|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
Cytat:
Też słyszałam, że są trudne i nawet jak teraz tematy przeglądam to niektórych bym się nie podjęła. |
|
|
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj chlopak na tym byl tylko we wro;p mial dwa egzaminy z rysunku, na jednym mial iles tam czasu i mial rysowac martwa nature, postawili przed nim jakies krzeslo, czarnik kombinacja jakas;p no i naokolo kazdego eksponatu kilka osob i malowali drugie to byl rysunek z wyobrazni, dali mu jakis obraz na pismie, mial sobie wyobrazic i namalowac z glowy, tez okreslony czas dostal za jeden 5 a za drugi 4 ;p sie zdziwilam bo on ma wielki talent...no ale sie dostal
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#3513 | ||
|
Zakorzenienie
|
w country life i tą treasure island czy coś
a tak w ogóle to nie mam Cię w znajomych chyba nie?![]() Cytat:
![]() 25 ![]() Cytat:
|
|
|
#3514 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są przecież większe problemy, a na prawdę w życiu nie raz spotkają nas takie rzeczy, gdy ktoś nas nie doceni, gdy coś nam nie wyjdzie, no i jeszcze gorsze - gdy ktoś nas nie tylko nie doceni, ale dodatkowo zmiesza z błotem...Cytat:
![]() Cytat:
ja dziś z tżtem jechałam po wale i taka rodzina kotków biednych sobie stała... Cytat:
moze wlasnie ratuje ich to chilloutowe podejście do życia ? ![]() bo to chyba klucz do sukcesu, spokojne, pewne siebie podejscie, ale takie, żeby się nie stresować, że NIE MOZE mi źle pójść. może, bo czemu nie? i nikt nie jest za głupi, żeby mu dobrze poszło.. czasem jak się ZA BARDZO czegos chce... to nie wychodzi. i tu apropo tego, co Justyna mówiła - ja też się odstresowywałam, gdy dostawałam arkusz, ale z matmy, polskiego, ang... ![]() nie stresowały mnie nigdy klasówki ani inne takie - ale dlatego, że byłam pewna, że wiem i nie zależało mi zbytnio na ocenie. a w tym wypadku właśnie, zależało mi aż za bardzo. dlatego na tej biologii - stres niesamowity. a do chemii podeszłam bardzo hm... olewczo, w sumie już mi wszystko jedno było. tu zrobiłam głupie błędy, bo zawsze, gdy chce coś napisać porządnie, to bardzo głęboko coś analizuję... i się okazuje - zonk potem, bo to głębokie analizowanie wszystko w głowie miesza... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale czułam się pewniej, pare akapitów zapamiętałam i je powtórzyłam tak samo ![]() Cytat:
ale ma tylko zalać okolice zoo. dziś tam byłam i powiem Wam, że jest taka część brzegu Wisły, że tam w zasadzie już jest plucha wszędzie i bagno... na pewno coś zaleje.Cytat:
a ludzie biedni, niestety... też o tym dziś myślałam. mama wczoraj jak usłyszała o pani bibliotekarce, to się zdenerwowała i dziś jak była to rozmawiała ze swoją ulubioną panią tam, z szefową i z tą nienormalna stwierdziła, że zanim coś mi zdążyła odpowiedzieć, to już sobie wyszłam ![]() a ona nie mogła pożyczyć, bo miałam za długo tamtą! co z tego, że była przedłużana 1,5 tyg. temu ![]() i inne panie zawsze są miłe i przedłużają same, gdy widzą, że coś ma się za długo
|
||||||||
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
DOMINIKA wpłaciłam pieniądze, sorry że dopiero teraz ale wcześniej nie miałam jak;*
|
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mówiła, że ciężko, nawet na studiach, trzeba mieć talent. Poćwiczę sobie na dniach, jak mi będzie szło to się można przejechać. Nic nie tracę. Nie mogę znaleźć kiedy tam jest ten egzamin. 3 osoby na miejsce są, to nie jest bardzo dużo. Okej, będę uderzać
|
|
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłam mnóstwo głuptasków. I do nauki mimo wszystko chociaż trochę przyłożyc się trzeba. mam nadzieję, że wyciągne z ostatnich wydarzeń dobre wnioski i za rok już będę szcześliwa bo dostałam się na wymarzony kierunek![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- nie zdrowo tak w majtasy:P Zreszta czemu sie ze mnie nabijasz co?
|
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie tylko się stresuje, że MUSI mi świetnie pójść, że MUSZE być najlepsza, że tyle robiłam, więc NA PEWNO pójdzie super. ja też mam nadzieję, że wyciągnę wnioski, tzn. już wyciągnęłam i że zapał do napisania świetnie matury za rok mi nie minie. no chyba, że nie będzie takiej potrzeby ![]() ale teraz to nawet nie miało prawa mi dobrze pójść, bo albo za bardzo chciałam, albo za bardzo się stresowałam, że mi nie wyjdzie pewnie, albo nie wierzyłam... ![]() skąd wiesz, że niezdrowo? :przybija:
|
|
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wilgotne środowisko przez dłuższy czas w takich okolicach może prowadzic do rozwoju bakterii i choroby
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Bo wilgoć jest ogólnie niezdrowa, sprzyja rozwojowi grzybów, biologii się nie uczyłaś ?
Gdzieś tam nas zechcą |
|
|
|
#3523 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo moja kuzynka miała podobny temat Drugi to projekt jakiegoś przykościelnego podwórka (ja bym namalowała kury-taki wiejski widok )Cytat:
A on im prosto z mostu, że to nie on im wójta wybierał, bo to prawda. Wybrali go sami i to nie jest wina Tuska, że maja takiego a nie innego. A to macie jedną kartę? ;> Cytat:
![]() No chyba, że kazaliby mi namalować Muminka, bo tylko to potrafię namalować
|
|||
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie ostatnio dużo o tym myślałam. już mi minęło gdzieś na pewno Cię przyjmą.
|
|
#3525 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm, ja Ci powiem.. co ja pamiętam z fizyki. Aaaa.. Justyna będą.. WEKTORY
mówie Ci to pewniak, lepiej sobie powtórz.Cytat:
Ja to w sumie w nic nie gram Kiedyś grałam w Music Challenge, Farmę i takie klocki ![]() 'gdzieś' można podzielić na 'dobre gdzieś' i 'gorsze gdzieś'
|
|
|
#3526 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) sporo ogarniam, matury szły mi już ok, no i właśnie tak o ![]() jak zobaczyłam maturę tą naszą i niebardzo mi ona szła, z każdym zadaniem się bardziej stresowałam, zapętlałam... ![]() aha, faktycznie ale szybko bym zmieniła Cytat:
gdzieś zawsze ![]() ja generalnie podchodzę też tak do studiowania hm... z dystansem. fajnie byłoby wybrać od razu TEN kierunek, ale... dużo rzeczy mnie interesuje, nigdy nie miałam specjalnie marzeń co do studiów... wiedziałam zawsze mniej więcej czego chcę, ale nigdy tak, że np. chce być strażakiem i już.myślę sobie, że to i tak na dobre wyjdzie w pewnym sensie. Cytat:
![]() nie, po prostu bierze moją kartę ![]() a mamę muminka ?
|
|||
|
|
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ludzie mi dziwnie wychodzą, szczególnie ręce i nogi bo z głowami nie mam problemu. Wszystko to kwestia wyćwiczenia
|
|
|
|
|
#3528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
o to to
|
||
|
|
|
#3529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No, to Justyna ma już pół matury z fizyki załatwione, pomyśleć że to wszystko dzięki nam..
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-05-19 o 21:38 |
|
|
|
|
#3530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niektorzy za kuta się nie nauczą ładnie rysować, a inni tak, a jeszcze inni od razu umieją sami z siebie. ![]() a lubiłam rysować. własnie twarzy nie umiem! ![]() mogłybyśmy stowrzyc całość, bo ja ręce lubiłam, dłonie. ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
świetny pomysł!
|
||
|
|
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No pewnie jeszcze jakiś wykresik będzie
|
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia, ale chcę spróbować. Nudzę się jak nie wiem co. Szukam jakiś fajnych pędzli i tekstur do fotoszopa
|
|
|
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tym, że boję się, że w Polsce niestety nie wykonuje się takich prac, jakie można wykonywać po biotechnologii dlatego myślę o tej technologii chemicznej, ale... tam to chemii więcej, biologii prawie nic, a ja bym chciała mieć z nią dalej styczność, bo mnie to ciekawi... ![]() mi sie dzis tez tak nudziło ![]() teraz oglądam sobie ycd.
|
|
|
|
|
#3534 | |
|
Konto usunięte
|
mama Muminka wygląda tak samo tylko ma torebunie ;D Migotka ma grzywę, gorzej z tatą Muminka, bo jemu zachciało się mieć cylinder, a to już wyższa szkoła jazdy
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
no niekoniecznie, ale jak już to raczej, że to dobre gdzieś dla Marty/ nas.
no bo to chwilowa ekscytacja
|
#3536 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też i zastanawiam sie w co oni znowu ubrali tą Kingę Rusin
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślisz, że każdy ma jakiś talent ? weźcie bo otworze tą druga butelkę wina bo tż wolał pić z kolegą [dziwne |
|
|
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz Ci linka wyślę
|
|
#3540 | |||
|
Zadomowienie
|
Moja bliska koleżanka też to powtarza, ona w ogóle jest mistrzynią w tym, ale ja uważam, że jednak trzeba mieć talent do tego.
![]() I... zaraz, co ja z tej fizyki pamiętam... elektromagnetyzm Cytat:
Teraz wyczarujcie mi tematy na angielski. Cytat:
![]() Cytat:
A ja myślę o tym angielskim. ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Ja też oglądam. Ale piwa nie mam, buuuu. Mam za to wapno od mamy, bo jakieś uczulenie mam. I gdzie tu jest sprawiedliwość?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

a tak w ogóle to nie mam Cię w znajomych chyba nie?
.
.
.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

?