Wspólna noc :D? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-19, 18:53   #61
CytrynowaPannica
Zadomowienie

Dot.: Wspólna noc :D?

Cytat:
Napisane przez zagubiona89r Pokaż wiadomość
A ja z moją wagą radośnie do ludzi wychodzę. Baa... nawet radośnie się rozbieram przed facetem, który mnie uwielbia. Nieprzerwanie od 2 lat. Jak chcesz rzucać w ludzi mięsem to się bardziej postaraj. Bo wychodzi Ci naprawdę żałośnie.
Widzisz Zagubiona, ja też z moją wagą radośnie wychodzę do ludzi. Mało tego, też rozbieram się przed facetem, który też mnie uwielbia i także nieprzerwanie, z małą różnicą bo od ponad 2 lat.
Powiem więcej, nie muszę wkładać najlepszej bielizny, żeby w jego oczach być piękną.
No, ale to zdaniem autorki, pewnie jakiś świr jest.

No cóż, wolę żeby choćby z najgorszej, taniej i tandetnej bielizny rozbierał mnie mój facet, nawet świr, znający moje ciało, wartość, szanujący mnie i okazujący uczucie, niż nie wiadomo jaki gach, którego znam ledwo co, z bielizny za połowę wypłaty.

Cytat:
(...) kilku babkom które nie miały zbyt barwnego życia, ale za to są świetne w cyberprzestrzeni
"Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek." ??
No wybacz, nie jestem tak zdesperowana.

I proszę, nie oceniaj życia ludzi, których nie znasz, hm?
Moje jest jak najbardziej barwne i żeby je tak nazwać nie potrzebuję rozkładać nóg przed byle kim, szukać szczęścia w gaciach co drugiego faceta, który ma na mnie ochotę, a przy tym udawać, że to tylko 'wyzwolenie'.

Edytowane przez CytrynowaPannica
Czas edycji: 2010-05-19 o 19:00
CytrynowaPannica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 18:56   #62
zagubiona89r
Zakorzenienie

Już pomijając fakt, że moje 3 czy 4 pierwsze wypowiedzi tutaj były miłe, pomocne, zwracające uwagę na ważne wg. mnie kwestie. Z pytaniami, na które nie znalazłaś czasu by odpowiedzieć.

Dopiero w momencie jak już tak zaczęłaś kręcić i kręcić, że sama nie wiesz jak z tego wyjść, i co inne by zrobiły itd itp to Cię zapytałam czy samodzielnie myślisz.

Potem zaczęłaś wyskakiwać z buzią na dziewczyny bo raczyły Ci zwrócić uwagę na małą hipokryzję w Twoich wypowiedziach (nie wiem czy taki był cel, ale przekaz Twoich wypowiedzi to czysta paranoja czyli: chciałabym być i wyzwolona i czysta jak dziewica wręcz.)

Więc może zastanów się o co Ci tak naprawdę chodzi, i przestań atakować ludzi, za dyskusję, którą sama sprowokowałaś i za ocenę tego co sama wypisujesz. Bo sprawiasz wrażenie średnio rozumiejącej to co sama piszesz i co piszą do Ciebie inni.

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 18:58   #63
_Vanessa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bojkotka Pokaż wiadomość
Ok, może wyjdę na pruderyjna, albo jakąś głupią...
No i wyszłaś...
_Vanessa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 19:00   #64
bojkotka
Raczkowanie

Pożyjemy zobaczymy jak będzie z tymi cudownymi facetami, którzy na razie są tacy kochani... I łudźcie się.
bojkotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 19:02   #65
anna_pe
Raczkowanie

Cytat:
Pożyjemy zobaczymy jak będzie z tymi cudownymi facetami, którzy na razie są tacy kochani... I łudźcie się.
No teraz to już naprawdę zdębiałam! Ale o co chodzi?? Ty załozyłaś wątek o zdradzie i złych facetach czy o swoich wahaniach na temat "wspólnej nocy" z nowo poznanym facetem?
anna_pe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 19:03   #66
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:

Powiedz mi, masz jakieś problemy ze sobą?

Nie pytam złośliwie.

Piszę Ci, że rad Ci udzieliłam, byłam dla Ciebie miła i pomocna. To Ty zaczęłaś w tym wątku bić niepotrzebną pianę a teraz ubliżasz ludziom w sposób, który Cię tylko ośmiesza. Czym się kierujesz? Zazdrość? Czy po prostu myślisz jakby tu nam dokopać i kiepsko Ci idzie?

A co do przyszłości za 3 lata biorę ślub. I takiego faceta też Tobie życzę. Tylko bądź dla takowego milsza niż dla nas bo ucieknie.

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
Stary 2010-05-19, 19:04   #67
szklana_zagadka
Raczkowanie

Cytat:
yy no to tu sie wtrace..słuchaj dziewczyno czy Ty im zazdrościsz? jesli będziesz umiala rozsadnie myslec na pewno na fajnego trafisz. Dziewczyny chcialy Ci pomóc, poradzic to zaczełas wyjeżdzać z miesem. One mają za sobą doświadczenie, Ty jak widać nie. Oby sie nie zapedzasz? załozyłaś watek z problemem i jeszcze jedziesz tych którym chciało sie to przeczytac i wtrącic cos od siebie? nie no tego to ja juz nie zrozumiem.
szklana_zagadka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 19:06   #68
bojkotka
Raczkowanie

Cytat:
Już pomijając fakt, że moje 3 czy 4 pierwsze wypowiedzi tutaj były miłe, pomocne, zwracające uwagę na ważne wg. mnie kwestie. Z pytaniami, na które nie znalazłaś czasu by odpowiedzieć.

Dopiero w momencie jak już tak zaczęłaś kręcić i kręcić, że sama nie wiesz jak z tego wyjść, i co inne by zrobiły itd itp to Cię zapytałam czy samodzielnie myślisz.

Potem zaczęłaś wyskakiwać z buzią na dziewczyny bo raczyły Ci zwrócić uwagę na małą hipokryzję w Twoich wypowiedziach (nie wiem czy taki był cel, ale przekaz Twoich wypowiedzi to czysta paranoja czyli: chciałabym być i wyzwolona i czysta jak dziewica wręcz.)

Więc może zastanów się o co Ci tak naprawdę chodzi, i przestań atakować ludzi, za dyskusję, którą sama sprowokowałaś i za ocenę tego co sama wypisujesz. Bo sprawiasz wrażenie średnio rozumiejącej to co sama piszesz i co piszą do Ciebie inni.
Moje pierwsze wypowiedzi też były miłe... Jak to w życiu bywa, od słowa do słowa przeszo na inny temat niż początek. Na jakie pyt nie odpowiedziałam? Może nie wszystko do mnie dochodzi bo właśnie przy okazji wkuwam anatomię... ;p

I tak sądziłam wyjdę tylko na głupią przez zawracanie sobie glowy przez facetow

Jestem szczera osoba i reaguje jak reaguje, a ze jestem anonimowa, wyrazam swoje mysli jeszcze bardziej bezposrednio.
A jeśli chodzi o doświadczenie, też byłam nawet zaręczona...

Edytowane przez bojkotka
Czas edycji: 2010-05-19 o 19:11
Stary 2010-05-19, 19:12   #69
Neciak89
Zakorzenienie

Nie, wychodzisz na niewychowaną gówniare, która zamiast poczytać co piszemy objeżdza radzące dziewczyny.

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 19:15   #70
CytrynowaPannica
Zadomowienie

Cytat:
Co za pech. Nie trafiłaś.
Mimo wszystko, podobnie jak Zagubiona, ja Tobie także życzę takiego faceta, z jakim, mam szczęście być.
I myślę, że zanim (wedle rad Zagubionej) zaczniesz być dla takowego miła, pomyśl nad znaczeniem tego słowa, dopiero później staraj się wykorzystać wiedzę w praktyce.

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Skoro byłaś, a to czas przeszły (i powodem końca narzeczeństwa nie była żadna tragedia), to tym bardziej zastanów się nad sobą i nad tym, czy aby na pewno z nami jest coś nie tak.
A przypuszczając, że powodem żadna tragedia nie była, stwierdzam, że bardzo szybko Ci to poszło. Ale to tylko świadczy o Twoim "rozsądku" i rzekomej dojrzałości.

Edytowane przez CytrynowaPannica
Czas edycji: 2010-05-19 o 19:19
CytrynowaPannica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 19:17   #71
Seeensi
Raczkowanie

dlaczego masz nie iść? Jeżeli jesteś gotowa na seks,i wiesz że chciałabyś zrobić to z nim - to udanego seksu
a jeżeli nie będziesz chciała nic więcej z nim robić,to przekonasz się jaki to typ faceta - który uszanuje Twoją decyzję,czy obrazi się jak dziecko.
nie widzę przeszkód w pójście na imprezę do jego znajomych -w razie co,nie jesteś sama.
powodzenia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 19:18   #72
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
Moje pierwsze wypowiedzi też były miłe... Jak to w życiu bywa, od słowa do słowa przeszo na inny temat niż początek. Na jakie pyt nie odpowiedziałam? Może nie wszystko do mnie dochodzi bo właśnie przy okazji wkuwam anatomię... ;p

I tak sądziłam wyjdę tylko na głupią przez zawracanie sobie glowy przez facetow

Jestem szczera osoba i reaguje jak reaguje, a ze jestem anonimowa, wyrazam swoje mysli jeszcze bardziej bezposrednio.
Na pytanie czy znasz tych znajomych i jak długo znasz tego chłopaka. Te informacje wg. mnie powinny zaważyć nad tym czy w ogóle jest się nad czym zastanawiać.

Poza tym wystarczyło jasno, bez ironii i bez docinków odpowiadać na posty wizażanek (nawet te mniej miłe) to prawdopodobnie by Ci się nie oberwało.

A co do tego, że byłaś zaręczona. Masz 20 lat, od roku jesteś sama a z poprzednim chłopakiem byłaś 1,5 roku. Więc zaręczyłaś się mając jakieś 18/19. Dla mnie to nie doświadczenie. To brak dojrzałości.

Stary 2010-05-19, 19:24   #73
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claire91 Pokaż wiadomość
Tak bo ty wiesz najlepiej kto sie szanuje,kto nie?
Pewnie, wystarcza slowa autorki:
Cytat:
Gdyby to był inny kraj, zero wspólnych znajomych, pewno bym poszła i to w najlepszej bieliźnie..
Jak widac, problemem nie jest szanowanie sie, tylko "co inni powiedza"

Cytat:
Wyrak- nie zawsze, ale w zdecydowanej większości jak znajomość się od seksu zaczyna to związku z tego nie będzie. Jasne, zdarzą się wyjątki. Tylko moim zdaniem wyjątki.
No ale, co w zwiazku z tym? Z punktu widzenia danej jednostki zupelnie nieistotne jest, czy 90% przypadkow konczy sie w dany sposob, tylko czy sie jest w tych 10%

Cytat:
Napisane przez Claire91 Pokaż wiadomość
Nie wiem,kazdy ma inna granice moralności.Ja bym tak nie postąpiła ,ale uważam ze nie nalezy zsyłac takich gromow na autorke jak to robi Wyrak,który zamiast cos poradzic, tylko ironizuje i wypowiada się w prześmiewczym tonie.
Poza tym tak naprawdę nie znamy autorki wątku i nie wiemy jaka ona jest więc nie oceniajmy jej.Oceniac można czyjeś postępowanie , a nie osobę jeśli się jej nie zna.
A ja uwazam, ze jej podejscie do obluda - bo sie zaslania szanowaniem, a jak co do czego przychodzi, to wychodzi, ze zalezy jej wylacznie na opinii innych

Pardonciu, ale ja dla takiego podejscia mam deficyt empatii

Jak nie chcesz, to nie oceniaj, ja tam sobie napisze, co sadze na podstawie danej probki.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 19:28   #74
bojkotka
Raczkowanie

Ok, nie miałam zamiaru na nikogo najeżdzac dla samego najeżdzania przychodząc na to forum... I myśle, że większość z dziewczyn z którymi się "kłócimy" też więc ja daje reke na zgode i uciekam do ksiazek bo stwierdzam ze wizaz jest bardzo absorbujacą rozrywką :p
I dziekuje za wszyyystkie rady bo w tym zgiełku część mi umknęła
Stary 2010-05-19, 19:34   #75
Neciak89
Zakorzenienie

I nadal nie odpowiedziałaś na pytanie o znajomości!

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
Stary 2010-05-19, 19:39   #76
bojkotka
Raczkowanie

Aaa! Jego znam od jakiegoś 1 miesiąca, ale mamy wielu wspólnych znajomych i widzimy się na imprezach wiec nie czuje aż tak jego obcości... A z tej parki poznałam kiedyś dziewczyne, ale nie znam ich. Wiem tylko ze latem biara ślub a chlopak jest druzba.
Gdyby to byli moi dobrzy znajomi to bym się nie zastanawiała...
Stary 2010-05-19, 19:51   #77
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa! Jego znam od jakiegoś 1 miesiąca, ale mamy wielu wspólnych znajomych i widzimy się na imprezach wiec nie czuje aż tak jego obcości... A z tej parki poznałam kiedyś dziewczyne, ale nie znam ich. Wiem tylko ze latem biara ślub a chlopak jest druzba.
Gdyby to byli moi dobrzy znajomi to bym się nie zastanawiała...

W takim razie myślę, że powinnaś sobie odpuścić. Miesiąc znajomości, cztery randki... To troszkę za mało.

Stary 2010-05-19, 19:58   #78
Ilena
Zakorzenienie

komentarzy i wypowiedzi autorki nie komentuje. Ja już powiedziałam co bym zrobiła.

Zaczęła się tu dyskusja o szanowaniu się. I na ten temat się wypowiem. Nie chce nikogo urazić. To jest moje zdanie. Dla mnie kobieta która kocha się ze świeżo poznanym facetem nie za bardzo się szanuje. Ja uważam swoje ciało za skarb i nie będę go rozdawać na lewo i prawo. Sex przeznaczony jest dla osoby mi bliskiej i kochanej. Mam koleżankę która 2 razy zaczęła związek od sexu .. skończyły się wakacje i bycie razem też się skończyło.. Jeżeli lubisz taką formę zabawy i jesteś pewna że ten chłopak też to czemu nie? Pamiętaj tylko że nie tylko ty masz uczucia i dla niego np. sex może oznaczać jesteśmy razem.. nie znasz go więc nie wiesz jak będzie .. mocno się zastanów czy nie skrzywdzisz siebie i jego bo jak napisałaś nie chcesz się wiązać póki co .. mam nadzieje że go uprzedziłaś o tym fakcie .. Najważniejsze w budowaniu relacji jest bycie sobą a nie udawanie kogoś lepszego czy innego

Powodzenia
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 20:16   #79
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
A o co mi chodzi? No niestety mimo wyzwolonych poglądów, jestem taką łajzą udającą "niewydymke"
Ale po co udajesz, że jesteś kimś innym? Bądź sobą i nie komplikuj sobie życia udawaniem kogoś kim nie jesteś.
Proste rób, co chcesz.

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 20:20   #80
irie18*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ilena Pokaż wiadomość
komentarzy i wypowiedzi autorki nie komentuje. Ja już powiedziałam co bym zrobiła.

Zaczęła się tu dyskusja o szanowaniu się. I na ten temat się wypowiem. Nie chce nikogo urazić. To jest moje zdanie. Dla mnie kobieta która kocha się ze świeżo poznanym facetem nie za bardzo się szanuje. Ja uważam swoje ciało za skarb i nie będę go rozdawać na lewo i prawo. Sex przeznaczony jest dla osoby mi bliskiej i kochanej. Mam koleżankę która 2 razy zaczęła związek od sexu .. skończyły się wakacje i bycie razem też się skończyło.. Jeżeli lubisz taką formę zabawy i jesteś pewna że ten chłopak też to czemu nie? Pamiętaj tylko że nie tylko ty masz uczucia i dla niego np. sex może oznaczać jesteśmy razem.. nie znasz go więc nie wiesz jak będzie .. mocno się zastanów czy nie skrzywdzisz siebie i jego bo jak napisałaś nie chcesz się wiązać póki co .. mam nadzieje że go uprzedziłaś o tym fakcie .. Najważniejsze w budowaniu relacji jest bycie sobą a nie udawanie kogoś lepszego czy innego

Powodzenia
to przykre, ze uważasz swoje ciało za przedmiot i je oddajesz. i nie ważne czy pierwszemu lepszemu czy ukochanemu.
po raz kolejny na wizażu zadziwia mnie ten tajemniczy związek seksu i szanowania się. Jeśli kobieta nie postępuje wbrew swojej woli i uprawia seks bo chce a nie dla jakis celów to gdzie tu brak szacunku?
Stary 2010-05-19, 20:37   #81
make_up_istka
BAN stały

Nie będę się wypowiadała na temat kłótni, bo to nie ma sesnu.
Powiem tyle - kobieta szanuje się, kochając się z tym mężczyzną z którym chce się kochać, nie z powodu namowy ze strony chłopaka czy nacisku innych, ale z własnej woli, bo tego chce, bo tego pragnie i czuje się z tym dobrze, jest sobą. I nie dociekajmy kto jest tym mężczyzną.

Nie ma reguły od czego zacząć związek, ale liczy się co dalej. Czy czuje się to "coś" między nami co może być trwałe, a nie jest tylko chemią.
make_up_istka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 20:54   #82
bojkotka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez irie18* Pokaż wiadomość
to przykre, ze uważasz swoje ciało za przedmiot i je oddajesz. i nie ważne czy pierwszemu lepszemu czy ukochanemu.
po raz kolejny na wizażu zadziwia mnie ten tajemniczy związek seksu i szanowania się. Jeśli kobieta nie postępuje wbrew swojej woli i uprawia seks bo chce a nie dla jakis celów to gdzie tu brak szacunku?
Widze, że myślimy podobnie, od tego właśnie wyszła zjadliwa dyskusja o "szanujących się dziewuchach"... ;p
Mam wrażenie, że większość uważa że nawet jeśli kobieta uprawia seks tylko z obowiązku bo to jej chłopak i o nią dba itp. to i tak bardziej się szanuje niż druga która przespała się z kimś po przysłowiowej 2giej randce bo miała na to ochotę... Moim zdaniem ta druga bardziej szanuje swoje ciało i jego potrzeby.
Stary 2010-05-19, 20:57   #83
zagubiona89r
Zakorzenienie

Ja tam nie szanuję kobiet za ilość użytych penisów, ale za całokształt.

Zawsze tylko mam 1 radę: seks na początku znajomości jeśli potrafisz go oddzielić od uczuć, jeśli nie to poczekaj.

Kumpela się tak przejechała, bo okazało się, że chłopakowi na stałym związku nie zależało, a ona się zaangażowała.

Natomiast jak ktoś umie to potraktować jak zabawę, ewentualnie stwierdzić, jest przyjemnie coś z tego będzie lub nie, na razie jest seks, to nie mam nic przeciwko.

Stary 2010-05-19, 21:03   #84
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam nie szanuję kobiet za ilość użytych penisów, ale za całokształt.

Zawsze tylko mam 1 radę: seks na początku znajomości jeśli potrafisz go oddzielić od uczuć, jeśli nie to poczekaj.

Kumpela się tak przejechała, bo okazało się, że chłopakowi na stałym związku nie zależało, a ona się zaangażowała.

Natomiast jak ktoś umie to potraktować jak zabawę, ewentualnie stwierdzić, jest przyjemnie coś z tego będzie lub nie, na razie jest seks, to nie mam nic przeciwko.
Zagubiona, była już o tym mowa. Nie mów o zasadzie, bo są wyjątki. To, że Ty tak masz, nie oznacza, że każdy.

Kosmetycznie

Cytat:
Stary 2010-05-19, 21:08   #85
bojkotka
Raczkowanie

Chodzi mi o samą szybkość pójścia do łóżka, jest na prawdę bez znaczenia. Bo jeśli chłopak (nawet nieśmiały, zagubiony i na niskim seksualnym poziomie) jest z nami dla seksu to kurna nawet poczeka te pare miesięcy chodzenia, ale jak się nasyci i nie będzie nic po za tym to i tak odejdzie wcześniej czy później. Tylko zastrzeżenie: szybkie pójscie do łóżka jest dla osób które poradzą sobie z ewentualnym zawodem... Ja właśnie nie chciałabym się zawieść tak całkiem: sex a później by się do mnie nie odezwał... Ale czasem przyciąganie jest na tyle silne że warto zaryzykować choćby dla ulotnego romansu. Tylko ja nie wiem wciąż w której z tych sytuacji jestem ja...
Bo moim zdaniem niestety układy typu spotykamy się w motelu na seks bez uczuć - tracą zwykle na tym kobiety, wcześniej czy później mogą pojawić się komplikacje i nie byłabym tym zainteresowana.

Edytowane przez bojkotka
Czas edycji: 2010-05-19 o 21:15
Stary 2010-05-19, 21:16   #86
kreolkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
Zagubiona, była już o tym mowa. Nie mów o zasadzie, bo są wyjątki. To, że Ty tak masz, nie oznacza, że każdy.
Dokładnie
Też mnie śmieszy stwierdzenie, że od seksu nie można zacząć związku.. Jeśli obydwie osoby są zdecydowane na bycie razem, to wczesny seks niczego nie zmieni (no chyba, że będzie beznadziejny ). Natomiast jeśli jedna ze stron liczy tylko na niezobowiązującą relacje, to czekanie pół roku też raczej tego nie zmieni co najwyżej zniechęci do dalszego czekania
Nie ma reguły w tej kwestii - dla mnie seks jest zbyt ważny, żeby czekać pół roku, a potem przekonać się, że z tym panem fajerwerków nie będzie

Jednak w sytuacji autorki zdecydowanie nie poszłabym na to spotkanie. Czułabym się nieswojo, nie chciałabym spędzać pierwszej nocy z facetem w obcym domu, wiedząc, że za ścianą są jego znajomi
kreolkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 21:18   #87
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość

No tak Neciak, generalnie sypiajcie ludzie ze sobą kiedy chcecie. Będą z tego związki lub nie. Już nie o ten fakt mi chodzi.

Tylko jak kumpela latała zakochana bo u niej jedno z drugim się połączyło, w ogóle różowe krówki widziała, a po miesiącu znajomości i 3 tygodniach seksu usłyszała, że przecież to był tylko seks...

Więc jeśli ktoś nie potrafi seksu potraktować lekko, jak małej przyjemności i zabawy, niech z nim trochę zaczeka, a nie później np. na forum pojawiają się posty, że on ją wykorzystał, albo kumpele rozpaczają bo ona się zakochała a on ją tak potraktował.

Nie mówię, że szybki seks całkowicie skreśla związek. Jak na forum widać może się od seksu zacząć nie wnikam. Jednak wydaje mi się, że decydując się na szybki seks po tygodniu dwóch znajomości, czy tam miesiącu okraszonym paroma spotkaniami, trzeba wziąć pod uwagę, że ryzyko "wykorzystania" jest większe. Przynajmniej takie jest moje zdanie. Mam do niego prawo i nie wydaje mi się jakieś bezsensowne.

Edytowane przez zagubiona89r
Czas edycji: 2010-05-19 o 21:21
Stary 2010-05-19, 21:22   #88
bojkotka
Raczkowanie

Nawet najsilniejszym w temacie uczuć może się podwinąć noga, a kiedy jeszcze dojdzie seks łojojoj, więc ja tam nie udaje że nie chce się wcale angażować... Ale z racji trybu mojego życia nie mam szans na udany związek narazie wiec wole sie nie wiazac typu "facebook official" .
Stary 2010-05-19, 22:03   #89
Ilena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irie18* Pokaż wiadomość
to porównanie do oddawania było zobrazowaniem myśli
moje zdanie może być takie bo jestem w związku 5 lat .. kochamy się najbardziej jak się da i nie mieści mi się w głowie kochanie się bez miłości jak na amerykańskich filmach.. Dla mnie ja jestem tak cenna że jestem tylko dla tego który jest w moim sercu a nie dla wszystkich którzy mi się podobali w życiu.. Każdy ma swoje priorytety i wartości .. każdy inaczej został wychowany. To nie jest powód żeby śmiać się z czyjegoś zdania i je krytykować. Ja jasno zaznaczyłam że to moje zdanie i nie chce nikogo obrazić. Dla ciebie taki sex jest normalny nie rozumiesz mojego toku myślenia

któraś tu powiedziała że w związku jak się oddaje ktoś z musu to się nie szanuje .. dla mnie to chora sytuacja jakaś a nie brak szacunku.. Jeżeli ludzie się naprawdę kochają to i się pragną nie ma nic na przymus .. nie ma sensu poruszać tu skrajnych przypadków

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
No tak Neciak, generalnie sypiajcie ludzie ze sobą kiedy chcecie. Będą z tego związki lub nie. Już nie o ten fakt mi chodzi.

Tylko jak kumpela latała zakochana bo u niej jedno z drugim się połączyło, w ogóle różowe krówki widziała, a po miesiącu znajomości i 3 tygodniach seksu usłyszała, że przecież to był tylko seks...

Więc jeśli ktoś nie potrafi seksu potraktować lekko, jak małej przyjemności i zabawy, niech z nim trochę zaczeka, a nie później np. na forum pojawiają się posty, że on ją wykorzystał, albo kumpele rozpaczają bo ona się zakochała a on ją tak potraktował.

Nie mówię, że szybki seks całkowicie skreśla związek. Jak na forum widać może się od seksu zacząć nie wnikam. Jednak wydaje mi się, że decydując się na szybki seks po tygodniu dwóch znajomości, czy tam miesiącu okraszonym paroma spotkaniami, trzeba wziąć pod uwagę, że ryzyko "wykorzystania" jest większe. Przynajmniej takie jest moje zdanie. Mam do niego prawo i nie wydaje mi się jakieś bezsensowne.
i zgadzam się sama znam takie przypadki
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 22:05   #90
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilena Pokaż wiadomość
to porównanie do oddawania było zobrazowaniem myśli
moje zdanie może być takie bo jestem w związku 5 lat .. kochamy się najbardziej jak się da i nie mieści mi się w głowie kochanie się bez miłości jak na amerykańskich filmach.. Dla mnie ja jestem tak cenna że jestem tylko dla tego który jest w moim sercu a nie dla wszystkich którzy mi się podobali w życiu.. Każdy ma swoje priorytety i wartości .. każdy inaczej został wychowany. To nie jest powód żeby śmiać się z czyjegoś zdania i je krytykować. Ja jasno zaznaczyłam że to moje zdanie i nie chce nikogo obrazić. Dla ciebie taki sex jest normalny nie rozumiesz mojego toku myślenia

któraś tu powiedziała że w związku jak się oddaje ktoś z musu to się nie szanuje .. dla mnie to chora sytuacja jakaś a nie brak szacunku.. Jeżeli ludzie się naprawdę kochają to i się pragną nie ma nic na przymus .. nie ma sensu poruszać tu skrajnych przypadków

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

i zgadzam się sama znam takie przypadki
Widzisz, ja przy 3cim spotkaniu (wszystko w ciagu 3 dni) po miesiecznym gadaniu przez internet doskonale wiedziałam co czuję. I czuję nadal, a wręcz uczucie rośnie.

Kosmetycznie

Cytat:
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości