Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła ! - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-19, 21:01   #3511
Karmenka
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
Moja kuzynka studiuje architekturę krajobrazu (pierwszy rok) i naprawdę egzaminy są ciężkie. wiele osób mimo ukończenia kursów nie dostaje się na nie, ale mam nadzieję, że Tobie się uda
To tylko awaryjny kierunek.
Też słyszałam, że są trudne i nawet jak teraz tematy przeglądam to niektórych bym się nie podjęła.
Stary 2010-05-19, 21:02   #3512
inc0rrect
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Zastanawiam się teraz, czy nie składać na architekturę krajobrazu, z biologią przyjmują.
Tylko ten egzamin z rysunku, dobrze rysuję, ale od lekcji plastyki w gimnazjum nic nie wytworzyłam, nie licząc obrazów na tyle zeszytów.

Muszę poczytać o tym egzaminie z rysunku.

moj chlopak na tym byl tylko we wro;p

mial dwa egzaminy z rysunku, na jednym mial iles tam czasu i mial rysowac martwa nature, postawili przed nim jakies krzeslo, czarnik kombinacja jakas;p no i naokolo kazdego eksponatu kilka osob i malowali
drugie to byl rysunek z wyobrazni, dali mu jakis obraz na pismie, mial sobie wyobrazic i namalowac z glowy, tez okreslony czas

dostal za jeden 5 a za drugi 4 ;p sie zdziwilam bo on ma wielki talent...no ale sie dostal

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 21:05   #3513
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
o widzę żbiki że macie też facebooka w co gracie oprócz w farmę?
w country life i tą treasure island czy coś a tak w ogóle to nie mam Cię w znajomych chyba nie?
Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość

Ja się chyba nie doczekam tego pięknego dnia, kiedy będę mogła powiedzieć "mam wakacje" .

Oooo, to pasują do siebie.
A kiedy masz ustny ?
ja chyba też

25

Cytat:
Miałam pisać, zapoznaj nas, ale nie jestem typem rozwalacza związków.
To dam Ci znac jak zerwą ze sobą

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 21:07   #3514
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wspaniala Pokaż wiadomość
dziekuje, moze niebawem do mnie dotrze, ze nie warto zwracac uwagi na innych, bo sie wykoncze tym .

ciagle z tym walcze, nie moge sie oduczyc przezywania wszystkiego po kolei.. . zawsze jest u mnie jakies ' ale ' i niedosyt .
ale ja na początku też przeżywam, zdarza mi się nawet płakać po takich niepowodzeniach, ale wiadomo - nie warto są przecież większe problemy, a na prawdę w życiu nie raz spotkają nas takie rzeczy, gdy ktoś nas nie doceni, gdy coś nam nie wyjdzie, no i jeszcze gorsze - gdy ktoś nas nie tylko nie doceni, ale dodatkowo zmiesza z błotem...

Cytat:
Napisane przez Annli Pokaż wiadomość
A jaki miałaś temat? chyba raczej nie związany z lekturami? pytam, bo właśnie ja nie mam, i ciągle się zastanawiam jak mnie ocenią i jakie pytania mogą zadać.

A w ogóle to jestem nowa. Maturzystka również 2010. Polski roz., wos roz., reszta podstawa. Mam nadzieje, że jakoś zdołacie znieść moją obecność, co?: d
hej!

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
Nie, ten był szaro-bury, taki typowy dachowiec. Próbował wskoczyć na płotek, uwiesił się, a dalej to nie wiem co się z nim stało.
Ile tych zwierzaków musiało się w ogóle potopić.

ja dziś z tżtem jechałam po wale i taka rodzina kotków biednych sobie stała...

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
wspaniała, ja dziś pół dnia miałam doła z powodu 20punktóe TŻta. Oczywiście,cieszyłam sie bardzo. a potem jak odłożyłam słuchawkę i poryczałam się. Cytat z innego wątku: "Ja nie wiem, TŻ ogólnie rzadko się uczy, ale jak się już nauczy, to nawet gdy mu nie zależy to zawsze właśnie tak,ze lepiej sie już zdać nie da. A ja? choćby nie wiem jak mi zależało i jak się starała, długo uczyła to i tak się potem okazuje, że wszystko spieprzyłam. Moze ja po prostu za głupia jestem. " i wiem,ze myślę bez sensu,ale taka już poryta ta psychika.
ale tak jest bardzo często. na prawdę dużo osób tak ma, że uczą się rzadko, a jak już przyjdzie co do czego, to na takich studiach mają stypendia i Bog wie co jeszcze...
moze wlasnie ratuje ich to chilloutowe podejście do życia ?

bo to chyba klucz do sukcesu, spokojne, pewne siebie podejscie, ale takie, żeby się nie stresować, że NIE MOZE mi źle pójść. może, bo czemu nie?

i nikt nie jest za głupi, żeby mu dobrze poszło.. czasem jak się ZA BARDZO czegos chce... to nie wychodzi.

i tu apropo tego, co Justyna mówiła - ja też się odstresowywałam, gdy dostawałam arkusz, ale z matmy, polskiego, ang...
nie stresowały mnie nigdy klasówki ani inne takie - ale dlatego, że byłam pewna, że wiem i nie zależało mi zbytnio na ocenie.
a w tym wypadku właśnie, zależało mi aż za bardzo. dlatego na tej biologii - stres niesamowity. a do chemii podeszłam bardzo hm... olewczo, w sumie już mi wszystko jedno było. tu zrobiłam głupie błędy, bo zawsze, gdy chce coś napisać porządnie, to bardzo głęboko coś analizuję... i się okazuje - zonk potem, bo to głębokie analizowanie wszystko w głowie miesza...

Cytat:
Napisane przez Annli Pokaż wiadomość
Aaa. Ciekawy. Ja mam "Fenomen powieści kryminalnej". Ustną ma w piątek, prace jako tako skończyłam, tyle, że strasznie się boję, że w czasie się nie zmieszczę. I w ogóle nie mam pojęcia jak patrzą na osoby, które nie mają lektur? jako mniej ambitne, czy wręcz przeciwnie?
cieszą się, że mogą porozmawiać o czymś innym, niż lektury

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość

Po swojej prezentacji jeszcze stwierdzam, że na cholerę się tego uczyłam. I tak mówiłam 80% od siebie, kolejność brałam z planu

Gdybym miała jeszcze raz podchodzić (taaa ) to napisałabym tylko punktami co chcę powiedzieć do każdego elementu planu.
ale ja to samo! bo mówiłam TO co chciałam, ale nie TAK JAK CHCIAŁAM. inne słowa, inne zdania i w ogóle wszystko
ale czułam się pewniej, pare akapitów zapamiętałam i je powtórzyłam tak samo

Cytat:

ale ma tylko zalać okolice zoo. dziś tam byłam i powiem Wam, że jest taka część brzegu Wisły, że tam w zasadzie już jest plucha wszędzie i bagno... na pewno coś zaleje.

Cytat:

ech, ja tez oglądałam wydarzenia.... Płakac mi się chce jak widzę tych starszych ludzi, którzy harowali jak woły, żeby dorobić się tego wszystkiego. wielu z nich ledwo wyszło z dołka po tych trzynastu latach, a tu w ciągu paru chwil znów tracą cały dorobek swojego życia. Nie wyobrażam sobie jak mogłabym stracić nagle wszystko co ja albo moi rodzice mają...

Ale najbardziej spodobała mi się postawa Tuska. Nie siedział w parlamencie tylko przyjechał do tych ludzi. Ubrał się normalnie, nie w żaden garniak i krzyczał na ludzi "że to nie on im tego wójta wybierał"
a to dobrze, że tak mówił? to jedyny sposób pomocy z jego strony, zwalić winę na wójta, czy jak?

a ludzie biedni, niestety... też o tym dziś myślałam.

mama wczoraj jak usłyszała o pani bibliotekarce, to się zdenerwowała i dziś jak była to rozmawiała ze swoją ulubioną panią tam, z szefową i z tą nienormalna
stwierdziła, że zanim coś mi zdążyła odpowiedzieć, to już sobie wyszłam
a ona nie mogła pożyczyć, bo miałam za długo tamtą!
co z tego, że była przedłużana 1,5 tyg. temu
i inne panie zawsze są miłe i przedłużają same, gdy widzą, że coś ma się za długo
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 21:08   #3515
martus9191
Zakorzenienie

DOMINIKA wpłaciłam pieniądze, sorry że dopiero teraz ale wcześniej nie miałam jak;*

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2010-05-19, 21:10   #3516
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość

mial dwa egzaminy z rysunku, na jednym mial iles tam czasu i mial rysowac martwa nature, postawili przed nim jakies krzeslo, czarnik kombinacja jakas;p no i naokolo kazdego eksponatu kilka osob i malowali
drugie to byl rysunek z wyobrazni, dali mu jakis obraz na pismie, mial sobie wyobrazic i namalowac z glowy, tez okreslony czas

dostal za jeden 5 a za drugi 4 ;p sie zdziwilam bo on ma wielki talent...no ale sie dostal
Moja kuzynka jest we Wro. na tym.
Też mówiła, że ciężko, nawet na studiach, trzeba mieć talent.
Poćwiczę sobie na dniach, jak mi będzie szło to się można przejechać. Nic nie tracę.

Nie mogę znaleźć kiedy tam jest ten egzamin.
3 osoby na miejsce są, to nie jest bardzo dużo.
Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość

To dam Ci znac jak zerwą ze sobą
Okej, będę uderzać
Stary 2010-05-19, 21:11   #3517
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Od jutra zacznę
sikam.

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
Dorota

ej poczułam nagłą ekscytację studiami.
bo już masz złożone papiery, chyba wydaje Ci się już bliskie to, no nie?

a ja jeszcze nie wiem, gdzie mnie będą chcieli
Stary 2010-05-19, 21:17   #3518
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
ale tak jest bardzo często. na prawdę dużo osób tak ma, że uczą się rzadko, a jak już przyjdzie co do czego, to na takich studiach mają stypendia i Bog wie co jeszcze...
moze wlasnie ratuje ich to chilloutowe podejście do życia ?

bo to chyba klucz do sukcesu, spokojne, pewne siebie podejscie, ale takie, żeby się nie stresować, że NIE MOZE mi źle pójść. może, bo czemu nie?

i nikt nie jest za głupi, żeby mu dobrze poszło.. czasem jak się ZA BARDZO czegos chce... to nie wychodzi.

i tu apropo tego, co Justyna mówiła - ja też się odstresowywałam, gdy dostawałam arkusz, ale z matmy, polskiego, ang...
nie stresowały mnie nigdy klasówki ani inne takie - ale dlatego, że byłam pewna, że wiem i nie zależało mi zbytnio na ocenie.
a w tym wypadku właśnie, zależało mi aż za bardzo. dlatego na tej biologii - stres niesamowity. a do chemii podeszłam bardzo hm... olewczo, w sumie już mi wszystko jedno było. tu zrobiłam głupie błędy, bo zawsze, gdy chce coś napisać porządnie, to bardzo głęboko coś analizuję... i się okazuje - zonk potem, bo to głębokie analizowanie wszystko w głowie miesza...
Ja mam bardzo spokojne podejście;D Jedyny moment w jakim sie stresowałam to przed biologią. A przed chemią to bardziej stresował mnie czyjś widok niż cała ta matura. Jednak nawet podejście na luzie nie gwarantuje ustrzeżenia się przed błędami Zrobiłam mnóstwo głuptasków. I do nauki mimo wszystko chociaż trochę przyłożyc się trzeba. mam nadzieję, że wyciągne z ostatnich wydarzeń dobre wnioski i za rok już będę szcześliwa bo dostałam się na wymarzony kierunek

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
sikam.
nie zdrowo tak w majtasy:P Zreszta czemu sie ze mnie nabijasz co?

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2010-05-19, 21:18   #3519
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

No to przybij
Stary 2010-05-19, 21:21   #3520
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam bardzo spokojne podejście;D Jedyny moment w jakim sie stresowałam to przed biologią. A przed chemią to bardziej stresował mnie czyjś widok niż cała ta matura. Jednak nawet podejście na luzie nie gwarantuje ustrzeżenia się przed błędami Zrobiłam mnóstwo głuptasków. I do nauki mimo wszystko chociaż trochę przyłożyc się trzeba. mam nadzieję, że wyciągne z ostatnich wydarzeń dobre wnioski i za rok już będę szcześliwa bo dostałam się na wymarzony kierunek

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

nie zdrowo tak w majtasy:P Zreszta czemu sie ze mnie nabijasz co?
pewnie pewnie, że masz rację, że do nauki trzeba się przyłożyć, ale uwierz, że czasem duzo łatwiej się do niej przyłożyć, gdy się do niej spokojnie podchodzi
a nie tylko się stresuje, że MUSI mi świetnie pójść, że MUSZE być najlepsza, że tyle robiłam, więc NA PEWNO pójdzie super.

ja też mam nadzieję, że wyciągnę wnioski, tzn. już wyciągnęłam i że zapał do napisania świetnie matury za rok mi nie minie.
no chyba, że nie będzie takiej potrzeby

ale teraz to nawet nie miało prawa mi dobrze pójść, bo albo za bardzo chciałam, albo za bardzo się stresowałam, że mi nie wyjdzie pewnie, albo nie wierzyłam...

skąd wiesz, że niezdrowo?

Cytat:
No to przybij
:przybija:
Stary 2010-05-19, 21:25   #3521
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie pewnie, że masz rację, że do nauki trzeba się przyłożyć, ale uwierz, że czasem duzo łatwiej się do niej przyłożyć, gdy się do niej spokojnie podchodzi
a nie tylko się stresuje, że MUSI mi świetnie pójść, że MUSZE być najlepsza, że tyle robiłam, więc NA PEWNO pójdzie super.

ja też mam nadzieję, że wyciągnę wnioski, tzn. już wyciągnęłam i że zapał do napisania świetnie matury za rok mi nie minie.
no chyba, że nie będzie takiej potrzeby

ale teraz to nawet nie miało prawa mi dobrze pójść, bo albo za bardzo chciałam, albo za bardzo się stresowałam, że mi nie wyjdzie pewnie, albo nie wierzyłam...

Ja miałam podejście, że napiszę na tyle ile zdąrzyłam zroci, chociaż byłam nastawiona mocno pozytywnie, zreszta ciągle jestem bo stwierdziłam, że ten rok przesiedzę na polóżnictwie i sprawdzę czy taka forma pracy jak pomoc ludziom to jest to W ogóle ja ciągle pozytywnie nastawiona jestem

Wilgotne środowisko przez dłuższy czas w takich okolicach może prowadzic do rozwoju bakterii i choroby

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2010-05-19, 21:25   #3522
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

:przybija:
Bo wilgoć jest ogólnie niezdrowa, sprzyja rozwojowi grzybów, biologii się nie uczyłaś ?

Gdzieś tam nas zechcą
Stary 2010-05-19, 21:25   #3523
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość

był na egzaminach w tamtym roku?
Bo moja kuzynka miała podobny temat Drugi to projekt jakiegoś przykościelnego podwórka (ja bym namalowała kury-taki wiejski widok )
Cytat:

a to dobrze, że tak mówił? to jedyny sposób pomocy z jego strony, zwalić winę na wójta, czy jak?

a ludzie biedni, niestety... też o tym dziś myślałam.

mama wczoraj jak usłyszała o pani bibliotekarce, to się zdenerwowała i dziś jak była to rozmawiała ze swoją ulubioną panią tam, z szefową i z tą nienormalna
stwierdziła, że zanim coś mi zdążyła odpowiedzieć, to już sobie wyszłam
a ona nie mogła pożyczyć, bo miałam za długo tamtą!
co z tego, że była przedłużana 1,5 tyg. temu
i inne panie zawsze są miłe i przedłużają same, gdy widzą, że coś ma się za długo
To chodziło bardziej o to, że ludzie zaczęli narzekać, że taki wójt niedobry, bo oni sami muszą worki napełniać etc.
A on im prosto z mostu, że to nie on im wójta wybierał, bo to prawda. Wybrali go sami i to nie jest wina Tuska, że maja takiego a nie innego.

A to macie jedną kartę? ;>

Cytat:
To tylko awaryjny kierunek.
Też słyszałam, że są trudne i nawet jak teraz tematy przeglądam to niektórych bym się nie podjęła.
Ja bym się żadnych nie podjęła
No chyba, że kazaliby mi namalować Muminka, bo tylko to potrafię namalować
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 21:28   #3524
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
bo już masz złożone papiery, chyba wydaje Ci się już bliskie to, no nie?

hmm....czy dlatego to nie wiem, może w sumie ostatnio dużo o tym myślałam. już mi minęło

gdzieś na pewno Cię przyjmą.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 21:30   #3525
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Zwariuję, weźcie mi powróżcie co może jutro być?
Hmm, ja Ci powiem.. co ja pamiętam z fizyki. Aaaa.. Justyna będą.. WEKTORY mówie Ci to pewniak, lepiej sobie powtórz.

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
o widzę żbiki że macie też facebooka w co gracie oprócz w farmę?
Ja to w sumie w nic nie gram
Kiedyś grałam w Music Challenge, Farmę i takie klocki

Cytat:

gdzieś na pewno Cię przyjmą.
'gdzieś' można podzielić na 'dobre gdzieś' i 'gorsze gdzieś'
Stary 2010-05-19, 21:33   #3526
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam podejście, że napiszę na tyle ile zdąrzyłam zroci, chociaż byłam nastawiona mocno pozytywnie, zreszta ciągle jestem bo stwierdziłam, że ten rok przesiedzę na polóżnictwie i sprawdzę czy taka forma pracy jak pomoc ludziom to jest to W ogóle ja ciągle pozytywnie nastawiona jestem

Wilgotne środowisko przez dłuższy czas w takich okolicach może prowadzic do rozwoju bakterii i choroby
a widzisz, a ja myślałam, że z tej biologii (bo z chemii to wiem, że nie ) sporo ogarniam, matury szły mi już ok, no i właśnie tak o
jak zobaczyłam maturę tą naszą i niebardzo mi ona szła, z każdym zadaniem się bardziej stresowałam, zapętlałam...

aha, faktycznie
ale szybko bym zmieniła

Cytat:
Bo wilgoć jest ogólnie niezdrowa, sprzyja rozwojowi grzybów, biologii się nie uczyłaś ?

Gdzieś tam nas zechcą

gdzieś zawsze a może okaże się, że tam gdzie nas zechcą, to właśnie TEN kierunek
ja generalnie podchodzę też tak do studiowania hm... z dystansem. fajnie byłoby wybrać od razu TEN kierunek, ale... dużo rzeczy mnie interesuje, nigdy nie miałam specjalnie marzeń co do studiów... wiedziałam zawsze mniej więcej czego chcę, ale nigdy tak, że np. chce być strażakiem i już.
myślę sobie, że to i tak na dobre wyjdzie w pewnym sensie.

Cytat:
To chodziło bardziej o to, że ludzie zaczęli narzekać, że taki wójt niedobry, bo oni sami muszą worki napełniać etc.
A on im prosto z mostu, że to nie on im wójta wybierał, bo to prawda. Wybrali go sami i to nie jest wina Tuska, że maja takiego a nie innego.

A to macie jedną kartę? ;>

nie bede sie zagłebiała w to lepiej, polityka to nie temat na wizaż

nie, po prostu bierze moją kartę

a mamę muminka ?
Stary 2010-05-19, 21:35   #3527
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

Jak mi każą narysować jakieś krzaki, drzewa, skały jeziora to nie ma problemu. Gorzej z budynkami, mam problem z kreską.
I ludzie mi dziwnie wychodzą, szczególnie ręce i nogi bo z głowami nie mam problemu.
Wszystko to kwestia wyćwiczenia
Stary 2010-05-19, 21:35   #3528
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
hmm....czy dlatego to nie wiem, może w sumie ostatnio dużo o tym myślałam. już mi minęło
szybko minelo

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
Hmm, ja Ci powiem.. co ja pamiętam z fizyki. Aaaa.. Justyna będą.. WEKTORY mówie Ci to pewniak, lepiej sobie powtórz.

i zwierciadła!

o to to
Stary 2010-05-19, 21:36   #3529
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak mi każą narysować jakieś krzaki, drzewa, skały jeziora to nie ma problemu. Gorzej z budynkami, mam problem z kreską.
I ludzie mi dziwnie wychodzą, szczególnie ręce i nogi bo z głowami nie mam problemu.
Karolina może narysujesz nas (może być artystyczna wersja imprezy, której nie pamiętamy) i ocenimy, czy się nadajesz na te studia czy nie

Cytat:
i zwierciadła!

o to to
No, to Justyna ma już pół matury z fizyki załatwione, pomyśleć że to wszystko dzięki nam..

Edytowane przez Claaire
Czas edycji: 2010-05-19 o 21:38
Claaire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 21:37   #3530
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze chciałam mieć jakiś talent.
niektorzy za kuta się nie nauczą ładnie rysować, a inni tak, a jeszcze inni od razu umieją sami z siebie.

a lubiłam rysować. własnie twarzy nie umiem!
mogłybyśmy stowrzyc całość, bo ja ręce lubiłam, dłonie.

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Karolina może narysujesz nas (może być artystyczna wersja imprezy, której nie pamiętamy) i ocenimy, czy się nadajesz na te studia czy nie

świetny pomysł!
Stary 2010-05-19, 21:39   #3531
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:

No, to Justyna ma już pół matury z fizyki załatwione, pomyśleć że to wszystko dzięki nam..
jestem za, jestem za;D

No pewnie jeszcze jakiś wykresik będzie

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2010-05-19, 21:40   #3532
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

gdzieś zawsze a może okaże się, że tam gdzie nas zechcą, to właśnie TEN kierunek
ja generalnie podchodzę też tak do studiowania hm... z dystansem. fajnie byłoby wybrać od razu TEN kierunek, ale... dużo rzeczy mnie interesuje, nigdy nie miałam specjalnie marzeń co do studiów... wiedziałam zawsze mniej więcej czego chcę, ale nigdy tak, że np. chce być strażakiem i już.
myślę sobie, że to i tak na dobre wyjdzie w pewnym sensie.
Mnie też sporo kierunków interesuje, lubię biologię, to był mój ulubiony przedmiot w szkole. Ale wiadomo czy na tej biotechnologii bym się spełniała ?
Nie mam pojęcia, ale chcę spróbować.

Nudzę się jak nie wiem co.
Szukam jakiś fajnych pędzli i tekstur do fotoszopa
Stary 2010-05-19, 21:43   #3533
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też sporo kierunków interesuje, lubię biologię, to był mój ulubiony przedmiot w szkole. Ale wiadomo czy na tej biotechnologii bym się spełniała ?
Nie mam pojęcia, ale chcę spróbować.

ja to samo
z tym, że boję się, że w Polsce niestety nie wykonuje się takich prac, jakie można wykonywać po biotechnologii dlatego myślę o tej technologii chemicznej, ale... tam to chemii więcej, biologii prawie nic, a ja bym chciała mieć z nią dalej styczność, bo mnie to ciekawi...

mi sie dzis tez tak nudziło

teraz oglądam sobie ycd.
Stary 2010-05-19, 21:44   #3534
201604200942
Konto usunięte

Cytat:

a mamę muminka ?
mama Muminka wygląda tak samo tylko ma torebunie ;D Migotka ma grzywę, gorzej z tatą Muminka, bo jemu zachciało się mieć cylinder, a to już wyższa szkoła jazdy
Cytat:
ja kompletnie nie mam talentu do rysunku, a szkoda, bo dalej muszę szukać swojego talentu
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 21:45   #3535
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
no niekoniecznie, ale jak już to raczej, że to dobre gdzieś dla Marty/ nas.

Cytat:
szybko minelo
no bo to chwilowa ekscytacja

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 21:47   #3536
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
teraz oglądam sobie ycd.
Ja też i zastanawiam sie w co oni znowu ubrali tą Kingę Rusin
Stary 2010-05-19, 21:47   #3537
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:

teraz oglądam sobie ycd.
ja też

i mam piwo tato się podzielił

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2010-05-19, 21:51   #3538
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
mama Muminka wygląda tak samo tylko ma torebunie ;D Migotka ma grzywę, gorzej z tatą Muminka, bo jemu zachciało się mieć cylinder, a to już wyższa szkoła jazdy

ja kompletnie nie mam talentu do rysunku, a szkoda, bo dalej muszę szukać swojego talentu

myślisz, że każdy ma jakiś talent ?

Cytat:
Ja też i zastanawiam sie w co oni znowu ubrali tą Kingę Rusin
nie zwrocilam uwagi wcześniej.

Cytat:
ja też

weźcie bo otworze tą druga butelkę wina bo tż wolał pić z kolegą [dziwne ]
Stary 2010-05-19, 21:51   #3539
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
w country life i tą treasure island czy coś a tak w ogóle to nie mam Cię w znajomych chyba nie?
też gram w treasure
Zaraz Ci linka wyślę
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 21:53   #3540
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Moja bliska koleżanka też to powtarza, ona w ogóle jest mistrzynią w tym, ale ja uważam, że jednak trzeba mieć talent do tego.

Cytat:
i zwierciadła!
I... zaraz, co ja z tej fizyki pamiętam... elektromagnetyzm

Cytat:

Teraz wyczarujcie mi tematy na angielski.

Cytat:
zawsze chciałam mieć jakiś talent.
niektorzy za kuta się nie nauczą ładnie rysować, a inni tak, a jeszcze inni od razu umieją sami z siebie.
No dokładnie. Ja lubię rysować, ale za uja mi to nie wychodzi. A ta moja koleżanka co wcześniej ją wspomniałam, ma ogromny talent, a tak mało rysuje.

Cytat:
Ale ci fajnie.
A ja myślę o tym angielskim.

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
ja też

Ja też oglądam.
Ale piwa nie mam, buuuu.
Mam za to wapno od mamy, bo jakieś uczulenie mam.
I gdzie tu jest sprawiedliwość?

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości