|
|
#1321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
oj byłoby super zaopatrzyć się w takiego "sportowca" z górnej półki ![]() ![]() juz przesylam mail
|
|
#1322 |
|
Raczkowanie
|
poszło
![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Horitko a kiedy Ty masz urodziny meloników?
|
#1323 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ... dzieci wyslaląm na rozpoczęcie roku szkolnego i żłobkowego, a sama... dałam sobie zamontować biuscik ... 1 września
|
|
#1324 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny, jest tutaj ktoś, kto robił operacje w Czechach? Konkretnie mam na myśli dr Vresky, dr Janecka bądź dr Sormę ?
Albo jakiegoś innego z Czech, pozdrawiam |
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
Horo
Happy dzień doberek Danni- jak miło Cię widzieć Lusia- co się dzieje? czemu milczysz?jak cycuchy po zdjęciu plastrów? jak ta opuchlizna się miewa? czy wszystko w porządku? Kocurek- czy miałaś operację? bo nie wiem, jeśli tak, to dziś byś wychodziła mam nadzieję, że wszystko o.k Aga- super ten Twój absorberek, jest świetnie dopasowany, i na pewno dobrze podtrzymuję Gigo- przepraszam, że wczoraj tak się może byle jak wypowiedziałam, trochę spieszyło mi się, a połączenie z internetem miałam bardzo kiepskie, i nie bardzo mogłam się rozpisać ![]() nic się o cycuchy nie zamartwiaj, one powoli dojdą do siebie.. kapsel Frugo i takie tam, to przejściowe, z czasem w środku się dobuduje/zagospodaruje do tych implantów nowa przestrzeń, ale to trochę potrwa. wytworzy się torebka i co tam jeszcze ma powstać, na początku może być nic, potem nierówno.. kilka miesięcy będzie trzeba poczekać, a chociaż tak do 3/4-ego mies ![]() ale te puste miejsca znikną wcześniej, nawet nie zauważysz kiedy co do rozmiaru-nic nie panikuj może nawet będziesz miał 75C z tego stanika(choć wątpię) widzisz, moje są niby małe wizualnie, ale jak kupując ten Mamabel przymierzyłam przy okazji kilka normalnych (pomagała mi go kupić MyaDiva )no więc, te normalne ładne staniki, to musiały być 70E z Triumpha już w drugim miesiącu po op., a chyba jak patrzysz na moje maleństwa,to nie wyglądają one na taki rozmiarek![]() na to, co się potocznie uznaje za rozmiar E ![]() więc nic nie pękaj no, E przy odwodzie 70, więc gdybym przymierzyła 65 to by było F albo więcej mililitry Twojego implantu rozkładają się bardziej przestrzennie, na powierzchni, a rozmiar bierze się z projekcji, z różnicy między jednym obwodem, a drugim, i zobaczysz, że jak opuchlizna się zmniejszy, to te piersi wcale nie będą duże. będą takie akurat. ten przesadzony efekt wynika też z tego, że są jeszcze wysoko, i w ogóle.. zresztą, sama zobaczysz, jak się to zmieni ![]() zmierz się z ciekawości, bo obwody bardzo się zmieniają na przestrzeni czasu. ja przed op.miałam bez wdechów/wydechów: obw.pod k76cm, w k82/83, przynajmniej jakoś tak mi z pomiarów wychodziło zaraz po op. pod 73, w 88 teraz 70/93, więc mimo, że tego nie widać, rozmiarek jest całkiem przyzwoity ![]() no i lewy jeszcze nie puścił, jest przykurczony, więc być może jakiś jeden cm jeszcze przybędzie ![]() może jak się zmierzysz, to odkryjesz, że masz mniejsze od moich, choć o tym jeszcze nie wiesz
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej Maceratko
no to te Twoje cycuchy rzeczywiście co miesiąc to większe
|
#1327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Buziaki Maceratko
|
|
#1328 |
|
Raczkowanie
|
Któraś z was miała kredytowaną operację?W jakiej klinice? To się opłaca? duzo trzeba przepłacić, zeby szybciej osiągnąć ten upragniony cel?
|
|
|
|
#1329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no więc właśnie, że wizualnie, to nie bardzo, obwód w od niepamiętnych czasów stoi w miejscu, a miał taki moment że 94 pokazywał, tyle że odkąd piersi są ściągnięte staniczkiem, to się tak trochę przykurczyły do klaty, może wcześniej ta jedna rozbujana dodawała tego cm ![]() no ale zdziwiło mnie, że jeszcze pod koniec 3 mies obw.pod się dodatkowo zmniejszył 1cm wprawdzie, może 1.5, no ale jednak nie spodziewałam się..wizualnie jednak nic się nie zmieniło, a bynajmniej nie na więcej ![]() ale zaakceptowałam już maluszki rozmiarowo, myślę, że są takie akurat.. przynajmniej w tych dniach cyklu, kiedy się powiększają, bo czasem jak patrzę, to widzę, że trochę mizeria ale miewają też te lepsze dni, i wtedy jest git Cytat:
łoj, Dani, to Twoje piękności w niedzielę świętują będzie bal pozdrawiam
|
|
#1330 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
Placilam gotowka wiec nie moge pomoc. |
||
|
|
|
#1331 |
|
Rozeznanie
|
Ojej i Danni sie pojawiła;-)
|
#1332 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam 75d pod biustem 75, w biuscie 93, modle sie zeb juz nie przybywalo. niech wejda do srodka sobie... bylam w sklepie, nawet sama pojechalam samochodem Edytowane przez gigo2002 Czas edycji: 2010-05-19 o 18:57 |
|
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..a pochwalisz się nowym nabytkiem ![]() (no widzisz, to na razie masz mniejsze ![]() (bo różnica między obwodami mniejsza) ..ale jeszcze urosną )
|
|
#1334 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() nie ukrywam się tylko wróciłam już do normalnego trybu życia i mam kilka obowiązków;P czuje się już naprawde dobrze, nie myślałam, że po tak krótkim czasie moge się tak znakomicie czuć chociaż szybko się jeszcze męcze..... Co do zdjęć to napewno dodam tylko nie jestem jeszcze u siebie więc nie mam dostępu do aparatu ![]() zdjęłam już plastry choć to nieprzyjemny proces był ale zobaczyłam je po raz pierwszy ![]() ![]() troche chwilowo nierówne ale dojdą do siebie napewno ![]() już niedługo będę u siebie to dodam fotki ![]() ![]() dzieki za pamięć o mnie;P;P miłego dnia
|
|
#1335 |
|
Raczkowanie
|
hej maceratka
---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- cycuszki ładnie wyglądają ale szkoda że nie są większe, tak się obawiam że jak opuchlizna zejdzie to się jeszcze pomniejszą
|
|
|
|
#1336 |
|
Kazar Lady
|
Vida miała zabieg na Litwie
|
|
|
|
#1337 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1338 |
|
Kazar Lady
|
chyba jakos tak ma mieć poprawke, nie pamiętam którego..
|
|
|
|
#1339 |
|
Raczkowanie
|
Gigo dziekuję!!! masz rację, tak się zdarza niestety, ale należy ŻYĆ a nie wegetować więc dalej poglębiam wiedzę na temat silikonow
![]() a nie macie czasem odczucia takiego, że jednak tam w środku to jakiś "sztuczny balonik" a nie Wasza pierś???? .....wiem, idiotyczne ale się zastanawiam czy jakoś psychicznie się zapomina, że to implant i myśli się o nich "moje piersi" a nie implanty buuuuu.... piszecie o tych rozmiarach.....i boje się , ze nie wybiorę dobrego ;/ |
|
|
|
#1340 |
|
Kazar Lady
|
agawa 32wiesz, ja zupełnie nie mysle takimi kategoriami, one od początku sa moje
![]() i nawet się zastanawiam jak to było bez nich...i ..nie pamiętam ![]() serio Aga333 stanik super dopasowany, SA to jedna z lepszych firm swietny zakup
|
|
|
|
#1341 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1342 |
|
Kazar Lady
|
a już z pewnością nie zaszkodzi
![]() nie wiem na co ma ci pomoc ale krój ma świetny i na pewno dobrze podtrzymuje biust |
|
|
|
#1343 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny a czy wy masowałyscie te cycki po OP
ja je mietole ale sama nie wiem czy nie lepiej ich nie tykac
|
#1344 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
ale niektorzy lekarze zalecają
|
|
|
|
|
#1345 |
|
Rozeznanie
|
Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-05-21 o 12:48 |
|
|
|
#1346 |
|
Rozeznanie
|
Dobranoc dziewczyny
dzis pierwszy raz mały spi w łuzeczku i jakos nie moge zasnąc bez niego;-( ale czas chyba zeby spał sam bo potem bedzie problem hehe
MURASZKO 450CC Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-05-19 o 23:27 |
|
|
|
#1347 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1348 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, czy któraś chciałaby sprzedać stanik do noszenia po operacji, a nawet dwa, bo w klinice, w której będę miała op. koszt jest kosmiczny......po prostu dwa razy tyle co w innych. Jakby co, to proszę o kontakt na wizaz lub e-mailowy (proszę o zdjęcia) mijaworska@interia.pl
|
|
|
|
#1349 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Na przyszłośc proszę do mnie po Absorberki a nie do konkurencji
|
|
#1350 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Danii,
to robimy cyckowo-forumową bibę ![]() ![]() ![]() Cytat:
one się nie zmniejszają zauwazyłam po sobie... a upłynęło już jakby nie było ponad 8 miesięcy, ze te piersi układaja się w delikatną łezkę (pomimo okrągłych implantów) i być może dlatego w cm "ubywa" te 1-2 cm... choć wcale nie ubywa, tylko inaczej sie układa... namotałam?? ale wiadomo o co chodzi Cytat:
teraz jeszcze jesteś delikatnie opuchnieta... tak podejrzewam, ale już za jakiś czas.... zresztą... mając 75 cm pod i 93 cm w biuście nie będziesz nosiła staniczków 75 d, ale... 70 F lub 65 G/H ... coś koło tego Cytat:
![]() ![]() ![]() a cycusie rzeczywiście "urosną" ![]() ![]() Cytat:
ja mialam w zaleceniach delikatne masowanie - ugniatanie piersi przez 5 tygodni... od 3-go do 7-go tygodnia po operacji Cytat:
w klinikach rzeczywiście koszt staniczków jest wysoki, ale wg mnie lepiej mieć jednak ten staniczek nowy... jeśli sama kupisz w sklepie, to na pewno nie będzie to duży koszt. nie wiem, gdzie roibisz piersi i jakie staniczki preferuje Twoj dr, ale sama miałam coś takiego.... http://www.e-bielizna.pl/78_Elastiform_N.html wprawdzie nie ma zbyt wielkiego wyboru w rozmiarach, ale one świetnie trzymaja i naprawde spełniają swoją funkcję przy moich implantach dr zapakował mnie w 75 D ... obwód musiałam dużo zwężyć... w miskach było strasznie ciasno, ale dalo się wytrzymać 8 tygodni ... polecam
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

Ja cycolinka pracująca jestem 

k76cm, w