
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak będzie dobrze, a z tego drugiego też się cieszę Ja siedzę w domku, jestem trochę zmeczona, wcześnie wstałam, TŻ daleko, co prawda słońce wyszło, pojeździłabym sobie na rolkach, ale oddałam małej kuzynce, bo jak odmówić dziecku... ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Dziś wieczorem - Jak stracić chłopaka w 10 dni
|
|
|
|
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, wstydzilybyscie sie same chodzic na kryty basen?
|
|
|
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Też widziałam, ale jak film fajny to można oglądać kilka razy
![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
Szara strefa jest o Oświęcimiu, bardzo poruszający. |
|
|
|
|
#2039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykro Wilczku, że u Ciebie tak nie fajnie Może dzięki temu coś na lepsze się zmieni u Ciebie Cytat:
Red witaj ![]() Mandy były też tak mi powiedział, wkurzyłam się w końcu i zastosowałam się do jego rady i jestem w końcu szczęśliwa
|
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

miejmy nadzieję, że jak już do siebie wrócicie (a wrócicie) to już taki zostanie 

takie spotkanie po latach czy z obecna klasa?, ciekawe czy nasza byla klasa cos takiego zrobi, w sumie to chyba watpie
Może dzięki temu coś na lepsze się zmieni u Ciebie